Melkeskummer test: De 6 beste melkesteamerne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Når vi bestiller kaffe på en kaffebar, café eller lignende, så spør alle om det samme. Med eller uten skum? Dette er dog en luksus som du ikke får hjemme hos deg selv, for det er ikke alle som har utstyret som trengs for å lage dette.

Så det kan godt hende at du har sittet ved kjøkkenbordet ditt hjemme og drukket kaffe, og plutselig har du kjent på et voldsomt savn etter skummet du får på kaffebaren. For det er noe som mangler, ikke sant?

Det finnes imidlertid en relativt enkel løsning på dette problemet! Og det er å skaffe seg en melkeskummer. Det er et apparat du kan bruke til å lage ditt eget melkeskum til kaffen, kakaoen. Eller så kan den brukes kun til å varme opp melken din, om det er noe du liker.

I denne testen har vi valgt ut melkeskummere fra 6 forskjellige merker. Disse skal vi gå nærmere innpå nedenfor, og blant disse 6 produktene skal vi finne ut hvilket produkt vi mener det er som fortjener tittelen «beste melkeskummer 2024»!

Spuma Melkeskummer – beste melkeskummer 2024

Severin Spuma melkeskummer test

Spuma Melkeskummer er en melkeskummer fra merket Severin. Produsenten har brukt stål som materiale i produksjonen av dette produktet. Melkeskummeren har en bredde på 15,5 cm, en dybde på 19,5 cm og en høyde på 25 cm.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Spuma Melkeskummer er en elektrisk melkeskummer, og det betyr at den er avhengig av å være tilkoblet til strøm for at den skal kunne skumme melk i det hele tatt. Og det kan den gjøre ved hjelp av effekten som er på 500 watt.

Denne melkeskummeren fra Severin har en kapasitet på 0,7 liter, så den kan ordne en god mengde med melkeskum til deg. Og det er helt og holdent opp til deg om melkeskummet er varmt eller kaldt. For Spuma Melkeskummer kan utføre begge disse oppgavene.

Spuma Melkeskummer er utstyrt med en kanne som er kompatibel med induksjon, og derfor kan brukes til å varme opp melk, sjokolade og skum til en kopp med deilig varm kakao. Etterpå kan du sette kannen rett i oppvaskmaskinen, da den tåler oppvaskmaskinvask.

Fordeler:

 • Spuma Melkeskummer sine dimensjoner forteller oss at dette er en liten melkeskummer, og dermed vil den ikke ta veldig stor plass på kjøkkenbenken. Et produkt som er plassbesparende, er svært praktisk å ha i samlingen sin!
 • Dette er en melkeskummer med flere bruksområder. Det å skumme melk er nemlig ikke det eneste den gjør. For den kan også brukes til å varme opp melk uten skum. Hvis du vil kan du tilsette kakaopulver til melken, og da vil melkeskummeren gi deg kakao.
 • Denne melkeskummeren har en effekt på 500 watt, noe som betyr at den er relativt kraftig til å være så liten. Og det er naturligvis positivt. I tillegg har melkeskummeren en kapasitet på 0,7 liter, noe som betyr at du kan lage flere porsjoner med det du skal lage.
 • Rengjøringsprosessen vil også være veldig enkel med Spuma Melkeskummer. Grunnen til det er at kannen som følger med dette apparatet tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Du trenger med andre ord ikke å stå for rengjøringsprosessen selv, kun i veldig liten grad!
Ulemper:
 • I forbindelse med Spuma Melkeskummer oppgis det ingen informasjon rundt produktets vekt, men dette er en liten detalj som ikke spiller veldig stor rolle. Resten av produktets dimensjoner tegner det bildet vi trenger for å vurdere dette produktet.
 • Det er med andre ord ingen nevneverdige ulemper ved Spuma Melkeskummer fra Severin. Vi finner ingen små detaljer som vi kan sette pekefingeren på heller.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Severin
Kapasitet 0,7 L
Effekt 500 W
Maskinvask Ja

Resultat

Spuma Melkeskummer gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Severin har produsert et robust og kompakt produkt, som samtidig er kraftig og kan produsere en god mengde med melkeskum, varm melk eller kakao om du vil.

Med en elektrisk melkeskummer skjer det meste av prosessen av seg selv. Det samme gjelder rengjøringen av produktet, siden den tåler vask i oppvaskmaskin.

Vi har fått et så godt inntrykk av Spuma Melkeskummer fra Severin at vi har besluttet å kåre dette produktet til beste melkeskummer 2024!

Bialetti Soft Cream 115

Bialetti SOFT CREAM elektrisk melkeskummer test

Soft Cream 115 er en melkeskummer produsert av Bialetti. Dette er en melkeskummer som er laget av en kombinasjon av rustfritt stål og plast. Melkeskummeren har en høyde på 20 centimeter, mens resten av dimensjonene er ukjente. Dette inkluderer også produktets vekt.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Melkeskummeren fra Bialetti er en elektrisk melkeskummer med en effekt på 500 watt. Den er altså like kraftig som Spuma Melkeskummer som vi så på ovenfor. Men denne melkeskummeren har en betydelig lavere kapasitet, på 0,115 / 0,24 liter.

Denne melkeskummeren kan brukes som både melkeskummer og til å varme opp vanlig melk. Det er grunnen til at det oppgis to kapasiteter. Soft Cream 115 kan produsere 0,115 liter med melkeskum og 0,24 liter med varm melk. Den kan også lage alle typer kaffe.

Bialetti har designet Soft Cream 115 med et vindu som gjør det mulig for deg å følge prosessen fra begynnelse til slutt. Men du trenger ikke å gjøre om du ikke vil, for melkeskummeren slår seg av automatisk når den er ferdig.

Fordeler:

 • Soft Cream 115 er laget av rustfritt stål og plast, noe som forteller oss at dette er et solid produkt. Både rustfritt stål og plast er to holdbare materialer, så dette er med andre ord en melkeskummer du kan forvente å ha i lang tid fremover.
 • Effekten på 500 watt forteller oss at dette er en effektiv melkeskummer. Den vil utføre oppgaven du setter den til på en rask og effektiv måte, noe som er veldig praktisk. Like praktisk er det at melkeskummeren kan brukes til flere prosesser på kjøkkenet.
 • Dette er en elektrisk melkeskummer, så det er veldig lite ansvar som ligger på dine skuldre for å få jobben gjort. Det eneste du må gjøre, er å helle melken som skal skummes eller ingrediensene til kaffen din oppi melkeskummeren. Og så fikser resten seg selv!
 • Soft Cream 115 er også utstyrt med et non-stick belegg, som fører til at innholdet i melkeskummeren ikke kleber seg fast i sidene. Dermed er både skylling og vasking av produktet en veldig enkel prosess.
Ulemper:
 • Også i forbindelse med Soft Cream 115 mangler det informasjon om produktets vekt. I tillegg er det kun produktets høyde som oppgis, så vi mangler noe informasjon om produktets dimensjoner. Men dette er en ubetydelig detalj.
 • Det kan imidlertid nevnes at Bialetti har laget et produkt med veldig lav kapasitet. Kapasiteten er på kun 0,115 eller 0,24 liter, avhengig av hva du skal lage med denne melkeskummeren.
 • Det er også litt uheldig at Soft Cream 115 ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Men som et lite plaster på såret er melkeskummeren er utstyrt med et non-stick belegg. Og for noen kan det hende at det gjør opp for at produktet ikke kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Bialetti
Effekt 500 W
Kapasitet 0,115 L / 0,24 L
Maskinvask Nei

Resultat

Soft Cream 115 fra Bialetti gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Vi får et inntrykk av at dette er et ålreit produkt som er enkelt å bruke, samt at det kan brukes til å tilberede flere typer kaffe. Det er dog ikke nok til at det er dette produktet som trekker det lengste strået.

Ariete Vintage Melkesteamer

Ariete Vintage Melkesteamer test

Hva er det som får deg til å gjette at denne melkeskummeren er fra Ariete? Er det produktets gjenkjennelige design, eller er det Ariete-navnet på produktets front? Det er i hvert fall veldig tydelig – Vintage Melkesteamer er produsert av Ariete!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Det oppgis ikke hvilket materiale melkeskummeren er laget av, men den måler 9,5 centimeter i både bredde og dybde. I tillegg har den en høyde på 22 centimeter. Vintage Melkesteamer har en vekt på 0,87 kilo og en kapasitet på 0,25 liter.

Ariete har produsert en elektrisk melkeskummer, og den har en effekt på 500 watt. Denne informasjonen forteller oss at det er et kraftig produkt vi har med å gjøre. I tillegg får melkeskummerens design apparatet til å skille seg ut, da det er helt unikt.

Vintage Melkesteamer er utstyrt med et non-stick belegg, samt at produktet er tilgjengelig i tre forskjellige farger. Og fargene som er tilgjengelig, er blå, beige og grønn. Det er en liten detalj som gjør det hele litt mer moro!

Fordeler:

 • Vintage Melkesteamer passer for deg som ønsker deg en melkeskummer som rett og slett er litt vintage. Når produktet er produsert av Ariete så kommer ikke dette som noen overraskelse, da dette er en produsent som er godt kjent for å bruke vintage design.
 • Dette er et slankt og kompakt apparat. Dermed vil det ikke ta stor plass på kjøkkenbenken, om du ønsker å ha den stående der til enhver tid. I tillegg er produktet tilgjengelig i tre forskjellige farger, så du kan velge akkurat den fargen du vil. Og det er veldig praktisk!
 • En annen praktisk detalj er at dette melkeskummeren er elektrisk. I praksis betyr det at du ikke trenger å gjøre noe selv for at melken skummes. Det eneste du trenger å gjøre, bortsett fra å putte ingrediensene i beholderen, er å koble til stikkontakten i veggen.
 • Det kan også nevnes at Vintage Melkestreamer er utviklet med et non-stick belegg. Dette er en svært praktisk detalj som kommer godt med i forbindelse med rengjøring, da dette er noe som simplifiserer rengjøringsprosessen i betydelig grad.
Ulemper:
 • Det oppgis ikke hvilket materiale Ariete har benyttet for å produsere Vintage Melkesteamer. Selv om dette ikke er direkte utslagsgivende, så ville det vært praktisk å ha denne informasjonen.
 • Her kan det også nevnes at den har en relativt lav kapasitet. Vintage Melkesteamer sin kapasitet er 0,25 liter, noe som er veldig lite i forhold til annet vi har sett i denne produkttesten.
 • Det har seg også slik at Vintage Melkesteamer er nødt til å bli vasket for hånd. Den tåler med andre ord ikke å bli vasket i oppvaskmaskin. Selv om apparatet er utstyrt med et non-stick belegg, så er det veldig kjipt at dette er en mulighet som uteblir.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Ariete
Effekt 500 W
Kapasitet 0,25 L
Vekt 0,87 kg

 

Resultat

Vintage Melkesteamer er en melkeskummer produsert av Ariete, som er godt kjent for bruk av vintage design. Dette har blitt et kjennemerke for denne produsenten, noe som er ganske kult.

I forbindelse med produktet har Ariete gjort en god jobb. Det er svært få spesifikasjonsfelt som står tomme, og det er veldig positivt. Likevel er det noen elementer som er såpass markant i negativ forstand at det får resten av elementene til å blekne en liten smule.

Smeg MFF01 Melkeskummer

Smeg MFF01 Melkeskummer test

En annen produsent som er kjent for sitt karakteristiske design er Smeg, og det er de som står bak produksjonen av MFF01 Melkeskummer. Den er laget av rustfritt stål, og har en bredde på 18,4 centimeter, en dybde på 14,2 centimeter og en høyde på 25,1 centimeter.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

MFF101 Melkeskummer er en elektrisk melkeskummer med en effekt på 500 watt. Dermed er dette en kraftig melkeskummer som gjør det meste av jobben selv. I tillegg har den en kapasitet på 0,5 liter.

Denne melkeskummeren er utstyrt med 6 forskjellige programmer som du kan velge mellom når du skal tilberede skum eller lignende. Melkeskummeren fra Smeg kan brukes til å tilberede både varm sjokolade, varm melk, samt varmt eller kaldt og lett eller kraftig skum.

Smeg har tatt ergonomiske hensyn i produksjonen av denne melkeskummeren. I tillegg har de tenkt på at den skal ta seg godt ut på kjøkkenbenken, og det har de sikret gjennom å gjøre dette retrolignende produktet tilgjengelig i så mye som 7 forskjellige farger!

Fordeler:

 • MFF01 Melkeskummer bærer det karakteristiske designet til Smeg sine produkter. Og det er uten tvil et veldig fint design. I tillegg har produsenten brukt rustfritt stål og tatt ergonomiske hensyn underveis i produksjonen, så dette er uten tvil et trygt og godt produkt.
 • I tillegg til at designet er karakteristisk for Smeg, så fører designet i høyglans til at produktet har lenger holdbarhet. Dette er med andre ord en investering som vil gi deg et produkt som vil vare i mange år fremover, og det er naturligvis svært praktisk!
 • Dette er en kraftig melkeskummer utstyrt med 6 forskjellige programmer, som blant annet lar deg lage både tynt og tykt skum. Det er med andre ord dine egne preferanser som er utgangspunktet for hva resultatet blir.
 • Her kan det også nevnes at MFF01 Melkeskummer er mulig å få tak i 7 forskjellige farger. I denne testen har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen, men den er også tilgjengelig i følgende farger: creme, pastellblå, pastellgrønn, rosa, rød og hvit. Så du får den fargen du vil!
Ulemper:
 • Det skal sies at det ikke er veldig mye informasjon som mangler i dette tilfellet. Men det oppgis ingen informasjon om produktets vekt. Vi vil imidlertid understreke at dette antageligvis ikke ville spilt en veldig stor rolle i helhetsvurderingen.
 • Det er heller ingen indikasjoner på at MFF01 Melkeskummer fra Smeg er veldig enkel å rengjøre. Den tåler ikke å bli vasket i oppvaskmaskin, og det oppgis ingen informasjon rundt rengjøringsprosessen generelt. Og det synes vi naturligvis at er veldig leit.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Smeg
Effekt 500 W
Kapasitet 0,5 L
Maskinvask Ukjent

Resultat

MFF01 Melkeskummer er en melkeskummer produsert av Smeg. Dermed sier det seg selv at dette er et produkt som bærer det gjenkjennelige designet til Smeg. Det skal også sies at det er et veldig fint design. I tillegg er produktet tilgjengelig i 7 forskjellige farger.

Denne melkeskummeren har mange gode elementer til felles med de andre produktene vi har sett på i denne testen. Men det er også noen detaljer som er veldig upraktisk, deriblant at produktet ikke kan vaskes i oppvaskmaskin, og det trekker helhetsinntrykket litt ned.

Sage BMF600 Melkeskummer

Sage Melkeskummer BMF 600 SIL test

BMF600 Melkeskummer er en melkeskummer produsert av Sage i rustfritt stål. Produktet sine dimensjoner som følgende: 8 cm i bredde, 12 cm i dybde og 11 cm i høyde. I tillegg har det en totalvekt på 0,5 kilo.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Melkeskummeren av rustfritt stål er en elektrisk type med en effekt på 500 watt. Denne informasjonen forteller oss at dette er en melkeskummer som er både solid og robust. Det vil med andre ord være et veldig godt produkt.

Kannen som følger med i produktpakken har en kapasitet på 0,48 liter, noe som betyr at du kan få en god mengde med melkeskum fra dette apparatet. Det kan også brukes til å lage selve kaffen, og da vil kannen sørge for at blandingen blir jevn.

Det er en liten detalj med dette produktet, og det er at du kan velge hvor vidt du vil at temperaturen skal oppgis i celsius eller fahrenheit. Dette er svært praktisk om du selv er vant med fahrenheit, eller om du har noen på besøk som er vant med denne måleenheten.

Fordeler:

 • BMF600 Melkeskummer er laget av rustfritt stål, som naturligvis er et solid materiale. Dette er med andre ord et solid produkt, som ikke kommer til å stryke med etter at det har vært brukt én gang.
 • Produktet er også utstyrt med et innstillingshjul på fronten av produktet. Takket være dette hjulet kan du enkelt starte og stoppe apparatet, samt stille inn ønsket temperatur og innstilling. Du kan altså velge selv hvor varmt du vil at skummet/kaffen/melken skal være.
 • Med en kanne med en kapasitet på 0,48 liter får du ganske mye skum eller mengde av annet du skal lage. Kannen som følger med dette produktet er utstyrt med The Temp Control, så den vil sørge for at temperaturen er perfekt til enhver tid.
 • På BMF600 Melkeskummer kan du også velge hvilken måleenhet du vil at temperaturen skal vises i. Det er egentlig en ubetydelig detalj, som likevel er veldig praktisk da det ikke er en selvfølge at alle er fortrolige med celsius som måleenhet.
Ulemper:
 • Den eneste ulempen med BMF600 Melkeskummer er at det ikke oppgis noen informasjon om rengjøringsprosessen i forbindelse med denne melkeskummeren. Tåler den å bli vasket i oppvaskmaskin, eller må man vaske kannen for hånd? Det hadde vi likt å vite!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Sage
Vekt 0,5 kg
Kapasitet 0,48 L
Maskinvask Ukjent

Resultat

BMF600 Melkeskummer er produsert av Sage. Siden dette er en melkeskummer av rustfritt stål, er det ingen tvil om at dette er et solid produkt. I tillegg er det et kraftig produkt, som har en akseptabel kapasitet.

Vi savner imidletid informasjon om hva man må gjøre for å rengjøre denne melkeskummeren. Selv om den kanskje ikke tåler oppvaskmaskin, så ville det vært veldig å få en liten pekepinn, sånn at man hadde noe å gå etter.

Lono Milk & Choc Melkeskummer

WMF Lono Milk & Choc Melkeskummer test

Lono Milk & Choc Melkeskummer er produsert av WMF. Dette produktet er laget av rustfritt stål, men produktets dimensjoner er ukjent. Det er også produktets vekt, men dette er jo noe som ofte henger sammen når det gjelder produktinformasjon.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Lono Milk & Choc Melkeskummer er produsert av WMF. Dette produktet er laget av rustfritt stål, men produktets dimensjoner er ukjent. Det er også produktets vekt, men dette er jo noe som ofte henger sammen når det gjelder produktinformasjon.

WMF har produsert en melkeskummer av den elektriske typen, og den har en effekt på 650 watt. Hvis denne testen var basert på kun effekten til produktene, så er det denne melkeskummeren som hadde trukket det lengste strået. Men slik er det jo ikke.

Denne melkeskummeren er utstyrt med 4 forskjellige innstillinger. Dette er innstillinger som gjør at Lono Milk & Choc Melkeskummer kan bruke til å tilberede både varmt og kaldt melke samt, samt varm melk eller kakao. Dermed kan den indirekte hjelpe deg å lage desserter.

Det er helt trygt å bruke denne melkeskummeren, da den er utstyrt med en slå av-funksjon som slår seg automatisk inn. I tillegg er den utstyrt med en helletut som gjør produktet dryppfritt, samt at den kan vaskes i oppvaskmaskin.

Fordeler:

 • Lono Milk & Choc Melkeskummer er laget av rustfritt stål, noe som betyr at dette er et solid produkt. Som navnet på produktet tilsies så kan det brukes til å tilberede både varm melk og kakao, samt varmt og kaldt skum til drikken din.
 • Denne melkeskummeren har en effekt på 650 watt, noe som gjør dette produktet til det raskeste i denne produkttesten. Det er svært praktisk, selv om det i seg selv ikke er nok til å vinne den ærbødige tittelen som det kjempes om i denne testen.
 • På grunn av de 4 innstillingene som melkeskummeren er utstyrt med, så kan dette produktet indirekte brukes til å lage desserter. Det betyr imidlertid ikke at du må prøve å lage desserten i kannen, bare at den kan brukes til enkelte prosesser underveis i prosessen!
 • I tillegg er Lono Milk & Choc Melkeskummer veldig praktisk i bruk. Det er takket være kannens helletut som er utstyrt med en funksjon som gjør den dryppfri. Denne melkeskummeren kan også vaskes i oppvaskmaskin, noe som er veldig praktisk.
Ulemper:
 • Foruten manglende informasjon om produktets dimensjoner og vekt er det ikke noe vi kan sette fingeren på i forbindelse med Lono Milk & Choc Melkeskummer fra WMF.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent WMF
  Effekt 650 W
  Kapasitet 0,15-0,35 eller 0,15-0,50 L
  Maskinvask Ja

  Resultat

  Lono Milk & Choc Melkeskummer gjør en veldig grei figur i denne produkttesten. Det vil gjennomføre enhver oppgave med glans, samt at den indirekte kan brukes til å lage desserter. Det er også svært praktisk at den enkelt kan rengjøres etterpå!

  Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at helhetsinntrykket ville vært enda litt bedre om vi hadde visst noe om produktets dimensjoner og vekt.

  Kan man lage melkeskum uten melkeskummer?

  Det å investere i en melkeskummer er uten tvil den beste måten å få laget melkeskum på, hvis man ikke har lyst til å dra på kaffebaren for å få det.

  Men det er langt ifra en selvfølge at alle befinner seg i en situasjon hvor de bare kan knipse med fingrene og så står melkeskummeren på kjøkkenbenken. I stedet er det mange som er nødt til å spare for å kunne gjøre en slik investering.

  Derfor er det et spørsmål veldig mange stiller seg, og det er som følgende: Kan man lage melkeskum uten melkeskummer i mellomtiden? Og svaret på det er relativt enkelt, for det er ikke noe problem overhodet!

  Om du ikke har en melkeskummer akkurat nå, så kan du fremdeles lage melkeskum til kaffen. Men da er det viktig at du har god tid og er tålmodig, for det er en tidkrevende prosess! For det er bare å varme opp melk i en kjele og vispe til det skummer. Og voilá!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo