Billigste mobilabonnement mai 2023

I denne artikkelen har vi sammenlignet mobilabonnement. Vi sammenligner Telenor mobil, Telia Mobil, OneCall, Chilimobil, Ice og resten av de norske mobilselskapene. Nedenfor holder vi deg oppdatert fortløpende og viser norges billigste mobilabonnement.

OneCall - Billigste mobilabonnement (1 GB)

Folkepakka bare data

40,-

OneCall sine priser starter på 40,- per 27 mai 2023. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

 • Data: 1 GB
 • Tale/SMS/SMS: Ikke inkludert. Betal for bruk

ChiliMobil - Billigste mobilabonnement (3 GB)

3 GB

199,-

ChiliMobil sine pris for 3 GB starter på 199,- per 27 mai 2023. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

 • Data: 3 GB
 • Tale/SMS/MMS: Fri bruk

Release Mobil - Billigste mobilabonnement (5 GB)

5 GB

443,-

Release Mobil sin pris for 5 GB og fri tale er 219,- per 27 mai 2023. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

 • Data: 5 GB
 • Tale/SMS/MMS: Fri bruk

Billigste mobilabonnement for familien

Av og til er man tjent med å bytte til mobilabonnement for hele familien. Dette kan gi fordeler som rabatter og samlefaktura. Her viser vi deg de billigste mobilabonnementen for familie. 

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. SkyMobil
1 GB
Fri bruk
99,-
2. ChiliMobil
3 GB
Fri bruk
199,-
3. Release Mobil
5 GB
Fri bruk
219,-

Vi har sammenlignet mobilabonnement for familien i Norge og kåret billigste mobilabonnement for familien. Vi framviser de billigste alternativene innenfor segmentene: Lite bruk (1 GB), medium bruk (3 GB) og litt mer bruk (5 GB). Vinnerne per 27 mai 2023 er SkyMobil til kr. 99,- per måned, ChiliMobil til kr. 199,- per måned og Release mobil til kr. 219,- per måned.

Billigste mobilabonnement for barn

Mobilselskapene tilbyr ofte billigere mobilabonnement til barn. Derfor har vi listet opp de billigste barneabonnementene nedenfor.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. Ice
1 GB
Ikke inkludert
0,-
2. Gudbrandsdal Energi Mobil
3 GB
Fri bruk
249,-
3. Gudbrandsdal Energi Mobil
5 GB
Fri bruk
289,-

Her finner du sammenligning av mobilabonnement for barn. I listen ovenfor viser vi de billigste alternativene. Oppdeling er gjort som følger: Lite bruk (1 GB), medium bruk (3 GB) og litt mer bruk (5 GB). Vinnerne per 27 mai 2023 er Ice mobil til kr. 0,- per måned, Gudbrandsdal Energi Mobil til kr. 249,- per måned og Gudbrandsdal Energi Mobil til kr. 289,- per måned.

Billigste mobilabonnement uten data

Det er ikke alltid at man har behov for data. Derfor har vi utarbeidet en oversikt over billigste mobilabonnement uten data.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. Scoopr
Ikke inkludert
Ikke inkludert
0,-
2. OneCall
Ikke inkludert
Ikke inkludert
0,-
3. SkyMobil
Ikke inkludert
Ikke inkludert
0,-

Vi har gått gjennom og sammenlignet mobilabonnement uten data. I tabellen som vises rett over ser du de billigste mobilabonnementene uten data. Det er ingenting som skiller de 3 billigste mobilabonnementene uten data. Vinnerne per 27 mai 2023 er Scoopr til kr. 0,- per måned, Onecall til kr 0,- per måned og SkyMobil til kr. 0,- per måned.

Billigste mobilabonnement med ubegrenset data

Surfer du mye og ønsker fullstendig kontroll på regningen din? Nedenfor ser du en liste over de billigste mobilabonnementene med ubegrenset data.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. Happybytes
108 GB
Fri bruk
398,-
2. Talkmore
100 GB
Fri bruk
499,-
3. Telia Mobil
100 GB
Fri bruk
549,-

Her har vi sammenlignet mobilabonnement med ubegrenset data. Du kan se de billigste abonnementene i tabellen overfor. Med ubegrenset data har vi inkludert alle abonnement med 100 GB eller mer inkludert. Vinnerne per 27 mai 2023 er Happybytes til kr. 398,- per måned, Talkmore til kr. 499,- per måned og Telia Mobil til kr. 549,- per måned.

Billigste mobilabonnement med eSIM

Er du ute etter billigste mobilabonnement med eSIM? Teknologien som følger eSIM har gjort det lettere å bytte mobiloperatør. Det å slippe å bytte et fysisk SIM-kort i mobiltelefonen gjør at et bytte går både raskere og lettere.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. SkyMobil
1 GB
Fri bruk
125,-
2. ChiliMobil
3 GB
Fri bruk
199,-
3. SkyMobil
5 GB
Fri bruk
229,-

Overfor har vi sett på og sammenlignet mobilabonnement med eSIM. Vi har tatt utgangspunkt i datamengde på 1 GB, 3 GB og 5 GB. Deretter viser vi deg de billigste alternativene per datamengde. Vinnerne per 27 mai 2023 er SkyMobil 1 GB til 125 kr per måned, ChiliMobil 3 GB til 199 kr per måned og SkyMobil 5 GB til 229 kr per måned.

Billigste mobilabonnement for bedrift

Mobilbruk øker stadig for bedrifter. Hjemmekontor, forventninger fra ansatte og globalisering bidrar til dette. Derfor gir vi deg oversikten over de billigste mobilabonnementene for bedrift nedenfor.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris
1. Ice
1 GB
Fri bruk
149,-
2. Talkmore
5 GB
Fri bruk
249,-
3. Ice
10 GB
Fri bruk
299,-

Vi har sammenlignet mobilabonnement for bedrift. I tabellen over kan du se og oppdage de billigste mobilabonnementene for bedrifter. Vi har delt opp vinnerne etter 3 kategorier: Lite bruk (1 GB), medium bruk (3 GB) og litt mer bruk (5 GB). Vinnerne per 27 mai 2023 er Ice mobil til kr. 149,- per måned, Talkmore Mobil til kr. 249,- per måned og Ice til kr. 299,- per måned. Priser for bedrift er eks. mva.

Hva er det billigste kontantkortet?

Onecall tilbyr det billigste kontantkortet. Priser for dette er 0,39,- per samtale. 0,39,- per ringeminutt. I tillegg koster det 0,39,- per SMS og 1,59,- per MMS. Data kan brukes for 1,89,- per MB.

Du får også billige kontantkort fra:

 • Talkmore
 • Telia
 • MyCall
 • Telenor

Få uforpliktende tilbud fra flere mobilselskap her

Hvor mye koster mobilabonnement? (Fra 1 GB)

Lurer du på hvor mye Ice abonnement koster? Eventuelt hvor mye OneCall koster? Eller kanskje et helt annet selskap? Nedenfor viser vi deg en totaltoversikt over hvor mye det koster med mobilabonnement fra alle de forskjellige mobilselskapene i Norge. Prisene som vises er basert på abonnement som inneholder minimum 1 GB data per måned.

Selskap Data Tale/SMS/MMS Månedspris fra
Ice
1 GB
Fri bruk
149,-
Talkmore
5 GB
Fri bruk
249,-
ChiliMobil
2 GB
Fri bruk
149,-
Fjordkraft Mobil
1 GB
Fri bruk
199,-
Gudbrandsdal Energi Mobil
1 GB
Fri bruk
189,-
Happybytes
2 GB
Fri bruk
178,-
MyCall
3 GB
Fri bruk
275,-
Norges Energi Mobil
1 GB
Fri bruk
179,-
Release Mobil
1 GB
Fri bruk
129,-
OneCall
1 GB
Ikke inkludert
40,-
Saga Mobil
1 GB
Fri bruk
149,-
Scoopr Mobil
1 GB
Fri bruk
125,-
SkyMobil
1 GB
Fri bruk
99,-
Telenor Mobil
1 GB
Fri bruk
249,-
Telia Mobil
3 GB
Fri bruk
349,-
Tise Mobil
4 GB
Ikke inkludert
179,-
Vipps mobil
5 GB
Fri bruk
249,-
Xplora Mobil
1 GB
Fri bruk
199,-
Tise Mobil
1 GB
Ikke inkludert
149,-

Vær oppmkerksom på at mobilabonnementene kan inneholde andre fordeler eller ulemper som ikke er vist i tabellen. Denne tabellen tar kun utgangspunkt i mobilselskapene sine abonnement på minimum 1 GB. Likevel vil det gi et generelt godt bilde av hvor mye de ulike mobilselskapene koster.

Hvilket mobilselskap er best?

Det er ikke sagt at det billigste mobilabonnementet er det beste. I denne oversikten ser du kun billigste variant, mens det i realiteten nok er smartest å finne det beste og billigste alternativet. Les vår test av beste mobilabonnement for å oppdage hvem som er det beste mobilselskapet.

Mobilabonnement med Telenor dekning

 Her finner du en liste over alle mobilselskap som leverer på Telenor sitt nett i Norge:

 • Telenor Mobil
 • Talkmore
 • Dipper
 • Fjordkraft Mobil
 • Saga Mobil
 • Gudbrandsdal Energi Mobil
 • Scoopr Mobil
 • Happybytes
 • NorgesEnergi Mobil
 • Nortel
 • Unifon
 • Skymobil
 • Release
 • Vipps Mobil

Finn billige mobilabonnement med Telenor dekning ved å fylle ut et skjema og motta uforpliktende tilbud fra flere aktører som leverer på Telenor sitt nett.

Mobilabonnement med Telia dekning

Her kan du finne alle mobilselskap som leverer mobilabonnement med Telia sitt mobilnett:

 • Telia
 • Chilimobil
 • MyCall
 • OneCall
 • Phonero
 • Telio
 • Tise Mobile

Hvordan få billigere mobilabonnement?

Markedet for mobilabonnement er svært konkurranseutsatt. Det er vanskelig å orientere seg blant alle mobilselskap sine forskjellige løsninger. Vi har skrevet denne artikkelen og holder den løpende oppdatert for å gi deg veiledning når du skal velge rett mobilabonnement for deg. Den kanskje mest effektive metoden for å få enda billigere mobilabonnement er å be om tilbud fra flere mobilselskap. Dette gjør ofte at du oppnår enda bedre priser enn det som er offentlig listet. Klikk på knappen nedenfor og få uforpliktende tilbud fra flere mobilselskap.

Flere eller alle produktene som er vist er fra våre partnere som kompenserer oss. Dette kan påvirke hvilke produkter vi skriver om. Forøvrig påvirker det ikke vurderingene som blir gjort. Vurderingene er alltid våre egne.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo