Belgisk vaffeljern test: Vi viser de 3 beste (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne artikkelen tar for seg og tester belgiske vaffeljern. Vi gir deg en introduksjon til de 3 mest populære jernene og kårer også beste belgiske vaffeljern 2024.

Les også: Test av vaffeljern

Sage The Smart Waffle – BEST I TEST BELGISK VAFFELJERN

Sage Belgisk Vaffeljern The Smart Waffle test

Sage Belgisk Vaffeljern er et praktisk vaffeljern som gir deg muligheten til å lage din egen perfekte vaffel uten å søle! Vi kårer dette til best i test belgiske vaffeljern 2024.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Sage Belgisk Vaffeljern produseres av Sage. Det er et vaffeljern som er laget av rustfritt stål, og det har en effekt på 1000 watt. Med dette vaffeljernet kan du lage to vafler om gangen.

Dette er et vaffeljern som gir deg muligheten til å lage forskjellige typer vafler med forskjellige ingredienser. Du kan selvsagt velge mellom klassisk og belgisk, men du kan også lage vafler av sjokolade og buttermilk. Vaffeljernet er også utstyrt med en manuell innstilling, slik at du kan få vaffelen din akkurat som du liker den.

I tillegg til innstillinger for spesifiserte vaffeltyper, så kan du også velge om vaffeljernet skal steke deg en lys eller en litt mørkere vaffel. Hvis du derimot ikke skulle bli helt fornøyd med noen av resultatene, så kan du bruke en innstilling som vil steke vaffelen din litt lenger.

Også dette vaffeljernet er designet med praktiske elementer. Det berømte nonstick-belegget, og en smart kant som forhindrer at det renner over hvis du heller litt for mye vaffelrøre i jernet.

Fordeler:

  • I tillegg til å være et høykvalitetsprodukt, kan Sage Belgisk Vaffeljern brukes til å lage forskjellige typer vafler med valgfri steketid. Det er også designet med en praktisk kant som forhindrer søl.

Ulemper:

  • En helhetlig vurdering av Sage Belgisk Vaffeljern viser at dette er et produkt som ikke har noen store ulemper.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sage

Effekt

1000 W

Antall vafler

2

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Princess Belgisk Flip Vaffeljern

Princess Belgisk Flip Vaffeljern test

Belgisk Flip Vaffeljern produseres av Princess. Det får det til å høres ut som et pent og pyntelig apparat, men det er imidlertid slik at både produktets materiale og effekt er ukjent. Det er likevel mulig å lage to vafler med dette vaffeljernet.

Produktbeskrivelse

Foruten manglende informasjon om materiale og effekt, så er dette vaffeljernet et praktisk og kult produkt. Vaffeljernet er designet i en sterk gulfarge, og som de fleste av oss vet så er jo gult kult! Dette vaffeljernet kan i tillegg vendes 180 grader rundt, noe som gjør at deigen blir fordelt jevnt uten at du trenger å anstrenge deg.

En jevnt fordelt deig fører til vafler som formet akkurat slik de er ment å være, og med dette vaffeljernet fra Princess skjer det på bare 5 minutter.

Dette vaffeljernet er også utstyrt med et cool-touch håndtak og en non-slip del. Det betyr at vaffeljernet vil stå akkurat der du plasserer det, hele tiden mens du steker vaflene. Du kommer heller ikke til å brenne deg på fingrene, takket være cool touch-håndtaket.

Testresultat

Dette produktet er optimalt for deg som liker et praktisk apparat som garanterer deg et jevnt og fint resultat hver eneste gang.

Fordeler:

  • Dette vaffeljernet er et kult og praktisk produkt som gir deg perfekte belgiske vafler på bare noen få minutter.

Ulemper:

  • Helhetsvurderingen av Belgisk Flip Vaffeljern fra Princess avdekker ingen store ulemper, men det kan nevnes at produktets materiale og effekt ikke er oppgitt.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Princess

Effekt

Ukjent

Antall vafler

2

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Cloer Derutove char vaffeljern

Cloer Derutove char vaffeljern test

Derutove char vaffeljern er et belgisk vaffeljern som produseres av Cloer. Det er uvisst hvilket materiale dette vaffeljernet er laget av, men det har en effekt på 930 watt. Dette vaffeljernet lar deg lage to vafler om gangen.

Produktbeskrivelse

Også dette vaffeljernet fra Cloer er utstyrt med flere praktiske egenskaper. Dette vaffeljernet har en lysindikator på lokket, som gjør det enkelt å vite når vaflene er ferdige. Lysindikatorens farge tar nemlig utgangspunkt i det. I tillegg har vaffeljernet bare en temperaturinnstilling, noe som gjør prosessen mye mindre komplisert.

Dette vaffeljernet er også belagt med nonstick-belegget. Det er et belegg som fører til flere ting i dette tilfellet. Du trenger ikke bruke like mye fett som ved bruk av et vaffeljern uten dette belegget, så vaflene blir fettfattige. I tillegg gjør nonstick-belegget det å rengjøre jernet etterpå til en veldig enkel prosess.

Vaffeljernets praktiske egenskaper er pakket inn i et ganske tradisjonelt utseende. Derutove char vaffeljern er nemlig designet i svart og grått.

Testresultat

En helhetlig vurdering av dette produktet forteller oss at Derutove char vaffeljern er et tradisjonelt vaffeljern som definitivt kommer til å oppfylle forventningene som stilles til det.

Fordeler:

  • Dette er et tradisjonelt vaffeljern som med sine praktiske egenskaper vil gi deg velsmakende og fettfattige vafler.

Ulemper:

  • Foruten det at vaffeljernets materiale er ukjent, så er det ingenting ved Derutove char vaffeljern som vi kan sette fingeren på.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Cloer

Effekt

930 W

Antall vafler

2

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Forskjellen mellom vanlige og belgiske vafler

Vi aner umiddelbart at det er en forskjell mellom vanlige og belgiske vafler. Nå heter det selvsagt ikke vanlige vafler, men vi bruker det begrepet her for å skille mellom dem. For det er nettopp det at vanlige vafler både høres ut til å være og er rett og slett vanlige. I motsetning til belgiske vafler, det høres jo mye mer eksotisk ut.

Det har fått oss til å undre oss over forskjellen mellom vanlige og belgiske vafler, hvis det overhodet er noen forskjell. Men vi kan altså fortelle deg at det er en forskjell, og for å være helt ærlig så var dette nytt for oss også. I tilfelle du lurte, så har ikke navnet belgisk vaffel noe med navnet å gjøre.

Forskjellen ligger nemlig i oppskrift og konsistens. Mens vafler inneholder ganske enkelt egg, sukker, smeltet smør, melk, bakepulver og hvetemel som vispes sammen, så inneholder belgiske vafler fersk gjær i stedet for bakepulver, og i tilegg salt og vaniljesukker. Når du lager belgiske vafler, skal du faktisk skille eggene.

Belgisk vaffelrøre skal dessuten heve i en time, mens vanlig vaffelrøre kan svelle i noen minutter. Men de vanlige vaflene smaker ikke dårligere selv om du hopper over det siste.

Det er noen små forskjeller som gir oss to forskjellige produkter. Vanlige vafler er mye og deilige, mens belgiske vafler blir sprøe og gode.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo