Tjenestetorget finans: Test & vurdering

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Sannsynligheten for at du har hørt om Tjenestetorget er veldig stor. Under Tjenestetorget finner du blant annet Tjenestetorget Finans, som er en av Tjenestetorgets merkevarer. Tjenestetorget Finans er en aktør som har spesialisert seg på økonomiske problemstillinger.

Tjenestetorget og Tjenestetorget Finans er tjenester som mange nordmenn benytter seg av hver eneste dag. Det har ført til at vi har litt nysgjerrige på hvordan disse tjenestene fungerer. I denne artikkelen vil vi imidlertid fokusere mest på Tjenestetorget Finans.

Dette er altså en test av Tjenestetorget Finans. Nedenfor skal vi dykke litt dypere under overflaten for å litt bedre kjent med denne aktøren. Hva er Tjenestetorget Finans, hva gjør de og hva er det som gjør denne tjenesten så bra? La oss ta en titt på tjenesten sammen!

Om Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans er en låneagent som kan hjelpe deg med både lån og refinansiering. Dette er en aktør som både gir deg muligheten til å oppfylle en stor lånedrøm, og som kan hjelpe deg med å gjøre lånet ditt billigere dersom rentene er i ferd med å vokse seg over hodet på deg.

Bak Tjenestetorget Finans sitter det en gjeng med dyktige folk som mer enn gjerne bruker sin ekspertise og sine erfaringer til å hjelpe deg videre på veien dersom økonomien plutselig tok en liten helomvending og ble litt mer problematisk enn den var til å begynne med.

Tjenestetorget Finans ble etablert i 2004, noe som betyr at tjenesten sannsynligvis er noe eldre enn veldig mange tror. Det var ikke så mange som benyttet seg av disse nettbaserte tjenestene på det tidspunktet, men det har økt betraktelig med årene.

Dette gjør Tjenestetorget Finans for deg

Tjenestetorget Finans er en portal hvor du kan få hjelp til å sammenligne flere lån på en og samme gang. Det er svært praktisk, for det er noe som vil spare deg mye tid. Hvilke eksplisitte fordeler Tjenestetorget Finans gir deg, skal vi imidlertid komme tilbake til siden.

Tjenestetorget Finans tilbyr hovedsakelig fire låneprodukter, i tillegg til at hvert låneprodukt inkluderer en rekke lån som inngår i det enkelte låneproduktene. Låneproduktene er følgende:

 • Boliglån («vanlig» boliglån, refinansiering av boliglån, boliglån for unge, huslån, hyttelån og seniorlån).
 • Lån til kjøretøy (ATV-lån, båtlån, billån, bobillån, caravanlån, MC-lån, snøscooterlån og refinansiering av billån).
 • Omstartslån (lignende refinansieringslån, i og med at alle lån samles i ett stort lån).
 • Forbrukslån («vanlig» forbrukslån, refinansiering av forbrukslån og kredittkort, blancolån og lån til oppussing).

Les også: Beste forbrukslån

Oversikten ovenfor viser at Tjenestetorget Finans kan hjelpe deg å navigere deg rundt i markedet på en veldig enkel måte. Her får du en oversikt over hvilke lån denne finansagenten kan bistå deg med, og det er svært praktisk.

Tjenestetorget Finans markedsfører seg selv med følgende setning: «Din vei til en bedre økonomisk hverdag», etterfulgt av en påstand om at de hjelper deg når endringene bør og skal gjøres.

Disse bankene samarbeider Tjenestetorget Finans med

Tjenestetorget Finans er en låneagent som samarbeider med totalt 17 banker. Dette er bankene som har inngått et samarbeid med Tjenestetorget Finans:

 • Bra Bank
 • Balanse Bank
 • Sparebank 1 SMN
 • BN Bank
 • Nordax Bank
 • Instabank
 • Ikano Bank
 • Komplett Bank
 • Kraft Bank
 • Mybank
 • Resurs Bank
 • Santander Consumer Bank
 • TF Bank
 • SVEA
 • yA Bank

Betingelsene til Tjenestetorget Finans

Dersom du har lyst til å benytte deg av Tjenestetorget Finans, er det viktig at du forsikrer deg om at du oppfylle betingelsene som denne låneagenten stiller til kundene sine. Dersom du ikke oppfyller betingelsene vil søknaden din bli avslått, og derfor er det ingen vits i å søke hvis du vet på forhånd at du ikke oppfyller betingelsene.

Tjenestetorget Finans opererer med følgende betingelser. Det er altså betingelser som hver eneste kunde er nødt til å oppfylle for at Tjenestetorget Finans skal ha muligheten til å hjelpe vedkommende:

 • Søker er nødt til å være eldre enn 23 år.
 • Søker må ha minst 200 000 kroner i bruttoårsinntekt, og dette må kunne dokumenteres.
 • Søker kan ikke ha betalingsanmerkninger, eller aktive inkassosaker på søknadstidspunktet.
 • Søker må ha bodd i og skattet til Norge i minimum 3 år.
 • Søker må samtykke til at Tjenestetorget Finans og deres samarbeidspartnere foretar sine individuelle kredittvurderinger av seg.

Fordeler og ulemper med Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans fremstår som en svært seriøs aktør, som har en nettside som både er informativ og enkel å navigere seg rundt på.

Dette er naturligvis vel og bra, men dette er tross alt en test av denne tjenesten. Derfor er vi nødt til å lyse både de positive og de litt mindre positive sidene ved Tjenestetorget Finans. Vi begynner med fordelene, og så går vi videre til ulempene etterpå. La oss ta en titt på dem sammen!

Fordeler med Tjenestetorget Finans

Vi begynner med noen av elementene som gjør at Tjenestetorget Finans er svært fordelaktig for alle som ønsker å benytte seg av denne tjenesten.

Selv om det som nevnt finnes noen ulemper også, så er det ikke til å stikke under en stol at det er flest fordeler. Det er svært praktisk, og disse skal vi se litt nærmere på nå.

Tjenesten er gratis

Det er helt gratis å benytte seg av Tjenestetorget Finans sine tjenester. I praksis betyr det rett og slett at du ikke trenger å betale noe som helst til denne aktøren, for at de skal hjelpe deg.

Tjenestetorget Finans kan på den måten sidestilles med hvilken som helst annen bank. Det er jo helt gratis å sende inn en søknad, uavhengig av hva utfallet av søknaden blir. Derfor er det også slik det fungerer hos Tjenestetorget Finans. Du forplikter deg heller ikke til å takke ja til tilbudet du får.

Du sparer tid

Det er ingen hemmelighet at nordmenn i dag ønsker å spare så mye tid som overhodet mulig, og det gjør du uten tvil ved å benytte deg av Tjenestetorget Finans.

I skrivende stund samarbeider de med 15 forskjellige banker, og hvis du skulle sendt en lånesøknad til disse bankene individuelt, så hadde det tatt veldig lang tid. Men det slipper du ved å benytte deg av Tjenestetorget Finans. Da sender du i stedet din søknad til dem, og så tar de den videre til bankene som er aktuelle og kan tenkes å gi deg et lånetilbud.

Det å undersøke hvilke muligheter man har i forbindelse med lån har aldri vært enklere. Hos Tjenestetorget Finans består prosessen av tre enkle steg, og så er det bare å sette deg rolig ned, kanskje med en kopp kaffe og vente på at tilbudene kommer til deg!

Enkelt å få hjelp til andre ting

Tjenestetorget Finans er en av Tjenestetorget sine merkevarer. Det betyr at selv om du eventuelt tar bort «Finans», og dermed kun blir sittende igjen med Tjenestetorget, så betyr ikke det at det er et meningsløst begrep.

Tjenestetorget er nemlig så mye mer enn bare hjelp med økonomiske og finansielle problemstillinger. Det er dog denne merkevaren som er hovedfokuset i denne artikkelen, men vi vil nevne det resterende likevel.

Utover å kunne hjelpe deg med finans, så kan Tjenestetorget hjelpe deg med en rekke andre ting også. Er du ute etter noen som kan gjøre en jobb for deg (f.eks å male huset), eller kanskje du rett og slett vurderer å selge boligen du bor i? Da er Tjenestetorget aktøren du bør benytte deg av! Men det får vi heller kommer tilbake til i en annen test.

Det er helt uforpliktende

Dette var vi litt
inne på i et annet punkt, men det å bruke Tjenestetorget Finans er helt uforpliktende.

Du kan ta kontakt med en av Tjenestetorget Finans sine rådgivere, ha en god og lang dialog med dem, og så bestemme deg for at du ikke ønsker å benytte deg av tilbudene du blir forespeilet. Det er ikke noe galt i det i det hele tatt.  

Nettsiden har alt du trenger å vite

Det skal også sies at Tjenestetorget Finans har alt du trenger å vite i forbindelse med det å søke om lån. I tillegg til å søke om lån gjennom Tjenestetorget Finans, så kan du også bruke nettsiden til å lese deg litt opp på temaet, noe som uten tvil er veldig praktisk.

Aktøren tilpasser seg deg som person

Sist, men absolutt ikke minst: Tjenestetorget Finans tilpasser seg deg som person. Her er det du som er «in charge», og som bestemmer hvordan du ønsker at dialogen skal foregå.

Vi lever i en verden som stadig blir mer digitalisert, og derfor er det helt naturlig at store deler av søknadsprosessen også foregår digitalt. Det er svært praktisk for de som er fortrolige med digitale verktøy på den måten.

Men Tjenestetorget Finans anerkjenner at det ikke er alle som føler det på den måten. Det gjør de ved å inkludere at de har et telefonnummer som man også kan kontakte dem på. Telefonnummeret er veldig synlig, og du finner det øverst i høyre hjørne på nettsiden.

I praksis betyr det at du enkelt kan få hjelp på den måten du foretrekker. Hvis du ikke er fullt så glad i å snakke i telefon, så kan du også sende dem en mail. Men det er ikke til å stikke under en stol at dette vil ta litt lenger tid enn det å ta opp telefonen vil gjøre.

Ulemper med Tjenestetorget Finans

Selv så mange fordeler Tjenestetorget Finans har å by på, så er det slik at det finnes noen ulemper også. Det er veldig små detaljer som vi har lagt merke til underveis, som ikke nødvendigvis spiller en veldig stor rolle, men som vi velger å nevne uansett.

Litt høy aldersgrense

Tjenestetorget Finans opererer med en litt høy aldersgrense. For å kunne benytte seg av denne tjenesten, er man nemlig nødt til å være 23 år eller eldre.

Det sier seg nok selv, men det betyr Tjenestetorget Finans opererer med en litt høyere aldersgrense enn mange andre banker. Og vi skal ikke legge skjul på at vi synes at det er ganske upraktisk.

Uoppdatert nettside

I tillegg vil vi si at nettsiden fremstår litt uoppdatert. Det la vi spesielt merke til i forbindelse med den rulerende menyen av Tjenestetorget sine samarbeidspartnere. Over den rullerende menyen står det at de arbeider med 17 banker, men i menyen er det bare 15 logoer.

Slik benytter du deg av Tjenestetorget Finans

Det er veldig enkelt å benytte seg av Tjenestetorget Finans. Du trenger kun å trykke deg inn på nettsiden deres, og den er veldig enkel å huske: tfinans.no. På nettsiden vil du umiddelbart bli møtt av en oversikt over låneproduktene de kan hjelpe deg med. Denne oversikten finner du også lenger opp i denne artikkelen.

Når du har kommet inn på Tjenestetorget Finans sine nettsider, trenger du bare å scrolle litt nedover på siden. Da vil du finne et avsnitt med «Slik hjelper vi deg», og dette avsnittet vil fortelle deg at du kan finne tilbudet som passer for deg ved å gjennomføre tre enkle steg. Stegene er som følgende:

 1. Fyll ut låneskjemaet på Tjenestetorget Finans sine nettsider (dette inkluderer å velge hvilket låneprodukt du ønsker å få tilbud på).
 2. Samtidig som du fyller ut Tjenestetorget Finans sitt låneskjema, er du nødt til å ha nødvendige dokumenter klart. Disse skal ikke legges ved søknaden, men de skal etter hvert sendes til banken, for de er avhengig av denne informasjonen for å kunne gi deg et lånetilbud. Dokumentene oversendes først etter at Tjenestetorget Finans har akseptert forespørselen din, og det er opprettet dialog mellom deg og en rådgiver hos Tjenestetorget Finans.
 3. Du mottar lånetilbudet som banken kan tilby deg. Hvilket lånetilbud du blir tilbudt vil ta utgangspunkt i hvilket låneprodukt du valgte i den innledende prosessen.

Om du mot formodning ikke skulle være komfortabel med å gjøre dette selv, og ikke har noen som kan hjelpe deg med det, så kan du enkelt ta en telefon til Tjenestetorget Finans. Telefonnummeret finner du øverst i høyre hjørne, og da vil du få personlig hjelp per telefon.

Enten du fyller ut skjemaet selv, eller får hjelp av en av Tjenestetorget Finans’ rådgivere per telefon, så er det uten tvil en svært enkel prosess.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo