Kullgrill test: De 11 beste kullgrillene (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Grillsesongen nærmer seg, og det er få ting som assosieres mer med sommer enn duften av grillkull og herlig grillmat! Hvis den gamle kullgrillen din begynner å se utdatert ut eller ikke lenger fungerer optimalt, er det kanskje på tide å kjøpe en ny.

Det finnes mange flotte modeller å velge mellom, og det kan være utfordrende å finne en som passer både lommeboken og kravene dine til funksjonalitet og design.

I vår kullgrill test har vi testet ut flere av markedets mest populære kullgriller. Finn en kullgrill som er skreddersydd dine behov, og finn ut hvilke vi mener er beste kullgrill 2023!

Loger Kamado Grill – Best i test kullgrill 2023

Kamado Grill Small Loger

Loger har laget en flott variant av den populære kamadoen, nemlig Kamado Grill Small. I fargen rød er dette et skikkelig blikkfang, enten den plasseres i hagen eller i en leir. En kamado-grill er perfekt når du ønsker en kullgrill som tåler vær og vind.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Loger Kamado Grill Small i fargen rød blir automatisk et midtpunkt på uteplassen med sin friske farge og karakteristiske egg-form. Grillen er i likhet med Big Green Egg sine modeller laget av keramikk og stål, noe som gjør den meget robust og værfast.

Denne kullgrillen er veldig stabil og tung, og vil derfor ikke la seg vippe av litt vind. Du kan tilberede mat både ved høy og lav temperatur med Loger Kamado Grill, siden temperaturen enkelt kan justeres. Eggeformen sørger for at grillen holder godt på varmen.

Keramikk er et materiale som reflekterer og isolerer varmen på innsiden av grillen, slik at maten kan holdes varm og saftig over lengre tid. Bruk grillen til å røyke fisk eller kjøtt, eller til å grille eller bake grønnsaker, pizza, kaker, pai eller brød.

Via luftventilene i topp og bunn kan du enkelt regulere luftstrømmen til grillen. Dette gjør det enkelt å oppnå ønskede grillresultater. Ved å plassere litt flis i kullet kan du få en herlig røyksmak! Grillen kan varmes opptil rundt 370 grader.

Fordeler:

 • Innebygget termometer i lokket
 • Allsidig kullgrill som kan brukes til både baking, røyking, steking, koking og grilling
 • Enkel å forflytte takket være hjul
 • Robust og slitesterkt materiale av keramikk som holder på varmen
 • Flott design

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper ved dette produktet.

Oppsummering

Loger Kamado Grill Small er en skikkelig kvalitetsgrill som har det samme karakteristiske designet som Big Green Egg sine kamadoer. Dersom du er på jakt etter et alternativ til Big Green Egg, er dette et fantastisk valg. Her får du lignende design til en god pris.

En Loger Kamado Grill i liten størrelse og fargen rød vil definitivt utgjøre et unikt blikkfang i hagen eller andre steder. Samle vennegjengen rundt grillen og grill alt fra marshmallows og pølser, til grønnsaksspyd og brød! Her er mulighetene uendelige.

Denne modellen passer utmerket for alle som er på jakt etter en tung og stødig kvalitetsgrill med mange muligheter.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Keramikk og stål
Bredde 54,7 cm
Vekt 90 kg
Grillflate 46 cm (diameter)

Kullgrill Loger (med vogn)

Kullgrill Loger Med Vogn test

Loger (også kalt Loge) er en kjent produsent av gass- og kullgrill av høy kvalitet. Blant deres mest populære kullgriller finner vi Kullgrill Loger (med vogn). Dette er en stabil og slitesterk kullgrill som samtidig er designet for å være brukervennlig.

I vår test av kullgriller, endte dette opp med å være en av de mest praktiske og prisvennlige modellene.

Produktbeskrivelse

Loger kullgrill med vogn har en stor grillflate på hele 56 x 42 cm. Dette gir rom for å grille relativt store mengder mat på én og samme tid. Grillen er veldig brukervennlig, og har blant annet en egen beholder for kull som kan fylles gjennom luken som finnes i front.

Selve beholderen for grillkull er senkbar og kan justeres i høyden. Ha den i alt fra 7 til 22 cm fra risten til grillen. Loger kullgrill med vogn har også en smart konstruksjon med hull i kullbeholderen. Dette sikrer god luftstrøm og enkel temperaturkontroll.

Lokket til kullgrillen har også to sidespjeld. Her kan du kontrollere luftstrømmen ytterligere. Følg med på temperaturen i grillen ved hjelp av termometeret på lokket. Etter grillingen kan asken enkelt tømmes fra askebeholderen som kan trekkes ut i grillens front.

Fordeler:

 • Enkel å forflytte takket vøre trekkhåndtak og hjul
 • Praktiske sidebord
 • Integrert temperaturmåler i lokk
 • Klassisk design
 • Brukervennlig

Ulemper:

 • Ingen spesifikke ulemper her. En solid grill

Oppsummering

Kullgrill Loge med vogn er en tradisjonell kullgrill med smarte og moderne funksjoner. Grillen er stor nok til at du kan lage spennende grillmat til sommerfesten din i hagen, og liten nok til at den er enkel å forflytte.

Vi liker spesielt godt at Loger kullgrill med vogn er så brukervennlig. Det er veldig enkelt å fylle på med kull og å fjerne gammel aske via beholderen i front. I tillegg er det lett å kontrollere temperaturen takket være doble spjeld og termometer på lokket.

Grillen er middels stor og tung med sine 24 kg. Modellen er nok ikke den enkleste å frakta med seg på piknik eller camping, men den er utmerket til bruk hjemme.

Dette er kullgrillen for deg som ønsker å kunne grille på en enkel og praktisk måte, enten det er på en balkong eller i hagen!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Pulverlakkert stål
Høyde / Lengde / Dybde 108 cm / 118 cm / 66 cm
Grillflate 56 x 42 cm
Vekt 24 kg

Weber Summit Charcoal Grilling Center

Weber Summit Charcoal Grilling Center

Weber Summit Charcoal Grilling Center er en kullgrill for deg som setter høye krav til design, brukervennlighet, kvalitet og funksjonalitet. Weber er verdensledende innen produksjon av gass- og kullgriller, og Summit Charcoal Grilling Center er blant produsentens flaggskip.

Dette er mer enn bare en kullgrill. Grillstasjonen legger til rette for uforglemmelige grillopplevelser med venner og familie, og har en rekke smarte funksjoner. Grillen er nesten like avansert som en gassgrill, men samtidig enkel som en kullgrill.

Produktbeskrivelse

Weber Summit Charcoal Grilling Center er en velutstyrt kullgrill som byr på mange spennende muligheter. Med denne grillen kan du føle deg som nabolagets grillkonge, takket være smarte funksjoner og utstyr!

Grillen har blant annet Webers kjente Gourmet BBQ System, som er spesiallagde grillriller av rustfritt stål. Disse sikrer et best mulig resultat og flott steikeskorpe på kjøttet. Grillen kan også skilte med Snap-Jet-tenning for grillens individuelle brennere.

Du kan kjøpe en flaske med bensin for tenning av briketter separat. Det er enkelt å tenne på grillen, men også å tømme gammelt kull og aske etter bruk. Du kan enkelt kontrollere temperaturen mens du griller ved å se på lokkets innebygde termometer.

Har du behov for å justere temperaturen, kan du justere spjeldet. Du kan velge mellom funksjoner som røyking og langsom grilling. Dette er enkelt og greit en kullgrill som gjør det enkelt å lage gourmetmat!

Fordeler:

 • Funksjonsrik
 • Eksklusivt design
 • Brukervennlig
 • Enkel å flytte på takket være fire hjul (hvorav to er låsbare svinghjul)
 • Kvalitetsmaterialer

Ulemper:

 • Det avdekkes svært få ulemper med kullgrillen

Oppsummering

Weber Summit Charcoal Grilling Center er ikke bare en kullgrill. Dette er en grillstasjon som byr på mange spennende muligheter for hobbykokken! Du kan enkelt tilberede mat på det eksklusive sidebordet av rustfritt stål. Hele grillen bærer preg av kvalitetsmaterialer.

Med denne kullgrillen kan du imponere gjester og familie med lekker og velsmakende grillmat. Det er enkelt å få gode resultater når grillen har så mange gode funksjoner! Her kan du overvåke og justere temperatur helt enkelt, og det er i tillegg lett å rengjøre grillen.

Dette er en kullgrill som passer for både single og familier, ja, rett og slett alle som liker grillmat med det lille ekstra!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Rustfritt stål
Funksjoner/utstyr Gourmet BBQ System (grillriller av rustfritt stål), doble vegger og luftisolasjon, Snap-Jet-tenning for hver av de individuelle brennerne, sidebord av rustfritt stål, vogn med hjul, askesamler, rengjøringssystemet One-Touch, Rapidfire Lock (spjeld), luftventilasjon, tre redskapskroker
Høyde/Lengde/Dybde 121 cm / 143,8 cm / 88,9 cm
Grillflate 61 cm (diameter)

Kullgrill Boretti Barilo

Kullgrill Boretti Barilo test

Boretti er en produsent av verdenskjente utendørskjøkken, grillstasjoner og annet matlagingsutstyr som er inspirert av Italia. Det nederlandske merket er kjent for å alltid bruke kvalitetsmaterialer, samtidig som prisen på produktene er nokså budsjettvennlig.

Boretti Barilo er en kullgrill som neppe vil skuffe deg eller gjestene dine. I vår kullgrill test opplevde vi at denne modellen kunne by på mange hyggelige overraskelser. Grillen er ikke bare overraskende enkel å bruke, den gir også overraskende gode grillresultater!

Produktbeskrivelse

Boretti Barilo kullgrill er en moderne og samtidig veldig enkel kullgrill som er enkel å ta i bruk. Her trenger du ikke å sette deg inn i mange funksjoner og ekstraløsninger: Du får en kullgrill som gjør akkurat det den skal: Grille mat ved hjelp av kull!

Den lekre grillen har avtakbare brett til kull, slik at du enkelt kan fylle på kull eller fjerne gammel aske. Det finnes tre ulike brett til dette formålet, slik at du enkelt kan justere temperaturen for hver av de tre tallerkenene.

Grillen har også et praktisk steikebord laget av støpejern, samt to separate griller. Grillen er laget av robuste stålvegger, og den har to varmebestandige håndtak som gjør det trygt å håndtere lokket under grilling.

Det mest imponerende med Boretti Barilo er kanskje den enorme grillflaten på 84 x 41 cm. Her er det plass til store mengder grillmat. Du kan grille både steak, pølser, grillspyd, grønnsaker, pizza eller andre godbiter på én og samme tid!

Fordeler:

 • Stor grillflate
 • Enkel i bruk
 • Robuste materialer som støpejern
 • Stilig design i industriell stil
 • Brukervennlig justering av temperatur

Ulemper:

 • Vi finner ingen nevneverdige ulemper med dette produktet

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Stål og støpejern
Høyde/lengde/dybde 104,5 cm / 105 cm / 49,5 cm
Vekt 43,5 kg
Grillflate 84 x 41 cm

Everdure HBCE4KGEU kullgrill 4K

Everdure kullgrill HBCE4KGEU test

Er du på utkikk etter en kullgrill som virkelig skiller seg ut i mengden? En kullgrill som forener lekkert design med praktiske og brukervennlige funksjoner? Da bør du kanskje vurdere Everdure HBCE4KGEU 4K kullgrill!

Denne lekre oransje kullgrillen er mange lysår unna den klassiske kulegrillen med kull som du kanskje kjenner til fra før. Grillen er lekker som et møbel, og leverer i tillegg gode resultater med tanke på grillmat!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Everdure HBCE4KGEU 4K er en innovativ og smart kullgrill som er tilpasset den moderne bruker. Dette er en grill som kan kobles opp mot smarttelefonen din via Bluetooth. Koble grillen din opp mot Everdures egen app for gode matlagingstips underveis!

Everdure har her designet fremtidens kullgrill, og samtidig sørget for at den blir et fantastisk blikkfang på uteplassen din. Grillens innovative design inkluderer et smart system for optimal luftstrøm, og du kan med få tastetrykk heve eller redusere temperaturen.

Med Everdure 4K kan man både bake, grille og røyke mat, noe som gir deg uendelig mange muligheter. Det følger blant annet med en egen pizzastein, slik at du kan imponere gjestene dine med «stenovnsbakt» pizza rett fra grillen. Flame Ignition tillater hurtig grilling.

Denne kullgrillen er også veldig brukervennlig og sikker i bruk. Den passer ypperlig for familier med små barn, da den har en konstruksjon som sikrer at overflaten ikke blir for varm. Dette reduserer sjansen for at noen brenner seg på fingrene.

Fordeler:

 • Smarte funksjoner: Flame Ignition, app ++
 • Mange matlagingsmuligheter: Røyking, baking og grilling
 • Moderne og fargesterkt design
 • Stor grillflate
 • Sikker i bruk (blir ikke for varm på utsiden!)

Ulemper:

 • Vi avdekker ingen ulemper i denne testen

Oppsummering

Everdure HBCE4KGEU 4K er en kullgrill som virkelig imponerer på alle plan. Grillen ser ikke bare utrolig flott ut med sin friske, oransje farge – den er også veldig smart og brukervennlig. Her kan du enkelt tilberede alt fra pizza til pølser og steik!

Grillen blir et naturlig blikkfang i hagen takket være det lekre designet, og kan fint stå ute hele sommeren. Den er laget av robuste og slitesterke materialer som støpejern og rustfritt stål, og du kan derfor få glede av den i mange år fremover.

Dette er kullgrillen for deg som ønsker det lille ekstra!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Støpejern, rustfritt stål
Høyde/lengde/dybde 115 / 55 / 70 cm
Effekt 1 400 watt
Grillflate 46 x 46 cm

Sunwind Freda kullgrill

Kullgrill Sunwind Freda test

Ønsker du en budsjettvennlig og enkel kullgrill som gjør jobben sin på en tilfredsstillende måte? Da er kanskje Sunwind Freda kullgrill modellen for deg! Dette er en helt enkel kullgrill som leveres med et klassisk og tidløst design!

Kullgrillen er en av de billigste og enkleste i testen, og imponerer likevel med fantastiske grillresultater. «Freda» betyr «vakker» og «elsket» på norrønt, og sjansen er stor for at du vil elske nettopp denne grillen!

Produktbeskrivelse

Sunwind Freda er en enkel og robust kullgrill som har et klassisk kulegrill-design. Den runde grillenheten øverst er trygt plassert på føtter av stål, hvorav to føtter har hjul. Dette gjør det enkelt å forflytte grillen fra A til B. Nederst finnes det også en rist.

Kulegrillen er designet for å skulle tåle norske værforhold godt, og det rustfrie stålet vil ikke ruste av vær og vind. Nederst på grillen finnes en ventilasjonsring som sikrer optimal varmekontroll. Reguler ringen og juster hvor mye varme som skal slippes ut.

Oksygentilførselen vil også bestemme størrelsen på flammene. Denne lekre grillen har også en veldig raus grillflate som måler 54 cm i diameter. Det gir deg mulighet til å tilberede nok mat til hele gjengen når dere samles til grillfest! Både direkte og indirekte grilling er mulig.

Sunwind Freda er en del av Sunwind sin populære «Urnorsk på grillen»-serie. Grillen er designet av og for norske grillentusiaster, og kan benyttes året rundt – uansett vær.

Fordeler:

 • Værbestandig
 • Enkel i bruk
 • Romslig grilloverflate
 • Indirekte og direkte grilling
 • Klassisk og tidløst kulegrill-design

Ulemper:

 • Vi har ikke avdekket konkrete ulemper i denne testen

Oppsummering

Sunwind Freda er en kulegrill som ikke skuffer! I vår kullgrill test er dette en av de enkleste og mest værbestandige modellene. Du kan trygt grille med denne kullgrillen selv om regn og minusgrader kryper på.

Samle gjengen og inviter til grillhygge. En klassisk kullgrill byr ikke bare på herlig aroma og smak, den er også et naturlig samlingspunkt. Sunwind Freda er den optimale grillen for deg som vil ha en enkel og klassisk kulegrill med kull.

Grill pølser, grillspyd, steik, koteletter og andre godbiter på grillen mens du nyter det norske været. Grillen er lett nok til at den kan tas med på stranden, med sine beskjedne 11,3 kg.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Rustfritt stål
Grillflate 54 cm
Høyde 103 cm
Funksjoner/utstyr Enkel varmekontroll, avtakbare oppsamler for aske og kull, designet for norske værforhold

Big Green Egg kullgrill (medium, komplett pakke)

Big Green Egg Kullgrill test

Big Green er kjent for sine karakteristiske eggeformede og grønne griller. Disse grillene er kjent for å spre varmen jevnere enn tradisjonelle kullgriller, og er i tillegg veldig værbestandige.

Er du på jakt etter en klassiker som er kjent for høy kvalitet, flott design og smarte løsninger, er Big Green Egg kullgrill et godt valg. Vi har her testet modellen i medium, som er en komplett pakke med alt du trenger av utstyr.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Big Green Egg er en kjent amerikansk produsent av grill og grillutstyr, og holder til i Atlanta. De står blant annet bak kullgrillen Big Green Egg medium, som er en middels stor kullgrill beregnet på små familier eller par.

Det lett gjenkjennelige grønne designet gir oss assosiasjoner til skog og mark, og vil ganske sikkert få deg i god stemning mens du griller! Dette er ikke en hvilken som helst kullgrill, og kan skilte med både røykefunksjon og grillfunksjon.

Med en grillflate på 38 cm i diameter, kan du enkelt grille opptil 4–6 kg kjøtt eller to hele kyllinger av gangen. Grillen kan brukes med ekstrautstyr som pizzastein eller Plate Setter, som gjør det mulig å bake brød eller steke pizza!

Big Green Egg i medium er en kullgrill som leveres med smart kontroll i støpejern som gjør det enkelt å regulere varmen. Den har også en keramikk-knott på lokket, rustfrie luker og grillrist, så vel som doble lag for sikring mot vær og vind. Sidehyller og stativ følger med.

Fordeler:

 • Flott og karakteristisk egg-design i grønt
 • God beskyttelse mot vær og vind
 • Temperaturmåler på lokket
 • Robuste materialer
 • God kapasitet med 38 cm grillflate (mål på diameter)

Ulemper:

 • Vi har ikke tatt for oss noen ulemper i denne produkttesten.

Oppsummering

Big Green Egg i medium er en middels stor kullgrill som passer flott til par eller små familier som ønsker å grille med en robust grill. Det værfaste designet gjør det enkelt å grille enten det er vind eller regn.

Grillmaten kan enkelt plasseres på de flotte sidebordene (kalt «Mates») etter hvert som maten blir ferdig. Det praktiske stativet gjør det også enkelt å forflytte grillen, på tross av at den veier 45 kg.

Dette er en kullgrill for deg som ønsker en karakteristisk og robust grill som leverer gode grillresultater – gang på gang!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Keramikk, støpejern
Høyde/lengde/dybde 72 cm / 46,5 cm / 63,5 cm
Grillflate 38 cm (diameter)
Funksjoner/utstyr Innebygget temperaturmåler i lokk, sidehyller, stativ med hjul, rustfri rist og luke, varmekontroll

Big Green Egg 2XL kullgrill

Big Green Egg 2XL kullgrill test

Big Green Egg 2XL er den ultimate grillen for deg som skal invitere mange venner eller en hel skoleklasse på besøk. Kullgrillen er den største i Big Green Egg-sortimentet, og det ryktes også at det er den største kamadoen som finnes i det hele tatt.

Dette er en imponerende kullgrill på mange områder. Med sine 225 kg er dette en robust grill som kan håndtere det meste av oppgaver, inkludert røyking og klassisk grilling!

Produktbeskrivelse

Big Green Egg 2XL er den optimale kullgrillen for deg som har behov for stor grillkapasitet, Med hele 74 cm i diameter på stålristen, kan du enkelt grille mat for mange personer av gangen.

Grillen er enkel, men samtidig smart – i likhet med Big Green Egg medium. Modellen har blant annet enkel temperaturregulering ved hjelp av spjeldet, og lokket har dessuten en skorstein der du kan stenge og åpne lufttilførsel.

Selv om Big Green Egg 2XL er stor og tung, kan den enkelt forflyttes takket være Egg Nest Handler. Grillen har i tillegg en veldig innovativ og praktisk hengsel på lokket, slik at du enkelt kan ta av og på lokket uten å brenne fingrene.

Grillen leveres med et enkelt stativ med hjul. Dette er en enkel og robust kullgrill som ganske sikkert vil leve opp til dine krav. Modellen er ujålete, samtidig som den er avansert nok for dagens moderne brukere.

Fordeler:

 • Stilig design
 • Enkel og praktisk i bruk
 • Stor grillflate på hele 74 cm (diameter)
 • Enkel å flytte takket være stativ med hjul
 • Mulighet for røyking og grilling

Ulemper:

 • Vi har ikke tatt for oss ulemper i denne testen.

Oppsummering

Big Green Egg XXL er en stor og funksjonell kullgrill som kan levere ekte grillmat til større grupper med mennesker. Med sine enkle og ukompliserte funksjoner er dette en grill som kan håndteres uten problemer.

Grillen har blant annet et lokk som enkelt kan tas av og på, og det er enkelt å justere temperaturen under lokket. Dersom du er på jakt etter en ekte amerikansk kullgrill som samtidig fungerer som et blikkfang, er dette et ypperlig valg.

Grillen passer både til store familiesammenkomster, grupper, skoleklasser, foreninger og andre!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Keramikk, støpejern
Høyde 100 cm
Grillflate 4 336 cm2 (74 cm i diameter)
Funksjoner/utstyr Hengselmekanisme for enkel åpning av lokk, røyking, keramisk topp, skorstein, Fire Ring, spjeld, stålrist, integrert termometer i lokk, lokk av metall med enkel justering av luftstrøm og temperatur

Landmann Vinson Barrel kullgrill

Landmann Vinson Barrel Kullgrill testann Vinson Barrel Kullgrill test

Er du på jakt etter en elegant kullgrill som gir deg fantastiske resultater med saftig og smakfullt kjøtt (eller grønnsaker)? Da kan Landmann Vinson Barrel kullgrill være modellen for deg! Denne lekre tønnegrillen lever virkelig opp til forventningene.

Grillen er en av de mest elegante i vår kullgrill test, og er dessuten veldig enkel i bruk. Det skader heller ikke at modellen er blant de mer budsjettvennlige! Her kan du få mye grill for pengene, og mange spennende muligheter når det kommer til matlaging utendørs.

Produktbeskrivelse

Landmann Vinson Barrel kullgrill er velegnet til mange ulike grillformål. Enten du skal invitere til en romantisk grillmiddag i hagen eller planlegger en større fest, kan denne grillen bistå deg.

Grillen byr på muligheter for både røyking og grilling, og lar deg derfor tilberede et bredt spekter av retter. Du kan blant annet tilsette røykflis for å få den deilige røykte grillsmaken. Dette er en kullgrill som er enkel, men samtidig utrolig anvendelig og praktisk!

Kullgrillen er laget av metall med en lakkert finish, og har emaljerte stålrister, varmegitter og en smart askesamler. På lokket finner du et praktisk termometer som til enhver tid gir deg oversikt over temperaturen i grillen.

Under grillen finnes det god lagringsplass. Her kan du for eksempel plassere grillutstyr som kull, røykefliser eller lignende. På grillens ene side finnes det en oppbevaringshylle, mens den andre siden har et håndtak som lar deg løfte lokket. Grillen har også to transporthjul.

Fordeler:

 • Elegant design
 • Mulighet for røyking og grilling
 • Oppbevaringsmuligheter
 • Enkel transport med hjul
 • Emaljerte grillrister av stål gir gode steikeresultater

Ulemper:

 • Vi har ikke tatt for oss noen ulemper her.

Oppsummering

I vår test av Landmann Vinson Barrel kullgrill oppdaget vi fort at dette er en grill som passer de fleste. Du kan bruke grillen til både røyking og tradisjonell grilling, noe som tillater deg å lage mange spennende retter. Inviter til en romantisk middag i hagen, eller arranger grillfest!

Landmann Vinson Barrel kullgrill passer perfekt både for single, par og familier. Grillen er budsjettvennlig og av høy kvalitet, samtidig som du kan grille både stort og smått på den romslige risten av emaljert stål.

Kanskje dette er kullgrillen du har lett etter? Landmann Vinson Barrel kullgrill er definisjonen på praktisk eleganse!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Metall
Vekt 33 kg
Grillflate 70,5 x 39 cm
Funksjoner/utstyr Askeoppsamler, 2 stk. griller i støpejern, 1 panne i støpejern, sidehylle, oppbevaringsløsninger under grill, brikettkurver

Everdure HBCUBESSCAN Cube Stone kullgrill

Everdure Kullgrill HBCUBESSCAN Cube Stone test

Everdure står bak mange flotte gassgriller og kullgriller, men Everdure HBCUBESSCAN Cube Stone kullgrill skiller seg likevel ut! Denne flotte kullgrillen er nemlig designet i samarbeid med stjernekokken Heston Blumenthal, som her har laget en smidig og portabel kullgrill.

Everdure Cube Stone kullgrill er liten og lett, og dermed enkel å frakte med seg på utflukter til fjellet, campingplassen, stranden eller andre steder du vil grille.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Everdure Cube Stone er en portabel kullgrill som er enkel å ta med seg når du ønsker å grille utendørs. Grillen er imidlertid også ypperlig for grilling hjemme, og passer utmerket til deg som har begrenset med plass.

Grillen er unik siden den kan benyttes omtrent hvor som helst utendørs. Takket være det innebygde varmeresistente skjoldet i boksen, kan den trygt plasseres på alle overflater. Kullgrillen har lav vekt, og er derfor lett å ta med seg ut.

Med Cool-to-Touch-håndtak kan du trygt håndtere grillen mens den er i gang, uten å brenne deg. Disse håndtakene holder seg kalde uansett hvor varm selve grillen er. Everdure HBCUBESSCAN Cube Stone kullgrill har også matsikre oppbevaringsrom og kullrom.

Ellers har den kubeformede grillen et smart skjærebrett av bambus som følger med. Dette kan plasseres på toppen av grillen når den ikke brukes, og er ypperlig å bruke som skjærebrett og for tilberedning av mat mens du er utendørs. Veske kan kjøpes utenom!

Fordeler:

 • Enkel å transportere grunnet lav vekt og liten størrelse
 • Kan brukes på alle overflater
 • Nedkjølte håndtak for enkel og sikker håndtering
 • Avtakbar kullbeholder
 • Medfølgende skjærebrett
 • Moderne og minimalistisk design i friske farger

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper når det blir gjort en helhetlig vurdering av dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Metall
Høyde/lengde/dybde 23 / 42,5 / 34,7 cm
Grillflate 0,9 bar
Funksjoner/utstyr Porselenemaljert brannsikker boks, varmebestandige Cool-to-Touch-håndtak, uttakbar kullbeholder, skjærebrett av bambus

Boretti Tonello kullgrill

Boretti Tonello Kullgrill test

Produktbeskrivelse

Boretti er kjent for sine mange og smarte grill-løsninger, både når det er snakk om gassgrill og kullgrill. Boretti Tonello er en av produsentens populære kullgriller, og vil neppe skuffe deg med sitt klassiske design og brukervennlige løsninger.

I vår kullgrill test viste dette seg å være en av de mest klassiske og robuste kullgrillene, samtidig som grillen er lett nok til å frakte med seg på stranden eller lignende.

Sjekk dagens pris

Boretti Tonello er en kullgrill som tilhører produsentens Fuori-serie. Denne serien har som mål å kombinere funksjonalitet med lekkert design, noe Tonello-grillen er et prakteksemplar på. Tonello kan enkelt forflyttes, samtidig som den er svært robust og brukervennlig.

Grillen har et varmeresistent håndtak som gjør den trygg å håndtere mens enheten er i bruk. Boretti Tonello er laget av støpejern, og er derfor veldig robust og værfast. Samtidig har grillen god luftgjennomstrømning, slik at kullet gløder lenge og tilstrekkelig.

Tonello er en kullgrill med elegant design. Den litt industrielle stilen gir grillen et særegent preg, og appellerer nok til mange macho grillkonger der ute! Takket være sin beskjedne størrelse, passer grillen utmerket både på balkonger og i små hager.

Grillen veier 14 kg, noe som gjør den stødig nok til at den ikke velter, samtidig som den er lett nok til å frakte med seg på tur. Det integrerte termometeret gjør det dessuten lett å følge med på temperaturen mens du griller.

Fordeler:

 • Stilig industrielt design
 • Robuste materialer
 • Mulig å ta med på tur
 • Romslig grillflate
 • Brukervennlig

Ulemper:

 • Ingen ulemper

Oppsummering

Boretti Tonello er en kullgrill som er utviklet til Borettis Fuori-serie. Det betyr at grillen er designet for å være like lekker som den er praktisk, noe vi setter pris på! Grillen har et stilig design som er både lekkert og rustikt, samtidig som den er laget av robuste materialer.

Grillen er laget av støpejern, og vil derfor tåle «det meste». Dette er grillen for deg som ønsker å imponere venner og familie med deilige grillretter – enten det er hjemme på balkongen eller i parken. Kullgrillen byr rett og slett på en verden av muligheter.

Det smarte håndtaket gjør at du enkelt kan håndtere lokket uten å brenne deg mens grillen er påtent. Den gunstige luftgjennomstrømningen gjør det dessuten enkelt å oppnå ønsket temperatur på maten.

Du kan til enhver tid følge med på temperaturen takket være lokkets termometer. Dette er en kullgrill som passer for både single og familier, og har dessuten en budsjettvennlig prislapp. Er kanskje dette kullgrillen du alltid har lett etter?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Støpejern
Vekt 14 kg
Grillflate 35 cm (diameter)
Funksjoner/utstyr Integrert termometer, varmeresistent håndtak, romslig grillflate

Hva er en kullgrill?

En kullgrill er den mest klassiske formen for grill, og varmes opp ved hjelp av kull som blir antent med tennvæske. Det er også mulig å varme opp grillen med grillbriketter. Kullgrillen fås ofte som kulegrill eller tønnegrill, men her er variasjonene mange.

Kullgrillen må som regel stå en stund etter at du har tent på kullet. Dette for at kullet skal oppnå tilstrekkelig temperatur før matlagingen starter.

Hvorfor velge kullgrill fremfor elektrisk grill eller gassgrill?

En kullgrill byr på både nostalgi og god smak! For mange er duften av nytent kull og tennvæske selve definisjonen på sommer og sol. En annen fordel ved å velge kullgrill, er at denne typen griller ofte er billigere enn gassgriller.

En gassgrill er som regel raskere å grille med, men den ekstra ventetiden en kullgrill gir er ofte verdt det – spesielt om du er opptatt av klassisk grillsmak. Ellers er en kullgrill ofte mye mindre (rent størrelsesmessig) enn andre griller, og passer derfor fint om du har lite plass.

 • God smak og lukt
 • Billigere enn mange gassgriller
 • Opptar som regel relativt lite plass

Les også: Test av elektriske griller

Hvordan tenne på kullgrill?

Før du tenner på kullet i grillen er det lurt å fjerne gamle kullrester og aske fra sist gang du grillet. Fjern lokket og grillristene, og kast det gamle kullet i en beholder. Deretter åpner du spjeldene som finnes på grillen, og plasserer den nederste risten tilbake på plass.

Legg deretter kull på ned nedre risten – gjerne i en pyramideform – og legg et par briketter på toppen. Du kan nå dynke kullet med tennvæske, og deretter vente i ca. et kvarter før du tenner på (dette for at tennvæsken skal absorberes).

Husk at du aldri skal helle tennvæske direkte på flammene, da flammen kan forplante seg opp langs strålen og gi alvorlige brannskader. Det er mulig å bruke tennrør (grillstarter) istedenfor tennvæske, dersom du vil unngå smak av rødsprit på maten.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo