Juicemaskin test: De 9 beste råsaftsentrifugene (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

I denne artikkelen tar vi for oss juice! Vi har gått gjennom de forskjellige valgalternativene der ute for å teste og kårer beste juicemaskin 2023.

Magimix Juice Expert 3 – BEST I TEST JUICEMASKIN 🏆

Magimix Juice Expert 3

Juice Expert 3 er en juicemaskin fra produsenten Magimix, og har en effekt på 400 watt. Dette produktet vil passe godt til deg som har lyst å lage juice, samtidig som du ønsker at prosessen skal være både rask og enkel.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Juicemaskinen har et enkelt svarthvitt design, og den er laget av plastikk. Her er derimot ikke juicemaskinens forskjellige deler synlige, for alt foregår på innsiden av maskinen.

Men juicemaskinens kapasitet er heldigvis ikke ukjent her. Magimix sin juicemaskin har en kapasitet på én liter, noe som er veldig bra. Med utgangspunkt i juicemaskinens effekt på 400 watt, kan det også sies at dette er en energieffektiv maskin. Det er dog ikke oppgitt et omdreiningstall per minutt for dette produktet.

Denne juicemaskinen har en XL-filter sentrifuge, og det er noe som gjør at denne juicemaskinen kan hanskes med harde frukter og grønnsaker like godt som når objektene er supermyke. Maskinen har også en stor trakt, slik at størrelsen heller ikke spiller en veldig stor rolle. Du får også en sitruspresse med på kjøpet.

I tillegg til elementene i forrige avsnitt, får du også en spatel, en oppskriftsbok og tilgang til en gratis app som kan inspirere deg. Om ikke det er nok til å sette inn nådestøte, så kanskje det er lettere enklere å bestemme seg når vi forteller deg at noen av delene til Juice Expert 3 tåler oppvaskmaskin?

Testresultat

Juice Expert 3 fra Wilfa er en stilfull juicemaskin som vil passe veldig godt til å lage juice i store mengder uten å måtte bruke altfor lang tid på det.

Helhetsvurderingen av dette produktet avdekket ingen ulemper, så dette produktet har definitivt flest fordeler. Hvis du i tillegg liker produkter hvor det følger med ekstrautstyr, så er kanskje akkurat denne juicemaskinen noe for deg. Det er ikke uten grunn at kåret denne til beste juicemaskin 2023.

Fordeler:

 • Juicemaskinen fra Magimix er en maskin som vil kunne lage deg juice raskt og enkelt, og hva er vel egentlig bedre enn det? Den er energieffektiv og noen av delene tåler til og med oppvaskmaskin!
 • Juice Expert 3 er laget av plastikk og har et enkelt og stilfullt design i svarthvitt. Det er veldig fint med et rent og pent design, da maskinen kan plasseres på benken uten å virke forstyrrende hver gang du får øye på den i sidesynet.
 • Denne juicemaskinen har dessuten en kapasitet på én liter, noe som er en grei mengde med juice hvis det er flere til stede. Du får rikelig med juice etter en omgang, men det kommer selvsagt an på hvor mange det lages til.
 • Maskinen kommer også med en del utstyr, deriblant XL-filter sentrifuge, sitruspresse, spatel, oppskriftsbok og tilgang til en gratis app. Ekstrautstyr er alltid positivt!

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper som har blitt avdekket etter at vi har tatt en helhetsvurdering av dette produktet fra Magimix, men hvis du vil unngå søl så kan det være lurt å bruke et stort glass eller en mugge til denne juicemaskinen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Magimix
Effekt 400 W
Kapasitet 1 Liter

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Severin 3566 Råsaftsentrifuge

Severin 3566 Råsaftsentrifuge test

Råsaftsentrifuge er en juicemaskin fra produsenten Severin. Denne juicemaskinen har en effekt på 400 watt. Dette er et produkt som passer godt til deg som ønsker en enkel måte å lage juice på.

Produktbeskrivelse

Juicemaskinen er laget i rustfritt stål, og den har svarte plastikkdetaljer. Modellen er kompakt uten at det går på bekostning av juicemaskinens motorer. De er både kraftige og luftkjølende. De luftkjølende motorene kjennetegnes ved at de har et veldig lavt støynivå.

Dette produktet inkluderer en juicebeholder og fruktkjøttbeholder. Juicebeholderen har en kapasitet på 500 milliliter, mens fruktkjøttbeholderen har en kapasitet på 1500 milliliter. Begge beholderne er laget av BPA-fri plastikk.

Denne juicemaskinen fra Severin har to hastighetsfunksjoner. Ved maksimal hastighet vil omdreiningstallet per minutt være 19000. Det vil jo si at dette er en ganske kraftig maskin, spesielt når du ‘’bare’’ har to hastighetsfunksjoner å velge mellom.

Juicemaskinen har dessuten et veldig praktisk design. Først og fremst så
er inngangsåpningen ganske stor, og det er plass til både frukt og grønnsaker som er opptil 6 centimeter. Dessuten er alle delene til maskinen avtagbare, noe som fører til en veldig enkel rengjøringsprosess. Maskinen har også sklisikre gummiføtter.

Testresultat

Råsaftsentrifuge fra Severin er en stillegående og enkel maskin med et praktisk og kompakt design. Maskinen gjør det den skal, og prisen er ikke altfor høy. Denne juicemaskinen kan derfor anbefales hvis du skal lage juice til et lavere antall folk.

Fordeler:

 • Denne juicemaskinen fra Severin er en enkel, kompakt og kraftig maskin. Det er positivt ettersom det ikke vil ta deg altfor lang tid å lage et glass med juice, hvis du plutselig fikk lyst på det enten til frokosten, kveldsmaten eller bare som et enkeltstående lite mellommåltid.
 • Det er også fint at både konstruksjonen og designet av juicemaskinen virker både gjennomtenkt og gjennomført. Juicemaskinen er laget i rustfritt stål, samt beholdere av BPA-fri plastikk. Det er elementer som slår et slag for miljøet på hver sin måte, og det i seg selv er jo veldig positivt.
 • I tillegg er det veldig praktisk med en inngangsåpning som har en grei størrelse, slik at du ikke trenger å kutte frukten eller grønnsakene i veldig små biter før du putter dem i maskinen. Det er også veldig fint med lavt støynivå, sklisikre gummiføtter og en enkel rengjøringsprosess, som sikrer en trygg og fin bruksopplevelse.

Ulemper:

 • Det er særs få ulemper som avdekkes når det tas en helhetlig vurdering av dette produktet fra produsenten Severin. Men det kan likevel nevnes at det ikke er skrevet i stein at de avtagbare delene er ren plankekjøring.
 • Det er mulig at rengjøringsprosessen i seg selv er ganske enkel, men periodevis kan det være travelt å måtte ta alle de små delene fra hverandre. Dette kunne vært simplifisert med litt færre og større deler, som kanskje kunne tålt en runde i oppvaskmaskinen en gang i blant.
 • Ellers kan juicemaskinens kapasitet på 500 milliliter trekkes frem. Hvis det bare er en person som lager seg juice, så er dette så klart mer enn nok. Er det derimot en familie eller vennegjeng som vil nyte et glass med fersk juice sammen, så vil dette være litt lite. Men du får det du betaler for, så pris og kapasitet samsvarer jo.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Severin
Effekt 400 W
Kapasitet 500 ML

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Slowjuicer SJCD-150A Juicemaster

Slowjuicer SJCD-150A Juicemaster test

JuiceMaster er en juicemaskin fra produsenten Wilfa, og har en effekt på 150 watt. Denne maskinen er optimal for de som ønsker å starte dagen med noe sunt og godt i glasset.

Produktbeskrivelse

Denne juicemaskinen har en keramisk kvern, og i likhet med Severins Råsaftsentrifuge så har den svarte plastikkdetaljer. Den keramiske kvernen presser juicen ut av hva det enn skulle være som du ønsker saften av.

Dette produktet består altså av en juicebeholder, en fruktkjøttbeholder og en keramisk kvern. Det er dog ikke oppgitt hva som er juicemaskinen sin kapasitet, men beholderne ser litt små ut.

Juicemaskinen er designet med en langsom rotasjon, noe som gir 75 omdreininger per minutt. Det vil si at juicen presses forsiktig ut, noe som sikrer god kvalitet og holdbarhet på juicen. Det er også juicemaskinens eneste hastighet.

Også dette er en juicemaskin med fine detaljer. Det er veldig fint med en inngangsåpning som er stor nok til å romme flere grønnsaker samtidig, men det er forbeholdt lange og tynne grønnsaker som er omtrent like store. Det er også praktisk med et oppbevaringsbrett på toppen, så du ikke trenger å holde det selv.

Det ser også ut som at juicemaskinen har gummiføtter, og det er bra i og med at det beskytter benkeplatene, men det er uvisst om de også er sklisikre. Men det juicemaskinen derimot har, er automatisk dryppstopp. Det betyr at det ikke vil dryppe juice fra maskinen når beholderen er tatt bort, noe som jo også er veldig praktisk.

Det er ikke oppført noe om hvor vidt det er mulig å ta Wilfa sin juicemaskin fra hverandre i deler, men det ser ut til å være større deler, og det er vi jo etterlyste hos Severin Råsaftsentrifuge. Men dette er heller ikke en maskin som tåler oppvaskmaskin.

Testresultat

JuiceMaster fra Wilfa er en enkel og grei maskin som gjør jobben den er satt til å gjøre. Til tross for noen små ulemper og manglende informasjon, så kan denne maskinen definitivt anbefales for deg som vil ha god juice som holder seg lenge.

Fordeler:

 • Juicemaskinen fra Wilfa sin største fordel, er at du får juice av høy kvalitet når du benytter denne showjuiceren. Det er spesielt positivt for de som ikke er så glad i å få store klumper av fruktkjøtt i juiceglasset sitt. Forhåpentligvis tar det ikke altfor lang tid heller, og det er jo et stort pluss når du ønsker deg noe kjapt.
 • Wilfa har designet juicemaskinen sin på en måte som er veldig praktisk. Maskinen er designet med en inngangsåpning som kan romme flere små og tynne elementer, samt at det har et oppbevaringsbrett på toppen. I tillegg er maskinen laget av plastikk, noe som kan gjøre det enkelt å rengjøre.
 • Det er også veldig fint med gummiføtter som beskytter benkeplaten og dryppstopp-funksjonen. Det er noe som sikrer en fin og enkel bruksopplevelse.

Ulemper:

 • Det er ikke veldig mange ulemper som avdekkes vi foretar en helhetlig vurdering av denne showjuiceren fra Wilf a. Men det er noen ting som kan nevnes likevel.
 • Først og fremst så er juicemaskinens kapasitet ukjent, og det er noe som hadde vært nyttig informasjon i en helhetsvurdering. Det er også noe som kan være avgjørende for deg som spekulerer i å kjøpe en juicemaskin. Beholderne ser dog ganske små ut.
 • Det neste er maskinens omdreiningstall. Til tross for god kvalitet og holdbarhet, så ser vi for oss at prosessen vil ta litt lenger tid med 75 omdreininger per minutt enn for eksempel med 19000 omdreininger per minutt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Effekt 150 W
Kapasitet Ukjent

Squeezy Råsaftsentrifuge JE-400S

Squeezy Råsaftsentrifuge JE-400S test

Squeezy Råsaftsentrifuge er en juicemaskin som har en effekt på 400 watt. Med dette produktet gir produsenten Wilfa deg muligheten til å starte hver eneste dag med ferskpresset juice.

Produktbeskrivelse

Denne juicemaskinen er laget i rustfritt stål, i tillegg til at den har svarte detaljer. Men hva de svarte detaljene eksakt er laget av, er uvisst. Det samme gjelder maskinens kapasitet. Den er også ukjent.

Men det vi derimot vet, er at denne juicemaskinen fra Wilfa er utstyrt med to hastighetsfunksjoner. Men hastighetsfunksjonene dreier seg ikke om omdreiningstallet per minutt, for det er heller ikke oppgitt. De dreier seg imidlertid om en hastighet for myke objekter og harde objekter.

Juicemaskinen fra Wilfa kan dessuten demonteres, noe som forenkler rengjøringsprosessen. Det er dog ikke oppgitt om maskinen tåler oppvaskmaskin, så det gjør den antageligvis ikke. Men etter at du har vasket den for hånd, kan du like enkelt oppbevare den i deler til neste gang du skal bruke den.

Testresultat

Squeezy Råsaftsentrifuge fra Wilfa er en kraftig juicemaskin i rustfritt stål som gir deg muligheten til å prøve noe nytt om morgenen. Bytt ut morgenkaffen med ferskpresset juice, og se hvordan du liker det!

Det ble ikke avdekket noen veldig store ulemper i helhetsvurderingen av dette produktet. Litt informasjon som mangler, men det er ikke noe som drar helhetsinntrykket betydelig ned.

Derfor kan vi si at hvis du er på jakt etter en maskin som kan gi deg ferskpresset juice om morgenen, samt muligheten til enkel demontering, rengjøring og oppbevaring, så er kanskje dette produktet noe du bør sjekke ut.

Fordeler:

 • Wilfa presenterer en enkel og kraftig maskin. Målet deres er å gjøre det mulig for deg å starte dagen din med ferskpresset juice, og her er det ingenting som står i veien for akkurat det. En konstruksjon i rustfritt stål er også positivt, spesielt i henhold til kjøkkenapparater.
 • Det er også veldig fint med separate hastighetsfunksjoner designet spesielt for hver enkelt konsistens. Da trenger du nemlig ikke å bekymre deg for at maskinen ikke tåler det, fordi du bruker jo bare innstillingen som er ment spesielt for den typen konsistens.
 • Ellers er det også praktisk med en juicemaskin som kan demonteres, rengjøres og oppbevares på en enkel og grei måte.

Ulemper:

 • Ulempene som avdekkes i denne helhetsvurderingen er ikke av veldig stor betydning. Det utgjør heller ingen forskjell på selve maskinen, men de kan nevnes likevel. Det er ganske enkelt det at maskinens kapasitet er ukjent, i tillegg til at den antageligvis ikke tåler oppvaskmaskin.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Effekt 400 W
Kapasitet Ukjent

Emerio Slow Juicer

Emerio Slow Juicer test

Slow Juicer er en juicemaskin som leveres av produsenten Emerio. Denne maskinen har en effekt på 150 watt, og det er et produkt for deg som ønsker et glass med juice hvor vitaminer, enzymer og andre næringsemner fremdeles er intakt etter runden i juicemaskinen.

Produktbeskrivelse

Denne juicemaskinen er laget av plastikk, og maskinens design er rent, pent og hvitt. Maskinen har et lavt omdreiningstall, noe som fører til at den lager minimalt med lyd. Et lavt støynivå er alltid noe som dreier helhetsvurdering i en positiv retning.

Juicemaskinen fra Emerio inkluderer to beholdere. Du kan bruke den ene som juicebeholder og den andre som fruktkjøttbeholder. Dette er en juicemaskin som har en kapasitet på 900 milliliter, og det er en veldig fin mengde.

Det er veldig få begrensninger på hva denne juicemaskinen kan lage juice av. Du kan selvsagt lage juice av frukt og grønnsaker, men du kan faktisk også lage juice av nøtter. Det er jo egentlig ganske kult!

Når du har drukket opp juicen din, kan maskinens deler rengjøres enkelt ved å skylle dem under vann. Da er det også veldig praktisk at maskinen ikke består av så veldig mange deler.

Testresultat

På grunn av sitt lave støynivå er Slow Juicer fra Emerio optimal for bruk om morgenen, hvis du har lyst på et glass juice og er litt bekymret for om bråket vil kunne forstyrre søvnen til de du bor sammen med. Det er altså veldig liten sjanse for det, i tillegg til at du får et næringsrikt glass med juice.

Helhetsvurderingen av dette produktet avdekket ikke noen store ulemper. Det ble nevnt noen småting, som selvsagt ikke var nok til å trekke helhetsinntrykket ned i en særlig stor grad, så hvis du er opptatt av at næringen skal bli godt i varetatt i juicemaskinen, så kan Slow Juicer fra Emerio være noe for deg!

Fordeler:

 • Emerio gir deg en stillegående juicemaskin som samtidig ivaretar vitaminene, enzymene og alle de andre godbitene i frukten eller grønnsaken som du lager juice av. Det er veldig fint, for da trenger du ikke å bekymre deg for om du ikke får nok av de næringsstoffene som juicen gir deg. Lavt støynivå er også en stor fordel.
 • Med denne juicemaskinen får du to beholdere, og det er jo praktisk. Selve maskinen har en kapasitet på 900 milliliter, og i likhet med maskinen som hadde en kapasitet på én liter, så er også 900 milliliter en helt grei mengde.
 • Det er dessuten veldig gøy at du har muligheten til å utforske flere forskjellig typer juice med juicemaskinen fra Emerio. Du kan selvsagt gjøre det med de andre maskinene også, men det er kult at det er noe de fremhever. La oss prøve å lage oss litt nøttejuice!
 • Ellers er det veldig fint med en særdeles enkel rengjøringsprosess. Denne juicemaskinen består av noen få deler som du bare skylder under rennende vann når du er ferdig å bruke den.

Ulemper:

 • Det har ikke blitt avdekket noen veldig store ulemper i denne helhetsvurderingen av Slow Juicer fra Emerio. Det må eventuelt være det at delene antageligvis ikke tåler oppvaskmaskin, i tillegg til at fargevalget på beholderne gjør at det ser lite innbydende ut i forhold til resten av maskinen. Men igjen, dette er bare småting.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Emerio
Effekt 150 W
Kapasitet 900 ML

Kenwood JMP800SI Slowjuicer

Kenwood JMP800SI Slowjuicer test

PureJuice er en juicemaskin med en effekt på 240 watt. Produsenten Kenwood har jobbet hardt for å lage et produkt som kan lage deg et sunt og naturlig glass med juice i løpet av bare sekunder.

Produktbeskrivelse

Dette er juicemaskin som er laget i rustfritt stål, i tillegg til at den har svarte plastikkdetaljer. Det er ikke den mest kompakte modellen vi har sett, men det er nok en grunn til det.

Hvis du kjøper dette produktet så får du ikke juicebeholder med på kjøpet, så da må du skaffe deg det i tillegg. Men juicemaskinen har altså kapasitet til å lage 1,5 liter med juice. Derfor er det en fordel at beholderen du kjøper, er litt større enn dette. Det kan også være at du allerede har noe som passer fint til dette formålet.

Denne juicemaskinen fra Kenwood har en hastighetsfunksjon, og omdreiningstallet per minutt vil være 48. Med utgangspunkt i maskinens effekt, er det rimelig å si at PureJuice treffer ‘’midt på treet’’ i sammenligning med flere av juicemaskinene i denne produkttesten.

Juicemaskinen har imidlertid mange gode egenskaper, deriblant at den ivaretar næringsstoffene i juicen. I tillegg knuser den alle de sunne elementene i frukten eller grønnsaken, slik at den holder seg lenger. Du trenger ikke å kutte frukten eller grønnsakene dine i biter, og maskinen er lett å rengjøre.

Testresultat

Kenwood er uten tvil en solid leverandør når det gjelder kjøkkenapparater, men på grunn av apparatets størrelse, så er det kanskje ikke like praktisk å frakte frem og tilbake mellom kjøkkenet og der kjøkkenapparatene oppbevares.

Det skal dog sies at dette er et godt produkt som oppfyller forventningene til en juicemaskin. Derfor kan dette være et fint alternativ for deg som ønsker deg næringsrik juice med lang holdbarhet, i tillegg til at du har god plass på kjøkkenbenken eller oppbevaringsmuligheter i eller like ved selve kjøkkenet.

Fordeler:

 • Kenwood markedsfører PureJuice med at du vil kunne lage deg sunn og naturlig juice i løpet av sekunder. Hvis det stemmer, så er det j o veldig kult. Da hadde det ikke vært nok positivt ladede ord i ordboken til å beskrive det.
 • Det er også veldig positivt at juicemaskinen ivaretar næringsstoffene i juicen, og sørger for at også de havner i glasset etter knuseprosessen. I tillegg er det veldig praktisk å slippe oppkutting av elementene før du putter dem i maskinen. Hele poenget er jo at det skal være raskt og enkelt!
 • Det må også trekkes frem at en kapasitet på 1,5 liter er veldig bra. Da kan du faktisk lage juice til hele vennegjengen når de kommer på besøk, samtidig som det ikke stjeler altfor mye av jentetiden deres.
 • Ellers er det veldig fint med en maskin som det er lett å rengjøre.

Ulemper:

 • Vi avdekker ingen direkte ulemper i denne helhetsvurderingen, men stiller oss likevel en bitteliten smule kritisk til valg av markedsføring. Å lage juice på bare sekunder, høres rett og slett for godt ut til å være sant. Men hvis det faktisk stemmer, vil det ikke være en gledelig overraskelse!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Kenwood
Effekt 240 W
Kapasitet 1,5 Liter

Philips Viva Sentrifugejuicer

Philips Viva Sentrifugejuicer test

Viva Sentrifugejuicer er en juicemaskin fra produsenten Philips, og den har en effekt på 500 watt. Produsentens mål med dette produktet er å gjøre juicing så lett som mulig, så får vi bare se hva som blir resultatet.

Produktbeskrivelse

Det er ikke oppgitt hva denne juicemaskinen er laget av, men den er i hvert fall grå og aluminiumsfarget. Det er en veldig kompakt maskin med glatte overflater. Det er faktorer som gjør maskinen praktisk på flere måter. Det er mye enklere å rengjøre en kompakt maskin, i tillegg til at den ikke tar stor plass på benken, hvis du har den der.

Dette produktet har en kapasitet på 1,5 liter, i tillegg til at den inkluderer en juicebeholder. Begge deler er veldig praktisk. Størrelsen på kapasiteten fordi du kan lage rikelig med juice, og en leveranse inkludert juicebeholder fordi du slipper å gå gjennom en lignende prosess som dette for å finne den rette beholderen.

Viva Sentrifugejuicer har bare en hastighetsfunksjon, men det står ikke oppgitt hva omdreiningstallet per minutt vil være. Men basert på effekten som jo ligger på 500 watt, så er det nok rimelig å si at dette er en kraftig maskin.

Også denne juicemaskinen har flere praktiske designelement. Maskinen har faktisk integrert ledningsoppbevaring, noe som underbygger det vi sa om å ikke ta så stor plass på benken. I tillegg har maskinen dryppstopp-funksjon, og den tåler oppvaskmaskin!

Testresultat

Denne maskinen fra Philips er et produkt med utelukkende positive elementer. Det er et lite og plassbesparende apparat, men som til tross for det er i stand til å produsere en stor mengde med juice. Det er veldig imponerende!

Den helhetlige vurdering dras også i riktig retning av de andre designelementene og det faktum at noen av delene tåler oppvaskmaskin. Med utgangspunkt i dette, så kan vi si at hvis du og Philips deler samme visjon om at juicing skal være så enkelt som mulig, så bør du kanskje sjekke ut Viva Sentrifugejuicer.

Fordeler:

 • Denne juicemaskinen fra Phillips er en kompakt og praktisk modell som vil passe godt på enhver kjøkkenbenk. Grunnen til det er at det er et veldig lite apparat som har potensial til å bli noe du har bruk for hver eneste morgen.
 • Maskinens effekt og kapasitet kan også trekkes frem som fordeler. Hvis du velger Viva Sentrifugejuicer får du en kraftig maskin som også lager en stor mengde med juice om gangen.
 • Juicemaskinen sine designelement er, som sagt, veldig praktiske. Integrert ledningsoppbevaring, dryppstopp-funksjon og den tåler oppvaskmaskin!

Ulemper:

 • Det er ingen nevneverdige ulemper som dukker opp i helhetsvurderingen av Viva Sentrifugejuicer fra Philips, selv om det er litt ubegripelig hvordan et så lite apparat har potensial til å lage så mye juice. Men det er jo bare morsomt og kult!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Philips
Effekt 500 W
Kapasitet 1,5 Liter

Braun J500 Saftsentrifuge

Braun J500 Saftsentrifuge test

J500 Saftsentrifuge er en juicemaskin fra produsenten Braun. Denne juicemaskinen har en effekt på 900 watt. Dette produktet plasseres i kategorien slowjuicer, som kjennetegnes av at de behandler ingrediensene svært skånsomt.

Produktbeskrivelse

Det er minimalt med informasjon om hva denne juicemaskinen er laget av, hverken når det gjelder selve maskinen eller den medfølgende juicebeholderen. Men det kan likevel sies at maskinen er hvit og har aluminiumsfargede detaljer. Den medfølgende juicebeholderen er laget av et gjennomsiktig materiale.

Det er altså en del elementær informasjon om produktet som uteblir. Hva som er maskinens kapasitet er ukjent, så det er ganske utfordrende å skulle si så veldig mye hvert enkelt element ved produktet.

Men det kan i hvert fall sies at det ikke mangler på spesifikasjoner og praktiske småting ved produktet. Maskinen kan ta hele frukter og har dryppstopp-funksjon. I tillegg følger det med en rensebørste, og maskinen tåler oppvaskmaskin.

Testresultat

Det er ganske mye elementær informasjon som uteblir vedrørende J500 Saftsentrifuge fra Braun, og derfor ville en konklusjon vært ganske mangelfull. Men hvis du er en av dem som liker oppdagelsesferder, så er det ikke sikkert at det er så viktig. Dette er kanskje nøyaktig det du leter etter!

Fordeler:

 • I motsetning til de andre produktene, så er det ikke så veldig mange fordeler. I hvert fall ikke av slik betydning at det får produktet til å skille seg nevneverdig ut.
 • Men det kan likevel nevnes at J500 Saftsentrifuge er en slowjuicer som ivaretar ingrediensene på en skånsom måte. Det hører til at næringsstoffene ikke forsvinner i juiceprosessen, og det er sånn sett veldig fint.
 • Produktet har også mange praktiske elementer.

Ulemper:

 • J500 Saftsentrifuge sin største ulempe er nok at det mangler en del informasjon, som fører til at det er ganske vanskelig å foreta en helhetlig vurdering. Produktet har flere fine egenskaper, men disse drukner dessverre litt i den mangelfulle informasjonen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Braun
Effekt 900 W
Kapasitet Ukjent

Russell Hobbs Slow Juicer

Russell Hobbs Slow Juicer test

Slow Juicer er en juicemaskin som leveres av produsenten Russel Hobbs. Dette er en juicemaskin som har en effekt på 150 watt. Dette produktet er en slowjuicer som kommer til å ta godt vare på ingrediensene dine hele veien til glasset.

Produktbeskrivelse

Dette er en juicemaskin som er laget i børstet rustfritt stål, noe som gir et elegant utseende. I tillegg har den svarte plastikkdetaljer, noe som bare underbygger elegansen i dette produktet.

Hvis du kjøper dette produktet, så får du en juicebeholder med på kjøpet. Men det er ikke en vanlig juicebeholder. Teknisk sett er det nok det også, men den er faktisk integrert i massebeholderen slik at du ikke trenger å bruke så mye plass når du lager juicen din. Det er dog ikke oppgitt hvor mye juice denne juicemaskinen kan lage.

Det er også flere andre elementer som fører til at Russell Hobbs’ juicemaskin skiller seg litt ut. Det følger med to silinnsatser, en fin og en grov, og det er veldig praktisk i husholdninger hvor det er ulikheter i hvordan juicen foretrekkes. I tillegg følger det med ekstra tilbehør, som gjør at juicemaskinen kan brukes til å lage frosne desserter.

Ellers er det også noen andre elementer som bør nevnes. Russell Hobbs har lagt inn en mekanisme som skal forhindre tilstopping, og det er jo veldig praktisk. I tillegg er den lett å rengjøre, og det er noen avtagbare deler som tåler oppvaskmaskin.

Testresultat

Russell Hobbs leverer et knallsterkt produkt, som imponerer på flere områder. Det er, først og fremst, en slowjuicer som kjennetegnes av å ivareta ingrediensene helt til glasset med juice blir helt opp.

I tillegg er dette et produkt med et kult design og ekstrautstyr som gjør det mulig å bruke dette apparatet til mer enn bare å lage juice. Ekstrautstyret fører til at det kan brukes enda oftere enn du kan ville gjort, hvis du drikker juice kun en gang i blant. Så hvis du er på utkikk etter et apparat med flere bruksområder, så er dette noe for deg.

Fordeler:

 • Denne juicemaskinen fra Russell Hobbs er et kult produkt, og her er det flere elementer som spiller inn. Det første som kan nevnes, er det elegante utseende. Designet er ikke bare elegant, men tøft og robust også.
 • Det er også veldig fint med et produkt som ivaretar ingrediensene helt til siste slutt, slik at poenget med å drikke juice ikke faller helt bort. Det hadde det nemlig gjort, for næringsinnholdets del, hvis dette ikke ble ivaretatt.
 • Det er også veldig praktisk at juicebeholderen er integrert i massebeholderen. Et plassbesparende element som også er veldig kult. Dessuten er det også praktisk med et apparat som duger til mer enn bare det å knuse frukt og lage juice av det. Russell Hobbs gir deg også muligheten til å lage frosne desserter!
 • Ellers er det også veldig fint med de siste elementene vedrørende tilstopping og rengjøring. Et apparat som kan vaskes i oppvaskmaskin, har alltid et lite forsprang.

Ulemper:

 • Det er ikke så mange ulemper som avdekkes når det gjøres en helhetsvurdering av denne slowjuiceren fra Russell Hobbs, men det kan nevnes at juicemaskinens kapasitet ikke er oppgitt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Russell Hobbs
Effekt 150 W
Kapasitet Ukjet

Hva er det som er positivt med juice?

Ferskpresset juice er et godt diskutert tema når det kommer til mat, drikke og ernæring. Det er også noe som veldig mange har en mening om, og det er veldig lett å bli overveldet på en eller annen måte. Det blir jo sagt så mye forskjellig!

Det er veldig mange som ser på juice som en sunn og naturlig drikke. For det består jo av frukt eller grønnsaker? Det er jo noe som for så vidt er sant. Det er ikke tilsatt noe sukker i juice, og du får i deg vitaminer av å drikke det.

Men det er noe som veldig mange ikke tenker over, og det er at selv om juice ikke er tilsatt sukker, så inneholder det en annen type sukker. Det inneholder fruktsukker, og ernæringsmessig står det på lik linje som andre sukkerholdige drikker.

Når det er sagt, så har vi akkurat vært gjennom en rekke juicemaskiner og fokusert på deres gode egenskaper. Denne delen skal derfor heller ikke ta steget inn i rekken av motstridende informasjon, for vi skal se på hva som er positivt med å drikke juice.

Det sies at frukt og grønt er en viktig del i et sunt kosthold, og det er så absolutt sant. Men det er også en ting som er veldig vanlig å glemme, spesielt i en hektisk hverdag. Det anbefales at hvert måltid består av en eller annen form for frukt eller grønnsaker, men ofte blir det neglisjert av raske og enkle måltider etter en lang dag.

Så det er altså der juice kommer inn som noe positivt. Det anbefales at du får i deg minst 400 gram med frukt og grønnsaker i løpet av en dag. Det er ikke et høyt tall, men det vil kreve tid og tålmodighet hvis det medfører litt ekstra ventetid på frokost eller middag. For hvorfor ikke begynne med en gang du står opp?

Det er veldig mange som allerede drikker juice til frokost, men det er kanskje fra kartong. Hvis du er blant dem som gjør det, så kan du scrolle deg litt oppover igjen i denne teksten. Der finner du produkttestene av juicemaskiner, som er klare til å hjelpe deg med å lage din egen ferskpresset juice hver eneste morgen!

Det kan være veldig lurt, spesielt hvis du er blant dem som lar deg forvirre av det informasjonshavet som Internett jo er. Ernæringsmessig er nemlig ferskpresset juice mye bedre enn kartongjuice, ettersom du er i stand til å kontrollere hva som puttes opp. Av den enkle grunn, at det er du som putter ingrediensene der selv!

Juice kan også fungere som et lite og morsomt knep i det evige maset om at barna dine skal spise opp grønnsakene sine. Det er noe som gjelder hvis du har barn, men det er fritt frem for å prøve det på noen andre du kjenner også.

Grunnen til det er at barn hevder veldig ofte at de ikke liker grønnsaker. Det er det ekleste som fins, selv om de kanskje ikke egentlig har smakt det. Men juice, derimot, er noe de kjenner og som de synes er godt.

Derfor kan det være lurt få barna dine til å like grønnsaksjuice uten å fortelle dem at det er grønnsaker. Med mindre de spør da, for det er også viktig å være ærlig. Men det er bare å prøve, og så har du et knallgodt argument klart til neste gang de sier at de ikke liker grønnsaker.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo