Multigym test: De 9 beste Multigym-apparatene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Noen treningsapparater dekker flere bruksområder enn andre. I denne artikkelen tester vi multigym-apparater. Apparatene er populære i bruk for både på treningsstudio og til hjemmetrening. Vi kårer også beste multigym 2024.

Multigym Bio Force – Best i test multigym

Multigym Bio Force test

Med en lengde på 125 cm, en bredde på 165 cm og en høyde på 208 cm er det viktig at Multigym Bio Force fra Finnlo by Hammer har god plass. Det gjelder spesielt, ettersom det sannsynligvis trenger enda litt mer plass når det er i bruk.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

CDON

Produktbeskrivelse  

Dette treningsapparatet er konstruert med avanserte kabelsystemer. Dette kabelsystemet består av justerbare glideposer, i tillegg til motstandsteknologien TNT.

Det er bruk av motstandsteknologien som kan forklare den lave vekten på 66 kilo. I likhet med Multigym Bodylift fra Finnlo Maximum, er det heller ikke her noen tradisjonell vektmotstand som følger med. I stedet kommer motstanden fra to sylindere på ryggen som er fylte med nitrogen. Disse veier 50 kilo hver.

Dette er faktorer som også gjør treningsapparatet stillegående, så verken du eller andre som kanskje er i nærheten, vil plages av lyder som kommer fra treningsapparatet.

Multigym Bio Force ble faktisk kåret til ‘’Best Multigym 2018’’, siden det gir enorme treningsmuligheter. Det sies at du kan bruke det til mer enn 100 forskjellige treningsøvelser, deriblant benkpress og benløft.

En siste liten detalj som Multigym Bio Force har, er transporthjul. Dette, kombinert med at selve apparatet er ganske lett, gjør at det lett kan flyttes på hvis det plutselig skulle være nødvendig.

Testresultat

En helhetsvurdering av Multigym Bio Force fra Finnlo by Hammer, viser at det er definitivt flest fordeler med dette produktet. Det er faktisk ingen fordeler som kan sees med det blotte øyet. Derfor kårer vi denne til beste multigym 2024.

Leverandøren Finnlo by Hammer tilbyr deg et lett treningsapparat som ikke bråker det minste og som tilbyr deg en alltid like spennende treningsøkt. Med Multigym Bio Force trenger du aldri å gjøre de samme treningsøvelsene. Du kan variere mellom 100+ forskjellige, med mindre du liker en fast rutine da!

Fordeler:

 • Multigym Bio Force består av motstandsteknologien TNT, som bidrar både til at treningsapparatet er lett i vekt og at det går stille. Det er to veldig gode egenskaper for slike treningsapparater.
 • I tillegg til disse egenskapene, kommer også Multi Gym Force med utallige treningsmuligheter. Det er faktisk mulig å gjennomføre mer enn 100 forskjellige treningsøvelser med dette apparatet, så her er det rom for flere varierte treningsøkter. Det er nesten slik at du aldri trenger å gjøre det samme.
 • Det er også en stor fordel at treningsapparatet har transporthjul, slik at det er enkelt å flytte på det.

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper som dukker opp umiddelbart når det kommer til Multigym Bio Force fra Finnlo by Hammer.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 66 kg
Maksimal brukervekt 135 kg
Lengde/bredde 125/165cm
Høyde 208 cm

Her finner du beste pris:

CDON

Abilica Multi 970

Abilica Multi 970 test

Multigymmen Multi 970 fra Abilica er 130 cm lang, 114 cm bred og 211 cm høy. Selve treningsapparatet veier 101 kilo, mens det tåler en bruksvekt på maksimalt 130 kilo.

Produktbeskrivelse

Dette tilsier at dette apparatet er både kompakt og plassbesparende, og basert på treningsapparatets pris er dette antageligvis et ganske populært produkt. Med på kjøpet får du også et vektmagasin som veier 68 kilo.

Med dette treningsapparatet fra Abilica får du mange treningsmuligheter. Du kan trene både benkpress, nedtrekk og opptrekk. I tillegg kan du også trene på roing eller bruke benvippe. Til sammen kan disse øvelsene utgjøre en god treningsøkt hvor du får trent hele kroppen.

Med sine 211 cm krever Multi 970 fra Abilica litt takhøyde, men utover det trenger det ikke veldig mye plass. Det vil gå helt fint å plassere det inntil en vegg eller i et hjørne av rommet.

Det er veldig fint å ha muligheten til å gjennomføre en skikkelig god og hard treningsøkt hjemme hvor en er helt komfortabel.

Testresultat

En helhetsvurdering av Multi 970 fra Abilica viser et kompakt og robust, men samtidig plassbesparende produkt. Du får mange treningsmuligheter for pengene, og en prislapp som er overkommelig. Hvor kult hadde det ikke vært med et eget treningsapparat for eksempel hjemme på gutterommet?

Fordeler:

 • Multi 970 sin største fordel er uten tvil det kompakte og plassbesparende designet. Hvis du er helt i begynnelsen på treningsreisen din, så trenger du altså ikke å stresse med å skaffe et helt rom som kan være forbeholdt trening. Dette treningsapparatet trives godt i et helt vanlig hjørne!
 • Det er dessuten positivt at du får muligheten til å trene hele kroppen for en relativt lav pris. Det er også en faktor som veier ganske tungt i helhetsvurderingen. Du trenger ikke være styrtrik for å ha råd til dette treningsapparatet, noe som er veldig fint.
 • Dette treningsapparatet gir deg også enorme utviklingsmuligheter, spesielt hvis du er nybegynner som jobber med å finne din egen vei i verdenen av treningsøvelser. Da er det også veldig greit å kunne utforske litt hjemme, og at du ikke er avhengig av å dra på et treningssenter for å gjøre det.

Ulemper:

 • Det er ikke så veldig mange ulemper med dette produktet, som vi kan se. Men det hadde vært en stor fordel hvis det medfølgende vektmagasinet hadde veide litt mer, eventuelt at det hadde vært enda flere vektmagasiner inkludert. Da hadde Multi 970 kunne blitt brukt av utøvere som løfter mer også.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Maksimal vekt 130 kg
Vekt 101 kg
Lengde/bredde 130 / 114 cm
Høyde 211 cm

Få beste pris:

Gymgrossisten

Multigym Bodylift

Multigym Bodylift, Finnlo Maximum test

Multigym Bodylift fra Finnlo Maximum er et apparat som måler 140 cm i lengden, 110 cm i bredden og 203 cm i høyden. Det veier 95 kilo, og det tåler en bruksvekt på maksimalt 120 kilo.

Produktbeskrivelse

Også dette treningsapparatet tar lite plass, samtidig som det gir deg muligheten til å trene alle kroppens muskler. Så hvis du veldig gjerne vil kombinere styrketrening og hjemmetrening, så kan dette treningsapparatet fra Finnlo Maximum gi deg det.

Det som derimot får Multigym Bodylift til å skille seg ut fra de andre produktene i denne testen, er at det ikke følger med noen vektmagasin. Du trenger heller ikke å kjøpe dette i tillegg, for det er nemlig du selv som er vektmagasinet!

Det betyr at du tar utgangspunkt i din egen kroppsvekt når du velger hvor mye motstand du vil ha. Dette kan du justere med en enhåndsenhet, men der er et tak på 150% kroppsvekt.

Mangelen på et tradisjonelt vektmagasin virker utelukkende positivt på treningen. Der er ingen vektmagasin som piper mens du trener. I tillegg til at selve stativet er generelt lettere, fordi det ikke er noen ekstra fysisk vekt som kommer med treningsapparatet. Nå kan du egentlig trene hvor du enn vil!

Multigym Bodylift er også designet med et komfortabelt sete og en ergonomisk ryggstøtte. Dette kan justeres individuelt etter hvordan du liker. Hvis du ikke er helt sikker på hva du foretrekker, er det praktisk med justerbare seter og rygg, slik at du enkelt kan finne det ut.

Testresultat

Multigym Bodylift fra Finnlo Maximum er et innovativt treningsapparat som er praktisk, plassbesparende og justerbart.

Det som gjør treningsapparatet så innovativt, er konseptet der det ikke følger med noe ekstra vektmagasin. Vektmagasinet er rett og slett deg selv. Innovativt og potensielt litt forvirrende, men en god bruksanvisning kan som sagt fikse det.

Dessuten er setet og ryggstøtten på apparatet justbart, og det kan tilpasses til akkurat deg. Det er en veldig vanlig egenskap hos treningsapparater, men det er likefrem en veldig god egenskap.

Dette er et treningsapparat som passer godt til å trene styrke hjemme hos deg selv. Det er veldig praktisk å ikke måtte forlate huset for å trene. Det er heller ikke det største eller tyngste treningsapparatet som finnes. Innovativt, plassbesparende og praktisk på en og samme tid!

Fordeler:

 • Det følger mange fordeler med dette treningsapparatet. Det er jo et plassbesparende treningsapparat, i tillegg til at det kan brukes til å trene styrke hjemme hos deg selv.
 • Du trenger heller ikke bekymre deg for at treningsapparatet skal være for tungt hvis du bor for eksempel i en leilighet. Med Multigym Bodylift bruker du nemlig din egen kroppsvekt som er motstand når du trener. Dette kan du også justere veldig enkelt.
 • Finnlo Maximum har også hatt fokus på komfort og at trening skal foregå på riktig måte. Det gjenspeiler seg i designet med komfortabelt sete og ryggstøtte som er konstruert med hensyn til ergonomi. Også dette kan justeres, hvis du ikke er helt sikker på hvordan du liker å trene enda.

Ulemper:

Det er ikke mange ulemper som avdekkes med denne treningsvesten, men det er likevel et par ting som må nevnes.

 • Det er heller ikke veldig mange negative sider ved Multigym Bodylift fra Finnlo Maximum, men konseptet med å bruke seg selv som vektmagasin har potensiale til å være veldig forvirrende. Samtidig så antar vi at det følger med en bruksanvisning som gir en detaljert beskrivelse av dette.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 95 kg
Maksimal brukervekt 120 kg
Lengde/bredde/høyde 140/110/203 cm

Her finner du beste pris:

CDON

Multigym Plus

Multigym Plus bh fitness test

Multigym Plus leveres av BH Fitness, og måler til 130 cm i lengden, 90 cm i bredden og 210 cm i høyden. Selve treningsapparatet har en vekt på 119 kilo, og det tåler en bruksvekt på maksimalt 130 kilo.

Produktbeskrivelse

Det sies at dette treningsapparatet fra BH Fitness er av høy kvalitet. I tillegg har apparatet også metallbeskyttelse, som bidrar til at du kan følge deg helt trygg mens du trener. Dette er et solid og ordentlig treningsapparat!

Multigym Plus er konstruert med et trekksystem med lager, og det er noe som bidrar til at treningsøkten vil føles mer behagelig. Det vil være slik ettersom trekksystemet jevner ut øvelsene dine. Det er også konstruert med et sete og et benspark som kan felles opp, slik at det ikke tar så mye plass i hjemmet.

Treningsapparatet er også konstruert med et justeringsratt, som skal brukes i de tilfeller der underlaget er litt ujevnt. Da kan du bruke justeringsrattet til å balansere det slik at det blir jevnt.

Testresultat

Til tross for noe mangelfull informasjon her og der, er vi ikke i tvil om at Multigym Plus fra BH Fitness er et godt alternativ. Det er uten tvil et godt valg, spesielt for deg som er på utkikk etter en multigym som kan passe hjemme i din egen stue.

En multigym som kan brukes hjemme, som samtidig er konstruert for å sørge for at du skal ha en så fin og god treningsopplevelse som overhodet mulig. I tillegg er det også konstruert med et sete og et benspark som kan justeres oppover. Vi vet selvsagt ikke hva du tenker, men for oss høres dette ut som et solid, behagelig, plassbesparende og praktisk treningsapparat.

Fordeler:

 • Multigym Plus sin største fordel er metallbeskyttelsen, som gjør at den som trener kan føle seg helt trygg gjennom hele treningsøkten. Da vet vi i hvert fall at apparatet er beskyttet av et solid materiale.
 • Det er også flere små detaljer som gjør dette treningsapparatet svært praktisk. Trekksystemet som sørger for en behagelig treningsøkt og justeringsrattet som kan jevne ut ujevne overflater. I tillegg kan også setet og bensparket felles opp, noe som er veldig praktisk med tanke på plassbesparelse.

Ulemper:

 • Det står ikke oppgitt eksakt hva apparatet er laget av. Vi skulle altså likt å vite hva det er det som skaper den høye kvaliteten som beskyttes av metallbeskyttelsen.
 • Utover at det er best egnet for hjemmebruk, så er det heller ingen informasjon om hvilken type trening dette treningsapparatet fungerer best på. Det er mange treningsøvelser innenfor kategorien hjemmetrening, så det hadde vært veldig fint med noe litt mer eksplisitt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 119 kg
Lengde/bredde/høyde 130/90/210 cm
Bruksvekt 130 kg

Her finner du beste pris:

CDON

Abilica CrossOver

Abilica CrossOver test

Abilica CrossOver er kanskje det produktet som skiller seg aller mest ut i denne produkttesten. Det har nemlig ikke det tradisjonelle utseendet til en multigym, som gjør dette til et veldig spennende produkt.

Produktbeskrivelse

Dette treningsapparatet måler til 81 cm i lengden, 239 cm i bredden og 203 cm i høyden. Det vil si at apparatet har en kvadratisk form. Apparatet i sin helhet veier 65 kilo.

Abilica CrossOver er konstruert med trinser. I tillegg til en sterk plate langs gulvet, som har som hensikt å gjøre treningsapparatet stabil. Kantene på treningsapparatet har dessuten blitt forsterket med stål.

Dette er altså et kraftig apparat, som egner seg godt til trening av overkroppen. Hvis du er glad i å trene armer, bryst, rygg og skuldre, så kan du altså ta en titt og vurdere dette produktet. Hvis du også liker å kombinere overkroppstrening med vektskiver, så passer dette apparatet til det også.

Treningsapparatet har også en innebygd stang, som passer ypperlig til å trene chin-ups.

Testresultat

Abilica CrossOver er et spennende treningsapparat som skiller seg ut. Det kan av og til være veldig forfriskende når de aller fleste treningsapparater innenfor kategorien ‘’multigym’’ ser ganske like ut.

Men dette er et treningsapparat som hovedsakelig fokuserer på trening av overkroppen, så vi savner litt å ha muligheten til å kunne trene hele kroppen i et og samme apparat. Det passer dog ekstra godt til de som er spesielt interesserte i nettopp denne typen trening.

Det er likevel et treningsapparat som kan regnes for å være plassbesparende. Ikke så mye på grunn av produktets størrelse, men fordi konstruksjonen rett og slett er slank i seg selv og ikke tar opp så mye plass.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Abilica CrossOver er at den skiller seg ut konstruksjonsmessig. Det er et kvadratisk treningsapparat i stedet for det tradisjonelle setet som du kan sitte på. Det kan jo være praktisk på flere måter, siden du kanskje får mer ut av treningsøkten.
 • Det er også veldig positivt at Abilica har konstruert dette apparatet med veldig stort fokus på stabilitet. Det er ganske viktig når hoveddelen ‘’bare’’ er et ytterkantene av et stativ, som har blitt piffet opp med noen trinser, en stang og trekkmekanisme.
 • Det er selvsagt også en fordel for de som utelukkende er interessert i å trene overkroppen. Når det er sagt så bør du ikke bare fokusere på en del av kroppen, men det er likevel et godt alternativ for spesielt interesserte.

Ulemper:

 • Samtidig som det er fordeler i utelukkende flertall, så får dette produktet oss til å undre litt likevel. Det er en solid konstruksjon, men samtidig kan vi kanskje lure på hvor grensen går. Stabil er ikke synonymt med umulig å flytte på.
 • Det er også litt upraktisk at du ikke kan trene noe annet enn overkroppen med dette treningsapparatet. Samtidig er det selvsagt forståelig basert på apparatets konstruksjon, men vi skulle veldig gjerne sett en eller annen form for ekstrautstyr som kunne endret denne problemstillingen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
lengde/bredde/høyde 81/239/203 cm
Vekt 65 kg

Her finner du beste pris:

Gymgrossisten

Abilica MultiPower

Abilica MultiPower test

Abilica MultiPower har en lengde på 210 cm, en bredde på 144 cm og en høyde på 208 cm. I tillegg er apparatets totalvekt på 240 kilo, og det følger med et vektmagasin på 90 kilo. Treningsapparatet tåler en bruksvekt på maksimalt 150 kilo.

Produktbeskrivelse

Treningsapparatets størrelse forteller oss at dette er en stor, robust og solid multigym. Det høres også ut som et treningsapparat som egner seg best på et treningsstudio, til tross for at det blir opplyst at det passer hvor som helst. Hvis du derimot har eget treningsstudio hjemme, så er det en litt annen sak.

Dette treningsapparatet fra Abilica gir deg mange treningsmuligheter. Du kan blant annet trene brystpress, skulderpress, neddrag og ab-crunch. I tillegg kan det også brukes hvis du er en idrettsutøver som trener i henhold til det. Med et patentert pec dec-system kan du øve på idrettsspesifikke øvelser.

En morsom liten detalj er at det også følger med en instruksjons-DVD. Det er noe nytt vi ikke har sett være inkludert før.

Testresultat

Abilica MultiPower er et velgjennomført og solid treningsapparat, men vi tror at det passer best inn på et treningsstudio. Eventuelt hvis du har et eget treningsrom hjemme hos deg, så kan det nok fungere. Det er i hvert fall sikkert at det ikke går an å sette dette enorme apparatet i et hjørne av stuen.

Det gir imidlertid mange treningsmuligheter uansett hvor det står plassert. Hvis foreldrene dine har et treningsrom hjemme og du er en spirende idrettsutøver, så kan du trene på spesifikke idrettspesifikke øvelser. Men du kan også være en ‘’helt vanlig’’ ung person som bare liker å trene varierte treningsøkter.

Hvis det å freestyle din egen treningsøkt ikke er helt din greie, så kan du ta en titt på den medfølgende intruksjons-DVD-en. Det kan jo være at du finner noen spennende treningsprogram der!

Fordeler:

 • Abilica MultiPower sin største fordel, er treningsmulighetene du får med det. Det passer både til deg som driver med trening for gøy, i tillegg til at det passer for idrettsutøvere. Enten du allerede er eller drømmer om å bli det en dag, så kan dette være et godt valg.
 • Det er ikke de eneste treningsmulighetene det gir. Du kan utføre mange forskjellige treningsøvelser, og du kan trene store deler av kroppen med dette treningsapparatet.
 • Det følger i tillegg med en instruksjons-DVD. Om dette egentlig bidrar til en bedre helhetsvurdering, er ikke sikkert, men det er uansett en liten, morsom detalj som får produktet til å skille seg ut en smule.

Ulemper:

 • Det er ikke mange ulemper ved Abilica MultiPower, men produktet er ganske stort. Derfor lurer vi på om det kan være en fare for at det blir en smule for tungt og for stort. Det sies at det fungerer like godt hjemme som på et treningsstudio, men vi får vente og se om det er praktisk mulig.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vekt 240 kg
Maksimal brukervekt 150 kg
Lengde/bredde/høyde 210/144/208 cm

Her finner du beste pris:

Gymgrossisten

Multigym GX

Multigym GX test

Multigym GX fra Bodycraft har en størrelse på 187 cm i lengden, 215 cm i bredden og 210 cm i høyden. Du får med et vektmagasin på kjøpet som veier 87 kilo, og apparatet tåler en bruksvekt på maksimalt 180 kilo. Selve treningsapparatet veier 147 kilo.

Produktbeskrivelse

Dette treningsapparatet sies å være innovativ på flere måter, men hvilke eksplisitte faktorer det er som gjør dette til et innovativt treningsapparat står ikke oppført.

Bodycraft sitt treningsapparat er best egnet for styrketrening, og det kan visstnok brukes til mer enn 40 forskjellige øvelser. I tillegg til det har det også flere bruksområder. Det kan fungere på et treningsstudio, like så godt som i treningsrommet på arbeidsplassen din eller i hjemmegymmen din.

Dette er et treningsapparat som kan brukes av alle uavhengig av høyde. Det spiller altså ingen rolle om du er kort eller lang. Hvis du liker at treningsstasjonen din er kompakt uten at det har noe å si for selve produktet, så er kanskje Multigym GX et produkt som du seriøst vil vurdere.

Det er også utvidelsesmuligheter med dette treningsapparatet. Du kan nemlig skaffe deg tilbehør som beinpress, hvis det er noe du er interessert i.

Testresultat

Multigym fra Bodycraft et funksjonelt og allsidig treningsapparat, som legger til rette for varierte treningsøkter med ulike treningsøvelser i forskjellige treningsmiljø.

Det er også veldig fint at Bodycraft har tenkt på å lage et produkt som passer for alle uavhengig av høyde. Det er dessuten utvidelsesmuligheter, noe som alltid har en positiv påvirkning på en helhetlig vurdering av et produkt.

Fordeler:

 • Den største fordelen med Multigym GX er dets mange treningsmuligheter og bruksområder. I tillegg til at det kan brukes av mange mennesker uten at høyde trenger å være et potensielt problem. Du kan altså bruke dette apparatet uansett om du er høy eller lav.
 • Det passer like godt inn på et treningsstudio, som det gjør på et eventuelt treningsrom på en arbeidsplass. Det fungerer også helt fint hvis du er en av dem som har et treningsrom hjemme hos deg selv.
 • Det kan også brukes til mer enn 40 forskjellige øvelser. For profesjonelle idrettsutøvere er kanskje ikke det mye, men vi synes at det høres ut som mer enn godt nok for en treningsøkt. Det bidrar også til at trening ikke trenger å være kjedelig, fordi du kan variere øvelsene.
 • I tillegg så er dette et treningsapparat med utvidelsesmuligheter, og det er veldig positivt.

Ulemper:

 • Det sies at Multigym fra Bodycraft er innovativ, men helt sikre på hvilke spesifikke detaljer det er som gjør det innovativt er vi ikke. Så en oversikt over innovative detaljer med dette produktet hadde vært veldig positivt.
 • Det står også at apparatet kan brukes til 40 forskjellige øvelser. Det er generelt veldig bra! Det vi nå skal påpeke, er heller ikke en veldig stor ulempe, men det hadde nok vært hjelpsomt for mange. Vi sikter nemlig til et par forslag til hvilke øvelser som dette treningsapparatet kan brukes til!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Legde/bredde/høyde 187/215/210 cm
Vekt 147 kg
Maksimal bruksvekt 180 kg

Her finner du beste pris:

CDON

Abilica Express

Abilica express test

Abilica Express er et enormt treningsapparat med en lengde på 267 cm, en bredde på 214 cm og en høyde på 209 cm. Men dette er forståelig ettersom apparatet kan brukes av opptil 3 personer samtidig.

Produktbeskrivelse

Treningsapparatet kan brukes av 3 personer samtidig på grunn av apparatets konstruksjon. Det er konstruert med to separate vektmagasiner på 90 kilo, i tillegg til at det også er en stasjon hvor en annen kan trene dips.

Dette treningsapparatet har også mange treningsmuligheter utover dette. Det kan brukes til mer enn 40 øvelser, så her er det bare fantasien som setter grenser. I likhet med Abilica MultiPower, kan Abilica Express brukes til trening som er tilpasset spesifikke idretter.

Det betyr at dette treningsapparatet fungerer bra til hjemmetrening, men om du skulle være en bedriftsleder på jakt etter et treningsapparat så passer det veldig godt til bedrifter også.

Abilica Express er konstruert med rygg og seter som er justerbare. Det å ha muligheten til å tilpasse dette slik at det passer utmerket til deg, er veldig praktisk.

Du får også med en instruksjons-DVD og en fastmontert plakat med treningsøvelser, noe som kanskje kan være med å øke treningsmotivasjonen din.

Testresultat

Abilica Express er et enormt treningsapparat som kan brukes av opptil 3 personer samtidig. Det gir mange muligheter både til treningsøvelser, samt treningsmotivasjon og treningsglede. Men dersom noen vil trene maksimalt, så er det bare en om gangen som kan gjøre det.

Flere treningsstasjoner, tilpasningsdyktig og litt ekstrautstyr veier likevel opp for det, så dette er et godt alternativ å undersøke hvis vennegjengen din har lyst til å trene sammen!

Fordeler:

 • Den største fordelen til Abilica Express er at den har potensiale til å bli brukt av hele tre personer samtidig. Det betyr at en hel familie, søskenflokk eller vennegjeng kan trene samtidig. Det er selvsagt basert på hvor mange den aktuelle gruppen består av. Det er et godt grunnlag for en gøy treningsøkt!
 • Det er også positivt at treningsapparatet er tilpasningsdyktig, både når det gjelder treningsmiljø og rygg/seter. Abilica sitt treningsapparat kan brukes både hjemme og på en bedrift, i tillegg til at rygg og seter kan tilpasses individuelt. Med andre ord, en god og riktig treningsøkt for akkurat deg.
 • Med Abilica Express får du også en instruksjons-DVD og en fastmontert plakat med treningsøvelser med på kjøpet. Det er også veldig praktisk hvis det er en dag du mangler motivasjon eller ideer til hva du skal trene.

Ulemper:

 • Det er ikke så mange ulemper som dukker opp når vi gjør en helhetsvurdering av Abilica Express, men vi undrer litt over de tre treningsstasjonene. Det som omtales som dips-stasjonen, kan den bare brukes til det? Det hadde i hvert fall vært veldig praktisk hvis også de ulike stasjonene kunne tilpasses.
 • En annen detalj vi undrer oss litt over, er den maksimale bruksvekten som treningsapparatet tåler. Den er 150 kilo, samtidig som det følger med to vektmagasin på 90 kilo. Det betyr altså at hvis dette treningsapparatet brukes av noen som vil trene maksimalt, så må vedkommende trene alene.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Maksimal brukervekt 135 kg
Vektmagasi 2x 90 kg
Lengde/bredde/høyde 267/214/209 cm

Her finner du beste pris:

Gymgrossisten

Impulse Three Station Multigym

Impulse Three Station Multigym test

Impulse Three station multigym har en størrelse med en lengde på 270,5 cm og en bredde på 245,5 cm, men den oppleves likevel ikke så veldig stor ettersom den ikke er like høy. Høyden ligger nemlig på 214,8 cm. Det gir uansett mening at det er ganske stort, for 3 personer kan bruke det samtidig.

Produktbeskrivelse

Dette treningsapparatet fra Impulse er designet slik at det ikke ser så fryktinngytende ut, som store treningsapparater gjerne gjør. Dette apparatet ser derimot både brukervennlig og stilig ut.

Så hvis du eller vennegjengen din liker variert trening, eller dere fortrekker forskjellige treningsøvelser i tillegg til å trene sammen, så kan dette treningsapparatet hjelpe dere med det. Impulse tilbyr et multipress for trening av både bryst, skuldre og lår. Dere kan altså trene store deler av kroppen.

På et treningsstudio irriterer du deg kanskje litt over at du har liten plass å bevege deg på. Men slik er det ikke med Impulse Three station multigym. For selv om dere er tre personer som trener samtidig, så står dere ikke i fare for å komme borti hverandre overhodet.

Også med på dette kjøpet får dere tre vektmagasiner, som veier 91 kilo hver.

Testresultat

Impulse Three Station Multigym er ytterligere et treningsapparat som fokuserer på økt treningsmotivasjon og treningsglede gjennom muligheten til å trene sammen med flere. Samtidig som dere ikke vil plage hverandre plassmessig under treningsøkten.

Dette treningsapparatet fra Impulse er altså et treningsapparat som er både brukervennlig, samtidig som det har et kompakt og stilig design. Disse faktorene er noen veldig fine egenskaper, som fører til at de andre treningsapparatene får god konkurranse i denne produkttesten.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Impulse Three station multigym, er at det i likhet med Abilica Express kan brukes av tre personer samtidig. Det å ha muligheten til å trene sammen med flere (som du i tillegg kjenner), åpner for både økt treningsmotivasjon og treningsglede.
 • Treningsapparatet er i tillegg konstruert med et brukervennlig og stilig design, noe som bare bidrar til å dra helhetsvurdering oppover. Spesielt for dem som er opptatt av at treningsapparatet også skal se pent ut, i tillegg til å assistere deg under treningsøkten din.
 • En annen stor fordel er at treningsapparatet fra Impulse gir deg muligheten til å trene de fleste deler av kroppen. Du kan nemlig trene både skuldre, bryst og lår.

Ulemper:

 • Her omtales ikke noen av stasjonene som en stasjon for en spesifikk treningsøkt, men vi undrer oss litt over noe av det samme her. Impulse sitt treningsapparat tåler en bruksvekt på maksimalt bruksvekten 150 kilo, mens det følger med tre vektmagasin på 91 kilo.
 • Det betyr jo at også med Impulse Three Station Multigym så vil det bare være mulig for en å trene maksimalt. Men samtidig hvis det er flere som trener sammen, så er det kanskje ikke å maksimere treningsøkten som er hovedfokuset. Det ligger nok heller på å ha det litt gøy!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Maksimal brukervekt 150 kg
Vektmagasi 3 x 91 kg
Lengde/bredde/høyde 270,5/245,5/214,8 cm

Her finner du beste pris:

CDON

Nyttig å vite – fordeler med en multigym

Nå har du akkurat lest en produkttest som handlet om 9 forskjellige typer multigymmer. Uavhengig av om du har lest hele teksten eller bare hoppet rett til denne delen, så skal vi nå forsøke å oppsummere fordelene som kommer ved å kjøpe en multigym.

Å trene hjemme

Den aller største fordelen som en multigym fører med seg, er at du ikke trenger å gå ut av ditt eget hjem for å trene. Det er nemlig slik at det ikke alltid er det å gjennomføre en treningsøkt som er problemet, men det å komme seg over dørstokken. Med en multigym hjemme slipper du dette problemet.

Et plassbesparende og lettvint apparat

Hvis du også tenker over det, så er en multigym svært plassbesparende, selv om det ikke virker slik med en gang. Men grunnen til at vi sier det, er at en multigym er et ‘’alt i ett’’ treningsapparat.

I tillegg til å være plassbesparende, er trening med multigym veldig lettvint. Enten du er student eller har en jobb å gå til, så har du kanskje en veldig travel hverdag. I slike tilfeller er det veldig praktisk med et lite treningsstudio, som kan sørge for både enkle treningsøkter og glede i en ellers tung hverdag.

Du trenger ikke lenger å løpe rundt hjemme hos deg selv og lete etter treningsutstyret ditt før du skal trene. Du kan sikkert sverge på at du husker helt bestemt hvor du hadde sist, men så er det ikke slik likevel. Med en multigym har du alt samlet på et sted, og da slipper du den galoppen også.

Trygg trening

Det er dessuten mye tryggere å trene med en multigym. Du lurer sikkert på hvorfor vi sier det, men det har også en ganske enkel grunn. De aller fleste tenker at de har teknikken på plass, men det er ikke alltid sannheten. Med en multigym vil du så godt som automatisk få hjelp til dette.

Det fører oss også litt tilbake til det vi nevnte om å ha alt på et sted. Når treningsutstyret har sin faste plass, så slipper du også risikoen for at du plutselig sparker borti en vektstang eller vektskive som er på ville veier. Da henger vektskivene på multigymmen, og du slipper den ubehageligheten.

Multigym er penger spart

Bortsett fra den åpenbare fordelen med å trene hjemme hos deg selv, vil du også faktisk kunne spare penger på å kjøpe et multigym. Du synes kanskje at det er en litt rart ting å si, for en multigym er jo dyrt, men det er slik det er.

Du kan altså spare penger ved å kjøpe en multigym, og det gjør du ved å se på alle pengene du faktisk sparer i det lange løp. Med en multigym får du ‘’alt i ett’’ og slipper utgiftene med å kjøpe enkeltstående utstyr som vektstang og vektskiver. I stedet får du alt i en eneste stor pakke.

Kortversjonen

En multigym vil kort fortalt altså gjøre det mye enklere, billigere og tryggere for deg å trene. Multigymmer generelt sett plassbesparende, i tillegg til det finnes enkelte multigymmer som også lar deg trene sammen med andre. Eventuelt hva som er enda bedre enn det, er noe vi ikke vet!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo