Sodastream test: De 7 beste kullsyremaskinene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Her vil vi undersøke og teste sodastreams. Vi går gjennom de forskjellige alternativene som selges og kårer også beste sodastream 2024.

Sodastream Genesis – BEST I TEST SODASTREAM

SodaStream Genesis MegaPack test

Sodastream Genesis er en kullsyremaskin som blir produsert av Sodastream. En sodastreamer er det vi på norsk kaller en kullsyremaskin. Det vil si at du kan få det litt kjedelige vannet som du tapper fra din egen kran hjemme til å bruse skikkelig.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Denne kullsyremaskinen er 13,2 cm bred, 23,2 cm dyp og 41,2 cm høy. Dette er 2,70 kilo som er pakket inn i et tidløst design.

Med på kjøpet får du også forskjellige flasker i svart og hvit som passer til maskinen. Det er to 1-liters PET-flasker og to 0,5-liters FUSE-flasker. Hvis estetikk er noe som er viktig for deg, så kommer flaskene i det samme tidløse designet som maskinen.  

Sodastream slår dessuten et slag for miljøet. Disse flaskene er nemlig gjenbrukbare, så når de ikke kan brukes lenger sorterer du det bare som plastavfall. Du sparer både penger og er miljøbevisst ved å kjøpe en kullsyremaskin med et sett flasker. Det er jo en vinn-vinn-situasjon for både deg og miljøet!

I tillegg til disse flaskene får du en karbondioksidpatron. Det gjør at du kan kose deg med opptil 60 liter kullsyreholdig drikke før du må kjøpe en ny. Du får også en bruksanvisning, noe som er veldig praktisk når du skal sette deg inn i hvordan denne kullsyremaskinen fungerer.

Vi har tatt utgangspunkt i den hvite varianten av Sodastream Genesis Megapack, men hvis du heller foretrekker svart, så kan du kjøpe den i den fargen også.

Testresultat

Sodastream Genesis Megapack fra Sodastream er et gjennomført produkt, og produsenten har hatt både forbrukeren og miljøet i fokus.

En helhetlig vurdering av dette produktet viser at det er utelukkende flest fordeler, og vi kan derfor si at denne kullsyremaskinen er et godt alternativ til deg som er opptatt av å være sunn, spare penger og bry deg om miljøet. Med denne kullsyremaskinen kan du gjøre alt dette og mer med. Vi kårer Genesis Megapack til beste sodastream 2020.

Fordeler:

 • Den generelle fordelen med en kullsyremaskin er at du kan spare penger og aldri trenger å kjøpe en eneste flaske med kullsyrevann igjen. Du kan nemlig ordne det selv hjemme! Det er en selvfølge at en kullsyremaskin er litt dyrere enn vanlig flaskevann, men i det lange løp vil du uansett være verdt det.

 • Denne kullsyremaskinen fra Sodastream har et tidløst design, som gjør at designet vil passe til enhver person som spekulerer i om de skal kjøpe en kullsyremaskin.

 • Hvis du kjøper denne kullsyremaskinen får du med hele 4 flasker med på kjøpet. Disse flaskene er gjenbrukbare og resirkulerbare, noe som er bra for både lommeboken og miljøet. Du får også en karbondioksidpatron på 60 liter, så her får du definitivt en fin mengde for pengene. I tillegg får du en bruksansvisning.

 • Det er også veldig fint at denne kullsyremaskinen fra Sodastream kommer i flere farger. Den finnes i både svart og hvit, og så er det hvilken farge som du liker best som er den avgjørende faktoren her.

Ulemper:

 • Det er ingen åpenbare ulemper som avdekkes når vi gjør en helhetlig vurdering av dette produktet fra Sodastream.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sodastream

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

4

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Sodastream Source White

Sodastream Source White

Aller først vil vi nevne at Sodastream Source regnes for å være en av verdens mest prisbelønte kullsyremaskiner. De ble faktisk kåret til vinnere av en rekke konkurranser i 2014, på grunn av hvordan produktet var designet.

Produktbeskrivelse

Sodastream Source White er en kullsyremaskin som blir produsert av Sodastream. Dette er en kullsyre maskin som veier 3,44 kilo som er designet av Yves Behar. Det er en sveitsisk designer som er opptatt av bærekraftig utvikling.

Det er ikke oppført noen informasjon om kullsyremaskinens dimensjoner utover det, men vi kan jo heller fokusere litt mer på dens andre detaljer. Kullsyremaskinen er nemlig designet med noen ståldetaljer, og det gjør et veldig godt inntrykk.

Med på kjøpet får du en 1-liters FUSE-kullsyreflaske. Denne flasken kan alene erstatte opptil 1000 plastflasker og bokser i året, så du kan spare veldig mye penger ved å investere deg i en slik kullsyremaskin. Du slipper også stresset med å måtte pante flasker og bokser etterpå, for denne kullsyreflasken kan du bruke flere ganger.

Kullsyremaskinen fra Sodastream har også en veldig praktisk funksjon. Det er en snappfunksjon, som gjør at du ikke trenger å skru flasken fast i maskinen fysisk. Den ‘’smeller’’ bare på plass, noe som gjør maskinen veldig enkel å bruke. Du trenger ikke gjøre stort annet enn å fylle vann på flasken og strekke den mot maskinen.

I tillegg til selve kullsyremaskinen og kullsyreflasken får du også én kullsyresylinder. Den inneholder opptil 60 liter boblevann, så du kan fylle opp flasken din hele 60 ganger før du må kjøpe ny. Det er ganske mye!

Denne kullsyremaskinen fra Sodastream Source har også et veldig rent og pent design i hvitt. Men du kan også få kjøpt den i svart, hvis du heller foretrekker den fargen.

Testresultat

Sodastream Source White fra Sodastream er enda et produkt som er gjennomført med både forbrukeren og miljøet i fokus. Også her er gjennomføringen veldig god.

Helhetsvurderingen av dette produktet viser at maskinen kommer med mange fordeler. Det er også noen ulemper, men det er bare småting som ikke trekker helhetsinntrykket ned i veldig stor grad. Dette er altså en god investering som både vil spare lommeboken din og miljøet.

Fordeler:

 • Også kullsyremaskinen fra Sodastream har et rent og pent design. Dette er noe som fører til at maskinen vil passe inn på ethvert kjøkken uansett hvem det er som bor der. Det er også veldig praktisk at du kan velge mellom fargene svart og hvit, slik at du kan får en kullsyremaskin i kanskje din egen favorittfarge.

 • Med på kjøpet av denne kullsyremaskinen får du med én FUSE-kullsyreflaske. Denne kan du bruke om og om igjen, i tillegg til at den resirkulerbar hvis det noen gang skulle bli nødvendig å kaste den. Det er bra for både lommeboken og miljøet! Ellers får du en karbondioksidpatron på 60 liter, og det er en ganske fin mengde.

Ulemper:

 • Den helhetlige vurderingen av Sodastream Source White avdekker ingen store ulemper. Men hvis vi derimot skal være litt pirkete, så kan nevnes at maskinens dimensjoner ikke er oppgitt. Dessuten kommer maskinen bare med en flaske, men samtidig er kullsyresylinderen like godt, så det veier litt opp for det.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sodastream

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

1

 

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Aqvia Balance Snow White

Balance Snow White test

Aqvia Balance Snow White produseres av Aqvia. Det er en kullsyremaskin som er den 14,3 cm bred, 26,6 cm dyp og 43,6 cm høy. I tillegg veier den 2,90 kilo. Dette produktet er fra produktserien Aqvia Balance, som er kjent for sin gode kvalitet.

Produktbeskrivelse

Denne kullsyremaskinen har blitt produsert i Sverige, og bærer et design som er både rent og pent. Maskinens overflate er av ABS-materiale, og i tillegg er den utstyrt med softcell-detaljer.

Kullsyremaskinen fra Aqvia er veldig enkel å bruke, og gir deg muligheten til å forvandle vanlig kranvann til boblende kullsyrevann. Det gjøres ved å trykke på en enkelt knapp, og så er vannet ditt klart i løpet av noen få sekunder. Dette er noe som er veldig praktisk, for da slipper du å kjøpe og pante flasker hele tiden.

Hvis du kjøper Aqvia Balance Snow White, får du ikke bare en kullsyremaskin. I tillegg får du én 1-liters flaske og én kullsyrepatron med på kjøpet. Dette er også praktisk, da du kan begynne å bruke den med en gang etter at du har hentet den på postkontoret.

Men hvis du mot formodning ikke er så glad i fargen hvit, så produseres også Aqvia Balance i svart. Det er veldig fint for de som har spesifikke preferanser når det gjelder hvilken farge kjøkkenapparatene skal ha.

Testresultat

Med dette produktet prøver produsenten Aqvia å gjøre kullsyreholdig drikke både enkelt og billig for forbrukeren. Det er veldig bra, og det er uten tvil et vellykket forsøk.

Vi har gjort en helhetsvurdering av dette produktet, som viser et produkt med mange positive elementer. Det mangler dog informasjon om hvor stor den medfølgende kullsyrepatronen er. Det hadde vært nyttig informasjon, men dette påvirker ikke det ellers positive inntrykket i stor grad.

Hvis du ønsker et produkt som er enkelt å bruke, så er det kanskje nettopp Aqvia Balance Snow White du burde sjekke ut.

Fordeler:

 • I likhet med de andre produktene, har Aqvia produsert et produkt med god kvalitet. Selve produktet har også et rent og pent design, som gjør at det enkelt kan skli inn blant de andre kjøkkenapparatene dine fargemessig. Men skulle det være slik at du foretrekker svart, så kan du som sagt få kjøpt den i svart også.

 • Det er også veldig positivt at selve kullsyremaskinen er enkel å bruke. Dette gjør at Aqvia har potensiale til å treffe en større målgruppe enn de ville gjort hvis dette var et produkt som ikke var like lett å lære seg med.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen store ulemper når det gjøres en helhetlig vurdering av Aqvia Balance Snow White, men det kan likevel nevnes at det ikke er oppført noen informasjon om hvor stor kullsyrepatronen er, eller hvilken type flaske det er som følger med på kjøpet.

 • Dette er ikke noe som nødvendigvis drar helhetsinntrykket ned i betydelig grad, men det hadde vært praktisk informasjon i en vanskelig avgjørelsesprosess.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Aqvia

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

1

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Aarke Kullsyremaskin

Aarke Kullsyremaskin test

Aarke Kullsyremaskin produseres av Aarke. Det er en kullsyremaskin som er 26 cm bred, 15,2 cm dyp og 42 cm høy. I tillegg veier den 1,67 kilo, noe som betyr at dette er et kompakt og lett apparat. Kullsyremaskinens kabinett består 100% av rustfritt stål, og Aarke er faktisk den første produsenten til å gjøre akkurat det.

Produktbeskrivelse

Men kullsyremaskinen er ikke bare kompakt. Den er nemlig enkel å bruke også. For å lage kullsyrevannet ditt, trenger du bare å skru den medfølgende flasken fast i apparatet. Deretter må du trykke på spaken, og når den begynner å summe så er kullsyrevannet ditt ferdig. Deilig og smakfullt vann på veldig kort tid!

Den medfølgende flasken er BPA-fri, men det er dog det eneste som følger med dette produktet. Hvis du kjøper Aarke Kullsyremaskin, så må du kjøpe en kullsyrepatron i tillegg.

Med dette produktet får du også mange valgmuligheter. Hvis du ikke synes at en svartfarget kullsyremaskin vil ta seg så godt ut på kjøkkenet ditt, så trenger du altså ikke å bekymre deg. Det er faktisk slik at Aarke Kullsyremaskin kommer i fire andre farger også. Det er hvit, stål, kobber og messing, så her får du mange muligheter!

Testresultat

Aarke Kullsyremaskin fra Aarke er et produkt med mange fine egenskaper som legger stor vekt på at forbrukere er forskjellig, og at det er helt greit. Det er en veldig fin holdning!

Etter å ha gjort en helhetlig vurdering av dette produktet, ser vi at det fører mye positivt med seg. Det er imidlertid slik at du må kjøpe kullsyrepatron i tillegg, så hvis ‘’alt inkludert’’-konseptet er viktig for deg, har du kanskje lyst til å fortsette letingen. Men dette er like fullt et godt produkt!

Fordeler:

 • Aarke Kullsyremaskin er det første produktet i verden som har rustfritt stål som eneste materiale. Det er både innovativt og miljøvennlig, ettersom det er det første produktet til å gjøre det og det vil føre til at produktet har lang levetid.

 • Det rustfrie stålet er pakket inn i et kompakt og enkelt design. Det er faktorer som gjør dette produktet til et plassbesparende apparat, og det er veldig praktisk for et produkt som hører hjemme på kjøkkenbenken til enhver tid.

 • Det er også veldig fint at flasken som du får med på kjøpet er BPA-fri.

 • Produsenten Aarke har også tenkt på at forbrukerne kanskje har forskjellige fargetemaer på kjøkkenene sine, for de har produsert denne kullsyremaskinen sin i flere forskjellige farger. Ikke bare svart og hvit, men også i stål, kobber og messing, så her er det noe for enhver smak. Det er en liten, men veldig fin detalj!

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Aarke Kullsyremaskin avdekker en ulempe med dette produktet. Det er at det ikke følger med en eneste kullsyrepatron hvis du kjøper denne maskinen. Den må du altså kjøpe i tillegg. Men når det er sagt, så koster ikke en kullsyrepatron koster mange kroner, men det hadde vært fint om det fulgte med.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Aarke

Kullsyrepatron

Nei

Antall flasker

4

 

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Sodastream Spirit Megapack

SodaStream Spirit MegaPack test

Sodastream Spirit Megapack er en kullsyremaskin som produseres av Sodastream. Med sin 13 cm brede, 18,4 dype og 42,5 cm høye konstruksjon vil den gi deg muligheten til å lage mange forskjellige typer mineralvann. I tillegg til en slank og høy konstruksjon, er bærer den et enkelt og fint design.

Produktbeskrivelse

Dette produktet er en megapack variant, så her får du mye ekstrautstyr for pengene. I tillegg til kullsyremaskinen får du to 1 liters flasker, én 0,5 liters flaske og én kullsyrepatron. Du får selvsagt også en bruksanvisning som skal lære deg hvordan du bruker den nye kullsyremaskinen din.

Sodastream tenker også på miljøet når de produserte dette produktet. De medfølgende flaskene er nemlig laget av gjenbrukbart materiale, som gjør at du kan bruke dem igjen og igjen. Med disse flaskene sparer du altså både penger og miljøet.

Denne kullsyremaskinen er dessuten utstyrt med en snappfunksjon. Det er som sagt en funksjon som gjør maskinen veldig enkel å håndtere. Du trenger nemlig ikke skru flasken inn i festet på maskinen. I stedet låser du den bare fast, og da er alt klart til å fylle vannet ditt med kullsyre.

Hvis du imidlertid tenker at en megapack blir litt for stor i forhold til forbruket ditt, så får du også Sodastream Spirit i en vanlig variant. Den vanlige varianten kommer dessuten ut i både hvit og svart, hvis du har noen spesifiserte preferanser når det gjelder falgevalg.

Testresultat

I likhet med flere av sine andre produktet, har Sodastream fokusert på både forbrukeren og miljøet når de produserte Sodastream Spirit Megapack. Kullsyremaskinens elementer forteller oss at det er et produkt som er et pent, plassbesparende og praktisk produkt.

Helhetsvurderingen viser dessuten at dette produktet ikke har noen ulemper som det er verdt å nevne. Det fører til at vi atter en gang står med et produkt som gjør en veldig fin figur i vurderingsprosessen.

Det kan derfor sies at hvis du liker velsmakende mineralvann, i tillegg til at du ønsker å gjøre noe bra for miljøet samtidig som du sparer litt penger selv, så er Sodastream Spirit Megapack et produkt som lar deg gjøre alle disse tingene.

Fordeler:

 • I likhet med Sodastream Genesis Megapack er dette en kullsyremaskin som gir deg muligheten til å glede din egen lommebok og verdenen rundt deg. Det er mulig ettersom de medfølgende flaskene er gjenbrukbare. En kullsyremaskin er som sagt litt dyrere enn en flaske med vann, men i det lange løp vil du spare penger på det.

 • Det følger imidlertid ikke bare med en flaske, så du trenger ikke å stresse med den ene flasken alltid må være klar til bruk. Med på kjøpet av denne kullsyremasknen får du nemlig tre flasker, og de er i to forskjellige størrelser.

 • Sodastream Spirit Megapack er en kullsyremaskin med et rent og pent design, noe som betyr at den vil gli rett inn i mengden på enhver kjøkkenbenk. Du kan også velge hvor stor og hvilken farge maskinen din skal være.

Ulemper:

 • En helhetlig vurdering av Sodastream Spirit Megapack, viser at det ikke er noen nevneverdige ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sodastream

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

3

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Sodastream Jet Black

BM450 Brødbakemaskin test

Sodastream Jet Black er en kullsyremaskin som produseres av Sodastream. Denne kullsyremaskinen er 2,59 kilo, men resten av maskinens dimensjoner er ukjent. Men den ser imidlertid ut til å være en maskin med et pent og klassisk design, så den gir et veldig greit førsteinntrykk.

Produktbeskrivelse

Denne kullsyremaskinen markedsføres som en maskin som er enkel å bruke, men det står ikke oppgitt så veldig mye informasjon om hvordan den brukes. Hvordan fester du for eksempel flasken til maskinen? Er den enkle kullsyremaskinen utstyrt med en snap lock funksjon, eller er det en helt annen funksjon?

Hvis du kjøper denne kullsyremaskinen, så får du uansett med en 1 liters PET-flaske og en 60 liters kullsyrepatron med på kjøpet. Det betyr at du kan lage deg hele 60 flasker med velsmakende og boblende mineralvann før du må skaffe deg en ny.

Sodastream Jet Black føyer seg uten tvil inn i rekken som et produkt som gjør noe bra for både deg som forbruker og verdenen du lever i. Ved å skaffe deg en kullsyremaskin, trenger ikke du som forbruker å kjøpe enorme mengder med diverse flasker og bokser. PET-flasken kan nemlig brukes om og om igjen. Da sparer du både penger og gjør noe bra for miljøet.

Testresultat

I likhet med andre produkter fra denne produsenten, er Sodastream Jet Black et produkt med et klassisk utseende som ikke tar altfor mye plass. Ved å kjøpe dette, får du muligheten til både å spare penger og tid, samt å gjøre noe fint for miljøet.

Med det mener vi selvsagt at du slipper å kjøpe vanlige vannflasker og diverse bokser hver eneste dag eller flere ganger i uka, siden du har alt du trenger hjemme. Dette er jo også noe som er en miljøvennlig handling.

En helhetsvurdering av dette produktet viser likevel at kullsyremaskinens dimensjoner ikke er oppgitt. Det fører til at dette er et produkt som gjerne passer best til deg som har ubegrenset plass på kjøkkenbenken, med mindre du kan vente til du mottar bruksanvisningen til å finne det ut.

Fordeler:

 • Denne kullsyremaskinen fra Sodastream har en klassisk konstruksjon i svart, så den har definitivt muligheten til å ta seg godt ut uansett hvilken kjøkkenbenk den havner på. Det er en veldig praktisk egenskap når det gjelder slike kjøkkenapparater.

 • Det er også praktisk at du får en flaske med på kjøpet. Den kan både brukes igjen og igjen, i tillegg til at den er resirkulerbar den dagen du ikke har bruk for den lenger. Med på kjøpet får du også en 60 liters kullsyrepatron, noe som gir deg deilig mineralvann hver dag i to måneder. Det avhenger selvsagt av hvor mye du drikker.

Ulemper:

 • Det er ikke noen store ulemper med Sodastream Jet Black, men det kan nevnes at det ikke er oppgitt informasjon om verken kullsyremaskinens dimensjoner og hvordan den fungerer.

 • Det er imidlertid ikke slik at manglende dimensjoner spiller en veldig stor rolle. Når det gjelder hvordan maskinen virker, så får du nok vite i bruksanvisningen. Men dette hadde uansett vært informasjon som hadde praktisk å vite på forhånd.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sodastream

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

1

Kitchenaid Artisan Sodastreamer

Kitchenaid Artisan Sodastreamer test

Kitchenaid Artisan Sodastreamer er en kullsyremaskin som produseres av Kitchenaid, og den er en del av produktserien Artisan. Kullsyremaskinen er 20 cm bred, 27,9 cm dyp og 45,4 cm høy. Den har en vekt på 9,48 kilo.

Produktbeskrivelse

Dette er en kullsyremaskin som definitivt skiller seg fra de andre designmessig. Denne kullsyremaskinen er lagt av presstøpt aluminium, i tillegg til at den er designet med noen designmessige pene detaljer.

På grunn av kullsyremaskinens design ansees den for å være en av flotteste modellene som det er mulig å få kjøpt på markedet. Det er også noe som gjenspeiles i prislappen, for denne har en litt stivere prislapp enn noen av de andre vi har sett på.

Men når det er sagt, så får du også et robust og praktisk produkt for pengene. Denne kullsyremaskinen har en innebygd trykkmåler som du kan bruke til å bestemme selv hvor mye kullsyre du ønsker å tilsette i vannet ditt. Dette gjøres ved å trykke ned håndtaket som er på siden av maskinen.

Kullsyremaskinen drives av tre AAA-batterier, og de aller første batteriene som brukes på maskinen følger med på kjøpet. I tillegg til det får du også en 60 liters kullsyrepatron og en 1 liters flaske. Det er veldig praktisk, ettersom du kan begynne å bruke den umiddelbart. Flasken holdes på plass i maskinen ved en snappfunksjon.

Det er ikke bare kullsyremaskinens konstruksjon og design som gjør den kul. Du kan også her velge mellom to forskjellige farger, men det er en valgmulighet litt utenfor det vanlige. I denne produkttesten har vi tatt utgangspunkt i den svarte varianten, men den fås også kjøpt i en rød metallic farge. Det er kult!

Testresultat

Kitchenaid Artisan Sodastreamer er et gjennomtenkt produkt som er både robust, praktisk og kult. Robust konstruksjon, praktisk håndtering og kule fargemuligheter. Det er imidlertid ikke bare vel gjennomtenkt, det er godt gjennomført også.

Basert på et fint helhetsinntrykk, kan vi da si hvis de tre nevnte elementene er noe av det som står på ønskelisten din angående din perfekte kullsyremaskin, så bør du definitivt sjekke ut dette produktet fra Kitchenaid, for å gjøre en god investering.

Fordeler:

 • Kitchenaid Artisan Sodastreamer har en robust og pen konstruksjon. I kombinasjon med flere designmessige detaljer får dette maskinen til å skille seg ut på en utelukkende positiv måte.

 • Denne kullsyremaskinen er også veldig enkel å håndtere. Den har en snappfunksjon som holder flasken på plass, og kullsyretrykket varierer du selv med håndtaket som sitter på siden av maskinen.

 • Det følger altså med en flaske, hvis du kjøper dette produktet. Det er veldig praktisk, men dog ikke det eneste som følger med. Du får også med en kullsyrepatron og de tre AAA-batteriene som brukes til å drive maskinen.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med dette produktet når vi gjorde en helhetlig vurdering av det. Men det kan uansett nevnes at dette produktet ikke er av den letteste typen, så det kan være lurt å tenke gjennom og finne en plass hvor maskinen kan stå fast, før du bestemmer deg for å investere.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Kitche Aid

Kullsyrepatron

Ja

Antall flasker

1

 

Hvorfor kjøpe en Sodastream?

Etter å ha lest en produkttest om flere sodastreamere, eller kullsyremaskinene som det kalles på norsk, er det forståelig at det kan gå litt i surr. Det er egenskaper og elementer som opptrer igjen og igjen hos mange av produktet. Kanskje du til og med etterhvert ikke er helt sikker på hvorfor du vurderte en slik maskin.

Men det er nettopp det denne delen av teksten skal handle om. Her skal vi forsøke å samle alle de løse trådene, slik at begrunnelsen for å kjøpe en kullsyremaskin fremstår enklere og mer systematisert enn når det gjentas og gjentas i løpet av teksten.

Den aller første grunnen er selvsagt at det er sunt, men det har du garantert hørt før. Vann er sunt året rundt, og noen liker vann med kullsyre. Ved å kjøpe en kullsyremaskin får du altså nesten ubegrenset tilgang til vann med kullsyre. Da trenger du nemlig ikke å kjøpe flaskevann på butikken hele tiden.

Det fører oss imidlertid over til neste punkt på listen. Å ha en kullsyremaskin er så mye billigere for deg og lommeboken. Det høres kanskje spinnvilt ut, men det er faktisk sant. Gjør et overslag over hvor mye penger du bruker på flaskevann i løpet av ett år, og se deretter på prisen til en kullsyremaskin. Det er billigere, ikke sant?

Ved å redusere på antall flasker som du kjøper blir det også mye enklere og mindre slitsomt å gå på butikken. Du trenger jo ikke å gjennomføre en oppvarmingsøkt før du går inn, for posene er ikke like tunge lenger. Det kan faktisk også føre til at handleturen blir mye morsommere da.

Sist men ikke minst, en kullsyremaskin vil også hjelpe deg å gjøre noe som er bra for miljøet. Med en kullsyremaskin får du nemlig en eller flere gjenbrukbare flasker med på kjøpet, og da vil du automatisk kaste mindre.

Med andre ord, en enkel og morsom kullsyremaskin vil gjøre både lommeboken og miljøet godt, og det finnes vel lite som er bedre enn det?

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo