Håndholdt støvsuger test: De 8 beste vises her (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Enten du bor i en leilighet eller et hus, så er støvsuging noe du sannsynligvis er godt kjent med. Det er et behov som melder seg med jevne mellomrom, enten du eier eller leier. Men det er en oppgave som kan by på problemer for veldig mange.

Eksempelvis om du sliter med ryggproblemer, så kan det å bøye seg ned til din tradisjonelle støvsuger være svært så problematisk. Heldigvis finnes det løsninger som eliminerer denne problemstillingen helt. Og denne løsningen kalles en håndholdt støvsuger!

En håndholdt støvsuger er en liten støvsuger. På grunn av størrelsen så kan disse støvsugerne enkelt oppbevares på en hylle lenger opp i skapet. Du trenger med andre ord ikke bøye deg ned for å bruke den, da disse ikke er avhengig av strømtilførsel under bruk.

Dette er en produkttest for håndholdte støvsugere. Nedenfor vil vi se på både små håndholdte støvsugere og håndholdte støvsugere med langt skaft. Og blant disse produktene vil vi kåre hvilket produkt som er beste håndholdte støvsuger 2024!

Les også: Robotstøvsuger best i test

Bosch BCH86SIL1 – beste håndholdt støvsuger 2024!

Bosch BCH86SIL1 test

Bosch BCH86SIL1 er en håndholdt støvsuger produsert av Bosch. Bosch er kjent for å produsere høykvalitets produkter, så dette merkenavnet alene er nok til at forventningene blir ganske høye.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Som så mange ganger før så foreligger det ingen informasjon om hvilket materiale produsenten har benyttet. Men de skuffer ikke i forbindelse med produktets dimensjoner. Bosch BCH86SIL1 er 28,5 cm bredt, 18,5 cm dypt og 116 cm høyt.

Bosch imponerer også i forbindelse med dette produktets driftstid. Det er på hele 60 minutter, noe som er veldig mye i forhold til ¼ av tiden som har sett tidligere i denne produkttesten.

Det er flere elementer med dette produktet som får det til å skille seg ut. Først og fremst så har det et langt skaft, noe som kan gjøre det litt enklere å håndtere. I tillegg følger det med en beholder på hele 0,9 liter. Og til tross for det er totalvekten bare 3,312 kg!

Fordeler:

 • Bosch BCH86SIL1 har mange fordeler. Dette er en håndholdt støvsuger som markedsføres på følgende måte: «Høy ytelse, lang levetid og kort ladetid». Vi kan i hvert fall skrive under på lang levetid, da vi har informasjon som underbygger dette.
 • Denne håndholdte støvsugeren bygger på SmartSensor Control, noe som betyr at støvsugeren overvåker seg selv slik at den til enhver tid kan fungere på best mulig måte. Støvsugeren er også utstyrt med et LED display, som gir deg informasjonen du trenger.
 • Bosch BCH86SIL1 er også produsert med ekstra isolasjon. Dette er et element som skal sørge for at støvsugeren ikke bråker mye under bruk. Lydnivået ville vært mye høyere uten denne ekstra isolasjonen.
 • Støvsugeren er også utstyrt med RotationClean. Det er en funksjon som sørger for at du ikke trenger å stå for rengjøringen av støvsugeren etter bruk selv. Takket være denne funksjonen så er dette noe som skjer av seg selv, og det er naturligvis veldig praktisk.
Ulemper:
 • Foruten den manglende informasjonen (materiale, effekt, sugeeffekt og lydnivå) er det særdeles lite vi kan sette fingeren på når det gjelder Bosch BCH86SIL1.
 • Her kan det imidlertid nevnes at det er litt kjipt at Bosch ikke oppgir spesifisert informasjon angående ting som står i produktbeskrivelsen. Eksempelvis lydnivået – Bosch BCH86SIL1 beskrives som en stillegående støvsuger, men det er ingen informasjon som beviser dette.
 • Det vi har nevnt ovenfor gjelder også med flere andre av produktets elementer, deriblant driftstid versus ladetid. Hvor lang tid vil det ta å lade en støvsuger med en driftstid på 60 minutter? Det er et spørsmål vi gjerne skulle sett blitt besvart!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Stihl
Driftstid 60 min
Vekt 3,312 kg
Kapasitet beholder 0,9 L

Resultat

Bosch BCH86SIL1 er en håndholdt støvsuger med et langt skaft. Dermed er denne støvsugeren ganske enklere å bruke. Kanskje til og med enklere enn flere av de små håndstøvsugerne som vi har sett på i denne produkttesten.

Bosch er kjent for sine kvalitets produkter, og de skuffer ikke med Bosch BCH86SIL1. Denne har en driftstid på hele 60 minutter og en støvbeholder som rommer så mye som 0,9 liter.

Bosch BCH86SIL1 er produsert med en rekke sparte systemer. Noen av dem er SmartSensor Control og RotationClean.

Etter å ha sett alle støvsugerens egenskaper i sammenheng med hverandre, så har vi besluttet å kåre Bosch BCH86SIL1 til beste håndholdte støvsuger 2024!

Eufy HomeVac H11

EUFY HomeVac H11 Pure Blue test

Eufy HomeVac H11 er en håndholdt støvsuger produsert av Eufy. Dette er en kompakt støvsuger som ser relativt solid ut, men det er uvisst hvilket materiale den er laget av. Det foreligger heller ingen informasjon vedrørende produktets dimensjoner eller vekt.

Produktbeskrivelse

Det mangler også informasjon vedrørende støvsugerens effekt, men vi vet at den har en sugeeffekt på 5500 pascal. Lydnivået til Eufy HomeVac H11 ligger på 71 dB (A), noe som er ganske høyt. Med en beholder på 0,09 liter har støvsugeren en driftstid på 13 minutter.

Om du er på utkikk etter en støvsuger som er enkel å bruke, så vil Eufy HomeVac H11 være et godt alternativ. Med på kjøpet får du et 2-i-1 munnstykke og en dyse med myke børster. I tillegg er den utstyrt med en innebygd luftfrisker. Den har en driftstid på 20 minutter.

Eufy HomeVac H11 er en støvsuger om kan oppbevares i stående posisjon. Det følger med en beholder som støvsugeren skal plasseres i, og det betyr at du ikke trenger noen form for veggfester. Denne støvsugeren lades enkelt med en USB-kabel.

Fordeler:

 • Eufy HomeVac H11 er en kompakt støvsuger. I tillegg er det en håndholdt støvsuger, og det er svært praktisk om du bor i en bolig med begrenset oppbevaringsplass eller ikke har behov for en større støvsuger. Den medfølgende beholderen rommer 0,09 liter.
 • Denne håndholdte støvsugeren er svært enkel i bruk. I tillegg har den et bredt bruksområde, da skjøtdysen gjør at den kan brukes til å rengjøre i kriker og kroker og dysen med myke børster sørger for at du kan støvsuge flater som trenger litt mer skånsom håndtering.
 • Eufy HomeVac H11 er en liten støvsuger, noe som er svært praktisk med tanke på oppbevaring. Størrelsen på støvsugeren gjør det enkelt å lagre den stående, og du er ikke avhengig av å ha noen form for fester til å holde den på plass. Den er også enkel å lade.
 • Eufy HomeVac H11 har også en innebygd luftrenser, og den kommer godt med dersom du trenger å friske opp luften i et lite rom eller et enda mindre område. Luftrensen har en driftslengde på 20 minutter, men dette kommer vi litt tilbake til nedenfor.
Ulemper:
 • Det mangler litt informasjon om Eufy HomeVac H11, helt spesifikt er det snakk om materiale, dimensjoner, effekt og vekt.
 • Under «ulemper» kan vi også nevne litt om den innebygde luftrenseren. Dette er en praktisk funksjon i seg selv, men det skal sies at det ikke skal være mennesker eller dyr i nærheten når funksjonen er aktivert. Og med tanke på at det er en støvsuger, så er det litt merkelig.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Eufy
Sugeeffekt 5500 Pa
Driftstid 13 min
Kapasitet beholder 0,09 L

Resultat

Eufy HomeVac H11 er en håndholdt støvsuger som kan sammenlignes med en flaske vin. Den er kanskje liten, men det betyr ikke at den ikke gjør susen når du virkelig trenger det!

Denne håndholdte støvsugeren består av mange små elementer som gjør dette til et godt alternativ på rengjøringsfronten. Det er derimot viktig å være litt varsom med hvordan du bruker den innebygde luftrenseren.

Electrolux ZB5003W

Electrolux ZB5003W test

Electrolux ZB5003W er en håndholdt støvsuger produsert av den kjente husholdningsapparatsleverandøren Electrolux. Dette er et hvitt og stilrent produkt, men det eneste målet som er oppgitt er bredden på 44,8 centimeter. Materialet er også ukjent.

Produktbeskrivelse

I forbindelse med denne håndholdte støvsugeren så mangler det informasjon om produktets effekt, sugeeffekt, lydnivå og driftstid. Det er veldig synd, da dette er så godt som 50 % av informasjonen vi bruker for å danne oss et førsteinntrykk.

Electrolux har prioritert komfort når de utviklet denne håndholdte støvsugeren. Den er nemlig utstyrt med et Soft Steer-hjul, som gjør dette til et ergonomisk produkt samt at flatene du støvsuger forblir like fine. Det fører også at tekstiler og lignende får være i fred.

Denne håndholdte støvsugeren er utviklet for rengjøring overalt. Den kan brukes på gulvet eller på en hylle som henger høyt på veggen. Da er det svært praktisk med en totalvekt på kun 0,92 kilo. I tillegg følger det med en støvbeholder som rommer 0,5 liter totalt.

Fordeler:

 • Electrolux ZB5003W er en håndholdt støvsuger som ikke veier så mye. Produktets totalvekt er 0,92 kilo, noe som betyr at den vil være svært praktisk til de typiske småjobbene i hjemmet ditt. Eksempelvis å støvsuge brødsmuler på kjøkkenbenken eller lignende.
 • Denne støvsugeren er et særdeles komfortabelt produkt. Grunnen til det er at Electrolux har hatt et stort fokus på komfort i produksjonen av Electrolux ZB5003W. Håndtaket er ergonomisk, og selve støvsugeren har et Soft Steer-hjul som komplimenterer dette.
 • Soft Steer-hjulet sørger også for at overflatene forblir like fine uansett hvor mye du støvsuger. Med denne typen hjul trenger du heller ikke bekymre deg for at tekstiler eller lignende skal forsvinne inn i støvsugeren. I stedet får de ligge fint i fred!
 • Det er også svært praktisk at denne støvsugeren er laget spesielt for rengjøring. Electrolux ZB5003W kan med andre ord brukes på alle steder du kan tenke deg. Den vil fungere like godt på en bokhylle eller kjøkkenbenk som på gulvet. Hvor praktisk er ikke det?
Ulemper:
 • Det mangler en del elementær informasjon om Electrolux ZB5003W. Av 9 punkter er det bare 4 av dem som er fylt ut med noe annet enn «ukjent», og det inkluderer hvilket merke støvsugeren er.
 • Vi får oppgitt bredden på produktet, men resten av dimensjonene (dybde og høyde) uteblir. Siden det foreligger informasjon om bredden, så er dette en mangel som står enda mer frem enn det ville gjort om også den var merket fullstendig «ukjent».

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Electrolux
Vekt 0,92 kg
Kapasitet beholder 0,5 L

 

Resultat

Electrolux ZB5003W fra Electrolux fremstår som et praktisk produkt. I tillegg har Electrolux hatt både forbruker og møbler/tekstiler i bakhodet når de har jobbet med dette produktet.

Har du noen gang opplevd at støvsugeren skraper opp gulvet, eller at en liten duk du heklet da du var liten forsvant inn i magen på støvsugeren? Soft Steer-hjulet på Elextrolux ZB5003W sørger for at det ikke skjer!

BISSELL Håndstøvsuger

BISSELL Håndstøvsuger test

Bissell Håndstøvsuger er en håndholdt støvsuger av merket Bissell. Det foreligger ingen informasjon vedrørende produktets materiale, dimensjoner eller effekt. Dette er naturligvis litt synd, men det skal sies at i dette tilfellet så er det totalt sett ikke mye som mangler.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Selv om informasjon om støvsugerens effekt uteblir, så vet vi hvilken sugeeffekt den har. Bissel Håndstøvsuger har en sugeeffekt på 16,16 aW. Dette kombineres med et lydnivå på 68 dB (A) og en driftstid på 15 minutter.

Om du velger å investere i Bissell Håndstøvsuger så får du diverse typer munnstykker. De ulike munnstykkene gjør denne håndholdte støvsugeren ypperlig til fjerning av hundehår og lignende. Da kommer beholderen på 0,6 liter godt med.

Enda mer praktisk er det ettersom Bissell Håndstøvsuger er en trådløs støvsuger. Den er batteridrevet, og det er den typen batterier som du lader opp etter å ha brukt dem. Det er imidlertid viktig å huske at ladingen vil ta noen timer!

Fordeler:

 • Den håndholdte støvsugeren fra Bissell har en sugeeffekt på 16,16 aW. Utover det er den totale effekten ukjent, selv om det oppgis at den er «variabel». Vi skulle imidlertid likt å vite nøyaktig hva som legges i dette begrepet.
 • Bissell Håndstøvsuger har et lydnivå på 68 dB (A). I og med at det generelle lydnivået for støvsugere ligger på mellom 60 og 80 dB (A), så er ikke dette altfor gale. I tillegg har støvsugeren en driftstid på 15 minutter.
 • Med på kjøpet av Bissel Håndstøvsuger får du et utvalg av munnstykker. Disse munnstykkene er svært praktiske, og gjør at dette blir en håndholdt støvsuger med en rekke bruksområder. I tillegg til den tradisjonelle bruken passer den også ypperlig til å fjerne hår.

Bissell Håndstøvsuger er en batteridrevet støvsuger, noe som betyr at den må lades opp i stedet for å være tilkoblet et strømuttak når den er i bruk. Det er svært praktisk, for da slipper du også å dra en lang ledning etter deg!

Ulemper:

 • Den største ulempen med Bissell Håndstøvsuger er uten tvil at det mangler litt elementær informasjon. Vi savner informasjon om materiale, dimensjoner og effekt. Særlig sistnevnte da det er litt usikkert hva som menes med «variabel».
 • Her kan også lydnivået til støvsugeren nevnes. Det er på 68 dB (A). Med den generelle skalaen som utgangspunkt så er dette midt på treffet. Det er ikke dårlig, men likevel litt høyt. Særlig om du er på jakt etter en støvsuger som er både håndholdt og stillegående.
 • Vi legger også merke til forholdet mellom driftstid og hvor lang tid det tar å lade. Fra du setter støvsugeren på lading til det er oppladet, så tar det rundt 5 timer. Dette resulterer i en driftstid på 15 minutter. Det er veldig lavt med tanke på at det tar flere timer å lade!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Bissell
Sugeeffekt 16,16 aW
Driftstid 15 min
Kapasitet beholder 0,6 L

Resultat

Bissell Håndstøvsuger er et godt alternativ for deg som er på jakt etter en støvsuger som kan ta seg av de små detaljene. Og hvis du ser etter et apparat som egner seg spesifikt til rengjøring av hundehår, så har du funnet en perfekt match her!

Bosch BBS611BSC

Bosch BBS611BSC test

Bosch BBS611BSC er en håndholdt støvsuger produsert av Bosch. Selv om Bosch er kjent for sine gode produkter, så er dette et produkt hvor det mangler en del essensiell informasjon. Her mangler det informasjon om både materiale, effekt, lydnivå og driftstid, for å nevne noe.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Denne håndholdte støvsugeren har et langt skaft. Men siden det er en håndholdt støvsuger så er ikke selve støvsugerdelen så stor. Det har resultert i følgende dimensjoner: 20 cm i bredde, 26,5 cm i dybde og 122 cm i høyde. Og produktet veier totalt 2,3 kilo.

Med dette produktet har Bosch hatt et eneste mål, og det er at det skal kunne brukes på alle områder som trenger rengjøring fra tid til annen. Så Bosch BBS611BSC er en støvsuger som du kan bruke i alle rom, til rengjøring av møblement og tekstiler, eller til og med i bilen!

Orker du ikke tanken på at støvsugeren skal gå tom for batteri midtveis i rengjøringsprosessen? Bosch har tenkt på dette også, så de har utviklet egne batterier som du som forbruker kan kjøpe i tillegg. Legg det ene batteriet på lading og støvsug så videre!

Fordeler:

 • Bosch BBS611BSC er en håndholdt støvsuger med mange fordeler. Eksempelvis så er denne støvsugeren designet med et langt skaft. Det er som å få det beste fra to verdener. Du kan støvsuge på gulvet uten å bøye deg for å klargjøre den først, siden den står av seg selv!
 • Til tross for at Bosch BBS611BSC er en høy støvsuger, så er den ikke veldig tung. Inkludert en støvbeholder som rommer 0,3 liter, så veier støvsugeren totalt 2,3 kilo. Og det er ikke så ille når alt kommer til alt!
 • Det er tydelig at Bosch ønsker å triumfere markedet for støvsugere. De har nemlig forsøkt å produsere en støvsuger som kan fylle absolutt alle behov, og det er en oppgave de har klart med god margin. Bosch BBS611BSC kan støvsuge hva det enn skal være!
 • Med denne støvsugeren på kottet trenger du heller ikke å bekymre deg for at du er nødt til å avbryte prosessen når du er halvveis til å være ferdig. På Bosch BBS611BSC kan du enkelt bytte ut batteriet slik at det andre batteriet kan lade samtidig som du gjør deg ferdig.
Ulemper:
 • Som med flere av de andre støvsugerne i denne produkttesten, så mangler det en del informasjon i forbindelse med Bosch BBS611BSC. Det oppgis ingen informasjon om verken materiale, effekt, sugeeffekt, lydnivå eller driftstid.
 • Hvis vi sammenligner dette produktet med det andre produktet fra Bosch, så har denne støvsugeren veldig lav kapasitet. Støvbeholderen har en kapasitet på 0,3 liter, noe som generelt sett er veldig lite.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Bosch
Vekt 2,3 kg
Kapasitet beholder 0,3 L

Resultat

Bosch BBS611BSC er en håndholdt støvsuger med et langt skaft. Og det er ingen tvil om at dette er svært fordelaktig med tanke forbrukeren og hva vedkommende er nødt til å gjøre for å få rengjort hjemme hos seg.

På grunn av at det mangler så mye informasjon, er det litt utfordrende å skulle dra en konklusjon på lik linje som vi har gjort med de andre produktene i denne produkttesten.

Det er imidlertid ikke sikkert at mangelen på informasjon er noe som plager deg. Hvis du er glad i det å få en liten overraskelse i posten, så kan det hende at dette produktet vil være midt i blinken for deg!

Roidmi Nano P1

Roidmi Nano P1 test

Roidmi Nano P1 er en håndholdt støvsuger produsert av Roidmi. Også i forbindelse med dette produktet er det noen spesifikasjoner som mangler. Helt spesifikt er det tilfellet med denne støvsugerens materiale, dimensjoner og sugeeffekt.

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren har en effekt på 60 watt. Det er med andre ord en kraftig støvsuger, særlig med tanke på dens størrelse. For dette er langt ifra den største støvsugeren vi har sett. Ikke generelt sett, og ikke i denne produkttesten.

Effekten henger ofte sammen med lydnivået. Roidmi Nano P1 har en effekt på 60 watt og et lydnivå på 76 dB (A). Sistnevnte er noe som overrasker oss en smule, i og med at effekten er så lav som den er. Lydnivået og effekten henger med andre ord ikke sammen i dette tilfellet.

Til tross for en relativt lav effekt så har støvsugeren en driftstid på 25 minutter. I løpet av denne tiden kan det hende at du er nødt til å tømme støvbeholderen et par ganger da beholderens kapasitet kun er 0,1 liter. Og totalvekten på produktet er 0,5 kilo.

Fordeler:

 • Roidmi Nano P1 er en kompakt og håndholdt støvsuger. Det er svært praktisk, da den er godt egnet for forskjellige rengjøringsprosessen. Denne støvsugeren vil gjøre seg godt både hjemme hos deg eller andre steder som for eksempel bilen.
 • Hvis du velger å investere i denne støvsugeren så får du et produkt med en effekt på 60 watt. Selv om det ikke er den høyeste effekten vi har sett i denne testen, så betyr ikke det at det er dårlig. Det kommer godt med i enhver rengjøringsprosess uansett.
 • Her kan vi også nevne støvsugerens driftstid, som er på hele 25 minutter. I forhold til driftstidene vi har sett hittil i denne produkttesten, så er dette relativt lenge. Og det er naturligvis utelukkende positivt!
Ulemper:
 • Selv om det er langt ifra like ille med Roidmi Nano P1 som det har vært med de andre produktene, så er det likevel noen spesifikasjoner som mangler her også. Materiale, dimensjoner og sugeeffekt, for å være helt nøyaktig.
 • Her under «ulemper» ønsker vi også å nevne lydnivået. For Roidmi Nano P1 er det på 76 dB (A), og det er relativt høyt. For tradisjonelle støvsugere ligger lydnivået på mellom 60 og 90 dB (A), og det betyr at dette er i toppsjiktet med tanke på lyd. Og det er veldig synd.
 • Størrelsen på støvbeholderen er også noe som kan føre til utfordringer. Den har en kapasitet på kun 0,1 liter, noe som er latterlig lite. Det er naturligvis positivt med tanke på totalvekten, men du får nesten ikke støvsugd noe som helst.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Roidmi
  Lydnivå 76 dB (A)
  Driftstid 25 min
  Vekt 0,5 kg

  Resultat

  Roidmi Nano P1 er en liten støvsuger som du enkelt kan bære med deg under armen. Du trenger med andre ord ikke å bruke armene i det hele tatt – i hvert fall ikke når du bærer på den. Det å faktisk bruke den er en litt annen prosess!

  Hvis vi skulle velge et element som er bra med denne støvsugeren, så ville vi valgt driftstiden. På grunn av den havner den i kategorien med støvsugere med lang levetid, men bortsett fra det så er det mye forbedringspotensiale her!

  Nilfisk Quick 36Vmax

  Nilfisk Quick 36Vmax test

  Nilfisk Quick 36Vmax er en håndholdt støvsuger produsert av Nilfisk. I likhet med flere av produktene i denne testen, så er det en del spesifikasjoner som mangler. Eksempelvis så vet vi ikke hvilket materiale Nilfisk har benyttet i produksjonen av denne støvsugeren.

  Produktbeskrivelse

  Vi er like uvitende når det gjelder produktets dimensjoner, effekt og lydnivå. Og det er vanskelig å få understreket hvor upraktisk det er, da dette er noe av den viktigste informasjonen vi bruker til å begrunne våre synspunkt på.

  Har du en tradisjonell støvsuger med lang støvsugerslange, og irritert deg over den lange slangen når du skal støvsuge opp hår fra vinduskarmen bak sofaen? Da vil Nilfisk Quick 36Vmax være et godt produkt for deg, for den kommer enkelt til i kriker og kroker.

  I det beskrevne scenarioet ovenfor, så kommer beholderen på 0,6 liter godt med. I tillegg vil det være svært enkelt å håndtere, siden den kun veier 1,45 kilo. Med en driftstid på 20 minutter får du også muligheten til å rengjøre en god del før du må lade støvsugeren din!

  Fordeler:

  • Nilfisk Quick 36Vmax er en liten støvsuger. Og så er det naturligvis en håndholdt støvsuger, noe som er svært praktisk hvis du skal støvsuge i områder som er litt trange. For eksempel vinduskarmen bak sofaen eller under vinduet på kjøkkenbenken.
  • Om det for eksempel ligger en stor mengde hår bak vinduskarmen din, så trenger du ikke å bruke lang tid på å bli kvitt det. Med en sugeeffekt på hele 170 watt, så er dette gjøremålet unnagjort i en fei. Og hvor herlig er egentlig ikke det?
  • Nilfisk kan også berømmes for å ha inkludert en beholder på hele 0,6 liter i denne produktpakken. Da er det ikke et umiddelbart behov for å tømme støvbeholderen hele tiden. Og det er mulig for deg å støvsuge fra deg før du må gjøre det!
  • Det er også veldig positivt at Nilfisk Quick 36Vmax har en driftstid på 20 minutter før du er nødt til å sette den tilbake på lading. Og det er et nivå som er helt innafor!
  Ulemper:
  • Først og fremst så mangler det litt informasjon vedrørende Nilfisk Quick 36Vmax. Og det er naturligvis litt upraktisk, men det er ikke overveldende heller.
  • Det er særlig et element som stikker seg ut her, og det er forholdet mellom driftstid og ladetid. Selve driftstiden er på 20 minutter, mens det vil ta 180 minutter å lade opp på nytt. Her er det definitivt forbedringspotensiale!

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Nilfisk
  Sugeeffekt 170 W
  Beholder 0,6 L
  Driftstid 20 min

  Resultat

  Nilfisk Quick 36Vmax er en håndholdt støvsuger som gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Figuren kunne imidlertid vært mye bedre om det hadde vært mer spesifisert informasjon, som vi kunne tatt utgangspunkt i denne vurderingen.

  Det kan dog sies at informasjonen vi får oppgitt får dette til å se ut som et godt alternativ. Så du kommer nok ikke til å angre hvis du bestemmer deg for å gi denne støvsugeren en sjanse!

  BISSELL Icon Advanced

  BISSELL Icon Advanced test

  Bissell Icon Advanced er en håndholdt støvsuger produsert av Bissell. Ikke overraskende så mangler det noe elementær informasjon her også. Hvilket materiale har Bissell benyttet? Hvor bredt/langt er produktet? Hvor stor effekt/sugeeffekt har det? Det vites dessverre ikke.

  Produktbeskrivelse

  Lydnivået på 80 dB (A) fungerer dog som en indikasjon på at dette er et kraftig produkt. Grunnen til det er at størrelsen på effekten pleier å samsvare med lydnivået, og når lydnivået er såpass høyt, så taler det for seg selv. Det kan sies at dette er en digital motor.

  Bissell Icon Advanced er et 2-i-1 produkt. Først og fremst er det en håndstøvsuger med et langt skaft, men den kan omgjøres til en vaskekte håndstøvsuger. Det er svært praktisk, og det er i tillegg et bevis på at det er mulig å finne noe som er mer eller mindre perfekt.

  Denne støvsugeren har en driftstid på 50 minutter. Og det er veldig imponerende! Særlig hvis du er på utkikk etter en støvsuger med lang levetid. Den lange driftstiden komplimenteres av en støvbeholder som rommer 0,40 liter og en god produktpakke.

  Fordeler:

  • Bissell Icon Advanced er et 2-i-1 produkt. Med det mener vi rett og slett at du får to støvsugere i samme produktpakke. Pakken består nemlig av blant annet et langt skaft, men du trenger ikke å bruke det om du ikke har behov for det. Du får flere rengjøringsmåter i ett!
  • Med utgangspunkt i lydnivået til denne støvsugeren kan det også si at dette virker som et kraftig produkt. Det foreligger imidlertid ingen informasjon om effekten som vi kan bruke til å underbygge denne påstanden. Og det er naturligvis litt kjipt!
  • Her kan det også nevnes at Bissell imponerer stort med produktets driftstid. Det er på hele 50 minutter, noe som kommer godt med uansett hvor du skal rengjøre. Dette er med andre ord et produkt som egner seg både hjemme og på arbeidsplassen din!
  • I tillegg til to støvsugere så består produktpakken av diverse børster, veggbrakett og lader. Dette ekstrautstyret øker støvsugerens bruksområde betraktelig, så det er utelukkende positivt. I produktpakken finner du også en støvbeholder på 0,40 liter.
  Ulemper:
  • I likhet med flere av de andre produktene i denne testen, så mangler det noe informasjon vedrørende Bissell Icon Advanced. Informasjonen som mangler, er materiale, dimensjoner (både mål og vekt), effekt og sugeeffekt.
  • Her kan det også nevnes at denne støvsugeren har det høyeste lydnivået vi har sett i denne testen. Det er på 80 dB (A), og det er maksimalt dette du kan forvente av en tradisjonell støvsuger. Dermed er dette langt ifra noen støysvak støvsuger.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Bissell
  Lydnivå 80 dB (A)
  Beholder 0,40 L
  Driftstid 50 min

   

  Resultat

  Som leverandør så imponerer Bissell på flere områder med dette produktet, deriblant innholdet i produktpakken og produktets driftstid.

  Bissell Icon Advanced er en håndholdt støvsuger med langt skaft som enkelt kan gjøres om til en håndholdt støvsuger. Det betyr at du får to støvsugere for en og samme pris, og det i seg selv er jo veldig kult!

  Nyttig å vite – håndholdt støvsuger

  Vet du hva en håndholdt støvsuger er? Det er ikke sikkert at det ringer en bjelle med en gang, men kanskje bestemoren din hadde et lite, merkelig apparat hengende på veggen ved kjøkkenbenken da du vokste opp? Det kan hende at det var en håndholdt støvsuger!

  I 2024 er beskrivelser som «et lite, merkelig apparat» så langt fra sannheten som det er mulig å komme. For mange er dette den eneste måten å få rengjort hjemme hos seg, så det er langt ifra et merkelig apparat lenger.

  Det finnes mange typer støvsugere i dagens moderne verden, så det er heller ingen selvfølge at håndholdt støvsuger er et begrep du har hørt før. Kanskje er dette første gangen du leser dette begrepet, og i så fall er det ikke rart om du undrer deg over dette produktet.

  Hva er en håndholdt støvsuger?

  Det er langt ifra så komplisert som mange skal ha det til. En støvsuger er en støvsuger uansett hvordan den ser ut. Men en håndholdt støvsuger er betydelig mindre enn det som blir sett på som en «tradisjonell» støvsuger.

  Med tradisjonell støvsuger mener vi den typen støvsuger som er avhengig av å være tilkoblet et strømuttak. Den har som regel en lang slange og ledning festet til seg. Men begge disse elementene slipper du med den håndholdte støvsugeren.

  Det ligger litt i selve begrepet hva en håndholdt støvsuger er. En håndholdt støvsuger er nemlig en støvsuger som du holder i hånden din under hele støvsugingsprosessen. Det er rett og slett en mye mindre og mer praktisk variant enn den tradisjonelle støvsugeren.

  Hvorfor kjøpe en håndholdt støvsuger?

  Om du ikke har kjennskap til håndholdte støvsugere fra før, så er det ikke underlig hvis du er litt skeptisk til hele konseptet. Men det er veldig mange grunner til at du bør investere i en håndholdt støvsuger når du først skal kjøpe en støvsuger.

  Rask og enkel rengjøring

  Med en håndholdt støvsuger tar det ikke lang tid å finne frem apparatet. Derfor er dette en prosess du får unnagjort veldig raskt.

  En håndholdt støvsuger er også mye enklere å forholde seg til enn en støvsuger med lang ledning og slange. Derfor er det mange som synes at håndholdte støvsugere gjør rengjøringen lettere generelt sett.

  Trenger ikke støvsugerpose

  En tradisjonell støvsuger er ofte også avhengig av poser. Eller støvsugerposer, som det også kalles. Og dette er noe du er nødt til å bytte ut med jevne mellomrom. Men det er noe du slipper med en håndholdt støvsuger.

  Håndholdte støvsugere har derimot en beholder. Og denne må bare tømmes, ikke byttes helt ut.

  Et godt produkt

  Det er ikke uvanlig at folk flest tenker at en håndholdt støvsuger er dårligere enn en tradisjonell en, fordi den er mindre. Men de håndholdte støvsugere er uten tvil like gode som de tradisjonelle støvsugerne.

  Hvis du bruker god tid på utvelgelsesprosessen, så øker det sjansen for å gjøre et godt valg. For eksempel så finnes det støvsugere som har to støvsugere i en. Som en 2-i-1 løsning! Og det er egentlig ganske kult, er det ikke?

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo