Elektrisk bil til barn test: Kjøpsguide elbil for barn (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er dette verdens gøyeste leketøy? Denne testen tar for seg elektriske biler til barn. Vi vurderer og kårer beste elektriske bil til barn 2024.

Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S – Best i test elektriske bil for barn

Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S

Ønsker du å gi barnet en luksuriøs elektrisk bil? Da er tøffe Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S det perfekte valget. Dette er en elektrisk bil til barn basert på de populære Mercedes bilene. Denne bilen kan by på komfortabel skinnseter og et meget autentisk utseende. Her får både du og barnet glede av den nyeste og siste teknikken innen radiostyrte biler.

Produktet kan kjøpes på:

Jollyroom.no

Produktbeskrivelse  

Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S kommer nemlig med muligheten til å laste ned en applikasjon til mobiler og nettbrett. Fra applikasjonen kan både de voksne og barnet styre bilen. Dette gir en økt sikkerhet for de voksne. Applikasjonen er svært brukervennlig og enkel å forstå seg på.

Skinnsetene er også et stort pluss. Skulle barnet søle i bilen vil det ikke være noe problem og vaske det bort. Slik får du en elektrisk bil til barn som varer lenge, uten at interiøret slites ned. Actionglade barn vil få stor glede av alle funksjonene som kommer med Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S.  

Gasspedalen og den elektriske bremsen sørger for en autentisk og sikker opplevelse. Barnet vil virkelig få følelsen av å kjøre en ekte bil. Leketøyet kommer også med lyd og lys, hvilket gjør opplevelsen enda mer virkelighetsnær. Bilen krevet et batteri på 12 V og dette er inkludert sammen med en lader.

Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S er en robust og sikker elektrisk bil til barn. Den fungerer aller best på jevne underlag som asfalt, men kan også brukes til kjøring i hagen. Her vil muligens farten være noe lavere enn på jevne flater.

Bilen kommer som sagt med foreldrekontroll, hvilket er en stor fordel. Ekstrautstyret er også et stort pluss. Det som derimot skiller Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S ut fra andre lignende biler, er hvor utrolig slitesterk bilen er. Dette er et leketøy som virkelig tåler en støyt. Selv om det er viktig å passe på at barnet aldri kolliderer med andre objekter, er det godt å vite at bilen vil være like hel dersom dette skulle skje.

Designet er upåklagelig, og bilen kommer med mange flotte detaljer som bærer preg av luksus. Dersom barnet ditt ønsker seg en bil som ligner mest mulig på den ekte varen, vil Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S være det beste alternativet.

Resultat

Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S er en utmerket elektrisk bil til barn av ypperste kvalitet. Her får du flere innovative funksjoner som en applikasjon for styring av fart. Barnet får virkelig følelsen av å kjøre en ekte bil grunnet det virkelighetsnære designet, lyset og lyden.  

Dette er dog et noe dyrere alternativ, men ettersom bilen har en såpass lang levetid trekker ikke prisen mye ned for helhetsvurderingen. Dersom du ønsker å gi barnet det beste og nyeste innen leketøysbiler, vil Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S være det beste valget. Dette blir testvinneren og Injusa stikker av med førsteplassen i kåringen.

Fordeler:

 • Den styrbare applikasjonen er absolutt en stor fordel med Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S. Her kan foreldre styre bilens fart via mobilen eller nettbrettet, hvilket er den siste teknologien innen radiostyring.

 • Selve designet er også en stor fordel, her får du en elektrisk leketøysbil som virkelig ligner på en ekte bil.

 • Kvaliteten må også nevnes som en fordel. Leketøysbilen er robust og solid med høy ytelse og lang levetid. Dette kommer godt med dersom barnet vokser fra bilen og den skal arves videre.  

Ulemper:

 • Det eneste vi kan nevne som en ulempe med Injusa Elbil Mercedes AMG GT-S, er prisen. Dette er et av testens dyreste alternativer. Likevel blir det veiet opp for når vi ser på kvaliteten og levetiden til bilen. Denne kan brukes i flere år fremover av både søsken og søskenbarn.  

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Anbefalt alder

3 år +

Lastekapasitet

35 KG

Batteri og lader

Medfølger

Lys og Lyd JA

 

Beste priser hos:

Jollyroom.no

Audi Q8 12V

Audi Q8 12V test

Audi Q8 er en ypperlig elektrisk bil til barn mellom 3 og 8 år. Bilen er godt og solid konstruert med realistiske detaljer og flere spennende funksjoner. Her er det designet som skiller seg mye ut. Bilen ser både røff og stilig ut, hvilket mange actionglade barn nok vil sette pris på. Bilen har to motorer amt bakhjulsdrift, for en realistisk opplevelse.

Produktbeskrivelse

Bilen kommer med flere gode sikkerhetsfunksjoner for både de voksne og barnet. Bilen har et solid setebelte hvilket sørger for at barnet sitter trygt og godt. Med en trådløs fjernkontroll er det enkelt for foreldre å kontrollere farten til bilen og barnet. Audi Q8 har forøvrig to hastighetsinnstillinger.

Det er mulig å kjøre bilen både bakover og fremover, for en mest mulig realistisk opplevelse. Audi Q8 kommer med innebygde høyttalere slik at barnet kan få høre på favorittmusikken sin mens de kjører rundt utenfor huset. LED lys er også inkludert, hvilket er med på å gjøre opplevelsen enda mer realistisk.

Hastighetsinnstillingene sørger for at bilen går i en fart mellom 3-5 km/t, alt etter hva barnet og de foresatte er komfortable med. For å starte bilen trykker barnet enkelt på en startknapp, akkurat som på en ekte elbil. De innebygde høyttalerne kommer med en USB, MP” og en SD-port.  

Dørene kan åpnes, hvilket er et stort pluss. På billige modeller er det ikke alltid at dørene har denne funksjonen. Men dette er et element som gjør opplevelsen desto mer underholdene og virkelighetsnær for barnet. Audi Q8 har dempere både foran og bak for god komfort og stabil kjøring.

Resultat

Audi Q8 er en solid og robust elektrisk bil til barn. Dette er muligens testens tøffeste bil. Her er det lagt vekt på detaljer som får barnet til å føle at kjører en ekte bil. Du får med mange gode funksjoner som innebygde høyttalere, LED-lys og to ulike hastighetskontroller.

Audi Q8 har også lagt vekt på sikkerhet og komfort for barnet. Setebelte medfølger og bilen har to dempere, en foran og en bak. Dette er en meget stilig og realistisk lekebil, som barnet kan få glede av i mange år fremover. Selv om Audi Q8 ikke klatrer helt til topps, er den absolutt best i test når det gjelder design, utseende og kule detaljer.

Fordeler:

 • Audi Q8 er en robust og solid elektrisk bil, som egner seg godt for de minste barna. Her er detaljene og kvaliteten store fordeler. Med innebygde høyttalere, LED-lys og dører som kan åpnes, får barnet virkelig følelsen av å kjøre en ekte bil.

Ulemper:

 • Maksfarten på Audi Q8 ligger på 5 km/t. Dette er noe lavere enn andre modeller på markedet. Sikkerhetsmessig vil nok foreldre sette pris på dette, men dersom barnet har kjørt elektriske biler før, vil det muligens oppleves som en ulempe.

 • Selv om bilen er beregnet for barn mellom 3 til 8 år, vil nok størrelsen passe bedre til de under 6 år. Dette kommer selvfølgelig an på barnets størrelse. Med en maks lastevekt på 35 kilo, er det heller bilens størrelse som kan bli i minste laget for de største barnet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Merke

Audi

Batterilader

Inkludert

Lastekapasitet

30 KG

Vekt på bil

23,4 KG

Beste priser hos:

Gardenstore

Ford Ranger F650 Svart

Ford Ranger F650 Svart test

Ford Ranger F650 er en meget attraktiv og stilig elektrisk bil til barn. Dette er en lisensiert modell, og den er utformet for å ligne på Ford Ranger bilene. Denne modellen kommer med et unik SUV-førerhus samt mange andre detaljer som gjør den svært virkelighetsnær. Ford Ranger F650 er en kraftig og robust elektrisk bil, for de mest actionglade barna.

Produktbeskrivelse

Modellen har hele fire ulike motorer og et 12 volts batteri. Motorkraften er til sammen på 45 w, noe som gjør dette til en svært kraftig elektrisk bil. Dette kan kanskje høres skummelt ut for foreldre, men en kraftig motor gir flere fordeler. Ford Ranger F650 kan nemlig kjøre stabilt selv på ujevnt terreng.

De aller fleste elektriske biler for barn, vil fungere best på jevne og flate underlag. Men ettersom motoren til Ford Ranger F650 er såpass sterk, vil barnet også kunne benytte seg av bilen i hagen. Dette er derfor det perfekte valget for de som har en stor bakhage eller oppkjørsel med grus eller singel.

Grunnet den kraftige motoren slipper du å la barnet kjøre bilen på asfalterte områder. Sjansene for å møte på andre trafikanter er derfor betraktelig mindre. Derfor kan en kraftig motor være et godt alternativ for de foreldrene som er særlig skeptisk til elektriske biler og sikkerhet. Ford Ranger F650 kan også veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift.

For sikkerhet er bilen utstyrt med to sikkerhetsbelter. Her er det nemlig plass til to barn, hvilket er noe unikt for elektriske leketøysbiler. Dette er en stor fordel dersom barnet har søsken som også vil være med på leken. Den kraftige motoren sørger for at opplevelsen ikke blir svekket, selv om det sitter to barn på.

Den medfølgende fjernkontrollen er trådløs, slik at foreldre kan kontrollere hastigheten til Ford Ranger F650. Du får også med innebygde høyttalere for musikk, og disse kan kobles opp til USB, MP3 og SD-port. Bilen har til og med en radio hvilket er et pluss.

Dashbordet er opplyst og det medfølger LED-lys for en ekte opplevelse. Bilen har en hastighet på mellom 5-7 km/t. Dette vil nok de større barna setter stor pris. De kan starte bilen enkelt ved hjelp av en knapp, akkurat som på vanlige elbiler. For optimal komfort har bilen dempere både foran og bak

Resultat

Ford Ranger F650 er et utmerket valg dersom du ønsker å gi en elektrisk bil til noen med søsken. Her er det nemlig plass til to barn, og det vil derfor ikke bli krangling om lekene. Bilen gjør det også svært godt på ujevnt terreng takket være den kraftige motoren. Dette er et stort pluss.

Ford Ranger F650 klatrer ikke helt til topps grunnet den stive prisen. Det er likevel verdt å merke seg at modellen har flere gode egenskaper som ikke mange andre elektriske biler for barn har. Likevel er prisen såpass stiv, at den faller noen plasser på listen. Dette er en særdeles robust og solid bil, og du får mye for pengene.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Ford Ranger F650, er den kraftige motoren. Det er ikke mange elektriske biler til barn som fungerer like godt på ujevnt terreng som på flat asfalt – men dette gjør altså denne modellen. Barnet får også en radio så vel som innebygde høyttalere. Denne modellen går i tillegg hakket fortere enn hva vi vanligvis ser.

 • Ford Ranger F650 rommer to barn, noe som er en stor fordel for de med søsken. Bilen er robust og har et særdeles detaljert design. Det er nok derfor produsenten har lisensiert denne modellen.

Ulemper:

 • Ford Ranger F650 er noe stiv i prisen og er blant testens dyreste alternativer. Dette trekker en god del ned. Bilen har en lastekapasitet på 35 kg, hvilket er normalt. Det som gjør dette til en ulempe, er derimot at denne modellen rommer to barn. Vi skulle derfor sett at lastekapasiteten ble økt, slik at selv de største barna også kunne vært to i bilen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Merke

Ford

Lastekapasitet

35 KG
Plasser 2 personer

Beste priser hos:

Gardenstore

BMW X6M Elbil

BMW X6M Elbil test

BMW X6M er en tøff elektrisk bil utformet som en BMW X6M. Denne bilen lar barnet kjøre både fremover og bakover, så vel som i to ulike hastigheter. Designet er både stilrent og eksklusivt, samtidig som det er lagt vekt på livnære detaljer. Bilen er særdeles stabil og robust, hvilket minimerer sjansene for ytre skader ved krasj og kollisjon.

Produktbeskrivelse

Det er tydelig at produsenten har valgt å legge vekt på en elektrisk bil som skal gi barnet følelsen av å kjøre i en ekte vare. Her kan dørene både åpnes og lukkes, og de virker særlig stabile og robuste. Dette er en stor fordel dersom barnet er lite og derfor har en tendens til å legge vekten sin på døren ved åpning og lukking.

Det er også installert innebygde høyttalere for en realistisk opplevelse. Sjåføren kan høre på favorittmusikken sin takket være MP3-inngangen eller USB-porten. Bilen kommer også med helhetlige funksjoner når det gjelder lyd og lys. Lyktene er fungerende for en ekte kjøreopplevelse som skal være så virkelighetsbasert som overhodet mulig.

For trygge rammer følger det med en fjernkontroll for de voksne. Dette er et godt sikkerhetstiltak som sørger for at voksne kan kontrollere bilens fart og retning. For de minste vil dette være med på å skape en artig opplevelse. Foreldre bestemmer selv om de kun vil benytte fjernkontrollen til barnet har lært å manøvrere bilen selv, eller om de ønsker å ha en konstant kontroll hver kjøring.

Lyd- og lysfunksjoner trekker mye opp for denne modellen. I tillegg gir bilen svært god komfort. Dørene kan åpnes og lukkes, og er noe høyere enn selve bilen. Dette skaper en trygghet for barnet, samtidig som de får følelsen av å sitte inne i en lukket bil. Selv om bilen ikke har tak, vil det lave sete og de høye dørene være med på gi følelsen av en ekte kjøreopplevelse.

Sikkerhetsbelte er selvfølgelig inkludert og bilen er anbefalt barn i alderen 3 til 6 år. De største barna vil kanskje oppleve bilen som noe liten, avhengig av høyden på barnet. BMW X6M tar seg best ut på jevne og faste overflater. Den viser derimot noen svake sider når den blir testet på ujevnt terreng og i oppoverbakker.

Resultat

BMW X6M sin største fordel, er hvor virkelighetsbasert modellen er. Den er skapt for å gi barnet en følelse av å kjøre en ekte BMW. Dette kommer tydelig frem i bilens utforming og egenskaper. Det lave setet og de høye dørene gir føreren følelsen av å sitte inne i en lukket bil. Døren kan åpnes og her er det lagt til rette for gode lys. og lydfunksjoner.

Det følger med fjernkontroll for foreldre, noe mange setter stor pris på. Her kan foreldrene styre bilens kjøreretning og hastighet, til barnet har lært å manøvrere bilen selv på en sikker og trygg måte.

Fordeler:

 • BMW X6M sin største fordel, er hvor virkelighetsbasert modellen er. Den er skapt for å gi barnet en følelse av å kjøre en ekte BMW. Dette kommer tydelig frem i bilens utforming og egenskaper. Det lave setet og de høye dørene gir føreren følelsen av å sitte inne i en lukket bil. Døren kan åpnes og her er det lagt til rette for gode lys. og lydfunksjoner.

 • Det følger med fjernkontroll for foreldre, noe mange setter stor pris på. Her kan foreldrene styre bilens kjøreretning og hastighet, til barnet har lært å manøvrere bilen selv på en sikker og trygg måte.  

Ulemper:

 • BMW X6M er beregnet for barn mellom 3 til 6 år. Likevel vil modellen oppleves som noe liten for de større 6 åringene. I tillegg trekker det en god del ned når vi ser på bilens prestasjoner på ujevnt terreng og i oppoverbakker.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lastekapasitet

30 KG

Alder

3-6

Batteri og lader

Inkludert

Beste priser hos:

Jollyroom

Volvo XC90 Kinetic Elbil

Volvo XC90 Kinetic Elbil test

Volvo XC90 Kinetic er en elektrisk bil utformet som den populære XC90 modellen til Volvo. Her får barna gleden å både kunne kjøre fremover så vel som å rygge. Dette styrer sjåføren ved girspaken, eller de voksne med fjernkontrollen. Detaljene skiller seg ut her, og dette er en svært realistisk bil for barn fra 3 år og oppover.

Produktbeskrivelse

Volvo XC90 Kinetic rommer to barn og kommer med batteri og lader inkludert. Bilen tar 170 minutter for å fullades og har en kjøretid på 45 minutter. Dette kunne gjerne vært hakket lengre, men er likevel et godt og gjennomsnittlig resultat. Modellen er solid og robust, og gir svært god ytelse og lang levetid.

Volvo XC90 Kinetic kommer dører som kan åpnes. Disse er også særlig robuste hvilket er en fordel dersom barnet er hardhendt eller legger vekten sin på døren. For å skille Volvo XC90 Kinetic ut på markedet, har produsenten også inkludert et panser som kan åpnes. Dette er med på å skape en virkelig realistisk opplevelse, og barnet kan forlenge leken med en fiktiv tur til bilmekanikeren.

Det er en også en stor fordel at Volvo XC90 Kinetic rommer hele to barn. For de med søsken, naboer eller søskenbarn som vil være med på leken, er dette svært positivt. Igjen er vil to plasser være med på å forlenge leken, og barna vil få mye glede av den elektriske bilen.

For å skape en så virkelighetsnær opplevelse som mulig, har Volvo XC90 Kinetic fungerende baklykter og frontlykter. I tillegg gir bilen fra seg realistiske lyder, uten at disse blir irriterende eller forstyrrende for leken. Selv om bilen rommer to barn, er det viktig at maksvekten ikke overstiges.

Resultat

Volvo XC90 Kinetic er en svært virkelighetsnær og solid elektrisk bil til barn. Her er det lagt vekt på mye lek og moro. Med dører og et panser som åpnes, får barna følelse av å kjøre en ekte bil. Her er det også plass til to personer, slik flere får være med på leken. Det er likevel verdt å merke seg av maksimal lastevekt er 35 kg, og denne må ikke overstiges for optimal bruk.

Volvo XC90 Kinetic er et godt valg av elektrisk bil, til barn som ønsker en virkelighetsnær og realistisk opplevelse. For de voksende følger det med en praktisk fjernkontroll, slik at fart og retning kan kontrolleres frem til barnet selv har lært å manøvrere bilen. Vi skulle gjerne sett en økning i maksvekten ettersom bilen gir plass til flere barn. Dette trekker noe ned i helhetsvurderingen.

Fordeler:

 • Den trådløse fjernkontrollen er en stor fordel, dette er også en funksjon mange foreldre ser etter i barnas elektriske biler. Med fjernkontrollen kan de voksne styre bilens kjøreretning og hastighet, slik at opplevelsen blir underholdene og trygg for barnet. Dette er en særlig stor fordel dersom barnet er lite.

 • Volvo XC90 Kinetic kommer også med innebygde høyttalere og en MP3-inngang. Det som skiller dette aspektet ut fra andre modeller, er at Volvo XC90 Kinetic også kommer med en hendig volumknapp. slik kan barnet nyte sin favorittmusikk i passende volum for omgivelsene.

Ulemper:

 • Volvo XC90 Kinetic skal ikke brukes på ujevne underlag som gressplener og lignende. Modellen fungerer best på fase og jevne kjørebaner som asfalt og betong. Volvo XC90 Kinetic sliter også noe med å kjøre i oppoverbakker, og presterer ikke like godt her som på flate veier. Dersom Volvo XC90 Kinetic blir brukt på singel eller grus, vil modellen også vise noe lavere hastighet enn på for eksempel asfalt.

 • Volvo XC90 Kinetic har en maksvekt på 35 kilo. Dette er ikke en ulempe i seg selv, men ettersom bilen gir plass til to barn, skulle vi gjerne sett at maksvekten var noe høyere. Dette er en bil beregnet for barn fra 3 år og oppover, men dersom det skal sitte to stykker i bilen, må maksvekten tas i betraktning.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lastekapasitet

35 kg

Hastighet

5 km/t

Kjøretid

45 minutter

Beste priser hos:

Jollyroom

Alex’s Garage Elbil Jeep

Alexs Garage Elbil Jeep

Mange har nok hatt en drøm om å engang kunne kjøre en Jeep. Med Alex’s Garage Elbil Jeep får barnet denne drømmen i oppfyllelse. Dette er en utrolig tøff elektrisk bil til barn, med svært mange livnære detaljer. Her får barnet virkelig følelsen av å kjøre rundt i en vaskeekte Jepp.  

Produktbeskrivelse

Setet kommer i skinn, noe som er en stor fordel. Dette gjør det enkelt å vaske bort søl, uten at det setter flekker. Seteryggen er også høy og gir god støtte til barnets hode. Her vil sjåføren sitte trygt og godt mens hans cruiser rundt i nabolaget eller på gårdsplassen. Bilen er svært brukervennlig og enkel å forstå seg på.

For å starte bilen trenger sjåføren simpelthen kun å trykke på startknappen. Deretter vil bilen slå seg på og barnet kan benytte gasspedalen til å starte kjøreturen. Alex’s Garage Elbil Jeep har særdeles gode sikkerhetsfunksjoner. Når barnet slipper gasspedalen, vil bilen bremse automatisk. Dette er en stor fordel og forhindrer kollisjoner og krasj.

Firhjulingen har også en hending fløyte. På rattet finnes det to knapper som barnet kan bruke til å tute med. Gøy for de minste, muligens ikke like gøy for de voksne i lengden. For å bestemme hastigheten, benytter barnet seg enkelt av girspaken. Her kan sjåføren også kontrollere om bilen skal gå fremover eller bakover.

For å gjøre Alex’s Garage Elbil Jeep enda mer realistisk, har den både fungerende frontlys og baklys. Dette gjør opplevelsen desto mer underholdene for barnet om de kjører på ettermiddagen. Firhjulingen kommer med innebygde høyttalere og en praktisk MP3-inngang. La barnet kjøre rundt i nabolaget med favorittmusikken sin på høyttalerne!

Bilen er anbefalt for barn i alderen 3 år og oppover. Sikkerhetsbelte er så klart inkludert, og kombinert med det gode setet blir barnet godt festet i bilen. Døren kan også åpnes hvilket er et stort pluss. Firhjulingen sliter dermed litt når den skal kjøre i oppoverbakker, men på jevnt terreng gjør den det godt.

Resultat

Alex’s Garage Elbil Jeep er en svært realistisk elektrisk bil som ligner på en Jeep. Her får barnet god komfort takket være setet med høy rygg og det komfortable setebeltet. Modellen kommer også med flere artige funksjoner for de minste, blant annet MP3 spiller, fungerende lykter og en fløyte. Dette er et godt valg av elektrisk bil til barn som gjør en fin presentasjon i testen.

Alex’s Garage Elbil Jeep kjører i en hastighet på 5 km/t og egner seg for barn fra 3 år og oppover. Her får du en modell med to motorer, men de er ikke kraftig nok til å prestere godt på ujevnt terreng. Dersom barnet kun skal benytte sin leketøysbil på fast og jevnt terreng, vil Alex’s Garage Elbil Jeep være et godt valg.

Fordeler:

 • Alex’s Garage Elbil Jeep kommer med flere av de samme gode fordelene vi ser i mange elektriske biler til barn. Den egenskapen som derimot skiller denne modellen fra de andre, er at barnet kan benytte seg av to knapper på rattet for tute. Dette er med på å gjøre opplevelsen mer realistisk.

Ulemper:

 • Alex’s Garage Elbil Jeep presterer ikke like godt på ujevnt terreng og i oppoverbakker. Denne modellen fungerer best på et jevnt og fast terreng som asfalt eller betong. Dette vil nok være en ulempe for de barna som ønsker å kjøre i hagen. Firhjulingen har også en maksvekt på 30 kilo, litt lavere enn andre modeller.

 • Bilen har en hastighet på 5 km/t. Dette er ikke en direkte ulempe, men det finnes modeller på markedet med hakket høyere hastighet. For de barna som har brukt andre modeller tidligere, vil en hastighet på 5 km/t muligens oppleves som en ulempe.

 • Alex’s Garage Elbil Jeep kommer heller ikke med en fjernkontroll. Dette betyr at foreldrene ikke kan kontrollere hastigheten til barnet. For noen vil nok dette oppleves som en ulempe, og dette trekker en god del ned for modellen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lastekapasitet

30 kg

Hastighet

5 km/t

Bilens vekt

20 kg

Beste priser hos:

Jollyroom.no

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo