Varmekamera test: Årets 6 beste (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Ønsker du å bo i en mer energieffektiv bolig? Et hus som lekker varme utendørs og kulde innendørs, skaper høyere strømregninger. Det er ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne med isolasjon og reparasjon – men med et varmekamera vil du umiddelbart se hvor varme, og kulde lekker.

Varmekamera, også kjent som termografisk kamera, er et praktisk verktøy som viser bilder ut ifra infrarød stråling fremfor lys. Dette gjør det lett å se temperaturforskjeller gjennom kameraet. Termografisk kamera kan brukes til å oppdage vannlekkasjer, energieffektivisere boligen og avdekker et spennende dyreliv når mørket faller – men hvilken modell skal du gå for?

Markedet er fylt opp av gode varmekamera, både håndholdte varianter og som tilbehør til mobiltelefon. Begge enhetene har samme funksjon, men kvaliteten vil naturligvis endre seg fra modell til modell. Vi ønsker å gjøre jakten litt lettere for deg, og har derfor testet noen av de mest populære varmekameraene på markedet.

FLIR C5 – Beste varmekamera 2024

FLIR MR176 test

FLIR C5 er et kompakt varmekamera med berøringsskjerm og integrert lommelykt. Det termiske varmekameraet er enkelt å bruke, gir raske resultater og lar deg dokumentere funn som kan deles med profesjonelle fagfolk eller kunder.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Berøringsskjermen har en størrelse på 3,5 tommer og modellen har en innebygget cloud-tilkobling. Dette gjør det mulig å overfør data direkte til andre enheter, lagre dokumentasjon eller sikkerhetskopiere funn. Bildene blir dermed lett tilgjengelig på alle dine enheter.

Dette er en meget robust modell med ekstra lang levetid. FLIR C5 tåler nemlig fall på opptil 2 meter, hvilket kommer godt med om kameraet skal brukes på byggeplassen eller i krevende omgivelser. Her får du meget nøyaktige resultater og FLIR C5 kan plukke opp selv den minste temperaturforskjell.

Ettersom dette kameraet kun fanger opp temperaturforskjeller, og ikke vanlig lys, betyr det at du kan bruke modellen uansett lysforhold. Resultatet vil bli det samme, uavhengig av om du jobber på dagtid eller nattestid. Skal du jobbe på kvelden er det likevel greit å ha en LED-lommelykt tilgjengelig, noe denne modellen allerede har integrert.

Varmekameraet passer ypperlig til flere arbeidsoppgaver. Det presterer godt når du leter etter luftlekkasjer, varme-sikringer eller problemer med VVS og rør. Modellen er allsidig og har en innebygget beskyttelse mot vann og støv. Skal du jobbe i trange omgivelser? Da kommer en LED-lommelykt godt med.

Temperatur-rekkevidden er imponerende og strekker seg fra minus 20 grader til hele 400 grader. Dette gjør det enkelt å finne skjulte feil i boligen, samtidig som varmekameraet gjør det enkelt å dele denne informasjonen videre. Du kan blant annet legge ved kommentarer på bilder og sender disse direkte via e-post.

Fordeler:

 • LED-lommelykt: Ekstra lys gir god oversikt i trange områder og i mørket
 • Robust: Varmekameraet er meget robust og tåler fall på opptil 2 meter
 • Berøringsskjerm: Berøringsskjermen er enkel å bruke og øker effektiviteten

Ulemper:

 • Ikke utskiftbart objektiv: Skulle objektet bli skadet eller ødelagt, kan ikke dette skiftes ut

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Følsomhet 70 mK
Nøyaktighet 3%
Temperatur -20 til 400 grader

 

Vurdering

FLIR C5 varmekamera kommer ut som vår testvinner. Dette skyldes blant annet brukervennligheten og de mange smarte funksjonene. Små detaljer som direkte opplastning, LED-lommelykt og kommentering av funn, trekker mye opp for helhetsopplevelsen. Derfor kårer vi FLIR C5 til markedets beste varmekamera.

FLIR ONE Pro – Varmekamera for iOS

FLIR ONE Pro test

Vil du ha et lite tilbehør som forvandler mobiltelefonen din til et varmekamera? Da er FLIR ONE Pro du skal gå for. Denne enheten kan festet til iOS smarttelefoner og nettbrett. I kombinasjon med FLIR ONE-applikasjonen får du dermed et kraftig og nøyaktig varmekamera.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Når tilbehøret er satt på og applikasjonen åpnet, vil du kunne se infrarøde bilder direkte på mobilen. FLIR ONE Pro kameraet plukker opp varmeenergien og viser ekstremt hårfine variasjoner i temperaturen. I dette termografiske perspektivet kan du enkelt oppdage eventuelle energilekkasjer i boligen, eller følge med på det som skjer utenfor om natten.

FLIR ONE Pro benytter seg av en innovativ VividIR-teknologi. Denne funksjonaliteten sikrer tydelig og skarpe bilder, med klare detaljer. Jobber du på oppdrag for kunder, er dette en fin måte å vise frem gode før- og etterbilder på. FLIR ONE Pro kan brukes til å lete etter generelle energilekkasjer, eller ved nærmere inspisering etter vannskader og i sikringsskap.

Måleintervallet er bredt og strekker seg fra -20 grader til +400 grader. Kameraet kan derfor oppdage et stort spekter av feil og mangler i boligen. Du får seks temperaturområder og tre punkt-målere med på kjøpet, samt flotte funksjoner som lar deg sette sammen rapporter og analyser av funnene.

Ettersom FLIR ONE Pro er et mobiltilbehør, har varmekameraet en noe lavere driftstid enn andre modeller. Det tar 40 minutter å lade opp kameraet, og dette gir deg en brukstid på ca. 1 time. Du kan dog ta opp og lagre både videoer og stillbilder – her er oppløsningen høy.

Privatpersoner velger som regel å gå for enheter som forvandler mobilen til et varmekamera. Her er det enheten som er selve kameraet, mens applikasjonen leverer programvaren. Selv om du ikke får de samme avanserte funksjonene som hos toppmodellen, er dette likevel et godt valg for enkel måling og bruk.

Fordeler:

 • Stort temperaturspenn: Dette varmekameraet kan måle fra -20 til 400 grader
 • Robust: Modellen tåler et fall på hele 1,8 meter, hvilket gjør kameraet svært robust. Et støtabsorberende ytre forlenger levetiden.
Ulemper:
 • Driftstid: Varmekameraet har en driftstid på bare 1 time, denne kunne med fordel vært lengre
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Piksler 1440 x 1080 piksler
Driftstid 1 time
Temperatur -20 til 400 grader

 

Vurdering

FLIR ONE Pro er et praktisk mobiltilbehør for de som leter etter et kompakt varmekamera. Ved hjelp av en nedlastbar applikasjon, vil denne modellen forvandler enhver iOs enhet til et kraftig varmekamera med høy nøyaktighet. Kameraet kan kobles til både Wi-Fi og Bluetooth. Hvis du leter etter et varmekamera til mobil, er FLIR ONE Pro et utmerket valg for Apple-brukere.

FLIR ONE Pro LT – Varmekamera for Android

FLIR ONE Pro LT test

FLIR ONE Pro LT er et unikt varmekamera for Android. På lik linje med produktet ovenfor, kan også denne enheten festet til smarttelefonen eller nettbrettet. Ved hjelp av applikasjonen og tilbehøret, kan du se infrarøde bilder direkte på enheten din i et termografisk perspektiv.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

FLIR ONE Pro LT er kompatibel med nettbrett og mobiltelefoner som kjører på Android sitt operativsystem. Men du kan også bruke varmekameraet sammen med en USB-C-kabel. Da får du et enda kraftige kamera og en høyere oppløsning på hele 4800 piksler. Det benyttes VividIR bildebehandling og MSX-teknologi, noe som skaper ekstremt skarpe og klare bilder.

Dette tilbehøret passer like bra til privatpersoner som til profesjonelle på reisefot. Fagfolk vil finne funksjoner for rapportering og analyse svært hjelpsomt, mens privatpersoner kan bruke enheten til å avdekke potensielle feil i ventilasjonssystem, sikringsskap og lekkasjer i vannrør. Uansett om du er megler, tømrer, rørlegger eller en vanlig forbruker, vil du få mye bruk ut av dette kompakte tilbehøret.

Er du bekymret for mulige vannlekkasjer i hjemmet, eller problemer med VVS? FLIR ONE Pro LT kan avdekke alt fra kortslutning, luftlekkasje og vannlekkasje. Du vil raskt oppdage roten til problemet, takket være en nøyaktig berøringsfri temperaturavlesing. Du kan arbeide med en god avstand mellom deg og strømførende elementer, noe som øker driftssikkerhet.

Mange synes at FLIR ONE Pro LT er et nyttig hjelpemiddel når de skal visning eller befaring. Hvis boligen har skjulte feil som ikke kan tydes med det blotte øyet, kan dette bli dyrt i fremtiden. Med FLIR ONE Pro LT i lommen kan du være trygg på at hjemmet du kjøper faktisk er energieffektivt. I tillegg er dette en praktisk hjelper i gamle hus, hvor vinduer og dører ofte lekker varme.

Dette er et robust varmekamera som tåler fall opptil 1,8 meter. Du får seks temperaturområder og tre punktmålere, samt avanserte funksjoner for rapportering og analyse. Modellen har en driftstid på 1 time, lades på 40 minutter og gir tre ulike kameramodus: Video, timelapse og stillbilde.

FLIR ONE Pro LT tåler som nevnt fall inntil 1,8 meter. Dette kan kanskje virke som en liten detalj, men er en smart beskyttelsesfunksjon som også brukervennlighet. Når du jobber med håndholdt verktøy, vil det alltid være en risiko for fall og uhell. Det er godt at FLIR har tatt dette med i betraktning, og sikret lengre levetid med et støtabsorberende skall.

Velger du denne modellen, må du være oppmerksom på at den kun fungerer med Android-enheter. Det vil si at dersom du har en iPhone eller iPad, er det modellen over du heller bør gå for. Til tross for at FLIR ONE Pro LT er et mobiltilbehør, synes vi at den har gode egenskaper – og naturligvis fungerer kameraet like godt på natten som på dagen.

Fordeler:

 • Høy oppløsning: Varmekameraet har en visuell oppløsning på 1440 x 1080 piksler
 • Flere temperaturområder: Du får seks temperaturområder og tre punktmålere
Ulemper:
 • Driftstid: Denne modellen har en kortere driftstid enn andre i testen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Piksler 1440 x 1080 piksler
Driftstid 1 time
Temperatur 0 til 35 grader

Vurdering

FLIR ONE Pro LT er et ypperlig verktøy som alle kan få bruk for. Avanserte funksjoner, høy nøyaktighet og flott brukervennlighet, gjør denne enheten like god for både privatpersoner og profesjonelle. Så lenge du har en Android-enhet, vil du få mye glede av FLIR ONE Pro LT.

FLIR C3-X Compact

FLIR C3-X Compact test

Som du kanskje skjønner ut fra navnet, er FLIR C3-X Compact et kompakt varmekamera. Denne modellen har en termisk sensor mål til 128 x 96, Bluetooth funksjon og en fabelaktig batteritid på hele fire timer.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Varmekameraet kommer med flere gode funksjoner. Vi liker spesielt den innebygde LED-lommelykten, som gjør det lett å inspirere trange områder med dårlig belysning. Skal du bruke varmekameraet til å sjekke rør eller sikringsskap? Da er denne funksjonen uunnværlig. Videre liker vi at du kan koble kameraet til Wi-Fi, for direkte overføring, deling og opplastning av funn.

Alle bilder kan lastes opp i det som kalles for en «Ignite-sky». Her kan du også lagre bilder til senere anledning, og overføre dem til PC og mobil. Rekkevidden strekker seg fra -20 grader til +300 grader. Selv om det finnes modeller med en lengre rekkevidde, tror vi at FLIR C3-X Compact vil være tilstrekkelig for de aller fleste.

FLIR C3-X Compact er en robust modell med lang levetid. Takket være et høyt beskyttelsesnivå via IP54 kapsling, trenger du ikke å bekymre deg for at vann eller støv trekker inn i kameraet. Dette forlenger naturligvis levetiden og gjør FLIR C3-X Compact mer hardfør.

Varmekameraet har en bilde per sekund kapasitet på 8,7 – her kan du jobbe raskt og effektivt. Oppløsningen ligger på 640 x 480 piksler og modellen har internminne for lengre arbeidsoppgaver.

Driftstiden er imponerende og måles til hele 4 timer. Dette er altså et ypperlig valg om du har et omfattende prosjekt foran deg. En vekt på bare 0,19 kg tilsier at du ikke trenger å bekymre deg for å bli sliten i hender og armer.

Fordeler:

 • Lang driftstid: Med en driftstid på 4 timer kan du bruke kameraet lenge uten behov for opplading
 • Beskyttet: FLIR C3-X Compact tåler både vann og støv, takket være et høyt beskyttelsesnivå
Ulemper:
 • Lav oppløsning: Modellen har en noe lavere oppløsning enn andre varmekamera i testen

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Piksler 640 x 480
Driftstid 4 timer
Temperatur -20 til 300 grader

Vurdering

FLIR C3-X Compact er en robust og kompakt liten modell, med flere gode egenskaper å by på. Selv om rekkevidden og oppløsningen ikke er blant de beste i testen, mener vi at FLIR C3-X Compact vil være tilstrekkelig for de aller fleste forbrukere. Vi imponeres spesielt over en lang brukstid på 4 timer. Dette er et godt valg for alle som trenger et kompakt varmekamera.

FLIR E8-XT

FLIR E8-XT test

FLIR E8-XT er et praktisk håndholdt varmekamera. Denne modellen har en enorm temperatur-rekkevidde som strekker seg fra -20 grader til 550 grader. Rekkevidden kommer av at varmekameraet har to målemodus.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Igjen er dette en kompakt modell, noe mange forbrukere ser etter. Ettersom FLIR E8-XT er håndholdt, er det ekstra viktig med godt grep og høy komfort. Et ergonomisk håndtak sikrer nettopp dette, og modellen er spesielt designet for å ligge godt i hånden. Du kommer langt med en stor rekkevidde, godt håndtak og en termisk følsomhet på 0,05 grader.

Selv om varmekameraet er håndholdt, betyr ikke dette at konstruksjonen utsettes av den grunn. FLIR E8-XT er nemlig ekstremt robust og overlevde fall på inntil 2 meter. I tillegg kan kameraet skilte med å være både vannsprut- og støv-beskyttet i klassen IP54.

Når du skal holde et varmekamera, er det viktig at vekten ikke er for høy. FLIR E8-XT veier kun 575 gram, noe som gjør det til et av de letteste varmekameraene i sin klasse. Enheten skårer også høyt når det gjelder brukervennlighet. Det er nemlig ekstremt lett å få gode og nøyaktige resultater her.

Alt du behøver å gjøre er å skru kameraet på, peke det mot område du skal måle og deretter ta bilde. Displayet vil umiddelbart gi en fargesterk, tydelig og visuell representasjon av temperaturen i området. Her er det lett å oppdage mulige problemområder. Vi synes FLIR E8-XT er ekstra hjelpsom når vi kontrollerer isolering og elektriske installasjoner. Men modellen egner seg også godt til mekaniske inspeksjoner.

Bildene du sitter igjen med vil være både tydelige og rike på detaljer. Dette er takket være en innovativ MSX-funksjon, også kalt Multi Spectral Dynamic Imaging. Et stort temperaturintervall kommer alltid godt med, og bilder kan overføres helt trådløst takket være Wi-Fi muligheter.

Dette er et godt valg for nybegynneren som aldri har rørt et varmekamera tidligere. Funksjonaliteten er intuitiv, og objektet er helt fokus-fritt samt automatisk. En lav vekt på bare 575 gram gjør det også behagelig å jobbe med kameraet over lengre tid.

Fordeler:

 • To temperaturområder: Du kan velge mellom to temperatur-modus, alt etter arbeidsoppgaven
 • Driftstid: Igjen får du en god driftstid på hele fire timer

Ulemper:

 • Oppløsning: Det finnes andre varmekamera med en høyere oppløsning i testen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Piksler 320 x 240
Driftstid 4 timer
Temperatur -20 grader til 250 grader / 10 grader til 550 grader

Vurdering

FLIR E8-XT er et pålitelig varmekamera med gode kvaliteter. Jakter du på en håndholdt modell som er enkel å bruke? Dette kameraet er så intuitiv at selv den mest uerfarne vil beherske innstillingene og funksjonaliteten. Den enorme rekkevidden på opptil 550 grader gjør FLIR E8-XT allsidig, og vi setter pris på ekstra detaljerte bilder. Dette er et varmekamera du ikke kan gå feil med.

YUNEEC Kamera CGOET Typhoon H

YUNEEC Kamera CGOET Typhoon H test

YUNEEC Kamera CGOET Typhoon H er et varmekamera som skiller seg ut på markedet. Denne modellen er nemlig en kombinasjon av et lavlys- og termisk-kamera. Modellen kan monteres på veggen og egner seg derfor best til overvåking av det som skjer i hagen på natten, eller til lengre analyserings-oppgaver.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Her benyttes det en nyskapende kombinasjon av lavlys-funksjonalitet og termisk bildebehandling. Modellen kan rotere kontinuerlig i 360 grader, takket være en 3-akset gimbal. Temperaturen i området måles selektivt, og du vil derfor sitte igjen med oversikt over relative temperaturforskjeller.

Vi liker at modellen presterer ekstra godt i dempet belysning. Det er ingen hemmelighet at menneskesynet ikke er like effektivt når kvelden begynner å nærme seg. I mørket ser vi dårlig, men dette vil YUNEEC CGOET Typhoon H hjelpe oss med. IR-objektivet har faktisk 20 ganger så mye følsomhet som mennesker, noe som er grunnen til at kameraet klarer å fange gode bilder uansett lysforhold.

Har du en drone fra produsenten liggende? YUNEEC CGOET Typhoon H er nemlig kompatibel med dette leketøyet, hvilket kan være underholdende og nyttig i jaktsesongen. Et infrarødt simultant opptak og Dual HD kommer godt med, og vil liker at temperaturen kan justeres til å kun fokusere på relevante omgivelser.

Dette er ikke modellen for raske oppgaver, men heller noe du har installert for kontinuerlig overvåking. Populære bruksområder inkluderer blant annet søk og redningsaksjoner, så vel som solcelle-inspeksjon og overvåking av hage. Modellen gjør det ekstra bra i mørke omgivelser og i skumringen.

Fordeler:

 • Videooppløsning: Modellen har en meget god videooppløsning
 • Rotering: YUNEEC CGOET Typhoon H kan rotere kontinuerlig i 360 grader
Ulemper:
 • Temperatur-rekkevidde: temperatur-rekkevidden fra -10 til +180 er noe mindre enn andre modeller i testen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Piksler 160 x 120
Videooppløsning 1920 x 1080p
Temperatur -10 grader til 180 grader

Vurdering

YUNEEC CGOET Typhoon H er et annerledes varmekamera som kombinerer lavlys-funksjonalitet med termisk bildebehandling. Dette varmekameraet kan fastmonteres på veggen, i taket eller på en drone, og skiller seg derfor ut fra de andre modellene i testen.

Hvis du ønsker å overvåke solcellepanel eller er interessert i å vite hva som skjer utenfor huset på natten, vil YUNEEC CGOET Typhoon H være et ypperlig valg. Modellen tar glimrende bilder uansett lysforhold og har en justerbar følsomhet og temperatur-gjenkjennings-skala.

Hva brukes varmekamera til?

Et varmekamera brukes vanligvis av privatpersoner, gjerne for å se hvor varmen eller kulden lekker fra egen bolig. Står du utenfor et hus og peker varmekamera mot boligen, vil du kunne se «hot spots» hvor varmen lekker. Det blir da enkelt å vite hvor huset trenger reparasjon, for å styrke energieffektivitet.

Tar du med varmekamera innendørs, vil du kunne se hvor kulden lekker. Varmekameraet vil vise deg kalde flekker, gjerne rundt vinduer og ventiler i eldre hus. I løpet av få sekunder vet du hvor isolasjonen må forbedres.

Varmekamera kan også brukes til å oppdage vannlekkasjer. Dersom du har vannlekkasje i boligen, vil dette vanligvis føre til kaldere omgivelser rundt det skadede området. Et vanlig termometer klarer ikke alltid å oppdage denne minimale forskjellen i temperatur, men et varmekamera gjør det enkelt å lokalisere eventuelle lekkasjer.

Til slutt kan du også bruke varmekamera til å oppdage dyr og mennesker i mørket. Øynene våre er ikke sterke i mørke omgivelser, men det er nettopp om nattet at dyrene i skogen våkner til livet. Varmekamera brukes derfor både av jegere, hjemmesnekkeren og de som ønsker å se dyr i bevegelse midt på natten.

Når kan jeg bruke varmekamera?

Mange tenker at varmekamera og vanlige digitalkamera fungerer på samme måte – dette stemmer ikke. Der et vanlig digitalt kamera fanger opp lys, vil et varmekamera fange opp infrarød stråling. Alt gir fra seg infrarød stråling, men jo varmere objektet er, desto mer stråling sender det ut. Et menneske vil derfor gi fra seg mer stråler enn en stol.

Det er denne funksjonaliteten som lar deg se endringer og variasjoner i temperatur. Ettersom lysforhold ikke har noe med infrarød stråling å gjøre, kan du bruke varmekamera når som helst på døgnet og få gode resultater. Du vil få de samme bildene uansett hvor lyst eller mørkt det er i omgivelsene.

Bildene som fanges opp, kommer i utgangspunktet i en gråskala. For at vi enklere skal kunne tolke resultatet, blir disse bildene konvertert til farger. Det kan være nyttig å velge en modell som har høye kontraster og kan by på detaljerte samt rike bilder. Da blir det lettere å fange variasjonene.

Ulike typer varmekamera

Det finnes flere typer varmekamera tilgjengelig, men de to mest populære modellen er en håndholdt variant og et tilbehør til mobiltelefonen. Selv om det også finnes fastmonterte modeller, har disse ofte en kombinert funksjonalitet. Er du usikker på hvilken variant som passer best for deg? Da skal vi hjelpe deg litt på veien.

Varmekamera til telefon

Dette er den mest vanlige varianten. Med en liten enhet kan du forvandle både nettbrett og mobil til et kraftig varmekamera, med både sensor og høy nøyaktighet. Enheten er selve kameraet, mens programvaren befinner seg i applikasjonen du må laste ned.

Gjennom applikasjonen ser du bilder, video eller timelapse av det kameraet fanger opp. Dette er uten tvil den mest lettvinte og brukervennlige varianten, men ofte er bildekvaliteten noe redusert sammenlignet med håndholdte modeller. I tillegg er det ikke alltid like enkelt å forstørre bilder, selv om det er en fordel at disse lagres direkte på den mobilenheten.

Håndholdt varmekamera

Et håndholdt varmekamera er noe kraftigere enn et mobilt tilbehør. Her får du både programvaren og maskinvaren i ett, og du ser bildene gjennom displayet som følger med. Skjermen vil vise bildene i sanntid og du har flere justeringsmuligheter når det gjelder følsomhet og temperaturskala.

En av de store forholdene med et håndholdt varmekamera, er at det ofte er enklere å forstørre materialet og jobbe med analyser samt rapporter. Selv om mobilvarianter tilbyr mye brukervennlighet, mangler disse enhetene noe av kompleksiteten du får i et håndholdt kamera.

Hvordan velge rett varmekamera?

Generelt sett kan vi si at en håndholdt variant passer best til profesjonelle og fagfolk, mens privatperson kan få mye nytte ut av mobil-enhet. Det viktigste er at du velger en variant som passer erfaringsnivået og bruksområdet ditt. Velger du å gjøre mobilen om til et varmekamera, er det viktig å sjekke at enheten er kompatibel med operativsystemet ditt.

I dag finnes det mange gode muligheter for både iOs og Android-brukere. Hvis du er på jakt etter de avanserte innstillingene, er det håndholdte kamera som gjelder. Uansett hvilken variant du velger å gå for, er dette instrumentet en god hjelper når boligen skal gjøres mer energieffektiv.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo