Toastjern test: De 7 beste toastjernene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Her tar vi for oss og tester toastjern. Produktet tok hele Norge med storm på 90-tallet og produktet har på sikt utviklet seg til å bli en nødvendighet i norske husholdninger. Her kan du lese om de forskjellige valgene og samtidig finne beste toastjern 2024.

Gastroback Design Sandwichmaker – BEST I TEST TOASTJERN 🏆

Gastrobback Design Sandwichmaker

Design Sandwichmaker er et toastjern som produseres av Gastroback. Det er et toastjern som er 23,2 cm bredt, 23 cm dypt og 9 cm høyt. Med dette toastjernet kan du lage to brødskiver, og det lages med en effekt på 750 watt. Dette toastjernet er dog ikke forbeholdt bare smørbrød. Du kan også lage snacks og mye mer enn det.

Produktbeskrivelse  

Dette toastjernet har stekeplater som er 22,4 cm bred og 12 cm dype, så her har du muligheten til å lage deg gigantiske smørbrød. Det fører også til mindre stress, for du trenger aldri å bekymre deg for at brødet du kjøper i butikken skal være for stort. Det er altså enda et toastjern som kan lage toast uavhengig av brødskivestørrelsen.

Dette toastjernet er ikke oppkalt etter noen, så vidt vi vet. Men det har fremdeles veldig mange praktiske elementer ved seg. Først og fremst så tar det ikke veldig lang tid før toastjernet er varmt. Da er det bare å sette i gang, og hele denne prosessen er heller ikke noe som tar mye tid. I løpet av bare noen minutter har du et lite måltid.

Når toastjernet er klart til bruk symboliseres gjennom indikatorlamper, og når det brukes så reguleres temperaturen i toastjernet automatisk. Dette er antagelig på grunn av at det bruker mer energi under oppstart enn det gjør under selve stekingen av smørbrødene. Et energisparende toastjern, med andre ord!

Du trenger heller ikke bekymre deg for om du kommer til å brenne deg på fingrene når maten er ferdig. Grunnen til det er at håndtakene er varmeisolerte, slik at det er helt trygt å ta på dem med en gang. Det er altså ikke nødvendig å vente et visst antall minutter. I stedet kan du nyte smørbrødet ditt mens det er rykende ferskt!

Toastjernet har et slippbelegg som vil gjøre det enkelt både å ta smørbrødet ut av toastjernet, i tillegg til at det vil være lett som bare det å rengjøre det etter at du har blitt god og mett. Men du hadde ikke trengt å bekymre deg uansett, for toastjernet har sklisikre føtter.

Etter at du har vasket det for hånd, så kan du plassere det loddrett uten at det fører til problemer for toastjernets varmeelement.

Testresultat

Design Sandwichmaker fra Gastroback er et fint og praktisk toastjern. Vi vil driste oss til å si at det ikke har noen ulemper overhodet, og det er et veldig godt resultat når det gjøres en helhetsvurdering av et produkt.

Så når det gjelder hvor vidt du burde kjøpe det eller ikke, så skal vi la det være opp til deg å bestemme. Men hvis du er på utkikk etter et produkt der du kan lage både smørbrød og snacks uten å måtte kjøpe noe ekstrautstyr, så er du kanskje på riktig vei med akkurat dette produktet. Derfor anser vi dette som beste toastjern 2024.

Fordeler:

 • Også her er det er det praktisk at toastjernet varmer seg opp raskt og lager et veldig godt smørbrød til deg på kort tid. Hvis du har hatt en lang dag og ikke har lyst til å sette i gang forberedelser av en skikkelig gourmetmiddag, så er alltid en enkel og rask prosess å foretrekke.
 • Her er enda et toastjern som er proppfull av praktiske elementer. Eksempler på disse er varmeisolerte håndtak med låsesystem, automatisk temperaturregulering, indikatorlampe, slippbelegg og sklisikre føtter. Dette toastjernet er også designet slik at det fint kan stå på høykant uten at det ødelegger varmeelementet.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Design Sandwichmaker fra Gastroback viser at dette er et produkt som har desidert flest positive sider.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Gastroback
Effekt 750 W
Antall skiver 2

Wilfa TOASTY

Wilfa TOASTY test

Toasty er et toastjern som produseres av Wilfa. Dette toastjernet er 26,4 cm langt, 22,4 cm bredt og 8,5 cm høyt. Det lar deg lage to brødskiver med en effekt på 1000 watt. Også denne effekten sørger for at du klarer å få i stand et lite mellommåltid raskt når du trenger det. Det kan være for eksempel etter skoletid eller før trening.

Produktbeskrivelse

Med dette toastjernet kan du lage to store skjellformede brødskiver på bare noen få minutter. Du kan putte hva enn det er du har lyst på i smørbrødet, for eksempel masse deilig ost som kommer til å smelte og bli enda deiligere.

Begge platene i dette toastjernet er utstyrt med slippbelegg. Det betyr at også Toasty sørger for mindre matsvinn ved å minske sjansen for at brødskivene brenner seg fast i jernet. Det betyr at du kan kose deg med maten i fred og ro, i tillegg til at det er veldig enkelt å rengjøre toastjernet når du er ferdig.

Toastjernet er også utstyrt med en indikatorlampe. Det er dog ikke spesifisert hva denne lampen indikerer, men vi antar at den sier ifra om når toastjernet er klart til bruk og når smørbrødene er ferdig.

Det er også inkludert et annet lite element hos Toasty, for det kan nemlig lagres stående uten at det vil ødelegge eller redusere effekten på toastjernet.

Testresultat

Toasty fra Wilfa er et litt mindre toastjern enn smørbrødjernet fra Melissa, men det er ikke ensbetydende med at det er dårligere. Toasty er nemlig like bra og praktisk, selv om du kan lage et mindre kvantum.

Med Toasty kan du lage kule skjellformede smørbrød til barna dine. Dette toastjernet er til og med så enkelt at du kan la dem prøve selv, men det er nok best at du likevel er til stede når de bruker det. I tillegg kan Toasty lagres stående.

Det betyr altså at hvis du kjøper Toasty fra Wilfa så får du et velfungerende, morsomt og praktisk toastjern.

Fordeler:

 • Toasty lar deg lage brødskiver som får en spesiell form etter at det har vært i dette jernet. Om dette i seg selv har noe å si for smaks- eller brukeropplevelsen er ikke sikkert, men det er uansett en kul detalj som kan gjøre måltidet enda litt morsommere for eventuelle barn.
 • Også her er slippbelegget en fordel, og grunnen er fremdeles det samme. Mindre sjanse for brødskriver som brenner seg fast i jernet betyr mindre matsvinn og enklere rengjøringsprosess etterpå.
 • Det er også veldig praktisk at Toasty kan oppbevares stående. Det finnes flere toastjern som ikke kan det, for det vil redusere effekten på toastjernet. Men slik er det ikke med dette toastjernet, så det er bra.

Ulemper:

 • Det er ikke noen ulemper som nødvendigvis trekker helhetsinntrykket ned, men Toasty markedsføres som et toastjern som enkelt kan håndteres av barn. I tillegg legger vi merke til at Toasty verken har cool touch kabinett eller sklisikre føtter, så vi er ikke helt sikre på hvor lurt det egentlig er at barn bruker det uten tilsyn av voksne.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Effekt 1000 W
Antall skiver 2

TEFAL Snack Collection multijern

TEFAL Snack Collection multijern test

Snack Collection multijern er et multijern som produseres av Tefal. Dette er jo en tekst om toastjern, så grunnen til at vi inkluderer et multijern er at det kan brukes til å lage mange gode ting. Et eksempel på hva et multijern kan brukes til er toast.

Produktbeskrivelse

Det oppgis ingen informasjon om verken effekten og platestørrelsen til dette produktet, så det kan vi ikke si noe om. Men det er som sagt et multijern, og her er det inkludert plater for både trekantede toast og belgiske vafler. Platene er naturligvis utskiftbare, og dette har store utvidelsesmuligheter som panini og bagels.

De utskiftbare platene er også utstyrt med et slippbelegg. Det er selvsagt fremdeles like positivt med tanke på mindre matsvinn, tidsbesparing og rengjøringsprosessen. Platene tåler også oppvaskmaskin, noe som effektiviserer rengjøringsprosessen enda litt til.

Til tross for at det mangler mye elementær informasjon om multijernet fra Tefal, så er det opplyst at produktet er laget av stål. Det betyr at det tross alt er et apparat av god kvalitet.

Testresultat

Tefal Snack Collection multijern vil gi deg mange muligheter når det kommer til å lage snacks. Hvis du liker å samle på ting, ønsker deg noen praktiske elementer og en overraskelse, så bør du kanskje sjekke ut dette produktet.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Tefal Snack Collection multijern er de store utvidelsesmulighetene. I denne pakken får du med platesett for belgiske vafler og trekantede toast, men det finnes totalt 12 platesett slik at du faktisk kan utvide samlingen din litt og litt etterhvert.
 • Det er dessuten veldig positivt at dette multijernet også har et slippbelegg. Det kan føre til mindre matsvinn som et resultat av fastbrente smørbrød. I tillegg slipper du å lage ny mat, så det er tidsbesparende. Slippbelegget gjør også rengjøringsprosessen enklere. Det er en vinn-vinn-situasjon for deg, multijernet og miljøet!

Ulemper:

 • Her mangler det ganske mye nyttig informasjon om produktet, deriblant produktets størrelse og effekt. Det er veldig bra med store utvidelsesmuligheter, men vi skulle virkelig ønske at det var litt mer utfyllende informasjon om produktet i sin helhet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Tefal
Effekt ukjent
Antall skiver 2

OBH Snack Black smørbrødgrill

OBH Sandwich Maker Snack Black Toaster test

Snack Black smørbrødgrill er en smørbrødgrill som produseres av OBH Nordica. Denne smørbrødgrillen er 11,9 cm bred, 26,2 cm høyt og 25,5 dypt. Den lager to brødskiver til deg med en effekt på 750 watt. Dette er et produkt som lar deg leke med maten på en god måte.

Produktbeskrivelse

OBH ønsker at du skal kunne lage deilige smørbrød på bare noen få minutter, og det har blitt en realitet med dette produktet. Det er to plater på smørbrødgrillen, og de er skjellformede. Det fører til at ingrediensene dine holder seg på plass, i stedet for at det renner over. I tillegg fører denne spesielle formen til at du kan bruke forskjellige typer brød.

Snack Black smørbrødgrill er også utstyrt med slippbelegg, og det er like positivt nå som lenger opp i teksten. Slippbelegget sørger for mindre matsvinn, ettersom sjansen for at brødskivene brenner seg fast i jernet er mindre. I stedet kan du fokusere på å nyte maten din. Det gjør også rengjøring lekende lett.

Dette er en smørbrødgrill med et kompakt design, noe som fører til at det ikke tar opp så veldig mye plass på kjøkkenbenken. Det betyr faktisk at du kan ha smørbrødgrillen din stående på benken døgnet rundt, hvis du vil.

Testresultat

Snack Black smørbrødgrill fra OBH Nordica gjør det veldig enkelt å lage god og velsmakende mat. Det er nesten bare fantasien (eller smaksløkene dine) som setter grenser for hva du kan ha på smørbrødet ditt.

Basert på mange av produktets gode egenskaper, kan vi slå fast at dette er et godt produkt. Så det er mulig at du har funnet det rette produktet for deg nå, hvis du liker å leke med smakene, men samtidig ønsker at matlaging skal være lekende lett.

Fordeler:

 • OBH Nordica gir deg muligheten til å lage et godt mellommåltid (eller hovedmåltid) i løpet av bare noen få minutter. Det er en veldig fin mulighet å ha etter en lang dag med skole, jobb eller andre forpliktelser.
 • Smørbrødgrillens skjellformede plater kan også trekkes frem som en fordel. De fører til at ingrediensene i smørbrødet ditt holder seg på plass, men samtidig er det viktig å ikke ha for mye fyll heller. Skjellformen fører også til at du kan bruke forskjellige typer brød, og det er praktisk hvis du ikke har lyst på det samme hver dag.
 • Ellers har den kompakte smørbrødgrillen et slippbelegg som fører til at det er enkelt å rengjøre. Men det kompakte designet har også noe for seg. Det gjør nemlig at det ikke er noe problem å la smørbrødgrillen stå også når du ikke bruker den, for den tar jo så lite plass!

Ulemper:

 • Av informasjonen som blir gitt, så finner vi ikke noen veldig store ulemper. Men det kan nevnes at det ikke står noe om verken indikatorlampe, cool touch kabinett eller sklisikre føtter. Denne smørbrødgrillen kan heller ikke oppbevares stående eller vaskes i oppvaskmaskin.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent OBH Nordica
Effekt 750 W
Antall skiver 2

Krups Grcic Toastjern

KRUPS Sandwich Maker FDK452 Toaster test

Grcic Toastjern er et toastjern som produseres av Krups. Dette toastjernet lar deg lage to brødskiver om gangen. Størrelsen på hver av platene er 12 x 12 centimeter, i tillegg til at platene er en dyp variant. Grcic Toastjern har en effekt på 850 watt, som sørger for kort ventetid og et godt resultat.

Produktbeskrivelse

Grcic Toastjern er et toastjern som produseres av Krups. Dette toastjernet lar deg lage to brødskiver om gangen. Størrelsen på hver av platene er 12 x 12 centimeter, i tillegg til at platene er en dyp variant. Grcic Toastjern har en effekt på 850 watt, som sørger for kort ventetid og et godt resultat.

Toastjernet har blitt oppkalt etter designeren som står bak produktets design. Dette toastjernet fra Krups ble nemlig designet av Constantin Grcic, og det er ingen tvil om at dette er et veldig godt og praktisk design.

Toastjernets stekeplater er 12 x 12 centimeter, noe som er ganske stort. Det vil altså si at du ikke trenger å stresse med å finne det brødet du liker aller best. Med dette toastjernet kan du nemlig lage toast uavhengig av størrelsen på brødskiven.

Constantin Grcic har virkelig hatt brukeropplevelsen i fokus når dette designet ble laget. Det er nemlig lagt inn fjærlås i toastjernets lokk, og håndtaket er laget i et viklet materiale som i tillegg er varmeisolert. Det er to elementer som gjør toastjernet veldig enkelt å bruke, ettersom du ikke risikerer å brenne deg når du tar på det.

Fokuset har også vært på å gjøre rengjøringsprosessen så enkel som mulig, for også dette produktet har det berømte slippbelegget. Men det er som sagt ikke den eneste grunnen til at det er positivt.

Dette toastjernet er også designet slik at det er mulig å plassere det på høykant uten at det går utover produktets varmeelement. Det har også en indikatorlampe som sier ifra når det er klart til at du kan lage toasten din.

Testresultat

Grcic Toastjern fra Krups er et praktisk og velfungerende toastjern. Det er langt flere fordeler enn det er ulemper, om det finnes noen i det hele tatt. Hvis du er på utkikk etter et toastjern som varmes opp fort og gir deg et godt resultat, i tillegg til at det er enkelt å rengjøre og oppbevare, så er kanskje akkurat dette toastjernet noe for deg.

Fordeler:

 • Det er veldig praktisk med kort ventetid, kort kokeprosess og et godt resultat når det kommer til matlaging. Dette gjelder spesielt hvis det har vært en lang dag, og at du ikke har lyst til å bruke altfor lang tid på å tilberede måltidet.
 • Toastjernet er dessuten designet med flere praktiske elementer, deriblant fjærlås i lokket, varmeisolert håndtak, indikator og slippbelegg. Det er også konstruert slik at du kan oppbevare det på høykant uten problemer. Det er elementer som bidrar til at dette produktet er både trygt og praktisk å bruke.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Grcic Toastjern avdekker ingen ulemper, men vi kan også være litt pirkete. Da kan det i så fall nevnes at dette produktet ikke består av noen elementer som tåler oppvaskmaskin.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Krups
Effekt 850 W
Antall skiver 2

Toastjern Rustfri XXL

Toastjern best i test

Toastjern Rustfri XXL er et toastjern som produseres av Emerio i rustfritt stål. Det er et 29 cm langt, 25 cm bredt og 10 cm høyt toastjern, som lar deg lage to brødskiver med en effekt på 900 watt. Som det kommer frem av navnet så er platene i dette toastjernet ekstra store, noe som legger et godt grunnlag for å lage store smørbrød.

Produktbeskrivelse

Også dette toastjernet markedsføres med at du lage skjellformede brødskiver på bare noen få minutter. Hva du har lyst til å putte i smørbrødet ditt er helt og holdent opp til deg, ettersom platene på toastjernet ikke setter noen grenser overhodet.

Dette er et toastjern med plater som er utstyrt med slippbelegg. Det betyr altså at Emerio også tenker på mindre matsvinn som en reell mulighet. Mindre matsvinn er mulig hvis sjansen for at brødskivene brenner seg fast i toastjernet er mindre, og det er det denne detaljen sørger for. Det betyr også at du kan nyte maten i fred og ro.

Slippbelegget fører ikke bare til mindre matsvinn og matro. Det fører også til at det er mye enklere å rengjøre toastjernet når du er ferdig å spise. Det gjør at unnskyldningen om at rengjøringsprosessen er tidkrevende og slitsomt faller bort. Da blir alt så mye enklere, siden du ikke trenger å gjøre det lenge etterpå.

Dette toastjernet er også utstyrt med en indikatorlampe, som forteller deg når toastjernet er klar til bruk. I tillegg har toastjernet et stort håndtak som er enkelt å bruke. Det er også utstyrt med en låsemekanisme som skal holde alt på plass under matlagingsprosessen.

Testresultat

En helhetsvurdering av Toastjern Rustfri XXL fra Emerio viser at det er mest positivt å si om dette produktet. Det virker imidlertid som om håndtakene ikke er varmeisolerte, men det er selvsagt ikke slik at alle håndtak er det.

Hvis vi derimot ser bort på den lille detaljen og heller fokuserer på helheten, så er dette et veldig godt produkt. Hvis du attpåtil er veldig glad i store og sprø smørbrød, så er kanskje dette produktet noe for akkurat deg.

Fordeler:

 • Her er ytterligere et toastjern som har mange fine kvaliteter. Det varmer seg opp raskt, i tillegg til at det ikke bruker lang tid på å lage smørbrød til deg. Det er noe som er veldig deilig etter en lang dag i livets harde skole og tanken på å forberede et skikkelig vanskelig måltid er veldig fjern. Enkelt og raskt, men like så bra!
 • Emerio har også sørget for et toastjern i rustfritt stål med praktiske elementer, deriblant håndtak med enkel åpne- og lukkemekansime og ekstra store rom til smørbrødlaging. Indikatorlampen hjelper deg å unngå en gjettekonkurranse, og slippbelegget sikrer en enkel rengjøringsprosess.

Ulemper:

 • Helhetsvurderingen av dette produktet avdekker ingen store ulemper som trekker ned helhetsinntrykket betydelig. Men det kan likevel nevnes at disse håndtakene antageligvis ikke er varmeisolerte, og det hadde bare vært positivt for helhetsinntrykket hvis de var det. Det kan heller ikke oppbevares stående.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Emerio
Effekt 900 W
Antall skiver 2

Her finner du beste pris:

Kitchentime

Sandwich Toaster XXL

Cloer Smørbrødgrill test

Sandwich Toaster XXL er et toastjern som produseres av Cloer. Det er et 43 cm bredt, 19,5 cm høyt og 16,5 cm dypt toastjern. Med dette toastjernet som har en effekt på opptil 1800 watt kan du lage fire brødskiver. Også dette navnet viser at toastjernets plater er ekstra store.

Produktbeskrivelse

Dette toastjernet er designet i rustfritt børstet stål, noe som gir et veldig elegant inntrykk. Det gir også et inntrykk av at kvaliteten ikke stopper der, men at det skjuler seg mye bra under toastjernets overflate også.

Toastjernet har som sagt en effekt på mellom 1500 og 1800 watt. Det betyr at du kan velge fritt hvilken effekt du vil ha innenfor disse punktene. Det er altså mulig å lage et smørbrød eller fire på en rask og effektiv måte.

Du kan også bruke dette toastjernet som brødrister, og det virker som at det kanskje er det som er hovedpoenget med dette produktet. Dette til tross for at det faktisk heter toaster, så dette produktet har tilsynelatende svært få av kvalitetene som de andre toastjernene i denne produkttesten har.

I stedet for de vanlige elementer som tradisjonelle toastjern har, så har dette produktet en rister, en bollevarmer, en opptiningsfunksjon, et smulebrett og et sikkerhetsstopp. Disse elementene får det til å høres ut som at dette produktet også er en veldig god og praktisk brødrister.

Testresultat

Denne delen av produkttesten var kanskje mer forvirrende enn den var oppklarende, men vi skal likevel prøve å samle trådene i dette avsnittet.

Det virker som at Sandwich Toaster XXL fra Cloer hovedsakelig er en brødrister, samtidig som den har en deltidsjobb som toastjern. Den kan gjøre begge deler, men foretrekker den største delen av jobben.

Dette produktet kan derfor passe for deg som tror du er på jakt etter et toastjern, men egentig trenger en brødrister. Som brødrister så er nok Sandwich Toaster XXL et ganske godt alternativ.

Fordeler:

 • Det er egentlig ganske morsomt med en brødrister forkledd som et toastjern. Det er nesten som et ‘’betal for 1, ta 2’’ tilbud på en eller annen butikk som forsøker å selge det de har igjen på lageret av en utgått vare.
 • Men utover det er det veldig praktisk med et produkt som har plass til fire brødskiver som i tillegg kan være ekstra store. En rask prosess som fører til kvantum! Produktet er også designet i et solid materiale og har mange fine kvaliteter for brødrister-funksjonen sin.

Ulemper:

 • Det er ikke i seg selv en ulempe at produktet også inneholder en brødrister. I og for seg er det veldig praktisk at produktet kan brukes til å både riste brød på vanlig måte og et smørbrød hvis du foretrekker det.
 • Det er imidlertid sånn at det virker som at dette produktet hovedsakelig ønsker å være en brødrister. Derfor har det ekskludert alle andre elementer, og da er det litt utfordrende å skulle foreta en helhetlig vurdering av dette toastjernet. Grunnen til det er at det mangler ganske mange elementære elementer.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Cloer
Effekt 1500-1800 W
Antall skiver 4

Her finner du beste pris:

Kitchentime

Nyttig å vite – forskjellen på toastjern og brødrister

I denne produkttesten har vi sett at det av og til er fort gjort å ta feil av et toastjern og en brødrister. Det er ganske enkelt også, i hvert fall hvis produktene ser veldig like ut eller det er misvisende titler ute på tur.

Derfor skal denne delen av teksten handle om nettopp dette. Vi skal sørge for at du som potensiell kjøper ikke trenger å oppleve det, men i stedet alltid være sikker på hva det er du kjøper. Vi skal se litt på hva som er forskjellen mellom et toastjern og en brødrister.

Et toastjern og en brødrister er først og fremst to forskjellige apparater med litt forskjellige funksjoner. Hvilke funksjoner det er du er ute etter, er veldig viktig å ha klart for seg hvis du spekulerer i å skaffe deg det ene eller det andre. I vårt tilfelle er dette selvsagt et toastjern.

Vi kan først ta en titt på funksjonene til en brødrister. Men samtidig uten å gå for mye i detaljer om apparatets konstruksjon og diverse små detaljer. En brødrister brukes ganske enkelt til å riste brød, og det er jo noe som også kommer frem av navnet.

Brødristeren har mange andre funksjoner, som også kan være veldig nyttige. Foruten å riste brød, kan en brødrister tine og varme opp brød. I tillegg kan noen modeller også steke smørbrød eller steke en side av brødet.

Men vi har altså toastjern også. Et apparat som vi har blitt godt kjent med i løpet av denne teksten, og derfor gjør det ingenting at denne introduksjonen blir litt i det korteste laget.

Toastjernet er et kompakt apparat hvor dens funksjon ligger i å tilberede hele varme smørbrød. Vi har også sett at noen toastjern kan brukes til å lage mye mer enn bare smørbrød, men det er ikke det som er poenget her.

Det er også mulig for et toastjern å riste brød, selv om det sies at brødristeren er å foretrekke når det gjelder funksjonalitet. Det er dog informasjon som er litt misvisende med tanke på at toastjernet åpenbart har langt flere funksjoner enn det brødristeren har.

Så det er altså forskjellen mellom et toastjern og en brødrister. Når det imidlertid gjelder hva du bør velge, så tenker vi at det kommer an på smak og behag. Til tross for det er det kanskje litt innlysende hva som du ville blitt anbefalt av oss.

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo