Håndmikser test: De 8 beste håndmikserne (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er du blant dem som ønsker at kremen pisket seg selv, eller som hater tanken på å skulle putte hendene ned i den klissete brøddeigen for å elte den med hendene? Med en håndmikser i skapet kan du få hjelp til disse og andre lignende prosesser!

På mange måter ligner håndmikseren litt på stavmikseren, men de er forskjellige både av utseende og bruksområder. En stavmikser brukes hovedsakelig til å blende sammen ingredienser, mens håndmikseren blander ingrediensene – og ikke blender.

Når det gjelder kjøkkenutstyr, så finnes det ofte et hav av muligheter. Håndmikseren er naturligvis ikke noe unntak, så her er det bare å stålsette seg for svømmeturen!

I denne produkttesten skal vi teste nemlig håndmiksere, og da baserer vi oss på et utvalg av produktene som finnes på markedet i dag. I tillegg til å se nærmere på produktene, vil vi også finne og kåre beste håndmikser 2023 blant disse produktene!

Siemens Elmikser MQ96580 – beste håndmikser 2023!

Siemens Elmikser MQ96580 test

Denne håndmikseren er bygget opp av gode elementer. Den har et ganske tradisjonelt design, men den inneholder flere detaljer som vil bidra til en bedre bruksopplevelse til tross for dette. Siemens scorer høyt på brukervennlighet med denne håndmikseren. I tillegg har den en særdels kraftig motor som gjør at den kan beherske svært krevende oppgaver. Det er også disse elementene som får vektskålen til å tippe over i MQ96580 Håndmiksers favør. Denne mikseren kåres til beste håndmikser 2023!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

MQ96580 Håndmikser produseres av Siemens i ukjent materiale. Håndmikserens dimensjoner er 10,4 x 23,1 x 23,4 cm, og den veier 1,1 kilo. Den har en effekt på 500 watt, men kapasiteten er ukjent. Håndmikseren er utstyrt med 5 hastighetstrinn.

Her får du to visper og to eltekroker med på kjøpet, så MQ96580 er del av en standard produktpakke. Det vil si at håndmikseren vil være et godt valg til tilberedningsprosesser hvor det er vanlig å bruke en håndmikser (f.eks visping av krem eller elting av brøddeig).

Motoren i MQ96580 Håndmikser har en effekt på 500 watt, så dette er en kraftig håndmikser. I tillegg er den veldig støysvak, takket være teknologien som Siemens har hatt som utgangspunkt.

Dette er en svært brukervennlig håndmikser. Grunnen til det er at den er designet med et mykt materiale og med hensyn til hva som er god ergonomi. Håndmikseren er også utstyrt med en spiralledning. Den vil også være enkel å rengjøre.

Fordeler:

 • MQ96580 Håndmikser er en kompakt håndmikser, noe som gjør den lett og derfor svært enkel å håndtere. Håndmikserens kompakthet er ikke bare en fordel for håndtering, men gir også flere oppbevaringsmuligheter. En kompakt håndmikser er mye enklere å finne plass til.
 • Med en 500 watts motor er dette en kraftig motor. Men motoren komplimenteres av en teknologi som sørger for at håndmikseren også gir fra seg så lite lyd som overhodet mulig. Den er faktisk så godt som lydløs.
 • Ved å investere i denne håndmikseren, investerer du også i deg selv. Siemens har nemlig utviklet MQ96580 Håndmikser utelukkende med forbrukeren i tanken. Det kommer til uttrykk blant annet i produktets ergonomiske design og praktiske spiralledning.

Ulemper:

 • Vi finner ingen nevneverdige ulemper med produktet

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Siemens
Vekt 1,1 kilo
Hastighetstrinn 5
Effekt 500 watt

Bosch MFQ4080 Håndmikser

Bosch MFQ4080 håndmikser test

MFQ4080 Håndmikser kommer ganske godt ut i denne produkttesten. Dette er en kraftig, men støysvak håndmikser som med noen justeringer kan brukes til en rekke tilberedningsprosesser. Den inneholder også funksjoner som gjør det veldig enkelt å bytte mellom delene du skal bruke. Etter bruk kan nesten alle delene som er avtagbare vaskes i oppvaskmaskin. Når alt omsider er vasket, så vil det ikke være særlig vanskelig å finne oppbevaringsplass, siden MFQ4080 Håndmikser er så kompakt som den er.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

MFQ4080 Håndmikser produseres av Bosch i plast. Håndmikserens dimensjoner er 14,2 x 7,5 x 20 cm, og den veier 1,79 kilo. Den har en effekt på 500 watt og en kapasitet på 0,5 kilo. Håndmikseren er utstyrt med 5 hastighetstrinn og ekstra turboinnstillinger.

Om du velger å gå for MFQ4080 Håndmikser, så får du mye for pengene. For denne produktpakken inneholder ikke bare håndmikser m/standard tilbehør. Her følger det med utstyr som gjør at apparatet også kan brukes til kutter og stavmikser.

MFQ4080 Håndmikser bygger på moderne motorteknologi. Motoren har en effekt på 500 watt, så vi vet at den er kraftig. Det er vanlig å tenke at jo kraftigere noe er, jo mer bråker det. Men MFQ4080 Håndmikser er et bevis på at det ikke alltid er slik, for den er støysvak.

Bosch har produsert et produkt hvor de har lagt alt til rette for en enkel håndtering.  Håndmikseren er utstyrt med flere utløsertaster, så montering vil være lekende lett. Rengjøringsprosessen vil gå enkelt for seg, samt at håndmikseren har et moderne design.

Fordeler:

 • Denne stavmikseren er laget av både rustfritt stål og gummi. Dette er en kombinasjon som sikrer et solid produkt som i tillegg er svært behagelig å bruke.
 • Med stavmikserens to hastighetstrinn kan den brukes til å lage både saus og milkshake. Her er det nemlig bare fantasien som setter grenser, så det er ingen tvil om at dette vil være praktisk å ha på kjøkkenet. Du kan også forvente et bra resultat under enhver omstendighet!
 • I tillegg er dette et håndtak designet med utgangspunkt i ergonomiske hensyn, så det å bruke dette kjøkkenredskapet minimerer risikoen for at du pådrar deg belastningsskader som følge av matlaging.
 • Det har seg også sånn at knivdelen på denne stavmikseren er avtagbar. Det er veldig praktisk, for da kan du vaske den ikke-elektriske delen uten en eneste bekymring.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvor mange omdreininger denne stavmikseren kan gjøre i minuttet, men utover det avdekker ikke vår helhetsvurdering noen store ulemper med dette produktet.
 • Det kan likevel nevnes at dette tilsynelatende er en litt tung stavmikser.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Emerio
Materiale Rustfritt stål og gummi
Hastighetstrinn 2
Vekt 4 kg

Electrolux EHM6300 Håndmikser

Electrolux Håndmikser EHM6300 test

EHM6300 Håndmikser gjør en fin figur i denne produkttesten. Den kraftige, men støysvake håndmikseren vil være et nyttig verktøy til de enkle og tradisjonelle tilberedningsprosessene. Håndmikseren er designet for å gi deg litt bevegelsesfrihet, noe som er veldig praktisk. Det eneste som trekker litt ned, er at de ulike delene må vaskes for hånd, siden de antageligvis ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Men dersom dette ikke plager deg, så vil dette utvilsomt være et nytt og praktisk tilskudd til samlingen din av kjøkkenutstyr.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

EHM6300 Håndmikser produseres av Electrolux i ukjent materiale. Håndmikserens dimensjoner er 30,6 x 12 x 20 cm, og den veier 1,2 kilo. Den har en effekt på 500 watt, men dens kapasitet er ukjent. Håndmikseren er utstyrt med 5 hastighetstrinn.

Dette er en standard håndmikser, noe som betyr at det følger med to visper og to eltekroker i pakken. EHM6300 Håndmikser egner seg altså best til de helt enkle tilberedningsprosessene som utføres på kjøkkenet.

Denne håndmikseren er laget med flere smarte funksjoner, deriblant silence teknologi og softstart. Førstnevnte betyr at selv om motoren har en kraftig effekt på 500 watt, så er håndmikseren støysvak. Sistnevnte sørger for en langsom start for å unngå søl under visping.

EHM6300 Håndmikser er utstyrt med en 1,5 meter lang ledning, noe som gir forbrukeren litt større bevegelsesfrihet. Det er en praktisk detalj som komplimenterer håndmikserens allerede stilrene design.

Fordeler:

 • Blant håndmikserne i denne produkttesten, er EHM6300 Håndmikser blant de største. Men generelt sett er den fremdeles liten. I tillegg er den ganske lett, så det vil ikke være vanskeligere å bruke denne enn noen av de andre. Det gjelder også oppbevaring.
 • EHM6300 Håndmikser er bygget opp med de samme teknologiene som MFQ4080 Håndmikser. Motoren på de to håndmikseren er like kraftig (500 watt), og de er laget med samme teknologi. Silence teknologien i EHM6300 Håndmikser gjør den støysvak.
 • En annen funksjon som taler i håndmikserens favør, er softstart. Denne funksjonen sørger for at håndmikseren starter langsomt og jobber seg oppover uansett hvilken hastighet du begynner på. Hensikten med dette er å unngå søl og lignende.
 • Med EHM6300 Håndmikser får du en 1,5 meter lang ledning. Dette er en praktisk detalj, for da er det ikke slik at du må stå på en bestemt plass hele tiden. Du får i stedet litt større bevegelsesfrihet, og det er detalj som står i stil til håndmikserens rene og fine design.
Ulemper:
 • En helhetsvurdering av EHM6300 Håndmikser viser at det mangler informasjon om hvilket materiale håndmikseren er laget av, samt hvor stor kapasitet den har.
 • Det kan også nevnes at det ikke foreligger noen informasjon om hvor vidt det medfølgende tilbehøret kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke. Vi antar derfor at det ikke gjør det, og det kan være litt tungvint å få rengjort de ulike delene for hånd, så det er litt upraktisk.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Electrolux
  Vekt 1,2 kg
  Hastighetstrinn 5
  Effekt 500 watt

   

   

  KitchenAid 9 Speed Håndmikser

  KitchenAid Håndmikser 9 hastigheter test

  9 Speed Håndmikser kommer helt greit ut i denne produkttesten. Det mangler litt informasjon her og der, noe som er litt uheldig, for den manglende informasjonen ville definitivt hatt en positiv effekt på vårt helhetsinntrykk av dette produktet. Men generelt sett er denne håndmikseren likevel et ålreit alternativ, for den kan tross alt hjelpe deg med både blending, visping og elting. Så om det er bruksområder som er det viktigste for deg, så kan 9 Speed Håndmikser definitivt anbefales.

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  9 Speed Håndmikser produseres av KitchenAid i ukjent materiale. Håndmikserens dimensjoner er 15 x 8 x 20 cm, og den veier 1,1 kilo. Den har en effekt på 85 watt, men kapasiten er ukjent. Håndmikseren er utstyrt med 9 hastighetstrinn.

  Denne produktpakken inneholder en håndmikser, to turbovisper, en ballongvisp, to eltekroker og en blenderstav. Her får du standard håndmiksertilbehør og enda litt til, og det lille ekstra gjør det mulig å bruke håndmikseren til forskjellige tilberedningsprosesser.

  Motoren i 9 Speed Håndmikser er en likestrømsmotor, og det sørger blant annet for at håndmikseren har et lavt strømforbruk. Motoren har en effekt på 85 watt, men den nye teknikken sørger også for å en støysvak håndmikser. Den er også utstyrt med soft start.

  9 Speed Håndmikser har det tradisjonelle KitchenAid-designet, og det er et moderne og pent design. I tillegg kan denne håndmikseren leveres i fire forskjellige farger, og disse fargene er svart, creme, kontur sølv og rød.

  Fordeler:

  • 9 Speed Håndmikser er en kompakt håndmikser. Ettersom håndmikseren ikke er så stor, så er den heller ikke særlig tung. Dette betyr også at denne håndmikseren vil være enkel å oppbevare, siden den ikke kommer til å ta opp enormt med plass i skapet eller skuffen.
  • I likhet med de andre håndmikserne vi har sett hittil, så er 9 Speed Håndmikser både kraftig og støysvak. Grunnen til det er at motoren i denne håndmikseren er en likestrømsmotor som jobber for at den skal bruke så lite strøm som mulig.
  • Det følger med litt tilbehør med de fleste håndmiksere, men med 9 Speed Håndmikser følger det med litt ekstra. Det fører til at denne håndmikseren kan brukes til forskjellige tilberedningsprosesser. En funksjon som kommer til nytte da, er soft start funksjonen.
  • 9 Speed Håndmikser er et produkt fra KitchenAid. Med det klassiske KitchenAid-designet, er det ingen tvil om at dette er et fint og moderne produkt. Denne håndmikseren er dessuten tilgjengelig i fire forskjellige farger, og det å få velge farge selv er alltid ekstra hyggelig.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av 9 Speed Håndmikser viser at det mangler informasjon om hvilket materiale håndmikseren er laget av, samt hvor stor kapasitet den har.
 • Denne håndmikseren har en effekt på 85 watt. Selv om dette er ganske kraftig, så kan det sies at 9 Speed Håndmikser er håndmikseren med den laveste effekten i denne produkttesten.
 • Det oppgis heller ikke hvor vidt håndmikserens tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent KitchenAid
  Vekt 1,1 kg
  Hastighetstrinn 9
  Effekt 85 watt

  Phillips HR3740-00 Håndmixer

  Philips HR3740-00 Håndmixer test

  HR374000 Håndmikser kommer ganske ålreit ut i denne produkttesten. Håndmikseren fra Phillips ser ut som en tradisjonell håndmikser. Selv om den ikke skiller seg ut designmessig, så er det ingen tvil i at den vil være i stand til å utføre de tradisjonelle oppgavene som den blir satt til på en tilfredsstillende måte – i lang tid fremover. Også i forbindelse med dette produktet, er det litt manglende informasjon her og der. Men det viktigste er at du som forbrukere er oppmerksom på dette, slik at du ikke har deg en overraskelse når du får produktet i postkassen. Men til syvende og sist spiller kanskje oppvaskmaskinvennlighet ikke en så stor rolle. Derfor kan det sies at om HR374000 krysser av alle de andre boksene dine, så vil det ikke skade å gi produktet en sjanse!

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  HR374000 Håndmixer produseres av Phillips i en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Håndmikserens dimensjoner er 15,5 x 18,5 x 9,5 cm, og den veier 1,05 kilo. Den har en effekt på 450 watt, men dens kapasitet er ukjent. Håndmikseren er utstyrt med 5 hastighetstrinn.

  Med på kjøpet får du to visper og to eltekroker, så dette er en standard produktpakke. Derfor vil nok HR374000 Håndmixer være best til tilberedningsprosessene hvor det er vanlig å bruke en håndmikser (f.eks vispe krem eller elte brøddeig).

  Denne håndmikseren er bygget opp av mange gode elementer, deriblant en 450 watts motor, 5 hastighetstrinn og en turbofunksjon. Du får gjort det du skal gjøre på en rask og effektiv måte, samtidig som du har full kontroll under hele prosessen.

  Designmessig ser HR374000 Håndmixer ganske vanlig ut. Selve mikseren er laget av plast, mens de ulike røreverktøyene er laget av rustfritt stål. Men selv om dette ser ut som en helt tradisjonell håndmikser, så vil den uten tvil få jobben gjort.

  Fordeler:

  • HR374000 Håndmixer er en liten og lett håndmikser. Håndmikserens størrelse fører mange fordeler med seg. Siden den kun veier ett kilo, så vil den ikke være spesielt tung. I tillegg er den kompakt, så det å finne oppbevaringsplass vil heller ikke være særlig vanskelig.
  • Denne håndmikseren drives av 450 watts motor, så den er litt mindre kraftfull enn mesteparten av produktene i denne testen. Men i seg selv er dette er en håndmikser som likevel er ganske kraftig, og som uten tvil puster de andre håndmikserne i nakken.
  • Tilbehøret gjør at HR374000 Håndmikser plasseres i kategorien over standard håndmiksere. Om du trenger å slenge sammen en krem, lage en kake eller elte en deig, så kan du stole på at Phillips’ håndmikser vil gjøre dette raskt og effektivt uten at det går utover resultatet.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av HR374000 Håndmixer viser at det mangler informasjon om hvor stor kapasitet håndmikseren har.
 • Det er også en liten ulempe at det ikke nevnes hvor vidt de ulike delene til håndmikseren skal rengjøres. Forbrukeren ville hatt stor nytte av å vite om de er nødt til å vaske delene for hånd eller om de tåler en runde i oppvaskmaskinen.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Phillips
  Materiale Rustfritt stål og plast
  Hastighetstrinn 5
  Vekt 1,05 kg

  Dualit High Gloss Håndmikser

  Dualit Håndmikser 400W High Gloss test

  High Gloss Håndmikser gjør en fin figur i denne produkttesten – på flere områder. Den skiller seg først og fremst ut designmessig. Håndmikseren har nemlig et mye mer moderne design enn de fleste andre håndmikserne i denne produkttesten. Den er også utstyrt med en kraftig, men stillegående motor, så den har potensiale til å bli din beste venn på kjøkkenet – i hvert fall når det gjelder de enkle tilberedningsprosessene. Her får du muligheten til å lage krem, kaker og brød til den store gullmedaljen!

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  High Gloss Håndmikser produseres av Dualit i ukjent materiale. Håndmikserens dimensjoner er 30 x 20 x 9,5 cm, og den veier 1,3 kilo. Den har en effekt på 400 watt, men kapasiteten er ukjent. Denne håndmikseren er utstyrt med 4 hastighetstrinn.

  Denne produktpakken inneholder en håndmikser, et sett med flatvisp, en ballongvisp og et sett med eltekroker. High Gloss Håndmikser er altså en del av en standard produktpakke. Det betyr at håndmikseren kan brukes til de tradisjonelle prosessene.

  High Gloss Håndmikser drives av en motor med 400 watt, så dette er uten tvil en kraftig motor. I tillegg har Dualit tatt utgangspunkt i moderne teknologi som sørger for at den kraftige motoren likevel er støysvak.

  Dualit har produsert en designmessig flott håndmikser. Den er også designet med et praktisk oppbevaringsrom hvor du kan hjemme ledningen når mikseren ikke er i bruk. Håndmikseren er også tilgjengelig i forskjellige farger – svart, hvit, canvas hvit og krom.

  Fordeler:

  • High Gloss Håndmikser er blant de største håndmikserne i denne produkttesten, men den er likevel ikke særlig stor. Den er også ganske lett, og denne kombinasjonen danner et godt grunnlag for at håndmikseren er enkel både å bruke og å oppbevare.
  • Håndmikserens ytelse vil hovedsakelig dreie seg om de tradisjonelle tilberedningsprosessene hvor håndmikseren ofte er innblandet. Det kan dreie seg om å piske krem, blande kakerøre eller elte en brøddeig. I disse prosessene er de alltid praktisk med litt hjelp.
  • Dette er en kraftig og stille håndmikser med smarte oppbevaringsmuligheter. Når den ikke er i bruk kan du nemlig gjemme ledningen i selve håndmikseren, noe som underbygger vår påstand om at den vil være enkel å oppbevare.
  • Designmessig er High Gloss Håndmikser en veldig pen håndmikser, som fungerer som et friskt pust i samlingen av ellers tradisjonelle uttrykk. Det er også en liten fordel at denne håndmikseren er tilgjengelig i flere forskjellige farger.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av High Gloss Håndmikser viser at det mangler informasjon om hvilket materiale håndmikseren er laget av. Det oppgis heller ikke hvor stor kapasitet den har.
 • Vi skulle ønske at det oppgis i det minste litt informasjon om rengjøringsprosessen i forbindelse med dette produktet. Grunnen til det er at denne informasjonen ville uten tvil vært veldig nyttig for forbrukeren.
 • Denne håndmikseren beskrives også som brukervennlig. Men det er ingenting i selve produktbeskrivelsen som tilsier at dette er mer brukervennlig enn noen av de andre produktene, så atter en gang savner vi litt argumentasjon.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Dualit
  Vekt 1,3 kg
  Hastighetstrinn 4
  Effekt 400 watt

  OBH Urban Mix Håndmikser

  OBH Urban Mix Håndmikser test

  Urban Mix Håndmikser kommer veldig godt ut i denne produkttesten. Her vil du få en kraftig, stille og solid håndmikser som vil utføre ditt aller minste vink på kjøkkenet. Det er du som er sjefen, og i tillegg vil den være svært bekvem å jobbe med på grunn av den lette vekten, det ergonomiske håndtaket og den lange ledningen. Vi savner litt informasjon, og det er naturligvis litt uheldig. Men om vi sammenligner det med antallet fordeler, så er ulempene så små at de ikke drar ned helhetsinntrykket i særlig stor grad. I stedet kan vi gi deg vårt ord på at Urban Mix Håndmikser ikke kommer til å skuffe deg!

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  Urban Mix Håndmikser produseres av OBH i en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Håndmikserens dimensjoner er 21 x 11,4 x 21,6 cm, og den veier 0,9 kilo. Den har en effekt på 300 watt, men kapasiteten er ukjent. Håndmikseren har 6 hastighetstrinn.

  Med en effekt på 300 watt og 6 hastighetstrinn, vet Urban Mix Håndmikser hvordan den skal sparke fra seg. Med både visper og eltekroker inkludert i prisen, så kan denne håndmikseren virkelig komme til nytte på kjøkkenet ditt.

  Urban Mix Håndmikser havner fort under kategorien over behagelige håndmiksere. Grunnen til det er den lette vekten (kun 0,9 kilo!) og det store håndtaket som er utviklet med ergonomiske hensyn som utgangspunkt.

  I tillegg til en lett base og et ergonomisk håndtak, så er håndmikseren utstyrt med en 1,2 meter lang ledning. Det gir forbrukeren litt større bevegelsesfrihet under bruk. Om den neste ingrediensen står et stykke unna, kan du altså hente den uten problemer.

  Fordeler:

  • Urban Mix Håndmikser inneholder både rustfritt stål og plast. Da er det selve håndmikseren som er laget av plast, mens de forskjellige røreverktøyene er laget av rustfritt stål. Dette er en kombinasjon som sørger for at dette produktet kommer til å vare en god stund fremover.
  • Denne håndmikseren er nærmest et synonym for brukervennlig, og det er på grunn av produktets gode elementer. Selve produktet er lett, håndtaket behagelig og ledningen er ekstra lang. Det legger uten tvil et godt grunnlag for en fin brukeropplevelse!
  • Dette er en kraftig håndmikser som kan brukes til flere tilberedningsprosesser på kjøkkenet. Urban Mix Håndmikser kan hjelpe deg med det du vil, enten du har lyst på nybakt grovbrød til frokost i morgen tidlig eller har invitert noen gamle venner på et kakestykke.
  • I tillegg vil håndmikseren la deg ha full kontroll på den underveis i prosessen. Du kan velge akkurat det hastighetstrinnet du vil og endre hastighet når du synes at det er nødvendig. Den har også en turbofunksjon, om du føler at du trenger det.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Urban Mix Håndmikser viser at det mangler informasjon om hvor stor kapasitet håndmikseren har.
 • I tillegg savner vi litt informasjon om hvor vidt de avtagbare delene kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent OBH
  Materiale Rustfritt stål og plast
  Hastighetstrinn 6
  Vekt 0,9 kg

   

   

  Rig tid Foodie Håndmikser

  RIG-TIG FOODIE Håndmikser test

  Foodie Håndmikser kommer godt ut i denne produkttesten. RIG-TIG danner et godt grunnlag for en behagelig brukeropplevelse. I tillegg får du et kult produkt som vil være uvurderlig i både korte og lange tilberedningsprosesser. Denne håndmikseren kommer i flere farger, men den skiller seg også ut på andre designmessige punkter. Dette er nemlig en 50-talls inspirert håndmikser, så om du lar deg fascinere av dette spesifikke tiåret, så er kanskje håndmikseren skapt for akkurat deg!

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  Foodie Håndmikser produseres av RIG-TIG i en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Håndmikserens dimensjoner er 19 x 16,5 x 9 cm, men det er ukjent hvor mye den veier. Den har en effekt på 170 watt, men kapasiteten er ukjent. Håndmikseren har 3 hastighetstrinn.

  I denne produktpakken følger det med et sett med visper og et sett med eltekroker. Dette tilbehøret gjør Foodie Håndmikser til et nyttig verktøy på kjøkkenet, enten du skal blande sammen potetstappe til middag eller piske krem til dessert.

  Foodie Håndmikser er et funksjonelt produkt. RIG-TIG har ikke bare sørget for et produkt med et bredt bruksområde, men det er ikke slik at du ikke kan legge det fra deg under bruk. I stedet kan den plasseres på den solide bunnen, som også kan gjemme ledningen etter bruk.

  Dette er en håndmikser som skiller seg ut designmessig. RIG-TIG har latt seg inspirere av 50-tallet i denne idémyldringsprosessen, og det har resultert i en avrund håndmikser med en fin og matt overflate, som attpåtil er tilgjengelig i forskjellige farger – hvit, svart og rosa.

  Fordeler:

  • Foodie Håndmikser er en kompakt håndmikser. Den er liten, men ettersom produktets vekt er ukjent, så baserer resten av beskrivelsen seg på logisk tenkning. Det er naturlig at et så lite produkt ikke veier spesielt mye, så den er nok ganske lett også. Men praktisk er det uansett.
  • Denne håndmikseren kan brukes til fleste, tradisjonelle tilberedningsprosessene på kjøkkenet. Det er et resultat av det medfølgende tilbehøret, håndmikserens effekt og hastighetstrinn. Dette styrer du på toppen av håndmikseren, så det er du som er sjefen.
  • Dersom tilberedningsprosessen drar ut og du trenger en liten pause, så har RIG-TIG tenkt på dette også. De har utstyrt Foodie Håndmikser med en solid bunn som tåler sin egen vekt, så du kan enkelt sette mikseren fra deg litt. Bunnen fungerer også som ledningsoppbevaring.
  • Foodie Håndmikser er et resultat av samarbeidet mellom RIG-TIG og dansk-kanadiske Unit 10. De har latt seg inspirere av 50-tallet, og det har resultert i en håndmikser med et helt unik design.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Foodie Håndmikser viser at det mangler informasjon om hvor mye håndmikseren veier. Ei heller foreligger det informasjon om hvor stor kapasitet denne håndmikseren har.
 • Heller ikke her nevnes rengjøringsprosessen med et eneste ord. Det er litt synd siden Foodie Håndmikseren generelt sett fremstår som et veldig bra produkt.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent RIG-TIG
  Materiale Rustfritt stål og plast
  Hastighetstrinn 3
  Effekt 170 watt

  Dette skal du se etter i en håndmikser

  Som forbruker kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne å lete i jakten på en god håndmikser. Dersom du er som oss, så kjenner du deg sikkert igjen i det å ville gjøre et godt valg. Siden det er ikke alltid er lett vil vi gi deg verktøyene som hjelper deg et stykke på vei.

  Ikke dette,

  Ovenfor har vi testet produkter fra flere populære merker, men vi har også testet produkter fra merker som du kanskje ikke hadde hørt om før. Det er lett å overse eller blåse det bort, men det er ikke en god idé. Bosch eller RIG-TIG, hvilken ville du gått for? Tygg litt på den.

  Du ville antageligvis gått for førstnevnte, fordi du kjenner til merket. Men det betyr ikke alltid at det er det beste valget. Det samme gjelder å kjøpe et produkt fordi alle andre har det. Popularitet og god kvalitet går ikke alltid hånd i hånd.

  men dette!

  Du gjør derfor deg selv en tjeneste ved å ikke fokuser altfor mye på selve merket. I stedet for å dømme boken etter omslaget, så bør du heller gå i dybden av selve produktet.

  Det er naturligvis ingen enkel oppgave, uansett om du shopper på nettet eller i en fysisk butikk. Selv om det finnes produsenter som lar deg prøve produktet i en tidsbestemt periode, så føles ikke det naturlig for alle.

  I stedet kan du lese deg opp på de aktuelle produktenes spesifikasjoner (effekt, støynivå, konstruksjon, kvalitet, bruksområder, design og brukervennlighet). Baser avgjørelsen din på disse faktorene, og ikke på merkets popularitet.

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo