Varmepumpe test: De 7 beste varmepumpene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne artikkelen tester varmepumper. Gjennom å se på spesifikasjonene og opplevelsene fra flere av markedets mest populære produkter kårer vi markedets beste varmepumpe 2024.

Panasonic VZ12SKE – Best i test varmepumpe 🏆

Panasonic VZ12SKE test

Panasonic VZ12SKE er en luft til luft varmepumpe som passer perfekt større hus og eiendommer. Den mest vanlige bekymring til store huseiere, er å finne en varmepumpe som både kan varme hele huset effektivt, samtidig som effektiviteten ikke gjenspeiler seg i lydnivået – dette har Panasonic tenkt på når de produserte sin VZ12SKE.

Her kjøper du Panasonic VZ12SKE

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse  

Dette er en ekstremt kraftig varmepumpe med en COP på hele +7 6,43 og en SCOP på 6,2. Her får du en pumpe som kan dekke opptil 250 kvadratmeter og derfor egner den seg godt til større hus som krever en pumpe med stor kapasitet. VZ12SKE er designet for å kunne spre varme effektivt, noe som er viktig i større hus.

Nordiske hjem krever gjerne mer fra en varmepumpe enn boliger i andre land. VZ12SKE kan hente varme selv ved ekstremt kalde forhold, helt ned til 35 minusgrader. Dette betyr at du alltid vil være sikret et godt og varmt hjem, særlig på den tiden av året når du trenger du mest. På tross av den kraftige pumpen, er VZ12SKE svært stillegående hvilket er et stort pluss.

VZ12SKE kommer med flere praktisk funksjoner. som gjør det enkelt å varme opp huset, uansett hvor du befinner deg. Ved hjelp av en tilhørende applikasjon som kan lastet ned på smarttelefoner, kan du styre og kontrollere inneklimaet. Via applikasjonen vil du også få eventuelle varsler dersom det skulle oppstå avvik.

Når du befinner deg i hjemmet, kan du benytte fjernkontrollen med et bredt utvalg av ulike funksjoner og innstillinger. Med den praktiske Av/På-timeren kan pumpen stilles inn automatisk til å varme opp huset når du er på vei hjem fra jobb om vinteren. VZ12SKE kommer også med en funksjon som lar pumpen justere temperaturen i rommet automatisk.

Testresultat

Dette er en ekstremt kraftig varmepumpe som gir deg alle funksjonene du trenger, pluss det lille ekstra. Enten du trenger en varmepumpe for en større bolig, eller kun er på jakt etter det beste markedet har å tilby – Panasonic VZ12SKE vil være det beste valget. Her får du en kvalitetssterk pumpe som gir deg mye varme samtidig som den er rimelig i drift.

Fordeler:

 • Panasonic VZ12SKE er det perfekte valgt for større hus da den varmer opptil 250 kvadratmeter

 • Dette er også modellen i testen som lager minst lyd og selv på full guffe vil den ikke oppleves som forstyrrende.

 • Via en app kan VZ12SKE styres fra mobilen – praktisk og brukervennlig.

Ulemper:

 • Vi finner ingen nevneverdige ulemper som gjelder kvaliteten og bruken til Panasonic VZ12SKE. Likevel kan vi nevne at dette er en varmepumpe i øverste prisklasse og derfor kan prisen oppleves som noe stiv. Prisen gjenspeiler likevel kvaliteten og funksjonene til varmepumpen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

9,2 kw opptill 250 m2

Energimerking

A++

App

Ja

Farge

Naturlig hvit 

Her finner du beste pris på varmepumper:

Få uforpliktende tilbud fra flere leverandører

Ambista Electric Alpha – Beste energimerking

Ambista Electric Alpha test

Ambista Electric Alpha har en av testens beste ytelser og energimerket. Med en merking på A+++ kommer denne modellen godt i testen. Dette er også en varmepumpe med flere smarte funksjoner kombinert med en SCOP på 5,3. Dersom du ønsker å spare penger på nedkjøling og oppvarming, vil dette være et godt alternativ.

Her kjøper du Ambista Electric Alpha

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Denne modellen skiller seg ut på markedet grunnet sine gode egenskaper både om sommeren og om vinteren. Ambista Electric Alpha gir deg en effektiv oppvarming og nedkjøling kombinert med topp energimerking. Varmepumpen gir oppvarming helt ned til 30 minusgrader, hvilket er noe lavere enn testvinneren, men likevel langt bedre enn gjennomsnittet.

Det er sjeldent vi opplever kuldegrader under 30 minus, og derfor egner denne modellen seg supert til det norske klimaet. I tillegg er dette et godt alternativ for de som ønsker å tenke miljø og bærekraft. Her sparer du miljøet samtidig som du sparer penger. Takket være det innebygde systemet med egne algoritmer, får du en effektiv og stabil drift.

Med en stabil drift er du sikret en varmepumpe som både kan varme opp boligen raskt og effektivt, samtidig som varmen blir jevnt fordelt utover boligen. Det samme kan sies om Ambista Electric Alpha sine kjøreegenskaper. Pumpen har en kraftig kjøleeffekt som gjør seg godt på varme sommerdager og kvelder.

Ambista Electric Alpha kommer også med en integrert temperatursensor på kontrollpanelet. Denne sensoren overvåker temperaturområder i rommet, hvilket er med på å gi deg en jevn og hurtig oppvarming. Luftstrømmen blir regulert og sørger derfor også for høyest mulig komfort og mest mulig energibesparelse.

Testresultat

Ambista Electric Alpha gir deg mye oppvarming og nedkjøling for pengene. Her får du testens pumpe med høyest energimerking, til en fornuftig og overkommelig pris med tanke på funksjoner og kvalitet. Dette er et suverent valg for de som ønsker en pumpe som presterer like godt om vinteren som om sommeren.

Fordeler:

 • Ambista Electric Alpha har en høy energimerking og gir effektiv og stabil drift takket være pumpens egne algoritmer.

 • Modellen fungerer like godt til oppvarming om vinteren og nedkjøling om sommeren.

 • Dette er et svært miljøvennlig valg som egner seg godt til de fleste norske hjem.

Ulemper:

 • Ambista Electric Alpha er ikke utviklet for å passe store eiendommer, selv om den er svært effektiv.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

7,9 kW opptil 140 m2

Ekstra oppvarming

140 m2

Kjølevæske

R32

Energimerking

A+++

Få beste pris:

Få uforpliktende tilbud fra flere leverandører

Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG

Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG test

Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG er en luft-til-luft varmepumpe som ofte blir kalt for Kaiteki 6300. Dette er en av de beste varmepumpene når det gjelder å utvinne mye varme selv ved ekstremt lave temperaturer. Som forbruker gir dette deg gleden av billig og jevn energi, uansett værforhold og årstid.

Her kjøper du Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Kaiteki 6300 skiller seg ut på markedet av flere grunner. Den største grunnen ser vi i pumpens design, her kan du nemlig velge mellom hele fire ulike farger. Mens de fleste varmepumper kun kommer i en naturlig hvit farger, får du her også valget mellom svart, perlehvit og rubinrød. Perfekt for de som ønsker en pumpe som står i stil med boligens interiør.

Sett bort ifra designet, har Kaiteki 6300 flere gode egenskaper. Denne modellen egner seg best for mindre hus og er utviklet for å være et effektivt tilskudd til nordiske hus. Kaiteki 6300 kan utvinne varme fra luften, selv ved 25 minusgrader. Dette er takket være Hyper Heating-funksjonen som gir høy varmeeffekt.

Kvaliteten er det heller ingenting å utsette på – Kaiteki 6300 er svært driftssikker og vil omstarte automatisk ved eventuelle strømbrudd. Dersom du trenger en varmepumpe til hytten, kan Kaiteki 6300 stilles inn til vedlikeholdsvarme. Dette er også en praktisk funksjon for andre boliger dersom du er borte i lengre perioder. Takket være innebygd Wi-Fi kan du også styre klimaet selv om du er bortreist.

Det mangler heller ikke på andre smarte og praktiske funksjoner. Pumpen kommer med en 3D-sensor som kan stilles inn til å justere utblåsninger og varme når personer er i rommet. Takket være Quad Plasmafilter får du også en effektiv rens av inneluften. Filteret fjerner alt fra matos, sigarettrøyk og annen dårlig luft, samt partikler som virus, støv, allergener mikroorganismer og pollen – perfekt for allergikere og astmatikere.

Testresultat

Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG eller Kaiteki 6300, er et suverent valg for allergikere og de som ønsker maksimal kontroll på inneklimaet. Her får du et hav av praktiske og smarte funksjoner som kommer godt med, uansett om varmepumpen skal monteres på hytten eller i primærboligen. Fargevalgene er også et stort pluss og sørger for en sømløs overgang mellom pumpen og veggen.

Fordeler:

 • Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG kommer i en rekke farger, hvilket er en stor fordel for de som ønsker en sømløs overgang fra interiør til varmepumpe.

 • Denne modellen utvinner også mye varme selv ved lave temperaturer, noe som sikrer en billig og jevn energi uansett årstid.

 • MSZ-LN25 kommer med innebygd Wi-Fi slik at du kan styre varmepumpen direkte fra smarttelefonen eller nettbrett ditt. En perfekt løsning for de som ønsker kontroll på hjemme klimaet, selv når de er ute av huset.

Ulemper:

 • Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG egner seg best til mindre hus, leiligheter og hytter. Dersom du ønsker en varmepumpe til større boliger, vil Mitsubishi Kaiteki MSZ-LN25WG sin storebror være et bedre og mer effektivt alternativ.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

6,3 kW opptil 120 m2

Ekstra oppvarming

120 m2

Energiklasse

A +++

Her finner du beste pris på varmepumper:

Få uforpliktende tilbud fra flere leverandører

Toshiba Daiseikai 9 Ras 35

Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 test

Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 er nok en energieffektiv og kraftig varmepumpe utviklet for det nordiske klimaet. Her får du høy varmeeffekt i tillegg til en optimal besparelse av energi i kalde klima. Pumpen har en mengde smarte funksjoner og kan gi høy varmeeffekt selv ved ekstremt lave utetemperaturer ned til minus 30 grader.

Her kjøper du Toshiba Daiseikai 9 Ras 35

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 kommer med flere praktisk funksjoner. Her får du blant annet en unik peis-funksjon, hvilket gjør det lett å bruke pumpen selv når du fyrer i ovn eller peis. Rørene som befinner seg på innedelen er ekstra lange og kommer seg enkelt gjennom de tykke veggene vi har på husene i Norge. Designet sørger i tillegg for varmekabel og bedre avrenning av blant annet kondensvann og andre elementer.

Dersom du er bekymret for støynivå kan du glede deg over at Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 kommer med en egen “ekstra stille”-funksjon. Denne sørger for at pumpen gir fra seg minimalt med lyd om natten og dermed ikke forstyrrer nattesøvnen til store og små. Plasma filteret er skapt for rense inneluften og kvitter seg med både partikler, allergener så vel som vond lukt.

Designmessig stiller Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 også meget sterkt. Varmepumpen kommer i en naturlig hvit farge, men her er det utformingen som skiller seg ut. Det eksklusive designet er nesten et kunstverk i seg selv, med sine høy-glinsende hvite fronter. Innedelen er svært kompakt og vil ikke forstyrre interiøret til boligen.

Som sagt kommer Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 med peismodus, en unik funksjon på markedet. Dette betyr at viften vil kunne gå kontinuerlig, selv om du har oppnådd ønsket temperatur ved hjelp av andre varmeelementer som ovn og peis. Fordelen med dette er at pumpen vil sørge for en jevn og optimal distribuering av varme gjennom hele boligen.

Testresultat

Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 er en unik og smart varmepumpe med flere smarte og praktiske løsninger. Peismodus skiller modellen ut på markedet og gir deg en optimal distribuering av varme, selv om du i tillegg benytter deg av ovn eller peis. Designet er plettfritt og gir et rent samt luksuriøst inntrykk.

Selve pumpen fungerer også optimalt og kan varme selv ved ekstremt lave temperaturer på minus 30 grader. Dette er en effektiv varmepumpe for de som ønsker seg det lille ekstra. Med flere smarte funksjoner og innstillinger, er Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 et pålitelig og trygt valg av luft-til-luft varmepumpe.

Fordeler:

 • Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 kommer med en praktisk hurtig oppvarming-funksjon, praktisk når du nettopp har ankommet en kald hytte eller bolig. Denne funksjonen kommer av at modellen er spesialutviklet for nordiske klima.

 • 9 Ras 35 er også ekstremt stillegående og kommer med et miljøvennlig kjølemiddel.

Ulemper:

 • Toshiba Daiseikai 9 Ras 35 kan ikke styres via Wi-Fi, ikke en direkte ulempe, men kan styres via en applikasjon. Dette er en funksjon vi gjerne skulle sett fra en varmepumpe i denne prisklassen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

7,7 kW opptil 180 m2

Ekstra oppvarming

180 m2

Energiklasse

A+++

Her finner du beste pris på varmepumper:

Få uforpliktende tilbud fra flere leverandører

Daikin FTXG25

Daikin FTXG25 test

Daikin FTXG25 er varmepumpen med testens beste og mest elegante design. Dette er en praktisk og effektiv pumpe som hjelper til med å rense luften, samtidig som den kan kjøle ned ved varme dager og varme opp gjennom vinteren. Pumpen kommer med en inverterteknologi, hvilket øker energibesparelsen med hele 30 %

Her kjøper du Daikin FTXG25

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Luften som benyttes av Daikin FTXG25, består av 80 % fornybar energi og 20 % strøm ved oppvarming. Med andre ord er det mulig å spare mye på strømutgiftene her. Daikin FTXG25 kommer med nytenkende og innovative løsninger for et stabilt og behagelig inneklima. Dette vil du få uavhengig av årstid og temperatur utendørs.

Ved å benytte seg fra eksisterende varme i utendørs luften, er det mulig å redusere oppvarming kostnadene betraktelig hver måned. Luften går også gjennom et praktisk filter for rengjøring. Dette betyr at partikler som støv, pollen, allergener, virus og mikroorganismer blir filtrert ut før luften blåses ut i hjemmet. Filteret sørger også for å fjerne vond lukt som sigarettrøyk.

Om sommeren kan det være vanskelig å kontrollere varmen og luften innendørs. Men Daikin FTXG25 kan benyttes som et energieffektivt klimaanlegg. Her får du en aircondition som kjøler ned luften, samtidig som den filtrerer ut lukt og allergener – perfekt for allergikere på våren. Filteret fjerner også bakterier og virus effektiv, noe som kommer godt med under forkjølelsessesongen.

Testresultat

Daikin FTXG25 gir deg mye energibesparelse hvilket oversettes til penger spart på strømregningen. Ved hjelp av innovativ teknologi kan modellen varme opp huset på kalde vinterdager, og fungere som et avkjølende klimaanlegg gjennom sommeren. Det effektive filteret sørger for rensing av luften, noe allergikere vil sette stor pris på. Designet gjør dette til testes mest lekre varmepumpe.

Fordeler:

 • Daikin FTXG25 har et særdeles elegant og lekkert design – en stor fordel for de som ønsker en varmepumpe som står i stil med boligens interiør

 • Takket være inverterteknologi blir energibesparelsen økt med 30 %.

 • Varmepumpen er også drevet av 80 % fornybar energi, hvilket er en stor fordel for miljøbevisste.

Ulemper:

 • Daikin FTXG25 kan ikke styres via Wi-Fi, noe som betyr at du ikke får kontrollert klimaet i boligen når du er borte. Dette er ikke nødvendigvis en ulempe, men en funksjon noen forbrukere ser etter.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

6 kW

Energiklasse

A++

Farge

Naturlig hvit

Her finner du beste pris på varmepumper:

Motta tilbud fra flere leverandører

Fujitsu LVCN 12

Fujitsu LVCN 12

Fujitsu LVCN 12 er en effektiv og smart varmepumpe for større boliger. Pumpen skiller seg ut på markedet ved å være en gulvmodell, denne skal altså ikke monteres på veggen. Et perfekt valg for de som ikke ønsker å ødelegge interiøret med en øyenfallende varmepumpe på hjemmets vegger.

Her kjøper du Fujitsu LVCN 12

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Fujitsu LVCN 12 kommer med en kraftig kompresser og flere smarte avrimingsprogrammer. Dette sørger for lite vedlikehold og er en praktisk funksjon for de som bor i kalde områder. Dette styrkes også av at Fujitsu LVCN 12 kan varme opp luft helt ned til minus 25 grader.

For de som lenge har ønsket seg en varmepumpe, men ikke ønsker en montert på veggen, vil Fujitsu LVCN være et ypperlig alternativ. Dette er nemlig en gulvmodell som smelter inn i boligens eksisterende interiør. Dette gir deg en jevn og sikker oppvarming og betraktelig mye besparelse, uten at dette går utover boligens utseende og romfølelse.

Innedelen er kun 20 cm bred og svært stillegående. Dette er en varmepumpe som er så nært usynlig som det er mulig å få det. Du trenger aldri bekymre deg for å bli forstyrret av støynivået eller utseendet, her blir det en sømløs overgang fra pumpe til interiør.

Her får du også en ypperlig og tilpasset vedlikeholdsvarme. Ved hjelp av et enkelt tastetrykk kan pumpen passe på seg selv og sørge for en vedlikeholdt og balansert varme i boligen. Hver 48-ende time vil pumpen starte en høyre viftehastighet som sørger for sirkulering av boligens luft. Denne er kraftig nok til at den vil rekke rundt til alle boligens rom.

En praktisk funksjon som mange ser etter, er muligheten til å styre varmepumpen fra mobilen. Fujitsu LVCN kommer ikke med denne funksjonen opprinnelig, men dersom du ønsker kan du tilføye AirPatrol. Dette lar deg styre varmepumpen via smarttelefoner eller nettbrett, uavhengig av hvor du befinner deg.

Testresultat

Fujitsu LVCN smelter inn i boligens interiør takket være de smale målene og sine gulv-funksjoner. Dette er en praktisk og smart varmepumpe med flere brukervennlige funksjoner. I utgangspunktet kommer ikke Fujitsu LVCN med innebygd Wi-Fi, men dette kan du tilføye via AirPatrol dersom du ønsker. Praktisk for de som ikke ønsker å betale ekstra for Wi-Fi, og supert for de som muligens ønsker seg denne funksjonen ved et senere tidspunkt.

Fordeler:

 • Fujitsu LVCN 12 er en gulvmodell noe som er en stor fordel for de som ikke ønsker en varmepumpe som tar opp mye plass på veggen

 • Denne varmepumpen har en svært kraftig kompresser kombinert med flere smarte avrimingsprogram – perfekt for de som bor i ekstremt kalde forhold.

Ulemper:

 • Modellen egner seg også best til større hus og vil derfor ikke være det beste valget for mindre leiligheter. Dersom boligen derimot er innenfor pumpens rekkevidde, vil det være god sirkulering og luft til alle rom. Her er det dog viktig å legge merke til pumpens kapasitet og sammenligne med den aktuelle boligen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

6,5 kw

Standard oppvarming opptil

90 m2

Energiklasse

A++

Her finner du beste pris på varmepumper:

Motta tilbud fra flere leverandører

Cooper & Hunter Alpha 12

Cooper & Hunter Alpha 12 test

Cooper & Hunter Alpha 12 er en allsidig og brukervennlig luft-til-luft varmepumpe. Her får du en kraftig varmepumpe med et stilig og rent uttrykk på innedelen. Pumpen kommer i en klassisk hvit farge, noe som passer godt til de fleste hjem. Dette er også en topp-moderne varmepumpe med flere smarte funksjoner som forbedrer hverdagen.

Her kjøper du Cooper & Hunter Alpha 12

Tjenestetorget
Få 100% uforpliktende tilbud & anbefalinger fra flere leverandører

Produktbeskrivelse

Cooper & Hunter Alpha 12 er spesial utviklet for å prestere godt i nordiske hjem. Her i Nord har vi gjerne andre behov og forventninger til våre varmepumper enn andre land, og derfor er det godt at det finnes modeller som utviklet spesielt med det nordiske klima i tankene.

Varmepumpen har en varmekapasitet på 50 kvadratmeter. Dette er langt fra det største i testen og derfor egner denne seg best til mindre leiligheter og hytter. Det er også mulig å benytte Cooper & Hunter Alpha 12 i andre boliger, men for best mulig effekt bør ikke boligens størrelse overskride 50 kvadratmeter.

Her får du en unik driftsalgoritme som sørger for effektiv og stabil drift. Dette gjør Cooper & Hunter Alpha 12 til en varmepumpe med lang brukstid. Du kan stille inn pumpen til å passe på seg selv og sørge for en jevn temperatur og sirkulering. Dette er et godt alternativ på hytten eller i boligen dersom du er borte lengre perioder av gangen.

Pumpen kan varme ved minus 10 grader, noe som er testens dårligste. Likevel er det svært sjeldent at de sørligste og vestligste delen av landet opplever så kalde vintre, og derfor trekker ikke dette særlig ned for Cooper & Hunter Alpha 12. Men for de nordligste delen av landet, kan det være behov for en pumpe med bedre prestasjoner på dette området.

En stor fordel med Cooper & Hunter Alpha 12, er at den fremskynder din ønskede temperatur både raskt og hurtig. Dette kommer godt med dersom du nettopp har ankommet et kaldt hus eller kjølig hytte. Da har vi gjerne ikke tid til å vente på en treg varmepumpe, men dette trenger du aldri å bekymre deg for med Cooper & Hunter Alpha 12.

Testresultat

Cooper & Hunter Alpha 12 er en allsidig og topp-moderne varmepumpe som egner seg godt for mindre hjem og boliger. Varmepumpen kan varme opp luft ned til minus 10 grader, og vil derfor muligens ikke være det beste alternativet for de nordligste delene av landet. Men for resten av befolkningen er dette en svært funksjonell varmepumpe, som sørger for ønsket temperatur raskt og effektivt.

Fordeler:

 • Selv om alle hjem er ulike med forskjellige behov, er Cooper & Hunter Alpha 12 spesialutviklet for forholdene vi vanligvis finner i nordiske hjem.

 • I tillegg er dette en meget stillegående varmepumpe, til tross for den kraftige effekten.

Ulemper:

 • Cooper & Hunter Alpha 12 kan ikke styres via Wi-Fi. Dette er ikke nødvendigvis en ulempe ettersom det ikke påvirker effekten og kvaliteten til pumpen. Men for de som jakter på en topp-moderne varmepumpe med flere tekniske funksjoner, kan dette trekke ned på helhetsvurderingen.

 • Designmessig er det heller ikke mye å trekke ned på ved Cooper & Hunter Alpha 12. Men på fremsiden av utedelen finner du produsentens logo i blått og rødt. Dette kan være noe iøynefallende og for de som ønsker en sømløs overgang mellom yttervegg og pumpe, anbefales det å bygge en overdeler eller hus til varmepumpen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varmekapasitet

3,80 kW opptil 50 m2

Ekstra oppvarming

50 m2

Kjølemedium

R410A

Her finner du beste pris på varmepumper:

Motta tilbud fra flere leverandører

KilderFå tilbud fra 3 aktører

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo