Luftfukter test: De 11 beste luftfukterne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

I denne artikkelen har vi sett og på og testet lufktfuktere. Vi kårer også beste luftfukter 2024.
Har du noen gang gått inn i et rom hjemme og umiddelbart tenkt at luften der inne egentlig var litt tørr? Det er du absolutt ikke alene om, for vi har også opplevd det. Hvis dette er noe som er et gjentakende problem hjemme hos deg, så bør du skaffe deg en luftfukter.

Men hva er egentlig en luftfukter? Det ligger litt i selve navnet hva det er, og hva som er hensikten til dette produktet. Men en luftfukter tilhører altså fuktighet til luften. Luftfuktighet er noe som varierer med utgangspunkt i inne- og utetemperaturen.

Det pleier jo å være en ganske stor temperaturforskjell om vinteren, for eksempel. Da er det veldig kaldt ute, mens det er mye varmere inne. Da kan luften innendørs bli ganske tørr veldig fort. Tørr luft kan også by på mange andre problemer, og det vil vi jo helst unngå.
Dette er altså en produkttest for luftfuktere. I denne produkttesten vil vi ta for oss noen av luftfuktere som du kan finne på nettsider som Levoit, Proshop, CDON og Skousen. Denne produkttesten vil bestå av et vidt spekter av ulike typer luftfuktere.

Levoit 600 Smart Hybrid – Best i test luftfukter

Levoit 600 smart hybrid luftfukter
I jakten på et sunt inneklima har Levoit 600 Hybrid vist seg som en utrolig god enhet og er derfor kåret til beste luftfukter i 2024. Denne luftfukteren går langt utover bare å tilføre fuktighet til rommet ditt.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

En allsidig luftfukter

Det som virkelig skiller Levoit 600 Hybrid fra mengden, er dens allsidighet. Denne modellen gir deg ikke bare muligheten til å velge mellom varm og kald damp, men også ulike effektnivåer som kan tilpasses dine preferanser og behov.

Dekker store områder

Med en evne til å betjene rom på opptil 70 m², eliminerer Levoit 600 Hybrid behovet for flere enheter. Du kan trygt plassere den i stuen din med en åpen kjøkkenløsning og la den harmonisere luftfuktigheten i hele rommet. Den medfølgende fjernkontrollen gir deg full kontroll over enheten, mens den smarte slå-av-funksjonen sikrer minimalt strømforbruk.

Effektivitet

Selv om Levoit 600 Hybrid ligger i en litt høyere prisklasse enn enkelte andre luftfuktere, viser den sin verdi gjennom overlegen ytelse. Den fukter rommene opptil 25 % raskere enn standardmodeller, noe som sparer deg for verdifull tid og reduserer energiforbruket over tid. Dette gjør den til et langsiktig kostnadseffektivt valg.

Langvarig ytelse

Med en vanntank på 6 liter kan Levoit 600 Hybrid jobbe i opptil 50 timer sammenhengende. Designet gjør den i tillegg til et diskret tillegg til ethvert rom.

Stillegående

Levoit 600 Hybrid imponerer ikke bare med sin funksjonalitet, men også med sin stillegående drift. Den utfører sitt arbeid uten å forstyrre.

Fordeler:

 • Dekker store områder
 • Avanserte instillingsmuligheter
 • Raskere enn andre standardmodeller
 • Stillegående og diskret design
 • Varer opp til 50 timer uten påfyll av vann

Ulemper:

 • Litt dyrere enn de fleste andre luftfuktere.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Levoit
Rekkevidde 70 kvm
Kapasitet 6 L
Lydnivå 24-48 DB

Boneco S450 – Et veldig bra produkt

Boneco S450 Luftfukter test
Luftfukter S550 fra Boneco er en funksjonell og praktisk luftfukter – også for barne- og dyrefamilier. Det gjør oss veldig glade å se at det finnes et slikt produkt og en produsent som har tenkt på akkurat dette.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

S540 Luftfukter fra Boneco er et apparat som har både varierende rekkevidde og effekt, så dette skal vi se litt nærmere på straks. Denne luftfukteren har en kapasitet på 7 liter, og et lydnivå på 35 desibel.
Med dette luftfukteren varierer altså rekkevidde og effekt, og det henger sammen med hvordan den brukes. Rekkevidden er 60 kvm, men den kan variere hvis det er et ventilasjonsanlegg der. Du kan velge mellom lav, middels og høy effekt, der høy er 480 watt.
Dette er en luftfukter som er proppfull med mange tilleggsfunksjoner, men det er en funksjon som får den til å skille seg ut. Dampen som kommer ut av denne luftfukteren er nemlig håndvarm, noe som gjør den optimal for familier som har barn, kjæledyr eller begge.
Noe annet som er litt annerledes med denne luftfukteren, er at vannet blir kokt opp i selve luftfukteren. Det betyr at vannet blir helt rent før det blir omgjort til damp, og den forsvinner ut i rommet. Du kan derfor være helt trygg på at rampen er bakteriefri.

Fordeler:

 • Den første, store fordelen med denne luftfukteren er at den har en høy kapasitet, samtidig som den har et lavt lydnivå. Det er en veldig fin kontrast, siden det innebærer mye jobbing for den nesten uten at den lager en eneste lyd.
 • Dessuten er det ganske praktisk at både rekkevidde og effekt er justerbare faktorer. Det betyr at du kan justere dette til å passe nøyaktig det du trenger der du trenger det. Det er jo ikke sikkert at det er nødvendig med like høy luftfuktighet i absolutt alle rom.
 • Det er også litt kult at denne luftfukteren er i stand til å koke opp vannet før det blir gjort om til damp. Det er en faktor som sikrer enda bedre atmosfære, siden du vet helt sikkert at det som kommer ut av luftfukteren er helt rent.
 • I tillegg må vi også trekke frem det at luftfukteren er både barne- og dyrevennlig. Både barn og dyr er høyt og lavt hele tiden, og hvis du attpåtil har begge to, så er det ikke alltid like enkelt å vite hvor alle er hele tiden. Da er det praktisk med håndvarm damp som ikke skader.

Ulemper:

 • Vi finner ingenting å sette fingeren på når det gjelder eventuelle ulemper med luftfukter S540 fra Boneco. Det er rett og slett fordi det ikke er noen ulemper å hente her.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Boneco
Rekkevidde 55 / 60 / 79 kvm
Kapasitet 7 L
Effekt 160-480 W


Wilfa HU-4W luftfukter

Wilfa HU-4W test
HU-4W fra Wilfa er en enkel luftfukter som har et fint og moderne utseende. Det kan derfor sies at denne luftfukteren har tre bruksområder. Det er som dekor, til å luftfukte den tørre luften i et rom og til det å spre aroma i et rom. Produkter som dette er så praktiske!

Produktbeskrivelse

HU-4W er en luftfukter produsert av Wilfa. Den har en rekkevidde på 20 kvm, en effekt på 20 watt og en kapasitet på 2 liter. Når vanntanken er helt full, vil denne luftfukteren ha en brukstid på 10 timer. Lydnivået til denne luftfukteren er dog ukjent.
Dette er en luftfukter med et moderne og kult design. Ytterligere et produkt som kan tas for å være kul dekor, den ligner faktisk litt på en blomstervase (naturligvis uten blomster i). Det er en detalj som er både fin og morsom!
Du kan enkelt justere fuktighetsnivået på denne luftfukteren. Nødvendig fuktighetsnivå er naturligvis noe som varierer med utgangspunkt i hvor du befinner deg, så det er praktisk. Det gjør du enkelt ved å skru på innstillingshjulet som er plassert på fronten av luftfukteren.
Det å få orden på tørr luft er ikke det eneste denne luftfukteren kan brukes til. Hvis du vil, så kan du benytte deg av den innebygde aromafunksjonen. Det er en funksjon som lar deg fylle romme med lukten av din favorittolje.

Fordeler:

 • Hittil ser det ut som at produsentene av luftfuktere legger mye vekt på hvordan produktene deres ser ut, og det er vi veldig glade for å se. HU-4W ligner på en moderne blomstervase, og det er veldig fint. Da kan den enkelt fungere som dekor også.
 • Denne luftfukteren har en brukstid på opp til 10 timer, hvis vanntanken er helt full når du begynner å bruke den. Det er imponerende med tanke på hvor liten vanntanken egentlig er. Dette kan du også styre selv med innstillingshjulet, og det er veldig praktisk.
 • Takket være aromafunksjonen, kan du også bruke denne luftfukteren til å fylle romme med lukften av favorittoljen din. Tenk noe så deilig!

Ulemper:

 • Også her kan det sies at spesifikasjonene viser ganske små verdier, men samtidig er det mulig å forstå det. Heller ikke dette er jo et veldig stort produkt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Wilfa
Rekkevidde 20 kvm
Kapasitet 2 L
Effekt 20 W


Stylies Atlas liten Ultrasonisk luftfukter

Stylies Atlas liten Ultrasonisk luftfukter test
Stylies Atlas liten Ultrasonisk luftfukter fra 24Nordic er en liten og nett luftfukter som vil være praktisk å ha i bagasjen. Det er fint å ha muligheten til å kunne gjøre noe med det, hvis du kommer inn i et rom der det er litt tørr luft.

Produktbeskrivelse

Stylies Atlas er en liten, ultrasonisk luftfukter som leveres av 24Nordic. Det er imidlertid ikke oppgitt hvem som er den faktiske produsenten av dette produktet. Denne luftfukteren har en effekt på 10 watt og en kapasitet på 0,5 liter, men rekkevidde er også ukjent.
Den informasjonen som vi er kjent med, kan imidlertid fortelle oss at dette er en liten luftfukter. Det betyr at den vil passe perfekt i bagasjen din, hvis du skal ut å reise. Det er også det den er beregnet til, siden du får universaladapter og en reisepose med på kjøpet.
I tillegg til å være perfekt til å ta med seg på reise, vil den passe på en rekke rom som sannsynligvis er ganske små. Det kan være kontoret ditt, et barnerom eller hotelrommet hvor du sover når du er ute og reiser.
For å bruke denne luftfukteren er du avhengig av å ha en vannflaske for hånden. Det betyr at det er vannflasken som tilfører vann til luftfukteren. I tillegg kan du justere effekten på den, så du alltid får nøyaktig luftfuktigheten du ønsker.

Fordeler:

 • Det er naturligvis veldig praktisk at du kan ta denne luftfukteren med deg i bagasjen din. Basert på tilleggsutstyret virker det også som at det er dette som er hovedpoenget med produktet.
 • Det er også fint at du har muligheten til å justere hvor mye fuktighet du ønsker å tilhøre til den tørre luften i et rom. Det er praktisk siden hvor mye luftfuktighet som er nødvendig, er noe som naturligvis varierer med utgangspunkt i det aktuelle rommet du befinner deg i.

Ulemper:

 • Det er litt upraktisk at du må være avhengig av en vannflaske for at luftfukteren din skal fungere. Hvis du er ute og reiser, betyr det at du teoretisk sett alltid må kjøpe to vannflasker. En du kan drikke av, og en som luftfukteren din kan dra nytte av.
 • I tillegg mangler vi litt utfyllende informasjon når det gjelder luftfukteren sin produsent og rekkevidde.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke 24Nordic
Rekkevidde Ukjent
Kapasitet 0,5 l
Effekt 10 W


Camry CR7952 Luftfukter

Camry CR7952 Luftfukter test
CR7952 Luftfukter fra Camry er en luftfukter som kan brukes i flere situasjoner. Dette er et produkt med stor kapasitet, og på full tank vil den vare en god stund. Den er attpåtil helt lydløs!

Produktbeskrivelse

CR7952 Luftfukter er et produkt produsert av produsenten Camry. Denne luftfukteren har en effekt på 32 watt og en kapasitet på 5,2 liter. Lydnivået til dette produktet er 0 desibel, og luftfukteren sin rekkevidde er ukjent.
Selv om vi ikke vet hvor langt denne luftfukteren rekker, så markedsføres den som en luftfukter som er spesielt effektiv på et kontor eller i et konferanserom. Det betyr at den er praktisk i situasjoner hvor fokuset ikke er rettet spesifikt mot produktet.
Med en vanntank på 5,2 liter, vil det være mulig for denne luftfukteren å holde det gående i opp til 17 timer. Det er hvis utgangspunktet var full tank. Det er et godt utgangspunkt hvis den brukes i sammenheng med en konferanse. Det drar ofte ut i tid, og da er dette praktisk.
Også på denne luftfukteren kan du bestemme hvor mye luftfuktighet du ønsker på en gang. På det høyeste hastighetsnivået kan den tilhøre 320 milliliter i timen. Dette er imidlertid en luftfukter som vil stoppe automatisk når tanken er tom.

Fordeler:

 • Dette er en luftfukter som passer til situasjoner hvor tørr luft ofte kan være et stort problem. Det er derfor praktisk med et produkt som er utviklet spesielt med dette. Det viser seg også i produktet sin varighet med utgangspunkt i full tank, samt kapasiteten.
 • Det er også bra at dette er en luftfukter som stopper automatisk når vanntanken er tom for vann. Hvis dette skjer midt i en konferanse, så er det ingen skade skjedd. Den innebygde stoppfunksjonen i luftfukteren hindrer det.
 • Dette er en digital luftfukter, som er enkel å styre med knappene på fronten. I tillegg har den et fint design. Fronten er hvit, mens selve vanntanken er blå eller lilla, men det kommer naturligvis an på øyet som ser. Fint er det uansett, og den vil ta seg fint ut på et skrivebord.

Ulemper:

 • Det er ikke mye vi kan sette fingeren på når det gjelder CR7952 Luftfukter fra Camry, men det er ukjent hvor stor rekkevidde dette produktet har.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Camry
Rekkevidde Ukjent
Kapasitet 5,2 L
Effekt 32 W


Aromatherapy Humidifier Luftfukter

Aromatherapy Humidifier Luftfukter test
Aromatherapy Humidifier Luftfukter leveres av eStore. Her mangler det litt informasjon om produktet sine spesifikasjoner, men alt i alt så er det et ganske kult produkt. Det er ingen tvil i at det vil være nyttig, og generelt vil tilføre noe positivt til atmosfæren rundt deg.

Produktbeskrivelse

Aromatherapy Humidifier er en luftfukter som leveres av eStore. Ukjent produsent, altså. Det gjelder også luftfukteren sin rekkevidde, effekt og lydnivå. Men det vi vet, er at den har en kapasitet på mellom 400 og 500 milliliter.
Denne luftfukteren føyer seg inn i rekken av luftfuktere som kunne blitt tatt for å være dekorasjon. Dette er en luftfukter laget av plast, og som har blitt farget lysebrun. I tillegg er den designet spesifikt for å se ut som en vase.
Den ser ganske enkel ut, men den har flere smarte funksjoner. De innebærer blant annet at tre timerinnstillinger. Det betyr at du kan bestemme når du ønsker at den skal slås av, og du kan velge mellom 1, 3 og 6 timer. Du kan også slå den av manuelt med en fjernkontroll.
Luftfukteren er også utstyrt med LED-belysning, og du kan bytte mellom 7 forskjellige farger. I tillegg er det mulig å dempe belysningen, hvis du har lyst til det.

Fordeler:

 • Det er ingen tvil i at dette er et produkt som vil utføre oppgaven den er satt til på en god måte. I tillegg har den noen kule tilleggsfunksjoner integrert, noe som også gjør den til et veldig kult produkt.
 • Luftfukteren har et veldig fint design, så dette er et produkt som du kan slå to fluer i ett smekk med. Tilføre fuktighet til tørr luft, og samtidig få en fin dekorasjon på bordet. Du kan også tilpasse den til stemningen i rommet med å bytte farge på LED-belysningen.
 • Det er dessuten veldig praktisk at du kan stille inn når luftfukteren skal slå seg av. På dette produktet har du muligheten til å bytte mellom tre timerinnstillinger – 1, 3 eller 6 timer.
 • Dette er en luftfukter som du enkelt styrer med en fjernkontroll.

Ulemper:

 • Dette er et veldig fint produkt, men det er en del grunnleggende informasjon som ikke oppgis om dette produktet. Kapasiteten er også litt liten i forhold til andre produkter i denne testen, som ligger på samme prisnivå.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke eStore
Rekkevidde Ukjent
Kapasitet 400-500 ml
Effekt Ukjent


Wilfa HU-5LW Moist L

Wilfa HU-5LW Moist L test
HU-5LW Moist L fra Wilfa er en stillegående luftfukter med stor kapasitet. Den er utseendemessig tradisjonell, men den stopper automatisk ved tom tank og den har en kul, innebygd aromafunksjon som vil få rommet til å dufte deilig.

Produktbeskrivelse

HU-5LW Moist L er en luftfukter av merket Wilfa. Denne luftfukteren egner seg best i rom som er opp til 20 kvm, og har en kapasitet på 5 liter. Effekten på den er 20 watt, og det er en stillegående luftfukter.
Designmessig ser denne luftfukteren ut til å være høy og slank, og den vil gjøre susen i ganske små rom. Når vanntanken er full, så vil denne luftfukteren ha en brukstid på 17 timer. Det utgjør omtrent 30 milliliter per time. Luftfukteren stopper når den er tom for vann.
Luftfukteren er også utstyrt med en aromafunksjon. Det betyr at du putte på noen dråper med din favoritt olje, og så vil denne duften spre seg utover i rommet.
Det å skulle fylle på mer vann, og generelt rengjøre denne luftfukteren, er noe som vil være et veldig enkelt gjøremål. Grunnen til det er at vanntanken er avtagbar. Da kan du enkelt ta tanken med bort til vannkranen, for enten å fylle på mer vann eller å vaske den.

Fordeler:

 • Dette er en luftfukter med et litt mer tradisjonelt utseende. Den er hvit. Det oppgis ikke noen spesifikke dimensjoner, men den ser høy og slank ut. Det virker imidlertid ikke som den typen luftfukter som settes på et bord. Kanskje er ved siden av bordet et bedre sted.
 • Denne luftfukteren har en stor kapasitet og mulighet for lang brukstid, i tillegg til at den er stillegående. Det vil si at lydnivået er på 0 desibel. Det er også veldig praktisk at apparatet stopper automatisk selv når det ikke er mer vann i tanken.
 • Det å fylle på mer vann, er en enkel sak. Vanntanken er avtagbar, noe som gjør det enkelt både å fylle på vann og rengjøre. I tillegg har den en innebygd aromafunksjon, som du kan bruke hvis du vil at rommet du befinner deg i skal lukte godt.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med HU-5LW Moist L fra Wilfa.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Wilfa
Rekkevidde 20 kvm
Kapasitet 5 L
Effekt 20 W


Philips HU4803 Luftfukter

Philips HU4803 test

Produktbeskrivelse

Luftfukter HU4803 er en luftfukter produsert av Philips. Den har en rekkevidde på 25 kvm med en effekt på 25 watt. Denne luftfukteren har en kapasitet på 2 liter, og et lydnivå som kan være så lavt som 26 desibel.
Dette er en liten og nett luftfukter. Det betyr at den enkelt kan plasseres på et bord, men den har en rekkevidde på kun 25 kvm. Det er likevel slik at denne luftfukteren vil spre luftfuktigheten jevnt utover rommet uansett. Du kan også velge nivå av luftfuktighet selv.
Du kan altså velge mellom hvor mye av kapasiteten sin du vil at luftfukteren skal bruke. Den kan tilføre rommet enten 40, 50 eller 60 % luftfuktighet. I tillegg består prosessen som denne luftfukteren går gjennom av tre trinn, og den tar utgangspunkt i NanoCloud teknologi.
Utseendemessig er den liten, og den er enkel å bruke. Du styrer den enkelt ved hjelp av knappene som du finner på toppen av luftfukteren. Uansett hvordan den brukes, trenger du ikke å bekymre deg for at du skal høre den, for den er så godt som helt stillegående.
Testresultat
Luftfukter HU4803 fra Philips er en luftfukter som er veldig liten. Det er noe som kommer til uttrykk gjennom spesifikasjonene om produktet, da disse verdiene også er ganske små. Men et praktisk produkt er det uten tvil.

Fordeler:

 • I dette tilfellet samsvarer størrelsen på luftfukteren med kapasiteten den har. Det er selvsagt helt naturlig, men vi synes likevel at det kan nevnes som en liten fordel. Det er også en god ting at dette er et lite produkt, ettersom lydnivået også er svært lite.
 • Med denne luftfukteren har du mer bestemmelsesrett, ettersom du kan velge nivå av luftfuktighet selv. Men du får naturligvis alternativer som du kan velge mellom. I dette tilfellet er det 40, 50 eller 60 % av kapasiteten.
 • Det er også et stort pluss at den er enkel å bruke, selv om den er utviklet med nymoderne teknologi. I tillegg er størrelsen på produktet ikke å forakte heller, for det betyr at det vil passe ganske godt inn på ethvert bord i rommet du har behov for litt hjelp.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med luftfukter HU4803 fra Philips.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Philips
Rekkevidde 25 kvm
Kapasitet 2 L
Effekt 25 W

Wilfa HUE-6B Luftfukter

Wilfa HUE-6B test
HUE-6B luftfukter fra Wilfa er et moderne og fint produkt som vil være nyttig i flere forskjellige rom. Den har stor kapasitet, og du kan nesten ikke høre at den arbeider i det hele tatt på grunn av det lave lydnivået.

Produktbeskrivelse

HUE-6B er en luftfukter fra Wilfa. Den har en rekkevidde på 40 kvm, en 6 liters vanntank og et lydnivå på maksimalt 38 desibel. Luftfukteren sin effekt ligger på 110 watt.
Med en rekkevidde på 40 kvm betyr det at denne luftfukteren vil fungere optimalt i rom som er relativt små. I tillegg har den en kapasitet på 6 liter, noe som vil si at det vil kunne tilføre veldig mye fuktighet til luften i det aktuelle rommet. Lydnivået er også ganske lavt.
Dette er en luftfukter som har et moderne design. Den er svartfarget, og utstyrt med et digitalt display. Dette er ett touch display, noe som understreker det moderne aspektet ved luftfukteren. Den har også en innebygd hygrostat, så du kan velge luftfuktigheten selv.
Denne luftfukteren er også utstyrt med en timerfunksjon, så du kan bestemme når den skal starte og stoppe. Den vil også gi deg beskjed når vanntanken er tom, for da vil du kunne høre et lite lydsignal. Det er veldig praktisk, for da trenger du ikke å passe på det hele tiden.

Fordeler:

 • Dette er en veldig moderne luftfukter. Det er noe som kommer til uttrykk gjennom luftfukteren sine designelementer. Digitalt display med touch funksjon, en timerfunksjon og innebygd hygrostat, for eksempel.
 • Denne luftfukteren vil kunne brukes i relativt små rom, men kapasiteten er høy. Det er en fin kontrast, som jo betyr at atmosfæren i de aktuelle rommene blir veldig god. Du kan også velge mellom om du vil ha varm eller kald damp.
 • Dette er en luftfukter med mange gode elementer, og til sammen utgjør elementene et veldig fint produkt som vil passe godt inn hvor som helst. Det er naturligvis også et veldig nyttig produkt. Særlig praktisk er det at du kan bestemme nivå av luftfuktighet helt selv.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper med HUE-6B luftfukteren fra Wilfa.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Wilfa
Rekkevidde 40 kvm
Kapasitet 6 L
Effekt 110 W

Duux Beam Smart Black

Duux Beam Smart Black test
Deam Smart Black luftfukter fra Duux kommer definitivt inn som et frisk pust. Luftfuktere har en tendens til å ligne på hverandre, i hvert fall når det gjelder funksjoner og bruksområder, men denne luftfukteren skiller seg ut på en veldig positiv måte. Stor kapasitet og lavt lydnivå, for eksempel!

Produktbeskrivelse

Beam Smart Black er en luftfukter av merket Duux. Denne luftfukteren har en rekkevidde på 40 kvm, samt en effekt på 27 watt. Den har også en kapasitet på 5 liter og et lydnivå som ligger på 32 desibel.
Dette er en liten og lett luftfukter som samtidig har et enkelt design, så den vil skli rett blant dekorasjonen din på bordet hvis du plasserer den der. I tillegg er den veldig enkel å styre, for det gjør du via en fjernkontroll. Du kan også holde med den gjennom en tilhørende app.
Fjernkontrolleren er dessuten avtagbar, så du trenger ikke å stå rett ved luftfukteren for å endre på innstillingene. Dette kan du gjøre fra hvor som helst i rommet.
Selv om dette produktet ser veldig enkelt ut ved første øyekast, så har den mange, praktiske funksjoner som er innebygde i luftfukteren. Det inkluderer deriblant hygrostat, forskjellige effektsnivåer, automatisk avslåing, LED-skjerm med stemningslys og aromafunksjon.

Fordeler:

 • Dette er en liten luftfukter med stor kapasitet og mange kule tilleggsfunksjoner. Det er en veldig fin kontrast, og det er ganske kult at alt det er integrert i det lille apparatet.
 • Når du kjøper denne luftfukteren får du altså ikke bare en luftfukter som bidrar til at inneklimaet i hjemmet ditt blir bedre. Du får så utrolig mye mer. Mye bedre inneklima, men samtidig får du både muligheten til å sette stemningen med lys og lukt.
 • Det er også veldig kult at det følger med du kan endre på innstillingene uten å være i nærheten av selve luftfukteren. Det eneste er at du må være i samme rom, og når du går ut av rommet så kan du holde øye med den via Duux-appen. Det er så praktisk!

Ulemper:

 • Det er absolutt ingen ulemper som avdekkes når det blir gjort en helhetlig vurdering av luftfukteren Deam Smart Black fra Duux.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Duux
Rekkevidde 40 kvm
Kapasitet 5 L
Effekt 27 W


Bærbar luftfukter

bærbar luftfukter

Produktbeskrivelse

Bærbar luftfukter er et produkt som leveres av eStore. Det er altså uvisst hvem det egentlig er som står bak produksjonen av dette produktet. Men rekkevidden er i hvert fall mellom 14 og 22 centimeter, og den har en kapasitet på 35 milliliter i timen.
Andre spesifikasjoner som luftfukteren sin effekt og lydnivå er ikke oppgitt. Men det vi med sikkerhet vet er at dette er et bærbart produkt. Det er generelt en fin detalj, ettersom du enkelt kan ta den med deg dit du skal. Hvis luften er litt tørr, så kan du lett fikse problemet.
Dette er en luftfukter som du kan justere størrelsen på. Det er altså et tilpasningsdyktig produkt, som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger hjelp til. Du kan justere det slik at det passer i en liten kopp eller et større glass. Det er helt og holdent opp til deg!
Denne bærbare luftfukteren er laget av plast med et rent og pent design. Hvis du er glad i fargen hvit, så vil dette produktet være en innertier. I tillegg er dette produktet oppladbart, og det gjøres enkelt med en micro-USB. Det er veldig fint!
Testresultat
Bærbar luftfukter fra eStore er et enkelt produkt. Flere av detaljene bidrar til at det kan sies å være en praktisk oppfinnelse.

Fordeler:

 • Også denne luftfukteren er et veldig enkelt produkt. Den er imidlertid ikke ment for å stå ensom på et bord, for dette er en luftfukter som du enkelt kan ta med deg ut på eventyr. Så hvis du kommer til et sted med litt tørr luft, så vet du hva du kan gjøre.
 • I tillegg til at den er bærbar, er den også justerbar. Innpakningen er også veldig fin. Dette er ikke et produkt som kommer til å stikke seg ut i negativ forstand. Designet er så enkelt at hvis du plasserer den på et bord, så vil den skli inn blant annen dekor så lett som bare det!
 • Det er dessuten veldig praktisk at denne luftfukteren kan lades opp. Det betyr at den har potensial til å vare en stund, selv om det ikke er det største produktet på markedet.

Ulemper:

 • De eneste ulempene med dette produktet er de manglende spesifikasjonene. Det vil si hvor produktet er produsert, samt luftfukteren sin effekt og lydnivå. Bortsett fra det, er det ikke noe særlig vi kan sette fingeren på.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke eStore
Rekkevidde 14-22 cm
Kapasitet 35 ML
Effekt


Nyttig å vite om luftfukter

Det er ikke alltid enkelt å vite om du befinner deg i et rom med høy nok luftfuktighet. Siden lav luftfuktighet ofte er et problem om vinteren, er det heller ikke så enkelt å vite hva problemene kommer av. Det er veldig enkelt å tro av at det kommer av været.
Det er naturligvis ikke helt feil, men det er ikke hele fasiten det heller. Luftfuktigheten varierer altså med utgangspunkt i temperaturforskjell – og hvor fort den endrer seg. Om vinteren kan det gå fra mildt til kaldt over natten, og da oppstår ofte disse problemene.
Det er mange ting som betyr at det kan være lav luftfuktighet der du er. Det er også slik at det skilles mellom to hovedtyper av disse tegnene, og det er noe du bør være spesielt oppmerksom på.

Problemer hos deg

Du kan faktisk merke det på deg selv når luftfuktigheten i rommet er altfor lav. Sannsynligheten for at dette dukker opp over natta på grunn av en liten endring i temperaturen ute, er veldig liten. Men hvis det er vedvarende bør du nok sjekke det ut.
Derfor kan det være ekstra lurt å følge med ansiktet ditt om vinteren. Det er her majoriteten av problemene vil oppstå, og det inkluderer både at huden, leppene og øynene dine blir tørrere. Det samme gjelder negler og hår, så det er ganske merkbart uten at vi tenker på det.

Problemer i selve hjemmet

Listen over problemer som kan oppstå hjemme hos deg ved lav luftfuktighet er ikke like lang som tegnene du kan kjenne fysisk på kroppen. Det er likevel noen ting du bør være oppmerksom på, og det er hvis det dukker opp sprekkdannelser som ikke har vært der før.
Sprekkdannelsene blir som regel synlig i de forskjellige typene treverk som rommene består av. Det vil altså si at unormale sprekker i enten parketten eller listene bør få varsellampene dine til å blinke. Hvis du har møbler av tre, kan det også oppstå her.

Ikke vær redd

Hvis du har opplevd dette uten å finne ut hvorfor det skjedde, så har du i hvert fall fått en liten pekepinn nå. Men du trenger ikke være redd, for det å ha lav luftfuktighet er ikke farlig på samme måte som en brann, for eksempel.
Lav luftfuktighet er altså ikke farlig. Det er bare veldig ubehagelig og handler mer om trivsel enn noe annet. Derfor er det absolutt fordelaktig for alle som bor i husstanden at dere finner ut av og fikser dette problemet ved å kjøpe en luftfukter.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo