Støvsuger test: De 10 beste støvsugerne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har støvsugeren du har hatt i noen år akkurat blitt ødelagt? Eller er det kanskje første gangen det er aktuelt med et nytt kjøp på 20 år? Da er det kanskje på tide med en ny støvsuger!

En støvsuger er et apparat som brukes for å gjøre rent der du bor. Og det finnes utrolig forskjellige typer, så her er det mye å velge i!

I denne produkttesten skal vi se på de forskjellige typene og kåre hvilken av disse som er beste støvsuger 2024!

Les også: Beste robotstøvsuger

Electrolux PD82-9BM – beste støvsuger 2024!

Electrolux PD82-9BM test

Electrolux PD82-9BM er en støvsuger av merket Electrolux. Produktets dimensjoner er en dybde på 44,2 cm, en bredde på 30 cm og en høyde på 23,8 cm. Dette utgjør en totalvekt på 6,93 kilo.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Denne støvsugeren fra Electrolux har en effekt på 600 watt, et lydnivå på 57 dB(A), en arbeidsradius på 12 meter og en pose som rommer hele 3,5 liter. Støvsugerens motor er altså svært effektiv, samt at det er flere positive elementer til stede i dette tilfellet.

Utseendemessig er også dette en tradisjonell støvsuger. Men det betyr ikke at Electrolux har spart på kruttet når det gjelder produktets smarte funksjoner. Electrolux PD82-9BM er utstyrt med både SmartMode-teknologi, PureSound-system og OneGo Power Clean-dyse.

I tillegg til dette er det to elementer som får dette produktet til å skille seg ut. Og det er støvsugerens bærehåndtak som er spesialformet slik at vekten fordeles jevnt utover. I tillegg er Electrolux PD82-9BM produsert av 55 % resirkulert materiale.

Fordeler:

 • Electrolux PD82-9BM er en støvsuger proppfull av smarte funksjoner. Det får dette produktet virkelig til å skille seg ut i mengden, og i dette tilfellet er det utelukkende positivt! Først og fremst er dette en kompakt støvsuger som det vil være enkelt å flytte på.
 • Støvsugeren er utstyrt med en effektiv motor da den har en effekt på så mye som 600 watt. Dette akkompagneres av et lydnivå på 57 dB(A), en ledning på 12 meter og en pose som kan holde så mye som 3,5 liter. Det betyr at du kan støvsuge stille i en stor radius!
 • Electrolux PD82-9BM er også utstyrt med flere smarte teknologier og systemer. Blant teknologien finner vi en OneGo Power Clean-dyse, som gjør det mulig for deg å bruke denne støvsugeren på alle typer gulv. Du kan altså ta den med deg til neste bolig!
 • I tillegg skal det nevnes at Electrolux har tenkt på miljøet når de produserte dette produktet. Denne støvsugeren består nemlig av 55% resirkulert materiale, så du tar et smart valg i forhold til miljøet om du velger å investere i denne støvsugeren.
Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av Electrolux PD82-9BM har ikke avdekket noen ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Electrolux
Lydnivå 57 dB(A)
Arbeidsradius 12 m
Pose Ja – 3,5 liter

Resultat

Electrolux PD82-9BM er en kompakt og miljøvennlig støvsuger, så dette er et produkt som uten tvil vil falle i smak hos mange miljøforkjempere.

Støvsugerens størrelse gjør at den vil være særdeles lett å ha med å gjøre. I tillegg er den utstyrt med en rekke forskjellige systemer, som gjør støvsugeren mer eller mindre unik.

I tillegg til de praktiske faktorene når du over et stort område på en mer eller mindre stillegående måte.

Summen av alle de praktiske funksjonene til denne støvsugeren, har gjort at vi har valgt å kåre denne støvsugeren til beste støvsuger 2024!

Miele Classic C1 PowerLine – SBAF3

MIELE Classic C1 Powerline test

Classic C1 PowerLine – SBAF3 er en støvsuger som leveres av produsenten Miele. Det er uvisst hvor stort dette produktet faktisk er, ettersom produktets dimensjoner ikke oppgis. Men vi vet i hvert fall at støvsugeren veier 5,85 kilo.

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren har en effekt på 800 watt og en arbeidsradius på 9 meter. Den store arbeidsradiusen er takket være at støvsugerens ledning er så lang. I tillegg har den en medfølgende pose som rommer 4,5 liter. Støvsugerens lydnivå er 79 dB(A).

Utseendemessig ser Classic C1 PowerLine – SBAF3 ut som en helt tradisjonell støvsuger. Den har et standard oppsett med to knapper, der den ene er en av-og-på knapp, mens den andre lar deg trekke ledningen inn igjen. Støvsugeren er altså veldig enkel å bruke.

Når du kjøper Classic C1 PowerLine – SBAF3 fra Miele, så vil du få et par munnstykker med på kjøpet. Denne støvsugeren har med andre ord flere bruksområder, da den kan brukes til å rengjøre både møbler og fuger.

Fordeler:

 • Det er mange fordeler med Classic C1 PowerLine – SBAF3. Som nevnt så har støvsugeren en effekt på 800 watt, noe som betyr at den har en svært effektiv motor. Det er et godt utgangspunkt for rengjøringen.
 • Classic C1 PowerLine – SBAF3 lover også godt i forbindelse med støvsugerens arbeidsradius og den medfølgende posens størrelse. Arbeidsradiusen er på hele 9 meter, og posen rommer 4,5 liter. Det betyr at du kan rengjøre et stort område uten problemer.
 • Støvsugeren fra Miele er en tradisjonell støvsuger som vil kunne brukes til å utføre oppgavene til en tradisjonell støvsuger på en veldig god måte. I tillegg er den blå, om muligheten til å velge farge er noe som er viktig for deg.
 • Med på kjøpet av Classic C1 PowerLine – SBAF3 får du to forskjellige munnstykker. Et møbelmunnstykke og et fugemunnstykke, noe som betyr at du kan bruke denne støvsugeren til å rengjøre både det ene og det andre i boligen din.
Ulemper:
 • Det er ingen av ulempene som avdekkes med Classic C1 PowerLine – SBAF3 som trekker helhetsinntrykket vi har av produktet betraktelig ned. Men vi nevner dem likevel.
 • Det er ikke uvanlig at en tradisjonell støvsuger har et lydnivå på mellom 60 og 80 dB(A). Classic C1 PowerLine – SBAF3 har et lydnivå på 79 dB(A). Dette er med andre ord ikke en stillegående støvsuger.
 • Her er vi også nødt til å nevne at informasjonen om produktets dimensjoner uteble, og det er ikke så veldig heldig.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Miele
Lydnivå 79 dB(A)
Arbeidsradius 9 m
Pose Ja – 4,5 liter

Resultat

Om du er på jakt etter en tradisjonell støvsuger, så vil Classic C1 PowerLine – SBAF3 være et godt valg. Særlig om du kan leve med et litt høyt støynivå når du bruker apparatet.

Classic C1 PowerLine – SBAF3 er en støvsuger som passer for deg som ønsker et tradisjonelt apparat med en litt sprekere farge enn man er vant til å se blant dagens utvalg.

Canvac CDS1700X

Canvac CDS1700X test

Canvac CDS1700X er en støvsuger av merket Canvac. Denne støvsugeren er 37 cm lang, 24 cm bred og 27 cm høy. Og den totale vekten til apparatet er 5,5 kilo.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Dette er en støvsuger som har en effekt på 700 watt og et lydnivå på 79 dB(A). Den har en arbeidsradius på 8 meter, og det følger med en pose som har en kapasitet på 2 liter.

Også Canvac CDS1700X bærer det tradisjonelle utseendet til en støvsuger. Den er gråfarget, og er bygd opp tilnærmet lik Classic C1 PowerLine – SBAF3 som vi så på ovenfor. Støvsugeren er utstyrt med to knapper, og du kan styre selv hvor sterk sugeeffekt du ønsker.

Med på kjøpet får du et kombinasjonsmunnstykke og noen ekstra rengjøringsmunnstykker så du kan bruke det til å rengjøre forskjellige flater i boligen din. I tillegg har du muligheten til å tilpasse lengden på støvsugerens teleskoprør, noe som er veldig praktisk.

Fordeler:

 • Det er alltid positivt med et produkt hvor man får oppgitt alt man lurer på. Her mangler det med andre ord ingen spesifikasjoner.
 • Her kan det også nevnes at Canvac CDS1700X har en effekt på 700 watt, og det betyr at også støvsugeren fra Canvac er av den kraftige slaget. Derfor er det ingen tvil om at dette apparatet vil fullføre oppgavene sine på en god måte.
 • Også Canvac CDS1700X er svært enkel i bruk. Den styres enkelt ved hjelp av to knapper, og apparatet kan tilpasses til den personen som skal bruke den. Er vedkommende en lav person så kan teleskoprøret minimeres uten problemer.
 • I tillegg følger det med flere rengjøringsmunnstykker. Det er en liten detalj som øker effektiviteten til Canvac CDS1700X umiddelbart.
Ulemper:
 • Det er to ting som skiller seg ut i forbindelse med Canvac CDS1700X. Og det er informasjonen ved rørende produktets lydnivå og posens kapasitet.
 • Canvac CDS1700X har et lydnivå på 79 dB(A), noe som akkurat er på grensen til hva en kan forvente av en tradisjonell støvsuger. Dette er altså ikke støvsugeren for deg om du ønsker et apparat som er mer eller mindre stillegående.
 • I tillegg er dette produktet utstyrt med en pose som rommer 2 liter. Dette er ganske lite, og vil kunne medføre at du er nødt til å tømme eller bytte pose med jevne mellomrom. Det er naturligvis en liten detalj i det store bildet, men litt upraktisk likevel.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Canvac
Lydnivå 79 dB(A)
Arbeidsradius 8 m
Pose Ja – 2 liter

 

Resultat

Canvac CDS1700X er en kompakt støvsuger, som det ikke vil være vanskelig å håndtere overhodet. Dette er et apparat alle og enhver kan lære seg med uten at de vil støte på veldig store problemer.

Selv om vår helhetsvurdering har avdekket noen få ulemper, så veier fordelene ved produktene opp for det. Det er ingen tvil om at ulempene er litt upraktiske, men generelt sett vil det bare ta noen minutter ekstra i ny og ne.

Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer

Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer test

Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer er en støvsuger fra Electrolux. Den har en dybde på 40,2 cm, en bredde på 30,8 cm og en høyde på 26,6 cm. Støvsugeren i sin helhet veier 7,03 kilo.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren fra Electrolux har en effekt på 600 watt, et lydnivå på 64 dB(A), en medfølgende pose på 3,5 liter og en arbeidsradius på 12 meter. Det er fire svært positive faktorer som får helhetsinntrykket av dette produktet til å skyte i været.

Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer er utstyrt med Motion Control System og et Multi-room system, noe som betyr at dette er en støvsuger som er designet for å følge ditt minste vink. Det er svært praktisk at dette ikke er noe du trenger å tenke på i nevneverdig grad!

Dette er en tradisjonell støvsuger med flere praktiske elementer. Et av dem er at støvsugeren S-bag er optimert slik at støvet ikke fester seg like lett under rengjøringen. Da slipper du å sette rengjøringsprosessen på pause for å rette på det hele tiden.

Fordeler:

 • Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer er en kompakt støvsuger som vil få deg til virkelig å like rengjøring. For den er ikke bare kompakt, den er også utstyrt med flere smarte systemer som gjør at støvsugeren følger etter deg uansett hvor du går.
 • Vi kan heller ikke la være å nevne at støvsugeren er av den av den særdeles effektive typen. Den har nemlig en effekt på 600 watt og en arbeidsradius på 12 meter. I tillegg har den et lydnivå på 64 dB(A), noe som betyr at den er veldig stillegående.
 • Støvsugeren har det tradisjonelle utseendet, noe som gjør den svært enkel å sette seg inn i etter at man har kjøpt den. Selv om dette er langt ifra et «must have», så er det alltid praktisk med et apparat det er enkelt å lære seg med og håndtere i tiden som kommer.
 • Takket være posen som rommer 3,5 liter, så trenger du heller ikke å bytte pose så ofte. Det er alltid svært praktisk.
 • Bissell Håndstøvsuger er en batteridrevet støvsuger, noe som betyr at den må lades opp i stedet for å være tilkoblet et strømuttak når den er i bruk. Det er svært praktisk, for da slipper du også å dra en lang ledning etter deg!

Ulemper:

 • Det er ingen nevneverdige ulemper med Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Electrolux
Lydnivå 64 dB(A)
Arbeidsradius 12 m
Pose Ja – 3,5 liter

Resultat

Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer er en tradisjonell støvsuger som dekker ethvert behov som du måtte i forbindelse med enkel rengjøring av boligen din.

Dette er en tradisjonell støvsuger som det er enkelt å lære seg med, samt at absolutt alt ligger til rette for en sømløs rengjøringsprosess. Så hvis det er akkurat dette du er på jakt etter, så kan vi virkelig anbefale Electrolux EUSC66-SB New Ultra Silencer fra Electrolux!

Bosch Unlimited Pro Animal

Bosch Unlimited Pro Animal test

Bosch Unlimited Pro Animal er en støvsuger som er produsert av Bosch. Dimensjonene på dette produktet er ukjent, og det gjelder også produktets vekt.

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren er et ledningsløst apparat, som er batteridreven. I stedet for å dra med en mange meter lang ledning så kan du enkelt lade opp batteriene. Det er batterier av typen Li-Ion 18 V.

Bosch Unlimited Pro Animal har en arbeidsradius, eller arbeidslengde på 30 minutter. Det er dersom du bruker støvsugerens normaltrinn. Bruker du turbotrinnet kontinuerlig, så vil arbeidslengden være på 8 minutter. Den er også utstyrt med en DigitalSpin motor.

Dette er en nymoderne støvsuger med et kompakt design, som gjør det svært brukervennlig. Det følger også med flere deler som gjør at støvsugeren kan brukes til å rengjøre forskjellige flater. Støvsugerens filter trenger heller aldri å byttes.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Bosch Unlimited Pro Animal er at støvsugeren er ledningsløs og batteridreven. Det forutsetter naturligvis at du husker å lade opp støvsugeren, men du slipper å snuble i støvsugerens ledning underveis i rengjøringsprosessen.
 • Bosch Unlimited Pro Animal er en støvsuger som er utstyrt med flere trinn, deriblant et normaltrinn og et turbotrinn. Bruk av turbotrinnet reduserer naturligvis arbeidslengden betraktelig, men det betyr at du får gjort jobben raskere.
 • Det kompakte designet gjør denne støvsugeren svært brukervennlig. Den er nemlig utstyrt med et filter som du aldri trenger å bytte, i tillegg til at det kan brukes til å gjøre rent på forskjellige flater. Dette er takket være ekstrautstyret som følger med produktet.
 • Dette er en poseløs støvsuger. Men til gjengjeld består den av en beholder som rommer 0,3 liter.
Ulemper:
 • Her er det flere produktspesifikasjoner som mangler. Det oppgis ikke noen informasjon om verken støvsugerens dimensjoner, vekt eller lydnivå. Og det er ikke positivt i det hele tatt.
 • Når det er sagt så skal det sies at resten av produktinformasjonen gir oss et inntrykk av at dette er et godt produkt uansett. Men mangelen på litt elementær informasjon gjør det utfordrende å skulle lande en fullverdig konklusjon.
 • Selv om Bosch Unlimited Pro Animal ikke er avhengig av en støvsugerpose for å fungere, så er det litt upraktisk at beholderen rommer så lite (0,3 liter).

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Bosch
Driftstid 30 minutter
Pose Nei – beholder på 0,3 liter
Effekt Batteridreven, Li-lon 18 V

Resultat

Til tross for manglende informasjon angående Bosch Unlimited Pro Animal sine dimensjoner, vekt og lydnivå, så vil vi likevel forsøke å gi en helgod helhetsvurdering av dette produktet.

Bosch Unlimited Pro Animal er en brukervennlig støvsuger som er batteridreven. I praksis betyr det at du er nødt til å lade opp støvsugeren før bruk, i stedet for at du er avhengig av å ha strøm når du skal bruke det.

Denne støvsugeren er utstyrt med flere trinn og flere munnstykker, noe som gjør Bosch Unlimited Pro Animal til en støvsuger med mange bruksområder. Det er svært praktisk, for da slipper du å gå til innkjøp av et stort antall produkter. I stedet får du alt i ett produkt!

Electrolux WQ81-PANIM

Electrolux WQ81-PANIM test

Electrolux WQ81-PANIM er en støvsuger fra Electrolux. Produktets dimensjoner er som følgende: 14 cm dyp, 111 cm bred og 25,5 cm høyde. I tillegg er støvsugeren utstyrt med en beholder på 0,3 liter, noe som utgjør en totalvekt på 4,9 kilo.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Det oppgis ikke hvor stor effekt støvsugeren har, og det er ingen tvil om at det er informasjon vi gjerne skulle hatt. Men det vi derimot vet, er at apparatet har et lydnivå på 80 dB(A) og en arbeidslengde på 53 minutter.

I tillegg til dette er støvsugeren utstyrt med forskjellige munnstykker og teknologier, som gjør dette til et særdeles effektivt produkt. Det er heller ingen tvil om at den mulige arbeidslengden på 53 minutter forsterker denne observasjonen.

Støvsugeren er dessuten designet med hensyn til de ergonomiske prinsippene. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mulige belastningsskader og lignende, da Electrolux har hatt dette i bakhodet når de utviklet dette produktet.

Fordeler:

 • Roidmi Nano P1 er en kompakt og håndholdt støvsuger. Det er svært praktisk, da den er godt egnet for forskjellige rengjøringsprosessen. Denne støvsugeren vil gjøre seg godt både hjemme hos deg eller andre steder som for eksempel bilen.
 • Hvis du velger å investere i denne støvsugeren så får du et produkt med en effekt på 60 watt. Selv om det ikke er den høyeste effekten vi har sett i denne testen, så betyr ikke det at det er dårlig. Det kommer godt med i enhver rengjøringsprosess uansett.
 • Her kan vi også nevne støvsugerens driftstid, som er på hele 25 minutter. I forhold til driftstidene vi har sett hittil i denne produkttesten, så er dette relativt lenge. Og det er naturligvis utelukkende positivt!
Ulemper:
 • Det er et par ulemper som viser seg i forbindelse med Electrolux WQ81-PANIM, og det gjelder produktets effekt og lydnivå, samt beholderens kapasitet.
 • Det oppgis ingen informasjon om støvsugerens effekt. Dette er ukjent. Når det gjelder lydnivået så er dette så høyt som det kan være på en støvsuger, noe som også er ganske upraktisk.
 • Når det gjelder beholderens kapasitet, så rommer den bare 0,3 liter. Men til gjengjeld er apparatet utviklet med en teknologi som gjør det mulig å fullføre rengjøringen før du må tømme beholderen.
 • Vi er også litt skeptiske når det gjelder produktets dimensjoner, da det oppgis at det er 14 x 111 x 25,5 cm. Ettersom det er en slank og håndholdt støvsuger, så er det litt rart. Målene samsvarer heller ikke med produktbildene, men det er mulig at det bare er en skrivefeil.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Electrolux
  Lydnivå 80 dB(A)
  Driftstid 53 minutter
  Pose Nei – beholder på 0,3 liter

  Resultat

  Electrolux WQ81-PANIM er en praktisk støvsuger, og det er ingen tvil i at dette apparatet vil gjennomføre enhver oppgave du setter den til med glans. Vi savner imidlertid litt informasjon vedrørende produktets effekt.

  I tillegg kan det nevnes at støvsugerens lydnivå er litt i det høyeste laget. Derfor er det svært uheldig for Electrolux i dette tilfellet, da dette er noe de fleste ikke ønsker å legge penger i. En stillegående støvsuger er heller å foretrekke!

  BISSELL Støvsuger MultiReach

  BISSELL Støvsuger MultiReach test

  BISSELL Støvsuger MultiReach er en ledningsløs støvsuger som er 14 cm dyp, 26 cm bred og 115 cm høy. Dette utgjør en totalvekt på 2,5 kilo, noe som vil gjøre denne støvsugeren veldig enkel å flytte på. Og det er naturligvis veldig praktisk!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Med en ledningsløs støvsuger som BISSELL Støvsuger MultiReach er du ikke avhengig av kontinuerlig tilgang til elektrisitet når du skal bruke den. Hovedgrunnen til det er at dette er en batteridreven støvsuger, som drives av 12 V batterier.

  Informasjon om støvsugerens lydnivå og arbeidsradius uteblir, noe som naturligvis er litt upraktisk. Men til tross for det så er dette en støvsuger som kan benyttes til å rengjøre både fliser, tepper og tregulv.

  De tradisjonelle støvsugerne som man drar etter seg på gulvet er som regel utstyrt med en pose. Men håndholdte støvsugere som denne har en beholder i stedet. Den må tømmes relativt ofte, da beholderen kun rommer 0,4 liter. Likevel er det det meste vi har sett hittil.

  Fordeler:

  • BISSELL Støvsuger MultiReach er en støvsuger med mange gode egenskaper. Det inkluderer blant annet en formidabel manøvreringsevne, noe som gjør denne støvsugeren svært praktisk i forbindelse med rengjøring på flater med mange kriker og kroker.
  • Ettersom dette er en håndholdt og ledningsløs støvsuger, så er du ikke avhengig av elektrisitet for å gjøre rent. Du er bare avhengig av det i en kortere periode mens du lader opp batteriet til støvsugeren. Og det er en svært praktisk detalj.
  • Detaljen ovenfor fungerer som en domino-effekt som andre elementer ved støvsugeren får dra nytte av. Blant elementene det gjelder er støvsugerens dimensjoner og vekt, da det er en kompakt og lett støvsuger som er enkel å ha med å gjøre.
  Ulemper:
  • Det er ikke veldig mange ulemper med dette apparatet, men det er et par som kan være verdt å merke seg. Og det er at informasjon om lydnivå og arbeidsradius uteblir. Det betyr at vi ikke vet hvor lenge du kan bruke den om gangen, eller hvor mye støy det blir her.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Bissell
  Type Batteridreven
  Vekt 2,5 kg
  Pose Nei – beholder på 0,4 liter

  Resultat

  BISSELL Støvsuger MultiReach er en støvsuger fra Bissell som kan brukes til å rengjøre på områder hvor en tradisjonell støvsuger kan ha vanskelig for å komme til. Men det er en smal sak for dette apparatet.

  Om du velger å investere i dette produktet så får du en støvsuger som kan brukes på alle flater. Bissell har gjort det mulig å gjøre rent på både fliser, tregulv og tepper med et og samme produkt. Og det er uten tvil en svært praktisk egenskap!

  Det eneste minuset i dette tilfellet er informasjonen vedrørende støvsugerens lydnivå og arbeidsradius som utblir, samt at beholder kun rommer 0,4 liter.

  Bosch BCH86PET2

  Bosch BCH86PET2 test

  Bosch BCH86PET2 er en støvsuger fra Bosch, og den er 18,5 cm dyp, 28,5 cm bred og 116 cm høy. Dette utgjør en totalvekt på 3,325 kilo, noe som betyr at dette er et kompakt og lett apparat.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Det foreligger ingen informasjon om apparatets effekt, utover at det er batteridrevet og avhengig av litium-ion batterier. I tillegg til dette har støvsugeren en beholder på 0,9 liter og en arbeidslengde på 60 minutter.

  I produktpakken finner du elementer som bidrar til å gjøre denne støvsugeren til en god investering. Med på kjøpet får du nemlig diverse munnstykker (møbelmunnstykke og fugemunnstykke), en slange, et håndtak og en skulderrem.

  Det sier seg selv at Bosch BCH86PET2 er et svært praktisk produkt. I tillegg til den imponerende produktpakken så er produktet utstyrt med forskjellige systemer som bare styrker denne obervasjonen, deriblant SmartSensor Control og RotationClean.

  Fordeler:

  • Bosch BCH86PET2 er en kompakt støvsuger som kan brukes til å rengjøre forskjellige steder i et og samme hus. Støvsugeren kan brukes til å rengjøre møbler så vel som fliser med fugemunnstykke. Og det er like praktisk her som det har vært hos de andre produktene.
  • I tillegg til en imponerende produktpakke kan Bosch BCH86PET2 beskrives som en støvsuger som er lett å ha med å gjøre. Det er på grunn av apparatets kompakthet og lette vekt, som gjør den til en favoritt hos mange.
  • Denne støvsugeren er dessuten utstyrt med flere smarte funksjoner, som sørger for at du kan stole på at apparatet vil fungere like godt hver eneste gang du skal bruke den. Det er takket være SmartSensor Control-funksjonen.
  Ulemper:
  • Vår helhetsvurdering av Bosch BCH86PET2 har avdekket kun en ulempe, og det er at informasjon om støvsugerens lydnivå uteblir. Vi vet dermed ikke hvor høyt støynivå det er på dette apparatet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Bosch
  Vekt 3,325 kg
  Pose Nei – beholder på 0,9 liter
  Driftstid 60 min

   

  Resultat

  Bosch BCH86PET2 er en tradisjonell ledningsløs støvsuger som vil være et godt valg. Særlig for deg som er på jakt etter en lett og enkel støvsuger som kan brukes til å rengjøre forskjellige områder i boligen din.

  I tillegg er dette en støvsuger hvor du ikke trenger å stille spørsmålstegn ved arbeidslengden, for den har en arbeidslengde på hele 60 minutter. Det er ganske imponerende!

  Cleanmate S930 Robotstøvsuger

  Cleanmate S930 Robotstøvsuger test

  Cleanmate S930 Robotstøvsuger er en robotstøvsuger av merket Cleanmate. Denne støvsugeren har en høyde på 8 cm og en diameter på 30 cm, noe som betyr at dette er en veldig kompakt støvsuger. Den veier dessuten bare 2,8 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Det er en robotstøvsuger, som er den typen støvsuger som tok verden med storm for noen år siden. Den er utstyrt med et støvdekteringssystem som gjør rengjøringsprosessen lekende lett. I tillegg er den veldig støysvak!

  Støvdekteringssystemet fører til at robotstøvsugeren lager en fast rute som den går, og det er en faktor som bidrar til at rengjøringen går mye raskere. Støvsugeren vet akkurat hvor den skal gå og hva den skal se etter, noe som sier seg selv at er svært praktisk!

  Cleanmate S930 kommer med et magnetbånd som gjør det mulig for deg å sette opp såkalte No Go-soner, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skal forsvinne. Dette er noe du kan styre enkelt via Cleanmate S930 sin app!

  Fordeler:

  • Det er mange fordeler med Cleanmate S930 Robotstøvsuger. Den første er naturligvis hvor kompakt støvsugeren er, takket være den lave høyden og diameteren.
  • Som en typisk robotstøvsuger sørger Cleanmate S930 for at rengjøringen skjer av seg selv. Det er i hvert fall slik det vil føles for de som bor i boligen siden de ikke trenger å gjøre like mye som de måtte før for å få det rent og ryddig.
  • Cleanmate S930 Robotstøvsuger er utstyrt med et støvdekteringssystem og et magnetbånd som sørger for at rengjøringen foregår så enkelt som mulig. Robotstøvsugeren vet hvor den skal gå og hvor den ikke skal gjøre noe. Den er i tillegg veldig støysvak!
  • Det er også veldig kult at det følger med en egen app til Cleanmate S930 Robotstøvsuger. Dermed er den veldig enkel å styre for den som gjør investeringen!
  Ulemper:
  • Det avdekkes ingen ulemper med Cleanmate S930 Robotstøvsuger i vår helhetsvurdering av produktet.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Cleanmate
  Lydnivå 60 dB(A)
  Driftstid 100 min
  Pose Nei – beholder på 5 dl

  Resultat

  Cleanmate S930 Robotstøvsuger er en robotstøvsuger, så det sier seg selv at dette er en praktisk investering i seg selv. Den er en liten, lett og batteridrevet robotstøvsuger som er svært enkel å ha med å gjøre, siden den kan styres via mobiltelefonen din!

  Ecovacs DEEBOT T9+

  Ecovacs DEEBOT T9+ test

  Ecovas DEEBOT T9+ er en robotstøvsuger på 35,3 x 35,3 x 9,4 cm, og den veier 12,4 kilo. Den er batteridrevet, en beholder på 0,42 liter og har et lydnivå på 67 dB(A). Støvsugerens arbeidsradius er imidlertid ukjent.

  Produktbeskrivelse

  Denne robotstøvsugeren er utstyrt med en rekke smarte funksjoner, som gjør det mulig å bruke denne støvsugeren til både støvsuging, feiing og mopping. Det er veldig praktisk! Støvsugeren fungerer godt på både tepper og gulv.

  Med på kjøpet får du også luftrenser, tømmestasjon hvor støvsugeren tømmer seg selv og en app som du kan bruke til å styre robotstøvsugeren. Den er også kompatibel med stemmekontroll!

  Fordeler:

  • Ecovas DEEBOT T9+ er en støvsuger som går av seg selv, på lik linje som de resterende robotstøvsugerne på markedet. Den drives av batterier som kan lades opp, og det følger med en egen ladestasjon som støvsugeren vil returnere til etter at oppdraget er fullført.
  • Denne robotstøvsugeren har flere bruksområder. Takket være de forskjellige funksjonene som er integert i støvsugeren, så kan den ta seg av både feiing og mopping i tillegg til støvsuging. I tillegg kan den gjøre det på de fleste overflater, tepper som gulv!
  • Etter utført oppdrag vil Ecovas DEEBOT T9+ returnere til stasjonen sin og tømme seg automatisk. I praksis betyr det at du ikke trenger å tømme den mer enn én gang i måneden! I tillegg kan du styre den fra mobiltelefonen din.
  • Om du er litt skeptisk på robotstøvsugere med tanke på at de ikke etterlater seg samme lukten som en tradisjonell mopp, så er ikke det et problem med denne robotstøvsugeren. Ecovas DEEBOT T9+ har nemlig en integrert luftrenser som etterlater seg en god lukt!
  Ulemper:
  • Det eneste vi savner i dette tilfellet er informasjon om produktets arbeidsradius eller arbeidslengde. Men når det er sagt, så er dette en liten detalj som drukner litt i alle de andre positive elementene.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Ecovacs
  Lydnivå 67 dB(A)
  Vekt 12,4 kg
  Pose Nei – beholder på 0,42 liter

  Resultat

  Ecovas DEEBOT T9+ er en robotstøvsuger som imponerer på alle områder. Den kan både støvsuge, feie og moppe både tepper og gulv.

  Du kan styre den via en app på mobiltelefonen din, eller ved hjelp av din egen stemme takket være tjenester som Google Assistent og lignende. Det kan også nevnes at denne støvsugeren tømmer seg selv slik at du ikke trenger å gjøre det hver eneste dag.

  Sistnevnte er særlig praktisk med tanke på at beholderen ikke rommer mer enn 0,42 liter. Dette er uten tvil det produktet som trekker det lengste strået i forbindelse med robotstøvsugerne!

  Nyttig å vite om støvsugere

  Er du på jakt etter en ny støvsuger som du skal investere i? Da er det viktig at du tar deg god tid til å studere de små detaljene, for i dette tilfellet er dette faktisk noe av det viktigste du kan gjøre.

  Når du skal kjøpe ny støvsuger må du være oppmerksom på støvsugerens kvalitet og ekstrautstyr, samt hvordan det aktuelle produktet oppfyller dine behov. Om du er på jakt etter en støysvak støvsuger, så hjelper det ikke å kjøpe en med et lydnivå på 80 dB(A).

  Når noen skal kjøpe ny støvsuger er det fort gjort å gå for det første og det beste, eller et av de mest kjente merkene. Og særlig om det har oppstått et akutt behov, så er det ikke uvanlig at man ikke tenker seg om. Men det vil uten tvil lønne seg å ha litt is i magen!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo