Stavmikser test: De 10 beste stavmikserne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Sliter du med å få jevnet ut alle klumpene i sausen, eller har du enda til gode å klare å lage en saus som er skikkelig luftig? Da kan det være lurt å investere i en stavmikser!

En stavmikser er uerstattelig når det skal utføres enkle matlagingsprosesser. Som nevnt ovenfor, er det å lage saus blant en av disse matlagingsprosessene. Men et slikt apparat kan også brukes til å lage puréer, diverse stapper og majones.

Innenfor denne kategorien, så finnes det et bredt utvalg. Enten du er på jakt etter et helt enkelt produkt eller et produkt med litt flere finesser, så finnes det helt sikkert noe der ute.

I denne produkttesten skal vi se på og teste et utvalg av stavmikserne som finnes på markedet i dag. I tillegg skal vi finne ut hvilket apparat som fortjener følgende utmerkelse: beste stavmikser 2024!

Siemens Stavmikser MQ67110 – beste stavmikser 2024

Siemens Stavmixer MQ67110 test

Vår helhetsvurdering av Siemens Stavmikser MQ67110 forteller oss at dette er et veldig godt valg i jakten på en stavmikser. Denne stavmikseren drives av en kraftig motor på 750 watt, og du kan velge mellom 12 ulike hastighetstrinn. Den er også et stillegående apparat. Denne stavmikseren har et ergonomisk design og detaljer som gjør dette produktet til et fleksibelt og trygt redskap. Det er på grunn av disse detaljene at vi har valgt å kåre dette produktet til beste stavmikser 2024!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Siemens Stavmikser MQ67110 er produsert av Siemens. Størrelsen og vekten på produktet er ukjent, men stavmikseren er laget av rustfritt stål og har en effekt på 750 watt. Den er også utstyrt med 12 forskjellige hastighetstrinn og en pulsfunksjon.

Det er også ukjent hvor mange omdreininger denne stavmikseren tar i løpet av et minutt. Men på grunn av produktets hastighetstrinn vil mikseren kunne håndtere de fleste av dine utfordringer på kjøkkenet.

Takket være HighPerformance-bladene som stavmikseren er utstyrt med, vil du få et perfekt resultat hver eneste gang. Samtidig vil du oppleve den som svært behagelig å bruke, og det er på grunn av produktets ergonomiske design.

Denne stavmikseren er også utstyrt med en spiralledning, noe som bidrar til å øke produktets fleksibilitet. I tillegg er dette en stillegående og vibrasjonssvak stavmikser.

Fordeler:

 • Dette er en stavmikser laget av rustfritt stål, og det indikerer at dette produktet er både robust og solid. I tillegg gir det et inntrykk av at dette er et produkt med lang levetid, noe som alltid er veldig positivt.
 • Stavmikseren er designet med HighPerformance-blader, og bladene sikrer et perfekt resultat hver eneste gang. En kombinasjon av disse bladene og at den kan brukes til flere matlagingsprosesser gjør dette til et nyttig verktøy i ethvert kjøkken.
 • Produsenten kan også berømmes for måten de har designet denne stavmikseren på. Den er både ergonomisk og fleksibel, noe som vil gjøre det å bruke den til en sann fryd. Bedre enn dette blir det sannsynligvis ikke!
 • I tillegg er denne stavmikseren et svært stillegående apparat. Siden den kommer til å lage minimalt med lyd, så trenger du ikke bekymre deg for at apparatets lyd kommer til å irritere noen mens du bruker den.

Ulemper:

 • Det mangler litt utfyllende informasjon om produktets høyde, vekt og antall omdreininger. Men bortsett fra det, så avdekker ikke vår helhetsvurdering av dette produktet noen nevneverdige ulemper.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Siemens
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn 12 og turbofunksjon
Antall omdreininger Ukjent

Emerio Stavmikser

Emerio Stavmikser test

I vår helhetsvurdering så gjør Emerio Stavmikser en ganske ålreit figur. Kombinasjonen av det rustfrie stålet og gummien gjør denne stavmikseren både solid og behagelig å bruke. Dette er et apparat med tilsynelatende lang levetid. Denne stavmikseren er utstyrt med to hastighetstrinn, noe som fører til at apparatet kan brukes til å lage mye godt. Dette apparatet vil gi deg perfekt konsistens på majones, milkshake eller hva enn det skulle være akkurat når du vil.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Emerio Stavmikser er produsert av Emerio. Den er 9 centimeter høy og veier 4 kilo. Denne stavmikseren er laget av rustfritt stål og gummi, og den har en effekt på 250 watt. Du kan velge mellom to forskjellige hastighetstrinn, men antall omdreininger er ukjent.

Denne stavmikseren vil være et praktisk tillegg i samlingen med kjøkkenredskaper. Dette er nemlig et produkt som kan brukes til å tilberede majones, milkshake, sauser og mye annet godt. I tillegg er dette en stavmikser som byr på et fint resultat hver eneste gang.

Håndtaket på stavmikseren har et ergonomisk design. Det er dessuten veldig smalt, så hvordan du skal holde den kommer til å bli ditt minste problem. Denne stavmikseren vil passe perfekt i enhver hånd!

Rengjøring er ofte noe som byr på bekymring, siden en stavmikser består av elektriske og ikke-elektriske deler. Men det er noe du ikke trenger å bekymre deg for i det hele tatt, for knivdelen på denne stavmikseren er nemlig avtagbar. Enklere enn det blir det ikke!

Fordeler:

 • Denne stavmikseren er laget av både rustfritt stål og gummi. Dette er en kombinasjon som sikrer et solid produkt som i tillegg er svært behagelig å bruke.
 • Med stavmikserens to hastighetstrinn kan den brukes til å lage både saus og milkshake. Her er det nemlig bare fantasien som setter grenser, så det er ingen tvil om at dette vil være praktisk å ha på kjøkkenet. Du kan også forvente et bra resultat under enhver omstendighet!
 • I tillegg er dette et håndtak designet med utgangspunkt i ergonomiske hensyn, så det å bruke dette kjøkkenredskapet minimerer risikoen for at du pådrar deg belastningsskader som følge av matlaging.
 • Det har seg også sånn at knivdelen på denne stavmikseren er avtagbar. Det er veldig praktisk, for da kan du vaske den ikke-elektriske delen uten en eneste bekymring.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvor mange omdreininger denne stavmikseren kan gjøre i minuttet, men utover det avdekker ikke vår helhetsvurdering noen store ulemper med dette produktet.
 • Det kan likevel nevnes at dette tilsynelatende er en litt tung stavmikser.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Emerio
Materiale Rustfritt stål og gummi
Hastighetstrinn 2
Vekt 4 kg

Severin 3792 Stavmikser

Severin 3792 Stavmikser test

Vår helhetsvurdering av Severin 3792 Stavmikser forteller oss at dette er et greit alternativ for deg som ønsker et brukbart og behagelig produkt. Med sin kraftige motor vil denne stavmikseren uten tvil kunne hjelpe deg med matlagingen din. Det stopper imidlertid ikke der. I tillegg til å hjelpe deg med matlaging, så vil både rengjøring og oppbevaring etter bruk være lekende lett takket være en avtagbar del og en opphengsdetalj.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Severin 3792 Stavmikser er produsert av Severin. Dette er en stavmikser med ukjent høyde og vekt, men den er laget av rustfritt stål og har en effekt på 600 watt. Denne stavmikseren er utstyrt med variable hastighetstrinn, og kan gjøre 13 000 omdreininger i minuttet.

Denne stavmikseren kan hjelpe deg å lage nydelig tilbehør til flere godbiter på kjøkkenet. Enten du har lyst på en luftig smoothie til lunsj, smakfull suppe til middag eller en selvlaget dip til fredagschipsen, så er dette en stavmikser som kan hjelpe deg med alt dette.

Dette er en stavmikser med et stilrent design. Som nevnt er den laget av rustfritt stål, noe som i tillegg sikrer både lang levetid og enkel håndtering.

Stavmikserens knivdel er avtagbar, noe som er svært praktisk med tanke på rengjøringsprosessen. Denne detaljen har en effektiviserende effekt på denne prosessen. I tillegg er stavmikseren utstyrt med oppheng, så du kan henge den på veggen etter bruk.

Fordeler:

 • Siden denne stavmikseren er laget av rustfritt stål, så kan du forvente deg et solid produkt som i tillegg kommer til å vare en god stund etter at du har kjøpt det. Resten av designet er også stilrent, noe som også er veldig praktisk.
 • Takket være stavmikserens variable hastighetstrinn kan dette apparatet gjøre opp til 13 000 omdreininger i minuttet. Denne detaljen vil sørge for et jevnt og fint resultat på veldig kort tid, uansett hvilket måltid det du lager er relativt til!
 • Stavmikseren har en avtagbar knivdel. Det er en detalj som sikrer en mer effektiv rengjøringsprosess. I tillegg er det noe som også sikrer produktet lengre levetid, siden du slipper å leke med skjebnen med tanke på stavmikserens komponenter og vann.
 • Denne stavmikseren er dessuten utstyrt med et oppheng. Det er en svært praktisk detalj som gjør den veldig enkel å oppbevare. I stedet for å legge den i en kjøkkenskuff hvor den blir liggende i en annen haug med annet kjøkkenutstyr, så kan henges opp i stedet.
Ulemper:
 • Det er mangelfull informasjon vedrørende produktets høyde og vekt. Bortsett fra disse unntakene, så avdekker ikke vår helhetsvurdering noen store ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Severin
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn Variabel og turbo
Antall omdreininger 13 000

 

 

Smeg Stavmikser

Smeg Stavmikser test

Smeg Stavmikser gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Vår helhetsvurdering viser et solid, lett, kraftig, praktisk og stilfullt produkt som fort vil bli din beste venn på kjøkkenet. Denne stavmikseren vil forvandle både harde og myke råvarer til en perfekt konsistens. Smeg er en produsent kjent for sin retrostil, noe som også viser seg igjen i dette produktet. Vi synes at det er godt designmessig valg. I tillegg fås denne stavmikseren i flere, forskjellige farger, så du kan få akkurat den fargen du liker best – med deres utvalg som utgangspunkt!

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Smeg Stavmikser er produsert av Smeg. Dette produktet består av både rustfritt stål og plast. Stavmikserens høyde er 41,2 cm, og den veier 0,85 kilo. Den har en effekt på 700 watt, samt variable hastighetstrinn og turbofunksjon. Antall omdreininger er imidlertid ukjent.

En kraftfull motor på 700 watt, variable hastighetstrinn og turbofunksjon utgjør et godt grunnlag for dette produktet. For denne stavmikseren vil både harde og myke råvarer være en lett match. I tillegg kan du forvente et perfekt resultat hver eneste gang den er i bruk!

Denne stavmikseren er designet med utgangspunkt i ergonomiske hensyn, noe som gjør at du får et godt grep rundt håndtaket på den. Dette gjør det mulig for apparatet å jobbe på en måte som oppleves skånsomt på håndleddet ditt. I tillegg er den designet i retrostil!

Dette er en stavmikser som kommer i flere, forskjellige farger. I vår produkttest har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen, men denne stavmikseren kommer også i fargene creme, pastellblå og rød. Her finnes det noe for alle typer mennesker!

Fordeler:

 • Denne stavmikseren er laget av både rustfritt stål og plast, og det er to solide materialer. Det betyr at ved å investere i Smeg Stavmikser, så vil du få et produkt med lang levetid. I tillegg vil stålet i kombinasjonen sørge for en robust konstruksjon.
 • Det er naturligvis en stor fordel at dette produktet kan brukes til både harde og myke råvarer. Det gjør dette til et svært effektivt produkt, som i tillegg vil gi deg en perfekt konsistens på det du skal tilberede.
 • I tillegg er det svært praktisk at Smeg har tatt utgangspunkt i ergonomiske hensyn i utformingen av denne stavmikseren. Denne utformingen sikrer et godt grep og en skånsom håndtering av apparatet.
 • I designprosessen i forbindelse med dette produktet har Smeg gjort flere gode valg. Her har de kjørt retrostil, noe som gjør stavmikseren i seg selv til en fryd for øye. I tillegg leverer de produktet i flere farger. Det er en svært praktisk detalj som vil treffe en større målgruppe.
Ulemper:
 • Det mangler informasjon om produktets frekvens, men ettersom vi kjenner til både stavmikserens effekt og hastighetstrinn, så er ikke dette en detalj som drar ned helhetsinntrykket av dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Smeg
Materiale Rustfritt stål og plast
Hastighetstrinn Variabel og turbo
Antall omdreininger Ukjent

KitchenAid 5KHB1231 Classic Stavmikser

KitchenAid 5KHB1231 Classic Stavmikser Svart test

5KHB1231 Classic Stavmikser gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Det foreligger ingen store ulemper, men samtidig så er dette produktet langt i fra det å bli kåret til testvinneren. Med bakgrunn i det vi har avdekket i testen av dette produktet, så kan vi anbefale dette til spesifikke personer. Vi anbefaler dette produktet til de som ønsker å skifte ut den gamle stavmikseren sin, samtidig som de kun skal bruke apparatet til det mest nødvendige. Hvis du derimot er på jakt etter et apparat som vil være den faste følgesvenn i tykt og tynt, så må du nok fortsette letingen en liten stund til!

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

5KHB1231 Classic Stavmikser er produsert av KitchenAid, og den er laget av rustfritt stål. Produktets høyde og vekt er ukjent, men stavmikseren har en effekt på 180 watt og ett hastighetstrinn. Stavmikserens frekvens (antall omdreininger) er også ukjent.

Som produktnavnet tilsier, så er dette en stavmikser for de enkle og tradisjonelle matlagingsoppgavene. Hvis du er på jakt etter en hjelpende hånd til blanding av saft, pisking av egg eller lignende prosesser, så er altså dette produktet midt i blinken for deg.

Stavmikseren er utstyrt med et håndtak med mykt grep. Du trenger altså ikke bekymre deg for at det å håndtere dette apparatet skal være vondt. Den er også utstyrt med en avtagbar knivdel, noe som legger et godt grunnlag for en effektiv rengjøringsprosess.

I vår produkttesten har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen, men denne stavmikseren er også tilgjengelig i hvit. Det betyr at apparatet ikke bare vil ta seg godt ut designmessig, men du kan også få akkurat den fargen du vil ha.

Fordeler:

 • Denne stavmikseren er laget av rustfritt stål. Når du kjøper dette produktet, vil du altså få en stavmikser som kan hjelpe deg med generell matlaging i lang tid fremover.
 • Stavmikserens håndtak er designet med mykt grep. Det å bruke dette apparatet kommer altså ikke til å gjøre vondt, men vi savner litt mer utfyllende informasjon om hvilke spesifikke valg produsenten har tatt i utformingen av dette produktet.
 • Knivdelen på stavmikseren er avtagbar. Dette er en detalj som vil gjøre det svært effektivt å rengjøre både knivdelen og stavmikseren generelt.
 • Designmessig er dette en veldig pen stavmikser. I tillegg er den tilgjengelig i fargene hvit og svart, så du kan velge deg akkurat den fargen du vil ha.

Ulemper:

 • Her er det mangelfull informasjon om produktets høyde, vekt og frekvens (antall omdreininger).
 • Denne stavmikseren har en effekt kun på 180 watt, noe som er den laveste effekten vi har sett i denne testen. I tillegg er den designet kun for å klare de aller enkleste matlagingsprosessene, og vi forventer litt mer fra et produkt på dette prisnivået.
 • Stavmikseren omtales som en multifunksjon stavmikser, men det foreligger ingen argumentasjon for det.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent KitchenAid
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn 1
Antall omdreininger Ukjent

 

Bosch ErgoMixx Stavmikser MS6CA4150

Bosch ErgoMixx Stavmikser MS6CA4150 test

Bosch ErgoMixx Stavmikser MS6CA4150 gjør en god figur i denne produkttesten. Vår helhetsvurdering viser et produkt med lang holdbarhet hvor begrepet allsidighet blir tatt til helt nye høyder. Bosch har gjort mye riktig i arbeidet med dette produktet. Her legges det til rette for at du kan tilberede varm og kald mat i løpet av kort tid. Det er du som har kontrollen til enhver tid, og resultatet vil bli akkurat slik du vil ha det hver eneste gang. I dette tilfellet er hele prosessen ren plankekjøring, for de avtagbare delene kan også vaskes i oppvaskmaskin. Boschs produktserie ErgoMixx består altså av produkter som er både enkle og effektive!

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Bosch ErgoMixx Stavmikser MS6CA4150 er produsert av Bosch, og den er laget av rustfritt stål. Produktets høyde og vekt er ukjent, men det har en effekt på 800 watt. Det har også 12 hastighetstrinn og en turbofunksjon, men produktets frekvens er ukjent.

Med dette produktet følger det med praktisk ekstrautstyr. I tillegg til selve stavmikseren får du blant annet en minihakker og en ballongvips, noe som gjør dette til et svært allsidig produkt. Den kan brukes til både å lage suppe og å hakke nøtter eller lignende ingredienser.

Denne stavmikseren består av en stålfot, og det betyr at apparatet kan brukes til både varme og kalde væsker. Dette er det eneste produktet hvor dette har blitt spesifisert, og denne egenskapen er naturligvis veldig praktisk.

Ettersom det følger med litt ekstrautstyr, så er naturligvis de medfølgende delene avtagbare. Det må de selvsagt være for at det skal være mulig å bytte mellom de ulike redskapene. I tillegg til det, så tåler også de avtagbare delene å vaskes i oppvaskmaskin.

Fordeler:

 • Som flere av de andre produktene i denne testen, så er denne stavmikseren laget av rustfritt stål. Men her spesifiseres det også at apparatet kan brukes i både varme og kalde væsker, noe som er veldig praktisk. Det tar produktets allsidighet til et helt nytt nivå!
 • Når vi først snakker om allsidighet, så kan denne stavmikseren hjelpe deg med flere, forskjellige matlagingsprosesser. Med dette produktet kan du blant annet piske fløte, lage suppe, hakke nøtter eller blande guacamole til fredagstacoen.
 • Det er takket være ekstrautstyret at stavmikseren er så allsidig, men det stopper ikke der. I tillegg til det så er naturligvis ekstrautstyret avtagbart, og det kan vaskes i oppvaskmaskin. En veldig effektiv rengjøringsprosess, med andre ord!
 • Stavmikseren er dessuten utstyrt med 12 forskjellige hastighetstrinn og en turbofunksjon. Det betyr at du kan få et perfekt resultat på null komma niks, samtidig som du kommer til å ha kontroll på det som skjer under hele prosessen!
Ulemper:
 • Også her mangler det litt praktisk informasjon. Det innebærer informasjon om stavmikserens høyde, vekt og frekvens (antall omdreininger). Men bortsett fra det så avdekker ikke vår helhetsvurdering noen ulemper ved dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Bosch
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn 12 (+ turbofunksjon)
Antall omdreininger Ukjent

Braun Stavmikser MQ3045

Braun Stavmikser MQ3045 test

Braun Stavmikser MQ3045 gjør en god figur i denne produkttesten. Det er veldig enkelt å dra konklusjoner på utseendet til et produkt, men denne stavmikseren er et klart bevis på at det ikke alltid er riktig. Selv produkter med et svært enkelt design kan imponere stort. Dette er en beskrivelse som passer perfekt på dette produktet. Vår helhetsvurdering viser nemlig at dette er et enkelt produkt som er stappfull av smarte egenskaper. Denne stavmikseren er også den letteste stavmikseren som har blitt testet i vår produkttest. Derfor vil bruk og oppbevaring av dette produktet være svært enkelt. Braun er et bra valg, med andre ord!

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Braun Stavmikser MQ3045 er produsert av Braun, og den er laget av plast. Stavmikseren er 39,5 cm høy og den veier 779 gram. Den har effekt på 700 watt og to hastighetstrinn, men stavmikserens frekvens er ukjent.

Denne stavmikseren har et svært enkelt utseende, men det betyr ikke at den ikke er allsidig. Det følger med både visp og minihakker, så dette produktet kan brukes til både pisking av fløte, knusing av is og tilbereding av en silkemyk suppe.

Dette er en stavmikser som består av flere smarte systemer, deriblant et EasyClick system og et SplashControl system. Førstnevnte gjør det enkelt å skifte mellom visp, minihakker og annet utstyr, mens sistnevnte sørger for minst mulig søl under prosessen.

Takket være systemet EasyClick byr også dette produktet på et mykt grep, noe som gjør denne stavmikseren veldig behagelig å jobbe med.

Fordeler:

 • Dette er en særdeles lett stavmikser. Grunnlaget for denne påstanden er at apparatet er laget av plast, og naturligvis at det oppgis at det kun veier 779 gram. Dette er altså det letteste produktet i denne produkttesten.
 • Denne stavmikseren har et veldig enkelt utseende, men her er det viktig å ikke dømme boken etter omslaget. Selv om stavmikseren har et enkelt design, så har den definitivt potensial til å bli din beste venn på kjøkkenet.
 • Dette er en stavmikser som drives av flere smarte systemer som EasyClick og SplashControl. Disse systemene har en effektiviserende effekt på matlagingsprosessen i sin helhet. Det gjør alle sider ved prosessen enklere, samt at det minimerer søl.
Ulemper:
 • Det mangler informasjon om stavmikserens frekvens eller antall omdreininger i minuttet.
 • Ekstrautstyret er naturligvis avtagbart, men det oppgis ikke hvordan utstyret skal rengjøres. Vi savner informasjon om hvor vidt det kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Braun
Materiale Plast
Hastighetstrinn 2
Antall omdreininger Ukjent

Viceversa TIX Stavmikser

Viceversa TIX Stavmikser test

Selv om vi savner informasjon om produktets vekt, så kommer Viceversa TIX Stavmikser helt greit ut av vår produkttest. Det er ingen tvil i at dette i seg selv er et bra produkt, men det er altså slik at det ikke følger med noe ekstrautstyr. Viceversa lover deg et produkt som utfører hver eneste oppgave perfekt, som er lett å manøvrere, som forhindrer søl og som er lett å rengjøre. Men mangelen på ekstrautstyr får det nesten til å høres for godt ut til å være sant.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Viceversa TIX Stavmikser er produsert av Viceversa, og den er laget av rustfritt stål. Stavmikseren er 42 cm høy, men vekten er ukjent. Den har en effekt på 600 watt og 5 forskjellige hastighetstrinn, så mikserens frekvens vil variere mellom 7000 og 13 000 o/min.

Med dette produktet følger det ikke med noe ekstrautstyr. I stedet er stavmikseren utstyrt med kraftfulle kniver som følger samme stil som resten av produktet (rustfritt stål), noe som gjør at denne stavmikseren kan brukes til hver enn du ønsker at den skal gjøre for deg.

Mikserfoten er designet spesielt for at det skal forhindre søl. I tillegg er stavmikseren utstyrt med en spiralledning, som skal gjøre produktet enda mer effektivt. Spiralledningen gjør nemlig stavmikseren enkel å manøvrere, samt at ledningen ikke kommer til å plage deg.

Denne stavmikseren er tilgjengelig i mange farger. Her kan du velge mellom fargene hvit, grønn, gul, oransj, rød og turkis. Uansett hvilken farge du velger er rengjøringsprosessen like enkel. Alt som skal til, er nemlig en fuktig klut!

Fordeler:

 • Dette er en stavmikser av rustfritt stål, noe som betyr at produktet har potensial til å vare en god stund. Det er selvsagt det mest optimale når noen er på jakt etter et nytt tillegg til samlingen med kjøkkenredskaper.
 • Her følger det ikke med noe ekstrautstyr, men takket være stavmikserens kraftfulle kniver vil dette produktet gjøre nytte for seg likevel. I tillegg er det veldig enkelt å rengjøre alle delene som stavmikseren består av, for du skal bare tørke over den med en fuktig klut.
 • Produsenten har tatt mange smarte valg i utformingen av dette produktet. Mikserfoten er designet for spesifikt å forhindre søl, og selve stavmikseren er utstyrt med en spiralledning. Det er et effektivt og praktisk produkt, med andre ord!
 • Også dette er en stavmikser som er tilgjengelig i mange farger. Det er alltid positivt at forbrukeren har større valgfrihet i forbindelse med produktets farge.
Ulemper:
 • Det mangler informasjon om stavmikserens vekt, men dette alene er naturligvis ikke nok til å dra helhetsinntrykket ned.
 • Det følger ikke med noe ekstrautstyr med dette produktet, men til gjengjeld er stavmikseren utstyrt med noen kraftfulle kniver.
 • Det sies dog at stavmikseren kan klare enhver oppgave den settes til, men her gis ingen konkrete eksempler. Derfor gir mangelen på ekstrautstyr en indikasjon på at dette er en stavmikser som fungerer best til de tradisjonelle og enkle matlagingsprosessene.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Viceversa
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn 5
Antall omdreininger 7000-13 000

 

 

Alessi MDL10 Plissé Stavmikser

Alessi MDL10 Plissé stavmikser

Det er nok Alessi MDL10 Plissé Stavmikser som kommer dårligst ut i vår produkttest. Grunnen er at det er altfor mange grunnløse påstander. Vi tviler ikke på at dette er et godt produkt, men uten utfyllende informasjon er det vanskelig å gjøre en rettferdig vurdering.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Alessi MDL10 Plissé Stavmikser er produsert av Alessi, og den er laget av termoplast. Stavmikseren er 34 cm høy, men vekten er ukjent. Den har en effekt på 500 watt og variable hastighetstrinn, noe som fører til at stavmikserens frekvens er ukjent.

Denne stavmikseren beskrives som ‘’den perfekte kombinasjonen av design og funksjonalitet’’. Dette er visstnok en smart stavmikser som kan brukes med både normal og høy hastighet til å tilberede alle slags matretter, men vi savner litt mer konkrete eksempler.

Dette er en stavmikser som skiller seg ut designmessig i denne produkttesten. Grunnen til det er at den er designet av Michele De Lucchi, og han er kjent for sin unike designform. Men det er uten tvil et smalt og stilrent produkt, det skal han ha.

Denne stavmikseren er tilgjengelig i fire forskjellige farger. Denne designeren har gått for et litt mer tradisjonelt utvalg hvor både hvit, grå og svart er representert. Du kan også få stavmikseren i rød, hvis du vil.

Fordeler:

 • Dette er en stavmikser som beskrives som smart. Den kan nemlig brukes på både normal og høy hastighet, samt at du kan tilberede alle slags matretter med den. Generelt sett er det naturligvis en grei påstand, men vi savner en begrunnelse og konkrete eksempler her.
 • Derfor er det stavmikserens design og variasjonen i antall tilgjengelige farger som trekkes frem for produktets største fordel. Med dette produktet følger det rett og slett med en produktbeskrivelse som er altfor mangelfull.
Ulemper:
 • Her mangler det informasjon om både stavmikserens vekt og frekvens. I tillegg savner vi en utfyllende produktbeskrivelse. Det fremstår litt som en rekke påstander som er slengt sammen uten noen form for begrunnelse for hvorfor det er slik.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Alessi
Materiale Termoplast
Hastighetstrinn Variabel
Antall omdreininger Ukjent

Wilfa Stavmiksersett SM-1FP

Wilfa Stavmiksersett SM-1FP test

Wilfa Stavmiksersett SM-1FP kommer godt ut i denne produkttesten. Hvis du er på jakt etter et kraftig apparat som kan bistå deg i en rekke matlagingsprosesser, så vil dette produktet være et veldig godt alternativ. Det er også et stort pluss at ekstrautstyret kan vaskes i oppvaskmaskin. I tillegg kan stavmikseren henges opp på veggen, noe som definitivt har en økende effekt på produktets levetid.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Wilfa Stavmiksersett SM-1FP er produsert av Wilfa, og den er laget av rustfritt stål. Den er 23 cm høy, men produktets vekt er ukjent. Stavmikseren har en effekt på 700 watt og trinnløse hastighetstrinn, så dens frekvens er ukjent.

Som produktnavnet tilsier så er dette et stavmiksersett, noe som betyr at det følger med ekstrautstyr. Her får du en minihakker og en visp med på kjøpet. Dette gir deg muligheten til å bruke denne stavmikseren til både hakking, miksing, knusing og visping.

Selve stavmikseren består altså av rustfritt stål, men håndtaket er av gummi. Denne detaljen gjør at apparatet er behagelig å holde, men det sikrer også du kan ha et godt grep om den. Det er svært praktisk da dette er en stavmikser med en kraftig motor.

Stavmikseren i dette settet er også av den praktiske sorten. De avtagbare delene i dette stavmiksersettet kan nemlig vaskes i oppvaskmaskin. I tillegg følger det med et veggfeste i pakken, så selve stavmikseren enkelt kan henges opp på veggen.

Fordeler:

 • I dette stavmiksersettet følger det ekstrautstyr som gjør stavmikseren veldig allsidig. Kombinasjonen av dette og stavmikserens kraftige knivblad gjør at den kan brukes til flere av de vanligste matlagingsprosessene. Det er svært praktisk!
 • Denne stavmikseren består av en kombinasjon av rustfritt stål og gummi. Du kan altså vente deg et produkt som er behagelig å bruke, samtidig som det har lang levetid.
 • Dette er en stavmikser med ekstrautstyr, så det sier seg nok selv at røreverktøyene i denne produktpakken er avtagbare. Men det stopper ikke der, for delene kan også vaskes i oppvaskmaskin. Rengjøringsprosessen blir lekende lett!
 • Men ekstrautstyr er altså ikke det eneste som følger med i dettet stavmiksersettet. Det følger også med et veggfeste, som vil gjøre det svært enkelt å oppbevare apparatet når det ikke er i bruk. I stedet for at det skal ligge og slenge i en skuffe, så kan du henge det opp!
Ulemper:
 • Foruten manglende informasjon om stavmikserens vekt og frekvens (antall omdreininger), så avdekker ikke vår helhetsvurdering noen store ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Materiale Rustfritt stål
Hastighetstrinn Trinnløs
Antall omdreininger Ukjent

Stavmikserens funksjoner og antall bruksområder går hånd i hånd

En stavmikser har en selvskreven plass på et kjøkken. Dette er et apparat som brukes regelmessig av noen, mens andre kun bruker det fra tid til annen. Stavmikseren er altså et produkt som oppfyller ulike behov, og det stilles ulike krav til dette produktet.

Det er altså ikke bare-bare å kjøpe en stavmikser (eller annet kjøkkenutstyr). For hva skal en egentlig vektlegge i jakten på en stavmikser? Siden folk har forskjellige behov, så stilles det også ulike krav til hvert enkelt produkt.

Derfor kan det være utfordrende å gi en konkret anbefaling om hva som kan være en god investering for akkurat deg. For at en slik anbefaling skal bli så presis som mulig så bør vedkommende kunne sette seg inn i din nøyaktige situasjon, men slik er det jo ikke.

Likevel finnes det noen punkter som går igjen i alle gode stavmiksere. Hvis du er på jakt etter en stavmikser med mange bruksområder, så er det viktig å huske på at dette og stavmikserens funksjoner ofte går hånd i hånd.

Stavmikserens funksjoner

Hva er en god stavmikser? Når noen blir stilt et slikt spørsmål, så vil sannsynligvis svaret ta utgangspunkt i det vedkommende mener personlig. Men på et generelt grunnlag vil vi si at du bør se etter svar på følgende spørsmål i jakten på den perfekte stavmikser:

 • Hvilket materiale er stavmikseren laget av?
 • Hvor effektiv er den aktuelle stavmikseren?
 • Samsvarer stavmikserens effekt med det du ønsker å bruke den til?
 • Er dette et brukervennlig produkt?
 • Hvordan er lydnivået på den aktuelle stavmikseren?

Stavmikserens bruksområder

Dersom du er på jakt etter en stavmikser med mange bruksområder, bør du definitivt legge vekt på stavmikserens funksjoner. Grunnen til det er at funksjonene kan fortelle deg mye om hvordan produktet kan brukes.

En stavmikser med stålfot kan benyttes til både kalde og varme råvarer, for eksempel. Det kan sannsynligvis ikke en stavmikser som er laget av plast. Effektivitet og effekt er også to faktorer som henger sammen med stavmikserens bruksområder.

Når det imidlertid gjelder spørsmålene om brukervennlighet og lydnivå, så har det nok lite innvirkning på stavmikserens bruksområder. Det er heller noe som henger sammen med produktets komfort.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo