Pizzaovn test: De 11 beste pizzaovnene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Med en pizzaovn kan du lage sprø og saftig pizza hjemme – akkurat som i Napoli! En pizzaovn er designet for steking av pizza, og kan sikre et bedre resultat enn en vanlig stekeovn.

En pizzaovn kjennetegnes ofte av at den kan oppnå ekstra høy steketemperatur, og kalles gjerne også for steinovn grunnet pizzasteinen som ligger inni ovnen. En stein sørger for høy varme og jevn varmefordeling.

Dersom du er på jakt etter en pizzaovn, finnes det mange supre alternativer. Vi vet at det er vanskelig å bestemme seg, og har derfor samlet en oversikt over markedets beste pizzaovner. Finn beste pizzaovn for deg og din bruk!

Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo – best i test pizzaovn 2024

Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn test

Er du på jakt etter en kompakt og effektiv pizzaovn som har et moderne utseende? Da er kanskje Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn verdt å se nærmere på! Denne pizzaovnen er designet for å gjøre pizzabaking til en lek. På tross av at dette er en såkalt mini-pizzaovn, kan den nå høy temperatur tilsvarende ca. 400 °C. Den lille steinovnen er med andre ord effektiv, og tillater deg å steke pizza med jevn varmefordeling takket være steinen som følger med.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn lar deg lage steinovnsbakt pizza på kun to minutter. Med denne lille elektriske ovnen trenger du ikke å fyre opp ved. Du kan imidlertid enkelt steke pizza innendørs med like gode resultater som en vedfyrt modell ville gitt.

Den lekre lille ovnen kan varmes opptil hele 400 varmegrader, noe som er nært opp mot det de beste vedfyrte ovnene kan skilte med. Med sine 17 kg og kompakte design, kan ovnen enkelt implementeres sammen med resten av interiøret ditt.

Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn har en rekke smarte funksjoner, og du kan velge mellom syv forskjellige steikeprogrammer. Lag en saftig pan-pizza eller en tynn, italiensk pizza med sprø bunn!

Det følger med både pizzastein og pizzaspade, noe som gjør dette til en komplett pizzaovn. Ovnen er laget av rustfritt stål, og har høy kvalitet. Du kan steke pizza med en diameter på opptil 30 cm i ovnen.

Fordeler:

 • Effektfull ovn som kan varmes opptil 400 °C
 • Kompakt design
 • Syv ulike programmer + mulighet for manuell steiking
 • Ikke behov for ved (er elektrisk)
 • Pizzastein og pizzaspade følger med

Oppsummering

Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo er markedets første elektriske pizzaovn som kan oppnå temperaturer opptil 400 °C. Det betyr at du nå kan lage ekte steinovnsbakt pizza på ditt eget kjøkken – når som helst!

Ovnen har et lekkert og moderne design i rustfritt stål, og lar deg steike pizzaer med en diameter på inntil 30 cm. Denne ovnen scorer høyt i vår pizzaovn test, og er et godt alternativ for deg som ønsker en kompakt og funksjonell pizzaovn.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Elektrisk mini-pizzaovn (1 975–2 350 watt)
Mål 27,3 x 46,5 x 47,2 cm
Stekeflate 30 cm (diameter)
Funksjoner/tilbehør 7 steikeprogrammer, manuell innstilling, pizzastein, pizzaspade

Kamado SUMO Maxi grill med pizzastein og tilbehør

Kamado SUMO Maxi Svart Med Tilbehørssett test

Kamado SUMO Maxi grill er ingen vanlig pizzaovn. Dette er faktisk en allsidig grill med en rekke anvendelsesområder. Du kan blant annet bruke den populære grillen som «pizzaovn» takket være den medfølgende steinen. Dette er en grill for deg som ønsker muligheten til å kunne tilberede mer enn bare pizza. Med Kamado SUMO Maxi kan du også grille pølser eller koke gryteretter. Valget er ditt! Det er mulig å tilberede mat på både lav og høy temperatur med denne grillen!

Produktbeskrivelse

Kamado er verdenskjent for sine karakteristiske griller med rundt form som er laget av keramikk. Disse ovnene har svært god kvalitet og holder utmerket på varmen. Kamado SUMO Maxi grill med pizzastein kan tilberede pizza nesten like effektivt som en steinovn!

Med den medfølgende pizzasteinen kan du plassere en pizza på grillen. Ta på lokket og sørg for maksimal temperatur. Etter et par minutter vil pizzaen din være ferdig, og du kan forvente et knasende sprøtt resultat. Enklere blir det ikke å lage italiensk pizza!

Kamado SUMO Maxi grill med pizzastein leveres med mye tilbehør, inkludert grillhansker, askespade, rister og et beskyttende trekk. Du kan bruke grillen til alt fra røyking til baking, noe som gir et bredt spekter av muligheter.

Grillen sikrer jevn og god fordeling av varmen, og det er lekende lett å kontrollere temperaturen via lokkets spjeld. Det følger også med flotte sidebord av bambus, og her kan du plassere pizzaene når de er klare til servering!

Fordeler:

 • Allsidig grill som kan brukes til pizzabaking og mye mer
 • Mye tilbehør
 • Termometer i lokk
 • Enkelt temperaturregulering med spjeld
 • Karakteristisk og stilig design

Oppsummering

Kamado SUMO Maxi grill med pizzastein er et godt alternativ til deg som ønsker mer funksjonalitet enn det en dedikert pizzaovn byr på. Med denne grillen kan du nemlig tilberede alt fra pølser og supper til pizza.

Ovnen kan stilles inn på veldig lav eller veldig høy temperatur – eller noe midt imellom. Grill pizza som en proff på den medfølgende pizzasteinen, og nyt middagen utendørs!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Kullgrill med pizzastein
Mål 123 x 137 cm
Stekeflate 64 cm (diameter)
Funksjoner/tilbehør Multinivå rist-system, innebygget termometer, toppventil av støpejern, bunnventil av rustfritt stål, spjeld for varmeregulering, pizzastein, grillrist, askespade, grillhanske, Kamado SUMO-trekk

Morsø Forno pizzaovn av støpejern

Morsø Forno Pizzaovn i Støpejern test

Morsø Forno er en lekker pizzaovn laget av støpejern, som er designet for å brukes utendørs. Det danske merket Morsø er kjent for sine lekre design inspirert av Skandinavia, og Morsø er ikke noe unntak. Morsø har produsert produkter i støpejern siden 1853, og er i dag leverandør til det danske kongelige hoff. Pizzaovnen Forno kan brukes til tilberedning av både pizza og andre lekre matretter, med en temperatur på inntil 500 °C.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Morsø Forno pizzaovn er en ovn som er laget av støpejern av høyeste kvalitet. Den robuste ovnen tåler både vær og vind, og er ypperlig til utendørs bruk. Øverst på ovnen finnes en pipe som leder bort røyken.

Ovnen er vedfyrt, og kan med sin flotte innebygde pizzastein oppnå temperaturer opptil 500 varmegrader. Dette er den anbefalte temperaturen når du skal tilberede ekte italiensk pizza, og sikrer deg optimale steikeresultater.

Siden dette er en tradisjonell vedfyrt pizzaovn, finnes det ingen spesielle funksjoner. Dette gir ovnen mye sjarm, og du kan tilberede mat på en rustikk og tradisjonell måte. Se på flammene som omkranser pizzaen, og tilbered pizza som en ekte kokk.

Dette er en pizzaovn av støpejern som veier hele 107 kg. Det betyr at ovnen er veldig stabil og robust, noe som passer fint om du skal ha den utendørs året rundt.

Fordeler:

 • Lag pizza på den tradisjonelle måten ved hjelp av vedfyring
 • Lekkert, dansk design
 • Integrert pizzastein
 • Temperatur opptil 500 °C
 • Kvalitetsmaterialer

Oppsummering

Morsø Forno pizzaovn er en vedfyrt ovn som har et lekkert dansk design. Ovnen kombinerer moderne design med tradisjonell funksjonalitet. Du kan fyre opp ovnen og tilberede pizza på temperaturer opptil 500 °C, noe som sikrer sprø og deilig pizzabunn!

Ovnen veier 107 kg, og er laget av tradisjonelt dansk støpejern fra Morsø. Denne danske hoffleverandøren er kjent for å levere kvalitet, og Forno pizzaovn er ikke noe unntak. Med innebygget pizzastein ligger alt til rette for knasende sprø pizza på et par minutter.

Dersom du ønsker å kunne tilberede pizza som en ekte proff, er Morsø Forno et utmerket valg. Ovnen må brukes utendørs, siden det avgis røyk fra vedfyringen. Inviter familie og venner på pizzafest i hagen, og nyt sene sommerkvelder med sprø, italiensk pizza!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn
Mål 70 cm (diameter), 60 cm (høyde)
Maksimal temperatur 500 °C
Stekeflate 70,5 cm (diameter)

Ooni Karu pizzaovn

Ooni Karu pizzaovn test

Ooni Karu er en pizzaovn som virkelig skiller seg ut. Det lekre, moderne designet har en ditt industriell stil, noe som gjør denne ovnen til et skikkelig blikkfang på uteområdet ditt. Med sin karakteristiske, lange pipe lar denne ovnen deg tilberede pizza som en ekte pizzakokk! Produsenten Ooni har skotske røtter og startet å produsere sine unike pizzaovner i 2012. Det tar rundt 15 minutter å varme opp den vedfyrte ovnen, og når den er klar kan du lage pizza på 1-2-3!

Produktbeskrivelse

Ooni Karu er et blikkfang på uteplassen takket være sitt stilige design av støpejern. Ovnen har et lekkert og moderne design med industrielt preg, noe den lange pipen bidrar til. Denne ovnen vil imponere både deg og gjestene dine.

På tross av sitt robuste materiale veier ikke ovnen mer enn utrolige 12 kg. Det betyr at det er enkelt å forflytte ovnen ved behov, i motsetning til tradisjonelle pizzaovner som gjerne veier 100 kg eller mer.

Ooni Karu pizzaovn lar deg steke pizza på 500 °C, og pizzaen er klar på ca. ett minutt. Du kan steke pizzaer med en diameter på 33 cm, noe som betyr at du kan diske opp med pizzaer til mange gjester på kort tid.

Det følger med et praktisk oppskriftshefte der du finner mye spennende inspirasjon. Pizzasteinen er laget av cordieritt, noe som sikrer jevn og god varmefordeling. Dette er en vedfyrt pizzaovn av de sjeldne!

Fordeler:

 • Svært lav vekt
 • Kan oppnå temperatur på 500 °C
 • Stilig og moderne design med industrielt preg
 • Robust materiale
 • Medfølgende oppskriftshefte

Oppsummering

Ooni Karu er en pizzaovn av støpejern som absolutt lever opp til forventningene våre. På kun ett minutt er pizzaen klar, noe som gjør det lekende lett å servere pizza til gjestene dine. Den lekre ovnen tar seg dessuten bra ut på uteplassen.

Ovnen veier lite, og er også enkel å forflytte ved behov. Det er også positivt at det følger med et eget oppskriftshefte der du kan hente mye spennende inspirasjon! Prøv deg på en ekte italiensk pizza med mozzarella, urter og andre smakfulle ingredienser.

Med hurtig steking kan du føle deg trygg på at resultatet blir en sprø og knasende god bunn, med saftig og smakfull topping!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn
Mål 77 x 80 x 40 cm
Stekeflate 33 cm (diameter)
Tilbehør Pizzastein av cordieritt, oppskriftshefte

Buschbeck Steinovn Bergen

Buschbeck STEINOVN BERGEN test

Buschbeck Steinovn Bergen er en vedfyrt steinovn som sikrer en nostalgisk og rustikk følelse i hagen. Med denne lekre steinovnen kan du tilberede mat som gryter og pizza utendørs året rundt. Den lekre ovnen er grå og hvit, og har et stilig rom for oppbevaring av ved nederst. Du har en arbeidshøyde på 56 cm, og den høye pipen er et realt blikkfang. Dette er en steinovn for nostalgikeren!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Buschbeck Steinovn Bergen er ikke først og fremst en pizzaovn. Dette er en steinovn som kan brukes til så mangt – inkludert oppvarming av gryteretter og peiskos. Fyr i ovnen og la den gløde opp på lyse sommerkvelder med du samler vennene dine i hagen.

Steinovnen er stor og tung, og veier hele 460 kg. Det som er så bra med Buschbeck Steinovn Bergen, er at den tåler vær og vind svært godt. Ovnen kan derfor fint stå ute året rundt, og da gjør det ingenting at den veier mye.

Buschbeck Steinovn Bergen blir et naturlig blikkfang i enhver hage eller uteplass. Fyll på med ved i det nederste rommet, og få en koselig atmosføre utendørs. Denne ovnen har ikke noen avanserte spesialfunksjoner. Den er enkelt og greit en steinovn, og ingenting annet.

Du kan bruke ovnen til matlaging året rundt, eller bare ha den som dekorasjon utendørs. Valget er ditt, og mulighetene mange!

Fordeler:

 • Blikkfang i hagen
 • Kan brukes til mer enn bare pizza: Varm gryter eller andre retter!
 • Tåler vær og vind godt
 • Varmer uteplassen opp

Oppsummering

Buschbeck Steinovn Bergen er en pizzaovn som kan brukes til å tilberede knasende sprø pizza. Du kan imidlertid også bruke ovnen til mye annet – inkludert gryteretter og annen matlaging. I tillegg er ovnen en flott varmekilde på litt kjølige sommerkvelder.

Med Buschbeck Steinovn Bergen kan du dessuten se frem til et dekorativt element på uteplassen din. Dette blir automatisk et blikkfang takket være det rustikke og stilige designet. Den hvite og grå ovnen veier hele 460 kilo og er 210 cm høy.

Ovnen passer perfekt for deg som er ute etter en dekorativ steinovn som skal stå i hagen på permanent basis. Enten du bruker steinovnen som dekorasjon eller til matlaging, kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt steinovn
Mål 210 x 110 x 65 cm
Vekt 460 kg
Materiale Stein

Clementi Family Gas pizzaovn, antrasitt 60 x 60 cm

Clementi Family Gas Pizzaovn test

Er du på jakt etter en komplett pizzaovn som har alt du trenger for å tilberede pizza på ekte italiensk vis? Da bør du se nærmere på Clementi Family Gas pizzaovn. Dette er en familievennlig pizzaovn som gjør det enkelt på diske opp med pizza til hele familien. Ovnen er stor nok til å kunne lage to pizzaer av gangen, og det tar ikke mer enn mellom 90 og 120 sekunder å steke dem! Ovnen kan nå en temperatur på 400 °C på omtrent et kvarter, og er dessuten utstyrt med en praktisk gassbrenner.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Clementi Family Gas er en pizzaovn av høy kvalitet. I fargen antrasitt har ovnen et lekkert og nøytralt utseende som passer inn i de fleste hager og uteområder. Det robuste materialet av stein og rustfritt stål tåler både vær og vind. Denne ovnen kan fint stå ute året rundt!

Ovnen er designet for utendørs bruk, og drives av vedfyring. Det følger også med en gassbrenner. Det tar ca. 15–20 minutter å klargjøre ovnen for bruk. Når ovnen har oppnådd ønsket temperatur (ca. 400 °C), vil pizzaen være klar på ett eller to minutter.

Innvendig er ovnen dekket av ildfast stein av høyeste kvalitet. Dette sikrer at varmen bevares godt inni ovnen, og at varmen fordeles jevnt. Du kan forvente en sprø og smakfull pizza som har restaurantkvalitet.

Pizzaovnen har et effektivt isoleringssystem som gjør at ovnen holder godt på varmen. For å oppnå en temperatur på ca. 400 grader, må du fyre ca. 5 kg med ved. Stekeflaten er romslig, og du kan fint tilberede to pizzaer av gangen. Perfekt når du har gjester!

Fordeler:

 • Isolerer varmen godt
 • Medfølgende pizza-kit
 • Tåler fint å stå utendørs takket være kvalitetsmaterialer
 • Steiker pizza på ca. 1 minutt!
 • Stilrent design

Oppsummering

Clementi Family Gas er en pizzaovn som er laget for deg som er kravstor og kvalitetsbevisst. Ovnen er laget av kvalitetsmaterialer som rustfritt stål og stein, og kan stå utendørs i både regn, vind og snø.

Ovnen har et smart isoleringssystem som gjør at ovnen holder godt på varmen. Du kan tilberede mange pizzaer på kort tid, og steketiden er på kun 1–2 minutter. Det er dessuten plass til to pizzaer av gangen, noe som er et stort pluss!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn med gassbrenner
Mål 60 x 60 cm
Stekeflate 50 cm (diameter)
Funksjoner/utstyr Innebygget termometer, isoleringssystem, pizza-kit (pizzabrett og annet utstyr)

Clementi Pulcinella vedfyrt pizzaovn i rustfritt stål, 100 x 80 cm

Clementi Pulcinella Vedfyrt Pizzaovn test

Clementi Pulcinella 100 x 80 cm i rustfritt stål er en vedfyrt pizzaovn som er designet for utendørs bruk. Ovnen er – som andre modeller fra Clementi – laget av kvalitetsmaterialer som rustfritt stål, og lar deg tilberede herlig pizza på få minutter. Ovnen har et stilrent og proft design i rustfritt stål, og tar seg godt ut i enhver hage. Denne ovnen kan skilte med stor kapasitet, og lar deg steke hele fem pizzaer av gangen om nødvendig!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Clementi Pulcinella 100 x 80 cm i rustfritt stål er en pizzaovn som er utstyrt med både hylle og stativ, og leveres med mye smart funksjonalitet. Ovnen har blant annet et innebygget termometer, noe som gjør matlagingen både enkel og effektiv.

Du vil også se at ovnen har et innebygget spjeldsystem. Dette gjør det enkelt å justere temperaturen underveis, dersom du ser at ovnen er for varm eller kald mens du steker pizza. Air Plus-systemet sikrer optimal gjennomstrømning av luft mens du lager mat.

Med Clementi Pulcinella 100 x 80 cm i rustfritt stål får du en kvalitetsovn som varer. Ovnens robuste materiale tåler vær og vind, noe som gjør modellen velegnet for utendørs bruk i norsk klima. Ovnen er vedfyrt, og røyken ledes gjennom pipen øverst på ovnen.

Med mulighet for å tilberede opptil fem pizzaer av gangen, er dette en optimal pizzaovn for deg som planlegger å invitere mange gjester på pizzafest i hagen. Stell i stand en italiensk-inspirert aften med sprø pizza på menyen!

Fordeler:

 • Kvalitetsmaterialer
 • Høy kapasitet med opptil fem pizzaer av gangen
 • Innebygget spjeldsystem for enkel temperaturkontroll
 • Innebygget termometer
 • Air Plus-system sikrer optimal luftgjennomstrømning
 • Hylle og stativ følger med

Oppsummering

Med Clementi Pulcinella 100 x 80 cm i rustfritt stål får du en pizzaovn av høy kvalitet. Denne lekre Clementi-pizzaovnen er virkelig laget for å vare, og kan trygt stå ute både sommer og vinter. Tilbered pizza på ekte italiensk vis, med en ovn som kan bli opptil 400 varmegrader.

Ovnen har en stilren utførelse i rustfritt stål, og har en koksgrå farge. Ovnen fås også i andre lekre farger, noe som er verdt å ha i bakhodet.

Dersom du er ute etter en brukervennlig pizzaovn med høy kapasitet, er Clementi Pulcinella 100 x 80 cm i rustfritt stål et godt alternativ!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn med gassbrenner
Vekt 295 kg
Stekeflate 100 x 80 cm
Funksjoner/utstyr Innebygget termometer, spjeldsystem for regulering av temperatur, optimal luftgjennomstrømning med Air Plus-system, stativ med hjul, hylle

Clementi Pizza Party vedfyrt pizzaovn

Clementi Pizza Party Vedfyrt Pizzaovn test

Clementi Pizza Party er en vedfyrt pizzaovn som er designet for deg som ønsker å arrangere pizzafest i hagen på sene sommerkvelder! Ovnen gjør det lekende lett å tilberede pizza som en ekte italiensk pizzakokk, og ovnen kan varmes opp til 400 grader på ca. 15 minutter. Med den vedfyrte pizzaovnen Clementi Pizza Party er det mulig å tilberede mange pizzaer på én og samme tid, noe som er perfekt når du skal ha gjester på besøk. Ovnen kan stå i hagen eller på en terrasse, og er et lekkert blikkfang!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Clementi Pizza Party er en stilig vedfyrt pizzaovn som kan fås i flere lekre farger. Den kan blant annet fås i kobber-farge, noe som sikrer at ovnen blir et flott blikkfang på uteplassen din. Med denne ovnen kan du imponere gjestene dine!

Clementi Pizza Party leveres på et praktisk bord, der ovnen opptar ca. halvparten av bordet. Den andre halvdelen kan brukes til matlaging og dandering av de lekreste pizzaer. Det er også en hylle under bordet, der du kan plassere utstyr.

Det følger med et praktisk pizza-kit med pizzaspade og annet utstyr. Dette er en komplett pizzaovn som leveres med det meste du trenger for å kunne diske opp med ekte italiensk pizza når du har hagefest.

Pizzaovnen har flere smarte funksjoner, inkludert et spjeldsystem som gjør det enkelt å regulere temperaturen mens du lager mat. Ovnen har dessuten et Air Plus-system for optimal gjennomstrømning av luft, så vel som et innebygget termometer.

Fordeler:

 • Praktisk bord med rom for matlaging og oppbevaring
 • Stilrent og profesjonelt design
 • Kan varmes opptil 400 varmegrader
 • Rom for fire pizzaer
 • Smarte funksjoner om Air Plus

Oppsummering

Clementi Pizza Party byr på en romslig ovn som rommer 80 x 60 cm. Her kan du fint tilberede hele fire pizzaer av gangen, noe som gjør det lekende lett å lage pizza til gjester eller storfamilien.

Dersom du er på jakt etter en pizzaovn som er av høy kvalitet, er Clementi Pizza Party en god investering. De robuste materialene gjør dette til en ovn som tåler norsk vær, enten det er sol, regn, snø eller vind.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn
Vekt 190 kg
Stekeflate 80 x 60 cm
Funksjoner/utstyr Innebygget termometer, spjeldsystem for regulering av temperatur, optimal luftgjennomstrømning med Air Plus-system, pizza-kit og utstyr

Buschbeck Steinovn Copenhagen pizzaovn

Buschbeck STEINOVN COPENHAGEN test

Buschbeck Copenhagen steinovn er en rustikk pizzaovn som sørger for at du kan tilberede pizza på den gode, gammeldagse måten! Ovnen kan brukes til alt fra pizza og brød til supper – valget er ditt! Denne lekre ovnen kan pryde uteplassen din året rundt, og har en flott beholder for ved nederst. Du kan justere høyden på grillristen etter behov, og det finnes tre ulike nivåer. Ovnen er laget av betong, og har et klassisk design.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Buschbeck Copenhagen steinovn er en ypperlig ovn for deg som ønsker å lage mat utendørs. Du kan lage alt fra supper og grillmat på risten. Like under risten plasseres kull eller ved som tennes på. Nederst finnes det en flott beholder for ved.

Dette er ikke en klassisk pizzaovn, siden maten ikke ligger inni et eget rom. Steinovnen har samme funksjonalitet som en grill, og kan derfor brukes til alt fra pizza til pølser. Ovnen kan brukes til de samme tingene du bruker en vanlig grill til!

Buschbeck Steinovn Copenhagen er en lekker ovn som også kan brukes til å generere varme utendørs på kjølige sommerkvelder. Samle dere rundt den lekre ovnen og nyt et glass vin mens dere deler gode samtaler.

Fordeler:

 • Funksjonalitet som en grill
 • Budsjettvennlig
 • Rustikt design
 • Praktisk og dekorativt oppbevaringsrom for ved
 • Fungerer som et blikkfang og et naturlig samlingspunkt i hagen

Oppsummering

Buschbeck Copenhagen steinovn er en lekker pizzaovn eller grill som kan brukes til matlaging utendørs. Ovnen er ikke bare funksjonell, den er også utrolig flott. Ovnen er beregnet på bruk utendørs, og fungerer som et flott blikkfang i hagen eller på terrassen.

Med sine 350 kg er ikke dette noen lettvekter. Er du ute etter en lett modell som kan forflyttes enkelt, vil du sannsynligvis velge en annen modell.

Ønsker du derimot en statement-ovn med et rustikk design som kan pryde hagen i mange år fremover, er denne ovnen et godt valg! Du kan fyre opp ovnen med både kull og ved, noe som er et pluss. Tilbered lekre retter på en rustikk og vedfyrt ovn!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Kull- eller vedfyrt steinovn
Mål 102 x 110 x 65 cm
Vekt 350 kg
Funksjoner/utstyr Enkel montering, kan brukes både med ved og kull, tre høydenivåer for rist, rist

Clementi Family vedfyrt pizzaovn, 100 x 80 cm, rustfritt stål

Clementi Family Vedfyrt Pizzaovn test

Leter du etter en pizzaovn som dekker hele familiens behov? Clementi Family er en lekker vedfyrt pizzaovn av rustfritt stål. Det flotte stålmaterialet gir ovnen et proft og stilrent uttrykk. Denne blir et flott blikkfang i hagen eller på terrassen! Dette er en pizzaovn som er designet for å brukes utendørs. Ovnen kan oppnå høy temperatur på kort tid, og sikrer deg ekte italiensk pizza på 1-2-3. Her kan du faktisk tilberede fem pizzaer av gangen, takket være stekeflaten på 100 x 80 cm.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Clementi Family vedfyrt pizzaovn 100 x 80 cm gir deg rom nok til å steke hele fem pizzaer av gangen. Ovnen har stor kapasitet, noe som gjør det mulig å invitere venner og familie på pizzafest i hagen. Det tar dessuten ikke mer enn to minutter å steke pizzaene.

Før du begynner å steke pizzaen tar det rundt 15 til 20 minutter å varme opp ovnen. Du får et praktisk pizza-kit med på kjøpet. Dette inneholder diverse utstyr som pizzaspade og lignende.

Clementi Family Pizzaovn får i en rekke lekre farger, inkludert rustfritt stål, antrasitt og kobber. Dette er en pizzaovn som er designet for store familier eller deg som ønsker å invitere mange gjester.

Clementi Family vedfyrt pizzaovn 100 x 80 cm i rustfritt stål har smart funksjonalitet som et innebygget termometer, spjeldsystem som gjør det enkelt å regulere temperatur, Air Plus-system og lignende. Dette gjør det veldig enkelt å tilberede sprø pizza på kort tid!

Fordeler:

 • Tilbered opptil fem pizzaer av gangen
 • Knasende sprø italiensk pizza på to minutter
 • Profesjonelt design
 • Pizza-kit og pizzaspade følger med
 • Innebygget termometer og spjeld for enkel temperaturregulering

Oppsummering

Clementi Family Vedfyrt Pizzaovn er en lekker ovn som er skreddersydd for alle pizzaelskere der ute! Med denne flotte og stilrene ovnen i rustfritt stål, kan du tilberede hele fem pizzaer på én og samme tid.

Pizzaovnen er designet for utendørs bruk, og vil utgjøre en flott detalj enten du har den på terrassen eller i hagen. Varm opp ovnen på et kvarter, og tilbered deretter opptil 150 pizzaer i timen. Med denne ovnen kan du mette selv en storfamilie!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn
Vekt 230 kg
Stekeflate 100 x 80 cm
Funksjoner/utstyr Innebygget termometer, spjeldsystem for regulering av temperatur, optimal luftgjennomstrømning med Air Plus-system, pizzaspade + pizza-kit

Clementi Clementino pizzaovn, 60 x 40 cm, anstrasitt

Clementi Clementino Pizzaovn test

Clementi Clementino pizzaovn på 60 x 40 cm i antrasitt er en stilig pizzaovn som passer både for proffe og familier. Det stilige utseendet glir rett inn på en utendørs pizzarestaurant, men tar deg også bra ut i en hage eller på en terrasse.

Denne pizzaovnen er samtidig kompakt, og forholdsvis enkel å rydde bort når den ikke er i bruk. Clementi Clementino pizzaovn på 60 x 40 cm veier ikke mer enn 40 kg, noe som er forholdsvis lite for en pizzaovn i denne klassen.

Sjekk dagens pris

Clementi Clementino pizzaovn på 60 x 40 cm i antrasitt er en praktisk og lekker pizzaovn som har nokså stor kapasitet. Med denne ovnen kan du nemlig tilberede to pizzaer samtidig, noe som er praktisk om du skal lage mat til gjester eller resten av familien.

Ovnen kan varmes opp på 30 minutter, og når den først er klar kan den steke pizzaer på kun to minutter. Clementi Clementino pizzaovn på 60 x 40 cm har en stilig skorstein av rustfritt stål, en medfølgende bunnplate av ildfast stein og en robust ståldør.

Du får ovnen i to forskjellige fargenyanser, nemlig antrasitt og rustfritt stål. Velg den varianten som passer deg best! Ovnen kan oppnå en maksimal temperatur på 400 varmegrader, og sikrer deg derfor sprø og smakfull pizzabunn hver eneste gang.

Dette er en proff og stilren pizzaovn som kan fås til en relativt budsjettvennlig pris, uten at man må gå på kompromiss av kvalitet. En annen positiv ting ved denne ovnen, er at den kan plasseres på alle ulike overflater takket være materialet i bunn.

Fordeler:

 • Kvalitetsmaterialer
 • Kompakt og lett ovn på kun 40 kg
 • Lekkert design
 • Steker pizza på kun to minutter
 • Kan plasseres på en rekke ulike overflater

Oppsummering

Clementi Clementino pizzaovn på 60 x 40 cm i antrasitt er et godt valg for alle som er opptatt av høy kvalitet til en gunstig pris. Med denne pizzaovnen får du mye for pengene, og du kan tilberede to pizzaer på en gang.

Samtidig har ovnen et veldig kompakt og lett design, noe som gjør den enkel å oppbevare og plassere. Plasser den på terrassen, en stein eller andre overflater. Med denne pizzaovnen kan du steke pizza på ekte stein, og det tar omtrent 30 minutter å klargjøre ovnen før bruk.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Type Vedfyrt pizzaovn
Vekt 40 kg
Stekeflate 60 x 40cm
Funksjoner/utstyr Innebygget termometer, spjeldsystem for temperaturregulering, ildfast stein

Hva er en pizzaovn?

En pizzaovn er en ovn som er skreddersydd for tilberedning av pizza. Det finnes både vedfyrte og elektriske modeller. Felles for alle pizzaovner, er at de oppnår høy temperatur og at pizzaen i de fleste tilfeller står oppå en pizzastein.

Mange pizzaovner oppnår temperaturer på rundt 500 °C, noe som betyr at steketiden stort sett er mye kortere enn i en vanlig stekeovn. Dette vil gi ekstra sprø bunn og et mer saftig resultat.

Les også: Pizzastein test

Hvorfor kjøpe pizzaovn?

Pizza finnes i utallige varianter og størrelser, og du kan fint lage en pizza uten dedikert spesialutstyr. Det er imidlertid vanskelig å oppnå et like godt resultat som på pizzarestauranter, og dette skyldes at temperaturen i en ordinær ovn ikke blir høy nok.

En pizzaovn kan oppnå temperaturer tradisjonelle ovner og griller ikke kan konkurrere mot. Ordinære stekeovner har stort sett en maksimal temperatur på rundt 275 °C, men en grill kanskje kan bli opp mot 350 °C.

For å få et perfekt pizzaresultat er du imidlertid avhengig av svært høy varme. Med temperaturer på 400–500 °C blir pizzaen gjerne ferdig på 1–2 minutter, noe som sikrer et crispy og smakfullt resultat.

Hvordan velge riktig pizzaovn?

Når du skal kjøpe pizzaovn finnes det flere faktorer som bør tas hensyn til. Her er noen av de viktigste:

 • Maksimal temperatur
 • Varmefordeling (jevnhet i varme)
 • Brukervennlighet
 • Pris

Foruten overnevnte faktorer, kan design, vekt, mål og lignende være relevant for mange. I vår pizzaovn test har vi sett nærmere på de viktigste faktorene, slik at du enkelt kan finne en pizzaovn som passer ditt bruksområde!

Hvordan lage steinovnsbakt pizza i pizzaovn?

Det å kunne lage den perfekte pizza er noe de fleste ønsker å lære seg. Med en pizzaovn blir det enklere å klare nettopp dette. La oss se nærmere på hvordan du lager en perfekt pizza i pizzaovn.

Mye av nøkkelen til suksess ligger i bunnen. En god pizzadeig bør lages av mel, salt, vann og gjær. Benytt gjerne Tipo 00-mel til dette formålet, altså finmalt italiensk mel. Fyllet er valgfritt, men kan for eksempel være tomatsaus, mozzarella, gruyere, oregano og tomater.

Bunnen bør heves lenge og vel før pizzaen går i ovnen. Du kan gjerne heve deigen over natten, slik at den blir luftig og god!

 • Varm opp pizzaovnen til ønsket temperatur (f.eks. 450 °C)
 • Sett pizzaen inni med en pizzaspade oppnå pizzasteinen
 • Lukk ovnsdøren og vent i ca. 2 minutter
 • Ta pizzaen ut når bunnen er sprø og gyllen!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo