Regulerbar seng test: De 6 beste regulerbare sengene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Må du ligge med hodet eller føttene høyt om natten? I en vanlig seng kan dette være svært problematisk, men det er det ikke med en regulerbar seng. Hvis dette er tilfellet for deg, så vil faktisk en regulerbar seng være midt i blinken for deg!

Det finnes både små og store senger som er regulerbare, og begge deler vil være representerte i denne produkttesten. Dette er altså en test hvor vi skal teste regulerbare senger fra forskjellige merker.

I denne produkttesten har vi samlet et knippe med regulerbare senger, som vi skal gå nærmere inn på. Blant dette knippet skal vi også finne det produktet som vi mener fortjener tittelen «beste regulerbare seng 2024»!

Les også: Beste seng 2024

Ovia Natural 210×210 – Beste regulerbare seng!

Ovia Natural regulerbar seng test

Ovia Natural kommer veldig godt ut i denne produkttesten, og grunnen til det er at det er mange gode elementer her. En ekstra stor dobbeltseng hvor hode- og fotenden kan reguleres, samt designet bestemmes av hver enkelt kunde. Bedre enn det blir det rett og slett ikke, og derfor har vi valgt å kåre Ovia Natural til beste regulerbare seng 2024!

Sjekk dagens pris

Ovia Natural er en dobbeltseng og en regulerbar seng. Men dette er langt ifra en ordinær dobbeltseng, og grunnen til det er sengens størrelse. Både bredden og lengden på denne sengen er nemlig 210 cm. Og dermed er dette en ekstra stor dobbeltseng som består av:

 • En treramme som er 10 cm tykk med innebygde regulerbare komponenter. Det er altså i forbindelse med trerammen du vil finne de to sengemotorene som denne sengen består av. I tillegg følger det med en trådløs fjernkontroll.
 • En fjærmadrass som er bygget opp av det unike Unita-fjærsystemet. Fjærene er attpåtil polstret med 30 mm Mayan Pulse, så dette er uten tvil en god madrass.
 • En overmadrass som er laget av Mayan Pulse materiale. I tillegg er madrassen utviklet med SonoCore-metoden, så her får du en madrass som både vil vare lenge og som vil sørge for at dere føler dere komfortable gjennom hele natten.

Siden madrassene er bygget opp av et Unita-fjærsystem, så sier det seg selv at dette vil påvirke valg av fastheter også. Og Ovia Natural er tilgjengelig i to forskjellige fastheter:

 • Unita Medium – passende fasthet for personer under 90 kilo.
 • Unita Fast – passende fasthet for personer over 90 kilo.

Ovia Natural imponerer også i forbindelse med farger, typer ben og sengegavl. Denne sengen er nemlig mulig å få tak i 8 fine farger, med 3 forskjellige ben og fire sengegavler. Så her skorter det i hvert fall ikke på valgmulighetene!

Fordeler:

 • Ovia Natural er en ekstra stor dobbeltseng. Dette er svært praktisk om du befinner deg i en situasjon hvor en standard dobbeltseng ikke på langt nær er stor nok.
 • Denne sengen er bygget opp av svært gode materialer, så du vil uten tvil få en god seng ved å investere i dette produktet. I tillegg er det en regulerbar seng, så dette er en seng med tilpasningsmuligheter.
 • Om det å kunne bestemme sengens design er viktig for deg, så vil du ha muligheten til det i forbindelse med denne sengen. Og det er veldig praktisk!

Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Ovia Natural. Vår helhetsvurdering av dette produktet avdekker heller ikke noen ulemper, så det er ingenting som trekkes frem under dette punktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ovia
Type Regulerbar seng
Størrelse 210×210 cm
Høyde 69 cm

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Atlas Wood regulerbar seng

Haven Original kontinentalseng

Atlas Wood gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Dette er et produkt med mange gode egenskaper, samt noen aspekter som det kan være greit å være oppmerksom på. De mindre positive aspektene til tross er det ingenting som tilsier at dette vil være et dårlig valg.

Sjekk dagens pris

Atlas Wood er en regulerbar seng, som leverandøren altså har valgt å kalle Atlas Wood. Denne sengen har en bredde på 80 cm og en lengde på 200 cm, noe som betyr at dette er en seng som i praksis er mindre enn en standard enkeltseng.

Sengen er 52 cm høy, og den er bygget opp av tre hoveddeler. Nederst finner du sengerammen, deretter fjærmadrassen og helt øverst ligger overmadrassen. Her er litt mer detaljert informasjon om hver eneste del:

 • Sengens ramme som er laget av tre. Integrert i denne finner du sengemotoren, siden dette er en regulerbar seng.
 • Fjærmadrassen som er bygget opp av pocketfjærer inndelt i 5 komfortsoner, og dermed sørger for at kroppen din får god støtte.
 • Overmadrassen som har en 6 cm tykk latekskjerne. Dette er et materiale som puster, så du kommer ikke til å oppleve noe ubehagelig i forhold til temperatur i løpet av natten.

Dette er en enkeltseng, og det betyr at du som kunde skal velge en fasthet som gjelder for hele sengen. Om du skal kjøpe Atlas Wood, så får du muligheten til å velge mellom tre ulike fastheter:

 • Mediumer en fasthet som passer best til personer som veier mindre enn 75 kilo.
 • Fast er en fasthet som passer bra til personer som veier mellom 75 og 95 kilo.
 • Xtra Fast er en fasthet som passer godt til personer som veier mer enn 95 kilo.

I forbindelse med at Atlas Wood, så er valgmulighetene veldig begrenset. Grunnen til det er at Atlas Wood kun leveres i en variant, og det inkluderer en trekk i fargen antrasitt (eller mørkegrått) og med ben i fargen oak. Sengens ben er altså eikefargede.

Fordeler:

 • Det er flere grunner til at en seng som Atlas Wood kan være et godt valg. Eksempelvis så er denne sengen mindre enn en standard enkeltseng, noe som er svært praktisk om du sliter med plassmangel og trenger en enkeltseng som er litt mindre enn de vanlige sengene.
 • Dette er jo en produkttest av regulerbare senger, og dermed betyr det at Atlas Wood er en slik seng. Det betyr at Atlas Wood består av blant annet en sengemotor, som gjør det mulig å justere helningsgraden på sengens hodeende og fotende ved behov.
 • Atlas Wood er også en seng som kan justeres i forhold til fasthet. Når du kjøper sengen, er du nødt til å velge et av de tre tilgjengelige alternativene. Om du ikke er helt sikker på hva du trenger, så blir det gitt anbefalinger i forhold til hvor mye sengens eier veier.
 • I tillegg til at Atlas Wood er en enkelt- og regulerbar seng, så er det et fint møbel. Du trenger ikke å bekymre deg for at denne sengen ikke skal ta seg godt ut på rommet ditt, for det vil den uten tvil gjøre.

Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Atlas Wood. Det er veldig positivt, og det er ingenting som kan trekkes frem som en «ulempe» når det gjelder dette.
 • Det kan imidlertid være lurt å være oppmerksom på at Atlas Wood er litt mindre enn en standard enkeltseng. Hvis du velger en seng av denne størrelsen, så bør det være et bevisst valg og ikke en overilt beslutning.
 • I tillegg er Atlas Wood kun tilgjengelig i en farge og med en type ben. Denne fargen kalles antrasitt, altså mørkgrå, og bena er eikefargede. Dette i seg selv er en fin kombinasjon, men du er nødt til å ønske det selv.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Atlas
Type Regulerbar seng
Størrelse 80×200 cm
Høyde 52 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Venus Mayan regulerbar

Venus mayan regulerbar seng

På samme måte som Atlas Wood, så gjør Venus Mayan en veldig fin figur i denne produkttesten. Det er imidlertid en viktig forskjell, og det er at Venus Mayan byr på litt flere valgmuligheter enn Atlas Wood gjorde. Og det er særdeles positivt for Venus Mayan sin del. Venus Mayan kan tilpasses med tanke på både fasthet, farge og ben. Så om du ønsker å ha litt mer å si enn du hadde i forbindelse med Atlas Wood, så vil dette være et godt alternativ.

Sjekk dagens pris

Venus Mayan er en regulerbar seng i størrelsen 90×200 cm. I praksis betyr det at dette er en standard enkeltseng, da det er dette som er størrelsen på en slik seng. I tillegg har du muligheten til å justere hvor høyt du vil ligge med hode og føttene.

Denne sengen er 64 cm høy. Også dette er en seng som består av også av tre lag. Oppbygningen av sengen er den samme som den var i forbindelse med Atlas Wood. En ramme, en fjærmadrass og en overmadrass.

 • Fundamentet i Venus Mayan er en 20 cm treramme. Festet til selve rammen vil du finne en sengemotor som er det elementet som gjør det mulig for deg å regulere sengens hode- og fotende, og den er både kjapp og lydløs.
 • Venus Mayan sin fjærmadrass er bygget opp av pocketfjærer som er fordelt utover på 7 bedre™ komfortsoner, noe som fører til at madrassen tilpasser seg måten kroppen din er utformet på.
 • Overmadrassen er laget av organisk lateks fra et tre ved navn Hevea Brasilensis, noe som betyr at dette er et bra valg for mer enn kun deg selv. Denne overmadrassen er både behagelig og miljøvennlig.

Også i forbindelse med Venus Mayan så får du valget mellom tre ulike fastheter. Siden det fremdeles er en enkeltseng, så er det kun en fasthet du skal velge. Også her blir det gitt anbefalinger med utgangspunkt i vekt:

 • Medium – anbefalt til personer som er under 75 kilo.
 • Fast – anbefalt til personer som er mellom 75 og 95 kilo.
 • Xtra Fast – anbefalt til personer som er over 95 kilo.

I motsetning til Atlas Wood så får du litt flere valgmuligheter i forbindelse med Venus Mayan. Denne sengen er tilgjengelig i fire forskjellige farger, og kan leveres med to typer ben. Dermed er dette en seng som kan justeres i henhold til dine ønsker til en viss grad.

Fordeler:

 • Venus Mayan er en seng som kan reguleres i både hode- og fotende, noe som er veldig praktisk om dette er noe du er avhengig av å kunne gjøre. Denne sengen har en mulig helningsvinkel på henholdsvis 62 og 45 grader.
 • Også Venus Mayan er laget av gode materialer, noe som betyr at du uten tvil kommer til å få en god seng ved å investere i denne sengen. Her får du definitivt en god del for pengene!
 • I tillegg til å ha muligheten til å justere helningsvinkel på hode- og fotende, så får du også muligheten til å justere sengens fasthet når du kjøper denne sengen. Det er også svært praktisk at leverandøren gir deg spesifikke anbefalinger.
 • Det er mulig å få kjøpt Venus Mayan i fire forskjellige farger. I tillegg får du muligheten til å velge mellom to typer ben. Dette er med andre ord en seng som kan justeres i mye større grad enn det du kan gjøre med Atlas Wood.

Ulemper:
 • Ei heller i forbindelse med Venus Mayan mangler det noen informasjon. Dermed er det ingenting vi kan sette fingeren på når det gjelder dette aspektet ved denne sengen.
 • Men også i forbindelse med Venus Mayan vil det være lurt å tenke på at dette er en enkeltseng. Så det er ikke verdt å ta en sjanse på at det holder, om du innerst inne vet at det ikke gjør det. Kjøp enkeltseng hvis det er det du skal ha. Hvis ikke, så lar du være.
 • Det kan også være greit å ha i bakhodet at Venus Mayan har en maksimal belastning på 130 kilo. I praksis betyr det at du er nødt til å opptre varsomt i forbindelse med denne sengen, slik at den ikke blir ødelagt på grunn av et uhell eller lignende.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Regulerbar seng
Størrelse 90×200 cm
Høyde 64 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Haven Diamant regulerbar

Haven diamant regulerbar seng

Haven Diamant gjør en veldig fin figur i denne produkttesten. Den har flere av de gode egenskapene vi har sett i forbindelse med de andre regulerbare sengene vi har sett på i denne produkttesten. Det er imidlertid ikke bare på de punktene at dette produktet scorer bra. Haven Diamant er den sengen hittil hvor det har hatt flest valgmuligheter i forbindelse med produktets design. Og det er veldig praktisk.

Sjekk dagens pris

Haven Diamant er en regulerbar seng, og den er 120 cm bred og 200 cm lang. Som de andre regulerbare sengene vi har sett på hittil i denne produkttesten, så er dette en seng hvor du kan justere hodeenden og fotenden på sengen etter dine behov.

Med utgangspunkt i Haven Diamant sin størrelse, så kan det slås fast at vi fremdeles befinner oss innen kategorien med enkeltsenger, men den er litt større enn de andre vi har sett på. Denne enkelt- og regulerbare sengen består av følgende deler:

 • En treramme som er laget av svensk furutre, som rammer inne selve sengen. I bunnen av denne sengen finner du en sengemotor, som er det elementet som gjør det mulig for deg å regulere sengens hode- og fotende.
 • En fjærmadrass som består av pocketfjærer, som er fordelt utover på 7 bedre™ komfortsoner. Fjærene beskyttes av 30 mm Mayan Pulse, som er en latekspolstring som blant annet er allergivennlig.
 • En overmadrass utviklet med utgangspunkt i SonoCore-metoden, og som komplimenterer den allergivennlige fjærmadrassen på en veldig god måte. Overmadrassen til Haven Diamant er blant annet også allergivennlig!

På samme måte som med de andre sengene så er du nødt til å velge hvilken fasthet du ønsker at sengen skal være. En seng på 120×200 regnes som en enkeltseng, og dermed er det kun en fasthet som skal velges ut her også:

 • Medium – anbefalt fasthet til deg som veier under 75 kilo.
 • Fast – anbefalt fasthet til deg som veier mellom 75 og 95 kilo.
 • Xtra Fast – anbefalt fasthet til deg som veier over 95 kilo.

Når det gjelder design og valgmuligheter, så ligner Haven Diamant relativt mye på Venus Mayan. Haven Diamant er tilgjengelig i 5 flotte farger, og kan leveres med hele fire forskjellige ben. Det er faktisk mulig å si noe annet enn at det er veldig kult!

Fordeler:

 • Haven Diamant er en regulerbar seng, som er praktisk for deg som liker eller trenger å ligge med hodet eller føttene litt høyere opp. For som med de fleste regulerbare senger, så kan hode- og fotenden på Haven Diamant justeres til en viss grad.
 • Denne sengen er laget av veldig gode materialer, så vi kan garantere deg at du kommer til å få en bra seng. I tillegg er sengen i sin helhet trukket med et trekk som er laget av 100% resirkulerbart materiale, så du slår et slag for miljøet også ved å skaffe deg denne sengen.
 • Det er også svært praktisk at Haven Diamant kan tilpasses slik at du får en liggeopplevelse som er personlig tilpasset deg hver eneste kveld og natt. Leverandøren gir deg muligheten til å velge mellom tre forskjellige fastheter også i forbindelse med denne sengen.
 • Når det gjelder sengens design, så er det mulig å bestille Haven Diamant i 1 av 5 tilgjengelig farger. I tillegg kan du velge mellom fire forskjellige ben, noe som er svært fordelaktig om du er en person som har et spesifikt bilde i hode når det gjelder sengens design.

Ulemper:
 • Det er ingen produktspesifikasjoner som mangler i forbindelse med Haven Diamant. Dermed er det ingen ulemper i forbindelse med dette aspektet.
 • Det kan imidlertid være greit å ha i bakhodet at Haven Diamant har en grense for hva den maksimalt kan tåle. Og i dette tilfellet er det snakk om 130 kilo. Derfor bør du behandle denne sengen med litt varsomhet, særlig om sengen skal bære noe i nærheten av dette.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Haven
Type Regulerbar seng
Størrelse 120×200 cm
Høyde 65 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Jupiter Wood regulerbar seng

Jupiter wood regulerbar seng

Jupiter Wood gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Vår vurdering av produktet avdekker ingen alvorlige ulemper, så det er ingen tvil om at du vil få en god seng om du kjøper dette produktet. Som vi har sett i forbindelse med noen av de andre produktene, så kan du tilpasse sengens design selv. Men dette er altså en mulighet du sier fra deg om du velger å gå for Jupiter Wood.

Sjekk dagens pris

Jupiter Wood er en regulerbar seng som er 140 cm bred og 200 cm lang. Denne sengen er litt bredere enn Haven Diamant som vi så på ovenfor, men også dette er en seng som regnes for å være en enkeltseng. I praksis betyr det at dette er en seng med plass til en person.

Denne sengen er 52 cm høy, og høyden inkluderer tre hoveddeler som denne sengen er bygget opp av. I likhet med de andre sengene vi har sett på i forbindelse med denne testen av regulerbare senger, så er det snakk om disse delene: ramme, fjær- og overmadrass.

 • Rammen til Jupiter Wood er 12 mm og inkluderer en sengemotor som er produsert av Linak, som er en dansk produsent som produserer blant annet sengemotorer. Dette er en sterk og støysvak motor.
 • Fjærmadrassen er fylt opp med pocketfjærer som er fordelt utover på fem komfortsoner. I praksis betyr det at dette er en særdeles behagelig madrass å ha i sengen som du sover i fast.
 • Overmadrassen er bygget opp av en latekskjerne på 6 cm, og denne kjernen gjør at Jupiter Wood blir enda mer komfortabel å sove på.

Også Jupiter Wood er en seng hvor du har muligheten til å velge hvor fast sengen skal være selv. I likhet med de andre produktene, så blir du gitt tre alternativer av leverandøren med utgangspunkt i hvor mye sengen skal bære:

 • Medium – passende fasthet for personer som er under 60 kilo.
 • Fast – passende fasthet for personer som er mellom 60 og 90 kilo.
 • Xtra Fast – passende fasthet for personer som er over 90 kilo.

I likhet med Atlas Wood, så. Er Jupiter Wood kun tilgjengelig i en farge og med en type ben. Men til gjengjeld så får du muligheten til å velge om du vil ha en sang med sengegavl eller ikke. Jupiter Wood byr på to alternativer når det gjelder sengegavl.

Fordeler:

 • Jupiter Wood er en regulerbar seng. Dette er et element som alene gjør denne sengen til et godt alternativ, siden du har muligheten til å tilpasse liggeopplevelsen slik som du vil ha den. Med en regulerbar seng så kan både hode- og fotenden reguleres til en viss grad.
 • Denne regulerbare sengen består av tre hoveddeler, og disse delene er produsert med utgangspunkt i veldig gode materialer. Ved å investere i Jupiter Wood så vil du få en seng som er både komfortabel og stille mens den ene eller andre enden justeres.
 • Alle som har vært i en situasjon hvor man skal kjøpe seng, vet at dette ikke er bare-bare. Det er mange detaljer som skal være på plass, og en av dem er sengens fasthet. I forbindelse med Jupiter Wood får du tre alternativer som du kan velge mellom her.
 • Jupiter Wood er dessuten en seng hvor du kan bestemme deg for hvor vidt du ønsker en seng med eller uten sengegavl. Om dette er noe du ønsker deg, så gir leverandøren deg to alternativer som du kan velge mellom. Sengegavlen kan stå på gulvet eller henges på veggen.

Ulemper:
 • Når det gjelder Jupiter Wood, så er det ingen informasjon som mangler i forbindelse med produktspesifikasjonene. Dermed er det ikke noe negativt vi kan si når det gjelder dette aspektet med Jupiter Wood.
 • Som de andre, regulerbare sengene vi har sett på i denne produkttesten, så har Jupiter Wood en maksimal belastning på 130 kilo. I praksis betyr at det denne sengen ikke tåler mer enn dette, og det er greit å ha i bakhodet.
 • Det kan også nevnes at Jupiter Wood kun kan fås i en farge og med en type ben. Så om du har lyst til å investere i denne sengen, så får du en grå seng med eikefargede ben, og leverandøren har ikke mulighet til å endre på det i forbindelse med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Jupiter
Type Regulerbar seng
Størrelse 140×200 cm
Høyde 52 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Motion regulerbar seng

Senses motion regulerbar seng

Senses Motion kommer godt ut i denne produkttesten. Sengens hodeende og fotende kan reguleres slik at det oppfyller deg og din partners behov. Slik er det også i forbindelse med sengens design, men da er det dine ønsker som spiller en desidert større rolle. Om du velger å investere i Senses Motion, så er det ingenting som tilsier at du og partneren din ikke kommer til å sove godt om natten. Snarere tvert imot!

Sjekk dagens pris

Senses Motion er en dobbeltseng som kan reguleres slik at den tilpasser dine og din partners behov. Denne sengen havner i kategorien med dobbeltsenger, siden målene på sengen er 180×200 cm. Dette er med andre ord en standard dobbeltseng.

Denne dobbeltsengen er 66 cm høy, og det er tre ulike lag som utgjør sengen i sin helhet. Senses Motion er bygget opp av en ramme med to integrerte sengemotorer, fjærmadrasser og overmadrasser. Disse elementene kjennetegnes på denne måten:

 • Sengerammen har to innebygde sengemotorer, og selve rammen er 20 cm tykk. Motorene leveres av en dansk produsert som er kjent for sine kvalitetsprodukter på dette området. De er attpåtil støysvake!
 • Fjærmadrassen er Senses Motion sin midterste madrass, og den er bygget opp av pocketfjærer. Disse fjærene er delt opp i 7 bedre™ komfortsoner, som gir kroppen din god støtte om natten. Hver fjær er sveiset i stoffposer, og vil derfor vare lenger!
 • Overmadrassen består av en 6 cm tykk skumkjerne, noe som gjør madrassen både komfortabel og behagelig temperaturmessig. Den er dessuten Svanemerket!

Også i forbindelse med Senses Motion, så skal du ta stilling til to fastheter på sengen. Den ene siden skal justeres deg, og den andre skal justeres partneren din. Leverandøren gir deg tre alternativer å velge mellom når det gjelder dette:

 • Medium – en god fasthet til personer som er under 75 kilo.
 • Fast – en god fasthet til personer som er mellom 75 og 95 kilo.
 • Xtra Fast – en god fasthet til personer som er under 95 kilo.

Senses Motion er en seng tilgjengelig i to forskjellige farger. I tillegg får du to alternativer når det gjelder både valg av overmadrass og ben. Om du har lyst på sengegavl, så kan du få det også. I forbindelse med det har du fire alternativer, der ett av dem er ingen sengegavl.

Fordeler:

 • Senses Motion er en standard dobbeltseng. Denne sengen er dermed perfekt for de som er på utkikk etter en slik dobbeltseng og som har plass til det. Dette er en seng som vil sørge for at både du og din partner har mer enn nok plass i sengen.
 • Siden Senses Motion også er en regulerbar seng, så er den utstyrt med sengemotorer. Og ettersom det er en dobbeltseng, så er det to sengemotorer som gjelder. Hver sengemotor brukes så til å regulere hver sin side av sengen, og det er veldig praktisk.
 • Det er også positivt at du som kunde har muligheten til å tilpasse sengens fasthet til det nivået du og partneren din trenger. Også her er det viktig at dere velger hvilken fasthet som passer best til dere personlig.
 • Det er mulig å få tak i Senses Motion i to farger, så du har litt å velge mellom, selv om fargeutvalget ikke er det største vi har sett. I forbindelse med denne sengen så får du også muligheten til å velge type overmadrass, ben og sengegavl. Og det er svært positivt!

Ulemper:
 • Det er ingen elementær informasjon som mangler i forbindelse med Senses Motion. Derfor er det heller ikke noe vi kan trekke frem som ulemper når det gjelder denne sengen.
 • Det eneste som kan være greit å ha i bakhodet om Senses Motion er et reelt alternativ, er at sengen har en maksimal belastning på 130 kilo.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Regulerbar seng
Størrelse 180 x 200 cm
Høyde 66 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Hva skiller en regulerbar seng fra en vanlig seng?

Det finnes forskjellige typer senger på markedet i dag, men hva er det egentlig som skiller dem fra hverandre? Mer spesifikt: Hva er det som skiller en regulerbar seng fra en vanlig seng? Forskjellen ligger litt i selve begrepet her.

En vanlig seng er rett og slett vanlig. Om du vil ligge høyere med en del av kroppen din, så må du få det til å skje ved hjelp av andre elementer som puter og lignende. Det er noe du slipper med en regulerbar seng.

Se gjerne: Beste kontinentalseng

Som vi har sett i denne produkttesten, så er en regulerbar seng utstyrt med en sengemotor. Dette er med andre ord en seng som ved hjelp av motoren kan regulere enten hode- eller fotenden på sengen. Sengemotoren er som regel integrert i sengerammen.

En regulerbar seng er med andre ord en seng hvor det er enklere for forbrukere med spesifikke behov å få oppfylt dem uten at det må gjøres manuelt!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo