Boblebad test: De 4 beste boblebadene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Mange drømmer om å ha sitt eget basseng eller spabad. Nå har markedet åpnet opp for at alle kan få sitt eget boblebad på terrassen, med herlige massasjedyser og sitteplasser til flere. Spabad er ofte å finne på hytten, men kan også gi ekstra luksus og velvære i hverdagen.

Det finnes mange spabad å velge mellom. Noen har fast konstruksjon, andre er oppblåsbare. De varierer i kvalitet, design og ikke minst pris. Hvis du ønsker å gi familien og venner ekstra komfort i hverdagen, bør du fortsette å lese vår test av spabad. Vi har prøvd ut noen av de mest populære alternativene fra Gardenstore og kårer beste boblebad.

Slik vurderer vi produktene i testen

Besteitest tester ikke produktene selv. Vi samler resultater fra upartiske tester, kundeomtaler og spesifikasjoner for å gi et total bilde på de ulike produktene. Testartikkelen er skrevet av uavhengige skribenter. Rangeringene er skribent sin vurdering etter å ha undersøkt produktene via kundeomtaler, spesifikasjoner, andre tester og utalelser. Produktene er ikke fysisk brukt av oss. Vi tar derfor forbehold om at informasjonen som framkommer kan gi ukorrekte og/eller ufullstendige opplysninger.

Spabad Kvadrat pluss – Best i test boblebad 2024

spabad kvadrat pluss

Kvadrat Plus fra Adrum Westerbergs er blitt kåret til Beste boblebad 2024. Dets overlegne egenskaper, gjennomtenkte design og teknologi gjør det til et attraktivt valg for de som søker kvalitet og komfort i sitt spabadeopplevelse.

Grønt Fokus

Design og plassutnyttelse

Med kapasitet til å romme fem personer, inkludert en komfortabel liggeplass, imøtekommer dette spabadet behovene til en gruppe venner eller familie. Den elegante utformingen av Adrum Kvadrat Plus sammen med bruken av værbestandig, tre-lignende komposittmateriale gir en harmonisk balanse mellom estetikk og funksjonalitet. Terapibelysningen i bunnen legger til en stemningsfull atmosfære og bidrar til en avslappende opplevelse.

Energiforbruk og isolasjon

Et bemerkelsesverdig aspekt av Adrum Kvadrat Plus er det lave energiforbruket. Dette spabadet er utstyrt med en effektiv sirkulasjonspumpe som holder energiforbruket nede. Det tykke og formtilpassede lokket sikrer at varmen holdes inne og regnvann kan renne av, noe som ytterligere bidrar til energieffektiviteten.

Massasje og kontrollsystem

Adrum Kvadrat Plus setter standarden for massasjeopplevelsen. Kombinasjonen av roterende og faste massasjestråler, som kan justeres individuelt i retning og trykk, gir en tilpassbar massasje som er designet for å lindre spenninger og gi avslapning. Kontrollsystemet og berøringspanelet er en garantist for brukervennlighet og presis styring av funksjoner som massasje, oppvarming og belysning.

Fordeler:

 • Elegant design
 • Svært energieffektiv
 • Massasjefunksjon
 • Kontrollpanel og styresystem

Oppsummering

Med sitt imponerende design, fokus på energieffektivitet, avansert isolasjon, tilpasningsdyktig massasje og enkel kontroll er Adrum Kvadrat Plus by Westerbergs en soleklar kandidat for tittelen “Beste Boblebad”. Det oppfyller og overgår forventningene til et moderne spabad, og dets kombinasjon av komfort, teknologi og design gjør det til et førsteklasses valg for de som ønsker en luksuriøs og avslappende opplevelse i eget hjem.

Spesifikasjoner
Antall personer 5
Form Rektangulært
Effekt 5030V

Pooli Diamant

Pooli diamant

Pooli Diamant er et rundt spabad med gode kvaliteter. Her får du et holdbart boblebad med jetdyser, behagelig belysning og innebygde høyttalere.
Pooli Diamant har flere likhetstrekk med testvinneren, men kommer i en unik og moderne fasong. Dette er et rundt boblebad som rommer seks personer, med flere gode egenskaper. Modellen har en dybde på 83,9 cm og en høyde på 91 cm – dette gir godt med plass.

Med Pooli Diamant kan du ta en dukkert og nyte den friske luften, uavhengig av temperatur. Spabadet har nemlig en smart konstruksjon og er iført en PU-isolasjon. Denne isolasjonen sørger for at vannet holder seg varmt lenge og reduserer strømforbruket.

Boblebadet er utstyrt med kraftige og fleksible jet dyser. Disse kan du justere styrken på, og veksle mellom en lett og dyp massasje. Det er enkelt å bla seg gjennom behandlingene i kontrollpanelet. Pooli Diamant har en kraftig og solid konstruksjon og en lang levetid.

Brukervennlighet

Pooli Diamant har et praktisk kontrollpanel som lar deg styre funksjonene til spabadet. Ønsker du å justere lyset, lyden, strømmen eller pumpene? Da vil du glede deg over de mange valgmulighetene KL8-3-panelet har å by på.

Kontrollpanelet er lett å betjene og intuitivt. Det er her du styrer varmen og blar deg gjennom de forskjellige innstillingene for massasje. I tillegg må vi nevne det brukervennlige lydsystemet, som enkelt lar deg skifte mellom enhet og radio.

Fordeler:

 • Moderne fasong
 • Belysning og lydsystem
 • Praktisk pumpe og filter

Pooli Diamant skiller seg ut med sin unike runde form. Dette er et spabad som tar seg godt ut i enhver hage på og på enhver terrasse. Den praktiske formen er en fordel, da det gjør boblebadet lettere å plassere. Her trenger du ikke ta hensyn til hjørner og kanter, og det er lett å komme seg rundt spabadet.

Pooli Diamant er utstyrt med innebygd belysning og lydsystem. Belysningen er behagelig, uansett hvilken innstilling du bruker. Fordelen med god belysning, er at du kan bruke boblebadet uansett tid på døgnet. Dette kommer ekstra godt med på mørke vinterkvelder.

Det innebygde lydsystemet er en ekstra luksuriøs funksjon. Dette er det ikke alle spabad som har, og er noe unikt fra produsenten selv. Lydsystemet lar deg høre på radio eller spille musikk fra egen mobiltelefon eller nettbrett. Dette setter virkelig stemningen.

Til slutt må vi nevne de praktiske pumpene og det smarte filteret. Pooli Diamant har nemlig et ozonfilter som tar knekken på bakterier og forurensinger. Sirkulasjonspumpen sørger for god sirkulasjon og er beregnet for hyppig bruk.

Oppsummering

Pooli Diamant er et godt alternativ til boblebad og har flere av de gode egenskapene som testvinneren kan skilte med. Den aller største forskjellen er selve formen. Pooli Diamant er rund og moderne, rommer seks personer og har den høye kvaliteten mange leter etter i et spabad.

Formen gjør det enkelt å plassere boblebadet på ønsket sted, og funksjonene er mange og brukervennlige. Hvis du er på jakt etter et funksjonelt og brukervennlig boblebad med en moderne «look», vil Pooli Diamant være et ypperlig valg.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Antall personer 6
Form Rund
Effekt 380V 60 Hz

 

Pooli Donau

Pooli Donau

Pooli Donau er boblebadet for de som vil ha det lille ekstra. Her får du et unikt kontrollsystem, beskyttelse mot overoppheting og muligheten til å styre bassenget via en app. Du kan også endre belysningen i forskjellige farger, for å skape den perfekte stemningen.

Produktbeskrivelse

Pooli Donau er et smart og innovativt spabad som rommer seks personer. Boblebadet er solid og robust, samtidig som det tilbyr et unikt nivå av komfort og sikkerhet. De mange jet dysene har en enorm kraft, og kan justeres for å oppnå ønsket massasje-effekt.

Du kan veksle mellom forskjellige vannfunksjoner, og få både bobler, massasje eller forfriskende sirkulasjon. Liker du å høre på musikk mens du bader? Pooli Donau kommer med et innebygget lydsystem som lar deg spille musikk direkte fra mobilen.

Musikk er ikke det eneste du styrer fra mobilen. Pooli Donau er bygget på trådløs teknologi, og du kan dermed styre alle boblebadets funksjoner fra din egen smarttelefon. Vi må også trekke frem beskyttelsen mot overopphetning, som kommer godt med for barnefamilier.

Brukervennlighet

Pooli Donau er et meget brukervennlig spabad, takket være sitt innovative og kjente Balboa kontrollsystem. Dette er det verdensledende kontrollsystemet innen spa, og gir deg et høyt nivå av sikkerhet, valgmuligheter og pålitelighet.

Med Pooli Donau er det du som er sjefen. Du tilpasser bassenget etter egne behov, både med tanke på varme, lys, lyd og massasje. Det som skiller dette systemet ut fra andre varianter, er at det har en unik beskyttelsesfunksjon.

Den spesielle teknologien er bygget på en mikroprosessor, som automatisk slår seg på for å forhindre overoppheting. Dette sikrer både spabadet selv fra unødvendig slitasje, samtidig som det gir en økt trygghet til forbrukeren. Har du barn som skal bruke boblebadet, er denne funksjonen gull verdt.

Fordeler:

 • Trådløs teknologi
 • Balboa kontrollsystem
 • Ozonfilter og belysning

Pooli Donau skiller seg ut med sin unike trådløse teknologi. Dette boblebadet kan du nemlig styre via mobilen din. Du laster enkelt ned en applikasjon til din smarttelefon, og kan justere temperaturen etter eget ønske. Appen kan lastes ned til både iPhone og Android, hvilket er en fordel.

Vi setter ekstra stor pris den behagelige belysningen og ozonfilteret. Belysningen har du full kontroll over, både når det gjelder styrke og farge. Du kan endre fargene på de innebygde lampene, slik at du både kan skape en feststemning og en avslappet stemning.

Ozonfilteret kjenner vi igjen fra produsentens andre spabad. Filteret fungerer effektivt og har en lang levetid. Du trenger ikke å bytte ut filteret like ofte som på andre modellen, noe vi mener er en fordel. Et Ozonfilter fjerner bakterier og forurensing, for å sikre hygienisk bruk og trygg tømming i naturen.

Oppsummering

Pooli Donau skiller seg ut med smarte og innovative funksjoner. Dette er et spabad for de som ønsker seg det lille ekstra, og virkelig vil imponere venner og familie. De mange egenskapene gjenspeiler seg naturligvis i prisen, men her får du mye kvalitet for pengene.

Det er ekstra praktisk å kunne kontrollere spabadet via mobilen og mange forbrukere vil synes det er artig å kunne endre belysningen i ulike farger. Videre er modellen robust og slitesterk, med et hav av innstillinger for massasje og avslapning. Pooli Donau er valget for de som vil ha et boblebad som har alt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Antall personer

6

Form

Firkantet

Effekt

60 Hz 380 V

 

Pooli Kristall

Pooli Kristall

Pooli Kristall er et brukervennlig og innovativt boblebad med 51 massasjedyser. Her kan du samle 6 venner eller familiemedlemmer, og nyte forfriskende vannfunksjoner og musikk fra de innebygde høyttalerne.

Produktbeskrivelse

Pooli Kristall er et boblebad som gir god plass til seks personer. Modellen har én luftpumpe, hele 51 ulike massasjedyser og et praktisk ozonfilter. Filteret er effektivt og holder bakterier og kjemikalier borte fra vannet. Dette sikrer god hygiene over lengre bruk.

Et ozonfilter gjør det også mulig å tappe vannet direkte ut i naturen, uten at du skader miljøet rundt deg. De mange massasjedysene kommer også godt med, og gir deg god variasjon og styrke. Du kan velge mellom en lett eller dyp massasje, og stille dysene perfekt inn etter egen preferanse.

Luftpumpen er stillegående og svært praktisk. Den pumper ut jevne luftstrømmer for et forskende bad, samtidig som den er konstruert for å bruke minst mulig energi. Det samme gjelder sirkulasjonspumpen som er skapt for kontinuerlig bruk.

Som et spabad fra Pooli, er du sikret at Kristall har lang levetid og robuste kvaliteter. Selve karet er produsert i amerikansk akryl, noe som forlenger levetiden og gjør boblebadet motstandsdyktig. Vi liker hvor god plass Pooli Kristall har og at alle gjestene kan sitte komfortabelt.

Brukervennlighet

Med hele 51 massasjedyser, sier det seg selv at Pooli Kristall har flere innstillinger. Du styrer enkelt funksjonene ved hjelp av et brukervennlig kontrollpanel. Dette har en intuitiv og lett betjening, som gjør at du raskt finner din foretrukne innstilling.

Du kan også justere belysningen og musikken til Pooli Kristall. De innebygde høyttalerne lar deg høre på radio eller spille musikk direkte fra din smarttelefon. I tillegg kommer Pooli Kristall med en beskyttelse mot overopphetning. Denne er automatisk og gjør det langt tryggere å bruke boblebadet sammen med barn.

Fordeler:

 • God isolasjon
 • Effektive jet dyser
 • Flere vannfunksjoner

For å sikre at vannet holder seg varmt over lengre tid, er Pooli Kristall utstyrt med PU-isolasjon. Dette gir en meget god oppbevaring av varme og du slipper dermed å tenke så mye på strømforbruket.

De effektive jet dysene presterer også bra og vi liker godt variasjonen av kraft disse gir. Videre finner vi egenskaper som du kanskje kjenner igjen fra produsentens andre modeller. Justerbar belysning, innebygde høyttalere og et effektivt filter øker ytelsen.

Oppsummering

Pooli Kristall er et robust valg av spabad som passer like godt i egen hage som på hytten. Her får du med et brukervennlig kontrollpanel og en praktisk beskyttelse mot overoppheting. Pooli Kristall gir god plass med sine seks seter og byr på innbydende avslapping.

Boblebadet kan også brukes til fest, takket være muligheten for å justere belysningen og de innebygde høyttalerne. Dette er en allsidig modell som egner seg like godt til avslapning, barnefamilier og sammenkomster med venner i helgene.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Antall personer

6

Form

Firkantet

Effekt

60 Hz 380 V

 

Pooli Omega

Pooli Omega

Pooli Omega er spabadet når kun det beste er godt nok. Her får du flere former for massasje, behagelig lys, innebygde høyttalere og et hav av innstillingsmuligheter.

Produktbeskrivelse

Om du er på jakt etter ekte hverdagsluksus, er. Pooli Omega et ypperlig valg. Dette er et spabad som rommer seks personer og byr på avslappende komfort i egen hage. Her får du massasje, en komfortabel belysning og en svært stabil konstruksjon.

Pooli Omega kommer med pumper, filter, kontrollsystem, innebygget radio og alt du trenger for å nyte opplevelsen. Boblebadet har et ozonfilter som filtrerer ut bakterier og forurensende stoffer. Du får i tillegg en luftpumpe som gir herlige bobler og to massasjepumper.

Pooli Omega er konstruert i et kraftig materiale og er isolert med PU-isolasjon. Denne isolasjonen presterer godt og holde på varmen over lengre tid. Vi opplever at modellen har et lavt strømforbruk, noe som er en fordel. Selve karet er skapt i amerikansk akryl – et holdbart og slitesterkt materiale som forlenger levetiden.

Jetdysene har god kraft og gir herlige massasjer. Her kan du veksle mellom forfriskende og svake innstillinger, til mer dype massasjer. Innstillingene for massasje-typene ligger i kontrollpanelet, og du kan enkelt bla deg gjennom utvalget.

Brukervennlighet

Pooli Omega er brukervennlig, takket være kontrollsystemet KL8-3. Dette er eget kontrollpanel som lar deg styre de ulike funksjonene i spabadet. Her kontrollerer du alt fra lydanlegget, varmeinnstillinger og vannfunksjonene. Det er lett å navigere seg gjennom menyen, og panelet er intuitivt.

Selve vannfunksjonene må også nevnes. Disse er toppmoderne og gir deg muligheten til å veksle mellom massasje, bobler og rennende vann. For å få bassenget på plass, lønner det seg å få hjelp av en elektriker. Dette trekker ikke ned på brukervennligheten, da dette er vanlige med større og mer avanserte modeller.

 

Fordeler:

 • Ozonfilter
 • Sirkulasjonspumpe
 • Belysning
 • Lydsystem

   

Pooli Omega er utstyrt med et praktisk Ozonfilter. Dette filteret sørger for å bryte ned bakterier og andre forurensninger på en rask og effektiv måte. Du må dermed ikke bytte ut vannet like ofte, noe som er en fordel.

En sirkulasjonspumpe kommer også godt med. Dette er skapet for konstant bruk, og du vil derfor ikke oppleve lavere kvalitet, selv om boblebadet brukes hyppig. Pooli Omega får plusspoeng for en særdeles avslappende belysning, hvilket gjør brukeropplevelsen enda bedre.

Pooli Omega kommer med et eget lydsystem. Dette er en luksuriøs egenskap som lar deg spille musikk og høre på radio gjennom de innebygde høyttalerne. Med så mange gode egenskaper, er alt lagt til rette for maksimal avslapning og komfort.

Oppsummering

Pooli Omega er et spabad som har alt du trenger. Fra ulike typer massasje, jet dyser, innebygde høyttalere, hygienisk filter og flere vannfunksjoner. I tillegg til egenskapene, er boblebadet robust og motstandsdyktig. Dette er et spabad som kommer til å vare deg lenge, og derfor kårer vi Pooli Omega til best i test.

 

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Antall personer

6

Form

Firkantet

Effekt

380 V 60 Hz

 

Nyttig å vite om spa- og boblebad

Et spabad gir en ekstra luksus i hverdagen og lar deg nyte kvelder og dager ute, selv om temperaturen ikke er så høy. De fleste bad gir muligheten til bevare varmen i vannet, noe som øker brukstiden.

Når du ikke bruker boblebadet, bør det tømmes for vann med jevne mellomrom. De fleste modeller har en egen propp som lar vannet renne ut ved skift. Det er naturligvis en fordel om boblebadet er plassert slik at vannet ikke ødelegger underlaget.

Du trenger ikke å bekymre deg for miljøgifter, da de fleste spabad har et system som fjerner kjemikalier. Det er likevel viktig å bytte ut vannet regelmessig, slik at du opprettholder et godt hygienenivå og holder vannet rent og klart.

Hvordan velge spabad?

Tenk gjennom hvor mange som skal bruke bassenget, og hvor du ønsker å plassere det. Skal spabadet stå i et hjørne? Da kan en firkantet variant være et godt alternativ. Kanskje du ønsker å grave bassenget ned? Plassering og antall personer er viktig.

Videre kan du se på pris og kvalitet. Det er mulig å få et budsjettvennlig basseng som også har grunnleggende funksjoner, men som regel får du det du betaler for. Ønsker du ekstra sterke dyser, bobler og massasje, er det lurt å se på toppmodellene.

Til slutt kan du se på design og brukervennlighet. Billige boblebad har enkle design, mens de dyrere gjerne har flere avanserte funksjoner og et forseggjort utseende. Uansett hvilken modell og prisklasse du velger å gå for, vil et boblebad gi deg velvære og ekstra luksus. Hvor mange funksjoner du får, er helt opptil deg.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo