Brødrister test: De 10 beste brødristerne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har din gamle brødrister gått i stykker, men du sliter med å vende deg til tanken på å ikke skulle spise ristet brød hver eneste morgen lenger? Da bør du definitivt begynne letingen etter en ny brødrister!

For en som liker ristet brød eller toast til frokost, så vil brødristeren kunne sidestilles med deres aller beste venn. Den eneste forskjellen er at deres beste venn ofte er i menneskeform, mens en brødrister er et elektrisk kjøkkenapparat.

Enten du er på jakt etter en erstatning for din gamle brødrister eller er på utkikk etter en splitter ny beste venn, så kan vi berolige deg med at det finnes mange gode alternativer ute i det fryktinngytende produkthavet.

Dette er en produkttest hvor vi skal hjelpe deg ved å se på og teste et utvalg av brødristere som finnes på markedet i dag. I løpet av denne produkttesten skal vi også kåre en av brødristerne til beste brødrister 2024!

Smeg Dolce & Gabbana Brødrister – Beste brødrister 2024

Smeg Dolce & Gabbana brødrister test

Smeg Dolce & Gabbana Brødrister kommer særdeles godt ut i denne produkttesten. Vi mangler informasjon om produktets vekt, men det dukner litt i havet av alle de andre, gode egenskapene som produktet har. Det er summen av alle de gode egenskapene som gjør at vi har valgt å kåre denne brødristeren til beste brødrister 2024!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Smeg Dolce & Gabbana Brødrister er en unik brødrister produsert av Smeg. Den er en del av produktserien «Sicily is my love», som er et designmessig samarbeid mellom Smeg og det italienske klesmerket Dolce & Gabbana. Under det unike designet er det en stålkontruksjon.

Brødristeren er 21,5 cm høy, 39,4 cm bred og 20,8 cm lang, men vekten er ukjent. Produktet har en effekt på 1500 watt. Med utgangspunkt i dette og brødristerens 6 ordinære innstillinger og 3 tilleggsfunksjoner kan du bruke den til å tilberede 4 skiver på en gang.

Risterommene på denne brødristeren er 3,6 cm brede, noe som gjør at dette apparatet også kan brukes til å riste boller. Den kan også bruke til å tine opp og varme opp brød. Resultatet vil bli akkurat som du ønsker hver eneste gang, da du kan stille inn dette.

Når du skal rengjøre brødristeren etter bruk, så kan du enkelt dra ut det medfølgende smulebrettet. Tømme innholdet i søppelbøtten, og sett smulebrettet tilbake på plass. Deretter bruker du bare en fuktig klut når du skal rengjøre resten av brødristeren.

Fordeler:

 • Et samarbeid mellom en kjøkkenapparatprodusent og et klesmerke har resultert i en brødrister med et helt unik design. Den er designet med ekstra sterke farger, som uten tvil vil få denne brødristeren til å skille seg ut på markedet.
 • På grunn av brødristerens utforming, er dette et svært allsidig produkt. I tillegg til å riste brødskiver, kan du både tine opp brød og riste boller. I tillegg kan du velge å kun riste den ene siden av råvaren, da den er utstyrt med en praktisk bagelfunksjon.
 • Med denne brødristeren kan du tilberede 4 skriver samtidig. Det er en veldig praktisk egenskap som gjør dette produktet perfekt for husholdninger hvor det bor flere som liker å spise det samme i fellesskap.
 • Det er ingen selvfølge at absolutt alle kommer til å like brødristerens utseende, men det gjør definitivt vi. Derfor vil vi trekke det frem som en fordel, for det er noe som kan tilfører noe positivt til det aktuelle rommet. Brødristeren vil stå på benken og ta seg veldig godt ut!
Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av dette produktet viser at det mangler informasjon om produktets vekt, men det er ikke en detalj som drar ned helhetsinntrykket betydelig ned.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Smeg
Antall skiver 4
Smulebrett Ja
Instillinger 6 + 3 tilleggsfunksjoner

Phillips HD2581/90 Brødrister

Philips HD2581 test

HD2581/90 Brødrister gjør en god figur i denne produkttesten. Vår helhetsvurdering viser et produkt som vil hjelpe deg å utføre det som for noen er daglige gjøremål og enda litt til. Det er dessuten en stor fordel at brødristeren kan håndtere både frosne og ferske råvarer. I vår vurdering av dette produktet så vi også på om det forekom noen ulemper med dette produktet. Men det gjorde det altså ikke.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

HD2581/90 Brødrister er produsert av Philips, og den er laget av plast. Brødristeren er 21,4 cm høy, 18,4 cm bred og 30,4 cm lang. Apparatet veier totalt 1,5 kilo.

Med en effekt på 830 watt og 8 forskjellige innstillinger bruke du tilberede 2 skiver. Brødristeren kan håndtere både frosne og ferske brødskiver. I tillegg er den utstyrt med et varmeelement som også kan brukes til å varme opp boller og andre småbrød.

Men varmeelementet er ikke den eneste, smarte funksjonen denne brødristeren er utstyrt med. Den har også en selvsentreringsfunksjon som holder brødet på plass midt i risterommet, noe som sikrer et jevnt resultat. Loddrett rist og smulebrett følger også med.

Brødristeren har et stilrent design, og er tilgjengelig i svart. Det enkle designet bidrar til at denne brødristeren vil ta seg godt ut på ethvert kjøkken. I tillegg er dette et ganske lett produkt, så hvis du ikke trenger den på benken til enhver tid, så kan den lett settes bort.

Fordeler:

 • I denne brødristeren kan du tilberede 2 skiver. Den er utstyrt med 8 forskjellige innstillinger, som du kan velge mellom. I tillegg kan den riste både frosne og ferske brød, så det er ikke helt krise hvis du glemmer å ta opp brød kvelden i forveien.
 • Det innebygde varmeelementet gjør denne brødristeren til et allsidig kjøkkenapparat. I tillegg til å riste brød til frokost, kan du også bruke den til å varme opp boller og andre småbrød. Du kan altså få akkurat det du vil ha til frokost eller et annet mellommåltid!
 • Brødristeren er også utstyrt med en selvsentreringsfunksjon som holder brødet på plass under tilberedingsprosessen. På den måten vil du få et perfekt resultat hver eneste gang, uansett hvilken av de 8 innstillingene du benytter deg av.
 • Takket være brødristerens stilrene og minimalistiske design, så vil dette produktet passe inn i absolutt alle kjøkken. Dette er en brødrister som er enkelt både å bruke og å oppbevare etter bruk.
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av HD2581/90 Brødrister har vi ikke funnet noen ulemper med dette produktet.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Philips
Antall skiver 2
Smulebrett Ja
Innstillinger 8

KitchenAid Artisan 2-skiver Brødrister

KitchenAid Artisan test

Selv om det ikke følger med rist eller smulebrett, så gjør Artisan 2-skiver Brødrister en relativt grei figur i vår produkttest. Det er ingen tvil om at fordelene veier opp for ulempene i dette tilfellet.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Artisan 2-skiver Brødrister er produsert av KitchenAid, og den er laget av aluminium. Brødristeren er 22,5 cm høy, 18 cm bred og 33 cm lang. Den har en totalvekt på 5 kilo.

Effekten på 1250 watt og 7 ulike innstillinger gjør at denne brødristeren kan brukes til å tilberede 2 skiver. Denne brødristeren kan tine og riste en frossen skive, like godt som den kan gjøre med opptinte og ferske brødskiver.

Dette er en brødrister med flere smarte funksjoner. Den er utstyrt med blant annet en frysefunksjon og en automatisk varmefunksjon. Førstnevnte gjør det mulig å bruke brødristeren til å varme opp annen gjærbakst og sistnevnte holder brødet ditt varmt.

I denne produkttesten har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen av denne brødristeren, men den er tilgjengelig hele 10 forskjellige farger. Noen av modellene er også metallic, så her finnes det noe for enhver smak.

Fordeler:

 • Ved å kjøpe denne brødristeren får du muligheten til å tilberede to brødskiver. Det er en mengde helt perfekt for én person. I tillegg kan du velge mellom 7 måter du kan tilberede skivene dine på, siden brødristeren har 7 forskjellige innstillinger.
 • Brødristeren har noen innebygde funksjoner, som gjør den til et allsidig produkt og et smart valg. I tillegg til å riste brød, kan den også brukes til å tine opp skiver og annen gjærbakst, hvis du har glemt å ta det opp fra fryseren kvelden før.
 • I tillegg til frysefunksjonen, er brødristeren også utstyrt med en varmefunksjon. Denne funksjonen har en automatisk sensor som gjør at brødskivene senkes og heves automatisk, samtidig som de holdes varme.
 • Denne brødristeren er tilgjengelig i 10 forskjellige farger. Det er veldig positivt, for da er det en større sjanse for at du får akkurat den fargen du vil ha. Men generelt sett er dette en pen brødrister som vil skli rett inn på enhver kjøkkenbenk.
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Artisan 2-skiver Brødrister, har vi funnet ut at det verken følger med rist eller smulebrett med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent KitchenAid
Antall skiver 2
Smulebrett Nei
Innstillinger 7

 

 

ViceVerca TIX Brødrister

Viceversa TIX Brødrister test

TIX Brødrister gjør en god figur i denne produkttesten. Den eneste ulempen med dette produktet er at du må kjøpe rist separat, men bortsett fra det vil denne brødristeren uten tvil et godt valg når du skal utvide eller fornye samlingen din av kjøkkenapparater.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

TIX Brødrister er produsert av Viceversa, og den er laget av krombelagt stål. Den er 25,4 cm høy, 33,3 cm bred og 20,3 cm lang. Brødristeren veier totalt 2 kilo.

Denne brødristeren har en effekt på 500 watt og 9 forskjellige innstillinger. I tillegg til å tilberede to skiver til toast, kan den også brukes til å riste eplechips og lignende råvarer. Det er brødristerens to risterom som gjør dette mulig, da den er helt unik.

Du stiller inn brødristeren på innstillingen du ønsker ved å skru på hjulet på fronten av brødristeren. Dette innebærer å bestemme hvor lenge du ønsker at skivene skal ristes og hvor mørkt du vil at resultatet skal bli. Smulebrett følger med, men rist må kjøpes separat.

Også her får forbrukeren flere valgmuligheter når det gjelder produktets farge. Denne brødristeren er tilgjengelig i alle regnbuens farger, noe som er svært originalt. I tillegg er den designet for å kunne stå på kjøkkenbenken, for den har et så unikt design.

Fordeler:

 • Denne brødristeren kan brukes til å tilberede 2 skiver. I tillegg kan du velge mellom 9 forskjellige innstillinger. I dette tilfellet er det din egen fantasi som setter grenser, da dette er en brødrister som tilsynelatende kan brukes til å riste alt du kan tenke deg.
 • På brødristerens front er det et hjul, og det skal brukes til å stille inn brødristeren til å gi deg akkurat det resultatet du ønsker. Dette hjulet gjør det også svært enkelt å håndtere brødristeren, så du trenger ikke å være verdens mester i risting av brød for å få det til.
 • Dette er en brødrister som er designet spesielt for å stå på kjøkkenbenken. I tillegg er den tilgjengelig i alle regnbuens farger, så du kan få akkurat den fargen du ønsker deg.
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av TIX Brødrister, har vi funnet ut at du må kjøpe rist separat. Det er imidlertid den eneste ulempen med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Viceversa
Antall skiver 2
Smulebrett Ja
Innstillinger 9

Emerio Brødrister med digitalt display

Emerio Brødrister test

Emerio Brødrister kommer godt ut av denne produkttesten, siden den oppfyller alle krav som stilles til en god brødrister. Det vil absolutt være et godt alternativ for deg som er på jakt etter en veldig enkel brødrister.

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Emerio Brødrister med digitalt display er produsert av Emerio, og den er laget av rustfritt stål. Den er 20 cm høy, 31,5 cm bred og 31,5 cm lang. Brødristerens totalvekt er 2 kilo.

Denne brødristeren har en effekt på 920 watt og 5 innstillinger som lar deg tilberede to skiver. Det spiller ingen rolle om brødskivene er ferske eller frosne, for den kan håndtere begge deler. I tillegg kan du få det akkurat som du vil ha det.

Brødristeren er designet med et digitalt display, noe som gjør det enklere å følge med på prosessen underveis. Det digitale displayet vil fortelle deg hvor lang tid som gjenstår før brødskivene dine er ferdige.

Produsenten har også gjort det de kan for å gjøre rengjøringsprosessen så enkel som overhodet mulig. Det medfølgende smulebrettet dras enkelt ut, tømmes og settes på plass igjen. Resten kan du tørke over med en fuktig kult.

Fordeler:

 • Denne brødristeren kan brukes til å tilberede både ferske og frosne brødskiver. I tillegg kan du stille inn brødristeren til å gi deg perfekt resultat hver eneste gang. Dette er altså et veldig praktisk produkt.
 • Brødristerens digitale display gjør det veldig enkelt å følge med på prosessen. Displayet vil fortelle deg hvor lang tid det er igjen av tiden du stilte inn, så du vet nøyaktig når maten din vil være klar.
 • Brødristeren rengjøres enkelt ved å dra smulebrettet ut og tømme innholdet i søppelbøtten. Når du har satt det på plass igjen, så kan du vaske over resten med en fuktig klut. Enklere enn det blir det ikke!
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Emerio Brødrister, har vi ikke funnet noen ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Emerio
Antall skiver 2
Smulebrett Ja
Innstillinger 5

Bosch TAT3A014 Brødrister

Bosch TAT3A014 Brødrister test

Bosch TAT3A014 Brødrister gjør en god figur i vår produkttest, ettersom den oppfyller alle krav som stilles til en god brødrister. Men den inneholder også flere smarte funksjoner, deriblant Hi-Lift-funksjonen. Med utgangspunkt i disse funnene kan vi slå fast at denne brødristeren vil et godt alternativ dersom du ønsker deg en tradisjonell, men smart brødrister.

Produktbeskrivelse

Bosch TAT3A014 Brødrister er produsert av Bosch, og den er laget av kunststoff. Den er 19 cm høy, 31 cm bred og 16 cm lang. Den veier 1,4 kilo.

Brødristeren har en effekt på 980 watt og variable innstillinger. Denne kombinasjonen er utgangspunktet for ristingen av opp til to brødskiver på én gang. Med på kjøpet får du også oppsatser til boller og rundstykker, så du kan tilberede dette også.

Denne brødristeren er utstyrt med en automatisk brødsentreringsfunksjon og store varmeelementer. Det hjelper deg å få et perfekt resultat hver eneste gang. Den er også utstyrt med en Hi-Lift funksjon, som hjelper deg å få ut de mindre brødskivene av risteren.

Brødristeren bærer et klassisk design, som dessuten er enkelt å rengjøre. Det er takket være det medfølgende smulebrettet, som enkelt dras ut for å helle innholdet i søppelbøtten.

Fordeler:

 • Dette er en allsidig brødrister. Den kan brukes til å riste både brød, boller og rundstykker. Et apparat med så mange bruksområder er svært praktisk.
 • Denne brødristeren er utstyrt med flere smarte funksjoner som sørger for å gi deg et perfekt resultat hver gang. I tillegg er den utstyrt med en Hi-Lift funksjon som hjelper deg å unngå at de minste brødskivene setter seg fast i risterommet.
 • Dette er en brødrister med et klassisk design – i fargen plommerød.
 • Det følger med et smulebrett som enkelt kan dras ut i forbindelse med rengjøringsprosessen. Innholdet helles i søppelbøtten før den like enkelt settes på plass igjen.
Ulemper:
 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Bosch TAT3A014 Brødrister, har vi ikke funnet noen ulemper med dette produktet.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Bosch
  Antall skiver 2
  Smulebrett Ja
  Smulebrett Variabel

  Dualit Lite Brødrister 2-skiver High Gloss

  Dualit Lite Brødrister 2-skiver High Gloss

  Lite Brødrister 2-skiver High Gloss gjør en god figur i denne produkttesten. En eventuell rist må kjøpes separat, men det er det eneste ulempen vi fant med dette produktet. Med det som utgangspunkt kan vi slå fast at dette produktet er et veldig godt alternativ.

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  Lite Brødrister 2-skiver High Gloss er produsert av Dualit, og den består av en blanding av rustfritt stål og plast. Den er 20 cm høy, 17 cm bred og 27 cm lang. Brødristerens totalvekt er 1,7 kilo.

  Denne brødristeren har en effekt på 1200 watt og 8 innstillinger, som lar deg tilberede 2 brødskiver om gangen. Brødristeren er designet for å kunne håndtere litt bredere brødskiver, men den har også en funksjon som gjør det mulig å riste mindre brødskiver.

  Det vil være enkelt å rengjøre denne brødristeren. Det første du må gjøre er å dra ut det medfølgende smulebrettet for å tømme ut innholdet. Deretter kan du vaske over med en fuktig klut. Siden brødristeren delvis er laget av rustfritt stål, så vil den tåle det helt fint.

  Designmessig består brødristeren av en kombinasjon av tradisjonell og moderne. I tillegg er den tilgjengelig i tre forskjellige farger, så utvalget deres som utgangspunkt, så kan du få akkurat den fargen du vil ha.

  Fordeler:

  • Dette er en praktisk brødrister, som gir deg muligheten til å riste både store og små brødskiver. Brødristeren er utstyrt med et ekstra stort risterom med en Hi-Lift-funksjon som gjør dette mulig.
  • Uansett hva du skal bruke den til, så vil det være veldig enkelt å rengjøre den etterpå. Det gjør du ved å dra ut brødristerens smulebrett og tømme ut innholdet. På grunn av brødristerens konstruksjon, så tåler den også å bli vasket med en fuktig klut.
  • Dette er en brødrister hvor produsenten har kombinert den tradisjonelle formen med et moderne utseende. Det er en veldig fin kombinasjon.
  • I denne produkttesten har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen, men den er også tilgjengelig i fargene hvit og lerret. Det er alltid positivt med litt flere valgmuligheter.
  Ulemper:
  • En helhetsvurdering av Lite Brødrister 2-skiver High Gloss forteller oss at du må kjøpe rist separat, hvis dette er noe du har lyst til å ha til brødristeren din. Det er dog den eneste ulempen med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Dualit
  Antall skiver 2
  Smulebrett Ja
  Innstillinger 8

  Wilfa Brødrister Svart TO-1B

  Wilfa Brødrister test

  Wilfa Brødrister Svart TO-1B er kanskje den brødristeren som gjør det dårlig i vår helhetsvurdering. Ikke fordi det mangler informasjon, men vi ønsker oss litt mer utfyllende informasjon. Det ville gjort det mye enklere å berømme produktet på lik linje som de andre. Denne brødristeren kan likevel anbefales til deg som er på jakt etter en helt enkel brødrister som kun gjør det aller mest nødvendigste. Da er dette produktet midt i blinken for deg!

  Produktbeskrivelse

  Wilfa Brødrister Svart TO-1B er produsert av Wilfa, og den er laget av rustfritt stål. Den er 28,5 cm høy, 27,5 cm bred og 15,5 cm lang. I tillegg har den en totalvekt på 1,36 kilo.

  Denne brødristeren har en effekt på 800 watt og 7 innstillinger. Dette kan du bruke til å tilberede 2 skiver samtidig, og du kan være helt sikker på at du får akkurat det resultatet du vil ha hver eneste gang.

  Dette er en klassisk brødrister. Den gjør akkurat det den skal, samt at den er veldig enkel å rengjøre etterpå. Smulebrettet kan enkelt dras ut, slik at du får tømt ut innholdet der det hører hjemme.

  Denne brødristeren er tilgjengelig i to forskjellige farger. Hvis du er spesifikt på jakt etter en brødrister av rustfritt stål, så vil dette likevel være produktet for deg. Den eneste forskjellen er nemlig at den ene er hvit, og den andre er svart.

  Fordeler:

  • Dette er en tradisjonell brødrister som gjør akkurat det den skal. Den rister to skiver brød akkurat slik du vil ha dem. Intet mer, intet mindre!
  • Det vil være veldig enkelt å rengjøre denne brødristeren, da smulebrettet enkelt kan dras ut.
  • Det er også fordelaktig at brødristeren er tilgjengelig i to farger. Hvis du foretrekker hvit ovenfor svart eller omvendt, så kan du få akkurat den du vil ha.
  Ulemper:
  • En helhetsvurdering av Wilfa Brødrister Svart TO-1B viser et produkt hvor det mangler litt utfyllende informasjon. Men utover det kan vi ikke peke på noen ulemper ved dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Wilfa
  Antall skiver 2
  Smulebrett Ja
  Innstillinger 7

   

   

  Siemens TT86103

  Siemens TT86103 test

  Siemens TT86103 gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Det kommer ganske klart frem at dette er en brødrister som vil gjøre tilberedning av frokost mye enklere for deg. Så hvis det er dette du er ute etter, så har du funnet et veldig smart alternativ her.

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  Siemens TT86103 er produsert av Simens, og den er laget av rustfritt stål. Den er 18,4 cm høy, 31,3 cm bred og 17 cm lang. Brødristeren har en totalvekt på 2,41 kilo.

  Denne brødristeren har en effekt på 860 watt, og innstillingene er trinnløse. Med dette som utgangspunkt kan du tilberede to brødskiver samtidig. Resultatet vil bli perfekt hver gang, takket være bruningssystemet QuartzRost. Den sørger for å fordele varmen over hele skiven.

  I tillegg til det praktiske bruningssystemet, er brødristeren også utstyrt med en tinefunksjon. Den gjør det mulig å bruke brødristeren til å tine opp brød, hvis du glemte det kvelden i forveien.

  Men brødristerens intelligens stopper ikke der. Den er også utstyrt med en minnefunksjon som gjør at den vil huske innstillingene du programmerte inn fra forrige gang. I stedet for å bruke flere minutter på å programmere inn på nytt, så kan du bare trykke på start.

  Fordeler:

  • Med denne brødristeren kan du få to perfekt ristede brødskiver hver eneste morgen. Det høres veldig deilig ut, gjør det ikke? Det er mulig på grunn av bruningssystemet QuartzRost som er en av brødristerens smarte funksjoner.
  • Dette er en brødrister som også kan brukes til å tine opp brød i en fei. Det er svært praktisk i de tilfeller du har glemt å ta opp brød fra fryseren kvelden i forveien. I tillegg er den utstyrt med en minnefunksjon, som lagrer innstillingene dine internt og bruker dem om igjen.
  Ulemper:
  • En helhetsvurdering av Siemens TT86103 viser at det ikke følger med en rist med dette produktet. Det er imidlertid den eneste ulempen vår helhetsvurdering avdekket her.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Siemens
  Antall skiver 2
  Smulebrett Ja
  Instillinger Trinnløs

  Cuisinart Brødrister

  Cuisinart Brødrister test

  Cuisinart Brødrister 4 skiver gjør en god figur i denne produkttesten. Foruten mangelen på rist og bekymringene i forbindelse med retrostilen, så er dette et veldig godt produkt som absolutt skiller seg ut designmessig. Så denne brødristeren er et klassisk eksempel på at fordelene veier opp for ulempene. Det er en god brødrister med en innpakning i kul retrostil! Så hvis dette er en brødrister som matcher alle krav og forventninger du har til din fremtidige brødrister, så kan vi definitivt anbefale deg dette produktet!

  Les mer hos Bakeren og kokken

  Produktbeskrivelse

  Cuisinart Brødrister 4 skiver er produsert av Cuisinart, og den er laget av rustfritt stål. Den er 18 cm høy, 29 cm bred og 27 cm lang. Denne brødristeren har en totalvekt på 3 kilo.

  Brødristeren har en effekt på 900 watt og 6 ulike innstillinger. Med dette som utgangspunkt kan du tilberede opp til fire brødskiver på én gang. Brødristeren har også flere smarte funksjoner, som gjør det mulig å bruke apparatet til både opptining og oppvarming.

  Dette er en brødrister i kjent retrostil. Tradisjon tro er altså dette en brødrister som styres av manuelle knapper. Et eksempel blant knappene er avbrytknappen. Den kan du bruke til å avbryte programmet slik at du får akkurat det resultatet du vil ha.

  I tillegg er denne brødristeren tilgjengelig i to forskjellige farger. Du kan altså får denne retro brødristeren i fargene lysgrønn og lysrosa.

  Fordeler:

  • Med denne brødristeren kan du tilberede fire brødskiver samtidig. Det er en egenskap som kun et annet produkt i denne produkttesten har, og det er selveste testvinneren. I tillegg kan den brukes til både å tine opp og å varme opp brødbakst.
  • Denne brødristeren kjennetegnes av sin tydelige retrostil. Generelt sett synes vi at dette er veldig kult. I tillegg er den tilgjengelig i to forskjellige farger, så produsenten har definitivt tenkt utenfor boksen her.
  • Dette er en brødrister designet for å stå på benken. Derfor finner du en ledningsoppbevaring under på brødristerens underside, noe som er svært praktisk. Brødristeren har også integrert et smulebrett, som gjør det enkelt å rengjøre brødristeren din.
  Ulemper:
  • En helhetsvurdering av Cuisinart Brødrister 4 skiver forteller oss at det ikke følger med en rist med denne brødristeren.
  • I tillegg vil vi trekke frem retrostilen. Det er en veldig kul tanke, men i dagens hypermoderne samfunn kan det slå begge veier.
  • Du må avbryte ristingen manuelt for å få akkurat det resultatet du ønsker deg, for eksempel. Her hadde det i stedet vært bedre å ha en moderne minnefunksjon, som vi har sett tidligere i denne produkttesten. Det ville fjernet denne ulempen umiddelbart.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Cuisinart
  Antall skiver 4
  Smulebrett Ja
  Innstillinger 6

  Dette må du tenke på når du skal kjøpe brødrister

  Brødristeren din trenger ikke alltid være produktet med det mest fancy utseendet eller produktet med det mest imponerende antallet bruksområdet.

  Det finnes så mange alternativer på markedet i dag at det er fort gjort å bli litt forvirret og kanskje til og med litt skremt. Men midt opp i alt, er det viktig å huske hvor mye enklere alt kan være ved å lytte til din egen magefølelse.

  Det er imidlertid ikke bare din egen magefølelse som bør tas med i betraktningen når du skal kjøpe en brødrister. Du bør basere avgjørelsen din på en kombinasjon av din egen magefølelse og den aktuelle brødristerens gode egenskaper.

  Med brødristerens gode egenskaper, så mener vi egenskapene som brødristeren har felles med de fleste andre brødristere. Det innebærer ofte produktets materiale, effekt, innstillinger, størrelse og hvor mange skiver du kan tilberede på én gang.

  Hva er en god brødrister?

  Dette er egentlig et litt vrient spørsmål, for folk har forskjellige oppfatninger til hva som er et godt produkt. Grunnen til det er at folk ikke alltid bruker det aktuelle produktet til det samme. Noen bruker brødristeren utelukkende til å riste brød, mens andre rister boller.

  Uansett hva du bruker brødristeren din til, er det viktig at den kan brukes til akkurat det. Det er kun du som vet hva du er ute etter, men et solid materiale, en kraftig motor og flere bruksområder danner alltid et godt grunnlag!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo