Foodprosessor test: De 10 beste Foodprosessorene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er du på utkikk etter en kjøkkenmaskin, samtidig som du ønsker at den ikke skal ta opp så stor plass? Da bør du vurdere å skaffe deg en foodprosessor!

En foodprosessor er en miniversjon av kjøkkenmaskinen. Det innebærer blant annet at den ikke vil ta like stor plass på kjøkkenbenken som den tradisjonelle kjøkkenmaskinen.

I denne artikkelen skal vi se på og teste et utvalg apparater innenfor denne produktkategorien. Vi vil også kåre beste foodprosessor 2024!

Philips Foodprosessor – beste foodprosessor 2024

Philips Foodprosessor test

Philips Foodprosessor imponerer på de fleste områder som danner vurderingsgrunnlaget i denne testen. Det er en solid foodprosessor som kan brukes til mange prosesser på kjøkkenet. Det fremstår nesten som et alt-i-ett produkt! Ikke bare kan den brukes til mange prosesser, men du kan også lage en god mengde, siden foodprosessoren har en kapasitet på 3,4 liter. Lager du så mye juice og fordeler det på glass som rommer 2 desiliter hver, så blir det nesten 18 glass med juice. Det er imponerende!

Som nevnt savner vi informasjon om foodprosessorens mål og vekt, men det drukner litt i havet med alle mulighetene som denne foodprosessoren byr på. På grunn av det har vi kommet frem til at det er Philips Foodprosessor som er beste foodprosessor 2024!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Philips Foodprosessor er en foodprosessor produsert av Philips, og den er laget av rustfritt stål. Foodprosessorens mål og vekt er ukjent, men den har en effekt på 1300 watt og en kapasitet på 3,4 liter.

Dette er en svært praktisk foodprosessor. Den har nemlig 12 hastighetstrinn, som isolert sett er den nest beste verdien i forbindelse med denne faktoren i denne testen. Men det stopper ikke der – denne foodprosessoren har hele 32 forskjellige funksjoner.

Når du kjøper denne foodprosessoren, får du masse tilbehør med på kjøpet. Uansett hva du ønsker å lage, så er det nok ikke et problem for Philips Foodprosessor. Den kan brukes til blant annet å elte deig, vispe krem, knuse is, presse juice og lage smoothie.

Det er også veldig enkelt å rengjøre denne foodprosessoren. Alt tilbehøret som følger med kan vaskes i oppvaskmaskin, så du trenger ikke å gjøre det for hånd. Det er svært praktisk!

Fordeler:

 • Først og fremst er Philips Foodprosessor laget av rustfritt stål, noe som betyr at den har potensiale til å vare en god stund. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte se etter en ny foodprosessor etter bare et par måneder.
 • Med foodprosessorens 32 funksjoner kan du utføre de fleste av prosessene som utføres på kjøkkenet. Du kan bake brød, vispe krem til dessert, knuse is til fredagsdrinken, få nypresset juice til frokost og lage en sunn og digg smoothie til lunsj. Eller du kan gjøre noe helt annet!
 • I tillegg er den utstyrt med 12 hastighetstrinn, så hastigheten på foodprosessoren kan være på akkurat det nivået du ønsker.
 • Det følger med mye ekstrautstyr med denne foodprosessoren. Det er en medvirkende årsak til foodprosessorens imponerende antall bruksområder. Men alle disse delene tåler attpåtil å bli vasket i vaskemaskin. Rengjøringsprosessen blir ikke enklere enn det!
Ulemper:
 • Foruten manglende informasjon om foodprosessorens mål og vekt, så er det virkelig ikke noe vi kan sette fingeren på hos dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Philips
Kapasitet 3,4 L
Hastighetstrinn 12 og pulsfunksjon

 

Braun Foodprosessor FP3010

Braun Foodprosessor FP3010 test

Det første vi vil nevne i forbindelse med Braun Foodprosessor FP3010, er at vi ikke savner noen form for informasjon om dette produktet. Det er veldig fint! Denne foodprosessoren har ikke like mange bruksområder som det første produktet vi vurderte i denne testen. Men det er likevel ingen tvil om at også dette produktet vil gjøre en rekke matlagingsprosesser enklere for deg. Braun Foodprosessor FP3010 er svært enkel å bruke. Det er bare å sette i stikkontakten, stille inn hastigheten, sette apparatet i gang og blande i vei! Det er svært praktisk. I tillegg er dette en kompakt foodprosessor. Derfor kan den virkelig anbefales til deg som ikke har ubegrenset med plass på kjøkkenet!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Braun Foodprosessor FP3010 er en foodprosessor produsert av Braun. og den er laget av rustfritt stål. Foodprosessorens mål og vekt er henholdsvis 29 (H) x 38 (B) x 39 (L) cm og 4,2 kg. Den har en effekt på 600 watt og en kapasitet på 2 liter.

Denne foodprosessoren er et veldig godt alternativ, siden den har 15 hastighetstrinn. Hvis vi skulle tatt utgangspunkt i kun hastighetstrinnene på de forskjellige foodprosessorene, så ville vært Braun Foodprosessor FR3010 som hadde gått seirende ut av denne testen.

Slik er det ikke, men denne foodprosessoren gir vår beste foodprosessor 2024 konkurranse helt til målstreken. Du får ikke like mye ekstrautstyr med på kjøpet her, men du får deigkrok, blandekniver, strimletilbehør, rivetilbehør og vispe/blandetilbehør.

Dette er altså en foodprosessor som egner seg best til prosesser i forbindelse med baking og middagslaging. Men det er alltid et pluss når det medfølgende ekstrautstyret tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, og det gjør Braun Foodprosessor FP3010s ekstrautstyr.

Fordeler:

 • Summen av foodprosessorens mål, vekt og materiale gjør dette til et praktisk alternativ. Det kompakte designet og den innebygde ledningsopprullen bidrar til å gjøre både bruk og oppbevaring av denne foodprosessoren svært enkelt.
 • Foodprosessorens effekt og hastighetstrinn gjør den til en høyeffektiv foodprosessor som bruker lite strøm. Ved å investere i denne foodprosessoren fra Braun, vil du altså spare både penger og miljøet.
 • Denne foodprosessoren kommer med noe ekstrautstyr. Med dette som utgangspunkt, kan vi si at dette apparatet egner seg best til matlagingsprosesser relatert til baking og middagslaging (f.eks å blande kjøtt til farse og kutte opp salat).
 • Også her kan det nevnes at ekstrautstyret til denne foodprosessoren tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Det gjør det til en sann fryd å bruke Braun Foodprosessor FP3010.
Ulemper:
 • Generelt sett avdekker ikke helhetsvurderingen av dette produktet noen ulemper som bidrar til å dra helhetsinntrykket betraktelig ned.
 • Hvis vi derimot skal være litt pirkete, så kan det sies at denne foodprosessoren har en kapasitet på to liter, og det er litt lavt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Braun
Kapasitet 2 L
Hastighetstrinn 15

 

Hamilton Beach Foodprosessor

Hamilton Beach Foodprosessor test

Hamilton Beach Foodprosessor gjør en god figur i denne testen. Foruten manglende informasjon om apparatets vekt, så er det svært lite vi kan sette fingeren på. Med utgangspunkt i apparatets materiale, så kan det sies at dette er et produkt med lang levetid. Den består nemlig av en kombinasjon av rustfritt stål og plast, noe som gjør det til et solid og robust apparat. Det er de små detaljene med dette produktet som får foodprosessoren til å skille seg ut i mengden. Hvis du er veldig glad i supper og sauser, så vil nok dette produktet bli din beste venn. I tillegg kan du lage det uten å bekymre deg for søl, siden beholder er forseglet. Du trenger ikke mye matkunnskap for å bruke dette apparatet. Under hver eneste knapp vil det være et bilde som forteller deg hvilke blad du skal bruke. I tillegg tåler alle de løse delene oppvaskmaskin, og det er en detalj som sørger for en effektiv rengjøringsprosess.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Hamilton Beach Foodprosessor er en foodprosessor produsert av Hamilton Beach. Den er laget av en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Foodprosessoren er 29 (H) x 38 (B) x 39 (L) cm, men vekten er ukjent. Den har en effekt på 450 watt og en kapasitet på 2,2 liter.

Denne foodprosessoren markedsføres som unik når det gjelder enkelhet. Å velge det riktige bladet kan være litt utfordrende, men her kan du bruke knappen du skal bruke som rettesnor. Under knappen vil det nemlig være et bilde som fortelle deg hva du skal bruke.

Med denne foodprosessoren kan du blande, hakke, skive og strimle alle tenkelige ingredienser til deilige supper og sauser. Hvis du er veldig glad i flytende mat, så er altså dette apparatet et ‘’must’’ for deg! Med den forseglede beholderen unngår du også søl.

Noen av delene på denne foodprosessoren er naturligvis løse, og disse kan vaskes i oppvaskmaskin. I dette tilfellet vil det si at du kan vaske både beholder, blad og lokk i oppvaskmaskinen. Det bidrar til å effektivisere rengjøringsprosessen betydelig!

Fordeler:

 • Hamilton Beach Foodprosessor består av både rustfritt stål og plast. Kombinasjonen av disse to materialene gjør dette til et produkt som vil vare en god stund. Det er veldig praktisk at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte begynne letingen på nytt etter noen få uker.
 • Denne foodprosessoren er utstyrt med funksjoner som gjør den ypperlig til å tilberede ingredienser som skal bli til flytende næring. Dette er et apparat med en kapasitet på 2,2 liter, så her får du muligheten til å lage ganske mye mat.
 • Når du kjøper dette produktet, slipper du å gjette deg til hva som er det riktige bladet hver eneste gang du skal bruke apparatet. Foodprosessorens unike knapper effektiviserer denne prosessen veldig, noe som er ganske praktisk.
 • Både bruk og rengjøring vil være som en lek med denne foodprosessoren. Grunnen til det er at beholderen alltid vil være forseglet når den er i bruk, og at foodprosessorens løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin.
Ulemper:
 • Foruten manglende informasjon om foodprosessorens vekt, så avdekker ikke helhetsvurderingen av dette produktet noen ulemper.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Hamilton Beach
Kapasitet 2,2 L
Hastighetstrinn 3

Cuisinart Mini Foodprocessor

Cuisinart Mini Foodprocessor test

Cuisinart Mini Foodprocessor kommer veldig godt ut i denne testen. Kombinasjonen av materialene som dette produktet er laget av, gir oss en indikasjon på at dette er et produkt med lang levetid. Folk flest ønsker at matlaging skal være lekende lett, og den beskrivelsen vil passe perfekt på matlagingsprosessene hvor denne foodprosessoren er involvert. Foodprosessoren gjør det enkelt, og du vil bli fascinert over hvor mye god mat du kan lage med dette produktet. På grunn av produktets kompakte design vil det heller ikke være en utfordring å finne plass til foodprosessoren i skapet. Den vil heller ikke ta opp mye plass på kjøkkenbenken, hvis du ikke har muligheten til å gjemme det bort. Dersom du er på utkikk etter en foodprosessor med en spesifikk farge, så vil dette produktet falle i smak hos de som ønsker seg en rosa foodprosessor. Det er en liten detalj som virkelig får dette produktet til å skille seg ut i denne testen!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Cuisinart Mini Foodprocessor er en foodprosessor produsert av Cuisinart. Den er laget av en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Foodprosessoren er 23 (H) x 13,5 (B) x 18,2 (L) cm, og den veier 1,2 kg. Den har en effekt på 250 watt og en kapasitet på 0,9 liter.

Denne foodprosessoren er utstyrt med to hastighetstrinn. Disse hastighetstrinnene gjør at du kan bruke dette produktet til flere forskjellige matlagingsprosesser. Har du lyst på en perfekt hakket salat med litt dressing til? I denne foodprosessoren kan du gjøre begge deler!

Dette er en foodprosessor med et svært kompakt design, noe som er praktisk av flere grunner. Det alene gjør dette apparatet til et veldig godt alternativ, fordi det vil være svært enkelt både å bruke, rengjøre og oppbevare.

En annen detalj som får dette produktet til å skille seg ut, er produktets farge. Mens de fleste foodprosessorene i denne testen er i en nøytral farge, så er Cuisinart Mini Foodprocessor rosa.

Fordeler:

 • Cuisinart Mini Foodprocessor består av en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Det betyr at dette produktet kommer til å vare en stund. Ved kjøp av dette produktet trenger du altså ikke å begynne letingen etter en ny foodprosessor kort tid etter, og det er svært praktisk.
 • Denne foodprosessoren vil gjøre matlaging både morsommere og enklere. Takket være apparatets to hastighetstrinn, så kan den bruke til å lage suppe til middag, hakke grønnsaker til salaten, blande salatdressing og lage smoothie til lunsj.
 • Foodprosessoren fra Cuisinart er et kompakt produkt, noe som vil ha en effektiviserende effekt på både bruk og rengjøring. Men aller mest har det nok å si for antallet oppbevaringsmuligheter når foodprosessoren ikke er i bruk.
 • I tillegg vil vi berømme Cuisinart for å ha tenkt litt utenfor boksen i forbindelse med fargevalg. Cuisinart Mini Foodprocessor skiller seg ut med tanke på at den er rosa, og ikke i en nøytral farge, som de flere av de andre foodprosessorene i denne testen.
Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Cuisinart Mini Foodprocessor avdekker ingen ulemper av særlig stor betydning hos produktet.
 • Det kan likevel nevnes at kapasiteten er noe lav (0,9 liter), men det vil naturligvis variere med utgangspunkt i hva du skal tilberede.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Cuisinart
Kapasitet 0,9 L
Hastighetstrinn 2

 

Braun FP5150 Foodprocessor

Braun FP5150 Foodprocessor er uten tvil en foodprosessor med mange gode egenskaper. Vår helhetsvurdering avdekker ingen store ulemper med dette produktet, men dette er et produkt som vil passe inn i spesifikke situasjoner. Det er veldig positivt at denne foodprosessoren kan erstatte flere matlagingsprosesser, men det er én liten hake. Foodprosessoren er nemlig ganske tung, og det vil altså ikke være bare-bare å flytte på den. Hvis du derimot er på jakt etter en foodprosessor som skal ha fast plass på kjøkkenbenken, så vil Braun FP5150 Foodprocessor være et veldig godt alternativ.

Produktbeskrivelse

Braun FP5150 Foodprocessor er en foodprosessor produsert av Braun. Foodprosessorens materiale er ukjent, men den er 43,5 (H) x 26,5 (B) x 20 (L) cm. Den veier 6,4 kilo, har en effekt på 1000 watt og en kapasitet på 2 liter.

Denne foodprosessoren har flere bruksområder. Den kan altså erstatte en rekke prosesser som utføres på kjøkkenet, og det er svært praktisk. Dette produktet er altså ikke bare en tradisjonell foodprosessor, for du kan også tilberede både smoothie og juice med den.

Dette er en foodprosessor som også inneholder noen forhåndsinnstilte programmer som gjør det mulig å tilberede is i forskjellige former. Denne foodprosessoren kan håndtere isbitene i smoothien din, eller om du vil – bare knuse dem til enda mindre biter.

I tillegg er det mulig å vaske de medfølgende delene i denne produktpakken i oppvaskemaskin. Dette er en detalj som gjør denne foodprosessoren enda mer attraktiv.

Fordeler:

 • Braun FP5150 Foodprocessor lar deg utføre flere matlagingsprosesser. Med denne foodprosessoren kan du lage både smoothie, presse juice og knuse is. Ikke nok med det, men resultatet vil bli akkurat slik du ønsker det.
 • Denne foodprosessoren har 11 ulike hastighetstrinn og forhåndsinnstilte programmer, noe som gjør dette til et veldig attraktivt produkt.
 • I tillegg er det slik at løsdelene som følger med denne foodprosessoren kan vaskes i oppvaskmaskin. Det er en faktor som alltid bidrar positivt til helhetsinntrykket av et produkt.
Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Braun FP5150 Foodprocessor avdekker ingen store ulemper med dette produktet. Men det kan likevel nevnes at det er noe mangelfull informasjon i forbindelse med produktets materiale.
 • I tillegg er dette er en foodprosessor som veier 6,4 kilo. Det er ganske tungt, noe som gjør den svært upraktisk å flytte på, når den ikke er i bruk.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Braun
Kapasitet 2 L
Hastighetstrinn 11

 

KitchenAid Ledningsløs Mini Foodprocessor

KitchenAid Mini Foodprocessor test

KitchenAid Ledningsløs Mini Foodprocessor gjør en særdeles god figur i denne testen. Den har et tidløst design, som er svært enkelt å gjenkjenne i enhver butikkhylle. I tillegg kommer den i flere farger, så forbrukeren kan få nøyaktig den fargen de ønsker deg. Som de fleste andre foodprosessorer, så erstatter også denne foodprosessoren flere forskjellige matlagingsprosesser. I tillegg er dette et ledningsløst apparat som drives av oppladbare batterier. Denne foodprosessoren kan altså beskrives som et ledningsløst, lite og kompakt produkt. Dette er en kombinasjon som gjør denne foodprosessoren perfekt til å ta med seg på både korte og lengre reiser. Men den vil naturligvis også ta seg godt ut på kjøkkenbenken din!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

KitchenAid Ledningsløs Mini Foodprocessor er en foodprosessor produsert av KitchenAid. Den er laget av plast, og den er 26,4 (H) x 16,8 (B) x 14 (L) cm. Den veier 1,27 kilo, men det er ukjent hvor stor effekt den har. Den har en kapasitet på 3,4 liter, samt 2 hastighetstrinn.

Som produkttittelen indikerer, er dette en ledningsløs foodprosessor. Dette er altså et apparat som er avhengig av batterier for å fungere som den skal. Det er svært praktisk, siden det gjør det mulig å ta med seg foodprosessoren uansett hvor du skal.

Med denne foodprosessoren har du utføre flere matlagingsprosesser. Med utgangspunkt i apparatets hastighetstrinn og pulsfunksjon kan du hakke og piske til akkurat den konsistensen du foretrekker. Foodprosessorens kontrollpanel lar deg ha full kontroll på alt.

Ved å investere i dette produktet vil du ikke bare få en praktisk foodprosessor. Med på kjøpet får du også en lader til batteriene som foodprosessoren drives av, noe som er veldig praktisk. I tillegg følger det med noe ekstrautstyr, som tåler oppvaskmaskin.

Fordeler:

 • KitchenAid Ledningsløs Mini Foodprocessor er en foodprosessor med et tidsløst design. Designet gjør også at du enkelt vil gjenkjenne det når du ser produktet i en butikkhylle. Denne foodprosessoren kommer også i flere farger – rød, creme, matt sort og grå.
 • Som nevnt er dette en ledningsløs foodprosessor. Det vil si at den drives av batterier, som i tillegg er oppladbare. Med i produktpakken får du også en lader som kan brukes til å lade opp batteriene når det er nødvendig. Dette er et lite apparat som enkelt kan pakkes ned.
 • Denne foodprosessoren har to forskjellige hastighetstrinn og pulsfunksjon, og disse kan du bruke til å få ønsket konsistens på ingrediensene dine. Du vil altså kunne ha full kontroll til enhver tid.
 • I denne produktpakken følger det med noen løsdeler. Disse løsdelene kan vaskes i oppvaskmaskin, og det er naturligvis veldig praktisk med tanke på rengjøringsprosessen.
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av KitchenAid Ledningsløs Mini Foodprocessor, så er konklusjonen at det ikke avdekkes noen ulemper som trekker produktets helhetsinntrykk ned i veldig stor grad.
 • Det kan likevel sies at vi savner informasjon om foodprosessorens effekt. Det er en faktor som utvilsomt ville hatt en positiv effekt på produktets helhetsvurdering.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent KitchenAid
  Kapasitet 1,2 L
  Hastighetstrinn 2 og pulsfunksjon

  Béaba Babycook Foodprocessor

  Béaba Babycook foodprocessor test

  Béaba Babycook Foodprocessor er en foodprosessor som kommer helt greit ut i denne testen. Grunnen til det er ene og alene fordi det mangler mye informasjon i forbindelse med produktets spesifikasjoner. Hvis vi derimot ser bort i fra disse manglene, så hadde resultatet vært noe helt annet. Det å kombinere matlaging med det å være til stede for barnet ditt, er en veldig fin tanke. Til dette formålet er den gratis oppskriftsappen svært praktisk. På grunn av noe mangelfull informasjon, er dette et produkt vi må se i kontekst for å kunne gi en konklusjon. Med utgangspunkt i produktinformasjonen kan vi konkludere med at denne foodprosessoren vil passe godt inn på et kjøkken hos en barnefamilie!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Béaba Babycook Foodprocessor er en foodprosessor produsert av Béaba. Det er mye usikkerhet knyttet til dette produktet, siden både foodprosessorens materiale, mål, vekt og effekt er ukjent. Men vi vet at den har en kapasitet på 1,1 liter og variable hastighetstrinn.

  Når dette produktet ble utviklet var det småbarnsforeldre produsenten hadde i tankene. Det er også noe som gjenspeiler seg i selve produkttittelen. Tanken på denne spesifikke målgruppen resulterte også i en Easy Clip funksjon. Matlaging ble umiddelbart mye enklere!

  Med denne foodprosessoren kan du både blende, dampe, tine opp og varme opp med én hånd. Tanken er altså at du kan lage mat selv om barnet ditt sitter på hoften. Enda bedre er det jo at Béaba ønsker at du skal bruke foodprosessoren til å lage god mat til barnet ditt.

  Béaba har også tenkt på at småbarnsperioden kan være ganske hektisk. Det sier seg selv at du ikke har tid til å titte i kokebøker dagen lang, men også dette har produsenten tenkt på. Med på kjøpet får du nemlig en gratis app med oppskrifter!

  Fordeler:

  • På grunn av foodprosessorens bruksområde, så er dette produktet et ‘’must’’ for alle småbarnsforeldre. Matlaging er noe som ofte havner litt i andre rekke når du får barn, men med denne foodprosessoren kan du lage god og næringsrik mat selv da!
  • Tanken bak dette produktet er at du kan lage mat med barnet ditt på hoften. Denne tanken har vi veldig sansen for! Takket være foodprosessorens innebygde alarm kan du også leke med barnet ditt i et annet rom, mens dere venter på at maten skal bli ferdig.
  • Å kjøpe dette produktet er en investering. I tillegg til å kombinere med barn og matlaging, så får du også med en gratis app på kjøpet. På denne appen vil du finne mange spennende oppskrifter, som definitivt kan blåse liv i matinteressen din igjen.
  • Denne foodprosessoren inneholder noen avtagbare deler. Men disse delene er ikke bare avtagbare, for de tåler også oppvaskmaskin. Det er enda en faktor som gjør dette produktet svært praktisk for barnefamilier.
  Ulemper:
  • Det er litt utfordrende å gjøre en helhetsvurdering av Béaba Babycook Foodprocessor. Grunnen til det er at vi mangler mye informasjon om dette produktet, deriblant produktets materiale, mål, vekt og effekt.
  • Selv om det foreligger informasjon om foodprosessorens kapasitet og hastighetstrinn, så er ikke dette nok å basere en helhetsvurdering på. I tillegg er kapasiteten svært lav og hastighetstrinnene variable. Særlig sistnevnte er en faktor som fører til noe usikkerhet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Béaba
  Kapasitet 1,1 L
  Hastighetstrinn Variabel

   

  Magimix CS 4200 XL Foodprocessor

  Magimix CS 4200 XL Foodprocessor er en allsidig foodprosessor som vil være veldig nyttig når du driver med matlaging. Her kan du både bake brød og lage smoothie. Den er særlig praktisk til sistnevnte, da du ikke trenger å kutte opp ingrediensene i bittesmå biter. Hvis du trenger litt inspirasjon, så kan du la Magimix inspirere deg med deres instruksjon- og kokebok som inneholder 100 oppskrifter. Det er gøy! Denne produsenten byr dessuten på en lekende lett rengjøringsprosess. Det medfølgende tilbehøret kan nemlig vaskes i oppvaskmaskin, så du trenger ikke stå timevis i oppvasken selv etterpå. Det er alltid like praktisk!

  Produktbeskrivelse

  Magimix CS 4200 XL Foodprocessor er en foodprosessor produsert av Magimix. Den er laget av plast, og den er 38,8 (H) x 21 (B) x 25,5 (L) cm. Både foodprosessorens vekt og kapasitet er imidlertid ukjent, men den har en effekt på 950 watt, samt ett hastighetstrinn.

  Dette er en svært allsidig foodprosessor. Det er på grunn av alt ekstrautstyret som du får med på kjøpet. Med denne foodprosessoren kan du både å piske egg og å elte deig. Om du skal lage smoothie, trenger du ikke kutte opp ingrediensene på grunn av den store trakten.

  Med på kjøpet får du også flere rivjern og snittejern, så dette er en foodprosessor som uten tvil vil være uvurderlig på kjøkkenet. Her vil du også få litt praktisk tilbehør som kan vaskes i oppvaskmaskin. Det følger også med en instruksjons- og kokebok som kan inspirere.

  Det vil dessuten ikke ta så lang tid å lære seg å bruke denne foodprosessoren. Du kan enkelt håndtere den ved hjelp av de tre knappene på foodprosessorens front. Som nevnt har den et hastighetstrinn og en pulsfunksjon, så du kan ha kontroll på prosessen fra start til slutt.

  Fordeler:

  • Den største fordelen med denne foodprosessoren, er at den er så allsidig. Den vil erstatte en rekke matlagingsprosesser, og det er svært praktisk å ha et alt-i-ett produkt som dette. I tillegg vil den være enkel å håndtere, ettersom den kun består av tre knapper.
  • Med denne foodprosessoren trenger du heller ikke å bruke tid på å kutte ingrediensene i mindre biter. Det er takket være den store trakten som foodprosessoren har. Du kan altså slippe ingrediensene ned i blenderen uten et videre problem. Enklere blir det ikke!
  • Med på kjøpet får du også en instruksjons- og kokebok med 100 oppskrifter. Dette er et svært praktisk tillegg for deg som kanskje føler deg litt uinspirert. Det følger også med mye smart tilbehør, som kan vaskes i oppvaskmaskin.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Magimix CS 4200 XL Foodprocessor avdekker ingen store ulemper hos dette produktet.
 • Men det mangler informasjon om foodprosessorens vekt og kapasitet, noe som hadde hatt en utelukkende positiv effekt på helhetsinntrykket.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Magimix
  Effekt 950 W
  Hastighetstrinn 1 og pulsfunksjon

   

  Sage Foodprosessor The Kitchen Wizz Pro

  Sage Foodprosessor The Kitchen Wizz Pro test

  Sage Foodprosessor The Kitchen Wizz Pro imponerer bade i form av funksjoner og medfølgende utstyr. Kombinasjonen av dette gjør denne foodprosessoren til et godt alternativ, som i tillegg er attraktivt og praktisk. Her trenger du heller ikke å bekymre deg for at ingrediensene dine er for store. På grunn av foodprosessorens store trakt, så vil ikke dette være et problem i det hele tatt. Men til tross for at det er mye positivt med dette produktet, så er det likevel en faktor som trekker det litt ned. Det vites nemlig ikke om løsdelene tåler oppvaskmaskin. Det følger med rengjøringsutstyr, men en runde i oppvaskmaskinen hadde vært mer tidsbesparende.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Sage Foodprosessor The Kitchen Wizz Pro er en foodprosessor produsert av Sage. Den består av støpt metall, og den er 46 (H) x 46 (B) x 26 (L) cm. Foodprosessoren veier 2,5 kilo, har en effekt på 2000 watt, en kapasitet på 3,7 liter og 2 hastighetstrinn.

  Dette er en foodprosessor med mange funksjoner som gjør dette til et svært attraktivt apparat. Prosessoren består av fire blad, noe som bidrar til å redusere ventetiden betraktelig. Apparatet er blant annet utstyrt med overbelastningsbeskyttelse.

  Når du kjøper denne foodprosessoren, så får du mye ekstrautstyr med på kjøpet. Det inkluderer boller i ulike størrelser, forskjellige skiver, kniver og kutter, deigblander og rengjøringsutstyr.

  I tillegg er denne foodprosessoren utstyrt med en stor trakt. Dette tillegget fører til at du ikke trenger å bruke tid på å kutte opp ingrediensene i bittesmå biter i forkant. I stedet kan du bare slippe ingrediensene ned i blenderen.

  Fordeler:

  • Denne foodprosessoren fra Sage har en effekt på 2000 watt. Dette er imponerende nok i seg selv, men i dette tilfellet fører dette til at denne foodprosessoren er det apparatet med størst effekt i denne testen.
  • I tillegg til å ha størst effekt, så består også prosessoren i denne apparatet av fire blad. Det får prosessen til å gå enda raskere. Det er veldig praktisk, siden du ikke trenger å vente så lenge på et ferdig resultat. Apparatet er også utstyrt med overbelastningsbeskyttelse.
  • Her får du mye ekstrautstyr med på kjøpet. Det er noe som gjør dette til en svært allsidig foodprosessor.
  • Vi får også et gjensyn med den store trakten, som vi har sett hos andre produkter i denne testen. Det er en veldig praktisk detalj, siden du ikke trenger å være veldig nøye med hvordan du kutter ingrediensene dine. Av og til trenger du ikke å kutte dem i det hele tatt!
  Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av Sage Foodprocessor The Kitchen Wizz Pro avdekker egentlig ingen ulemper som er av veldig stor betydning hos produktet.
 • Det kan likevel nevnes at det følger med rengjøringsutstyr i denne produktpakken. Det indikerer at løsdelene ikke kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som er veldig upraktisk.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Sage
  Kapasitet 3,7 L
  Hastighetstrinn 2

   

  Kenwood Multipro Classic Foodprocessor FDM790

  Kenwood Multipro Classic Food processor FDM790 test

  Hvis du er på jakt etter en foodprosessor som virkelig kan arbeide, så er Kenwood Multipro Classic Foodprocessor FDM790 noe for deg. Denne foodprosessoren er nemlig konstruert spesielt for dette formålet. Dette er en foodprosessor som vil erstatte mange prosesser. Takket være foodprosessorens ekstrautstyr, så er dette et svært allsidig produkt. Produktet er også veldig attraktivt, ettersom det lar forbrukeren ha full kontroll på prosessen fra A til Å. Her kan du variere mellom 8 hastighetstrinn og en pulsfunksjon, for å få ønsket resultat. Dette produktet er også laget av et slitesterkt materiale. Det er veldig praktisk, da dette vil være et produkt med lang levetid. Men det er likevel to faktorer som trekker litt ned, og det er at foodprosessoren er litt tung og at delene antageligvis ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Men hvis vi ser bort i fra disse to faktorene, så kommer dette produktet ganske godt ut i denne testen. Det er bare det at vi ville nok anbefalt det mest til deg som tenker at foodprosessoren skal få en fast plass på kjøkkenbenken.

  Produktbeskrivelse

  Kenwood Multipro Classic Foodprocessor FDM790 er en foodprosessor produsert av Kenwood. Den er laget av aluminium, og den er 38,7 (H) x 21,9 (B) x 21,3 (L) cm. Denne foodprosessoren veier 5 kilo, har en effekt på 1000 watt og en kapasitet på 3 liter.

  Denne foodprosessoren markedsføres som et produkt som er konstruert for å arbeide. Det gjenspeiler seg også i foodprosessorens bruksområder. Her får du tilbehør som blenderbeholder, deigverktøy, skjæreskiver og vips. Så den er svært allsidig.

  Foodprosessorens hastighet er variabel med sine 8 hastighetstrinn og en pulsfunksjon. Den variable hastigheten lar deg ha full kontroll på hele prosessen fra begynnelse til slutt. På den måten får du akkurat det resultatet som du ønsker deg.

  Fordeler:

  • Dette er en foodprosessor som er skapt for å arbeide. Denne tanken har ført til at denne foodprosessoren kan brukes til flere forskjellige matlagingsprosesser. Det er foodprosessorens tilbehør som skal ha æren for at den er så allsidig.
  • Denne foodprosessoren er utstyrt med en variabel hastighet og en pulsfunksjon. Dette er en detalj som gjør at dette produktet vil passe perfekt for deg som liker å ha en spesifikk konsistens på maten.
  • I tillegg er denne foodprosessoren laget av aluminium. Det er et materiale som er slitesterkt, noe som gjør dette til et solid produkt. Kenwood er altså en produsent som du kan stole på, dersom du er på utkikk etter produkter av høy kvalitet.
  Ulemper:
 • En helhetsvurdering av Kenwood Multipro Classic Foodprocessor FDM790 avdekker ingen ulemper av veldig stor betydning, men vi har funnet et par detaljer som det kan være verdt å merke seg.
 • Denne foodprosessoren veier 5 kilo. Det gir en indikasjon på at det ikke vil være så enkelt å flytte rundt på produktet, så dette produktet passer nok best inn i husholdninger hvor den kan ha en fast plass på kjøkkenbenken.
 • Det nevnes heller ikke hvor vidt løsdelene i denne produktpakken tåler oppvaskmaskin. Dette er informasjon vi gjerne skulle hatt.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Kenwood
  Kapasitet 3 L
  Hastighetstrinn 8 og pulsfunksjon

   

  Hvilke faktorer bør du basere valget ditt på?

  I denne testen har vi sett på et utvalg av foodprosessorene som finnes på markedet i dag. De fleste produktene gjør en relativt god figur i de fleste aspekter ved testen. Men med så mye informasjon på en gang skjønner vi at det kan gå litt i surr.

  Til slutt i denne produkttesten vil vi derfor ta utgangspunkt i det vi har gjentatt mer enn én gang. Flere av foodprosessorene er ganske slike, så hvordan kan man egentlig vite at man har gjort et godt valg i forbindelse med dette innkjøpet?

  Sannheten er at man aldri kan vite det helt sikkert. Dette er et valg som baserer seg på smak og behag, så det vil alltid finnes noen som er uenig med deg. Derfor bør du heller fokusere på å finne produktet som passer best for deg.

  Samtidig har vi forståelse for at du vil gjøre et godt valg. Derfor ønsker vi å oppsummere denne testen med å se nærmere på hvilke faktorer du bør basere valget ditt på, i kombinasjon med smak og behag. Men disse faktorene vil uansett danne et godt grunnlag.

  Bruksområder

  Å kjøpe en foodprosessor er ofte en investering i seg selv. Prisen vil variere i større eller mindre grad, og det er naturligvis opp til deg å bestemme mye du ønsker å legge i en slik investering. Men vi vil anbefale deg å velge en foodprosessor med mange bruksområder.

  Som tidligere nevnt, skal en foodprosessor gjøre mtlaging enklere for deg. Jo flere matlagingsprosesser foodprosessoren din kan gjøre, jo bedre vil investeringen være.

  Her bør du også tenke på foodprosessorens kraft, og hva den er i stand til å gjøre. Hvis du er på utkikk etter en foodprosessor som kan knuse is, så er det viktig at produktet har kraftfullt nok til å utføre denne oppgaven. Dette finner du ut ved å se på antall watt.

  Brukervennlighet

  Foodprosessoren din skal også være brukervennlig. For at en foodprosessor skal oppfattes som brukervennlig, er det mange faktorer som må stemme.

  En brukervennlig foodprosessor bør være enkel å lære seg med, samt å bruke. Det har vi sett flere eksempler på i denne testen. En foodprosessor hadde bilde av hvert enkelt blad under knappene, og et annet produkt var spesielt konstruert for barnefamilier.

  Her vil forprosessorer med enten få knapper eller en god instruksjonsbok være et godt valg. Grunnen til det er at folk har forskjellig utgangspunkt i forbindelse med matlaging, og det skal ikke være et noe hinder.

  Design

  Dette er en faktor som vi har vært over gjennomsnittet opptatt av i vår produkttest. Hver gang et produkt har vært tilgjengelig i forskjellige farger, så har vi påpekt det. Da får forbrukeren automatisk flere valgmuligheter, og kan bli mer fornøyd med valget sitt.

  Under dette punktet spiller naturligvis også selve konstruksjonen av foodprosessoren en rolle. Noen foodprosessorer er store og tunge, mens andre er små og kompakte. Personlig foretrekker vi nok sistnevnte, da dette har en positiv effekt på hele prosessen.

  Foruten faktorene som åpenbart spiller en rolle, så er kanskje design noe av det viktigste. Det er naturligvis ingen som kjøper et produkt kun basert på funksjoner og bruksområder. Produktet må også være fint, enten det skal stå på benken til daglig eller ikke.

  Funksjoner

  Jo flere funksjoner foodprosessoren din er utstyrt med, jo mer funksjonell er den. Det skal lønne seg å investere i en foodprosessor, og derfor er det viktig med gode funksjoner i hvert enkelt produkt.

  I denne testen har vi blant annet sett på en foodprosessor der prosessoren bestod av fire blad. Det gjorde foodprosessoren svært effektiv, slik at forbrukeren ikke trenger å vente så lenge på det ferdige resultatet.

  Oppbevaring

  En annen faktor som er viktig, er muligheten til å oppbevare foodprosessoren et annet sted når den ikke er i bruk. Det er nemlig ikke alle som ønsker å ha den stående fast på kjøkkenbenken.

  Til dette formålet anbefaler vi foodprosessorer som er små og kompakte. Disse foodprosessorene er også enklest å flytte på.

  Men selv om tanken din er å la foodprosessoren stå på kjøkkenbenken, så bør den være så kompakt som mulig. Om foodprosessoren er den liten, så vil du nesten ikke merke at den står på benken. Det er svært praktisk!

  Rengjøring

  Mesteparten av foodprosessorene i vår produkttest har hatt medfølgende tilbehør som kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi har også sett noen der dette ikke har vært oppgitt.

  Det er ingen hemmelighet at noe som tåler oppvaskmaskinvask er det mest optimale i dagens moderne samfunn. Men med så mye annet, så baserer dette seg naturligvis på smak og behag!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo