Moccamaster test: De 7 beste Moccamasterne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Elsker du kaffe, men er samtidig litt lei av den blir så fort kald igjen i kaffetrakteren din? Da bør du vurdere å skaffe deg en moccamaster, for da vil ikke det være en bekymring lenger!

Det er imidlertid veldig enkelt å ta feil av en moccamaster og en vanlig kaffetrakter. Grunnen til det er fordi disse to kjøkkenapparatene ser veldig like ut, men da er det desto viktigere at du tar deg tid til å lese produktbeskrivelsen.

I denne artikkelen har vi gjort deler av jobben for deg. Nedenfor har vi nemlig samlet 7 forskjellige moccamastere. Disse har vi testet og funnet ut hvilken moccamaster vi liker best. Og den har fått tittelen beste moccamaster 2024!

Moccamaster CD Grand AO – beste moccamaster 2024!

MOCCAMASTER CD Grand AO test

CD Grand AO er en moccamaster. På lik linje med alle moccamasterne i denne testen, så er også denne maskinen produsert av Moccamaster. Her har de brukt en kombinasjon av materialene aluminium og glass.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Denne moccamasteren har følgende dimensjoner: 17 cm (B), 35 cm (L) og 40 cm (H), men produktets vekt er imidlertid ukjent. Det gjelder også for maskinens bryggetemperatur og varmeelement. Men moccamasteren har en effekt på 2470 watt.

CD Grand AO sin bryggetid er på 7 minutter og maskinens vannbeholder har en kapasitet på 1,8 liter. Så hvis du setter denne maskinen til å trakte kaffe kontinuerlig i en hel time, så vil den gi deg totalt 128 kopper kaffe.

Foruten den enorme kapasiteten, så er dette en ganske tradisjonell moccamaster. For eksempel så er den utstyrt med en automatisk avslåingsfunksjon, som både gjør maskinen trygg å bruke og hjelper deg å forhindre at strømregningen blir høyere enn nødvendig.

Fordeler:

 • CD Grand AO er en moccamaster som er laget av to holdbare materialer, aluminium og glass. Derfor er ikke det å skaffe deg en ny moccamaster noe du trenger å bekymre deg for ved det første, om du bestemmer deg for å investere i dette produktet.
 • Denne moccamasteren har en effekt på 2470 watt, en bryggetid på 7 minutter og en kapasitet på 1,8 liter. Dermed kan den trakte opptil 128 kopper kaffe på én time. Det er veldig imponerende, og det kommer godt med om du trenger store mengder kaffe.
 • Designmessig er dette en særdeles stilren moccamaster. Produsenten har gått for en kombinasjon av svart og sølv, og det er en kombinasjon vi liker veldig godt. Dette designet får CD Grand AO til å ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk eller annen plassering.
 • Moccamaster har også lagt inn flere smarte funksjoner, som vil være svært hjelpsomme for deg. CD Grand AO er utstyrt med for eksempel en funksjon som gjør at moccamasteren slår seg av automatisk selv 40 minutter etter trakting. Dette er altså en trygg moccamaster!
Ulemper:
 • I forbindelse med CD Grand AO fra Moccamaster, så mangler det informasjon om produktets vekt, bryggetemperatur og varmeelement. Selv om det hadde vært fint med denne informasjonen også, så er det ikke slik at vi får et dårligere inntrykk av den på grunn av dette.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Moccamaster
Bryggetid 7 min
Kapasitet 1,8 L eller 128 kopper per time
Effekt 2470 W

Resultat

Om du syntes at kapasitet til den moccamasteren ovenfor var imponerende, så vil kapasiteten til CD Grand AO blåse deg av banen. For denne moccamasteren kan nemlig trakte totalt 128 kopper kaffe på én time. Og det i seg selv er jo helt fantastisk!

I tillegg til en enorm kapasitet, så har den en effekt på 2470 watt og en bryggetid på 7 minutter. Den er også laget av en kombinasjon av materialene aluminium og glass, noe som forteller oss at dette uten tvil er et knallsterkt produkt.

Selv om det mangler noen produktspesifikasjoner, så synes vi at CD Grand AO vil være såpass til hjelp i ethvert kjøkken eller storhusholdning at vi har valgt å kåre denne moccamsteren til beste moccamaster 2024!

Moccamaster KBG962AO

Moccamaster Kaffetrakter KBG962AO test

Moccamaster KBG962AO er en moccamaster produsert av produsenten med samme navn, nemlig Moccamaster. Denne maskinen er en del av serien som har fått navnet Clubline Classic, og det gjenspeiler seg også i moccamasterens design som er klassisk og svart.

 Wilfa WSPL-3B 1 989 -3 905 NOKRANK 1 Kaffetraktere     3.7 (14) Til butikken1 989 NOK 

Produktbeskrivelse

Denne moccamasteren er 39,5 cm bred, 19,5 cm dyp og 38,5 cm høy. I utviklingen av dette produktet har Moccamaster brukt ripesikker aluminium. Når det gjelder imidlertid hvor mye produktet veier i sin helhet, så er dette en informasjonsbit som uteblir.

Moccamaster KBG962AO har en effekt på 1520 watt / 320 watt, så dette er en maskin som kan være veldig effektiv. Det underbygges av maskinens bryggetid som er på kun 6 minutter og to varmeelementer. Denne maskinen har en bryggetemperatur på mellom 92 og 96 °C.

Dette er en moccamaster med relativt god kapasitet. I dette tilfellet omgis ikke maskinens kapasitet i liter, men i antall kopper. På 6 minutter kan Moccamaster KBG962AO brygge 10 kopper, så den kommer godt med om du trenger å lage en stor mengde kaffe samtidig.

Fordeler:

 • Moccamaster KBG962AO er laget av ripesikker aluminium. Dette er altså ikke en maskin som det vil være enkelt å ripe opp, noe som er veldig praktisk. I tillegg er aluminium kjent for å være et solid materiale, så du vil uten tvil gjøre et godt kjøp her.
 • Designmessig har Moccamaster valgt å gå for et klassisk design i fargen svart. Dermed er det ingen tvil i at denne maskinen vil ta seg godt ut på kjøkkenet ditt uavhengig av hvordan det ser ut. Den vil passe like godt inn på et fargerikt kjøkken som på et nøytralt et!
 • Om du trenger å tilberede flere kopper med kaffe på en gang, så vil Moccamaster KBG962AO være din beste venn! Denne maskinen har nemlig en bryggetid på kun 6 minutter, og på denne tiden kan den brygge hele 10 kopper kaffe til helt perfekt temperatur!
 • I tillegg er Moccamaster KBG962AO utstyrt med automatisk dryppstopp, samt en funksjon som gjør at den slår seg av automatisk etter 40 minutter. Og det er naturligvis veldig praktisk! Det er med andre ord ingen krise om du glemmer det fra tid til annen.
Ulemper:
 • Det er nesten ingenting vi kan sette fingeren på i forbindelse med Moccamaster KBG962AO, for det er særdeles lite informasjon som mangler her. Informasjon om maskinens vekt er det eneste som mangler. Og det er vi veldig glade for!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Moccamaster
Bryggetid 6 min
Bryggetemperatur 92-96 °C
Kapasitet 10 kopper

Resultat

Moccamaster KBG962AO er en moccamaster som er laget av et solid materiale, som er veldig vanskelig å ripe opp. Det er naturligvis veldig positivt! Og derfor er det ingenting som tilsier at du kommer til å trenge å kjøpe deg en ny maskin før det har gått mange år.

Med denne moccamasteren kan du brygge opptil 10 kopper kaffe med perfekt temperatur på kun 6 minutter. Dette er en maskin som kommer godt med, enten du har en stor vennegjeng eller skal lage kaffe til selskap med mange kaffeelskere!

Smeg gir forbrukerne muligheten til å velge hva de vil ha i mye større grad enn veldig mange andre produsenter!

Moccamaster KB952

Moccamaster KB952 test

Her har vi enda en moccamaster produsert av produsenten med samme navn. Moccamaster KB952 er altså utviklet av Moccamaster. Det er delvis ukjent hvilket materiale de har brukt. Vi vet at den medfølgende kannen er av glass, men det er også alt vi får vite.

Produktbeskrivelse

Moccamaster KB952 er 32,5 cm bred, 17 cm dyp og 35,5 cm høy. Maskinens vekt er ukjent, men den har en effekt på 1520 watt. Også dette er en kraftig og effektiv moccamaster, men det kommer ikke som noen overraskelse siden Moccamaster er best på det de gjør.

Du kan bruke Moccamaster KB952 til å trakte opptil 10 kopper kaffe på 6 minutter. Det er dermed ikke sagt at du må lage så mange kopper. Om du ikke trenger mer enn 2 eller 3, så kan du enkelt benytte deg av den manuelle dryppstoppen under servering av kaffen.

Kaffen holder seg varm så lenge den er i moccamasteren, og det er takket være maskinens to varmeelementer. Etter at maskinen er ferdig, så vil den slå seg av automatisk etter 40 minutter, så det er helt trygt å bruke den. I tillegg er det kostnadseffektivt.

Fordeler:

 • Med Moccamaster KB952 følger det med en kanne som er laget av glass. Det er et holdbart materiale, som gir oss et godt inntrykk når det gjelder materiale til resten av maskinen.
 • Også dette er en god maskin å ha på kjøkkenet. Produsenten har nemlig tatt utgangspunkt i de samme gode elementene når de utviklet denne moccamasteren. For også denne har kapasitet til å trakte 10 rykende kopper kaffe på bare 6 minutter.
 • God kapasitet er ikke det eneste moccamasterne har til felles, for Moccamaster KB952 har det samme stilrene designet som Moccamaster KBG962AO. Men det er helt naturlig siden det er den samme produsenten som står bak de to produktene.
 • Moccamaster KB952 har flere smarte funksjoner. Noen av dem er manuell dryppstopp som gjør at maskinen kan brukes til å trakte mindre kvantum, og automatisk avslåingsfunksjon som gjør at den slår seg av automatisk og dermed sparer deg litt penger i samme slengen!
Ulemper:
 • Det mangler litt informasjon i forbindelse med Moccamaster KB952. For det oppgis ingen informasjon om maskinens vekt eller bryggetemperatur.
 • I tillegg oppgis det bare litt informasjon når det gjelder hvilket materiale Moccamaster har brukt her. Vi får vite at den medfølgende kannen er laget av glass, men resten av maskinen nevnes ikke med et eneste ord. Og det er litt uheldig!
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Moccamaster
Bryggetid 6 min
Kapasitet 1,25 L eller 10 kopper
Varmeelement 2

Resultat

Moccamaster KB952 kommer også relativt greit ut i denne produkttesten. Det mangler litt elementær informasjon, men til tross for dette, så er det ingen tvil om at dette er en moccamaster som kommer til å få jobben gjort. På en veldig god måte, som sådan!

Denne moccamasteren har veldig mange likheter med produktet vi så på tidligere i denne testen. Så om dette hadde vært en test mellom kun de to produktene, så hadde det vært uavgjort, men slik er det jo heldigvis ikke!

Moccamaster Cup One

Moccamaster Kaffetrakter CUP ONE Fresh Green test

Moccamaster Cup One er en veldig kul moccamaster. Også denne er utviklet av produsenten med samme navn, men de har tatt en ny vending i forbindelse med dette produktet. Denne maskinen skiller seg ut i forbindelse med både utforming og design!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Denne moccamasteren har følgende dimensjoner: 26,5 cm (B), 17 cm (D) og 30 cm (H). Maskinen har kapasitet til å trakte én kopp om gangen (som rommer 0,33 liter), og det utgjør en totalvekt som vi ikke er kjent med. Maskinen har en effekt på 1090 watt.

Moccamaster Cup One bruker 4 minutter på å trakte én
kopp kaffe med en bryggetemperatur på mellom 80 og 85 °C. Ellers er det uvisst om maskinen har et varmeelement eller ikke. Men den har en automatisk avslåingsfunksjon!

Det som får Moccamaster Cup One til å skille seg litt ut fra resten, er fargen. Den er nemlig «fresh green» som også navnet på produktsiden indikerer. I tillegg følger det med 2 to-go kopper, og det i seg selv er jo veldig kult.

Fordeler:

 • Moccamaster Cup One er en kompakt moccamaster som legger til rette for at du skal få morgenkaffen du er så avhengig av. Med i denne produktpakken følger det nemlig med topper som gjør det enkelt for deg å ta med kaffen «on the go».
 • I og med at maskinen er så liten av størrelse, så vil dette være et praktisk valg om du ikke har et så stort kjøkken. Til tross for størrelsen, så er dette en kraftig moccamaster med en effekt på 1090 watt. Og det underbygger «on the go» konseptet på en god måte.
 • Denne moccamasteren har en bryggetemperatur på mellom 80 og 85 °C, og kaffen din vil være i ferdig i løpet av 4 minutter. Det er praktisk for deg om du pleier å forsove deg om morgenen. I tillegg har den en automatisk avslåingsfunksjon hvis du glemmer det!
 • Moccamaster Cup One skiller seg også ut med tanke på at maskinen er tilgjengelig i flere farger. Denne moccamasteren er tilgjengelig i både grønn, hvit, matt sort, oransje, kongeblå og rosa, så her er det mye å velge mellom!
Ulemper:
 • I forbindelse med Moccamaster One Cup mangler det informasjon om produktets materiale, vekt og varmeelement.
 • Det kan også nevnes at denne moccamasteren kun kan trakte én kopp om gangen. I teorien har det ikke så mye å si, men litt upraktisk er det, for de som er på utkikk etter en moccamaster som kan trakte mer enn det.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Moccamaster
Effekt 1090 W
Bryggetid 4 min
Kapasitet 0,33 L eller 1 kopp

Resultat

Moccamaster One Cup er en kompakt og praktisk moccamaster, som vil passe rett inn på veldig små kjøkken. Det er en veldig fin detalj, da det er langt ifra noen selvfølge at alle har plass til en svær moccamaster på kjøkkenbenken.

I tillegg til å være en kompakt maskin, så er Moccamaster One Cup perfekt til forbrukere som lider av uvanen om å forsove seg om morgenen eller som liker å ha en ekstra kopp å kose seg med på vei til jobb. For her får du to-go kopper med på kjøpet!

Moccamaster Duo CDGT20 Polished Silver

Moccamaster Kaffetrakter Duo CDGT20 Polished Silver test

Duo CDGT20 Polished Silver er ytterligere en moccamaster produsert av Moccamaster. Maskinen er laget av polert stål, og det er noe som får dette produktet til å skille seg ut fra de andre. I tillegg består dette produktet av to moccamastere, og ikke bare én.

Produktbeskrivelse

Denne moccamasteren er 34 cm bred, 31 cm dyp og 35,5 cm høy. Produktets vekt er imidlertid ukjent, og det er også produktets effekt og bryggetemperatur. Men dette er dog en moccamaster som på under 10 minutter kan brygge 20 kopper kaffe eller 1,25 liter.

Moccamasteren er utstyrt med to varmeelementer, samt at kannene kaffen traktes i, er termokanner. Det er en type kanne som holder kaffen varm lenge etter at den er ferdig traktet. Duo CDGT20 Polished Silver kan holde kaffen varm i opptil 2 timer etter koking.

Duo CDGT20 Polished Silver er håndlaget i Holland, så her får du et ordentlig stykke arbeid. Maskinen er også utstyrt med automatisk dryppstopp, som du kan bruke for å unngå å søle om det skulle bli nødvendig å flytte moccamasteren til et annet sted.

Fordeler:

 • Duo CDGT20 Polished Silver er en 2-i-1 løsning. I praksis betyr det at du får to moccamastere til prisen av én. Derfor er dette produktet svært praktisk til bruk på bedrifter, kontorlandskap, typiske samlingspunkt eller i hjem med mange kaffedrikkere.
 • Til tross for at det er to moccamastere som står på benken, så vil ikke dette apparatet ta opp veldig stor plass. Selv om vi ikke får oppgitt maskinens vekt, så gir de resterende dimensjonene en indikasjon på at det er en relativt kompakt maskin.
 • Takket være maskinens to varmeelementer og termokanner, så trenger du ikke å drikke kaffen med en gang den er ferdig traktet. I stedet holder dette kaffen varm i opptil 2 timer ekstra, noe som er svært praktisk. En kanne rommer 1,25 liter, som blir totalt 20 kopper.
 • Av og til kan det være nødvendig å flytte på moccamasteren sin. Det kan være enten du har den hjemme på kjøkkenet eller i kjøkkenkroken i kontorlandskapet du jobber. Da vil den automatiske dryppstoppen være praktisk, for den forhindrer at du søler kaffe utover gulvet.
Ulemper:
 • Foruten informasjonen som mangler om Duo CDGT20 Polished Silver sin vekt, effekt og bryggetemperatur, så er det ikke noe vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Moccamaster
Materiale Polert stål
Bryggetid Under 10 minutter
Kapasitet 1,25 L eller 20 kopper

Resultat

Duo CDGT20 Polished Silver er en moccamaster som vil være et godt valg om du er på
jakt etter en moccamaster som kan trakte store mengder kaffe på en gang. Denne moccamasteren består nemlig av to traktere på 1,25 liter, så du kan få 20 kopper på en gang.

Derfor er dette en moccamaster som passer godt til både bedrifter og privatpersoner. Er det en bedrift med under 20 ansatte, så kan alle få kaffen sin samtidig. Det gjelder også for en stor familie som består av mange mennesker som liker å drikke kaffe.

Foruten den formidable mengden kaffe Duo CDGT20 Polished Silver kan lage, så har den ganske mange likheter med de andre moccamasterne i denne testen. Og dermed vet vi at du ikke kommer til å angre på denne investeringen overhodet!

Moccamaster HB951AO

Moccamaster Kaffetrakter HB951AO test

Moccamaster HB951AO er en moccamaster, også produsert av den leverandøren med samme navn. I forbindelse med denne moccamasteren har de brukt matt stål, og den er 32,5 cm bred, 17 cm dyp og 35,5 cm høy.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

I forbindelse med Moccamaster HB951AO er det en god del informasjon som mangler. Og det er vedrørende produktets vekt, effekt, bryggetemperatur og varmeelement. Som vi har sagt mange ganger før, så er dette naturligvis ganske uheldig.

Til tross for at denne informasjonen mangler, så stopper ikke det Moccamaster HB951AO fra å trakte en god kopp kaffe til deg. Denne moccamasteren har en bryggetid på under 10 minutter, og på denne tiden kan den trakte opptil 10 kopper på én gang.

Moccamaster HB951AO er også utstyrt med de samme, smarte funksjonene som de andre produktene i denne testen. Det vil si manuelt dryppstopp og automatisk avslåing, noe som kommer godt med i en rekke situasjoner hvor de funksjonene er nødvendig.

Fordeler:

 • Moccamaster HB951AO er laget av matt stål, noe som er et solid materiale. Det betyr altså at Moccamaster har gjort et godt valg i prosessen med å bestemme hvilket materiale de skulle bruke for å lage dette produktet.
 • Med Moccamaster HB951AO på laget får du muligheten til å lage en god mengde kaffe på svært kort tid. Denne moccamasteren har nemlig en bryggetid på under 10 minutter, og på den tiden kan maskinen trakte opptil 10 kopper kaffe.
 • Det er imidlertid ikke slik at du er nødt til å trakte 10 kopper kaffe når du først skal ga. Du kan trakte mindre også, og bruke dryppstoppfunksjonen som Moccamaster HB951AO er utstyrt med. Den sørger for at du får akkurat det du trenger når du trenger det.
 • Moccamaster HB951AO er dessuten en trygg moccamaster, i og med at den også er utstyrt med en automatisk avslåingsfunksjon. I praksis betyr det at moccamasteren slår seg selv av etter 40 minutter, så du trenger ikke å bekymre deg for brannfare eller høy strømregning
Ulemper:
 • I forbindelse med Moccamaster HB951AO mangler det informasjon om både produktets vekt, effekt, bryggetemperatur og varmeelement. Som nevnt ovenfor så er dette litt uheldig, da produktet kunne gjort det mye langt bedre i vår test om vi hadde den informasjonen.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Moccamaster
  Bryggetid Under 10 min
  Kapasitet 10 kopper
  Effekt Ukjent

  Resultat

  Moccamaster HB951AO er en veldig tradisjonell moccamaster som kan gjør en helt grei figur i denne testen. Den gir deg opptil 10 kopper kaffe på under 10 minutter, noe som er veldig bra.

  I tillegg til dette er denne moccamasteren utstyrt med flere praktiske funksjoner som går ut på at du kan stille inn maskinens drypp manuelt og som gjør at maskinen slår seg av automatisk etter 40 minutter. Det er praktisk om du selv pleier å glemme det!

  Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at Moccamaster HB951AO kunne gjort det enda bedre i denne testen, om det ikke hadde vært for at det mangler så mye elementær informasjon i forbindelse med produktspesifikasjonene.

  Moccamaster HBG961AO-B

  Moccamaster HBG961AO Black test

  Her er ytterligere en moccamaster som er produsert av Moccamaster, og den har fått navnet Moccamaster HBG961AO-B. Også her har produsenten benyttet ripefast aluminium, og det forteller oss at dette er et svært solid produkt.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Moccamaster HBG961AO-B ser ut som en tradisjonell, men stilren moccamaster, og den kan hjelpe deg å trakte en kopp kaffe til alle døgnets tider. Det gjør den ved hjelp av effekten på 1520 watt og maskinens to varmeelementer, som sørger at kaffen holder seg varm lenge.

  Beholderen til Moccamaster HBG961AO-B har en kapasitet på 1,25 liter, noe som betyr at den kan trakte opptil 10 kopper kaffe i løpet av 6 minutter. I tillegg har den en bryggetemperatur på mellom 92 og 96 °C, så kaffen vil være perfekt temperert.

  Med Moccamaster HBG961AO-B slipper du å bekymre deg for at det skal være vanskelig å lage kaffe. For dette er en moccamaster som er veldig enkel å bruke. I tillegg er den utstyrt med flere smarte funksjoner, som gjør den enda mer praktisk.

  Fordeler:

  • Uansett når på døgnet du har lyst på en kopp kaffe, så vil Moccamaster HBG961AO-B være der for deg. Ikke bare vil den være der for deg, dette er også en moccamaster som det vil være veldig enkelt å lære seg med og deretter bruke.
  • Moccamaster HBG961AO-B har en effekt på 1520 watt, så dette er en kraftig moccamaster som trakter perfekt temperert kaffe på under 10 minutter.
  • Moccamasteren har også flere praktiske funksjoner, deriblant dryppstopp og automatisk avslåing. Begge funksjonene har hver sin hensikt, og begge deler er svært praktisk!
  Ulemper:
 • I forbindelse med Moccamaster HBG961AO-B mangler det informasjon om hvor stort produktet er. Produktets dimensjoner og vekt er altså ukjent, noe som er veldig upraktisk.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Moccamaster
  Bryggetid 6 min
  Kapasitet 1,25 L eller 10 kopper
  Effekt 1520 W

  Resultat

  Moccamaster HBG961AO-B er en moccamaster som uten tvil vil være i stand til å slukke kaffetørsten din på relativt kort tid. Denne moccamasteren kan brygge 1,25 liter eller 10 kopper på en gang, så den havner på det samme nivået som de flere andre produktene.

  Hvorfor er moccamasteren så spesiell?

  Når du skriver inn ordet «moccamaster» i søkefeltet på Google, så kommer det opp utallige bilder av et apparat som minner voldsomt om en vanlig kaffetrakter. Derfor er det veldig enkelt å ta feil av disse to apparatene.

  Dermed må det jo være noe spesielt med moccamasteren, siden den både ser og gjør nesten nøyaktig det samme som en vanlig kaffetrakter. Så hvorfor er det bedre å velge en moccamaster fremfor en tradisjonell kaffetrakter?

  Moccamaster og kaffetrakter har mye til felles. Som nevnt kan begge apparatene brukes til å trakte kaffe, og de ser nesten helt like ut. Men moccamasteren har noen elementer som den vanlige kaffetrakteren mangler. Det er snakk om følgende elementer:

  • En moccamaster kan ofte brukes til å trakte større mengder kaffe på kort tid enn en vanlig kaffetrakter. Grunnen til det er at en moccamaster har en mye raskere bryggetid enn en tradisjonell kaffetrakter, noe som naturligvis er veldig praktisk.
  • Det er noen moccamastere som også er utstyrt med varmeelementer, som gjør at kaffen holder seg varm i apparatet i en lengre periode enn den gjør når man bruker en vanlig kaffetrakter. Da bør man helst helle kaffen i koppen umiddelbart.
  • Moccamasteren sørger for at kaffen din får perfekt temperatur hver eneste gang, da de fleste moccamastere har en bryggetemperatur på mellom 92 og 96 °C. Det er veldig fint, særlig for de som ikke liker at kaffen smaker bittert.
  • Designet på moccamasterne er ofte litt mer gjennomtenkt en på de tradisjonelle kaffetrakterne. Derfor er det ikke helt krise om du ikke har flyttet moccamasteren før gjestene kommer, da den også gjøre seg godt som «pynt» på kjøkkenbenken.

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo