Garasjejekk test: De 3 beste garasjejekkene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

I denne artikkelen tar vi for oss og tester garasjejekker. Formålet er å gi deg bedre kunnskap og noen klare anbefalinger for beste garasjejekk.

Hydraulisk jekk ENERGY – BEST I TEST GARASJEJEKK

Hydraulisk jekk ENERGY test

Hydraulisk jekk er en effektiv garasjejekk til en rimelig og fornuftig pris. Denne jekken har evnen til å løfte kjøretøy raskt, og gir deg en god høyde. Slik får du en god tilgang til understellet av bilen og arbeidet kan utføres sømløst. Energy NE00332 har en minimum løftehøyde på 140 mm, og en maks løftehøyde på 300 mm. Vi kårer denne til beste garasjejekk 2024

Produktet kan kjøpes på:

Eurodel.no

Energy NE00332 er en solid og sterk garasjejekk – her får du mye for pengene. Minimums løftehøyden, eller inngangshøyden, burde være det første du ser på når du skal gå til innkjøp av en garasje. Dette sier noe om hvor lett jekken kommer til under bilen. Dersom bilen din har en avstand på 50 mm mellom underdel og bakke, vil ikke en jekk med høyere avstand komme til.

I gjennomsnittet ser vi at inngangshøyden ligger et sted mellom 80 og 150 mm, Energy NE00332 har en inngangshøyde på 140 mm. Denne høyden burde passe de aller fleste biler, og er derfor et anvendelig alternativer. Løftehøyden er som sagt på 300 mm, hvilket burde være rikelige for de aller fleste personbiler.  

ENERGY NE00332 er blant testens billigste alternativer, noe som ikke gjenspeiler seg i egenskapene til jekken. Her får du en solid og smidig jekk, som nok vil egne seg til de fleste personbiler. Likevel er det viktig at du vet hvilke mål og behov bilen din har, før du går til innkjøp av en garasjejekk.   

I tillegg er det viktig at kjøper en jekk som tåler bilens vekt. ENERGY NE00332 er en svært allsidig og brukervennlig garasjejekk. Her får du mye kvalitet for pengene og jekken er enkel å stue vekk for plassbesparende oppbevaring.  

Resultat

ENERGY NE00332 er en grei, solid og anvendelig garasjejekk. Her får du flere gjennomsnittlige kvaliteter, hvilket gjør at denne jekken egner seg til vanlige personbiler. Har du en større bil eller spesielle behov, er det ikke sikkert at ENERGY NE00332 strekker til. Jekken gjør det godt i brukervennlighetstester og er svært enkel å håndtere.

I tillegg får ENERGY NE00332 for en meget fornuftig og rimelig pris. Dette trekker mye opp på helhetsvurderingen, og vi kan derfor si at dette er et godt alternativ til den vanlige forbrukeren. Her får du en jekk med høy ytelse, lang levetid og brukervennlig funksjoner, til en rimelig pris.  

Ettersom dette er en svært allsidig og brukervennlig jekk, stikker den av med førsteplassen i kåringen. Dersom du ønsker en garasjejekk som er best i test, er dette den soleklare vinneren.

Fordeler:

 • ENERGY NE00332 er svært brukervennlig og enkel å ta i bruk. Dette er en solid og smidig garasjejekk med høy ytelse og lang levetid. Ettersom den vanlige forbrukeren nok ikke benytter seg av en slik jekk mange ganger i året, vil det være desto viktigere at den har lang levetid og er klar for bruk når du trenger den.

Ulemper:

 • ENERGY NE00332 har en kapasitet på 2 tonn. Dette vil nok være passende for vanlige personbiler, men kan være en ulempe for de større bilene.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Min. løftehøyde

140 mm

Maks. løftehøyde

300 mm

Produsent

Energy

Kapasitet

2 Tonn

Beste priser hos:

Eurodel.no

Garasjejekk aluminium 2 500 kg

Dette er en garasjejekk av svært slitesterk kvalitet, med en høy lastekapasitet. Jekken er utformet i aluminium og kommer med flere praktiske løsninger for trygg og sikker bruk. Aluminiumsjekken har en lastekapasitet på 2 500 kilo og en løftehøyde på 95 til 490 mm. Vekten i seg selv veier kun 25 kilo, noe som gjør den enkel å håndtere.

Denne jekken kommer med en praktisk gummikloss på både håndtaket og foten. Dette sørger for å redusere sjansene for skader og bulker under løfting. For å øke sikkerheten har produsenten også lagt inn en avlastningsventil, dette er et stort pluss og en utmerket funksjon.

For å gjøre jekken slitesterk og robust, har produsenten valgt at hele konstruksjonen skal komme i aluminium. Dette gjør jekken både solid og slitesterk noe som øker levetiden betraktelig. For den vanlige forbrukeren vil det være viktig at jekken holder seg godt, selv ved lite bruk.

En vanlig forbruker vil gjerne kun benytte seg av en garasjejekk noen få ganger i året, og derfor er det viktig at den holder seg godt, selv under oppbevaring. For de profesjonelle vil nok en garasjejekk bli brukt langt oftere. Også her vil aluminiumsjekken komme godt med. Den er robust, lever lenge og gir god ytelse gjennom hele økten.

Vi ser særdeles lite fall i lastekapasiteten og løftehøyden til jekken, dette er et stort pluss. Du trenger ikke å bekymre deg for at jekken skal gi etter eller at objekter skal bli sittende fast under bilen grunnet en reduksjon i løftehøyde. For å få full høyde, trenger du kun å pumpe syv ganger. Dette er takket være den doble hydraulikkpumpen som sørger for rask og effektiv løfting.

Hjulene til denne modellen er noe bredere og har en lengre hjulavstand enn andre jekker i testen. Dette skaper en følelse av mer stabilitet og jekken ruller lett og smidig over ujevne underlag. Perfekt dersom du ikke har en garasje med betong eller asfalt underlag.

En stor fordel med denne jekken, er at løfteevnen ikke blir betydelig redusert etter lengre tid. Husk å alltid sjekke bilens dimensjoner og krav, før du gå til innkjøp av en garasjejekk. Denne modellen har en særdeles god løftehøyde, men vil muligens komme noe kort for de største bilene. Har du for eksempel en SUV, er det viktig å sjekke dimensjonene før innkjøp.

Resultat

Dette er den beste garasjejekken i testen. Her får du en god løftekapasitet og en løftehøyde som er svært allsidig. Jekken kommer også med brukervennlig egenskaper som praktiske håndtak på begge sider. Gummiklossene sørger også for minimalt med skade på bilen og jekken, noe som øker levetiden betraktelig.  

De brede hjulene gjør også at jekken skiller seg ut. Brede hjul kombinert med en bred hjulavstand gir deg god stabilitet, selv på ujevne underlag. 

Fordeler:

 • De brede hjulene og den brede hjulavstanden, sørger for god stabilitet og brukervennlighet. Modellen ruller fint, selv på ujevnt underlag.

 • Her er det heller ingen reduksjon i løfteevne, hvilket er et stort pluss.

 • Jekken er solid og robust, og kommer med gummiklosser for redusert sjanse for skade.

Ulemper:

 • Vi finner ingen nevneverdige ulemper ved egenskapene til denne jekken. Derimot er prisen noe stiv, men dette gjenspeiler seg også i kvaliteten til jekken. Dersom du kun bruker jekken en gang i året, vil den muligens oppleves som relativt dyr.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Løftekapasitet

2 500 kg

Løftehøyde

95 – 490 mm

Egenvekt

25 kg
   

Quality Spare Parts Garasjejekk

Garasjejekken fra Quality Spare Parts er av svært høy kvalitet. Dette er en jekk som er spesialutviklet for å kunne løfte selv de laveste bilene. På tross av dette har jekken også en meget god løftehøyde og solide hjul.

Dette tillater deg å la produktet virke over lengre tid, slik at optimal effekt oppnås. Produktet trenger imidlertid ikke å virke mer enn et par minutter før maksimal effekt nås, noe som gjør det velegnet til hverdagslig bruk.

Garasjejekken har en svært lav profil på kun 450 mm. Dette gjør at du enkelt kan komme til på lave biler. I tillegg er den brukervennlig og kommer med et praktisk håndtak formet som en T. Dette gjør det lett å skyve jekken rundt. Når jekken skal senkes, kan du benytte de gode senkeskruene som er festet på toppen.

Quality Spare Parts har også lagt til en fotpedal, hvilket gjør det enkelt å raskt å heise jekken. Den kommer også med en dobbel hydraulikkpumpe, noe som gjør jekke-prosessen meget effektiv. For å nå maks høyde trenger du kun å pumpe åtte ganger.

Jekken er produsert i stål, et slitesterkt materiale med lang levetid. Jekken i seg selv veier 42,5 kilo og har en løftekapasitet på 1 500 kilo. Med denne løftekapasiteten, blir egenvekten på jekken noe høy. Likevel går ikke dette særlig utover bruksevnen, grunnet det praktiske håndtaket.  

Fordeler:

 • Den største fordelen til jekken, er de praktiske og brukervennlige aspektene. Håndtaket i T-form, gjør det svært lett å kjøre jekken rundt i garasjen.

 • Med de praktiske senkeskruene og fotpedalen blir også jobben mye enklere. Den lave profilen gjør også dette til den perfekte jekken for lave biler.

Ulemper:

 • Jekken har en noe høy egenvekt på 42,5 kilo. I teorien kan det være noe vanskelig å manøvrere jekken, men håndtaket gjør noe opp for dette. Løftekapasiteten er ikke en driekte ulempe i seg selv, men de vil gjerne være noe knapp for de største bilene.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Løftekapasitet

1 500 kg

Løftehøyde

70 – 610 mm

Egenvekt

43, 5 kg

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo