LED-bar test: De 6 beste LED-barene til bil (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne testen tar for seg LED-barer. Vi vurderer og kårer beste LED-bar 2024.

Lazer Linear 18 Elite – BEST I TEST LED-BAR

Lazer Linear 18 Elite

Lazer Linear 18 Elite er en Led-bar i en klasse for seg selv. Dette er produsentens sterkeste og mest effektive ekstralys, hvilket også gjenspeiles i prisen. Her får du en mengde gode egenskaper og praktiske tilleggsfunksjoner. Dette er en kraftig og allsidig LED-bar med et ekstremt godt lysbilde. Kastelengden er ypperlig, og bredden er upåklagelig.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Her får du en kastelengde på hele 975 meter. Dette er blant de beste lengdene på markedet og derfor blant den beste opplysningen det er mulig å få med en LED-bar. I tillegg sprer lyset seg bemerkelsesverdig godt. Grøftekanter og svinger blir godt opplyst, hvilket er et pluss for nordiske forbrukere. 

Med svingete og smale veier, er det viktig med en LED-bar som gir god opplysning også i bredden. I Norge har vi svært varierte kjøreforhold, hvor det plutselig kan gå fra fine strake veier, til smale svinger. Med Lazer Linear 18 Elite får du full oversikt i selv de kronglete svinger. Bredden sørger for å lyse godt opp slik at du får øye på alle detaljer og potensielle farer.

Den utrolige kastelengden sørger for at du får lyst opp langt fremover deg, og er med på å øke sikkerheten og tryggheten som kommer med en en LED-bar. Lazer Linear 18 Elite kommer med hele 12 150 lumen, hvilket oversettes til nesten en kilometer lang kastelengde. Kombinert med et krystallklart og komplett lysbilde, får du altså opplyst både i lengde og bredden.

Referansetallet ligger på 45 og du får med et lyktehus i anodisert aluminium. I tillegg kommer lampen med en innebygd termisk beskyttelse samt en under- og overspenningsbeskyttelse. Her får du kvalitet i alle ledd, hvilket vi også forventer av en LED-bar i denne prisen. Ytelsen og levetiden er også noe uslåelig, men igjen, noe som burde vært selvsagt med tanke på prisen.

Lazer Linear 18 Elite er også svært anvendelig hvilket er et pluss. Denne baren kan monteres enkelt og greit på både kufanger, grillen og skiltbraketten. Dette er blant de mest populære bruksområdene, men den kan også plasseres på andre ønskelige steder på bilen. Selve monteringen er svært enkel å forstå seg på, hvilket er med på å gjøre Lazer Linear 18 Elite til et brukervennlig valg til tross for prisen.

Et stort pluss med Lazer Linear 18 Elite, er de mange brukervennlige aspektene. Lampen kommer i et slankt og lekkert design, og det er mulig å infelle Lazer Linear 18 Elite i grillen. Monteringsanvisningene som følger med, gjør det enkelt å feste led-baren uten at du behøver noen tekniske forkunnskaper. 

Lazer Linear 18 Elite kan også monteres i lav profil så vel som innfellbart. Lampen er nemlig spesialutviklet for å kunne monteres lavt uten at dette utsetter lysbildet. Her vil du heller ikke oppleve gjenskinn i asfalten hvilket er et stort pluss. Lazer Linear 18 Elite har en høy effekt, strålende, allsidig design og ikke minst et kombinert lysbilde.

Resultat

Lazer Linear 18 Elite er blant den beste LED-baren det er mulig å få kjøpt i Norge. Her får du et komplett lysbilde som sørger for ypperlig opplysning både i lengden og i bredden. Med en kastelengde på 975 meter og en lumen på 12 150, er det lite som kan måle seg med denne LED-baren. Likevel klarer ikke Lazer Linear 18 Elite å klatre til topps i denne testen.

Dette er et av de dyreste alternativene på markedet, hvilket også gjenspeiles i alle de gode kvaliteten. Dog er prisen såpass stiv, at vanlige forbrukere nok ikke vil strekke seg etter Lazer Linear 18 Elite. Dette gjør at LED-baren mister noen poeng, men basert på egenskaper er den definitivt blant de beste. 

Lazer Linear 18 Elite er svært allsidig og brukervennlig. Den kan monteres lavt uten at dette skader lysbildet eller forårsaker gjenskinn i asfalten. For spesielt interesserte vil Lazer Linear 18 Elite være blant de beste alternativene. Her får du et meget pent og smart design, med flere monteringsmuligheter og en ekstrem effekt.

Fordeler:

 • Lazer Linear 18 Elite kommer med flere fordeler utover de gode egenskapene. Lampen er ekstremt kraftig og har et ypperlig lysbilde, hvilket også gjenspeiler seg i prisen. Fordeler som derimot skiller Lazer Linear 18 Elite ut på markedet, finner vi designet. Dette er en særdeles lekker led-bar, med et aerodynamisk design og en smal utforming.

 • Ettersom Lazer Linear 18 Elite er slank i designet, er dette med på å gjøre LED-baren diskre og lite synlig for andre bilister. Et stort trekkplaster er den innfellende funksjonen du får med Lazer Linear 18 Elite. Baren kan nemlig felles inn for å besvare estetikken til bilen. Dette er nok et stort pluss for mange.

Ulemper:

 • Lazer Linear 18 Elite har ingen nevneverdige ulemper når det kommer til egenskaper. Dette gjenspeiler seg dog i prisen, hvilket er i toppsjiktet når det kommer til LED-barer. Her får du det du betaler for, og prisen for ypperste kvalitet fra Lazer er ikke billig.

 • Det oppleves også at lyset er litt svakere lengst unna, hvilket er naturlig med en lang kastelengde. Ettersom lengden er så ekstrem i utgangspunktet, vil nok ikke dette være et problem i praksis. De eneste forbrukerne dette muligens kan være en ulempe for, er de som kjører vogntog eller større kjøretøy med lang bremselengde.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Bredde/Høyde/Dybde

520/40/62 mm

Kastelengde

975 m

Lumen

12 150

Strømforbruk

126 W

Beste priser hos:

Eurodel.no

Hella Twin Bea LED-bar

Hella Single Twin Beam LED Bar

Hella Twin Beam Led-bar er en favoritt blant både forbrukere og profesjonelle. Denne Led-baren gir deg særdeles god kastelengde og fungerer derfor ypperlig som et ekstra fjernlys. Her får du en unik LED-bar som gir deg to ulike lykter i et og samme lyshus. Dette fører også med seg dobbel godkjenning, og du behøver dermed kun å montere en Led-bar for å få optimal opplysning.

Les mer hos Bildeler nå

Produktbeskrivelse  

Hella Twin Beam Led-bar har så mange gode kvaliteter, at det har blitt det foretrukne ekstralyset til det Svenske politiet. Dette er et kvalitetsstempel i seg selv. Dette unike lyset er konstruert med to separate ulike interne enheter. Hver av enhetene har et referansetall på 17,5, hvilket gir et totaltall på 35.

Denne Led-baren har også et unikt design. Baren slank og utviklet for å synes minst mulig. Det slanke designet er også med på å gjøre monteringen diskre, og derfor passer Hella Twin Beam Led-bar perfekt til innfelling i grill blant annet. Dette er den perfekte Led-baren for alle som ønsker seg et slitesterkt og diskre ekstralys som også har god ytelse og effektive opplysnings-evner.

Lysbilde til Hella Twin Beam Led-bar er også meget bra hva gjelder kastelengde. Her blir lyset sendt over 700 meter, 742 meter for å være eksakt. Lysbildet er også å finne i en mer tradisjonell tusenmeter. Dette vil si Hella Twin Beam Led-bar befinner seg i kastelengde-gruppen 650 til 1 000 meter, hvilket er det øverste nivået og beste du får.

Hella Twin Beam Led-bar lyser også veldig bredt, selv om designet er slankt og pent. Du vil likevel få nok strølys slik at du får med deg alle detaljene langs veien og i grøfter. Selve monteringen er svært enkel, og du behøver ingen forkunnskaper for å klare dette. Led-baren passer til ulike størrelser og er derfor svært anvendelig.

Den gode levetiden og holdbarheten til Hella Twin Beam Led-bar må også nevnes. Her får du en slitesterk Led-bar som varer lenge, uten at det går utover kvaliteten og egenskapene. Lyset holder ytelsen sin selv over lengre perioder. Dette er en dobbel godkjent lampe, med en utrolig kastelengde og et diskre design.

Resultat

Hella Twin Beam Led-bar har flere gode funksjoner og det er lite å pirke på ved dette lyset. Det følger dessverre ikke med en kabel satsning, men dette er ikke nok til å vippe Hella Twin Beam Led-bar av førsteplassen. Dette er den beste LED-baren å få kjøpt på markedet, med både E-godkjenning og en lang kastelengde.

Kastelengden er blant de beste på markedet, og Led-baren lyser bredt på tross av sitt slanke design. Her får du nok strølys til å se selv de minste detaljene i veibanen, hvilket er med på å øke sikkerheten til Hella Twin Beam Led-bar. Her får du høy ytelse og en slitesterk LED-bar med lang levetid. 

Her får du to lykter i en og samme LED-bar. Dette gir optimal sikt og kombinasjonen av kastelengde og lysstyrke, sørger for at du får lyst opp både grøter og veier. Vi skjønner godt hvorfor det Svenske politiet har valgt denne LED-baren som sitt foretrukne ekstralys.

Fordeler:

 • Hella Twin Beam Led-bar gir deg to lys i ett, for optimal opplysning av vei og grøfter. Her får du full oversikt og en tidlig belysning av eventuelle farer. Hella Twin Beam Led-bar er også et slankt og diskre lys, hvilket er et stort pluss.

 • LED-baren har et godt lys og gir en lang kastelengde. Dette er en særdeles smal LED-bar, uten at det går på bekostning av opplysningen. Hella Twin Beam Led-bar  får også ekstra poeng for å være særdeles robust samt den lange levetiden som følger med.

Ulemper:

 • Det er ikke mye å utsette på Hella Twin Beam Led-bar, men her er det viktig å merke seg at produktet ikke kommer med et ledningsnett, også kalt for kabelsats. Dette er ikke en direkte ulempe, men for en LED-bar i denne klassen skulle vi gjerne sett at dette medfulgte.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lysfunksjon

500 L

E-merket

JA

Bredde/Høyde/Dybde

528/40/67 mm

Ytelse

35 W

 

Beste priser hos:

Bildeler.no

Lazer Linear 18 Elite

Lazer Linear 18 Elite

Lazer Linear 18 Elite er en Led-bar i en klasse for seg selv. Dette er produsentens sterkeste og mest effektive ekstralys, hvilket også gjenspeiles i prisen. Her får du en mengde gode egenskaper og praktiske tilleggsfunksjoner. Dette er en kraftig og allsidig LED-bar med et ekstremt godt lysbilde. Kastelengden er ypperlig, og bredden er upåklagelig.

Produktbeskrivelse

Her får du en kastelengde på hele 975 meter. Dette er blant de beste lengdene på markedet og derfor blant den beste opplysningen det er mulig å få med en LED-bar. I tillegg sprer lyset seg bemerkelsesverdig godt. Grøftekanter og svinger blir godt opplyst, hvilket er et pluss for nordiske forbrukere. 

Med svingete og smale veier, er det viktig med en LED-bar som gir god opplysning også i bredden. I Norge har vi svært varierte kjøreforhold, hvor det plutselig kan gå fra fine strake veier, til smale svinger. Med Lazer Linear 18 Elite får du full oversikt i selv de kronglete svinger. Bredden sørger for å lyse godt opp slik at du får øye på alle detaljer og potensielle farer.

Den utrolige kastelengden sørger for at du får lyst opp langt fremover deg, og er med på å øke sikkerheten og tryggheten som kommer med en en LED-bar. Lazer Linear 18 Elite kommer med hele 12 150 lumen, hvilket oversettes til nesten en kilometer lang kastelengde. Kombinert med et krystallklart og komplett lysbilde, får du altså opplyst både i lengde og bredden.

Referansetallet ligger på 45 og du får med et lyktehus i anodisert aluminium. I tillegg kommer lampen med en innebygd termisk beskyttelse samt en under- og overspenningsbeskyttelse. Her får du kvalitet i alle ledd, hvilket vi også forventer av en LED-bar i denne prisen. Ytelsen og levetiden er også noe uslåelig, men igjen, noe som burde vært selvsagt med tanke på prisen.

Lazer Linear 18 Elite er også svært anvendelig hvilket er et pluss. Denne baren kan monteres enkelt og greit på både kufanger, grillen og skiltbraketten. Dette er blant de mest populære bruksområdene, men den kan også plasseres på andre ønskelige steder på bilen. Selve monteringen er svært enkel å forstå seg på, hvilket er med på å gjøre Lazer Linear 18 Elite til et brukervennlig valg til tross for prisen.

Et stort pluss med Lazer Linear 18 Elite, er de mange brukervennlige aspektene. Lampen kommer i et slankt og lekkert design, og det er mulig å infelle Lazer Linear 18 Elite i grillen. Monteringsanvisningene som følger med, gjør det enkelt å feste led-baren uten at du behøver noen tekniske forkunnskaper. 

Lazer Linear 18 Elite kan også monteres i lav profil så vel som innfellbart. Lampen er nemlig spesialutviklet for å kunne monteres lavt uten at dette utsetter lysbildet. Her vil du heller ikke oppleve gjenskinn i asfalten hvilket er et stort pluss. Lazer Linear 18 Elite har en høy effekt, strålende, allsidig design og ikke minst et kombinert lysbilde.

Resultat

Lazer Linear 18 Elite er blant den beste LED-baren det er mulig å få kjøpt i Norge. Her får du et komplett lysbilde som sørger for ypperlig opplysning både i lengden og i bredden. Med en kastelengde på 975 meter og en lumen på 12 150, er det lite som kan måle seg med denne LED-baren. Likevel klarer ikke Lazer Linear 18 Elite å klatre til topps i denne testen.

Dette er et av de dyreste alternativene på markedet, hvilket også gjenspeiles i alle de gode kvaliteten. Dog er prisen såpass stiv, at vanlige forbrukere nok ikke vil strekke seg etter Lazer Linear 18 Elite. Dette gjør at LED-baren mister noen poeng, men basert på egenskaper er den definitivt blant de beste. 

Lazer Linear 18 Elite er svært allsidig og brukervennlig. Den kan monteres lavt uten at dette skader lysbildet eller forårsaker gjenskinn i asfalten. For spesielt interesserte vil Lazer Linear 18 Elite være blant de beste alternativene. Her får du et meget pent og smart design, med flere monteringsmuligheter og en ekstrem effekt.

Fordeler:

 • Lazer Linear 18 Elite kommer med flere fordeler utover de gode egenskapene. Lampen er ekstremt kraftig og har et ypperlig lysbilde, hvilket også gjenspeiler seg i prisen. Fordeler som derimot skiller Lazer Linear 18 Elite ut på markedet, finner vi designet. Dette er en særdeles lekker led-bar, med et aerodynamisk design og en smal utforming.

 • Ettersom Lazer Linear 18 Elite er slank i designet, er dette med på å gjøre LED-baren diskre og lite synlig for andre bilister. Et stort trekkplaster er den innfellende funksjonen du får med Lazer Linear 18 Elite. Baren kan nemlig felles inn for å besvare estetikken til bilen. Dette er nok et stort pluss for mange.

Ulemper:

 • Lazer Linear 18 Elite har ingen nevneverdige ulemper når det kommer til egenskaper. Dette gjenspeiler seg dog i prisen, hvilket er i toppsjiktet når det kommer til LED-barer. Her får du det du betaler for, og prisen for ypperste kvalitet fra Lazer er ikke billig.

 • Det oppleves også at lyset er litt svakere lengst unna, hvilket er naturlig med en lang kastelengde. Ettersom lengden er så ekstrem i utgangspunktet, vil nok ikke dette være et problem i praksis. De eneste forbrukerne dette muligens kan være en ulempe for, er de som kjører vogntog eller større kjøretøy med lang bremselengde.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Bredde/Høyde/Dybde

520/40/62 mm

Kastelengde

975 m

Lumen

12 150

Strømforbruk

126 W

Beste priser hos:

Eurodel.no

Lazer ST6 Evolution

Lazer ST6 Evolution

Lazer ST6 er en ledbar med en eksternt god bredd og en grei kastelengde. Dette har vært en storfavoritt på markedet i flere år – muligens grunnet den kompakte størrelsen. Lazer ST6 er nemlig mer kompakt og mindre enn andre konkurrenter på markedet. Dette gjenspeiler seg derimot ikke i effekten, hvilket er meget god for en lampe av denne størrelsen.

Produktbeskrivelse

Lysbildet til Lazer ST6 er også blant det beste vi har sett. Det er noe smalere enn testvinneren, men likevel langt bedre gjennomsnittet. Bredden og kastelengden er også på den bedre siden av skalaen. Noe unikt er det lave referansetallet kombinert med den høye effekten. Dette vil si at du ikke kommer til å få problemer med å få Lazer ST6 godkjent på noen kjøretøy.

Den britiske produsenten Lazer, har fokusert på å utvikle en kompakt led-bar med høy ytelse og lang levetid. Kastelengden befinner seg på 555 meter, hvilket ikke er blant de beste på markedet, men likevel godt over gjennomsnittet. Det som drar denne lampen opp, er hvor god bredde og belysningen er, på tross av kastelengden.

Dette er den perfekte led-baren for de som ønsker å kunne se selv de minste detaljer i grøftekanter og svinger. Bredden er definitivt et stort trekkplaster for Lazer ST6. Dette er nok også noe av grunnen til at Lazer ST6 har gjort det så bra på det norske markedet. Her har vi flere svingete veiere og varierte kjøreforhold, men bredden på baren gjør at du får full oversikt, uavhengig av tilstanden til kjørebanen.

Lazer ST6 fungerer veldig godt alene og gir deg god sikt selv med kun en bar. Dersom du kun ønsker en bar, burde denne monteres sentrert på bilen for optimal sikt. For de som ønsker best mulig sikt, er det mulig å montere to lys symmetrisk ved siden av hverandre. Men bredden til Lazer ST6 er god nok til at det skal holde med en for de fleste forbrukere.

Dette er en svært allsidig og brukervennlig led-bar. Takket være den kompakte størrelsen vil Lazer ST6 kunne monteres på alle type kjøretøy, uten at den ser malplassert ut. Dersom du er på jakt etter en led-bar som er skapt for norske veier om vinteren og høsten, vil Lazer ST6 være et godt valg.

Resultat

Lazer ST6 er en allsidig og kraftig led-bar som viser gode egenskaper på tross av den kompakte størrelsen og kastelengden. Kastelengden på 555 er noe mindre enn hva vi gjerne skulle sett, men bredden på baren gjør opp for dette. I tillegg har Lazer ST6 en så god effekt, at vi ikke opplever kastelengden som en ulempe.

Det er definitivt bredden som er det store trekkplasteret til Lazer ST6. Dette har vært en favoritt på det norske markedet i flere år, og dette kommer nok av at lampen er som skapt for norske veier gjennom mørke høst- og vinterkvelder. Her får du ekstremt god sikt selv på varierte og svingete veier. 

Fordeler:

 • En stor fordel med Lazer ST6, er den utrolig gode belysningen på tross av kastelengden. Her får du bemerkelsesverdig god opplysning hvilket er et stort pluss. Led-baren er også meget robust og slitesterk, dette kommer tydelig frem i glasset og levetiden. Glasset er så og si uknuselig, og her skal det mye til for at en eventuelle skade skal oppstå.

 • Dette er også med på øke levetiden og holdbarheten til Lazer Triple-R – hvilket allerede er meget god i seg selv. Lazer Triple-R er også E-merket hvilket er et stort pluss, og Led-baren er godkjent for veibruk i Norge. Her får du et trygt og solid fjernlys, med flere god egenskaper.

Ulemper:

 • Det er ikke mye som trekker ned på Lazer ST6, men sammenlignet med testvinneren, er det likevel noen aspekter vi kan pirke på. Lysbildet er hakket smalere enn vinneren, men likevel godt over gjennomsnittet sammenlignet med andre modeller på markedet. Her følger heller ikke et relesett med, hvilket også trekker noe ned på helhetsvurderingen.

 • Det er også viktig å lese instruksjonene nøye når du monterer Lazer ST6. Skulle du montere Led-baren feil vei, og deretter snu den igjen, kan dette resultere i en lakkskade i baren. Dette trekker noe ned, men er ikke nok til å minske brukervennligheten til Lazer ST6. Så lenge instruksjonene blir fulgt nøye, er det relativt enkelt å montere led-baren.

 • Spesifikasjoner
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Effekt

90 W

Bredde/Lengde/Høyde 410/103/73 mm
Spenning 12, 24 V

Beste priser hos:

Skruvat.no

LAZER TRIPLE-R 1000 POSITION LIGHT

LAZER TRIPLE-R 1000 POSITION LIGHT

Lazer Triple-R 100 er et utmerket fjernlys med posisjonslys. Her får du et av testens lengste kastelengde, på hele 1030 meter. Her briljerer Lazer Triple-R sterkt, og du får et lys som sendes langt fremover, akkurat der du trenger det. Det innebygde posisjonslyset gjør dette til et utmerket valg for lastebiler og andre større kjøretøy.

Produktbeskrivelse

Et av de største trekkplastrene til Lazer Triple-R 100, er den høye effekten. Her får du hele 8 200 lumen hvilket er mye er kraftigere enn mange andre modeller på markedet. Lazer Triple-R 100 gir fra seg ekstremt mye lys, til å være en led-bar på under en halv meter. Denne led-baren har også en ekstremt god ytelse og levetid.

Den britiske produsenten Lazer har lagt stor vekt på levetid og kvalitet når de produserte Triple-R 100. Det kommer tydelig frem at dette gjerne er en led-bar ment for større kjøretøy, da vekten er noe tyngre enn hva vi vanligvis ser for led-barer designet for personbiler. I tillegg er lampen ekstremt robust, hvilket ofte er forbundet med større kjøretøy.

Dersom du kjører på strake veier, vil du få mye glede og god kontroll av kastelengden. Derimot ser vi at lysbilde er noe svakt, og derfor presterer ikke Lazer Triple-R 100 like godt når det kommer til bredde. Likevel gjør Lazer Triple-R 100 en god jobb med å spre lyset, hvilket igjen betyr at grøftekanter får en tilstrekkelig opplysning.

Med Lazer Triple-R 100 får du en generell god sikt, men det er på strake, rette veier at lampen presterer best. Du vil kunne se godt ut i grøftekanten, selv om det finnes modeller som er egnet bedre for bredde lys tilgjengelig. Kastelengden kombinert med posisjonslyset, gjør dette til et ypperlig valg for lastebiler og større transportkjøretøy.

Resultat

Lazer Triple-R 100 er en godt solid led-bar med en bemerkelsesverdig lang kastelengde. Her får du et særdeles kraftig lys og mye for pengene. Dette er et perfekt lys for de som kjører på lengre rette veier gjennom mørketiden. Posisjonslyset som medfølger er også et pluss, og gjør at denne led-baren egner seg godt for lastebiler og større kjøretøy.

Det som derimot trekker ned og gjør at Lazer Triple-R 100 taper en del poeng i denne testen, er eksterne omstendigheter. Lysbildet er relativt smalt i forhold til andre lignende lamper på markedet, og det vil derfor være stor sannsynlighet at du må gå til innkjøp av to Lazer Triple-R 100 for å få optimal effekt. I tillegg medfølger det ikke et relesett, hvilket igjen blir en ekstra kostnad som også trekker ned på vurderingen.

Alt i alt gjør Lazer Triple-R 100 det relativt godt i testen, men er ikke det beste ekstralyset å finne på markedet. Denne led-baren passer godt for større kjøretøy som kjører på lengre strake strekninger. Posisjonslys er med på å gjøre dette et godt valg for lastebiler, og kastelengden er ypperlig og blant det beste vi har sett.

Fordeler:

 • Den definitivt største fordelen til Lazer Triple-R 100, er den utrolige kastelengden på 1 030 meter. Dette gjør denne led-baren til et godt valg for de som kjører på lengre strake veier. Posisjonslys er også en stor fordel, og nok et trekkplaster for større kjøretøy som lastebiler. Lazer Triple-R 100 kommer med 8 Led lamper og et lumen på 8 200 – dette er også et stort pluss.

Ulemper:

 • Lazer Triple-R 100 har noe smalt lysbilde, og dette er definitivt led-barens største svakhet. For å få optimal bruk og effekt av lyset, vil det derfor lønne seg å kjøpe to stykker og deretter montere dem symmetrisk. Dette trekker noe ned og vi skulle gjerne sett at lysbildet i seg selv var bredt nok slik at de som kun har behov for en led-bar også kunne benyttet seg av Lazer Triple-R 100.

 • Det følger heller ikke med relesett hvilket trekker noe ned. Etter som det mest sannsynlig vil være behov for to Lazer Triple-R 100, medfølger altså dette en del ekstra kostnader med tanke på relesett og utgifter. Dette trekker noe ned på helhetsvurderingen av en ellers god led-bar.

Spesifikasjoner

Kastelengde

1358 m

Lumen

10136

Bredde/Dybde/Høyde 410/105/73 mm

Beste priser hos:

Eurodel.no

LAZER LINEAR-12 ELITE

LAZER LINEAR-12 ELITE

LAZER LINEAR-12 ELITE har et en sømløst og lavprofil-design, hvilket skiller seg noe ut blant testens deltakere. Her får du et ypperlig fjernlys med en ekstremt god effekt på hele 8 100 lumen. Kombinerer du dette med det ekstremt gode lysbilde, får du en komplett LED-bar med flere gode egenskaper.

Produktbeskrivelse

Denne LED-baren er også E-merket og godkjent, hvilket selvfølgelig er en stor fordel. Størrelsen skiller seg også ut, da Lazer Linear-12 Elite er mer kompakt og slankere enn andre modeller på markedet. Dette gjør det enkelt å montere LED-baren og den passer perfekt til å monteres i lavprofil. Den er også innfellbar og kan derfor monteres bak grillen.

Lazer Linear-12 Elite er en ekstremt robust og solid LED-bar. Produsentene har vektlagt holdbarhet og levetid, hvilket kommer tydelig frem. Lazer Linear-12 Elite kan motstå regn, snø, is, vind, støv og andre naturelementer helt uten problem.

En stor fordel er det også at du kan montere Lazer Linear-12 Elite lavt, uten at dette påvirker lysbildet. Testen viser heller ikke tegn til gjenskinn i asfalten, hvilket er et stort pluss. Lazer Linear-12 Elite gjør det godt både i lengden og i bredden. Her får du full opplysning og en større oversikt over potensielle farer på og utenfor veien.

Resultat

Lazer Linear-12 Elite er en robust og solid LED-bar med flere gode egenskaper. Det som dog trekker noe ned for dette fjernlyset, er at senterbrakett og ledningsnett ikke medfølger. Du må dermed ut med ekstra utgifter for at Lazer Linear-12 Elite skal kunne fungerer. Egenskapene er det derimot ingenting å si på. Her får du et kraftig fjernlys som presterer godt i lengden så vel som i bredden.

Det som dog skiller Lazer Linear-12 Elite mest ut, er hvor robust og solid denne LED-baren er. Fjernlyset er designet for å være motstandsdyktig mot snø, is, regn, støv og andre elementer vi vanligvis møter på i det nordiske klimaet. Dersom du er på jakt etter et kraftig fjernlys som også er robust, vil Lazer Linear-12 Elite være et utmerket valg.

Fordeler:

 • Den største fordelene til Lazer Linear-12 Elite, er hvor motstandsdyktig den er mot vær og vind. Her har produsenten fokusert på å utvikle en LED-bar som effektivt gjør motstand mot oppbygging av is, snø og støv. Dette er en stor fordel for norske sjåfører.

 • I tillegg er Lazer Linear-12 Elite både vann- og støvtett, hvilket igjen er en fordel i nordiske klimaet. Dette er en robust og solid LED-bar som gir deg mye holdbarhet og ytelse for pengene.

Ulemper:

 • Senterbrakett og ledningsnett følger ikke med LAZER LINEAR-12 ELITE, hvilket trekker noe ned.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Effekt

84 W

Lysstrøm

8100 lm

Bredde/Lengde/Høyde

 77/398/58 mm

Beste priser hos:

Eurodel.no

LAZER TRIPLE-R 16

LAZER TRIPLE-R 16

Lazer Triple-R 16 er nok en imponerende LED-bar fra den britiske produsenten. Dette er LED-baren i testen med definitivt lengst kastelengde. Denne ligger nemlig på hele 1 796 meter, hvilket er særdeles imponerende. Det kan være vanskelig å sette denne lengden i perspektiv, men kastelengden er altså på nesten to kilometer. 

Produktbeskrivelse

Lazer Triple-R 16 har en imponerende kastelengde i forhold til hvor liten denne LED-baren faktisk er. Størrelsen ligger nemlig på under en meter i bredden, noe som gjør Lazer Triple-R 16 til et beist av et fjernlys. Likevel er det tydelig at produsenten har lagt vekt på kastelengden, og samtidig neglisjert bredde lyset.

Denne LED-baren gjør den nemlig best i lengden, og svakest i bredden. Lyset sprer seg til en viss grad, men likevel ikke godt nok til at vi kan si at Lazer Triple-R 16 gjør det tilstrekkelig bra i bredden også. Derimot har kampen et ekstremt godt lys med lumpen på hele 16 400 – igjen imponerende fra den britiske produsenten.

Lazer Triple-R 16 gir deg en LED-bar med høy effekt, lang levetid og holdbarhet. Her får du en kvalitetslampe som er robust og solid. Samtidig er Lazer Triple-R 16 svært enkel å montere hvilket er med på å øke følelsen av brukervennlighet.

Resultat

Lazer Triple-R 16 er en solid LED-bar som gjør det meget godt på noen områder, og mindre godt på andre. Det er tydelig at Lazer Triple-R 16 presterer best når det kommer til kastelengde. Her er lampen testens beste og kan lyse opp i nærmere 2 kilometer fremover. Derimot gjør den det mindre godt når lampen blir testet i bredden. Derfor er dette ikke nødvendigvis den optimale LED-baren for norske forhold med varierte kjøreforhold.

Likevel gjør Lazer Triple-R 16 det ekstremt godt når det gjelder opplysning. Med en lumen på hele 16 400 får du mye lys, god kontroll og et særdeles godt overblikk. I forhold til størrelsen på LED-baren, får du ekstremt mye lys og en god effekt. Dette er en LED-bar som egner seg godt for de som kjører på lengre strake veier.

Lampen scorer også høyt på brukervennlighet og allsidighet. De noe ujevne egenskapene gjør derimot at Lazer Triple-R 16 ikke klatrer helt til topps i denne testen. Selv om Lazer Triple-R 16 utvilsomt er best i test på kastelengde, skulle vi gjerne sett like gode kvaliteter over hele linjen.

Fordeler:

 • Det største trekkplasteret til Lazer Triple-R 16, er den ekstremt gode kastelengden. Denne befinner seg på 1 796 meter, hvilket er langt bedre enn gjennomsnittet. Her skiller Lazer Triple-R 16 sterkt ut og egner seg derfor godt til biler og kjøretøy som kjører på lange slette strekninger.

Ulemper:

 • Lazer Triple-R 16 har en noe mindre bredde enn de andre modellene i testen. Dette gjør at mange forbrukere kombinerer Lazer Triple-R 16 med andre LED-barer for å få et optimalt resultat. Selv om lyset sprer seg noenlunde godt, vil det likevel til tider være vanskelig å få med seg alle detaljene i grøftekanter og svinger. 

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Kastelengde

1796

Lumen

16400

Bredde/Dybde/Høyde

765/103/73 mm

Beste priser hos:

Eurodel.no

Kilder

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo