Blender test: De 18 beste Blenderne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har blenderen din gått i stykker, men du er nesten avhengig av smoothien som du har til frokost hver eneste dag i flere år? Da vil det nok være en god idé å se etter en ny blender som flytte inn på kjøkkenet ditt!

Smoothie og lignende har tatt verden med storm, og etterspørselen etter blendere har økt i takt med det. I dag finnes det flere, ulike typer blendere på markedet. Enten du er på jakt etter en helt enkel eller en litt kraftigere blender, så er det mulig å få tak i det.

I denne testen skal vi se på og teste forskjellige typer blendere, samt at vi skal kåre beste blender 2024!

Magimix Blender – Best i test blender 2024

Magimix Blender test

Dette er beste blender 2024!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Magimix Blender er produsert av Magimix, og den er laget av plast og glass. Blenderen er 42 x 15 x 17 cm, men dens vekt er ukjent. Den har en effekt på 1300 watt, trinnløse hastighetstrinn med opp til 15 000 omdreininger o/min og en kapasitet på 1,8 liter.

Denne blenderen er utstyrt med fire forhåndsinnstilte programmer, og de gjelder tilberedning av smoothie, is og suppe, samt knusing av is. Den er også utstyrt med et eget rengjøringsprogram.

Med Magimix Blender kan du få akkurat den konsistensen du vil ha, og det gjelder uansett hva det er du lager. Den medfølgende glasskannen er også varmeresistent, så det øker blenderens allsidighet en liten smule. Med på kjøpet får du også spatel og oppskriftsbok.

Utseendemessig minner denne blenderen oss om Smeg Blender, men dette er en mye mer moderne variant. Med det sagt, så betyr ikke det at Smegs 50-tallsstil ikke er fin, for det er den uten tvil! I tillegg fremstår Magimix Blender som en relativt enkel blender.

Fordeler:

 • Med en effekt på 1300 watt og ulike hastighetstrinn som fører til opp til 15 000 omdreininger o/min, kan vi si at Magimix Blender er en kraftig blender. Derfor kan den brukes til å håndtere både myke og harde råvarer, noe som er veldig praktisk.

 • Blenderen er også utstyrt med forhåndsinnstilte programmer, noe som gjør det å bruke blenderen veldig enkelt. Forbrukeren er ikke avhengig av å ha så mye matlagingskunnskap for å bruke den. Her er det bare å sette i kontakten og trykke på knappen!

 • Med på kjøpet får du en oppskriftsbok. Det er en liten, morsom detalj som vil komme godt med for deg som kanskje føler deg litt uinspirert i matveien. Hvorfor ikke ta en titt i den nye oppskriftsboken din og prøv noe du aldri har prøvd før? Det er jo bare gøy!

 • Vi vil også trekke frem blenderens enkle design her, for av og til er det enkle det beste. Det kan også føre til at produktet treffer en større målgruppe.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Magimix Blender viser at det mangler informasjon i forbindelse med blenderens vekt.

 • I dette tilfellet vil vi også trekke frem selve produktbeskrivelsen som en ulempe. For denne inneholdt så godt som ingen informasjon, og det skal ikke være slik at forbrukeren skal være nødt til å lete etter produktinformasjon på egen hånd.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Magimix

  Kapasitet

  1,8 liter

  Hastighetstrinn

  Trinnløs

   

  Severin 3710 Blender

  Severin 3710 Blender test

  Severins 3710 Blender kommer godt ut i vår produkttest. Det er en blender som kan brukes til forskjellige prosesser, og et slikt produkt er svært praktisk på et kjøkken. Med på kjøpet får du også akkurat det utstyret du trenger til å gjennomføre de ulike prosessene.

  Denne blenderen er nok ikke det produktet med størst mulig kapasitet, men det er i hvert fall bedre enn ingenting. Et trygt og praktisk produkt er det uansett! Hvis du er på utkikk etter en blender som er enkel å håndtere, så har du kanskje funnet den nå.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Severin har laget 3710 Blender av rustfritt stål. Blenderen har et mål på 49,5 x 22 x 19,5 cm, og den veier 4,25 kilo. Den drives av en motor som har en effekt på 1000 watt og variable hastighetstrinn som byr på opp til 20 000 o/min. Blenderen har en kapasitet på 1,5 liter.

  Denne blenderen vil være et nyttig hjelpemiddel i flere prosesser på kjøkkenet. Den kan brukes til å lage smoothie og shakes, men du kan også knuse is med den. Blenderen har spesifikke funksjoner for dette. Du kan også benytte pulsfunksjonen for å gi et ekstra støt.

  Ved kjøp av 3710 Blender får du en kanne, lokk og blenderkniv med på kjøpet. Det er altså en helt enkel produktpakke, men alt er lagt til rette for en enkel rengjøringsprosess. I tillegg har Severin sørget for et trygt produkt ved å inkludere sklisikre gummiføtter på undersiden.

  Dette er en blender laget av rustfritt stål, og det gjenspeiler seg i de resterende designelementene. Her har Severin gått for en tradisjonell, rustfritt stålfarge som er både stilfullt, stilrent og pent. Blenderen vil ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk.

  Fordeler:

  • Blenderens motor har en effekt på 1000 watt og 20 000 omdreininger i minuttet, så dette er en kraftig blender. Det er nødvendig for at den skal kunne håndtere harde råvarer, som jo is og ingrediensene i en smoothie ofte er.

  • I denne produktpakken følger det med tilbehør som er det aller mest nødvendigste. Det er en detalj som kan tale både for og imot, men i dette tilfellet mener vi at det komplimenterer blenderens enkelhet. Dette er en enkel blender, og dette understreker det.

  • Men denne blenderen er ikke bare enkel. Den er også trygg og praktisk, takket være de sklisikre gummiføttene du finner på undersiden og muligheten for å ta blenderdelene fra hverandre for å gjøre de rene etter bruk.

  • Vi vil også trekke frem blenderens design. Designet får produktet til å fremstå som en stilig blender som er enkel å bruke, og for enkelte forbrukere er det akkurat det som er det viktigste.  

  Ulemper:

 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av 3710 Blender, har vi kommet frem til at det ikke finnes noen store ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Severin

  Kapasitet

  1,5 liter

  Hastighetstrinn

  Variabel

   

  Hamilton Beach Sound Shield 950 Blender

  Hamilton Beach Sound Shield 950 Blender test

  Sound Shield 950 Blender fra Hamilton Beach gjør en særdeles god figur i denne produkttesten.  Denne blenderen har mange bruksområder, men i tillegg er den utstyrt med flere gode elementer og smarte funksjoner. Blant dem er den støyreduserende skjermen og blenderens innebygde vaskefunksjon. Det er også et pluss at resten kan vaskes i oppvaskmaskin.

  Med dette utgangspunktet føler vi at det er helt på sin plass å si at Sound Shield 950 Blender er et særdeles godt alternativ!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Sound Shield 950 Blender er en blender av rustfritt stål laget av Hamilton Beach. Den har et mål på 43,5 x 22,5 x 20 cm, og den har en totalvekt på 3,8 kilo. Blenderen har en effekt på 950 watt, 5 hastighetstrinn og en kapasitet på 1,5 liter.

  Denne blenderen består av tre program, og de er forhåndsinnstilte. De forhåndsinnstilte programmene er Smoothie, Ice Crush og Clean. Det betyr at denne blenderen kan brukes til å lage smoothie, knuse is og rengjøre seg selv.

  Når du kjøper Sound Shield 950 Blender en kanne med lokk og en Personal Blend-In kopp med reiselokk. Sistnevnte har en kapasitet på 0,6 liter, noe som gjør det veldig enkelt å ta med frokostsmoothien din dit du skal om morgenen. Disse delene tåler oppvaskmaskin.

  Blenderens effekt forteller oss at dette er en kraftig blender, men de gode egenskapene stopper ikke der. I tillegg til en kraftig motor, så er denne blenderen utstyrt med en støyreduserende skjerm.  

  Fordeler:

  • Dette er en blender med en effekt på 1000 watt, så det er en ganske kraftig motor. I tillegg er blenderen utstyrt med 5 ulike hastighetstrinn, en pulsfunksjon og 3 forhåndsinnstilte programmer. Ved å kombinere dette sammen, så får man et veldig bra produkt.

  • Med Sound Shield 950 Blender følger det med nødvendig ekstrautstyr og litt til. Her får du kannen som smoothien lages i og en praktisk to-go kopp. Sistnevnte gjør det mulig for deg å ta med deg frokosten i stedet for å stresse med å få den i deg før du skal avgårde.

  • Ved første øyekast ser dette ut som en veldig avansert blender. Det er den imidlertid ikke, men i dette tilfellet er det bare positivt. I stedet er dette en blender som du styrer enkelt ved hjelp av knappene på blenderens front.

  • Den siste (men definitivt ikke minste) fordelen vi vil trekke frem med denne blenderen er den støyreduserende skjermen. Det er et element som gjør at du ikke trenger å være redd for at støyen fra blenderen vekker de du bor sammen med. I tillegg kan den vaske seg selv.  

  Ulemper:

 • Vi har gjort en helhetsvurdering av Sound Shield 950 Blender, og har funnet ut at det ikke finnes noen ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Hamilton Beach

  Kapasitet

  1,5 liter

  Hastighetstrinn

  5

  Braun Blender Glass JB3060

  Braun Blender Glass JB3060 test

  Blender Glass JB3060 kommer godt ut i vår produkttest. Med sin varmeresistente kanne kan denne blenderen brukes til å blende både varme og kalde ingredienser. Dette er altså en blender med flere bruksområder, og det er som alltid veldig praktisk. Blenderens tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin. Det i seg selv er en god egenskap, men siden denne blenderen har et så bredt bruksområde, så er det enda mer praktisk da det ikke er alt som er like enkelt å vaske for hånd.

  Gjennom sitt minimalistiske design vil Blender Glass JB3060 være et fint tilskudd til samlingen din. I tillegg er denne blenderen tilgjengelig i både svart og hvit, så du kan få akkurat den fargen du liker best.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Braun har laget Blender Glass JB3060, og det er en blender av rustfritt stål. Den har et mål på 28 x 17 x 35 cm, og den veier 3,25 kilo. Blenderen har en effekt på 800 watt, 5 hastighetstrinn og en kapasitet på 1,75 liter.

  Denne blenderen kan være din hjelpende hånd på kjøkkenet. Kannen hvor blendeprosessen skjer, er nemlig laget av et varmeresistent materiale, og kan brukes til å blende både varme og kalde ingredienser. Du kan altså lage både smoothie og suppe med den.

  I tillegg til kannen får du naturligvis også med et lokk og en blenderkniv. Tilbehøret er dessuten designet slik at de tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Det gjelder både kannen, lokket og blenderkniven.

  Dette er en blender med et minimalistisk og stilrent design. I tillegg er blenderen tilgjengelig i to forskjellige farger. I vår produkttest har vi tatt utgangspunkt i den hvite modellen, men hvis du ønsker deg en svart blender, så finnes den i den fargen også.

  Fordeler:

  • Med en varmeresistent blender som dette kan du tilberede varme og kalde ingredienser. Det er et element som åpner dører som en helt tradisjonell blender ikke kan, og det er alltid svært positivt.

  • I denne produktpakken får du en varmeresistent kanne med lokk og en blenderkniv. Alle disse delene kan vaskes i oppvaskmaskin, noe som alltid er svært praktisk. Det å ha muligheten til å skylle utstyret for å sette det i oppvaskmaskinen er en helt egen følelse.

  • Designmessig er dette en minimalistisk og stilren blender. I tillegg er det mulig å gjenkjenne produsenten på designet, for Braun er kjent for å få den minimalistiske stilen til å fungere gang på gang.

  • Et annet lite pluss er at Blender Glass JB3060 er tilgjengelig i to farger. Det er naturligvis ikke det største utvalget vi har sett, men det er i hvert fall et steg i riktig retning. Valgmuligheter i forbindelse med produktets farge er alltid noe som drar helhetsinntrykket opp for oss.

  Ulemper:

  • En helhetsvurdering av Blender Glass JB3060 viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet, men vi savner noen konkrete eksempler på hva blenderen kan brukes til.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner

  Produsent

  Braun

  Kapasitet

  1,75 liter

  Hastighetstrinn

  5

   

  Witt Premium Powerblender

  Witt Premium powerblender test

  Premium Powerblender gjør en god figur i denne produkttesten. Produsenten har tatt så bevisste valg at det oser kraftfullhet ut av hver eneste, lille detalj som gjelder dette produktet. Det er veldig fint når et produkt er så tydelig gjennomtenkt.

  Det er litt usikkert hvor vidt blenderens tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke, men fra vårt synspunkt er ikke dette en faktor som vil dra helhetsinntrykket betraktelig ned. Det er like fullt en veldig god blender!  

  Produktbeskrivelse

  Premium Powerblender er produsert av Witt, og den er laget av aluminium. Blenderen har et mål på 45 x 32,8 x 21,2 cm, og den veier 9,6 kilo. Den har en effekt på 1500 watt og 5 hastighetstrinn som fører til maksimum 30 000 o/min. Blenderen har en kapasitet på 2 liter.

  Hvis du er på jakt etter en erstatning til kasserollene dine, så er dette blenderen for deg. Blenderens høye hastighet skaper nok friksjonsvarme til å varme opp suppe til 80 grader i løpet av noen få minutter. Den kan også brukes til å lage smoothie og det å knuse is.

  Når du kjøper Premium Powerblender får du med selve blenderen, en kanne med lokk, en blenderkniv og en blenderpinne. Den medfølgende kannen er laget av tritan-plast, og det har et rykte på seg for å være så godt som uknuselig. Det tåler altså at det går en kule varmt.

  Premium Powerblender ser ut som en typisk, kraftig blender. Det er en observasjon som også underbygges av produktets materiale og motorkraft. Denne blenderen er tilgjengelig i fargen svart, og den styres enkelt med innstillingshjulet på blenderens front.

  Fordeler:

  • Blenderens motor drives av en effekt på 1500 watt og kan gjøre opp til 30 000 omdreininger i minuttet. Det betyr at Premium Powerblender er en kraftig blender. Den kan gjennomføre prosesser som vil være ganske vanskelig å gjennomføre med både vanlig håndkraft.

  • I tillegg til å lage smoothie og å knuse is, som en tradisjonell blender ofte brukes til, så kan denne blenderen også brukes til å varme opp suppe. Suppen varmes opp til 80 grader på kun noen få minutter på grunn av den høye friksjonsvarmen. Det er ganske kult!

  • Kannen som det blendes er dessuten laget av et materiale som er nesten uknuselig. Det er altså laget av tritan-plast, noe som er svært praktisk i en rekke husholdninger.

  • Premium Powerblender fremstår som en kraftig blender som samtidig er enkel å bruke. Denne blenderen styres nemlig kun med ett innstillingshjul, og det finner du på blenderens front. Symbolene ved siden av valgalternativene gjør det til en mye enklere prosess.  

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Premium Powerblender viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet.

 • Det kan likevel nevnes at det forekommer litt usikkerhet rundt hvor vidt Premium Powerblenders tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin eller ikke.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Witt

  Kapasitet

  2 liter

  Hastighetstrinn

  5

   

  Phillips HR3653/00 Blender

  Philips HR3653 test

  HR3653 Blender legger til rette for både god mat og mye moro på kjøkkenet. Med en så kraftig motor er det lite denne blenderen ikke kan brukes til. Verken isbiter eller mandler er en hard nøtt for denne blenderen.

  Hvis du er en person som trives med å lage mat, så legger virkelig Philips alt til rette for at du skal kunne eksperimentere i vei med denne blenderen. Med denne blenderen som kompanjong er det bare å sette i gang! Etter mange timer med matlaging er naturligvis ikke det å vaske opp det som frister mest. Men da er det heldigvis slik at blenderens utstyr tåler oppvaskmaskin og kan vaskes der. Det er en deilig følelse etter en lang matlagingsprosess!

  Produktbeskrivelse

  HR3653/00 Blender er produsert av Philips, og den er laget av rustfritt stål. Blenderens dimensjoner er 42,5 x 20 x 18 cm, og den veier 3,6 kilo. Den har en effekt på 1400 watt, variable hastighetstrinn med opp til 35 000 o/min og en kapasitet på 2 liter.

  Motoren på denne blenderen er veldig kraftig. Derfor kan den brukes til ingredienser som er kjent for å være tøffe. Blenderen kan brukes til å knuse isbiter, grovhakke nøtter og male mandler til peanøttsmør og mandelmelk. Du kan selv også bruke den til å lage smoothie.

  Om du kjøper HR3653 Blender får du med akkurat det du trenger til å gjennomføre enhver prosess. I tillegg til selve blenderen, så får du en kanne med lokk, en blenderkniv og en blenderpinne.

  Blenderen styres enkelt med knappene som du finner på blenderens front, og når du er ferdig å bruke den så kan de avtagbare delene vaskes i oppvaskmaskin. Det betyr at alt ligger til rette for en enkel rengjøringsprosess!

  Fordeler:

  • Jo flere bruksområder en blender har, jo bedre er det. Som vi så ovenfor, kan HR3653 Blender brukes til flere av de tøffe oppgavene på kjøkkenet, og det er alltid praktisk.

  • Med denne blenderen i kjøkkenskapet trenger du ikke føle deg tvunget til å kjøpe verken peanøttsmør eller mandelmelk på butikken. I stedet tar HR3653 Blender seg av de vanskeligste prosessene, slik at du kan prøve å lage det på egen hånd. Det er gøy!

  • Med på kjøpet får du alt av nødvendig utstyr, og det er veldig fint at du ikke er nødt til å kjøpe noe ekstrautstyr ved siden av for å bruke den. Å bruke den gjør du ved å skru på knappene som er plassert på fronten til blenderen.

  • Etter at du er ferdig å bruke blenderen, så er det rengjøringen som står for tur. Men siden de avtagbare delene tåler oppvaskmaskin, så er ikke dette en prosess som kommer til å ta så veldig lang tid. Det er alltid veldig fint!

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av HR3653 Blender viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Philips

  Kapasitet

  2 liter

  Hastighetstrinn

  Variabel

  OBH Twister Go Blender

  OBH Twister Go Blender test

  Twister Go Blender kommer greit ut i denne produkttesten. Det er et godt og praktisk alternativ, men løftene som blir gitt i forbindelse med markedsføringen er ingen garanti på at det kommer til å være enkelt hver eneste gang. I stedet er det mye som skal klaffe.

  OBH ønsker å nå frem til deg som ofte er sent ute til avtalene dine. Denne blenderen gjør det mulig for deg å spise frokost samtidig som du knytter skolissene, men da er du avhengig av at det ikke er noen som helst form for motvind.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Twister Go Blender er en blender produsert av OBH, og den er laget av en kombinasjon av plastikk og glass. Blenderens dimensjoner er 25,2 x 17 x 26 cm, og den veier 1,65 kilo. Den har en effekt på 300 watt, ett hastighetstrinn og en kapasitet på 0,6 liter.

  Dette er en blender som bygger på tanken om at man ikke trenger å gjøre alt så komplisert. I denne blenderen så blendes smoothien direkte i drikkeflasken din. Det følger med to drikkeflasker og skrulokk med i denne produktpakken. Du får selvsagt også en blenderkniv.

  Denne blenderen er utstyrt med kun ett hastighetstrinn, og den starter umiddelbart å blende når du har låst drikkeflasken fast i festet sitt. Det er enkelt og kjapt, noe som underbygger vår observasjon om at OBH vil gjøre prosessen så enkel som mulig.

  Dette er også noe som gjenspeiler seg i hvordan drikkeflaskene skal rengjøres. Det kan du gjøre veldig enkelt ved å fylle den med litt varmt vann og kjøre den et par runder i blenderen. Hell ut restevannet, tørk og så er den klar til neste gang du skal bruke den.

  Fordeler:

  • Twister Go Blender legger til rette for at du skal kunne lage smoothie på en enkel måte. Du kan til og med gjøre hele eller deler av prosessen kvelden i forveien, noe som gjør at du sparer enda mer tid på morgenen.

  • Det er også svært praktisk at smoothien tilberedes direkte i drikkeflasken. Du slipper å stresse med å helle smoothien fra blenderen og over i en drikkeflaske. I stedet bytter du bare ut blenderkniven med et skrulokk, og så er du klar til å dra.

  • Med denne blenderen viser OBH at det ikke trenger å være tidkrevende å lage en sunnere frokost. Det er et veldig fint budskap!

  • I tillegg er det veldig enkelt å vaske blenderen etter bruk. Du er ikke en gang avhengig av å ha en oppvaskkost tilgjengelig. I stedet fyller du den bare med vann og kjører den et par runder i blender, og så er den like god som ny!

  Ulemper:

 • Twister Go Blender egner seg best til mindre krevende prosesser på kjøkkenet, siden motoren er ganske svak.

 • Vær oppmerksom på hvor mye du putter i blenderen. Den er såpass smal at ingrediensene fort kan sette seg fast hvis blenderen er for full.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  OBH

  Kapasitet

  0,6 liter

  Hastighetstrinn

  1

   

  ALESSI MDL09 Plissé Blender

  Alessi MDL09 Plissé blender test

  MDL09 Plissé Blender gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Det fremstår som en ganske tradisjonell blender med et litt mer spennende design. Du får også alt du trenger av nødvendig utstyr, og det er veldig fint. Hvis du har et spesifikt ønske om at kjøkkenapparatene dine skal ta seg godt ut på kjøkkenbenken, så vil denne blenderen gjøre nettopp det med sitt pene og moderne design.

  Produktbeskrivelse

  MDL09 Plissé Blender er produsert av Alessi, og den er laget av termoplast. Blenderens dimensjoner er 40,5 x 15 x 23 cm, men produktets vekt er ukjent. Denne blenderen drives av en motor med en effekt på 700 watt og 5 hastighetstrinn. Den har en kapasitet på 1,5 liter.

  Tanken bak denne blenderen er at du skal kunne bruke den til hva du vil. Det er på grunn av blenderens 5 hastighetstrinn at det er mulig. Vi er imidlertid veldig glade i konkrete eksempler, og det viser at denne blenderen passer godt til å blande smoothie.

  Når det gjelder innholdsfortegnelsen i denne produktpakken, så er det det mest nødvendigste utstyret som følger med. Det innebærer selve blenderen, en kanne med lokk og en blenderkniv. Blenderen styres enkelt ved innstillingshjulet som er plassert på siden.

  Dette er en blender som skiller seg ut designmessig. Blenderens design er nemlig designet av Michele De Lucchi, og han er kjent for sitt elegante design. I tillegg er denne blenderen tilgjengelig i fire forskjellige farger – svart, hvit, grå og rød.

  Fordeler:

  • Det antydes at denne blenderen kan brukes til alt, men med utgangspunkt i blenderens spesifikasjoner kan vi si at den kan lage veldig gode smoothies. Det er jo det blendere flest blir brukt til, men samtidig forventer vi litt mer av en blender som kan lage ‘’hva som helst’’.

  • Ved å kjøpe denne blenderen får du i hvert fall alt du trenger til å lage smoothie med på kjøpet. Selv om det er en selvfølge, så vil vi likevel trekke det frem som et element som taler i produktets favør.

  • Blenderens innpakning er veldig pen. Designet er unikt, og det kan umiddelbart spores tilbake til designet som står bak dette elegante designet. Det er en litt morsom detalj!

  • I tillegg er denne blenderen tilgjengelig i forskjellige farger. Det er ikke det største fargeutvalget og fargene er ikke spesielt overraskende, men du har i hvert fall muligheten til å velge fargen på blenderen din selv.

  Ulemper:

 • I blenderens produktbeskrivelse står det at denne blenderen kan brukes til akkurat det du vil bruke den til, men mangelen på flere konkrete eksempler gjør oss litt skeptisk.

 • Dette er en blender med en effekt på 700 watt, mens de andre blenderne som har blitt beskrevet på samme måte har hatt en effekt på 1000 watt eller høyere. I de andre tilfellene har også dette blitt underbygget med konkrete eksempler, men det blir ikke dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Alessi

  Kapasitet

  1,5 Liter
  Hastighetstrinn

  5

   

  OBH Nordica Hero Blender

  OBH Nordica Hero Blender test

  Nordica Hero Blender gjør en god figur i denne produkttesten. Det fremstår som et godt og kraftig produkt som kan hjelpe deg med det aller meste på kjøkkenet. I tillegg til de tradisjonelle bruksområdene, kan den også knuse is og tilberede varm suppe. Dette er en blender som både høres og ser veldig fancy ut, men siden blenderen har flere forhåndsinnstilte programmer er ikke dette en blender med særlig høy vanskelighetsgrad. I stedet er dette en blender de fleste vil kunne bruke, så den kan vi definitivt anbefale.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Nordica Hero Blender er produsert av OBH, og den er laget av stål og glass. Blenderens dimensjoner er 42 x 19,1 x 20 cm, og den veier 3,8 kilo. Den har en effekt på 1400 watt, variable hastighetstrinn og en kapasitet på 1,75 liter.

  Dette vil være et uvurderlig hjelpemiddel på kjøkkenet. Med denne blenderen kan du lage både favorittsmoothien din og knuse is. I tillegg er blenderens kanne varme- og kuldebestandig, så den kan også brukes til å blende sammen ingredienser til suppe.

  I tillegg til kanne får du lokk og blenderkniv med på kjøpet av Nordica Hero Blender. Det er en svært enkel blender som består av 3 forhåndsinnstilte programmer (smoothie, ice crush og intervall). Blenderen er også sikret med sklisikre gummiføtter på undersiden.

  Mens blenderkannen er laget av glass, har resten av elementene laget av stål. Det er et veldig robust materiale. Fargen på blenderen er også stålgrå, noe som får den til å se veldig stilig ut. Blenderen vil derfor passe rett inn i samlingen din av kjøkkenutstyr.

  Fordeler:

  • Blenderen er utstyrt med en motor som har en effekt på 1400 watt, så dette er uten tvil en kraftig blender. Det gjør det mulig å bruke denne blenderen på også på de harde råvarene som noen liker å putte i smoothie og lignende.

  • Men en kraftig motor er ikke den eneste gode egenskapen til Nordica Hero Blender. Blenderens kanne er også varme- og kuldebestandig, og det er en detalj som styrker blenderens allsidighet ytterligere. Det gjør at den kan brukes til varme væsker også.

  • Blenderen er utstyrt med 3 forhåndsinnstilte programmer. Det gjør blenderen svært enkel å bruke, siden du kun trenger å trykke på et par knapper for at den skal starte. Du kan også styre hastigheten selv, siden den er utstyrt med variabel hastighet.

  • Denne blenderen er laget av stål og glass, og disse materialene komplimenterer blenderens kraft på en god måte. Selve blenderen er stålgrå, og det er en stilig farge som er et ganske tradisjonelt valg i forbindelse med kjøkkenapparater.

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Nordica Hero Blender viser at det ikke forekommer noen store ulemper med dette produktet.

 • Det kan dog være lurt å merke seg at blenderkannen utelukkende består av glass, og derfor er det lurt å være forsiktig så det ikke skjer noen uhell som fører til at noen skader seg.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  OBH

  Kapasitet

  1,75 liter

  Hastighetstrinn

  Variabel

   

  Blendjet Transportabel Blender

  BlendJet 2 transportabel blender test

  Transportabel Blender bygger på en veldig god idé, og gjør uten tvil en veldig god figur i denne produkttesten. Siden blenderen mangler noen elementer som for oss ville vært nødvendig i konteksten som blir forespeilet, så er dette produktet et lite stykke fra å være helt perfekt. Til tross for det så er produsenten definitivt inne på noe. Så dette er et produkt som virkelig kan anbefales, både med og uten justeringer.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Transportabel Blender er produsert av Blendjet 2, og den er laget av BPA-fri plast og rustfritt stål. Blenderens dimensjoner er 20 x 9 x 9 cm, og den veier 400 gram. Dette er en oppladbar blender som har et hastighetstrinn og en kapasitet på 0,46 liter.

  Tidligere har vi sett på produkter med tilhørende to-go kopper, som gjør det mulig å ta med seg smoothien i hånden om morgenen. Med denne blenderen kan du gjør alt samtidig som du er på farten. Ved fulladet batteri har denne blenderen en brukstid på 15+ timer.

  Blenderen lades via en vanntett USB-port, så du er ikke avhengig av strøm for å få ladet den opp igjen. Når du har brukt den, er det bare å fylle den med litt vann og såpe, trykke på knappen, tømme ut innholdet og tørke beholderen, så er den klar til neste gang.

  En blender som er såpass kompakt byr på muligheter som tradisjonelle blendere ikke gjør. Det er lett å ta den med både på ferietur til utlandet eller på en roadtrip langs norske veier. Den er dessuten tilgjengelig i 5 forskjellige farger, så du har flere muligheter her også.

  Fordeler:

  • Dette er en kompakt blender som vil passe perfekt i både en mindre ryggsekk og en stor trillekoffert. Hvis du er glad i smoothie, så kan du ta den med uansett hvor du skal. Med denne blenderen er ikke en tur bort lenger forbundet med junkfood og annen usunn mat.

  • Transportabel Blender er både bærbar (på en helt annen måte enn andre blendere) og oppladbar. Den kan lades via en USB-port, så du er ikke direkte avhengig av elektrisitet for å lade den opp. Et fulladet batteri byr på en brukstid på 15+ timer eller 10-12 gangers bruk.

  • I tillegg er det svært enkelt å rengjøre den etter bruk. Alt du trenger er litt vann og såpe som du blender sammen på samme måte som ingrediensene i smoothien. Hvis du derimot har en oppvaskmaskin tilgjengelig, så kan de avtagbare delene vaskes der.

  • I vår produkttest har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen av Transportabel Blender, men du står også fritt til å velge en annen farge. For denne blenderen er også tilgjengelig i fargene korall, lavendel, mint og sjøblå, så du kan få nøyaktig den fargen du vil ha.

  Ulemper:

 • Transportabel Blender er en blender som gjør det mulig å lage smoothie på farten, men det ser tilsynelatende ut som at Blendjet 2 ikke har tenkt på at smoothien sannsynligvis også skal drikkes på farten. Vi savner tilbehør som enkelt kunne gjort blenderen om til en to go-kopp.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Blendjet 2

  Kapasitet

  0,46 liter

  Hastighetstrinn

  1

   

  Ariete Blender

  Ariete Blender test

  Bak vintagedesignet til Ariete Blender gjemmer det seg en ganske tradisjonell og enkel blender. Den gir deg en håndsrekning i forbindelse med å lage smoothie, og det finnes mange ulike smoothies, men det stopper egentlig litt opp der. Det er litt synd for Ariete har gjort mye riktig når de utformet dette produktet, men det hjelper lite når de tilsynelatende har glemt at en blender ikke bare er et pent utseende og smarte funksjoner.

  Med det sagt, så betyr det selvsagt ikke at Ariete Blender ikke er et godt produkt, for det er det så absolutt. Vi kan definitivt anbefale det til deg som er på jakt etter en enkel blender i retrostil, men neste gang håper vi at de tøyer strikken enda litt også på bruksområdene.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Ariete Blender er laget av rustfritt stål og plast, og den er produsert av Ariete. Blenderens dimensjoner er 38 x 18,5 x 14 cm, og den veier 1,73 kilo. Den har en effekt på 500 watt, to hastighetstrinn og en kapasitet på 1,5 liter.

  I produktbeskrivelsen står det at denne blenderen er i stand til å blende alt du legger i blenderen, men det oppgis ingen konkrete eksempler på hva du kan putte i blenderen. Et produktbilde forteller oss imidlertid at det hovedsakelig dreier seg om frukt og bær.

  Blenderen er utstyrt med én speed-funksjon og en pulsfunksjon, noe som også bekrefter observasjonen i forbindelse med blenderens bruksområder.

  Ariete er kjent for to ting – sin retrostil og sitt ergonomiske design, og begge deler har blitt brukt i utformingen av dette produktet. I tillegg er blenderen tilgjengelig i tre forskjellige farger, og disse fargene er beige, blå og grønn. Delene tåler også vask i oppvaskmaskin.

  Fordeler:

  • Ariete Blender er laget av rustfritt stål og plast, som er to solide materialer. Det er et veldig smart valg, for det betyr at dette er en blender som definitivt kommer til å vare en stund.

  • Dette er en ganske kompakt blender, noe som er svært praktisk med tanke på oppbevaring når blenderen ikke er i bruk. Men ettersom blenderen er vintage, så kan den også ta seg godt ut i et fast hjørne av kjøkkenet.

  • Blenderen har et ergonomiske design, noe som gjør det til et veldig brukervennlig produkt. Det er veldig fint at du kan bruke den uten at det byr på problemer på et senere tidspunkt.

  • Når det gjelder fargevalg, så har du flere valgmuligheter i forbindelse med denne blenderen. Den er tilgjengelig i fargene beige, blå eller grønn, så hvis en av disse er din favorittfarge, så kommer du til å bli hoppende glad for den informasjonsdelen.  

  Ulemper:

 • Det er ingen tvil i at produsenten har gjort mye riktig i forbindelse med Ariete Blender, så det er ganske kjipt at denne blenderen har så få bruksområder.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Ariete

  Kapasitet

  1,5 liter

  Hastighetstrinn

  2

   

  Kitchen Aid Artisan K400 Blender

  KitchenAid Artisan K400 Blender test

  Artisan K400 Blender kommer godt ut i denne produkttesten. Det er et solid produkt av metall som er utstyrt med en kraftig motor. Dette er altså en blender med mange bruksområder, samtidig som det ikke kommer til å bli ødelagt etter kun et par bruk.Blenderen er produsert av KitchenAid. Hvis dette er et merke du har kjennskap til, så vil du se det umiddelbart. Dette designet er nemlig klassisk for akkurat denne produsenten.

  Hvis dette er et produkt som krysser av alle punktene på listen din, så kan vi anbefale deg det på det sterkeste. Her vil heller ikke blenderens farge være et stort problem, for det er tilgjengelig i så mye som 12 forskjellige farger.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Artisan K400 Blender er produsert av KitchenAid, og den er laget av metall. Blenderens dimensjoner er 38,6 x 27,9 x 19,8 cm, og den veier 7,5 kilo. Den har en effekt på 1000 watt, 5 hastighetstrinn og en kapasitet på 1,4 liter.

  Denne blenderen vil kunne hjelpe deg med selv de vanskeligste prosessene på kjøkkenet. Så i tillegg til å lage smoothie og lignende, kan den også brukes til å knuse is. Blenderens gjenkjennelsessensorer registrerer konsistensen og tilpasser hastigheten deretter.

  I tillegg til en kraftig blender får du med alt av nødvendig utstyr. Det innebærer kanne med lokk og blenderkniv. Blenderkniven består av fire knivblad som er plassert asymmetrisk i forhold til hverandre, så det er ingen ingredienser som blir innvilget nåde i dette tilfellet.

  Blenderens kraft gjenspeiler seg også i blenderens design. Artisan K400 Blender har det klassiske KitchenAid-designet, så det spores tilbake til kilden med en gang. I tillegg er blenderen tilgjengelig i hele 12 farger, så du kan få akkurat den du vil ha.

  Fordeler:

  • Med en motor på 1000 watt kan Artisan K400 Blender håndtere ingredienser som er kjent for sin harde konsistens. Det betyr at denne blenderen har mange bruksområder, og derfor er av den allsidige sorten.

  • Om du kjøper denne blenderen får du med alt du trenger på kjøpet. Du trenger ikke å kjøpe noe separat, og det er veldig praktisk. I tillegg er hvert eneste tilbehør utstyrt med praktiske egenskaper som gjør Artisan K400 Blender til et attraktivt produkt.

  • Artisan K400 Blender er utformet med et design som er klassisk for produkter produsert av KitchenAid. Det er et veldig fint design, som umiddelbart kan spores tilbake til produsenten, så forbrukeren vil finne det med en gang hvis de er på jakt etter dette spesifikke merket.

  • I tillegg har det seg slik at denne blenderen er tilgjengelig i 12 forskjellige farger. I dette fargeutvalget er både nøytrale og andre farger inkludert, deriblant svart, creme, grå, rød, rosa, organsj, blå og grønn, så sjansen for å finne favorittfargen din er veldig stor.

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Artisan K400 Blender viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  KitchenAid

  Kapasitet

  1,4 liter

  Hastighetstrinn

  5

  Sage The Boss To Go Blender

  Sage The Boss To Go Blender test

  Produsenten sørger virkelig for at The Boss To Go Blender virkelig lever opp til navnet sitt. Hvis dette var en konkurranse mellom denne blenderen og OBH Nordicas blender, så ville dette være ren utklassing i førstnevntes favør.

  Selv om det er litt usikkerhet knyttet til Sages salgstriks (42 % glattere smoothie), så tviler vi ikke på at det vil kunne lage en liten, god smoothie som vil smake veldig godt. Derfor vil dette være et godt alternativ for deg som er på jakt etter en blender av denne størrelsen.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  The Boss To Go Blender er produsert av Sage, og den er laget av rustfritt stål og BPA-fri plast. Blenderen er 40 x 15 x 15 cm, og den veier 6,4 kilo. Den har en effekt på 880 watt, et hastighetstrinn og en kapasitet på 0,5 liter.

  Med utgangspunkt i samme filosofi som OBH har Sage utviklet en blender hvor smoothien kan blendes direkte i drikkeflasken. I denne produktpakken får du to drikkeflasker og skrulokk, samt en blenderkniv som ikke lar seg skremme av en utfordring.

  The Boss To Go Blender og Twister Go Blender er ganske like, men førstnevnte har en litt kraftigere motor og blendersystemet Kinetix. Med dette blendersystemet i bunn lover produsenten deg en 42 % glattere smoothie.

  Designmessig er The Boss To Go Blender en stilren blender. Det er en veldig kompakt blender med en 2-i-1 beholder, siden dette er en beholder som fungerer som både beholder og forbrukerens to go-kopp.

  Fordeler:

  • Å lage smoothie skal være enkelt, og produsenten Sage gjør et godt forsøk på å formidle dette gjennom blenderen sin. Prosessen er så enkel at du kan gjøre det kun et par minutter før du skal gå og så ta med deg smoothien i to go-koppen din. Vi liker den tanken!

  • Siden blenderen også er svært kompakt, så vil det helt uproblematisk å ta den med seg dit du skal. Det vil heller ikke være en utfordring å finne plass til den i kjøkkenskapet etter bruk, siden den er så liten og krever svært lite plass.

  • Selv om blenderen er ganske kompakt, så fremstår dette som en kraftig blender. Den har en effekt på 880 watt, noe som tilsvarer en økning på nesten 200 %, med Twister Go Blender fra OBH Nordica som utgangspunkt.

  • Det skal også sies at det høres veldig fristende ut med en smoothie som er 42 % glattere. Selv om vi ikke er helt sikre på hva vil bety i praksis, så er det et veldig fint salgstriks!

  Ulemper:

 • Blenderens kapasitet er ganske lav. Det i seg selv er ikke en stor ulempe, men i kombinasjon med at beholderen er ganske smal, så ser vi for oss at det kan være litt begrenset med plass i blenderens beholder – til tross for en ganske oppmuntrende produktbeskrivelse.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner

  Produsent

  Sage

  Kapasitet

  0,5 liter

  Hastighetstrinn

  1

   

  Bosch Frittstående Blender

  Bosch Frittstående Blender test

  Frittstående Blender gjør en fin veldig figur i denne produkttesten. Dette er uten tvil en blender med mange positive sider, men det er også viktig å være oppmerksom på et par ting som potensielt kan by på noen små utfordringer.

  Vi vil imidlertid understreke at det vi har trukket frem som potensielle utfordringene ikke har dratt ned helhetsinntrykket i nevneverdig grad i vår helhetsvurdering, for slik situasjoner kan oppstå med veldig mange produkter.

  Produktbeskrivelse

  Frittstående Blender er produsert av Bosch, og det er laget av rustfritt børstet stål. Blenderen er 30,8 x 12 x 11,6 cm, og den veier 2,14 kilo. Den har en effekt på 350 watt, to hastighetstrinn på opp til 21 000 o/min og en kapasitet på 0,6 liter.

  Dette er en frittstående blender som kan brukes til å lage smoothie, juice og varm/kald suppe. Men det følger også med praktisk ekstrautstyr som utvider blenderens bruksområder betraktelig. Med denne blenderen i skapet slipper du blant annet å hakke løk igjen.

  Denne produktpakken består av en base, en blenderkanne, en blenderkniv, en minihakker og to 2Go-flasker med tilhørende skrulokk. Felles for alle disse delene er at de er produsert i svært holdbare materialer. Delene kan også vaskes i oppvaskmaskin.

  I tillegg til å være en frittstående blender, så er det også en veldig kompakt blender. Det er svært praktisk, særlig med tanke på oppbevaringsmuligheter.

  Fordeler:

  • Frittstående Blender er en blender med et bredt bruksområde. Det kan naturligvis brukes til å lage smoothie og juice, men ved å bytte ut blenderkniven med den medfølgende minihakkeren kan du også bruke den til å hakke diverse råvarer.

  • Med på kjøpet får du også to 2Go-flasker, og det er forskjellige størrelser på flaskene. Siden smoothie drikkes i flere situasjoner og da også i ulike mengder, så er det svært praktisk å ha flere valgmuligheter.

  • Alle deler i denne produktpakken er produsert av holdbare materialer, så her legges alt til rette for at du skal slippe å lete etter en ny blender på en god stund. Delene kan også vaskes i oppvaskmaskin, noe som alltid er en liten, hyggelig detalj med tanke på å skulle gjøre rent.

  • Praktiskheten ved denne produktpakken fortsetter helt til blenderen skal settes i skapet etter bruk. Dette er nemlig en veldig kompakt blender, så du trenger sannsynligvis ikke lete så lenge før du finner et sted å oppbevare den.

  Ulemper:

 • Frittstående Blender drives av en relativt svak motor, så den egner seg nok best til mindre krevende prosesser på kjøkkenet.

 • Det kan også være lurt å merke seg blenderens dimensjoner og kapasitet, da begge deler er ganske lave. Derfor kan det være lurt å ikke putte for mye du putter i blenderen. Hvis blenderen er for full, så kan ingrediensene kan sette seg fast, og det er aldri gøy.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Bosch

  Kapasitet

  0,6 liter

  Hastighetstrinn

  2

   

  Smeg Blender

  Smeg Blender test

  Smeg Blender kommer godt ut i vår produkttest. Det er ingen tvil om at dette er en kraftig blender med et bredt bruksområde. Med denne blenderen kan du både lage smoothie som en lett lunsj på mandag eller knuse is til en etterlengtet fredagsdrink.

  Takket være blenderens smarte funksjoner, så kan du gjøre begge deler på en trygg måte. Dette er nemlig en blender som stopper automatisk ved det minste tegn til unormal aktivitet, og det er veldig praktisk.Denne blenderen skiller seg også ut designmessig. Smeg har som vanlig latt seg inspirere av 50-talls stil, noe som har resultert i enda et pent produkt fra denne produsenten.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Smeg Blender er produsert av Smeg, og den er laget av aluminium. Blenderen er 39,7 x 19,7 x 16,3 cm, og den veier 3,65 kilo. Den har en effekt på 800 watt og 4 hastighetstrinn med opp til 18 000 o/min. Denne blenderen har en kapasitet på 1,5 liter.

  Denne blenderen er utstyrt med program gjør det mulig å bruke den til en rekke prosesser på kjøkkenet. Den er en tradisjonell blender som kan brukes til å lage smoothie, men samtidig er den kraftig nok til å knuse is.

  Smeg Blender består av en blender, en kanne med lokk og en blenderkniv. I tillegg er den utstyrt med en rekke smarte funksjoner, deriblant sikkerhetsstopp hvis det skjer noe unormalt og sklisikre gummiføtter på undersiden av blenderen.

  Smeg lar seg ofte inspirere av 50-tallet i sine produktet, og Smeg Blender er intet unntak. Det er uten tvil en stilren blender! I tillegg er den tilgjengelig i forskjellige farger. Hvis du ikke er så veldig glad i fargen svart, så er det altså ikke verdens undergang.

  Fordeler:

  • Med en motor som drives av 800 watt og hastighetstrinn som kan gjøre opp til 18 000 omdreininger i minuttet, så kan dette beskrives som en kraftig blender. Det er svært praktisk, for da kan den håndtere råvarer av ulik konsistens.

  • Med dette produktet legger Smeg til rette for prosessen skal foregå på en trygg og sikker måte. Denne blenderen er utstyrt med en rekke smarte funksjoner, og noen av dem har vi fremdeles til gode å se i forbindelse med noen av de andre produktene i denne testen.

  • Smeg Blender bærer tydelig preg av produsentens begeistring for 50-tallet. Det er en liten morsom detalj som definitivt vil falle i smak hos forbrukere som selv har et godt øye til denne stilen.

  • I tillegg er denne blenderen tilgjengelig i forskjellige farger. I Smegs fargeutvalg er både nøytrale, pastell og sterke farger representert, deriblant svart, creme, pastellblå, pastellrosa og rød, så her finnes det noe for enhver smak!

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Smeg Blender viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Smeg

  Kapasitet

  1,5 liter

  Hastighetstrinn

  4

  Blendtec Blender Classic 575

  Blendtec Blender Classic 575 test

  En helhetsvurdering av Blender Classic 575 viser et produkt som klarer seg ganske ålreit i vår produkttest. Det er ingen tvil om at dette er et produkt proppfullt av smarte funksjoner, men det er lite eksempler som bygger opp om dette.

  Det er kult at blenderen har et eget YouTube-show (Will it blend?), men vi er ikke særlig interessert i å vite om blenderen kan blende sko og mobiltelefoner. Derfor skulle vi ønske at Blendtec hadde fokusert mer på hva blenderen faktisk kan brukes til på kjøkkenet.

  Produktbeskrivelse

  Blender Classic 575 er produsert av Blendtec, og den er laget av både stål og plast. Blenderen er 38 x 18 x 20 cm, og den veier 3,3 kilo. Den har en effekt på 1550 watt, 5 hastighetstrinn og en kapasitet på 1,9 liter.

  Denne blenderen er utstyrt med ulike forhåndsinnstilte program, og det er disse programmene du skal bruke når blenderen er i bruk. På Blender Classic 575 finner du program som vil være nyttig i forbindelse med det å lage smoothie og vasking av blenderen.

  Denne produktpakken består av en blender, en kanne med lokk og en blenderkniv. Blendtec har utstyrt blenderen sin med en rekke smarte funksjoner, deriblant en timer som lar deg gjøre flere tinger samtidig og at blenderen styres av touch-knapper.

  Blendtec har brukt en kombinasjon av stål og plast for å lage dette produktet. Det er to holdbare materialer, noe som resulterer i et produkt med lang holdbarhet. Blender Classic 575 er også en veldig fin blender utseendemessig.

  Fordeler:

  • Blenderens effekt gir en indikasjon på at blenderen drives av en kraftig motor, men det eneste konkrete eksemplet vi har, er at den kan brukes til å lage smoothie. Den er også utstyrt med et selvvask-program, og om noe, så er det bare en kul detalj.

  • Blender Classic 575 vil appellere til mange forbrukere gjennom sine smarte funksjoner. De smarte funksjonene gjør det til et brukervennlig produkt som gir forbrukeren muligheten til å multitaske. Det er veldig innovativt!

  • Denne blenderen består av stål og plast. Dette er materialer som er kjent for å være svært holdbare, og disse egenskapene har denne kombinasjonen gitt videre til Blender Classic 575.

  • Vi vil også trekke frem blenderens design som en fordel i seg selv. Designmessig er det et veldig fint produkt, og i dette tilfellet fungerer det som en kul prikk over i-en!

  Ulemper:

 • Blender Classic 575 har en effekt på 1550 watt, men vi savner flere konkrete eksempler på hva denne kraftige blenderen kan brukes til.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Blendtec

  Kapasitet

  1,9 liter

  Hastighetstrinn

  5

   

  Wilfa Powerfuel Digital Blender

  Wilfa PowerFuel Digital Blender test

  Powerfuel Digital Blender er en hypermoderne blender, som kommer veldig godt ut i vår produkt. Dette er en blender som sørger for å gi testvinneren konkurranse helt til målstreken.

  Det er en fin kontrast at en blender med så mange funksjoner, er så enkel å håndtere. Dette er en av grunnene til at vi virkelig kan anbefale dette produktet til alle som er på jakt etter en blender som ligner litt på dette. Du kommer ikke til å bli skuffet!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Powerfuel Digital Blender er produsert av Wilfa, og den er laget av rustfritt stål og tritan plast. Blenderen er 56,5 x 32,5 x 29,5 cm, og den veier 7,4 kilo. Den har en effekt på 1680 watt og trinnløs hastighet på opp til 30 000 o/min. Blenderens kapasitet er 1,5 liter.

  Dette er en blender som er utstyrt med 6 forhåndsinnstilte programmer. Med utgangspunkt i disse programmene kan Powerfuel Digital Blender brukes til blant annet å lage smoothie, knuse is og pulverisere frø. Den kan også brukes til varme og kalde retter.

  Med på kjøpet får du en blender, en kanne med lokk og en blenderkniv. Både førstnevnte og sistnevnte er utstyrt med egenskaper som får de til å skille seg ut. Blenderen er digital, og blenderkniven består av hele 7 spesialkniver.

  Med unntak av det digitale displayet, så ser Powerfuel Digital Blender ut som en ganske tradisjonell blender. Men med det sagt, så er det viktig å huske på at tradisjonelt er ikke synonymt med dårlig. Powerfuel Digital Blender er alt annet enn et dårlig produkt.

  Fordeler:

  • Powerfuel Digital Blender har en effekt på 1680 watt og 30 000 omdreininger i minuttet, så dette er uten tvil en kraftig blender. Det er noe som også gjenspeiler seg i blenderens bruksområder, for den kan brukes til både varmt og kaldt, samt ulike prosesser.

  • Siden programmene i denne blenderen er forhåndsinnstilte, så krever blenderen minimalt med tenking fra din side. Det eneste som trengs, er et par tastetrykk og så fører Powerfuel Digital Blender for den videre prosessen.

  • Powerfuel Digital Blender er den eneste blenderen i denne produkttesten som er utstyrt med et digitalt display. Det er en detalj som definitivt taler i denne blenderens favør. Her tar Wilfa begrepet en moderne blender til et helt nytt nivå!

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Powerfuel Digital Blender viser at det ikke finnes noen nevneverdige ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Wilfa

  Kapasitet

  1,5 liter

  Hastighetstrinn

  Trinnløs

   

  Raw Blender X 2,5 Turbo

  Raw Blender X 2,5 Turbo test

  Blender X 2,5 Turbo gjør en knallsterk figur i denne produkttesten. Denne blenderen kjennetegnes av sin solide konstruksjon, høye effekt, høye kapasitet, brede bruksområde, oppvaskmaskinvennlige deler og garantien som gis om et perfekt resultat hver eneste gang.

  I dette tilfellet blir blenderens design et høykvalitets innpakningspapir. Når det gjelder det faktum at blenderen er tilgjengelig i flere farger, så fungerer det som den lille prikken på i-en som skrives på til-og-fra-kortet på pakken. Denne blenderen kan virkelig anbefales!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Blender X 2,5 Turbo er produsert av Raw, og består av en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Den er 50 x 18,5 x 23 cm, og den veier 4,7 kilo. Blenderen har en effekt på 1800 watt, variable hastighetstrinn og en kapasitet på 2,2 liter.

  Denne blenderen er utstyrt med en sylskarp blenderkniv som gjør at den kan brukes til å blende både smoothie, friske grønnsaker og is – og resultatet blir perfekt hver gang. Blender X 2,5 Turbo kan også brukes til å varme supper, på grunn av friksjonen den utsettes for.

  Uansett hva du bruker blenderen til, så kan kannen vaskes i oppvaskmaskin etterpå. Det er en detalj som umiddelbart gjør Blender X 2,5 Turbo enda litt mer attraktiv. Men når det er sagt, så ville den nok ikke vært mindre attraktiv hvis den detaljen ikke var inkludert.

  Med Blender X 2,5 Turbo får du en høykvalitets blender hvor effektiviteten er på topp, men det er ikke alt. Denne blenderen er også tilgjengelig i 5 forskjellige farger, og det er en gladnyhet for alle forbrukere som er på jakt etter en blender med litt mer farge!

  Fordeler:

  • Blender X 2,5 Turbo drives av en 1800 watts motor, og det forteller oss at dette er en kraftig blender som vil være et nyttig tilskudd i samlingen din over kjøkkenapparater. Med denne blenderen er det nesten kun din egen fantasi som setter grenser for hva den kan brukes til.

  • Den kraftige motoren komplimenteres av blenderens sylskarpe blenderkniv med 6 blader. Takket være en så god kombinasjon kan Blender X 2,5 Turbo blende bær og grønnsaker til deilige smoothies, men du kan også stole på at den knuser isen din til småbiter.

  • Blenderens motor skaper så høy friksjon at blenderen alene kan brukes til å varme opp suppe. Etter en slik prosess kommer den neste faktoren til nytte, og det er at blenderens kanne tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Blender X 2,5 Turbo er effektiv på flere måter!

  • I tillegg er dette en blender som er tilgjengelig i flere farger. Det er ikke det mest utbredte fargeutvalget vi har sett, men det er en god start. Blender X 2,5 Turbo kan leveres i både svart, hvit, sølv, gull og rød.  

  Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Blender X 2,5 Turbo viser at det ikke finnes noen ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent

  Raw

  Kapasitet

  2,2 liter

  Hastighetstrinn

  Variabel

   

  Hvordan velger du riktig blender? 

  Hvis du har kjøpt blender før, så vet du at det å kjøpe et slikt apparat ikke er bare-bare. Det er mange ting som må tas med i betraktningen når du skal velge blender, for man vil jo gjerne gjøre et godt valg som samtidig er riktig.

  Ettersom smoothie og lignende er så populært som det er, så er også er en blenders kvaliteter noe mange har en formening om. Enkelte blendere blir mer populære enn andre, men her er viktig å ikke la seg bli revet med. For populær betyr ikke at det er den beste.

  Selv om det er fort gjort å la seg blende av en blenders popularitet, så er det noe du bør gå aktivt inn for å prøve å unngå. I stedet bør du fokusere på blenderens kvaliteter og hvordan det aktuelle produktet kan gjøre hverdagen din litt enklere.

  Vil du ha mest bruk for en enkel og tradisjonell blender, eller vil en blender som er kraftigere og mer allsidig være bedre for deg? Det er ingen tvil i at det finnes et helt hav av forskjellige produkter ute, men heldigvis finnes det noen kriterier du kan legge til grunn i valget ditt.

  Bruksområder og effekt

  Det sier seg selv at en enkel blender har færre bruksområder enn en kraftig blender, men hva er det som utgjør denne forskjellen? For å finne ut hvor vidt blenderen er enkel eller kraftig, så bør du ta en titt på den aktuelle blenderens effekt.

  En enkel blender drives ofte av en motor med lav effekt, mens en blender med kraftig motor kjennetegnes av høy effekt.

  Sikkerhet

  For mange er sikkerhet en dealbreaker. Det handler rett og slett om hvor sikker og stødig den aktuelle blenderen er. Det er noe som kommer til uttrykk gjennom både små og store detaljer som sklisikre gummiføtter og overopphetingsbeskyttelse.

  Størrelse, rengjøring og oppbevaring

  Dette er faktorer folk vektlegger i forskjellig grad.

  Mens noen bruker blenderen sin så ofte at den har en fast plass på kjøkkenbenken, så er det noen som foretrekker å sette den inn i et skap når den ikke er i bruk. I begge tilfeller spiller blenderens størrelse en viktig rolle. Størrelsen kan også gjøre den enklere å håndtere.

  Etter bruk skal blenderen naturligvis rengjøres, og det er noe som kan by på flere utfordringer. Men hvis blenderens deler tåler vask i oppvaskmaskin, så er for noen et stort pluss.

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall stemmer: 2

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo