Bilvoks test: 3 beste bilvoks (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Vi tester bilvoks og kårer den absolutt beste bilvoksen i 2024. Koch-Chemie Hand Wax var en klar vinner i vår test, men det finnes også andre alternativer der ute som fungerer fint.

Koch-Chemie Hand Wax – Best i test bilvoks

  Koch-Chemie Hand Wax

Koch-Chemie Hand Wax er en effektiv voks som gir bilen et nytt utseende. Den pleier, rengjør og konserverer samtidig som den beskytter kjøretøyet mot falming og UV-stråling. Dette er blant de mest populære bilvoksene på markedet.

Produktet kan kjøpes på:

Les mer på Detailshop.no

Produktbeskrivelse

Koch-Chemie Hand Wax skiller seg ut fra andre typer bilvoks, da dette er en ren og naturlig karnaubavoks. Produktet kommer med en herlig duft av honning og er særdeles brukervennlig og enkel å påføre. Denne voksen gir deg en premium hydrofobisk beskyttelse som varer lenge.

Koch-Chemie Hand Wax er kjent for å gi kjøretøy et friskt utseende med en dyp glans. Her får du fargegjengivelse av beste kvalitet og bilen vil se nylakkert ut. Dersom du har en klassisk bil, vil denne voksen passe utmerket. Ettersom Koch-Chemie Hand Wax gir en høyglans samt beskyttelse og en forbedret fargedybde, er dette et populært produkt for forbrukere med eksklusive og klassiske biler.

Det er også mulig å benytte seg Koch-Chemie Hand Wax på plastdetaljer uten at dette påvirker finishen. Bilvoksen har en ny sammensetning av kvalitets ingredienser, hvilket gjør dette til et av markedets mest populære og beste bilvokser.

Spesifikasjoner

 • Drøy i bruk
 • UV-beskyttelse
 • Brukervennlig
 • Naturlig og ren karnaubavoks

Slik anvender du Koch-Chemie Hand Wax

Koch-Chemie Hand Wax benyttes til voksing av bil etter en vask. Produktet medfølger en hendig applikator, hvilket gjør applikasjonen særdeles brukervennlig. En stor fordel med bilvoksen er at du kun behøver et tynt lag produkt for å skape optimale resultater.

Etter bilen er grundig vasket og tørket, påfører du et tynt og jevnt lag. Husk at du ikke behøver mye produkt da Koch-Chemie Hand Wax er meget drøy i bruk. Dersom du har tøffe flekker kan du gni litt hardere mot disse for best mulig resultat. Etter virketiden er over, tørker du enkelt av produktet med tørr og ren mikrofiberklut.

Når du vokser bilen, er det viktig at du fullfører hele prosessen med en gang. Dette gjelder alle typer voks og ikke bare Koch-Chemie Hand Wax. Avslutter du prosessen halvveis, kan du du ende opp med ujevnheter og flekker.

Sikkerhet

Koch-Chemie Hand Wax inneholder ikke kjemikalier som er merkepliktig i henhold til CLP. Likevel gjør du lurt i lese nøye gjennom sikkerhetasanvisningen, da noen kjemikalier kan føre til allergiske reaksjoner hos særlig sensitive personer.

Benytt deg gjerne av hansker slik at produktet ikke kommer i kontakt med huden. Godt verneutstyr er viktig når du arbeider med bilpleie, uansett hvilket produkt du benytter deg av. Likevel er Koch-Chemie Hand Wax svært skånsomt, og inneholder mindre kjemikalier enn andre produkter på markedet.

Resultat

Et av de store trekkplastrene til Koch-Chemie Hand Wax, er at produktet er svært drøy i bruk. Bilvoksen holder til flere titalls biler, og du får derfor mye igjen for pengene. Dette er et effektivt produkt som ikke behøver et tykt lag for å gi deg full effekt. Du vil stå igjen med skinnende og dyp glans, samtidig som fargen har blitt forsterket.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange forbrukere sverger til Koch-Chemie Hand Wax. Produktet er brukervennlig, varer lenge og gir en suveren glans og beskyttelse. Koch-Chemie Hand Wax er definitivt testvinneren og det beste produktet innen bilvoks.

Fordeler:

 • Bruker ekstremt lite produkt
 • Svært kostnadseffektiv
 • Topp resultat

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Koch-Chemie
Type Voks
   
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

White Soft Wax

White Soft Wax

White Soft Wax er en god lakk som jobber effektivt mot mindre defekter og ujevnheter i lakken. Dette produktet er spesialutviklet for hvit lakk, og vil derfor ikke passe alle. Men dersom du har en hvit lakk og ønsker en fin glans, er dette et godt alternativ.

Produktbeskrivelse

White Soft Wax er en unik bilvoks laget spesielt for hvit lakk. Dette betyr at voksen ikke vil være like effektivt for andre typer biler, men for de brukerne med hvit lakk er dette et godt produkt. White Soft Wax etterlater lakken pen og skinnende, samtidig som du vil få et beskyttende lag på kjøretøyet.

Det beskyttende laget er både smuss- og vannavstøtende, og vil derfor hjelpe deg med å holde bilen ren over lengre tid. White Soft Wax har en varighet på 3 måneder, hvilket er noe lite. Denne bilvoksen egner seg derfor best til de som har muligheten til å drive vedlikehold og vil kunne vokse bilen sin ofte.

White Soft Wax fungerer også effektivt på andre deler av kjøretøyet som på speilholdere og malte støtfangere. Som alltid er det viktig at du gjør ferdig hele voksingen i en omgang, da du kan oppleve ujevnheter og skjolder dersom du tar pauser. White Soft Wax er lett å bruke, og du vil ikke ha problemer med å gjennomføre hele prosessen.

Slik anvender du White Soft Wax

Sørg først for at produktet er kompatibel med din lakkfarge, og vask bilen grundig og nøye. Deretter er det viktig at du tørker bilen godt slik at produktet får best effekt. White Soft Wax medfølger en svamp for applikasjon, og du påfører enkelt et jevnt og tynt lag på applikatoren.

White Soft Wax har en virketid på mellom 5 til 10 minutter og det er viktig at du lar produktet på jobbe. Dersom kjøretøyet har flekker eller stigning, vil det lønne seg å gni litt ekstra på disse. Når virketiden er over, tørker du av produktet med en tørr og ren mikrofiberklut.

Sikkerhet

White Soft Wax inneholder kjemikalier H228, H315, H336 og H411. Dette er kjemikalier som kan være skadelig for deg og miljøet, men de er vanlige å finne i bilpleieprodukter. Det er derfor viktig at du benytter deg av verneutstyr og ikke lar produktet komme i kontakt med huden.

Les nøye gjennom sikkerhetsanvisningen og sørg for at du vokser i et godt ventilert område. Ta gjerne i bruk engangshansker slik at produktet ikke er i kontakt med hendene dine. Så lenge du tar de rette forholdsreglene, vil produktet være trygt å arbeide med.

Resultat

White Soft Wax er et godt, men et nisjeprodukt. Dersom du har hvit lakk vil dette være et godt alternativ for deg. Du får et blankt og skinnende resultat, samt en god beskyttelse som gjør det enklere å holde bilen ren over lengre tid.

Voksens varighet er kun på 3 måneder, hvilket er noe kort. Du må derfor ha anledning til å vokse bilen ofte, for at dette produktet skal være effektivt for deg. White Soft Wax er et godt produkt, men passer ikke til alle forbrukere.

Fordeler:

 • Veldig god for hvit lakk
 • Enkel på påføre

Ulemper:

 • Fungerer kun for biler med hvit lakk
 • Varer kun i 3 måneder

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Soft99
Type Voks
   
   

Pearl & Metallic Soft Wax

Pearl & Metallic Soft Wax

Pearl & Metallic Soft Wax er en svært brukervennlig bilvoks som er lett å arbeide med. Denne egner seg godt til å dekke over mindre defekter i lakk, og passer til de forbrukeren som ønsker seg en god glans og har tid til å vokse ofte for vedlikehold.

Produktbeskrivelse

Pearl & Metallic Soft Wax er et unikt produkt som er spesial utviklet for biler med metallic lakk eller perlemor. Dette produktet vil derfor ikke passe alle biltyper, men er et godt alternativ for de bilene med denne type lakk. Voksen gir et blankt og fint resultat som også beskytter kjøretøyet.

Pearl & Metallic Soft Wax vil danne et beskyttende lag på kjøretøyet. Dette laget er både vann- og smussavstøtende, hvilket vil gjøre det lettere for deg å holde bilen ren over lengre tiden. Voksen har en moderat varighet og vil holde opptil 3 måneder. 

Spesifikasjoner

 • Utviklet for Metallic lakk og Perlemor
 • Smuss- og vannavstøtende
 • Lakk, speilholdere og malte støtfangere

Slik anvender du Pearl & Metallic Soft Wax

Sørg først for at voksen er kompatibel med fargen på kjøretøyet du ønsker å vokse. Før du anvender produktet er det viktig at du har vasket bilen grundig og tørket den godt med en mikrofiberklut eller håndkle. Deretter er du klar for å starte applikasjonene.

Du behøver en moderat mengde Pearl & Metallic Soft Wax for å få best mulig resultat. Produktet medfølger en svamp som du kan benytte til applikasjonen. Legg et jevnt lag med produktet og star voksingen.

Dersom kjøretøyet har flere flekker med hard skit som tjære eller stigning, kan de være lurt å gni litt ekstra på disse områdene. Etter produktet har fått jobbe i 5 til 10 minutter, tørker du det enkelt av ved hjelp av tørr og ren mikrofiberklut. Igjen er det viktig å fullføre hele prosessen i en omgang, for et optimalt resultat uten skjolder.

Sikkerhet

Pearl & Metallic Soft Wax inneholder noe flere kjemikalier enn andre bilvokser på Markedet, men dette er fortsatt en vanlig kvalitet i en rekke bilpleieprodukter. Så lenge du bruker tilstrekkelig verneutstyr og leser nøye gjennom sikkerhetsanvisningen, kan du trygt påføre produktet uten bekymring.

Pearl & Metallic Soft Wax inneholder blant annet H226 hvilket er en brannfarlig damp og væske. H304 er et farlig kjemikalie som kan være skadelig dersom det kommer i kontakt med svelget eller ned i luftveiene. H315 kan virke irriterende og være etsende på huden, og H336 kan føre til svimmelhet eller døsighet. Sørg for godt verneutstyr for en trygg voksing.

Resultat

Pearl & Metallic Soft Wax er et unikt produkt som ikke egner seg for alle typer lakk. Men dersom du har Perlemor eller metallic lakk, vil dette være et godt produkt for deg. Produktet gjør en grei jobb og etterlater seg et blankt og fint resultat. En stor fordel er det beskyttende laget som oppstår, hvilket beskytter bilen mot smuss og vann.

Prosjektets varighet er på opptil 3 måneder. Dette er ikke det beste på markedet, men heller ikke det dårligste. Dette er en grei bilvoks som gjør jobben sin, men som kun er egnet for visse typer lakk.

Fordeler:

 • Fungerer bra for perlemor eller metallic lakk
 • beskytter også mot smuss og vann

Ulemper:

 • Passer ikke for alle biltyper
 • Kun varighet på 3 måneder

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke

Soft99

Type Voks
   

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo