Billigste refinansiering av lån og gjeld (mars 2023)

I denne artikkelen overvåker vi markedet og presenterer Norges til enhver tid billigste refinansiering av lån 2023. 

Komplett bank - Billigste refinansiering 2023 🏆

Refinansiering

3382 kr / mnd
Nominell rente 8,34%, effektiv rente 9,17%, 300 000 kr o/7 år, etableringsgebyr 0 kr, termingebyr 35 kr. Kostnad 99 995 kr, totalt 399 995 kr. Løpetid 3-15 år. Annoselenke:

Komplett bank sitt lån for refinansiering er Norges billigste refinansiering i 2023. Refinansieringslånet koster 3382 kr per måned over 5 år.

 • Effektiv rente: 9,11%
 • Krav til sikkerhet: Ja
 • Flytende rente

Lea bank refinansieringslån

Refinansiering

3659 kr / mnd
Effektiv rente 11% 200.000,-, 10 år. Kost. 122.092,- Tot: 322.092,-. Annoselenke:

Lea bank refinansiering tar andre plassen som det nest billigste refinansieringslånet. Lånet koster 3659,- per måned, også ved en nedbetalingsperiode over 5 år.

Få 21 uforpliktende tilbud umiddelbart og få mulighet for ekstra god rente og pris.

 • Effektiv rente: 9,72%
 • Krav til sikkerhet: Ja
 • Flytende rente

Ikano bank refinansiering

Refinansiering

3674 kr / mnd
Eksempel: Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36,215, totalt kr 156,215. Anonnselenke:

Ikano bank refinansiering kommer ut som det tredje billigste refinanseringslånet til. Refinansieringene koster 3674 kr per måned og er basert på de samme vilkårene som de andre lånene.

Få 21 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

 • Effektiv rente: 10,15%
 • Krav til sikkerhet: Ja
 • Flytende rente

Hvem har billigst refinansieringslån? Topp 3 billigste refinansieringslån mars 2023

Bank Effektiv rente Månedspris*
1. Komplett bank
9,11%
3382 kr
2. Lea bank
9,72%
3659 kr
3. Ikano bank
10,15 %
3674 kr

*Forutsatt: Lån: 175.000,-. Nedbetalingstid: 5 år

Alle norske refinansieringslån er sammenlignet. Listen viser de 3 billigste per 28 mars 2023.

Komplett bank tilbr norges billigste refinansieringslån. Lånet har en effektivt rente på 9,11% og koster kr 3382,- per måned.

Kilde: Finansduden.no

Her får du oversikten over hvilken refinansiering som er billigst nå

Det finnes flere tusen norske refinansieringslån og det kan oppleves svært utfordrende å holde oversikt over hvilket alternativ for refinansiering som er billigst og best. Det er derfor at vi overvåker markedet og oppdaterer denne artikkelen løpende for å vise deg  billigste refinansiering i nåtid. Vær observant på at renten ved refinansiering vil være svært ulik avhengig av din inntekt, alder, kredittverdighet og eventuell sikkerhet du er klar til å stille for lånet.

Hvordan få refinansiering uten sikkerhet

Det er flere muligheter for å få refinansieringslån uten sikkerhet:

1. Søk hos flere banker og långivere for å sammenligne renter og betingelser.
2. Sørg for å ha god kredittscore og betalingshistorikk, da dette kan øke sjansene for å få godkjent lånesøknaden og gunstigere betingelser.
3. Vurder å bruke en låneformidler eller finansagent som kan hjelpe deg med å finne det beste lånetilbudet for din situasjon.
4. Du kan også undersøke muligheten for å få med en medsøker eller kausjonist på lånesøknaden for å øke sjansene for godkjennelse og gunstigere betingelser.

Refinansiering vs forbrukslån: Hva er forskjellen?

Refinansiering og forbrukslån er begge lånetyper, men de har forskjellige formål.

Hovedforskjellen er at refinansiering handler om å forbedre din økonomiske situasjon og redusere kostnadene, mens et forbrukslån er en måte å skaffe seg midlertidig ekstra kapital til personlige utgifter. Det er viktig å vurdere kostnadene og risikoene ved å ta opp et forbrukslån før du bestemmer deg for å gjøre det.

Refinansiering

Refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån for å betale tilbake eksisterende gjeld. Målet med refinansiering er å redusere renteutgiftene og/eller månedlige betalinger ved å erstatte høyere rentekostnad med lavere rentekostnad. Refinansiering kan også gi bedre oversikt og en enklere økonomisk situasjon ved å redusere antall kreditorer.

Forbrukslån

Forbrukslån derimot er lån som tas opp for å dekke personlige utgifter som ikke er relatert til eiendom, bil eller andre spesifikke formål. Forbrukslån har vanligvis høyere rente enn andre typer lån, og de er vanligvis ikke sikret mot eiendeler.

Se også: Billigste forbrukslån.

Slik får du endra bedre og billigere rente

Vi tråler markedet og gir deg oversikt over de billigste offentlig tilgjengelige refinansieringslånene. Samtidig er det slik at banker ofte kan strekke seg dersom de er i konkurranse med andre, eller dersom de anser deg som en attraktiv kunde.

Her lister vi noen tiltak som kan bety forbedret rente

 1. Vurder å øke sikkerheten du stiller for lånet dersom du har mulighet til dette.
 2. Vurder å samle flere produkter i banken din for bedre totalvilkår.
 3. Medlemskap i diverse medlemsorganisasjoner kan bety billigere refinansieringslån og bedre rente
 4. Forbrukerrådet anbefaler å innhente tilbud fra flere banker jevnlig. Dette gjør at bankene må tilby deres beste vilkår i konkurranse med andre aktører.

Oppnå gode vilkår på refinansieringslånet ditt nå

De offentlige tilgjengelige vilkårene og rentene kan skille seg fra reelle tilbud fra långiver. Derfor vil vi alltid oppfordre forbruker til å søke om lån hos flere banker, for deretter å sammenligne lånetilbud. Følg lenken nedenfor for å sammenligne tilbud fra 21 banker. Du oppnår på den måte beste vilkår og renter. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Nedbetalingstiden er 1-30 år, Eks: Nominell rente 1,69 % gir effektiv rente 1,75 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 467.058, totalt kr 2.467.058

Flere eller alle produktene som er vist er fra våre partnere som kompenserer oss. Dette kan påvirke hvilke produkter vi skriver om. Forøvrig påvirker det ikke vurderingene som blir gjort. Vurderingene er alltid våre egne.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo