Sommerdekk test: De 7 beste sommerdekkene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne testen tar for seg sommerdekk. Vi vurderer og kårer beste sommerdekk 2024.

Continental PremiumContact 6 – BEST I TEST SOMMERDEKK

Continental PremiumContact 6

Continental PremiumContact 6 er et av markedets beste sommerdekk – her får du mye for pengene. Dekket er designet med større kontaktflate på yttersidene og er en forbedret versjon av forgjengeren sin, SportContact 5. Her får du et solid sidegrep, både på tørre og våte veier.

Produktet kan kjøpes på:

Se dagens pris

Produktbeskrivelse  

Continental PremiumContact 6 oppleves som et svært lettkjørt dekk. Understyringen er balansert og dekket har rolige reaksjoner. Kombinert skaper dette en unik komfort som legger til rette for kontrollert og stabil kjøring. Sommerdekket har også imponerende bremseegenskaper, særlig på tørr asfalt.

Dekket har også et lavt drivstofforbruk og støyer lite. Produsenten har lagt stor vekt på sikkerhet og det nye designet består av en formidabel gummiblanding hvilket bistår bremsestrekke. Rullemotstanden er forbedret slitebanemønsteret er helt nytt for modellen. I forhold til forgjengeren, har Continental PremiumContact 6 15 % lengre levetid samt et 10 % lavere støynivå.

Det som dog trekker noe ned, på et ellers utmerket sommerdekk, er vannplaning. Her stiller dessverre ikke Continental PremiumContact 6 sterkt, verken i svinger eller på rette veier. Motstandskraften er ikke god nok til å forhindre eller redusere risikoen for vannplaning. Likevel har dekket så gode egenskaper på de andre områdene, hvilket gjør Continental PremiumContact 6 til det beste sommerdekket i testen.

Resultat

Continental PremiumContact 6 har flere gode sider. I forhold til andre sommerdekk i denne testen, viser PC6 at det takler både våte og tørre flater med like god prestasjon. Dette er unikt og gjør Continental PremiumContact 6 til best i test av sommerdekk. Det må likevel nevnes at dekket ikke presterer like godt ved forhindring av vannplaning.

Her får du dog ekstremt gode kjøreegenskaper på både våt og tørr vei. Bremselengden, kjøre grepet og komforten er på plass. Dekket føles trygt og stabilt, og gir en helhetlig sikker opplevelse. Det er ikke tvil om at Continental PremiumContact 6 er dekket som kommer best ut i denne testen.

Fordeler:

 • Fordelene med Continental PremiumContact 6 er mange. Her kan vi blant annet trekke frem de gode bremseegenskapene, hvilket er like gode på både tørr og våt asfalt. Dekket legger også til rette for en trygg kjøreopplevelse og sikkerhet er satt i fokuset. Sommerdekket har også et meget lavt støynivå, hvilket er et stort pluss.

Ulemper:

 • Den eneste ulempen til Continental PremiumContact 6 er dets svake prestasjon i vannplaningstesten. Dekket har dessverre ikke den motstandskraften som er nødvendig, for å kunne forhindre eller redusere sjansene for vannplaning

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Diamenter

16

   

 

Beste priser hos:

Sjekk dagens pris

Goodyear EfficientGrip Performance 2 – Beste kjørelengde

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Goodyear EfficientGrip Performance 2 er det sommerdekket i testen med lengst kjørelengde. Dette dekket kjenner du kanskje igjen fra tidligere år. EfficientGrip Performance 2 er nemlig etterkommeren av forgjengeren fra Goodyear – nå med forbedrede og optimaliserte kvaliteter.

Produktbeskrivelse

Forgjengeren var et populært valg i sin tid, men presterte ikke like godt på våt asfalt og hadde ikke den beste levetiden. Dette har Goodyear nå gjort noe med, og EfficientGrip Performance 2 er utstyrt med både Wet Breaking Technology og Milegae Plus Technology. Dekket ruller like lett som før, og de gode kvaliteten har produsenten tatt med seg.

Wet Breaking Technology er en innovative funksjon som sørger for at EfficientGrip Performance 2 har en mye kortere bremselengde på våte veier. Dekket kommer fortsatt med de samme gode egenskapene for hindring av vannplaning. Nå har dekket et like godt grep og bremselengde på våt som på tørr asfalt.

Milegae Plus Technology sørger for at dekket også har en bedret og økt levetid. Dette gir deg høy ytelse og et dekk som varer. Kjørelengden er som sagt forbedret med hele 50 %, og dekkets veigrep og stabilitet har også fått et løft. Dette er et solid dekk som gir deg en økt komfort, uten at det går utover støynivået. Forgjengeren var kjent for å støye lite, og denne kvaliteten finner vi også i EfficientGrip Performance 2.

Resultat

Goodyear EfficientGrip Performance 2 er en ny og forbedret utgave av forgjengeren, EfficientGrip Performance. Nå har flere av manglene og ulempene med det tidligere dekket blitt optimalisert og forbedret betraktelig. EfficientGrip Performance 2 kommer blant annet med en forbedrete ytelse, bedre bremseegnskaper på våt vei og en økt levetid

Takket være Wet Breaking og Milegae Plus Technology, har EfficientGrip Performance 2 blitt optimalisert i alle ledd. Her får du et dekk som griper bra, har gode egenskaper og en utmerket kjørelengde. Fordelene med forgjengeren har blitt bevart, og derfor er også EfficientGrip Performance 2 særdeles god på å forhindre vannplaning. EfficientGrip Performance 2 gjør det godt i vår test, og er et pålitelig og sikkert valg.

Fordeler:

 • Goodyear EfficientGrip Performance 2 kommer nå med en langt kortere bremselengde på våte underlag. Takket være Wet Breaking Technology, har dekket klart å fikse det som var forgjengerens dårligste egenskap. I tillegg er kjørelengden bedret med opptil 50 %, og veigrepet har gått fra gjennomsnittlig til meget bra.

Ulemper:

 • Det er ikke mye å utsette på Goodyear EfficientGrip Performance 2. Det eneste svake punktet til dekket, finner vi i situasjoner med vannplaning. Her opplever i vannplaning noe raskere enn andre gode modeller, men likevel presterer det over gjennomsnittet godt også på dette punktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Dimensjon

16
   

Beste priser hos:

Byttdekk.com

Nokian Hakka Blue 2

Nokian Hakka Blue 2

Den finske produsenten Nokian lever er et solid sommerdekk med sin modell Nokian Hakka Blue 2. Dette dekket er aller best på våte sommerveier – faktisk er det blant testens beste på dette området. Her får du et godt grep og dekket har en høy motstandskraft hvilket minsker risikoen for vannplaning. Dekket har en relativt kort bremselengde på både våt og tørr vei, men presterer best på regntunge veier.

Produktbeskrivelse

Nokian Hakka Blue 2 har et godt sidegrep og kommer med en mengde gode kjøreegenskaper. Vi opplever en nøytral balanse kombinert med en god reaksjonsevne. Dette gir deg mye kontroll og skaper en behagelig kjøreopplevelse. I tillegg er dette et svært lettkjørt dekk, og for de uerfarne bilistene vil dette nok være blant de tryggeste alternativene innen sommerdekk.

Det er nemlig enkelt å forutse når dekket holder på å miste grepet under press, hvilket gjør at det øker følelsen av kontroll og stabilitet. I tillegg har dekket en lett rull og støyer minimalt. Når det kommer til tørr asfalt, presterer dessverre ikke Nokian Hakka Blue 2 like godt. Det er tydelig at dekket trives best på våte veier.

Dessverre har også Nokian Hakka Blue 2 et noe høyt drivstofforbruk, hvilket kan trekke ned for noen forbrukere. Derimot er dekket svært understyrt og myk, selv på raske baner. Dekket har høy motstandskraft for vannplaning, både i svinger så vel som på rett vei.

Resultat

Alt i alt er Nokian Hakka Blue 2 er godt og pålitelig sommerdekk. Selv om dekket har flere gode egenskaper, viser det også noen svake sider hvilket gjør at det ikke blir når toppen av vår test. Dette dekket passer utmerket til de som kjører på våte veier gjennom sommeren, og som ikke legger vekt på et høyt drivstofforbruk.

Derimot presterer ikke Nokian Hakka Blue 2 like godt på tørr asfalt, hvilket er skuffende for et sommerdekk. Den høye motstandskraften minimerer risikoen for vannplaning og dekket i seg selv oppleves som lettkjørt. Derfor er Nokian Hakka Blue 2 et godt valg for uerfarne bilister som har behov for et solid og robust dekk med sikre egenskaper.

Fordeler:

 • Nokian Hakka Blue 2 er blant testens beste på regntunge veier. Her får du et dekk med en særdeles kort bremselengde, høy motstandskraft hva gjelder vannplaning og et godt sidegrep. I tillegg er det en stor fordel at dekket er relativt lettkjørt. Det er lett å forutse når dekket holder på å miste grepet under press.

Ulemper:

 • Den største ulempen til Nokian Hakka Blue 2, viser seg når dekket testes på tørr asfalt. Her presterer ikke dekket like godt som på våt asfalt, men likevel gjør dekket det bedre enn mange andre på markedet. Dekket har også et noe høyt drivstofforbruk, hvilket også trekker ned.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profilt 55
Dimensjon 16

Beste priser hos:

Skruvat.no

Goodyear EfficientGrip Performance

Goodyear EfficientGrip Performance

EfficientGrip Performance var lenge et av Goodyear sine mest populære sommerdekk. Nå har produsenten lansert en ny og forbedret versjon av dekket, men likevel er det mange forbrukere som strekker seg etter klassikeren. Dette dekket har flere gode egenskaper, men kommer også med en del svakere kvaliteter som viser seg i testen.

Produktbeskrivelse

EfficientGrip Performance er et sommerdekk som ruller lett og støyer lite. Her får du mye komfort for pengene, og dekket har et særdeles lavt drivstofforbruk. Dekkets sterke motstandskraft er også en stor fordel. Her er sjansene for vannplaning minimale, både i svinger og på rette veier.

Bremselengde på tørr asfalt er god, og det er tydelig at det er på tørre flater dekket viser seg fra sin beste side. Dekket har en evne til filtrere bort diverse ujevnheter i kjørebanen, hvilket er med på å øke komforten og stabiliteten til. Vi ser derimot at dekkets kjøreegenskaper blir noe svekket i svinger. Her er styreposisjonen diffus og sidegrepet blir mindre.

Dekket er mykt, men kan på tørre kjørebaner av og til oppleves som nødvendig mykt. Dette er med på styrke følelsen av at dekket er understyrt, hvilket trekker noe ned for helhetsvurderingen. EfficientGrip Performance har flere gode, men også flere dårlige egenskaper. Dette dekket var kanskje blant de beste i sin tid, men sliter med å konkurrere mot de nyere modellene.

Resultat

Goodyear EfficientGrip Performance er absolutt et greit og pålitelig valg av sommerdekk. Her får du et gjennomsnittlig grep, samt et stabilt og komfortabelt dekk som støyer lite og ruller lett. Likevel ser vi at dekket ikke bremser like godt på våt vei som på tørr asfalt. Dette trekker noe ned. Men dekket motstår vannplaning og reduserer derfor risikoen for dette betraktelig.

Dette er et gjennomsnittlig dekk med både gode og mindre gode kvaliteter. Dersom du skal benytte dekket i et tørt og varmt klima, vil du nok få de beste godene fra Goodyear EfficientGrip Performance. Det er nemlig i varmt vær og på tørr asfalt at dekket virkelig viser seg fra sin beste side. Det finnes dog andre konkurrenter på markedet som kan vise bedre egenskaper over hele linjen, derfor blir ikke Goodyear EfficientGrip Performance best i test og havner midt på treet.

Fordeler:

 • En av de største fordelene til Goodyear EfficientGrip Performance, er dekkets evne til å rulle lett og støye lite. I tillegg er dette et særdeles komfortabelt dekk, med gode egenskaper på tørr asfalt. Dekket har også gode ovner når det gjelder å motstå vannplaning, dette trekker en del opp.

Ulemper:

 • Tidligere år har dette dekket prestert godt på våte veier. Men i årets test, sammenlignet med de andre konkurrentene, kommer det frem at Goodyear EfficientGrip Performance bremser noe dårlig på våt vei. Ellers har dekket greie egenskaper på våt asfalt, men vi skulle sett at dekket bremset bedre

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Dimensjon

16

Beste priser hos:

Byttdekk.com

401 High Performance

401 High Performance

401 High Performance er et sommerdekk fra den anerkjente produsenten Strial. Dette sommerdekket har flere usedvanlige gode kvaliteter og stiller sterkt på flere punkter. Strial 401 High Performance er et robust og solid sommerdekk. De høye stive skuldre er med på å gjøre dekket svært slitesterkt, og testen viser at dekket tåler både betydelig så vel som tverrgående belastning.

Produktbeskrivelse

Veigrepet til 401 High Performance er også meget godt. Her får du et godt grep på alle underlag hvilket også er med på å redusere risikoen for vannplaning. Stabilitet har tydelig vært i fokus hos produsentene. Dekken sørger nemlig for stabil kjøring hele veien, like godt i svinger som på flate strekninger.

Sommerdekket kommer også med et retningsbestemt mønster. Dette mønsteret har tre forskjellige riller, noe som er med på å gjøre at dekket håndterer belastninger godt. Med andre er 401 High Performance både slitesterkt og robust med flere gode kjøreegenskaper. 401 High Performance byr på god retningsstabilitet og en sikkerhet i situasjoner med vannplaning.

Resultat

401 High Performance er et solid og robust sommerdekk med flere gode kjøreegenskaper. Likevel når dekket ikke helt til topps grunnet de noe ujevne egenskapene og et litt for høyt støynivå. Dekket fungerer greit på både våte og tørre flater, men det tydelig at 401 High Performance presterer best på tørre veier. Denne ujevnheten er ikke uvanlig for sommerdekk, men trekker noe ned på helhetsopplevelsen til 401 High Performance

401 High Performance er likevel et trygt valg dersom du ønsker et robust og slitesterkt sommerdekk med gode egenskaper i situasjoner med vannplaning. Dekket gir en helt grei komfort, men en meget god sikkerhet og kontroll. Takket være mønsteret i dekke, takler 401 High Performance belastninger godt. Et trygt og solid valg av dekk som havner midt på treet i denne testen.

Fordeler:

 • Dekket har særdeles gode kjøreegenskaper i svinger, hvilket trekker noe opp. I tillegg er dekket utviklet for å gi lang holdbarhet, og dette ser vi i det robuste og slitesterke designet. Her får du mye kontroll og en presis kjørenøyaktighet som skiller seg ut på markedet.

Ulemper:

 • Veigrepet til 401 High Performance er noe dårligere på våte flater enn på tørre. I tillegg er bremselengden hakket dårligere når veibanen er våt. Det som trekker mest ned for dekket, er derimot støynivået. Dekket gir til tider fra seg en irriterende bakgrunnslyd, hvilket nok vil redusere komfort opplevelsen for noen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Dimensjon

16

PIRELLI SCORPION VERDE

PIRELLI SCORPION VERDE

Pirelli Scorpion Verde er verdens aller først miljøvennlige sommerdekk for SUV. Dette er et solid dekk som kommer med mange gode egenskaper. Dekket har blant annet et suverent veigrep, selv i krappe svinger. Her får du god kontroll enten du kjører på tørre eller våte veier, og støynivået holder seg jevnt lavt.

Produktbeskrivelse

Det er tydelig at produsenten har lagt vekt på miljø og sikkerhet når de utviklet sitt sommerdekk Pirelli Scorpion Verde. Her er både materialblanding, dekkmønster og struktur satt sammen på en miljøvennlig måte, slik at kunden får et sikkert og grønt alternativ til sommerdekk. Likevel har produsenten sørger for at dekket også kommer med gode kjøreegenskaper, slik at dette ikke har blitt påvirket av de miljøvennlige aspektene.

Pirelli Scorpion Verde er produsert med 10 % mindre råmaterialer enn hva vi vanligvis ser i dekkproduksjon. Dette sørger ikke bare for at dekket er mer miljøvennlig, men det er også 8 % lettere enn andre vanlige dekk til SUV. Den anerkjente dekkprodusenten har også sørget for at Pirelli Scorpion Verde kommer med flere gode egenskaper som er forbedret i forhold til de tidligere modellene i sortimentet.

Når vi sammenligner Scorpion Verde med andre dekk fra Pirelli, finner vi at dekket har en hele 20 % lavere rullemotstand, hvilket er et stort pluss. Drivstofforbruk er også et viktig aspekt her, og ettersom Pirelli Scorpion Verde er et miljøvennlig alternativ, er dette også lavt. Sammenlignet med andre dekk i testen, har Pirelli Scorpion Verde et 3,4 % redusert forbruk, og kommer derfor best ut på dette punktet.

Drivstofforbruk er gjerne noe mange overser når de leter etter nye sommerdekk. Det kan være vanskelig å sette dette punktet i perspektiv, derfor har Pirelli gitt oss en beregning på hvor mye drivstoff du faktisk sparer på å bytte til Pirelli Scorpion Verde fra et vanlig dekk. Dersom du har en kjørelengde på 96 000 kilometer, sparer du totalt ca. 455 liter drivstoff. Her er det altså en god del penger å spare i året.

Resultat

Pirelli Scorpion Verde er et miljøvennlig og solid dekk, som egner seg godt for de forbrukerne som vektlegger miljøbevisste og grønne valg. Dekket gir også flere fordeler med tanke på drivstofforbruk – her kan du spare mye i lengden. Pirelli Scorpion Verde gir fra seg svært lite støy, hvilket trekker opp for dets noe manglende kvaliteter angående komfort.

Utover de miljøvennlig aspektene, er veigrepet et av Pirelli Scorpion Verde sine beste egenskaper. Her får du mye kontroll selv i krappe svinger, og dekket fester seg godt til de fleste underlag. Ved gress og ujevne terreng har dekket noe svakere trekkraft enn hva vi skulle ønske, men likevel kommer Pirelli Scorpion Verde godt ut av testen med gode og solide resultater.

Fordeler:

 • Den største fordelen ved Pirelli Scorpion Verde, er de miljøvennlige aspektene. Her får du flere gode kvaliteter som er miljøvennlige, men samtidig gir deg gode kjøreegenskaper. Støynivået skiller seg særlig ut her, og Pirelli Scorpion Verde møter allerede kravet om lavere fra støy fra EU-direktivet fra 2012.

 • I tillegg er det lave drivstofforbruket et stort pluss. Her kan du potensielt spare mye penger i sesongen, da Pirelli Scorpion Verde har et 3,4 % redusert forbruk sammenlignet med andre dekk i testen. I tillegg har dekket et ekstremt godt veigrep, selv i krappe svinger.

Ulemper:

 • Det er ikke mye å utsette på Pirelli Scorpion Verde. Dekket presterer generelt godt, men gjør det litt svakere i situasjoner med vannplaning. Her skulle vi gjerne sett at dekket hadde en bedre motstandskraft slik at risikoen for vannplaning ble minimert. I tillegg har dekket en litt liten trekkraft på ujevne underlag som gress.

 • Selv om Pirelli Scorpion Verde legger til rette for stabil og solid kjøring, oppleves dekket som noe svakt på komfort. Likevel gir dekket bedre komfort enn gjennomsnittet, men ikke like god som de øverste i testen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Dimensjon

16

Beste priser hos:

Byttdekk.com

Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4 er den fjerde generasjonen av Primacy dekk fra produsenten. Her får du et godt grep selv ved lav mønsterdybde. Dette er et usedvanlig godt sommerdekk som gjør det særlig godt ved vannplaning, bremsing på våt vei og tørr vei. Her er det lagt vekt på sikkerhet, ytelse og en lang levetid.

Produktbeskrivelse

Michelin Primacy 4 er et enestående sommerdekk som har vært i utvikling over lengre tid. Da Michelin startet planene om å utvikle Primacy 4, ønsket de et dekk som virkelig setter sikkerhet i fokus, samtidig som det skulle ha en lang levetid og gode kjøreevner – dette har produsenten klart. Et sommerdekk i nordiske klima burde takle både skiftende vær og ulike typer underlag, derfor er det mange som strekker seg etter Michelin Primacy 4.

Michelin Primacy 4 er et sommerdekk som virkelig leverer på de fleste punkter. Særlig har dekket gode egenskaper når det gjelder bremsing, og her skiller det seg sterkt ut fra konkurrerende modeller. Michelin Primacy 4 viser spesielt gode egenskaper på våt asfalt og generelt våte underlag – her får du sikkerhet fra første til siste mil.

Testen viser at Michelin Primacy 4 har en 0,9 m raskere oppbremsing under første mil, enn noen av de største konkurrentene på markedet. På den siste milen viser også dekket gode egenskaper, hvor oppramsingen var 2,9 m raskere enn andre konkurrenter på markedet. Dette ble testet på en km/t fra 80 til 20, og med en mønsterdybde på 2 mm.

I tillegg til sikkerhet og gode bremseegenskaper, har også Michelin Primacy 4 en meget god og lang levetid. Testen viser at Michelin Primacy 4 holdt i hele 1 800 mil, hvilket er en langt bedre levetid enn hva vi vanligvis ser i lignende sommerdekk. De mange gode egenskapene kommer nok av at produsenten har tatt seg tid under utviklingen og tenkt kvalitet og sikkerhet i alle ledd.

Michelin Primacy 4 kommer med et nytt og forbedret dekkmønster. I forhold til produsentens tidligere modeller, gir dette dekket hele 22 % mer plass i mønsteret til å drenere bort vann – særlig når dekket er slitt. Dette sørger for at sjansene for vannplaning blir redusert betraktelig, hvilket igjen er med på å øke komforten og sikkerheten til dekket.

Dekket er produsert med en ny og unik gummiblanding. Denne blandingen er nøye utvalgt for å kunne gi dekket en høy ytelse og gjøre det solid, robust og slitesterkt. Den lange levetiden kommer nok også av denne unike blandingen. Rundt greps grensen oppleves dekket som veldig lettkjørt og trygt.

Resultat

Michelin Primacy 4 gjør det godt i testen og viser flere gode kvaliteter vi ønsker å se i et sommerdekk. Dekket har gode egenskaper i situasjoner med vannplaning, og presterer generelt meget godt på våte veier. Bremseegenskapene er også særdeles gode på alle typer underlag, hvilket er et stort pluss for forbrukere i skiftende sommerklima.

Likevel når ikke Michelin Primacy 4 helt til topps i denne testen, grunnet dekkes noe svake egenskaper i svinger. Sidegrepet er heller ikke blant det beste vi har sett, både på våt og tør vei viser dekket svakheter her. Michelin Primacy 4 er dog et robust og solid dekk som fokuserer på lang levetid, komfort og sikre aspekter. Dette er et godt valg av sommerdekk selv om det ikke blir helt best i vår test.

Fordeler:

 • Michelin Primacy 4 er produsentens fjerdegenerasjons Primacy dekk, og her er det mange forbedringer. En stor fordel er dekkets gode egenskaper vedrørende vannplaning. Dette skjer sent grunnet den store plassen i dekkmønsteret hvilket gjør rom for mer drenering av vann. Selv når dekket er slitt, har Michelin Primacy 4 en 22 % større plass i mønsteret, sammenlignet med tidligere modeller.

 • En annen fordel er hvor trygt og sikkert dekket oppleves. Dette er et lettkjørt dekk som gjør særlig bra på våte veier. Michelin Primacy 4 gjør det også over gjennomsnittet godt på tørre veier, og denne jevne fordelingen av egenskaper trekker særlig opp for forbrukere i nordiske klima med skiftende værforhold.

Ulemper:

 • Selv om Michelin Primacy 4 presterer godt på de fleste områder, oppleves dekket som noe svakere i svinger. Her får vi ikke like god kontroll og veigrep som vi gjerne skulle ønske fra et fjerde generasjons dekk. Dekket har også et noe dårlige sidegrep enn de andre konkurrentene i testen. Dette gjelder både på tørt og vått underlag.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Dekkbredde

205

Profil

55

Dimensjon

16

Beste priser hos:

Byttdekk.com

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo