Poseløs støvsuger test: Årets 6 beste (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Støvsuging er en husholdningsoppgave som de fleste har vært borti. Da er det heller ikke utenkelig at du har opplevd at støvsugeren oppfører seg rart uten at du umiddelbart er i stand til å finne ut hvorfor. Men så viser det seg at posen er full, og at støvet tyter ut.

Når dette skjer, så er løsningen ganske enkel. Du er rett og slett nødt til å bytte pose. Og det er en relativt enkel prosess, så fremt du ikke er uheldig og er tom for poser. Prosessen blir da unødig forlenget. Men visste du at det finnes en støvsuger hvor du aldri trenger pose?

Det finnes nemlig et stort utvalg støvsugere på markedet i dag, og blant dem finner man poseløse støvsugere. På disse støvsugerne er posen byttet ut med en beholder, som du må tømme med jevne mellomrom.

Dette er en produkttest for poseløse støvsugere. Nedenfor skal vi se på et utvalg av poseløse støvsugere, og blant dem skal vi finne det produktet vi mener fortjener tittelen «beste poseløs støvsuger 2024»!

Les også: Robotstøvsuger test 2024

Champion DS210 – beste poseløse støvsuger 2024!

Champion DS210 test

Champion DS210 er en poseløs støvsuger som ligner en del på de tradisjonelle støvsugerne. Men det er uten tvil en poseløs støvsuger, og her er det særedeles lite informasjon som mangler. Denne støvsugeren har følgende mål: 41,8 cm (L), 27 cm (B) og 30 cm (H).

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Denne poseløse støvsugeren har en effekt på 800 watt. Når det gjelder støvsugerens sugeeffekt, så oppgis det bare at den er «justerbar». Det er naturligvis praktisk, men vi skulle likt å vite hva som menes med denne beskrivelsen. Men motoren er i hvert fall kraftig!

Champion DS210 er ikke en støvsuger som kommer til å gå stille i gangene. Denne støvsugeren har nemlig et lydnivå på 80 dB (A), noe som er i toppsjiktet for hva som er et naturlig lydnivå for en støvsuger.

Denne støvsugeren er dessuten utstyrt med HEPA-filter, noe som gjør at luften som kommer ut av støvsugeren ikke er forurenset. Det er svært praktisk med tanke på forbrukerne som er avhengig av frisk og god luft (f.eks astmatikere og de som sliter med allergier).

Fordeler:

 • Champion DS210 ligner på en tradisjonell støvsuger, selv om det ikke er utstyrt med en pose. Det tror vi Champion kan tjene mye på, for folk føler seg fortrolige med apparater som ser slik ut. Dette er også den typen støvsuger du drar etter deg på gulvet.
 • Det er ingen tvil i at dette er en kraftig støvsuger. Faktisk så slår Champion DS210 alle andre støvsugere i denne produkttesten ned i støvlene med sine 800 watt. Men det viser også igjen på produktets lydnivå, selv om man ikke kan forvente noe annet fra en så kraftig motor.
 • I tillegg til en kraftig motor, så får du selv muligheten til å justere sugeeffekten du ønsker. Det oppgis ingen spesifikk informasjon vedrørende dette, men du kan i hvert fall velge mellom «minimum» og «maksimum». Og det i seg selv er jo veldig positivt.
 • Et annet element som gjør denne støvsugeren unik, er HEPA-filteret som den er utstyrt med. Det gjør dette produktet til et godt valg for de som sliter med astma, allergier og lignende.

Ulemper:

 • Foruten manglende informasjon om materiale, driftstid og beholderens kapasitet, så er det ikke noe som får Champion DS210 til å skille seg nevneverdig ut. I hvert fall ikke i negativ forstand.
 • Det kan dog nevnes at sugeeffekten er justerbar. Og selv om det i seg selv er veldig positivt, så skulle vi ønske at vi visste hvilke intervaller som ligger bak begrepet «justerbar» i dette tilfellet. Hva er minimums- og maksimumseffekten på støvsugerens sugeeffekt?
 • Her ønsker vi også å nevne måten produktbeskrivelsen av produktet er satt opp, hvor de har markert enkelte egenskaper med en enkelt bokstav. Dette er noe vi har stusset litt over. For hva betyr egentlig det?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Champion
Sugeeffekt Justerbar
Lydnivå 80 dB (A)

 

Vurdering

Til tross for litt manglende og forvirrende informasjon, så er det ingen tvil om at Champion DS210 er et godt alternativ for absolutt alle. I tillegg er dette den kraftigste støvsugeren i denne produkttesten.

Summen av Champion DS210 sine gode egenskaper har gjort at vi har besluttet å kåre denne støvsugeren til beste poseløse støvsuger 2024!

Bosch BCHf220T

Bosch BCHf220T test

Bosch BCHf220T er en poseløs støvsuger. Men ikke nok med det, det er også en ledningsfri støvsuger, som betyr at du kan ta med deg støvsugeren overalt i boligen din uten å måtte tenke på å huske ledningen også.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Bosch har benyttet et ukjent materiale i produksjonen av denne støvsugeren. Men Bosch BCHf220T er i hvert fall et slank og langt produkt, da den måler 26,5 cm i bredden, 16,5 i dybden og 116 cm i høyden. Effekt, sugeeffekt, lydnivå og kapasitet på beholder er ukjent.

Bosch BCHf220T er utstyrt med en AllFloor-børste, som sørger for at du kan bruke denne poseløse støvsugeren til å rengjøre på absolutt alle flater hjemme hos deg selv. Enten boligen din har parkett eller er teppe- eller flisbelagt, så kan denne brukes der.

Bosch har også tatt ergonomiske hensyn når de produserte denne støvsugeren. I tillegg er det en 2-i-1 løsning, da det lange skaftet kan fjernes eller minimeres etter ditt ønske. Bosch BCHf220T kan enkelt gjøres om til en håndstøvsuger også. Og det er veldig praktisk!

Fordeler:

 • Først og fremst vil vi berømme Bosch for at de har inkludert noe av de viktigere spesifikasjonene vedrørende Bosch BSCf220T. Selv om det ikke er alle spesifikasjonene det fantes informasjon på, så gir informasjonen som var der oss et bedre førsteinntrykk.
 • Med på kjøpet av Bosch BCHf220T får du både børster og munnstykker, deriblant en AllFloor-børste, som gjør denne til et veldig godt valg i forbindelse med rengjøring i hjemmet. I tillegg har Bosch tatt ergonomiske hensyn, og det er bra mtp forbrukeren.
 • Det er svært praktisk at du slipper både pose og ledning med denne støvsugeren. For det betyr at du har en arbeidsradius som er mer eller mindre uendelig. I tillegg til dette så veier den bare 2,533 kilo og har en driftstid på 44 minutter.
 • Om du velger å investere i Bosch BCHf220T, så får du ikke bare et produkt. Du får faktisk hele to støvsugere i én. Det er fordi denne støvsugeren kan demonteres. Uten det lange skaftet vil nemlig støvsugeren fungere som en håndstøvsuger. Det er ganske kult, ikke sant?
Ulemper:
 • Det eneste vi kan sette fingeren på i forbindelse med Bosch BCHf220T er at det mangler litt informasjon. Vi savner informasjon vedrørende produktets materiale, effekt og sugeeffekt.
 • Det oppgis heller ikke noen informasjon om kapasiteten på beholderen. Eller om det følger med en beholder i det hele tatt. Men det må det naturligvis gjøre siden det er en poseløs støvsuger.
 • Her kan også intervallet mellom driftstid og ladetid nevnes. For en driftstid på 44 minutter, så er Bosch BCHf220T nødt til å lade i hele 5 timer. Det er ikke spesielt heldig for verken den eller den andre.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Bosch
Driftstid 44 min
Vekt 2,533 kg

 

Vurdering

Bosch BCHf220T er en poseløs støvsuger uten ledning. Om du ser etter en støvsuger uten begrensninger i forbindelse med arbeidsradius, så vil dette produktet være et veldig godt alternativ.

Her vil du også få to støvsugere i én. Og produktets driftstid er heller ikke så ille. Man skulle også tro at støvsugeren var litt tyngre med alt dette, men det er det ikke. Totalvekten er bare 2,533 kilo, så her får du et letthåndterbart produkt for en god pris!

RoboRock Mace M6

RoboRock Mace H6 test

RoboRock Mace M6 er en poseløs støvsuger med langt skaft. Men ikke like langt som støvsugerne vi har sett på hittil i denne produkttesten. Målene på denne støvsugeren er 11,1 cm i bredde, 22,1 cm i dybde og 28,4 cm i høyde. Og den har en totalvekt på 1,4 kilo!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren har en effekt på 420 watt, mens sugeeffekten er på 140 AW. Så ikke bare er dette en støvsuger med høy effekt, men den kan også brukes til å støvsuge partikler og lignende som sitter godt ned i teppet eller sofaen. Hvor praktisk er ikke det?

Støvsugerens kompakte størrelse gjør det veldig enkelt å håndtere apparatet. Enten du er lav eller høy, så vil ikke dette være et produkt som det er ukomfortabelt for deg å bruke. I tillegg har denne støvsugeren en driftstid på hele 90 minutter, noe som kommer veldig godt med.

Med på kjøpet av RoboRock Mace M6 får du en beholder som rommer 0,4 liter. Det i seg selv er relativt lite, men samtidig helt overkommelig. Den er i tillegg avtagbar noe som gjør den enkel å rengjøre ved behov. Støvsugeren har også et flokeforhindrende design.

Fordeler:

 • RoboRock Mace M6 er en støvsuger hvor du ikke er avhengig av en pose for å kunne støvsuge. Og det er veldig praktisk. I tillegg er dette en ledningsløs støvsuger, noe som gjør at du ikke er avhengig av tilgang til strøm for at støvsugeren skal fungere.
 • Med en effekt på 420 watt, havner denne støvsugeren i kategorien over støvsugere som har høy effekt. Det kommer godt med. I tillegg har den en god sugeeffekt, som gjør at den egner seg godt til bruk til rengjøring av tepper og andre lignende tekstiler.
 • En vanlig problemstilling i forbindelse med rengjøring av tepper er at menneskehår, eventuelt hundehår og lignende hoper seg opp langs munnstykket. Det er imidlertid ikke noe du trenger å bekymre deg for her. For RoboRock Mace M6 har et flokeforhindrende design.
 • Her kan det også nevnes at RoboRock Mace M6 har en driftstid på hele 90 minutter. Det er ganske imponerende. Og det betyr at du får god tid på å teste ut alt det praktiske ekstrautstyret som er inkludert i denne produktpakken, deriblant teppebørste og støvbørste.
Ulemper:
 • Det er relativt lite vi kan sette fingeren på med RoboRock Mace M6. Det fremstår som et godt produkt, og det er særdeles lite informasjon som mangler. Kun informasjon om materiale og lydnivå uteblir, men det er ikke fullstendig krise.
 • Vi kan imidlertid nevne at vi helst skulle sett at effekt og sugeeffekt var oppgitt i samme måleenhet.
 • I tillegg kan det sies at den medfølgende beholderen er ganske liten. Så det hadde uten tvil gjort seg med en litt større beholder, selv om dette naturligvis ville gått bekostning av totalvekten.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke RoboRock
Driftstid 90 min
Kapasitet beholder 0,4 L

Vurdering

RoboRock Mace M6 er en poseløs og ledningsløs støvsuger, og det alene forteller oss at dette vil være et godt alternativ for mange. I tillegg imponerer RoboRock med en enorm utstyrspakke, som sørger for at denne støvsugeren har mange bruksområder.

Philips FC9331/09

PHILIPS FC9331-09 test

Philips FC9331/09 er en poseløs støvsuger. Det er imidlertid uvisst hvilket materiale Philips har tatt utgangspunkt i for å utvikle dette produktet. I tillegg er det heller ingen informasjon om hvor stort produktet er. Vi vet dog at totalvekten er på 6,10 kilo.

Produktbeskrivelse

Denne støvsugeren har en effekt på 650 watt, og det sies også at den har en god sugeeffekt selv om det ikke spesifiseres noe her. Men det forutsetter at støvsugeren er koblet til et strømuttak under bruk, siden dette ikke er en ledningsløs støvsuger.

Ledningen til Philips FC9331/09 er lang, så det betyr at du har en arbeidsradius på hele 9 meter. Så med denne støvsugeren kan du støvsuge så lenge du vil innenfor en 9 meters lengde, og det vil være med et lydnivå på 79 dB (A). Det er ganske høyt.

Med på kjøpet av Philips FC9331/09 får du noen praktiske munnstykker med på kjøpet. Produktpakken inkluderer nemlig munnstykker for parkett, møblement og fuger. I tillegg til munnstykkene vil du få en beholder med en kapasitet på 1,5 liter.

Fordeler:

 • Philips FC9331/09 er en støvsuger med en effekt på 650 watt. Det er derfor grunn til å tro at den har en god sugeeffekt også, og det er noe som vil komme godt med i forbindelse med rengjøring av møblement og lignende.
 • Denne støvsugeren er naturligvis en poseløs støvsuger. Men det er ingen hemmelighet at kapasiteten til beholderen overrasket oss – i positiv forstand. Den rommer nemlig hele 1,5 liter, og det er særdeles sjelden vare i forbindelse med støvsugere. Det er også praktisk!
 • Siden dette ikke er en ledningsløs støvsuger, så er det aktuelt å nevne arbeidsradiusen på denne støvsugeren. Den er på 9 meter. Og selv om det å ha ledning er noe som kan være negativt for noen, så er det ikke det her. Du får gjort det du skal selv med ledning her!
 • Philips FC9331/09 er en del av en større produktpakke. Så her vil du ikke bare få en enkelt støvsuger. I tillegg til støvsugeren så vil du få et sett med munnstykker. Munnstykkene er egnet for rengjøring av parkett, møblement og fuger. Og det er særdeles praktisk!
Ulemper:
 • I forbindelse med Philips FC9331/09 er det en del informasjon som mangler. Vi savner informasjon angående hvilket materiale støvsugeren er laget av, samt dimensjoner og sugeeffekt.
 • Det skal også sies at det ikke nevnes noe som driftstid eller arbeidstid. Men samtidig så gir det mening siden dette ikke er en ledningsløs støvsuger. Da er ikke støvsugeren batteridrevet, og den går så lenge den er koblet til strøm.
 • Her kan det også nevnes at lydnivået på Philips FC9331/09 er litt høyt. På støvsugere som dette er det ikke uvanlig at lydnivået ligger mellom 60 og 80 dB (A), og her ligger det på 79 dB (A). Så det alene kan være grunnen til at folk velger å ikke investere i dette produktet.
 • Det kan også sies at det virker som at denne støvsugeren er litt i det tyngste laget. Den veier totalt 6,10 kilo, og når vi ikke har noen spesifikasjoner som forklarer dette, så er det litt vanskelig å se hvordan det kan være positivt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Philips
Lydnivå 79 dB (A)
Kapasitet beholder 1,5 L

Vurdering

Philips FC9331/09 er nok den støvsugeren i denne testen som ligner aller mest på de tradisjonelle støvsugerne. Så hvis du er på jakt etter en ny støvsuger som er litt mer praktisk, men fremdeles ligner på din gamle, så vil denne være et godt kjøp.

Det kan også nevnes at Philips imponerer med en kjempestor beholder. Den medfølgende beholderen rommer hele 1,5 liter!

Kärcher VC3

KÄRCHER VC 3 test

Kärcher VC3 er en poseløs støvsuger som også skiller seg ut designmessig. I motsetning til de andre produktene i denne testen som er litt kjedelig i fargen, så er denne støvsugeren gul! Og gult er kult, ikke sant?

Produktbeskrivelse

Kärcher VC3 er en poseløs støvsuger som også skiller seg ut designmessig. I motsetning til de andre produktene i denne testen som er litt kjedelig i fargen, så er denne støvsugeren gul! Og gult er kult, ikke sant?

Når det imidlertid gjelder produktspesifikasjonene, så er de litt mangelfulle. Det mangler informasjon om produktets materiale, dimensjoner, sugeeffekt og driftstid. Men effekten kompenserer litt for det, da denne støvsugeren har en effekt på hele 700 watt.

Også dette er en støvsuger som er avhengig av å være koblet til strøm fra første sekund. Men til gjengjeld er støvsugerslangen og ledningen så lang at den gir deg en arbeidsradius på 7,5 meter. I tillegg har den et lydnivå på 76 dB (A).

Kärcher VC3 ligner litt på en tradisjonell støvsuger. Men siden det er en poseløs støvsuger, så får du en beholder med på kjøpet i stedet. Og den rommer 0,9 liter! I tillegg får du med et teleskoprør, som du kan justere etter det som er komfortabelt for deg.

Fordeler:

 • Kärcher VC3 er en designmessig fin støvsuger. I tillegg ligner den på en tradisjonell støvsuger, som kan virke betryggende for mange. Særlig om de ikke har lyst til å sette seg inn i et helt nytt system. I tillegg er den poseløs som gjør at du slipper stresset med å bytte pose.
 • Denne støvsugeren har en effekt på 700 watt. Det er med andre ord en kraftig støvsuger. Og derfor kan det også sies at dette er en støvsuger med god sugeeffekt, selv om det ikke oppgis noe spesifikk informasjon angående støvsugerens sugeeffekt.
 • Dette er en støvsuger som må være tilkoblet et strømuttak under bruk, men takket være arbeidsradiusen på 7,5 meter så trenger ikke det å være negativt. Du får gjort det du skal gjøre, selv om du er avhengig av strømtilførsel!
 • Her kan det også nevnes noen elementer som er svært praktisk. Den medfølgende beholderen rommer så mye som 0,9 liter, og det er veldig positivt. I tillegg følger det med et teleskoprør som kan justeres, så du kan bestemme hvilken høyde du vil ha selv.
Ulemper:
 • Den største ulempen med Kärcher VC3 er uten tvil mengden av spesifikasjoner som mangler. Her er det bare merke, effekt, lydnivå, vekt og kapasitet på beholder som er ferdig utfylt.
 • Utover det er det ikke noe som får denne støvsugeren til å skille seg negativt ut. Bare det faktum at den ikke er ledningsløs. Det er ikke automatisk negativt, men kan være det for noen.
 • Det kan også nevnes at lydnivået til Kärcher VC3 er på 76 dB (A). Og det er litt høyt, selv om det er langt ifra det høyeste vi har sett i denne produkttesten. Men generelt sett havner det i det øverste sjiktet på skalaen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kärcher
Lydnivå 76 dB (A)
Kapasitet beholder 0,9 L

Vurdering

Kärcher VC3 er en poseløs støvsuger med et veldig kult design. Det er gult, og vil derfor passe godt til deg som liker denne fargen. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at du kommer til å snuble over den, fordi den er såpass synlig.

Denne støvsugeren er uten tvil et godt alternativ. Den har en høy effekt og en beholder med stor kapasitet, så vi kan virkelig anbefale dette produktet på det sterkeste!

Leifheit Regulus PowerVac

LEIFHEIT Regulus PowerVac test

Leifheit Regulus PowerVac er en poseløs støvsuger produsert av Leifheit. Også her er det slik at det mangler noe elementær informasjon, men dette kompenserer lengden på selve produktbeskrivelsen for på en god måte.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Foruten informasjon om hvilket merke denne støvsugeren er, så får vi bare oppgitt at dette er en støvsuger med en driftstid på 40 minutter. Og det har seg altså slik at resten av informasjonen foreblir. Det sier seg kanskje litt selv at det egentlig er veldig synd.

Leifheit Regulus PowerVac er en støvsuger som ikke trenger ledning. Og det er veldig praktisk. I tillegg er den produsert med utgangspunkt i forskjellige typer teknologi, deriblant DuoBristle-teknologi og posefri cyklon teknologi. Den har også to forskjellige sugestyrker.

Denne støvsugeren vil være svært enkel å bruke, samt å oppbevare når den ikke er i bruk. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at den skal ødelegge gulvene i hjemmet ditt, for den er laget med noen bløte hjul som er skånsomme for gulvet.

Fordeler:

 • Det mangler relativt mye informasjon om Leifheit Regulus PowerVac. Men som nevnt tidligere, så fungerer den lange produktbeskrivelsen som en slags kompensasjon for dette. Og det er veldig positivt, da det er mulig å danne seg et førsteinntrykk basert på det.
 • Leifheit Regulus PowerVac er en støvsuger som verken trenger pose eller ledning. Derfor er dette en støvsuger som du kan rengjøre med hjemme hos deg. Så lenge du er ferdig på 40 minutter, så spiller det ingen rolle hvor du i boligen du befinner deg.
 • Støvsugeren er utstyrt med smart teknologi. Et eksempel er DuoBristle-teknologien som sørger for at støvsugeren fjerner støv og annen skitt på en veldig effektiv måte. I tillegg kan du velge mellom to forskjellige sugestyrker, som blir kalt Eco og Turbo.
 • Det er også en stor fordel at Leifheit Rugulus PowerVac er utviklet spesifikt for å ikke skade flatene der den brukes. En tradisjonell støvsuger kan skrape opp gulv, men det er noe du slipper med denne støvsugeren. For hjulene er bløte og er veldig skånsomme mot gulvet.
Ulemper:
 • Den eneste og største ulempen med Leifheit Regulus PowerVac er rett og slett mangelen på utfylte spesifikasjoner. I dette tilfellet så får vi gjort det vi skal gjøre uansett, men det er alltid et stort minus når det mangler så mye informasjon om et produkt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Leifheit
Driftstid 40 min

Vurdering

Leifheit Regulus PowerVac er det produktet i denne testen som desidert skuffer mest når det gjelder mangelfulle spesifikasjoner. I forbindelse med dette produktet er det bare produktets driftstid som er oppgitt. Alt annet ble vi nødt til å markere med «ukjent».

Det kan dog sies at den resterende produktbeskrivelsen kom til nytte, for den gav oss et inntrykk av at dette er et godt produkt til tross for manglende spesifikasjoner.

Derfor kan vi si at dette er et godt alternativ, om du er på jakt etter en støvsuger som gjør en god og tilfredsstillende jobb. I tillegg er den enkel å oppbevare siden den står av seg selv, noe som naturligvis er veldig praktisk.

Dette bør du tenke på ved kjøp av en poseløs støvsuger

Har du noen gang hørt noen si at det å kjøpe støvsuger er en enkel oppgave? Neppe, for det er ikke tilfellet i det hele tatt! I stedet bør du forberede deg på at dette er en prosess som vil være både hard og vanskelig. For det er veldig mye som skal stemme her.

Hva skal du rengjøre?

Noe av det viktigste er å få fastslått hva støvsugeren din skal brukes til. Har stuen din parkett, er den teppebelagt eller består boligen din av en kombinasjon av begge deler? Du er nødt til å velge støvsuger med utgangspunkt i dette.

Enten du skal støvsuge parkett eller rengjøre et teppebelagt rom, så er du avhengig av at støvsugeren din er egnet til oppgaven. Det er nemlig ingen selvfølge at hver eneste støvsuger er det, så du er nødt til å være ekstra nøye når du leser produktbeskrivelsen.

I forbindelse med dette kan det også være praktisk å holde et lite øye med støvsugerens munnstykker. Vanligvis pleier det å følge med et lite eller stort utvalg, og da bør du forsikre deg om at du kan bruke noen av dem. Og stort sett er det slik at jo flere, jo bedre!

Ledning versus ledningsløs

Før var det slik at de fleste støvsugere hadde ledning. I noen tilfeller kalles ledningen for tråd. Men begge deler betyr at du er nødt til å sette støpselet til støvsugeren inn i et strømuttak for å kunne slå den på.

Det er imidlertid ikke slik at alle støvsugere har det lenger. I 2024 er det faktisk mulig å få tak i en ledningsløs støvsuger. Og det blir stadig mer og mer vanlig. Så her er det opp til deg å avgjøre hva du er mest komfortabel med.

Hvis du ønsker deg en støvsuger med ledning eller tråd, så bør du forsikre deg om at lengden på den er så lang som du trenger at den skal være. Ellers kan det mer eller mindre sammenlignes med det å kaste penger ut av vinduet.

Hvorfor poseløs støvsuger?

Synes du at poseløs støvsuger er et litt merkelig begrep? Det har vi i så fall full forståelse for, siden det høres litt pussig ut. Men en poseløs støvsuger gjør akkurat det samme som en støvsuger med pose – bare uten posen.

En poseløs støvsuger er i stedet utstyrt med en beholder som er mye enklere å tømme enn det er å skulle bytte pose. Støvet kaster du rett i søppelkassen!

Om hvis du lurer på hvorfor de poseløse støvsugerne har blitt så populære de siste årene, så er det rett og slett fordi det er mye enklere enn det å måtte bytte pose hele tiden. Særlig om beholderen er i det største laget!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo