Wokpanne test: De 3 beste wokpannene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Her har vi testet wokpanner. Vi har vurdert mange alternativer og viser deg markedets beste wokpanne 2024.

Jamie Oliver Premium Cast Alu – BEST I TEST WOKPANNE

Jamie Oliver Premium Cast Alu wokpanne test

Premium Cast Alu wokpanne fra Jamie Oliver er spesielt optimal for deg som like glad i å lage god mat som du er i en enkel matlagingsprosess. Denne wokpannen gir deg nemlig muligheten til begge deler og kåres til beste wokpanne 2024.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Premium Cast Alu wokpanne er en wokpanne som produseres av Jamie Oliver. Denne wokpannen er laget av aluminium, og den har en størrelse på 30 centimeter.

I likhet med de andre to produktene, har også denne wokpannen flere bruksområder. I tillegg til forhåndssteking av kjøttet og tilberedning av wokblandingen, så kan du bruke Jamie Olivers wokpanne til å gratinere noe i ovnen. Wokpannen tåler nemlig temperaturer opptil 210 grader.

Denne wokpannen er også utstyrt med det berømte nonstick-belegget, noe som fører til at det å rengjøre den blir veldig mye enklere. Den tåler i tillegg å bli vasket i oppvaskmaskinen, så kanskje du til og med slipper å fjerne absolutt alle matrester før du setter den i oppvaskmaskinen. Det er i så fall takket være nonstick-belegget!

Fordeler:

  • Det er veldig praktisk med et produkt som kan brukes til flere matlagingsprosesser. I tillegg er det fint med elementer som gjør selve matlagingen og den påfølgende rengjøringsprosessen lekende lett.

Ulemper:

  • Etter å ha gjort en helhetlig vurdering av Premium Cast Alu wokpanne fra Jamie Oliver, så ser vi at det ikke er noe som vi kan sette fingeren på. Dette er et produkt uten nevneverdige ulemper.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Jamie Oliver

Materiale

Aluminium

Størrelse

30 cm

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Ken Hom Excellence Wokpanne

Ken Hom Excellence Wokpanne test

Excellence Wokpanne passer for deg som elsker wok. Hvis du i tillegg har lyst på et praktisk redskap å lage favorittmaten din med, så er dette et godt alternativ

Produktbeskrivelse

Excellence Wokpanne produseres av Ken Hom. Den er laget av kullstoffstål, og har en størrelse på 27 centimeter. Dette er en wokpanne som fungerer på alle varmekilder.

En wokpanne har flere bruksområder. Som du allerede vet, så kan du bruke den til å lage wok. Det spiller ingen rolle om du liker å la fantasien flomme eller foretrekker wokblandingene du får kjøpt på butikken. Men hvis du har din egen oppskrift og liker å steke noen av ingrediensene for seg selv, så kan wokpannen gjør det også.

Denne wokpannen er også utstyrt med et nonstick-belegg, og det er veldig praktisk ettersom du slipper å bekymre deg for at maten skal brenne seg fast i pannen. Pannen har også designet med et håndtak på hver side, så dette er et produkt det er veldig enkelt å lage mat med. Den kan også enkelt rengjøres i oppvaskmaskin etterpå.

I denne produktteksten har vi tatt utgangspunkt i Excellence Wokpanne som har en størrelse på 27 centimeter, men dette produktet kan også fås i tre andre mindre og større størrelser.

Fordeler:

  • Dette er et produkt som lar deg lage god mat, og det er en praktisk prosess fra start til slutt.

Ulemper:

  • En helhetlig vurdering av dette produktet avdekker ingen nevneverdige ulemper.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Ken Hom

Materiale

Kullstoffstål

Størrelse

27 cm

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

GreenPan Cambridge Wok

GreenPan Cambridge Wok test

Cambridge Wok vil passe for deg som er opptatt av både utseende og bruksmuligheter. Har du noen gang vurdert å gratinere wokblandingen? Det kan du faktisk teste ut med dette produktet!

Produktbeskrivelse

Cambridge Wok produseres av GreenPan, og den er laget av aluminium. Størrelsen på denne wokpannen er 28 centimeter.

Dette er et designmessig pent og praktisk produkt. Materialvalget forteller oss at det er et produkt av god kvalitet, men produktet er også utstyrt med håndtak som er både varmeisolerende og ergonomiske. Du kan altså ha et godt grep i dette håndtaket uten å brenne deg på fingrene.

Ellers er wokpannen belagt med et nonstick-belegg, som i tillegg er styrket med diamant. Det er egenskaper som sikrer at pannen varmer seg raskt opp og varer mye lenger. Det er veldig praktisk!

Dette er en wokpanne som kan brukes på alle varmekilder, i tillegg til at den tåler å stå i stekeovnen på opptil 180 grader. Du kan altså bruke Cambridge Wok til å gratinere noe i ovnen. Takket være nonstick-belegget blir det ikke noe ekstra rot, men du kan uansett bare vaske den i oppvaskmaskinen etterpå!

Fordeler:

  • Cambridge Wok er, som sagt, et pent og praktisk produkt. Et produkt som har varmeisolerende og ergonomiske håndtak, nonstick-belegg og som kan brukes på alle varmekilder. I tillegg er den stekeovnsvennlig og tåler en runde i oppvaskmaskinen.

Ulemper:

  • Vi finner ingenting å sette fingeren på med dette produktet, etter at vi har gjort en helhetlig vurdering av det.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

GreenPan

Materiale

Aluminium

Størrelse

28 cm

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Hvordan lager du wok?

Siden du har trykket deg inn her og leser dette nå, så er du kanskje på jakt etter en wokpanne. Men det kan også være at du lar deg fascinere av ord, og at ordet wok rett og slett var helt nytt for deg. I så fall har vi gleden av å fortelle deg at wok er en smakfull matrett.

Hvis du kikker ned i frysedisken neste gang du er på butikken, så er sjansen for at du finner en eller annen wokblanding der. Det finnes utrolig mange wokblandinger som du kan velge mellom, men fellesnevneren er at de i hvert fall inneholder grønnsaker. Hvis du mot formodning ikke finner noe du har lyst på, så kan du også lage det selv.

Dersom du ikke har hørt om denne matretten før, så vet du kanskje ikke hvordan du lager det. Men det er faktisk veldig enkelt! Du må først og fremst finne ut hvilke ingredienser du vil at wokblandingen din skal bestå av. Deretter må disse forberedes. Det vil si å koke det som skal kokes, og steke det som skal stekes.

Når alle ingrediensene er ferdig tilberedt, så kan du blande alt sammen i wokpannen. Det kan være lurt å begynne med oppkuttede grønnsaker og så eventuelt kjøttet du har valgt. Hvis blandingen din også inneholder nudler eller ris, bør dette tilsettes til slutt.

Men det er viktig å huske at det ikke er verdens undergang hvis det ikke blir perfekt på første forsøk. Veien blir til mens du går, og Roma ble ikke bygget på én dag det heller!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo