Om

Besteitest.no er utviklet ved hjelp av inntekter via annonsører og affiliates. Artiklene er et resultat av andres tester og opplevelser, samt omtaler av produkter, spesifikasjoner og annet som faller naturlig for skribent å fatte en vurdering på. Artiklene dekker gjerne ikke alle produkter i et marked, men de produktene hvor vi har inntekter via annonsører.

Slik fungerer testene

Vi ønsker å holde deg oppdatert rundt de beste produktene og tjenestene som man ofte vil ha behov for i en husholdning. Dette gjør vi ved å vurdere, eller ved å slå sammen andre sine tester og for deretter å sette opp en rangering av produktene og til slutt kåre en vinner.

Informasjonen og kåringen av best i test hentes gjennom egne tester, andres tester, ekspertanmeldelser, forumer, selskapets egne nettsider, spesifikasjoner, priser og brukeranmeldelser.

Firma

  • Firma: Spinvest AS
  • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
  • Org: 918 687 181 MVA
  • E-post: post@besteitest.no

Inntekt og annonsering

Dette nettstedet tjener penger på annonsering i form av annonselenker til produkter som nevnes i artiklene våres. Dersom du klikker og/eller kjøper produkt fra en av våres annonsepartnere vil vi motta betaling.

Vi tjener også penger på annonser (reklame) via annonseringsnettverket Ezoic.

Personvern

Vi tar ditt personvern på høyeste alvor. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.

Kontakt

Kontakt oss gjerne på e-post salg@spin-vest.no eller bruk vårt kontaktskjema.

Beste i test
Logo