Kaffekvern test: De 9 beste kaffekvernene (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har du begynt å gå litt lei av den samme gamle kaffesmaken som du har drukket hver eneste morgen i flere år? Det er i hvert fall noe vi har full forståelse for, og det er ingenting i veien med å ville prøve noe nytt fra tid til annen.

Det er imidlertid ganske mange som tror at det er vanskeligere enn det er. For det er ikke slik at du er nødt til å dra til den nærmeste kaffebaren og bestille en ny kaffesmak for å prøve noe nytt. Det er minst like enkelt, om ikke enklere, å gjøre det hjemme hos deg selv.

Høres det for godt ut til å være sant? I dette tilfellet kan vi fortelle deg at det ikke er slik, for det finnes faktisk et apparat som heter kaffekvern. Om du er en mangeårig kaffedrikker, så er dette langt ifra ny informasjon for deg. Og med den kan du kverne dine egne kaffebønner!

I denne testen har vi samlet 9 forskjellige kaffekverner, og nedenfor vil vi i tur og orden gå nærmere inn på hver enkelt av disse produktene. Og blant dem vil vi finne ut hvilket produkt som er best, samt hvilket produkt som fortjener tittelen «beste kaffekvern 2023»!

Mazzer Mini Electronic – beste kaffekvern 2023!

Mazzer Mini Electronic Kaffekvern test

Mazzer Mini Electronic Kaffekvern er en elegant kaffekvern produsert i et ukjent materiale. Det oppgis imidlertid at produktet er 15,8 cm bred, 35,5 cm dyp og 48 cm høy. Med på kjøpet får du en beholder som rommer 600 gram. Dette produktet veier totalt 10 kilo.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Dette er en elektrisk kaffekvern, noe som er veldig positivt om det er dette du er på utkikk etter. Det finnes også manuelle kaffekverner, men det er en prosess som krever både tid og tålmodighet. Med Mazzer Mini Electronic Kaffekvern vil du altså kunne spare mye tid!

Effekten til Mazzer Mini Electronic Kaffekvern er ukjent. Det oppgis heller ikke hvor mange malingsgrader du kan velge mellom. I produktbeskrivelsen står det at denne kaffekvernen er trinnløs og justerbar. I tillegg har den 0,05 sekunders nøyaktighet, så resultatet blir perfekt.

Mazzer Mini Electronic Kaffekvern er designet med både et digitalt display og en digital timer på toppen av kvernen. Det betyr at du kan ha full kontroll på prosessen underveis – både ved å se på det som skjer, men også ved å stille inn hvor lenge du ønsker at den skal kverne.

Fordeler:

 • Mazzer Mini Electronic Kaffekvern er et slankt og høyt apparat som vil ta seg godt ut på kjøkkenbenken din designmessig. Det vil imidlertid være en god idé om du lar den stå der fast, siden den kan bli ganske tung å flytte frem og tilbake på den hele tiden.
 • Dette er en elektrisk kaffekvern, så dette er et produkt som sparer deg for mye arbeid. Det er svært praktisk, særlig om du ikke er en person som er veldig tålmodig eller som har overflod av tid som du kan bruke på kjøkkenet.
 • Mazzer Mini Electronic Kaffekvern er en kaffekvern med 0,05 sekunders nøyaktighet. Dermed er dette en kaffekvern hvor du kan forvente et perfekt resultat hver eneste gang, noe som er veldig praktisk. Dette er et produkt som du kan stole fullt og helt på!
 • På toppen av kaffekvernen finner du et digitalt display og timer, som lar deg bestemme hvor fort du vil at det skal gå. I tillegg kan du enkelt holde øye på prosessen underveis.
Ulemper:
 • Vi finner ingen ulemper med produktet

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mazzer
Kapasitet 600 g
Malingsgrad Trinnløs justerbar
Vekt 10 kg

Resultat

Mazzer Mini Electronic Kaffekvern gjør en svært god figur i denne produkttesten, til tross for at det mangler litt elementær informasjon.

Kaffekvernen markedsføres som et produkt som passer godt i hjemmet eller på en liten kafé. Dermed er dette en kaffekvern med flere bruksområder, noe som er veldig praktisk.

Denne kaffekvernen har en imponerende stor kapasitet. Beholderen rommer så mye som 600 gram, noe som gjør dette til produktet med størst kapasitet i denne produkttesten.

Selv om det mangler litt informasjon her og der, så gjør Mazzer Mini Electronic Kaffekvern et så godt inntrykk at vi har valgt å kåre denne kaffekvernen til beste kaffekvern 2023!

Wilfa WSCG Kaffekvern Elektrisk

Wilfa WSCG Kaffekvern Elektrisk test

WSCG Kaffekvern Elektrisk er en kaffekvern produsert av Wilfa, og den er laget av stål. Dette produktet måler 17 cm i bredden, 13 cm i dybden og 28,5 cm i høyden. Det er med andre ord et apparat som er både slankt og høyt. Produktets vekt er ukjent.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Dette er en elektrisk kaffekvern, og det betyr at du bare kan plugge støpselet i et strømuttak. Når det er gjort så stiller du bare inn hvilken innstilling du vil ha, trykker på knappen og så skjer resten av seg selv. WSCG Kaffekvern Elektrisk har en effekt på 160 watt.

WSCG Kaffekvern Elektrisk har inntil 35 forskjellige malingsgrader og en timer du kan stille inn. I praksis betyr det at du kan velge hvor kvernet du ønsker kaffebønnene dine, og så får du det innen 30 sekunder. Den medfølgende beholderen har en kapasitet på 250 gram.

Hvis du for eksempel stiller inn timeren på 20 sekunder, så vil WSCG Kaffekvern Elektrisk slå seg av automatisk når tiden er ute. Etter bruk så kan kaffebeholderen til denne kaffekvernen vaskes i oppvaskmaskin.

Fordeler:

 • WSCG Kaffekvern Elektrisk fremstår som et produkt som er veldig enkelt å bruke. Det er svært praktisk, for det betyr at så godt som hvem som helst kan lære seg med dette produktet. Et annet element som også er veldig positivt, er at kaffekvernen ikke er så stor.
 • Dette er en kaffekvern som gjør akkurat det du vil den skal gjøre. Den har hele 35 malingsgrader som du kan velge mellom med utgangspunkt i hvor malt du vil at kaffebønnene dine skal være.
 • WSCG Kaffekvern Elektrisk er også utstyrt med en timerfunksjon, så du kan stille inn hvor lenge du ønsker at kaffebønnene dine skal kvernes. Timeren kan stilles inn på maksimalt 30 sekunder, og uansett hvor mange sekunder du velger så stopper den av seg selv etterpå.
 • I tillegg vil det være veldig enkelt å rengjøre WSCG Kaffekvern Elektrisk etter bruk. Grunnen til det er nemlig at beholderen til denne kaffekvernen tåler å bli vaskes i oppvaskmaskin. Så da er det bare å skylle den og sette den i oppvaskmaskinen når du er ferdig å bruke den!
Ulemper:
 • I forbindelse med WSCG Kaffekvern Elektrisk sine spesifikasjoner, så mangler det informasjon om produktets vekt. Men det er også det eneste som mangler, noe som er veldig positivt.
 • Foruten manglende informasjon om produktets vekt er det ikke noe ved dette produktet som vi kan sette fingeren på i negativ forstand. Vi synes heller ikke at manglende informasjon vedrørende et element er nok til å dra helhetsinntrykket ned i betydelig grad.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Effekt 160 W
Malingsgrad 1-35
Kapasitet 250 g

Resultat

WSCG Kaffekvern Elektrisk er en kaffekvern produsert av Wilfa. Stålkontruksjonen forteller oss at dette er et produkt med lang og god holdbarhet.

Denne kaffekvernen har i tillegg inntil 35 malingsgrader, samt en timer på opptil 30 sekunder. Disse elementene alene fører til at dette vil være et veldig godt produkt.

Sist, men ikke minst, så kan beholderen vaskes i oppvaskmaskin. Og vi vet jo alle hvor praktisk det er i forbindelse med rengjøring av forskjellige apparater!

Wilfa WSFB-100S

WILFA WSFB-100S test

I produksjonen av WSFB-100S har Wilfa samarbeidet med Tim Wendelboe, som er Norgesmester i baristakunst og mener at det er kvernen som er nøkkelen til å få laget god kaffe. Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at de utviklet en kaffekvern sammen.

Produktbeskrivelse

WSFB-100S er en elektrisk kaffekvern som er laget av stål. Den veier to kilo, men resten av produktets dimensjoner er ukjent. Denne kaffekvernen har en effekt på 80 watt, og den har 40 forskjellige malingsgrader som du kan velge mellom.

Siden dette er en elektrisk kaffekvern, så trenger du å gjøre minimalt. Etter at du har koblet den til strømuttaket trenger du kun å trykke på start-knappen. Kaffekvernen er utstyrt med autostopp, noe som gjør at den stopper automatisk når kaffebønnene er ferdig kvernet.

Ved å investere i WSFB-100S får du også en app med på kjøpet. Appen heter Wilfa Svart, og den inneholder blant annet informasjon om hvordan forholdet mellom kaffebønner og malingsgrad bør være. Dette er en app som er tilgjengelig for begge operativsystem.

Fordeler:

 • En av WSFB-100S sine fordeler er at dette produktet er et resultat av samarbeidet mellom Wilfa og Tim Wendelboe. Wilfa er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter, mens Tim Wendelboe vet hva han driver med når det gjelder kaffe, så det er et godt utgangspunkt.
 • De har utviklet et produkt av stål, noe som betyr at dette er et solid produkt som vil vare en stund, om du velger å investere i det. Og det er uten tvil veldig positivt! I tillegg er dette en elektrisk kaffekvern, så det meste av prosessen skjer av seg selv.
 • Takket være kaffekvernen sin autostopp-funksjon, har du muligheten til å gjøre flere ting samtidig. Du trenger altså ikke stå å følge med på kaffekvernen mens den kverner kaffebønnene, for den stopper av seg selv. I stedet kan du for eksempel rydde benken!
 • Det er også veldig kult at det følger med en app til denne kaffekvernen. Du får tilgang til appen uavhengig av hvilket operativsystem mobilen din har, og det er bra. Det er også positivt at du har et sted å gå til om du har noen spørsmål rundt prosessen.
Ulemper:
 • I forbindelse med WSFB-100S nevnes det ingen informasjon vedrørende produktets dimensjoner og kapasitet. Dette er elementer som er ganske elementære når vi gjør en helhetsvurdering av dette produktet, så det er litt synd at denne informasjonen mangler.
 • Kaffekvernens effekt er 80 watt, noe som er veldig lavt i forhold til de andre produktene vi har sett på i denne testen.
 • Produktbildene gir oss imidlertid et inntrykk av at kaffekvernens beholder er innebygd i selve kvernen, og derfor kan det kanskje være litt komplisert å rengjøre den.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Effekt 80 W
Malingsgrad 40
Kapasitet Ukjent

 

Resultat

WSFB-100S er et resultat av et samarbeid mellom Wilfa (produsent) og Tim Wendelboe (Norgesmester i baristakunst). Det alene gjør dette til et ganske kult produkt, men det er naturligvis ikke det eneste som er positivt ved det.

Informasjon om produktets dimensjoner mangler, men det ser ut til å være et kompakt produkt. Og det finnes ingen annen måte å si det på enn å si at det er veldig praktisk.

Selve kaffekvernen er ikke så kraftig, men du får 40 malingsgrader å velge mellom, en autostopp-funksjon og en app som du kan bruke dersom du trenger inspirasjon eller mer informasjon om hva du skal gjøre.

OBH Nordica Conical Precision 2408

OBH Nordica Conical Precision 2408 test

Conical Precision 2408 er en kaffekvern produsert av OBH Nordica. Kaffekvernen er laget av rustfritt stål, noe som betyr at det er et holdbart produkt. Produktet er 28 cm bredt, 19 cm dypt og 40 cm høyt, så det vil ikke ta stor plass på benken. Kaffekvernen veier 2,10 kilo.

Produktbeskrivelse

Denne kaffekvernen er en elektrisk kaffekvern. Dette er altså det motsatte av en manuell kaffekvern hvor du er nødt til å kverne kaffebønnene på egen hånd. Det er ikke noe du trenger å bekymre deg for her i det hele tatt. Og så har kaffekvernen en effekt på 150 watt.

Ved å investere i dette produktet så får du en kaffekvern som har 15 forskjellige malingsgrader (for eksempel fint eller ekstra grovt). I tillegg til malingsgradene så får du en timer som du kan stille inn på 5 forskjellige måter. Også denne kaffekvernen slår seg av selv.

Med på kjøpet av Conical Precision 2408 får du en beholder som rommer 300 gram. I praksis betyr det at du kan kverne kaffebønner til inntil 33 kopper kaffe på en gang. Men dette er dog noe som vil variere med utgangspunkt hvor mye sterk kaffe du lager.

Fordeler:

 • Conical Precision 2408 er laget av rustfritt stål. Det er et kraftig materiale, så dette forteller oss at OBH Nordica har produsert en kaffekvern som vil vare lenge og som vil tåle en god del. Dette fremstår som et produkt som du kan ha stående på kjøkkenbenken i mange år.
 • Med utgangspunkt i det vi nevnte i ovenfor, så er det også svært praktisk at dette ikke er en kaffekvern som kommer til å ta opp stor plass på benken din. Om du ikke vil ha den benken så veier den bare 2,10 kilo, så det vil ikke være problematisk å flytte på den heller.
 • Conical Precision 2408 har en effekt på 150 watt, noe som betyr at dette er en relativt kraftig kaffekvern. Det er åpenbart veldig positivt, da dette apparatet får jobben gjort på en rask og effektiv måte. I tillegg kan du velge mellom 15 forskjellige malingsgrader.
 • Den medfølgende beholderen har en kapasitet på 300 gram, noe som gjør denne kaffekvernen perfekt til å kverne kaffebønner til et selskap eller fest. Både kvernen og beholderen kan enkelt monteres fra apparatet, så det er enkelt å rengjøre etterpå.

Ulemper:

 • Det er ingen spesifikasjoner som mangler i forbindelse Conical Precision 2408 fra OBH Nordica, så det er ingenting vi kan sette fingeren på i forbindelse med det.
 • Vi savner dog litt mer informasjon om selve rengjøringsprosessen. Det oppgis at apparatet kan demonteres, men ikke nøyaktig hva man må gjøre for å rengjøre det. Dette er en veldig liten detalj, men som vi likevel hadde likt å vite litt mer om.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent OBH Nordica
Effekt 150 W
Malingsgrad 15
Kapasitet 300 g

Resultat

Conical Precision 2408 fra OBH Nordica fremstår som en veldig god kaffekvern. Det er ingenting i vår helhetsvurdering av dette produktet som tilsier noe annet heller.

På grunn av kaffekvernens store kapasitet, så vil Conical Precision 2408 være godt egnet til å kverne kaffebønner i store mengder. Er du arrangør for et arrangement hvor alle deltakerne drikker kaffe? Da vil denne kaffekvernen bli din nye bestevenn i løpet av noen få sekunder!

Melitta Calibra

Melitta Calibra test

Melitta Calibra er en kaffekvern produsert av Melitta i rustfritt stål. Kaffekvernen er 26 cm bred, 16,80 cm bred og 42 cm høy. Dermed føyer den seg inn i rekken over kaffekvern som er slanke og høye. Med en beholder som tar 375 gram, så har den en totalvekt på 3 kilo.

Produktbeskrivelse

Som de fleste andre apparatet vi har sett på i denne produkttesten, så er dette en elektrisk kaffekvern. I praksis betyr det minimalt med arbeid for deg. Kaffekvernens effekt er imidlertid ukjent. Men de 39 forskjellige malingsgradene kompenserer litt for det.

Ved å investere i Melitta Calibra får du en digital vekt med på kjøpet. Alt av ekstrautstyr er naturligvis veldig praktisk, men det som gjør det enda mer praktisk her, er at den digitale vekten er innebygd i selve kaffekvernen. Og den har ett grams nøyaktighet.

Melitta Calibra er også utstyrt med en LCD-skjerm, som gjør det enkelt for deg å stille inn hvor malt du ønsker at kaffebønnene skal være. Dette gjør denne kaffekvernen veldig enkel å bruke, samt at du vil ha full kontroll over situasjonen til enhver tid.

Fordeler:

 • Melitta Calibra er laget av rustfritt stål, og det sier seg selv at dette er en stor fordel. Det betyr at dette er et robust produkt, som uten tvil vil vare i mange år fremover. Og det er jo det de fleste er på jakt etter i et slikt produkt, så det er veldig praktisk.
 • Dette er et slankt og høyt apparat, og designet er stilrent. Denne kaffekvernen vil med andre ord ta seg godt ut på kjøkkenbenken din, i tillegg til at den vil utføre oppgavene du setter den til å gjøre på en veldig god måte. Den har 39 malingsgrader som du kan velge mellom.
 • Melitta har integrert en digital vekt i denne kaffekvernen. Selv om vekt er noe veldig mange har på kjøkkenet sitt fra før, så er det veldig praktisk at du slipper å lete frem forskjellige produkter hver eneste gang. I stedet trenger du bare Melitta Calibra!
 • LCD-skjermen på kaffekvernen gjør det svært enkelt å stille inn hvilken malingsgrad du ønsker. I tillegg fører dette til at det er lett for nesten hvem det enn skulle være å lære seg med hvordan kaffekvernen fungerer. Og det er uten tvil veldig positivt!
Ulemper:
 • I forbindelse med Melitta Calibra er det bare informasjon om kaffekvernens effekt som mangler. Det i seg selv er ikke et særlig utslagsgivende element når det gjelder helhetsvurderingen av produktet, men det er naturligvis litt uheldig.
 • Foruten manglende informasjon vedrørende kaffekvernens effekt, så savner vi litt mer informasjon angående hvordan kaffekvernen kan rengjøres. Tåler beholderne som følger med i produktpakken oppvaskmaskin, eller er dette noe man er nødt til å styre unna?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Melitta
Vekt 3 kg
Malingsgrad 39
Kapasitet 375 g

Resultat

Melitta Calibra gjør en relativt god figur i denne produkttesten. Foruten litt manglende informasjon, så avdekker ikke vår helhetsvurdering av dette produktet noen store feil eller mangler. Og det er naturligvis veldig positivt for produktet sin del.

Denne kaffekvernen har 39 forskjellige malingsgrader, som du kan bruke til å kverne opptil 375 gram kaffebønner. Om du trenger å kverne kaffebønner i relativt store mengder, så er dette uten tvil et produkt som vil passe godt for deg!

Sage Doze Control

Sage Doze Control test

Sage Doze Control er en kaffekvern produsert av Sage, og den er laget av rustfritt stål. Det mangler informasjon om produktets dimensjoner, men det følger med en beholder som rommer 280 gram. Og totalt sett så utgjør dette en vekt på 3 kilo.

Produktbeskrivelse

Også dette er en elektrisk kaffekvern, noe som er svært praktisk med mindre du har god tid eller liker å gjøre ting på den gammeldagse måten. Sage Doze Control har en effekt på 130 watt, og det betyr at dette er en veldig kraftig kaffekvern.

Det er imidlertid ikke bare kaffekvernens effekt som forteller oss at dette er et godt produkt. Det gjør også antallet malingsgrader som denne kaffekvernen er utstyrt med. Sage Doze Control har hele 60 malingsgrader, som du kan velge mellom akkurat som du vil!

Med denne kaffekvernen vil du få muligheten til å justere doseringen med utgangspunkt i hva det er du skal lage. Enten du skal kverne kaffebønner til filterkaffe eller espresso, så vil det være lekende lett for Sage Doze Control.

Fordeler:

 • Sage Doze Control er laget av rustfritt stål. Så om du er på jakt etter et robust produkt, så trenger du faktisk ikke å lete lenger. For da har du faktisk funnet det nå! Men det er naturligvis ikke det eneste som er bra med dette produktet.
 • Dette er en veldig kraftig kaffekvern som får kvernet kaffebønnene dine på en rask og effektiv måte takket være en effekt på 130 watt. I tillegg rommer den medfølgende beholderen 280 gram, så det er plass til ganske mye kaffebønner i på en gang.
 • I tillegg til å være rask og ha en romslig beholder, så er Sage Doze Control utstyrt med 60 forskjellige malingsgrader. I tillegg har du muligheten til å justere doseringen til kaffetypen du skal lage. Sage Doze Control kan kverne til både filterkaffe og espresso!
 • Det skal også sies at Sage har gjort en god jobb også designmessig. Sage Doze Control er en stilren kaffekvern som uten tvil vil ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk. I tillegg er den ikke så veldig tung om du ønsker å flytte på den fra tid til annen eller mellom hvert bruk.
Ulemper:
 • Når det gjelder Sage Doze Control, så mangler det informasjon vedrørende produktets dimensjoner. Når det kun er denne informasjonen som mangler så har det ikke så mye å si, men vi synes likevel at det er veldig synd.
 • Vi kan imidlertid nevne at det er uvisst hvordan Sage Doze Control skal rengjøres. Dette er ikke nevnt med et eneste ord i produktbeskrivelsen, og det er ganske upraktisk. Det er imidlertid grunn til å tro at dette produktet ikke tåler oppvaskmaskin.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Sage
  Effekt 130 W
  Malingsgrad 60
  Kapasitet 280 g

  Resultat

  Om du er på jakt etter en kaffekvern som er fin nok til å kunne stå på kjøkkenbenken til enhver tid, så er Sage Doze Control uten tvil noe for deg. Men når det er sagt, så vil det ikke være noe problem å flytte på den heller, da dette ikke er et veldig tungt apparat.

  Sage Doze Control er en kaffekvern som gir deg muligheten til å kverne kaffebønner til forskjellige konsistenser. Det er naturligvis de fleste produktene i denne testen kan gjøre, men det er ikke noe produkt som har like mange malingsgrader som denne her!

  Bosch TSM6A013B

  Bosch TSM6A013B test

  Bosch TSM6A013B er en kaffekvern produsert av Bosch, og de har brukt rustfritt stål til å lage dette produktet. Kaffekvernen er 9 cm bred, 9 cm dyp og 17 cm høy. Den inkluderer en beholder med en kapasitet på 75 gram, og det utgjør en totalvekt på 0,6 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Det er altså et lite og kjekt apparat vi har her! I tillegg er det elektrisk, så det er så godt som ingenting du trenger å gjøre manuelt. Foruten å sette i stikkontakten og putte kaffebønnene i beholderen, selvsagt! Og det er ikke mulig å understreke hvor praktisk det er.

  Til å være lite og smalt har Bosch TSM6A013B en imponerende høy effekt. Denne kaffekvernen har en effekt på hele 180 watt, så dette produktet er et tydelig bevis på et lite produkt ikke automatisk trenger å være mindre bra eller regelrett dårlig.

  Det er ingen tvil om at Bosch TSM6A013B er et trygt og godt produkt. Denne kaffekvernen er nemlig utstyrt med funksjoner som gjør at kvernen kun kverner bønnene om lokket er på. Prøver noen å ta lokket av underveis, så vil kaffekvernen stoppe automatisk.

  Fordeler:

  • Ettersom Bosch TSM6A013B er laget av rustfritt stål, så vet vi at Bosch har utviklet en kaffekvern der hensikten er at produktet skal vare lenge. Og vi vet at vi har sagt det før, men en god ting kan ikke sies for ofte: Et produkt med god holdbarhet er så praktisk å ha i skapet!
  • Det som får Bosch TSM6A013B til å skille seg ut fra de andre produktene i denne testen, er størrelsen på det. Dette produktet er så lite at det er litt vanskelig å tro at det er mulig å gjøre noe som helst, men i stedet gjør det det helt perfekt! Særlig om du har et lite kjøkken.
  • Til tross for at Bosch TSM6A013B er et lite produkt, så har det en høy effekt. Den er nemlig utstyrt med en effekt på 180 watt. Igjen så er det vanskelig å tro på grunn av produktets størrelse, men det er veldig positivt og noe som Bosch kan vinne mange forbrukere på!
  • Det er også veldig praktisk at Bosch har tatt stilling til sikkerhet når de utviklet Bosch TSM6A013B. Dette er nemlig et produkt som stopper automatisk om lokket tas av mens det kverner bønner, så det er ingen som kommer til å bli skadet fordi de var litt uforsiktige!
  Ulemper:
  • I forbindelse med Bosch TSM6A013B så mangler det informasjon vedrørende produktets malingsgrad, men det er også det eneste som mangler.
  • Det kan også nevnes at denne kaffekvernen har ganske lav kapasitet, men samtidig er dette i tråd med produktets størrelse. Så i dette tilfellet er ikke det negativt i det hele tatt!
  • Vi savner imidlertid informasjon vedrørende hvordan Bosch TSM6A013B skal rengjøres, for dette blir ikke nevnt i det hele tatt i beskrivelsen av produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Bosch
  Effekt 180 W
  Malingsgrad Ukjent
  Kapasitet 75 g

  Resultat

  Om du bor i en bolig som har langt ifra så mye plass og oppbevaringsplass som du skulle ønske, så vil Bosch TSM6A013B være midt i blinken for deg. Dette er nemlig en kompakt kaffekvern som både tar liten plass og som kan utføre oppgaven sin på en god måte!

  Smeg CGF01 Kaffekvern

  Smeg CGF01 Kaffekvern test

  Smeg CGF01 Kaffekvern er en kaffekvern produsert av Smeg. Som så mange andre produkter i denne testen, så er denne kaffekvernen laget av rustfritt stål. Denne kaffekvernen er 25 cm bred, 17 cm dyp og 46 cm høy, men vekten er ukjent.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Dette er en elektrisk kaffekvern, og den har en effekt på 150 watt. Kaffekvernens effekt komplimenteres av 30 forskjellige malingsgrader. I tillegg følger det med en beholder som rommer 350 gram, så du får muligheten til å kverne ganske mye på en gang.

  I tillegg til 30 malingsgrader, så er Smeg CGF01 Kaffekvern utstyrt med 8 forhåndsinnstilte programmer. Det oppgis ikke hvilke programmer dette er, men vi antar at det har noe å gjøre med hva kaffekvernen kan kverne bønner til.

  Siden dette er en kaffekvern fra Smeg, så sier det seg litt selv hvordan den er designet. Smeg har atter en gang latt seg inspirere av retro-designet, som har blitt signaturdesignet deres. I tillegg er kaffekvernen tilgjengelig i 6 forskjellige farger.

  Fordeler:

  • Smeg CGF01 Kaffekvern er en kaffekvern laget av rustfritt stål. Det er veldig positivt, da alt ligger til rette for at du slipper å tenke på å kjøpe deg ny kaffekvern veldig mange år frem i tid. Og det er svært fordelaktig for både forbruker og produsent!
  • Denne kaffekvernen har en effekt på 150 watt, 30 forskjellige malingsgrader og 8 forhåndsinnstilte programmer som du kan velge mellom. Dermed er det ikke noe å si på verken effektivitet eller muligheter når det kommer til det å lage kaffe.
  • Som produsent er Smeg kjent over hele verden sitt retro-design. Så om du er en person som liker produkter med retro-design, så vil dette være et godt valg. Kanskje du til og med har Smeg-produkter fra før, så da vil det være en god idé å utvide samlingen med dette!
  • Ikke nok med at Smeg CGF01 Kaffekvern bærer retro-designet som har blitt Smeg sitt varemerke. De er også kjente for å tilby produktene sine i flere farger, og denne kaffekvernen er ikke noe unntak. Her kan du velge akkurat den fargen du vil ha!
  Ulemper:
  • Det mangler informasjon vedrørende Smeg CGF01 Kaffekvern sin vekt, men utover det er det ingenting ved de små detaljene på dette produktet som vi kan sette fingeren på.
  • Vi savner imidlertid litt mer informasjon om rengjøringsprosessen i forbindelse med Smeg CGF01 Kaffekvern. Beholderen er uttagbar, men det er det eneste vi får oppgitt. Vi hadde imidlertid likt å vite om den tåler oppvaskmaskin eller ikke.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Smeg
  Effekt 150 W
  Malingsgrad 30
  Kapasitet 150 g

   

  Resultat

  Smeg CGF01 Kaffekvern er en robust kaffekvern, i og med at den er laget av rustfritt stål. I tillegg er den elektrisk og effektiv takket være produktets høye effekt. Den medfølgende beholderen har også god kapasitet, da den kan romme hele 350 gram med kaffebønner.

  Denne kaffekvernen er en slank og høy variant, og det betyr at den ikke kommer til å ta opp veldig mye plass på kjøkkenbenken. I tillegg har den et veldig pent design, så den kommer til å ta seg godt ut også, om planen er å ha den stående der til enhver tid.

  Smeg er kjent for at de produserer alle produktene sine med det klassiske retro-designet deres, samt at de tilbyr produktene i flere farger hver eneste gang. Så om dette er noe du liker, så er sjansen stor for at du har funnet din perfekte match her!

  Graef CM802 Kaffekvern

  Graef CM802 Kaffekvern test

  Graef CM802 Kaffekvern er en kaffekvern produsert av Graef. Denne elektriske kaffekvernen er laget av rustfritt stål. Kaffekvernen er 23 cm bred, 13,5 cm lang og 39,7 cm høy. Med den medfølgende beholderen som rommer 350 gram, så veier produktet totalt 3 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Selv om produktets effekt er ukjent, så er Graef CM802 utstyrt med 1-40 forskjellige malingsgrader. Denne kaffekvernen kan med andre ord brukes til å kverne kaffebønner til filterkaffe eller espresso – alt etter hva du ønsker at den skal gjøre!

  Graef har vært opptatt av design når de produserte dette produktet. Derfor har de designet en kjegleformet kaffekvern, som vil ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk. I tillegg til å være stilren, så er den tilgjengelig i to forskjellige farger – svart og grå!

  Graef CM802 Kaffekvern er utstyrt med en aluminiumskvern som sørger for at du får et perfekt resultat hver eneste gang du bruker det.

  Fordeler:

  • Graef CM802 Kaffekvern er en kaffekvern som er både elektrisk og laget av rustfritt stål. Dette er to veldig gode elementer, som er veldig fordelaktig for både deg som forbruker og produsenten. En elektrisk kaffekvern gjør kverning til en svært enkel prosess!
  • Det rustfrie stålet sørger for at Graef CM802 Kaffekvern vil kunne ta seg godt ut på kjøkkenbenken din i mange år fremover, så det er definitivt verdt å investere i dette produktet. Det er også tilgjengelig i to forskjellige farger, så du kan velge akkurat hva du vil!
  • Med opptil 40 forskjellige malingsgrader, så kan denne kaffekvernen brukes til å kverne kaffebønner uavhengig av hva du skal bruke dem til. Det spiller altså ingen rolle om du skal ha kaffebønner til filterkaffe eller til espresso. Graef CM802 Kaffekvern fikser det for deg!
  • Med på kjøpet av Graef CM802 Kaffekvern får du en beholder som rommer 350 gram. Det er ikke det meste vi har sett i denne produkttesten, men det betyr ikke at det er dårlig! I stedet betyr det at Graef CM802 Kaffekvern egner seg godt til å kverne til en kaffe-fest!
  Ulemper:
  • Det mangler så godt som ingen informasjon vedrørende Graef CM802 Kaffekvern. Den eneste informasjonsbiten som uteblir, er om produktets effekt. Men det er viktig å se det i perspektiv, og når det er kun det som mangler, så spiller det ikke så veldig stor rolle.
  • Men vi har uansett lyst til å nevne at det hadde vært en fordel om det ble oppgitt om bare litt informasjon om produktets rengjøringsprosess. Vi skulle gjerne visst hvordan denne kaffekvernen bør rengjøres, for å unngå å gjøre noe feil i forbindelse med det.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Graef
  Vekt 3 kg
  Malingsgrad 1-40
  Kapasitet 350 g

  Resultat

  Graef CM802 Kaffekvern gjør en relativt god figur i denne produkttesten. Det foreligger ingen informasjon vedrørende produktets effekt, men det er en liten detalj som drukner litt når det er det eneste som mangler.

  Denne kaffekvernen føyer seg inn i rekken over elektriske kaffekverner som er laget av rustfritt stål, og som kan utføre enhver oppgave du setter den til med glans. Så om du velger å investere i dette produktet, så kommer du ikke til å bli skuffet i det hele tatt!

  Derfor bør du kjøpe deg kaffekvern

  Er du litt i tvil når det gjelder hvor vidt du skal kjøpe deg en kaffekvern eller ikke? Det finnes ingen bedre måte å si dette på, men det er overhodet ikke noe å lure på. Å kjøpe seg kaffekvern vil uten tvil være verdt investeringen!

  Om du aldri har hatt din egen kaffekvern, så er det helt naturlig at du er litt skeptisk. Men det er det absolutt ikke noen grunn til. Det er så mange gode grunner til å kjøpe seg en kaffekvern! Og dette er noen av dem:

  1. Du trenger ikke å dra noe sted for å kjøpe deg en skikkelig god kaffe, for du har alt du trenger rett foran nesen din. I hvert fall om du befinner deg på kjøkkenet eller i nærheten av der du har plassert kaffekvernen!
  2. Ved å kjøpe en kaffekvern vil det bli mye enklere å utforske nye smaker. Da trenger du ikke å være bekymret for at du kaster bort penger på noe du ikke liker. Det eneste du kaster bort her er noen kaffebønner, og det kan jo hende at det er verdt det!
  3. Hver eneste kaffebar lager kaffe på forskjellige måter, og det kan hende at favoritten din selges helt på den andre siden av byen. Dermed er det praktisk å ha muligheten til å lage favorittkaffen din hjemme! Samtidig får du den akkurat som du vil ha den.
  4. Og som de aller fleste vet – alt som er hjemmelaget smaker så mye bedre. Hjemme har du også noe som enkelt kan distrahere deg mens kaffen kjøler seg ned mens på kaffebaren er kaffetørsten det eneste du klarer å tenke på!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo