Springfjærmadrass test: De 7 beste Springfjærmadrassene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Sover du ikke godt om natten lenger? Det kan være et tegn på at madrassen din begynner å bli gammel, og at det er på tide å skaffe seg en ny. Dette er imidlertid ikke en prosess som er gjort på 1-2-3, så det vil være en god idé å starte med det så fort som mulig.

I dag er det imidlertid slik at man ofte bytter ut hele sengen når man bytter ut noe. Men slik trenger det ikke å være. Du kan fint kjøpe deg en ny madrass separat, men det er langt ifra en enkel oppgave. Faktisk så kan det være en relativt tidkrevende prosess.

Det finnes mange ulike madrasser på dagens marked. Noen eksempler på hvilke madrasser det er mulig å få tak i er skummadrasser og springfjærmadrasser. Siden det finnes så mange forskjellige er det viktig at du setter deg inn i hva det er du kjøper før du kjøper det.

Dette er en produkttest for springfjærmadrasser. Derfor har vi samlet et utvalg springfjærmadrasser, som vi skal bli bedre kjent med for så å vurdere dem opp mot hverandre. Blant disse skal vi også kåre beste springfjærmadrass 2024!

Les også: Beste madrass

Venus Fjærmadrass 140×200 – Beste springfjærmadrass 2024!

Venus Fjærmadrass test

Om du ikke er helt sikker på hvilken størrelse madrassen din bør være, så vil Venus Fjærmadrass være et godt kompromiss. Størrelsen på denne madrassen er nemlig 140 x 200 cm, så dette kan være både en veldig stor enkeltseng og en liten dobbeltseng. Også denne madrassen fra Venus har gode egenskapene som vi har sett mens vi har vurdert de andre produktene. Venus Fjærmadrass består av pocketfjærer som sørger for særdeles god komfort! Hvis det å ha muligheten til å velge farge og andre detaljer selv er viktig for deg, så vil Venus Fjærmadrass være et godt alternativ. For denne madrassen kan tilpasses dine ønsker og behov i forbindelse med både madrassens fasthet og farge!

Sjekk dagens pris

Venus Fjærmadrass er en madrass som skiller seg litt ut i denne produkttesten. Og grunnen er ganske enkelt. Madrassen har nemlig en annen størrelse enn noen av de andre. Denne madrassen fra Venus er 140 x 200 cm, så den kan fungere som både enkelt- og dobbeltseng.

Når det imidlertid gjelder hva madrassen er bygget opp, så er Venus Fjærmadrass i 140×200 cm ganske lik de andre madrassene vi har sett på hittil i denne produkttesten. Også denne er bygget opp av pocketfjærer som er sveiset inn i stoffposer.

Venus Fjærmadrass er med andre ord en svært elastisk madrass. Denne oppbygningen sørger for at du kan være sikker på at denne madrassen vil ha lang holdbarhet. I tillegg er hver eneste fjær polstret med latekspolstring. Og den er tilgjengelig i disse fasthetsnivåene:

 • Personer som veier under 60 kilo bør se etter madrasser med et fasthetsnivå som er merket medium.
 • Personer som befinner seg mellom 60 og 90 kilo trenger en madrass som er fast.
 • Fasthetsnivået xtra faster personer som veier mer enn 90 kilo.

Også i forbindelse med Venus Fjærmadrass er det mulig å justere fargen på madrassens trekk med utgangspunkt i fargen du ønsker deg. Fargene som er tilgjengelig er svart, antasitt, beige og lysegrå.

Fordeler:

 • Venus Fjærmadrass er en madrass med flere bruksområder enn noen av de andre madrassene til sammen. Denne madrassen kan nemlig brukes som både enkeltseng og dobbeltseng, på grunn av størrelsen sin. Den offisielle beskrivelsen er «liten dobbeltseng».
 • Denne madrassen er akkurat liten nok til at en person har mer enn god nok plass, samtidig som det ikke er helt krise om livssituasjonen endrer seg mens du har den. Da får begge to god plass, og du trenger ikke å stresse med å kjøpe ny seng den første måneden!
 • Venus Fjærmadrass består av moderne pocketfjærer, som vi har hørt om flere ganger tidligere i denne produkttesten. Med dette som utgangspunkt så kan du føle deg helt sikker på at du får en seng av høy kvalitet, som samtidig kommer til å vare lenge.
 • I forbindelse med denne madrassen er det også mulig å velge mellom fire ulike, men flotte farger. Om du bestemmer deg for å kjøpe denne madrassen, så kan den fås i både svart, lysegrå, beige og antrasitt. Et annet ord for antrasitt er mørkegrå.
Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av dette produktet avdekker ingen ulemper i forbindelse med Venus Fjærmadrass. Og det i seg selv er positivt! I tillegg er det heller ingen produktspesifikasjoner som mangler, og det gjør det jo enda bedre.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Fjærmadrass
Størrelse 140×200 cm
Høyde 18 cm

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Fjærmadrass 90×200

Senses Fjærmadrass test

Senses Fjærmadrass er en madrass utviklet for å passe til enkeltsenger. Og det vil den uten tvil gjøre! Dermed vil denne madrassen være et veldig godt alternativ, om du er på jakt etter en madrass til enkeltsengen din. Denne madrassen kan tilpasses med tanke på både fasthet på madrassen og farge. I forbindelse med Senses Fjærmadrass kan du velge mellom tre ulike nivåer av fasthet og fire forskjellige farger.

Sjekk dagens pris

Senses Fjærmadrass er en madrass som er 90 x 200 cm. Dette er med andre ord en madrass som vil passe perfekt til enkeltsengen din. Fjærmadrassen fra Senses er produsert i Danmark, og de har utviklet et produkt med stort fokus på detaljer.

Den 18 cm høye madrassen er laget av pocketfjærer og disse er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner. I tillegg er hver enkelt pocketfjær sveiset inn i en stoffpose, og det gjør at kroppen din får støtte på akkurat de områdene de trenger det.

Anser du madrassen i sengen for å være noe som er personlig ment for deg? Antageligvis ikke, men det er er faktisk en personlig eiendel! Derfor er det viktig at du passer på å tilpasse den, slik at den oppfyller dine behov. Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i tre fastheter:

 • Om du veier mindre enn 75 kilo, så trenger du en madrass i medium
 • Om du veier mellom 75 og 95 kilo, så bør du gå for en fast
 • Om du veier over 95 kilo, så vil en xtra fastmadrass være det beste for deg.

Fastheten på madrassen er ikke det eneste du som forbruker får anledning til å tilpasse slik du ønsker. Det får du også muligheten til i forbindelse med hvilken farge madrassen skal ha. Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i fire forskjellige farger.

Fordeler:

 • Senses Fjærmadrass er en madrass som er utviklet spesielt for enkeltsenger. Dermed vil denne madrassen være et fint kompliment til alle enkeltsenger som finnes på markedet.
 • Denne madrassen er produsert i Danmark, og detaljfokuset hos denne produsenten er veldig stort. Målet er at du skal få en så god madrass som mulig, og derfor har de valgt å bruke pocketfjærer som attpåtil er sveiset inn i hver sin stoffpose, som gjør dem enda litt bedre!
 • På sett og vis er madrassen en personlig gjenstand, og derfor er det viktig at du har muligheten til å få den tilpasset slik at den oppfyller behovene dine. Og det er noe du uten tvil kommer til å få i forbindelse med Senses Fjærmadrass. Den er tilgjengelig i tre fastheter.
 • For noen er det også viktig å ha muligheten til å velge farge på madrassen selv. Det er noe du kan gjøre om du velger å gå for Senses Fjærmadrass. Denne madrassen er nemlig tilgjengelig i fargene antrasitt, beige, lysegrå og svart!
Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av Senses Fjærmadrass avdekker ingen ulemper ved produktet. I stedet får vi et veldig godt helhetsinntrykk av dette produktet!
 • Det kan dog være lurt å ha i bakhodet at det ikke er sikkert leverandøren kan innfri ønsket ditt om leveringsdato. Derfor vil det være svært praktisk om du har muligheten til å være litt fleksibel i forbindelse med dette!
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Fjærmadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Venus Fjærmadrass 90×200

Venus Fjærmadrass test

Venus Fjærmadrass 90×200 er en madrass som vil passe perfekt på enkeltsenger. Denne madrassen er et fysisk bevis på at det å sove alene ikke trenger å være ubehagelig eller kjedelig. Ved å investere i denne madrassen så vil du derfor få en god grunn til å legge deg om kvelden. Det å legge deg om kvelden er ikke noe du trenger å grue deg til lenger. I stedet kan du se frem til det, utelukkende fordi madrassen din er så god å ligge på. Det er også et pluss at madrassen kan justeres med utgangspunkt i dine behov og ønsker!

Sjekk dagens pris

Venus Fjærmadrass 90×200 markedsføres som din billett til bedre netter. Dette er en fjærmadrass som kan legges på enkeltsenger. Grunnen til det er at den har en bredde på 90 cm og en lengde på 200 cm, som er størrelsen på en standard enkeltseng.

Dette er en enkeltstående madrass. I praksis betyr det at denne madrassen ikke inngår i en produktpakke på samme måte som Senses Rammemadrass 90×200. Ved kjøp av Venus Fjærmadrass 90×200 må du kjøpe sengen og eventuelt andre elementer separat.

Når det gjelder oppbygningen av selve madrassen, så er Venus Fjærmadrass også bygget opp av moderne pocketfjærer fordelt utover på 7 bedre™ soner. Du kan altså føle deg helt trygg på at kroppen din får støtte akkurat der den trenger der. Det inkluderer også riktig fasthet:

 • Medium (anbefalt til personer som veier under 75 kilo)
 • Fast (anbefalt til personer som veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (anbefalt til personer som veier mer enn 95 kilo)

Også dette er en madrass hvor kunden får muligheten til å velge fargen på madrassens trekk selv. Venus Fjærmadrass 90×200 er tilgjengelig i de samme fargene som Senses Rammemadrass 90×200, altså antrasitt, beige, svart og lysegrå.

Fordeler:

 • Venus Fjærmadrass 90×200 er en madrass utviklet for bruk på enkeltsenger. Om du har en enkeltseng som du er på jakt etter en madrass til, så vil altså denne madrassen være et godt alternativ for deg.
 • Om du velger å investere i denne madrassen, så vil du uten tvil få god komfort for pengene. Venus Fjærmadrass 90×200 består av moderne pocketfjærer, som har blitt delt inn i 7 bedre™ soner. Denne oppbygningen sørger for at kroppen din får nødvendig støtte.
 • I likhet med flere av madrassene i denne produkttesten, så kan kunden tilpasse fastheten på Venus Fjærmadrass 90×200 slik at den oppfyller vedkommende sine behov. Det er også svært praktisk, da alle vil få en mer eller mindre tilpasset liggeopplevelse hver eneste natt.
 • Noe annet som er veldig positivt er at kunden får muligheten til å velge hvilken farge trekket på madrassen skal være selv. Det er ganske praktisk siden det er mange som er opptatt av slike små detaljer. Venus Fjærmadrass 90×200 er tilgjengelig i fire, fine farger.
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Venus Fjærmadrass 90×200. Vår helhetsvurdering avdekker heller ingen øvrige ulemper med produktet, så dermed er det ingenting vi kan sette fingeren på når det gjelder dette produktet.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Fjærmadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Venus Fjærmadrass 120×200

Venus Fjærmadrass 120x200 test

Venus Fjærmadrass er en madrass som er et godt alternativ i forbindelse med litt større enkeltsenger. Det er positivt, for det er svært viktig at alle har muligheten til å sove godt om natten uavhengig av hvor stor eller liten sengen deres er. Denne madrassen består av pocketfjærer som er plassert tett i tett, samt at fjærene befinner seg i stoffposer og er polstret med lateks. Det er selve beskrivelsen på det å sove godt om natten! I tillegg er Venus Fjærmadrass tilgjengelig i fire forskjellige farger, og du kan velge mellom tre ulike fasthetsnivåer. Det er veldig positivt at du får muligheten til å tilpasse madrassen til deg personlig!

Sjekk dagens pris

Venus Fjærmadrass er en madrass som er 120 cm bred og 200 cm lang. Denne madrassen er altså for stor til å bli brukt på en standard enkeltseng. Dette er dog fremdeles en madrass til bruk på enkeltsenger, men sengen må bare være litt større enn standard.

Også denne madrassen er bygget opp av pocketfjærer, som attpåtil er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner. Hver eneste fjær er sveiset fast i stoffposer, som gjør pocketfjærene mer fleksible. I praksis betyr det at kroppen din får nødvendig støtte akkurat der den trenger det.

Om du vurderer å investere i Venus Fjærmadrass, så vil du være nødt til å ta stilling til hvor fast madrassen din skal være. Venus Fjærmadrass er en madrass for en stor enkeltseng, og dermed er det kun en fasthet du skal bestemme deg for:

 • Om du veier mindre enn 60 kilo, så bør du vurdere en madrass med medium
 • For personer som befinner seg mellom 60 og 90 kilo, så vil en fastmadrass passe best.
 • Om du veier mer enn 90 kilo, så bør du velge en madrass som er xtra fast.

Om du er på utkikk etter en madrass i en spenstig farge, så kan det hende at Venus Fjærmadrass er akkurat den madrassen du leter etter. Denne madrassen er nemlig tilgjengelig i fire forskjellige farger, og det er fargene lysegrå, svart, antrasitt og beige.

Fordeler:

 • Det finnes ikke bare en type enkeltseng på dagens marked. Der finner du både små og store enkeltsenger, og da er det viktig at det også eksisterer madrasser som kan komplimentere de ulike sengene. Og Venus Fjærmadrass vil komplimentere en større enkeltseng!
 • Venus Fjærmadrass egner seg derfor til bruk på enkeltsenger som er litt større enn standarden. Og den består av moderne pocketfjærer, som er de beste type fjærene du kan få på markedet i dag.
 • Det er heller ikke slik at absolutt alle deler av kroppen trenger samme nivå av støtte mens du sover. Dette har produsenten av Venus Fjærmadrass hatt i bakhodet når de utviklet madrassen, og det har det blitt tatt hensyn til her.
 • Venus Fjærmadrass er en madrass som kan tilpasses dine behov og dine ønsker. Denne madrassen er tilgjengelig i tre ulike fasthetsnivåer, og fire forskjellige farger. I praksis betyr det at du kan få nøyaktig den madrassen du liker best, og den fastheten du trenger.
Ulemper:
 • Vi har gjort en helhetsvurdering av denne madrassen, og den avdekker ikke noen form for ulemper ved dette produktet. Det betyr at vi ikke finner noe som er negativt med dette produktet, og det er veldig positivt.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Fjærmadrass
Størrelse 120×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Fjærmadrass 120×200

Senses Fjærmadrass 120x200 test

Senses Fjærmadrass er et godt alternativ for deg som trenger en madrass til en seng som er litt større enn de minste enkeltsengene. Størrelsen på denne madrassen fra Senses er nemlig 120 x 200 cm. Kombinasjonen av pocketfjærer sveiset i stoffposer, 7 bedre™ komfortsoner og komfortskum utgjør et veldig godt produkt, som kommer til å sørge for at du sover godt om natten. Sengens fasthetsnivå kan tilpasses deg personlig. I tillegg får du muligheten til å velge mellom fire forskjellige farger ved kjøp av Senses Fjærmadrass i denne størrelsen. Og det er naturligvis veldig positivt!

Sjekk dagens pris

I likhet med Venus Fjærmadrass, er Senses Fjærmadrass en madrass som er laget for bruk på litt større enkeltsenger. Dette er altså en madrass som er litt bredere enn madrassen som brukes på enkeltsenger i den standard størrelsen. Størrelsen på denne er 120 x 200 cm.

Senses Fjærmadrass har en høyde på 18 cm. Dette er takket være pocketfjærene, som madrassen er bygget opp av. Alle pocketfjærene er trukket med stoff, noe som gjør fjærene mer elastiske enn de var fra før. I tillegg er de polstret med et lag med komfortskum.

Også når det gjelder kjøp av denne madrassen må forbrukeren ta med sengens fasthet i betraktningen. Dette er et personlig anliggende, så sengen skal justeres med utgangspunkt i personen som skal bruke den mest:

 • Veier du under 60 kilo? Da er en madrass med fasthetsnivå mediumperfekt for deg!
 • Om du veier mellom 60 og 90 kilo, så vil en madrass med fasthetsnivå fastvære et bedre valg for din del.
 • For personer som veier mer enn 90 kilo, så vil en xtra fastmadrass være midt i blinken!

Du får også muligheten til å ha en finger med i spillet når det gjelder madrassens farge. Eller for å være litt mer nøyaktig, farget på trekket til madrassen din. For Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i både svart, beige, lysegrå og antrasitt.

Fordeler:

 • Senses Fjærmadrass vil egne seg bra til senger som er litt større enn det som regnes som standardstørrelse på enkeltsenger. For en seng med 120×200 som mål er fremdeles en enkeltseng, selv om det i praksis kan være plass til to personer på den.
 • Som de fleste andre madrassene i denne produkttesten, så er Senses Fjærmadras laget av pocketfjærer. Hadde madrassen vært åpen, så hadde du sett en stor mengde med stoffkledde fjærer, da disse fjærene er sveiset inn i slike poser for å gjøre dem sterkere.
 • Senses Fjærmadrass er en madrass som kan brukes av de fleste. Uansett hva som er dine preferanser i forbindelse med fasthetsnivå på sengen, så kan vi garantere deg at du vil finne noe som fungerer for deg her. Denne madrassen er tilgjengelig med tre ulike fasthetsnivåer.
 • I tillegg vil Senses Fjærmadrass være et godt valg om du ønsker å bestemme hvilken farge madrassen din skal ha. For dette er en mulighet du får, om du velger å kjøpe denne sengen. Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i fire ulike farger, så her vil du enkelt finne noe du liker.
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Senses Fjærmadrass. Alle produktspesifikasjonene er på plass, slik de burde være. Derfor er det heller ikke noe vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette produktet.
 • Det kan imidlertid være greit å ha i bakhodet at fleksibilitet med tanke på leveringsdato er en fordel. For selv om leverandøren lar deg komme med ønsket leveringstidspunkt, så er det langt ifra noen selvfølge at de har muligheten til å innfri ønsket ditt.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Fjærmadrass
Størrelse 120×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Fjærmadrass 160×200

Senses Fjærmadrass 160x200 test

Senses Fjærmadrass gjør en relativt god figur i denne produkttesten. Vår vurdering av dette produktet avdekker ingen ulemper, og denne madrassen fremstår derfor som et særdeles godt alternativ. Særlig om du er på jakt etter en madrass til en litt større dobbeltseng!

Sjekk dagens pris

Senses Fjærmadrass er en fjærmadrass i merket Senses. Denne madrassen er 160 cm bred og 200 cm lang, så den er litt større enn en liten dobbeltseng som vanligvis er 150 cm bred. I praksis betyr det at denne madrassen godt egnet til en middels stor dobbeltseng.

I likhet med de fleste andre madrassene i denne produkttesten, så er Senses Fjærmadrass bygget opp av pocketfjærer. Disse er i tillegg strategisk plassert, slik at madrassen gir kroppen din optimal støtte akkurat der det skulle være nødvendig.

Denne fjærmadrassen fra Senses kan også tilpasses deg og en eventuell partner, gjennom at du velger hvilken fasthet du ønsker at madrassen skal ha. Siden dette altså er en madrass til en dobbeltseng, så må du ta stilling til to ulike (eller like) fastheter:

 • Medium – om du veier mindre enn 75 kilo, så vil denne fastheten være et godt valg for deg.
 • Fast – om du veier mellom 75 og 95 kilo, så bør du vurdere en madrass som er litt fastere enn medium. Madrassen bør altså være fast.
 • Xtra Fast – dette er en fasthet som passer for de som veier mer enn 95 kilo.

Det er mulig å få sengen tilpasset dine ønsker til en viss grad på andre områder også. Eksempelvis når det gjelder fargen på trekket som madrassen er trekt med. Denne madrassen er nemlig tilgjengelig i fire forskjellige farger.

Fordeler:

 • Senses Fjærmadrass er en madrass som passer til en litt større dobbeltseng. Og det er jo ingen selvfølge at alle har plass til en ordinær dobbeltseng, så det er veldig praktisk at det finnes alternativer for de trenger noe som er litt mindre.
 • Denne madrassen føyer seg inn i rekken over madrasser som er bygget opp av pocketfjærer. Også i denne madrassen er disse fjærene plassert på en måte som sørger for å gi kroppen din den gode støtten som den er avhengig av om natten.
 • Som vi har sett i forbindelse med de andre produktene i denne testen, så får du anledning til å velge fasthet på madrassen selv. I forbindelse med denne fjærmadrassen fra Senses, så må du imidlertid velge to fastheter, siden madrassen er ment for to personer.
 • I forbindelse med denne madrassen er det også mulig å velge hvilken farge du selv ønsker at madrassen skal ha. Senses Fjærmadrass er tilgjengelig i fire fine fager, så her kan du få akkurat den fargen du har mest lyst på!
Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av Senses Fjærmadrass avdekker ingen store ulemper ved dette produktet. I tillegg er det ingen informasjon som mangler heller, så det gode inntrykket vi har fått av dette produktet vedvarer.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Fjærmadrass
Størrelse 160×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Fjærmadrass 180×200

Senses Fjærmadrass 180x200 test

Senses Fjærmadrass gjør en god figur i denne produkttesten. Vi får et relativt godt inntrykk av dette produktet. Denne madrassen vil komplimentere dobbeltsengen din på en god måte, samt at den sørger for at du og partneren din kommer til å sove godt om natten. Om du har spesifikke ønsker i forbindelse med farge på madrassen, så vil heller ikke det være et problem her. Det er nemlig mulig å få tak i denne madrassen i fire forskjellige, men veldig fine farger!

Sjekk dagens pris

Også dette er en fjærmadrass i merket Senses. Målene på denne madrassen er 180×200 cm, altså 180 cm i bredden og 200 cm i lengden. Dermed er dette en madrass som er utviklet for bruk til en dobbeltseng i standard størrelse. En ordinær dobbeltseng er 180×200 cm.

Senses Fjærmadrass føyer seg inn i rekken av madrasser som er utviklet med pocketfjærer som utgangspunkt. Sengens fjærer er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner og hver enkelt fjær er polstret med komfortskum, og det gjør fjærene gode og holdbare.

Siden Senses Fjærmadrass tilsvarer størrelsen på en standard dobbeltseng, så sier det seg selv at dette er en madrass hvor du må velge deg ut to fastheter til hver side av madrassen. Fasthetene kan være ulike, eller så kan de være helt like. Dette er alternativene du har:

 • En madrass med mediumfasthet er et godt valg for deg som veier mindre enn 75 kilo.
 • Om du veier mellom 75 og 95 kilo, så bør du teste ut en madrass med fast
 • Personer som veier mer enn 95 kilo, bør gå for en madrass som er xtra fast.

Også i forbindelse med denne madrassen fra Senses, så får du muligheten til å velge hvilken farge du vil ha på madrassens trekk. Senses Fjærmadrass kan leveres med trekk i fire ulike farger, så det er helt og holdent dine ønsker som avgjør hva som er riktig her.

Fordeler:

 • Senses Fjærmadrass er en madrass som er laget for bruk i forbindelse med en standard dobbeltseng. Det er svært praktisk om du har eller er på utkikk etter å kjøpe en dobbeltseng, for da får du en madrass som er akkurat passe til den størrelsen.
 • Denne madrassen er utviklet med pocketfjærer. Som vi har sett både i denne testen, så er dette et svært populært valg i forbindelse med madrasser. Grunnen til det er at pocketfjærer er det beste på markedet, så du kan være helt sikker på at det er en god madrass.
 • Det er også svært praktisk at du har muligheten til å tilpasse madrassen slik at den passer deg og din kropp, og eventuelt din partner og den personens kropp. Da kan man være helt sikker på at man får en individuell og god liggeopplevelse hver eneste natt.
 • I tillegg er det mulig å få tak i Senses Fjærmadrass i fire forskjellige farger. Ved kjøp av denne madrassen, så får du muligheten til å velge mellom svart, lysegrå, beige og antrasitt. Sistnevnte er et annet begrep for mørkegrå!
Ulemper:
 • All informasjon vi er ute etter oppgis i forbindelse med Senses Fjærmadrass. Det er ingen informasjon som mangler her, og det er veldig bra.
 • Vår helhetsvurdering av produktet avdekker heller ingen andre ulemper når det gjelder madrassen, så Senses Fjærmadrass kommer definitivt veldig godt ut i denne produkttesten.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Fjærmadrass
Størrelse 180×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Hva er en springfjærmadrass?

Som nevnt innledningsvis så finnes det mange forskjellige typer madrasser på dagens marked. I praksis er dette noe som kan gjøre veldig mange forvirret. For hva er egentlig forskjellen på de forskjellige madrassene, og hvilken bør man velge?

Siden dette er en produkttest for springfjærmadrasser, så er dette et veldig passende spørsmål: Hva er en springfjærmadrass? Og hvordan vet man at det er en springfjærmadrass man har med å gjøre.

En springfjærmadrass er en av mange madrasser som det er mulig å få kjøpt i dag. Kort fortalt så er en springfjærmadrass en madrass som er bygget opp av fjæring og komfortsoner. Og det er jo noe vi sett mye av i løpet av denne produkttesten.

Hvorfor velge springfjærmadrass?

Hvis du har vokst opp med å sove for eksempel i en seng med skummadrass, så kan det være vanskelig å vende seg til tanken på å skulle bytte til noe annet. Det kan føre til at noen stiller spørsmålstegn ved hvorfor springfjærmadrass er et godt valg også.

Guide: Overmadrass best i test

Så hvorfor vil det å velge springfjærmadrass være en god idé? Det er faktisk mange grunner til det, og dette er noen av dem:

 • Om du har sovet på en skummadrass og har slitt med å sove om natten, så kan det være at det er akkurat en springfjærmadrass du trenger. For dette er en madrass som umiddelbart vil gi deg en mer personlig liggeopplevelse, samt en god natts søvn.
 • Det kan hende at madrassen din er bygget opp av pocketfjærer, og det er et av de beste fjærtypene du kan få på markedet. Dermed kan du føle deg helt trygg på at madrassen din er laget av høykvalitets materialer.
 • Ettersom en springfjærmadrass sørger for en litt mer personlig liggeopplevelse, så minimerer også sjansen for at madrassen sliter på kroppen din.
 • En springfjærmadrass er dessuten kjent for å ha lang holdbarhetstid, og det er jo uten tvil veldig praktisk!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo