Bordvifte test: De beste bordviftene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

På varme dager er en god bordvifte gull verdt. Ingenting er mer behagelig enn en kjølig bris som forfrisker luften i hjemmet eller på kontoret. Bordvifter har utviklet seg med tiden, og nå finnes det både tradisjonelle og moderne alternativer tilgjengelig.

Ta en titt på vår test av bordvifter, og finn en modell som passer deg. Noen er smarte med fjernstyring og berøringspanel, mens andre er tradisjonelle og sender ut kontinuerlige luftstrømninger gjennom rommet. Vi tar for oss produkter fra Skousen og kårer beste bordvifte 2024.

Globe DUUX – Best i test bordvifte

Globe DUUX Bordvifte test

Globe DUUX er en smart bordvifte som gir deg alt du trenger og litt til. Her får du tre hastighetsinnstillinger, berørings-kontrollpanel, LED statusindikatorer og flere innovative funksjoner. Bordviften har en rekkevidde på hele syv meter samt en praktisk timerfunksjon.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Hvis du er på utkikk etter det beste av det beste innen bordvifter, er det verdt å ta en nærmere titt på Globe DUUX. Her får du en kraftig, men kompakt vifte, med et hav av smarte innstillinger og justeringsmuligheter. Viften kommer med et forfriskende og moderne design, enten i svart eller hvit.

Dette ligner ikke på en tradisjonell vifte, men ser mer futuristisk og moderne ut. Den vil ta seg godt ut i ethvert hjem og er liten nok til at du kan plassere den på kontoret. Rekkevidden er likevel det som skiller Globe DUUX mest ut på markedet – den er nemlig på hele syv meter. Ønsker du å kjøle ned hele stuen, er dette et godt alternativ.

Du får også tre muligheter for hastighetsinnstillinger, hvor den laveste hastigheten kun bruker 2 W. Effekten til Globe DUUX går fra 2 til 27 W, og luftsirkulasjonen er på 198 m3/t. For å justere å hastigheten kan du bruke det smarte touch-panelet som befinner seg på viftens base. Her kan du også sette viften i timer-modus, hvilket gjør at den slår seg av etter angitt tid.

Globe DUUX følger med en fjernkontroll slik at du kan kontrollere viften på avstand. Fjernkontrollen byr på mange innstillinger, blant annet muligheten til å kjøre viften i stille-modus. Du kan også justere hvilken retninger viften skal svinge i, eller ha den stillestående for en kontinuerlig luftstrøm.

Denne bordviften er særdeles fleksibel og oscillerer både vertikalt og horisontalt. Globe DUUX kan altså kjøle ned et helt rom rimelig fort, og sørger for forfriskende luftstrømninger jevnt utover hele rommet. Statusindikatorene kommer i moderne LED-lys og viften har en vekt på kun 2,5 kilo.

Trenger du en moderne vifte som gir mange valgmuligheter? Da vil Globe DUUX være et godt valg. Her får du kontroll på alt fra retning, støynivå, timer og hastighet ved hjelp av fjernstyringen eller touch-panelet. Dette er en bordvifte for de som liker smarte og innovative løsninger, samt et moderne og stilrent design.

Fordeler Globe DUUX Bordvifte:

 • Effekt: 2-27 W
 • Hastigheter: 3
 • Vekt: 2,5 kg
 • Mål: 33 x 33 x 26 cm
 • Touch-panel
 • Timer
 • Fjernstyring
 • Loddrett og vannrett bevegelse
 • Kraftig DC-ventilator

NORDIC HOME CULTURE FT-560 Bordvifte

NODIC HOME CULTRURE FT-560 Bordvifte test

Dette er en justerbar metallvifte som sørger for effektiv nedkjøling og kontrollerte luftstrømmer. Viften er svært motstandsdyktig takket være metall-materialet, og vil derfor tåle en del. Dette er ikke en vifte som fort går i stykker. Metallviften har en solid og stabil base, hvilket sørger for at den står stødig – selv om den er på full styrke.

Produktbeskrivelse

FT-560 er en roterende og vippbar bordvifte med tre hastigheter. Viften har en effekt på 35 watt og er produsert i metall. Dette er en fleksibel og kraftig vifte, som er kompakt nok til at du kan ha den med på kontoret. FT-650 er avkjølende og kan vri, vendes og roteres for å oppnå maksimal effekt.

Dette er en justerbar metallvifte som sørger for effektiv nedkjøling og kontrollerte luftstrømmer. Viften er svært motstandsdyktig takket være metall-materialet, og vil derfor tåle en del. Dette er ikke en vifte som fort går i stykker. Metallviften har en solid og stabil base, hvilket sørger for at den står stødig – selv om den er på full styrke.

NORDIC HOME CULTURE FT-560 gir deg tre forskjellige innstillinger, fra svak, til middels og høy hastighet. Motoren har en effekt på 35 watt og er svært energieffektiv. Viftebladene kommer også i metall og har en størrelse på 30 mm. Dette sikrer deg en god og konsistent luftstrøm.

Du kan også justere og kontrollere luftstrømmen etter eget ønsket. NORDIC HOME CULTURE FT-560 kommer nemlig med praktiske funksjoner som for eksempel en vippefunksjon og svingende modus. Dette kommer godt med på varme dager hvor du trenger en konstant kjølig luftstrøm.

De fire viftebladene er godt beskyttet bak sikkerhetsgitteret i metall, og du vil derfor ikke komme borti dem med et uhell. Bak selve bladene finner du de gode justeringsmulighetene. NORDIC HOME CULTURE FT-560 egner seg godt på skrivebord og andre overflater, og vil stå stødig ettersom basen er solid og stabil.

Med tre hastigheter og vippbare funksjoner, får du en fleksibel bordvifte som kommer godt med på varme sommerdager. Viften er kompakt nok til du enkelt kan ta den med deg, og den vil stå stødig takket være sin metallbase. Motoren er kraftig og gir en effektiv og jevn nedkjøling. Gode funksjoner og en vekt på kun 2,7 kilo, gjør dette til et ypperlig valg av bordvifte.

Fordeler NORDIC HOME CULTURE FT-650 Bordvifte:

 • Effekt: 35 W Motor
 • Hastigheter: 3
 • Vekt: 2,7 kg
 • Mål: 220 x 350 x 220 mm
 • Materiale: Metall
 • Vippbar
 • Motstandsdyktig

Dette må du tenke på når du velger bordvifte

Bordvifter behøver ikke lenger være tradisjonelle og enkle. Nå finnes det et hav av valgmuligheter og det kan være vanskelig å vite hva du skal legge vekt før. Det første du kan tenke på er hvorvidt du er på jakt etter en moderne, tradisjonell eller en midt i mellom vifte.

Tradisjonelle vifter er som regel de mest prisvennlige, og de er ikke nødvendigvis dårligere enn moderne vifter. Den største forskjellen ligger som regel i valgmuligheter og rekkevidde. De klassiske viftene har få hastighetsinnstillinger og sender vanligvis bare luften i en retning.

Bordvifter som er midt i mellom tradisjonell og moderne, har gjerne det tradisjonelle uttrykket, men med litt mer fleksibilitet. Dette kan for eksempel være flere rotasjons muligheter og kraftigere motorer.

De aller mest moderne viftene kommer ofte med fjernstyring, flere valgmuligheter for hastighet, stillegående funksjoner og berøringspanel. Disse viftene ser også mer moderne ut i utseendet, og tar seg godt ut i nordiske hjem. Rekkevidden er ofte langt bedre på moderne vifter, men dette er ikke alltid gitt.

Hvordan velge bordvifte?

Hvor skal du bruke viften? Det er det første spørsmålet du bør stille deg. Skal viften stå på et skrivebord og kjøle deg ned under arbeidstiden? Da har du gjerne ikke behov for de aller mest avanserte modellene. Manuelle innstillinger og en mindre rekkevidde vil være tilstrekkelig, ettersom du likevel sitter nært viften.

Hvis du derimot ønsker en bordvifte som står på kaffebordet og kjøler ned stuen, kan en kraftigere modell være løsningen. Dersom viften har fjernstyring, kan du kontrollere den hvor som helst i huset. Timer-funksjoner kan også være nyttige hvis bordviften skal stå i større rom.

Tenk gjennom hvilke funksjoner du har behov for og hvor mye du er villig til å investere i bordviften. Hvis design er viktig for deg, er dette også et aspekt som kan vurderes. Moderne vifter ligner mer på futuristiske designobjekt enn en vanlig vifte, og disse modellene er populære valg når viften skal stå i stuen.

En bordvifte kommer godt med og det lønner seg å gå til innkjøp før sommermånedene kommer. Det er ikke uvanlig at butikkene blir utsolgt for vifter gjennom varmetider, og derfor bør du sikre deg en vifte i god tid før sommerferien starter. Tenk gjennom hvilke funksjoner du har behov for og hvor viften skal plasseres, da blir det lettere å finne den perfekte modellen for ditt behov.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo