Vaffeljern test: De 15 beste vaffeljernene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er du så glad i vafler at det er helt krise i hjemmet når vaffeljernet du har hatt i mange år plutselig tok kvelden? Det er selvsagt veldig kjipt, men heldigvis er det ikke vanskelig i det hele tatt å finne en erstatning. Det er bare å begynne letingen nå med det samme!

De fleste vaffelelskere vet hva dette er, men en vaffel er et bakverk som folk over hele verden har et spesielt forhold til. Dette er faktisk et så betydningsfullt forhold at vaffelen har fått en egen dag dedikert til seg, så 25. mars er dagen der veldig mange spiser vafler.

I denne testen skal vi se på og teste vaffeljern, men dette er en todelt produkttest. 8 Enkle vaffeljern og 8 doble vaffeljern. Vi vil også kåre beste vaffeljern 2024 i begge disse kategoriene!

Sage The No Mess Waffle – best i test enkelt vaffeljern 2024!

Sage Vaffeljern The No Mess Waffle test

The No Mess Waffle gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Den stiller seg ut fra de andre produktene i positiv forstand, samtidig som produsenten har vært opptatt av å ta vare på de gode elementene fra det tradisjonelle vaffeljernet som vi alle er så glad i. Med dette som utgangspunkt har vi valgt å kåre The No Mess Waffle vaffeljernet fra Sage til beste enkelt vaffeljern 2024. Grunnen er at vi rett og slett tror at dette er et steg inn i fremtiden i forbindelse med vaffeljerns utseende.

Sjekk dagens pris

The No Mess Waffle er et vaffeljern produsert av Sage. Vaffeljernet er laget av rustfritt stål, og det har en effekt på 1000 watt. Siden dette er et enkelt vaffeljern, så kan du steke én vaffel om gangen med det. Det er utstyrt med 7 forskjellige varmenivåer.

Med dette vaffeljernet kan du lage vafler på 7 forskjellige varmenivåer. Du justerer mellom disse nivåene ved å skru på hjulet som du finner på vaffeljernets front. Det er en detalj som gjør det veldig enkelt å håndtere dette vaffeljernet.

Dette vaffeljernet er utstyrt med flere praktiske elementer, som vil være til hjelp både under og etter vaffelstekingen. De non stick-belagte platene hindrer vaflene i å brenne seg fast i jernet, og den ekstra randen rundt platen forhindrer overflødig røre i å renne ut på benken.

Utseendemessig er det nok dette vaffeljernet som skiller seg mest ut. Det er nemlig kun produktets lokk og selve innsiden på jernet som minner om et vaffeljern. Resten ligner mer på den nedre delen av en kjøkkenmaskin. Sage har altså kombinert gammelt og nytt her!

Fordeler:

 • The No Mess Waffle imponerer med antall varmenivåer. Her kan du velge mellom 1, 2, 3, 4, 5, 6 og «max», men vi har altså valgt å kalle sistnevnte for «7».

 • Selv om dette vaffeljernet ikke nødvendigvis ser ut som et tradisjonelt vaffeljern, så er det utstyrt med flere av de praktiske elementene som et tradisjonelt vaffeljern kjennetegnes av. Non stick-belagte plater og den ekstra randen er gode eksempler på det.

 • Vi har også veldig sansen for at kombinasjonen av tradisjonelt og moderne, som Sage har valgt å gå for i dette tilfellet. Det forteller oss blant annet at Sage er en produsent som har blikket vendt fremover.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av The No Mess Waffle avdekker overhodet ingen ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Sage

Materiale

Rustfritt stål

Varmenivå

7

Type

Enkelt vaffeljern

 

Dualit Vaffeljern Dobbelt – Beste doble vaffeljern 2024

Dualit Vaffeljern Dobbelt test

Vaffeljern Dobbelt fra Dualit fungerer som et friskt pust i denne produkttesten. Det er et produkt som først ser litt underlig ut, men som virkelig faller i smak når du har fått vendt deg til tanken. Hvis du er på jakt etter et dobbelt vaffeljern, så kan vi anbefale dette produktet på det sterkeste. Grunnen er rett og slett alle mulighetene du får med å ha et produkt som dette i kjøkkenskapet ditt. På grunn av dette har vi besluttet å kåre Vaffeljern Dobbelt fra Dualit til beste doble vaffeljern 2024!

Sjekk dagens pris

Vaffeljern Dobbelt er et vaffeljern produsert av Dualit. Jernet er laget av rustfritt stål, og det har en effekt på 1600 watt. Med et dobbelt vaffeljern som dette, kan du steke to vafler om gangen. Vaffeljernets varmenivå justeres manuelt.

Dette er to enkle vaffeljern som er satt sammen til et dobbelt vaffeljern. Med det mener vi at du får to separate vaffeljern, men de er festet til samme base. Det er i hvert fall en detalj som får det doble vaffeljernet til å skille seg ut i mengden!

Det er helt opp til deg hvordan du vil bruke det originale doble vaffeljernet. På grunn av den individuelle platekontrollen, så kan du bruke steke vafler på begge jernene samtidig eller bare en. Det åpner også for at dere kan gjøre det litt mer sosialt og steke vafler sammen!

Platene i begge vaffeljernene er belagt med et non stick-belegg, så stekeprosessen og rengjøringen etterpå vil gå som en drøm her også!

Fordeler:

 • En av de mest åpenbare fordelene, er naturligvis at dette på en måte er et dobbelt vaffeljern. Da kan du selvsagt steke flere vafler på en gang.

 • Dualit gir deg imidlertid også muligheten til å bruke kun et vaffeljern om gangen. Dette doble vaffeljernet består nemlig av to separate vaffeljern med individuell platekontroll. Det kan være ganske praktisk, siden det ikke alltid er at du har behov for å bruke to vaffeljern.

 • I tillegg legger produsenten til rette for at vaffelsteking kan bli en sosial aktivitet som flere personer kan gjøre sammen. Det som pleide å være en litt ensformig aktivitet som mange utfører på egen hånd, trenger plutselig ikke å være det lenger!   

 • Med unntak av den originale og litt morsomme detaljen, så har dette doble vaffeljernene akkurat de samme praktisk egenskapene som et dobbelt vaffeljern som ser helt vanlig ut. Platene er belagt med det praktiske non stick-belegget.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Vaffeljern Dobbelt avdekker ingen ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Dualit

Materiale

Rustfritt stål

Varmenivå

Justeres manuelt

Type

Dobbelt vaffeljern

 

Wilfa WSWA-516 Vaffeljern

Wilfa WSWA-516 Vaffeljern test

En helhetsvurdering av Wilfa WSWA-516 Vaffeljern viser at dette er et vaffeljern som vil oppfylle enhver forventning som stilles til det. Med dette vaffeljernet kan du både lage favorittvaffelen din og eksperimentere deg frem til nye alternativer, både når det gjelder oppskrift og fremgangsmåte. Av dette produktet kan du forvente en enkel og sømløs tilberedningsprosess. Vaffeljernets rand forhindrer søl ved å fange opp overflødig røre, og non stick-belegget gjør det enkelt å rengjøre etter bruk.

Sjekk dagens pris

Wilfa WSWA-516 Vaffeljern produseres av Wilfa. Det er uvisst hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det har en effekt på 750 watt. Med dette vaffeljernet kan du steke én vaffel, og jernet har 5 varmenivåer.

Dette er et vaffeljern som lar deg lage både myke og sprø vafler. Jernets varmenivå kan justeres akkurat slik du vil ha det mellom de 5 mulige varmenivåene. Dette gjør du enkelt ved å føre spaken mellom de ulike varmeintervallene.

Vaffeljernet består av to plater som klemmes mot hverandre. Begge platene er belagt med et non stick-belegg, så vaflene dine kommer ikke til å brenne seg fast. På grunn av denne egenskapen, vil også rengjøringsprosessen gå som en drøm.

Utvendig er vaffeljernet hvitt, mens de to platene er svarte. Dette er altså et tradisjonelt vaffeljern med et klassisk utseende.

Fordeler:

 • Med dette vaffeljernet får du muligheten til å lage én vaffel om gangen, og den kan være enten myk eller sprø.

 • Vaffeljernet er utstyrt med 5 varmenivåer, som du kan velge mellom. Det betyr at du kan få enten en veldig lys vaffel eller en veldig mørk vaffel, alt etter som hva du foretrekker.

 • Vaffeljernets plater er belagt med et non stick-belegg. Dette er svært praktisk, da dette både hindrer at vaflene brenner seg fast i jernet og sikrer en enkel rengjøringsprosess etterpå. I tillegg er jernet utstyrt med en rand som skal fange opp overflødig røre.

 • På grunn av vaffeljernets klassiske utseende, vil produsenten uten tvil treffe målgruppen med dette produktet. Dette vaffeljernet passe inn i ethvert kjøkken. Det er heller ikke blant de største produktene, så det vil også være enkelt å oppbevare når det ikke er i bruk.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men bortsett fra det er det ikke noe som får dette produktet til å skille seg ut i negativ forstand.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Wilfa

Effekt

750 Watt

Varmenivå

5

Type

Enkelt vaffeljern

SENCOR Vaffeljern

SENCOR Vaffeljern test

En helhetsvurdering av SENCOR Vaffeljern viser at dette er et vaffeljern med mange smarte egenskaper, som også vil oppfylle forventningene som stilles til dette produktet. På grunn av vaffeljernets smarte egenskaper er dette et jern du kan føle deg trygg på fra begynnelse til slutt.

Sjekk dagens pris

SENCOR Vaffeljern produseres av SENCOR. Det er ukjent hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det har en effekt på 1000 watt. Denne vaffeljernet lar deg steke én vaffel om gangen, og varmen på jernet justeres manuelt.

Med dette vaffeljernet kan du lage både myke og sprø vafler. Ettersom jernets varmenivå justeres manuelt, så har du ikke noen faste intervaller å gå etter. I stedet justerer du varmenivået ved å føre spaken mellom merkene som indikerer minimum og maksimum.

Vaffeljernets to plater er overflatebehandlet med et non stick-belegg. Det forhindrer vaflene dine fra å brenne seg fast i jernet. I tillegg består det av varmeisolerende elementer, overopphetingsbeskyttelse, sklisikre føtter og anlegg for vertikal lagring.

På dette produktet har produsenten valgt å gå for svart og grå som utvendige farger. Jernets innside består som vanlig av to svarte plater. Det betyr at også dette vaffeljernet havner i kategorien over tradisjonelle vaffeljern.

Fordeler:

 • Dette vaffeljernet kan du bruke til å lage én vaffel om gangen. Enten du foretrekker myke eller sprø vafler, så kan du få det i dette jernet.

 • Dette er et vaffeljern hvor varmenivået stilles inn manuelt. På den måten kan du få vafler med akkurat den fargen du vil ha, men det kan også by på noen utfordringer.

 • I utformingen av dette vaffeljernet har produsenten tatt mange gode valg, noe som har ført til et produkt med mange smarte elementer. Elementer som varmeisolerende deler og sklisikre føtter gjør dette til et vaffeljern som er trygt å bruke.

 • Også her er vaffeljernets plater belagt med et non stick-belegg. Som sagt forhindrer det at vaflene dine brenner seg fast i jernet, men det sikrer også en enkel rengjøringsprosess. I tillegg kan dette vaffeljernet oppbevares vertikalt, uten at det ødelegger varmeelementet.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av.

 • I tillegg vil vi nevne det at vaffeljernet er utstyrt med Min / Max i stedet for faste varmeintervaller, for det er litt upraktisk. Grunnen er at det er fort gjort å dytte til spaken ved et uhell, og da vil ende med uheldig resultat.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Sencor

Varmenivå

Min / Max

Effekt

1000 watt

Type

Enkelt vaffeljern

Cloer Vaffeljern

Cloer Vaffeljern test

En helhetsvurdering av Cloer Vaffeljern viser et produkt som oppfylle alle forventninger som stilles til det. Men samtidig har det en liten ekstra detalj. Den ekstra detaljen gjør at dette vaffeljernet vil passe ypperlig til deg som er litt smålei av å måtte presse ned lokket når vaffelen blåser seg opp. Vaffeljernets tunge lokk vil ta seg av dette for deg, og Cloer gir deg sitt ord på det.

Sjekk dagens pris

Cloer Vaffeljern produseres av Cloer. Det er ukjent hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det har en effekt på 1300 watt. Med dette vaffeljernet kan du steke én vaffel om gangen, og jernet har 5 varmenivåer. Det er også utstyrt med et ekstra tungt lokk.

I dette vaffeljernet blir vaflene utsatt for en god steketemperatur. Det er på grunn av vaffeljernets lokk som er ekstra tungt. Som nevnt består dette vaffeljernet av 5 varmenivåer, så steketemperaturen er noe du kan være med å påvirke.

Vaffeljernets to plater er belagt med et non stick-belegg, og det er flere grunner til at dette er et praktisk element. Det hindrer vaffelen fra å brenne seg fast i jernet, vaffelen blir mer fettfattig og det er enklere å gjøre jernet rent etter bruk.

Dette vaffeljernet er hvitt med svarte detaljer, så det havner under kategorien over tradisjonelle vaffeljern.

Fordeler:

 • Siden dette er et enkelt vaffeljern, så det steker én vaffel om gangen. Men til gjengjeld får du også store vafler, og vaffeljernet gir deg akkurat det resultatet du vil ha.

 • Dette vaffeljernet er kjent for å levere vafler med en god steketemperatur, siden det er utstyrt med et ekstra tungt lokk. Du kan også variere steketemperaturen ved å flytte spaken mellom de forskjellige varmeintervallene.

 • De to platene hvor vaffelen stekes er belagt med et non stick-belegg. Det er et element med mange sideeffekter.

 • Utseendemessig er dette et pent vaffeljern. Det vil ta seg godt ut på kjøkkenbenken, men vaffeljernets størrelse gjør det også svært praktisk å oppbevare det i et skap eller lignende når jernet ikke er i bruk.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av.

 • I tillegg kan vaffeljernets lokk nevnes. Det er naturligvis ekstra tungt for å sikre at vaflene får en god steketemperatur, men et så tungt lokk er ikke bare praktisk heller. Et tungt lokk vil for eksempel gjøre det vanskelig for eventuelle barn å hjelpe den som steker vafler.

  Det er dessuten mulig å tilsette litt ekstra vann om du skulle ønske en tynnere konsistens på shaken din.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Cloer

Effekt

1300 Watt

Varmenivå

5

Type

Enkelt vaffeljern

UNOLD Diamant

UNOLD Diamant tet

En helhetsvurdering av UNOLD Diamant viser at dette vaffeljernet vil utføre jobben det settes til på en fremragende måte. Selv om det mangler informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, så kommer naturligvis ikke det i veien for at du kan lage vafler akkurat slik du vil ha dem. UNOLD Diamants egenskaper sikrer også en trygg og effektiv prosess.

Sjekk dagens pris

UNOLD Diamant er et vaffeljern produsert av UNOLD. Det er uvisst hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men vaffeljernet har en effekt på 1200 watt. Du kan steke én vaffel om gangen, og du får 5 forskjellige varmenivåer å velge mellom.

Med dette vaffeljernet kan du lage både myke og sprø vafler. Jernets steketemperatur kan justeres akkurat slik du vil ha det. Varmenivåene er stigende fra 1 til 5. Når du vil endre på det, så trenger du bare å føre spaken fra det ene varmeintervallet til det andre.

Som de fleste andre vaffeljern består dette av to plater som klemmes mot hverandre. Disse platene er belagt med et non stick-belegg, så vaflene dine kommer ikke til å brenne seg fast. På grunn av denne egenskapen, vil også rengjøringsprosessen være lekende lett.

Utseendemessig er dette et tradisjonelt vaffeljern. Et slikt vaffeljern kjennetegnes av sitt klassiske utseende, men i dette tilfellet har produsenten valgt å kombinere klassiske og moderne elementer. Sistnevnte er representert gjennom et morsomt mønster på lokket.

Fordeler:

 • Dette er et klassisk vaffeljern, som kan brukes til å lage akkurat den vaffeltypen du liker best. Så enten din favoritt er vanlig vaffel, eller du liker vaffelen din med et hint av sprøhet, så kan du lage det med dette jernet.

 • UNOLD Diamant er utstyrt med 5 varmenivåer. Disse kan du enkelt variere mellom ved å flytte på spaken som går mellom de forskjellige varmenivåene. I tillegg er jernet belagt med et non stick-belegg, noe som danner et godt grunnlag for en sømløs prosess.

 • Dette vaffeljernet skiller seg litt ut utseendemessig. Selv om det er et tradisjonelt vaffeljern, så har produsenten lekt seg litt med mønster, og det er veldig gøy.  

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det er også det eneste vi kan sette fingeren på. Hvis vi derimot ser bort fra den lille detaljen, så er det ikke noe som får dette produktet til å skille seg ut i negativ forstand.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

UNOLD

Effekt

1200 Watt

Varmenivå

5

Type

Enkelt vaffeljern

Princess Bubble Vaffeljern

Princess Bubble Vaffeljern test

Bubble Vaffeljern er et vaffeljern produsert av Princess. Det er et vaffeljern som er laget av plast, og det har en effekt på 700 watt. Dette vaffeljernet kan brukes til å steke én vaffel om gangen, men dette gjøres tilsynelatende kun ved hjelp av en lysindikator.

Sjekk dagens pris

Dette er et produkt som absolutt skiller seg ut i vår produkttest. Ved å bruke dette jernet, får du nemlig en helt annen form på vaflene dine. I stedet for tradisjonelle vafler, kan du få noe som er litt mer spennende – boblevafler – takket være det heksagonformede vaffeljernet.

Selv om dette og de andre vaffeljernene vi har sett på, gir forskjellige resultat, så er dette vaffeljernet utstyrt med de samme praktiske egenskapene. Vaffeljernets plater er for eksempel belagt med det praktiske non stick-belegget som vi allerede kjenner til.

Fra utsiden ser det imidlertid ut som et ganske tradisjonelt vaffeljern. Men ettersom de innvendige platene er heksagonformede og gir oss boblevafler, så kan det altså ikke puttes i samme kategori som de andre vaffeljernene.

Fordeler:

 • Med Bubble Vaffeljern kan du lage unikt formede vafler som smaker like godt som vanlige vafler. Du kan nemlig bruke samme oppskrift, så det er bare formen på vaffeljernets plater som er forskjellige.

 • Men det er også der ulikhetene stanser. For resten av egenskapene deler vaffeljernet med flere av vaffeljernene vi har sett på i denne testen. Det gjelder for eksempel non stick-belegget, som rett og slett gjør tilberednings- og rengjøringsprosessen enklere for deg.

Ulemper:

 • Det mangler informasjon om vaffeljernets varmenivå. Denne mangelen har generelt sett ikke en negativ effekt på vårt helhetsinntrykk av produktet, men det gjør oss litt usikre da det ikke er oppgitt noen som helst annen informasjon.

 • I tillegg kan materialet som vaffeljernet er laget av trekkes frem. Bubble Vaffeljern er laget av plast, noe som fører til at det ikke scorer like høyt som for eksempel vaffeljern laget av rustfritt stål. Plast er rett og slett et dårligere materiale.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Princess

Materiale

Plast

Effekt

700 Watt

Type

Enkelt vaffeljern

Lono Vaffeljern

WMF Lono vaffeljern test

En helhetsvurdering av Lono Vaffeljern viser at dette er et bra alternativ i jakten etter et godt vaffeljern. Selv om vi ytrer noe bekymring i forbindelse med produktets varmenivå, så trenger ikke det å være noe du vektlegger i din vurdering. Derfor vil vi si at dersom vaffeljernet krysser av alle kravene du har på listen din, så kan vi definitivt anbefale deg å investere i dette vaffeljernet.

Sjekk dagens pris

Lono Vaffeljern er et vaffeljern produsert av WMF. Dette vaffeljernet er laget av rustfritt stål, og et har en effekt på 900 watt. Det er et enkelt vaffeljern, så det kan steke én vaffel om gangen. Varmenivået på dette vaffeljernet justeres manuelt.

Med dette vaffeljernet kan du lage den beste vaffelen du vet å spise, og det kan du gjøre akkurat når du vil ha den. Dette er et vaffeljern med trinnløs temperatur. I stedet for å ta utgangspunkt i faste varmeintervall må du eksperimentere for å få det perfekte resultatet.

Som de fleste andre vaffeljern består Lono Vaffeljern av to plater som passes mot hverandre. Også disse platene er belagt med et praktisk non stick-belegg. Dette vaffeljernet har i tillegg en innebygd vifte.

Utseendemessig ser også dette jernet ut som et tradisjonelt vaffeljern. Det har et rent og pent design, som gjør at det vil skli rett inn på kjøkkenbenken til forbrukeren som bestemmer seg for å investere i dette produktet.

Fordeler:

 • Dette er et vaffeljern av rustfritt stål. Det forteller oss at dette vaffeljernet er av den holdbare sorten. Du trenger altså ikke bekymre deg for at Lono Vaffeljern skal gå i stykker etter kun et par stekinger. I stedet kan du faktisk forvente deg det stikk motsatte!

 • Dette vaffeljernet har et trinnløst varmenivå. Det er et element som åpner for å eksperimentere, noe som er svært praktisk for de som liker slike eksperimenter, men det kan også føre til noen små utfordringer.

 • Vaffeljernets plater er belagt med et non stick-belegg. Det er veldig praktisk, for det gjør både vaffelstekingen og rengjøringen i etterkant mye enklere enn det ville vært uten non stick-belegget.

Ulemper:

 • Generelt sett viser ikke vår helhetsvurdering av dette produktet noen ulemper med det.

 • Vi vil likevel nevne vaffeljernets trinnløse varmenivå. Muligheten for å eksperimentere litt er bra, men kan også være litt upraktisk. Det kan skje uhell, og det er ikke alltid man husker hvilket varmenivå man syntes var best. Da hadde faste varmeintervaller vært bedre.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

WMF

Materiale

Stål

Varmenivåer

Justeres manuelt

Type

Enkelt vaffeljern

Emerio Dobbelt Vaffeljern

Emerio Dobbelt Vaffeljern

Dobbelt Vaffeljern fra Emerio gjør en veldig grei figur i denne produkttesten. Dette er et produkt som vil fullføre alle oppgaver det settes til med glans. I tillegg vil det være enkelt å lære seg med det, og det er et veldig godt grunnlag!

Sjekk dagens pris

Dobbelt Vaffeljern er et vaffeljern produsert av Emerio. Atter en gang er det ukjent hvilket materiale som har blitt brukt, men jernet har en effekt på 1300 watt. Dette er et dobbelt vaffeljern, så du kan steke to vafler om gangen. Jernet varmenivå justeres manuelt.

Enten du liker myke eller sprøe vafler, så vil dette doble vaffeljernet fra Emerio gi deg to hjerteformede herligheter på rappen. I tillegg kan du justere temperaturen etter eget ønsket, så du får vaflene akkurat slik du liker dem.

Det er veldig enkelt å bruke dette vaffeljernet. Etter å ha puttet stikkontakten i veggen, trenger du bare å vente til indikasjonslampen lyser grønt. Når den gjør det, så betyr det at jernet er klart til å begynne stekingen. Det er også utstyrt med overopphetingsbeskyttelse.

I likhet med de enkle vaffeljernene vi har sett på ovenfor, så består et dobbelt vaffeljern av to plater. Også disse platene er belagt med et non stick-belegg, som er veldig praktisk i forbindelse med både vaffelsteking og rengjøring.

Fordeler:

 • I motsetning til vaffeljernene vi har sett på hittil, er dette naturligvis et dobbelt vaffeljern. Det betyr at du kan tilberede to vafler samtidig, noe som vil få vaffelstekingen til å gå mye fortere.

 • Også på et dobbelt vaffeljern har du muligheten til å justere temperaturen til det nivået du ønsker at det skal være. Enten du liker vaflene dine lyse, mørke eller en mellomting mellom disse, så er ikke det noen match for Dobbelt Vaffeljern fra Emerio.

 • Takket være indikasjonslampen som dette doble vaffeljernet er utstyrt med, så trenger du ikke å gjette deg til hvor vidt vaffeljernet er klart eller ikke. Vaffeljernet gir deg klar beskjed selv, når det er klart til bruk. Det er også helt trygt, takket være overopphetingsbeskyttelsen.

 • Dobbelt Vaffeljerns plater er også belagt med et non stick-belegg. Som sagt er dette et praktisk element, som vil ha en positiv effekt på de fleste prosessene som inngår i en vaffelsteking.

Ulemper:

 • Også her mangler det informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av. Men når det er sagt, så finner vi ingen andre elementer som får produktet til å skille seg ut i negativ forstand.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Emerio

Effekt

1300 Watt

Varmenivå

Justeres manuelt

Type

Dobbelt vaffeljern

Champion Dobbelt vaffeljern

Champion Dobbelt vaffeljern test

Champion Dobbelt vaffeljern gjør en god figur i denne produkttesten, men vi mangler litt elementær informasjon som ville hatt en positiv effekt på helhetsinntrykket. Hvis vi derimot ser bort i fra det, så er dette et veldig godt alternativ som attpåtil gir deg vafler som er litt utenom det vanlige. Det i seg selv er jo litt morsomt!

Sjekk dagens pris

Champion Dobbelt vaffeljern er et vaffeljern produsert av Champion. Også her er det uvisst hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det har en effekt på 1000 watt. Med dette jernet kan du steke to vafler om gangen her, men også vaffeljernets varmenivåer er ukjent.

I likhet med det enkle vaffeljernet som gir boblevafler, så skiller Champion Dobbelt vaffeljern seg ut. Dette doble vaffeljernet gir deg nemlig ikke vanlige vafler – det gir deg vafleskåler! Disse vaflene kan altså fylles med det tilbehøret du liker aller best.

Men dette doble vaffeljernet er like enkelt å bruke som alle de andre. Vaffeljernets indikatorlampe forteller deg når det er klart til å begynne stekingen. Du trenger heller ikke være redd for å brenne deg, for vaffeljernet er utstyrt med varmeisolerende håndtak.

Dette doble vaffeljernet har et originalt og stilrent design, og designet komplementeres av det praktiske non stick-belegget. Det er et belegg som sikrer en mer smidig prosess både under vaffelstekingen og når du skal rydde opp etterpå.

Fordeler:

 • Du kan bruke Champion Dobbelt vaffeljern til å lage vaffelskåler. Dette er vafler som kan fylles med tilbehøret du liker aller best til vafler. Det gjør de til et godt alternativ både til frokost, lunsj og kveldsmat.

 • Vaffeljernet er utstyrt med en indikatorlampe som gir beskjed når jernet er klart til bruk. Det er praktisk, siden du verken trenger å gjette deg til når det er ferdig eller stå å følge med på det til enhver tid.

 • Siden dette er et vaffeljern som lager vaffelskåler, så ser det naturligvis ikke ut som et tradisjonelt vaffeljern. Den har i stedet et originalt design, som attpåtil er stilrent. Det ser rett og slett ganske kult ut.

 • Dette vaffeljernet har flere gode egenskaper, deriblant varmeisolerende håndtak og non stick-belegg. Det er egenskaper som gjør vaffeljernet trygt og enkelt å bruke.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Champion Dobbelt vaffeljern viser manglende informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av. Det mangler også informasjon om hvordan steketemperaturen reguleres på dette vaffeljernet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

Champion

Effekt

1000 Watt

Varmenivå

Ukjent

Type

Dobbelt vaffeljern

OBH Elite dobbelt vaffeljern

OBH Elite dobbelt vaffeljern test

Elite dobbelt vaffeljern kommer godt ut av denne produkttesten, siden vår helhetsvurdering ikke avdekker noe annet enn positive sider ved dette vaffeljernet. Med det som utgangspunkt kan vi forsikre deg om at du ikke kommer til å angre på kjøpet av dette vaffeljernet. Det vil i stedet være et godt produkt med lang levetid.

Sjekk dagens pris

Elite dobbelt vaffeljern er et vaffeljern produsert av OBH. Vaffeljernet består av en kombinasjon av metall og plast, og et har en effekt på 1600 watt. Her har du muligheten til å steke to vafler om gangen. Vaffeljernet er utstyrt med 5 forskjellige varmenivåer.

Dette vaffeljernet vil være god å ha i enhver situasjon hvor vafler er involvert. Enten du skal lage vafler til frokost, brunsj, middag, kveldsmat eller fest, så vil vaffelstekingen automatisk gå mye raskere med det doble vaffeljernet fra OBH.

Ettersom vaffeljernet er utstyrt med en variabel termostat, så har du muligheten til å variere temperaturen etter eget ønsket. På den måten blir vaflene akkurat slik som du vil ha dem. Termostaten på dette vaffeljernet består av 5 forskjellige nivåer.

Dette doble vaffeljernet ser ut som et tradisjonelt dobbelt vaffeljern, og det har egenskapene som kjennetegner et godt vaffeljern. Vaffeljernets plate er belagt med et non stick-belegg som både gjør prosessen enklere og resultatet litt sunnere.

Fordeler:

 • Et dobbelt vaffeljern har en åpenbar fordel, og det er at du kan steke flere vafler på en gang. Det betyr at stekingen vil gå dobbelt så fort som det ville gjort ved bruk av et enkelt vaffeljern.

 • Her vil vi også trekke frem vaffeljernets materiale. Det er laget av både metall og plast, og førstnevnte er et veldig solid materiale. Det betyr at dette produktet er av god kvalitet.

 • Termostaten på dette vaffeljernet er av den variable sorten, så du kan stille inn jernet til å gi deg akkurat det resultatet du vil ha. Det gjelder uansett hvilket måltid vaflene er til!

 • Vaffeljernet er utstyrt med det berømte non stick-belegget. Dette belegget hindrer vaflene i å brenne seg fast i jernet, og det vil være enklere å gjøre rent etterpå. I tillegg vil vaflene dine bli litt sunnere, siden du ikke er avhengig av så mye smør for å få dem ut av jernet.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Elite dobbelt vaffeljern avdekker ikke noen ulemper med dette produktet overhodet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Produsent

OBH

Materiale

Metall og plast

Effekt

1600 Watt

Type

Dobbelt vaffeljern

Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance

Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance test

Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Dette er et klassisk, solid og praktisk vaffeljern. Vi skjønner veldig godt at det har blitt populært blant folket, for dette er et særdeles godt alternativ for alle som er på jakt etter et nytt vaffeljern.

Sjekk dagens pris

Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance er et vaffeljern produsert av Åviken. Vaffeljernet er laget av rustfritt stål, og det har en effekt på 1600 watt. Siden dette er et dobbelt vaffeljern, så kan du steke to vafler om gangen. Dette vaffeljernet er termostatstyrt.

Dette er et vaffeljern som gir deg tradisjonelle vafler. Her stekes vaflene dine på tykke vaffelplater som blir utsatt for høy effekt, og dette sørger for å fordele varmen jevnt utover stekeplaten. Totalt vil det ta 9 minutter fra jernet er varmet opp til første vaffel er ferdig.

Vaffeljernet er utstyrt med flere smarte egenskaper. Håndtaket er varmeisolert, så du kommer ikke til å brenne deg på det. I tillegg er stekeplaten belagt med et non stick-belegg, som effektiviserer stekingen og rengjøringen etterpå.

Dette vaffeljernet byr også på smarte oppbevaringsmuligheter. Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance er nemlig designet på en måte som gjør at det tar liten plass ved oppbevaring. Vaffeljernet kan nemlig oppbevares på høykant, uten at det ødelegger varmeelementet.

Fordeler:

 • Siden dette er et dobbelt vaffeljern, så kan du steke to vafler på en gang. Det er praktisk hvis du ønsker en fortgang i den generelle prosessen. I tillegg er det laget av rustfritt stål, så dette er et produkt med lang levetid.

 • Vaffeljernet er termostatstyrt, noe som fører til at du slipper å stille inn steketemperaturen selv. Det i seg selv gjør det å steke vafler veldig mye enklere. I tillegg tar det bare 9 minutter fra oppvarmingen starter til den første vaffelen er ferdig stekt. Det er ganske kjapt!

 • Vaffeljernets detaljer (et varmeisolert håndtak og en non stick-belagt stekeplate) har en utelukkende positiv effekt på helhetsinntrykket av dette produktet. Det gjør det enkelt å bruke, samt enkelt å rengjøre. Dette er et brukervennlig vaffeljern, med andre ord!

 • I tillegg kan dette vaffeljernet oppbevares på høykant, noe som er svært praktisk i forbindelse med oppvaring når det ikke er i bruk.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Åviken Dobbelt Vaffeljern Elegance avdekker ingen ulemper med dette produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner

  Produsent

  Åviken

  Materiale

  Rustfritt stål

  Varmenivå

  Termostatstyrt

  Type

  Dobbelt vaffeljern

  Wilfa Hjerterom Dobbelt Vaffeljern

  Wilfa Hjerterom Dobbelt Vaffeljern test

  Wilfa Hjerterom Dobbelt Vaffeljern er en kombinasjon mellom det tradisjonelle og moderne. Her har vi et klassisk vaffeljern med en veldig pen og moderne innpakning. Dette er et vaffeljern med det lille ekstra. I dette tilfellet er ‘’det lille ekstra’’ en lufteventil, som gjør at produsenten kan love deg glattere vafler, og det høres jo alltid svært fristende ut!

  Sjekk dagens pris

  Wilfa Hjerterom Dobbelt Vaffeljern er et vaffeljern produsert av Wilfa. Vaffeljernets materiale er ukjent, men vaffeljernet har en effekt på 1700 watt. Du kan steke to vafler om gangen, og du kan justere vaffeljernets varmenivåer manuelt.

  Dette er et klassisk vaffeljern pakket inn i et moderne design. Vaffeljernet har et veldig stilrent design, og det gjør at det vil ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk. Inni selve jernet finner du imidlertid det tradisjonelle utseende til et vaffeljern.

  Vaffeljernets plater er begge belagt med et non stick-belegg, så vaflene kommer ikke til å brenne seg fast i jernet og du kan gjøre det rent etter bruk så lett som bare det.

  I tillegg til de tradisjonelle detaljene, er dette vaffeljernet også utstyrt med en ventil som slipper ut luftbobler. Det fører til at du får et mye glattere resultat.

  Fordeler:

  • Med et dobbelt vaffeljern kan du steke to vafler om gangen, noe som alltid er like praktisk. Det er rett og slett fordi prosessen går mye raskere enn den ville gjort med kun et enkelt vaffeljern. Dette vaffeljernet byr også på et glattere resultat, takket være ventilen.

  • Vaffeljernet er belagt med et non stick-belegg som gjør det mulig både å steke vafler og rengjøre jernet på en veldig effektiv måte. Det er også utstyrt med en lysindikator som gir deg beskjed når vaflene dine er klar, og det er svært praktisk.

  • Dette vaffeljernet har et veldig moderne utseende. Det er heller ikke fullt opp av knapper på selve vaffeljernet. Begge disse detaljene er noe vi synes er veldig fine.

  Ulemper:

 • Også her mangler det informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det er ikke noe annet som får produktet til å skille seg ut i negativ forstand.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner

  Produsent

  Wilfa

  Effekt

  1700 Watt

  Varmenivåer

  Justeres manuelt

  Type

  Dobbelt vaffeljern

  Severin WA2106 Dobbelt Vaffeljern

  Severin Dobbelt Vaffeljern test

  Foruten manglende informasjon om vaffeljernets materiale, så oppfyller WA2106 Dobbelt Vaffeljern alle kriterier som stilles til det i denne produkttesten. Det er et velkjent og praktisk vaffeljern som vi tror definitivt vil slå an med de fleste som er på jakt etter et nytt vaffeljern.

  Sjekk dagens pris

  WA2106 Dobbelt Vaffeljern er et vaffeljern produsert av Severin. Det er ukjent hvilket materiale som har blitt brukt, men vaffeljernet har en effekt på 1200 watt. Du kan steke to vafler om gangen og velge mellom min / max i forbindelse med varmenivåer.

  Med dette vaffeljernet har du muligheten til å lage deg akkurat de vaffeltypene du liker best. Du kan lage myke, sprø eller begge deler med dette produktet. Det er altså et vaffeljern med mange valgmuligheter. Du kan også stemme hvor lyse eller mørke du ønsker at de skal være.

  Når du skal steke vafler med dette jernet, så vil det gi deg informasjonen du trenger ved hjelp av lysindikatoren på lokket. Selve platene som vaffeljernet består av, er utstyrt med et non stick-belegg. I tillegg står du fritt til å endre temperaturen slik det passer deg.

  Utseendemessig ser WA2106 Dobbelt Vaffeljern ut som et klassisk vaffeljern, noe som selvsagt er veldig fint.

  Fordeler:

  • Ettersom dette er et dobbelt vaffeljern, så kan du steke to vafler samtidig. Det er selvsagt veldig praktisk! I tillegg kan du få vaflene akkurat slik du liker dem, siden det er du som har kontroll over steketemperatur og lignende.

  • Vaffeljernet er belagt med et non stick-belegg. Det har en effektiviserende effekt på både vaffelstekingen og rengjøringsprosessen.

  • Siden dette er et vaffeljern med et klassisk utseende, så vet du umiddelbart hva du får når du ser det i butikken. Det kan også være veldig positivt!

  Ulemper:

 • Det foreligger ingen informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det er også det eneste vi kan sette fingeren på i dette tilfellet.

 • Steba Dobbelt vaffeljern

  Steba Dobbelt vaffeljern test

  Steba Dobbelt vaffeljern kommer veldig godt ut av vår produkttest. Dette er et produkt som definitivt kommer til å oppfylle alle krav som forbrukeren stiller til et vaffeljern. Det er ingen tvil om at dette vaffeljernet vil utføre oppgavene sine med glans. Vi tar utgangspunkt i vaffeljernets gode egenskaper (blant annet varmeisolert håndtak og non stick-belegg) når vi anbefaler dette produktet. Du har vårt ord på at du ikke kommer til å angre på denne investeringen, for det er så absolutt en god en!

  Sjekk dagens pris

  Steba Dobbelt vaffeljern er et vaffeljern produsert av Steba. Vaffeljernets materiale er ukjent, men vaffeljernet har en effekt på 1400 watt. Du kan steke to vafler om gangen, og du kan velge mellom 5 forskjellige varmenivåer.

  Med et dobbelt vaffeljern kan du lage vafler til enhver anledning. Enten du har invitert venninnegjengen på vaffelfest eller ønsker å overraske noen du er glad i med det de liker aller best, så vil dette vaffeljernet hjelpe deg med dette.

  Vaffeljernet består av to plater, og begge disse platene er belagt med et non stick-belegg. Det er et belegg som hindrer vaflene i å brenne seg fast, noe som alltid er veldig praktisk. Dette belegget gjør også at det blir mye enklere å gjøre jernet rent etter bruk.

  Det moderne designet fungerer som innpakning for en rekke andre praktiske detaljer. Vaffeljernets lysindikator forteller deg når vaflene er klare, og da kommer det varmeisolerte håndtaket til nytte. Siden det er varmeisolert, så kommer du ikke til å brenne deg på det.

  Fordeler:

  • Med et dobbelt vaffeljern kan du steke to vafler samtidig. Det får stekingen til å gå raskere, noe som er svært praktisk. Du kan også bestemme resultatet selv, da du kan endre på jernets innstillinger som du selv vil.

  • Vaffeljernets plater er belagt med et non stick-belegg, og det er et belegg som er veldig praktisk i denne sammenhengen. Det forhindrer at vaflene dine brenner seg fast i jernet når de ligger litt for lenge, og det vil gjøre det enklere for deg å vaske jernet etter bruk.

  • Vaffeljernet er også utstyrt med et varmeisolert håndtak, noe som gjør dette til et vaffeljern som du kan bruke på en sikker og trygg måte. Du trenger ikke å bekymre deg for å brenne deg på det, og det er alltid et stort pluss.

  • Dette vaffeljernet har et veldig fint design. Det er et tradisjonelt vaffeljern med en moderne innpakning, og det passer veldig godt med tiden vi befinner oss i akkurat nå!

  Ulemper:

  • Også her er det null informasjon om hvilket materiale vaffeljernet er laget av, men det er ikke noe annet vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette produktet.

  Hva er forskjellen mellom vaffelvariantene våre? 

  I denne produkttesten har vi sett på flere forskjellige vaffeljern, og fire forskjellige varianter av vafler har vært representert. Her har vi hørt om både tradisjonelle vafler, belgiske vafler, boblevafler og vaffelskåler.

  I vaffelverdenen har du altså mange alternativer å velge mellom, men hva er egentlig forskjellen mellom disse? Det er sjelden snakk om veldig store forskjellen, men forskjellen ligger som oftest i oppskriften og fremgangsmåten til de forskjellige vaffelvariantene.

  Tradisjonelle vafler

  Tradisjonelle vafler er rett og slett tradisjonelle, og det er dette elementet som startet hele ballet.

  Fremgangsmåten er ofte den samme, men det finnes mange forskjellige oppskrifter som fører til det vi kaller tradisjonelle vafler. Men ingredienser som egg, sukker, smør, melk, bakepulver og hvetemel er ofte innblandet.

  Belgiske vafler

  Hvis du så tilsetter vann og vaniljesukker til denne blandingen, og endrer litt på fremgangsmåten, så har du et godt grunnlag til belgiske vafler. Men dette er altså en deig som skal heve litt før tilberedning. Les gjerne vår test av belgiske vaffeljern

  Boblevafler

  I dette tilfellet er det nok mønsteret på vaffeljernet som er den største forskjellen. Det finnes selvsagt egne oppskrifter på boblevafler, men hvis oppskriften du har er for tradisjonelle vafler, så går det helt fint å bruke den også.

  Her er det nemlig vaffeljernet som gjør den største delen av jobben når det gjelder mønsteret på disse vaflene.

  Vaffelskåler

  Til slutt har vi vaffelskåler, og dette er en vaffelvariant som passer ypperlig til smakseksperimenter.

  Når det gjelder oppskrift så inneholder den det samme som de tradisjonelle vaflene, men her er det viktig å huske at selve fremgangsmåten er litt annerledes.

   

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo