Eiendomsmegler test: De 7 beste eiendomsmeglerne 2024

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Det er utfordrende å sondere i terrenget når man søker etter beste eiendomsmegler. Denne artikkelen tester eiendomsmeglere og kårer samtidig den megleren vi mener er best i 2024.

Les også: Beste boliglån

Slik vurderer vi eiendomsmeglerne i testen

Testartikkelen er skrevet av uavhengige skribenter. Rangeringene er subjektiv og er gjort etter å ha undersøkt selskapenes fordeler via deres nettsider og andre sider på nettet.

Artikkelen har som mening å forenkle innhenting av informasjon om vurdering av eiendomsmeglere.

Det er ikke foretatt en faktisk sjekk ved hjelp av å bruke selskapets tjenester. Vi tar derfor forbehold om at informasjonen som framkommer kan gi ukorrekte og/eller ufullstendige opplysninger.


Markedsføring – Lenker på knapper fører til anbudstjenester

Privatmegleren – Best i test Eiendomsmegler 2024🏆

Privatmegleren

Privatmegleren er det tredje største eiendomsmeglerselskapet i Norge, og har hele 73 kontorer fordelt rundt om i forskjellige fylker. Dette er et franchiseforetak og de spesialiserer seg særlig innen dyrere og eksklusive boliger. Det første kontoret ble åpnet i 2004, og tre år senere kjøpte Nordea 66 % aksjer i foretaket.  

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Dette er ikke et eiendomsmeglerselskap som passer for alle, men som egner seg godt for de som skal selge eller kjøpe dyrere boliger. Deres visjon er å ikke kun presentere en bolig for kjøperen, men å kunne presentere et hjem for de potensielle kjøperne. Privatmegleren legger mye tid ned i valg av kanaler og markedsføring for å øke interessen til eiendommen.

Privatmegleren er kjent for å gjøre sitt ytterste for at selgeren skal få en tilfredsstillende pris på boligen. Meglerne ønsker alltid en seriøs budrunde, og helst vil de at potensielle kjøpere skal kjempe om den aktuelle eiendommen. Dette får de til ved hjelpe av en mengde verktøy som kan optimalisere hver enkelt salgsprosess.

Verdivurdering av bolig

For å bestille en verdivurdering, kan du enkelt taste inn detaljene dine på Privatmeglerens nettsider. Dette er en brukervennlig og oversiktlig funksjon, hvor du blir satt i kontakt med ditt nærmeste meglerkontor. Du vil få en verdivurdering fra megler samt en E-takst.

E-taksten kan benyttes ved behov for refinansiering eller låneopptak i bank. Denne kan tas med i banken hvor de også vil kunne se bilder, datagrunnlag og den konkrete vurderingen gjort av megler. Meglerens verdivurdering består av fire sider, hvor du får en grundig gjennomgang av hvordan megleren har kommet frem til boligens verdi.

Verdivurderingen er gull verdt. Her får du også innsyn i sammenlignbare eiendommer i området og hvordan markedet for din bolig er akkurat nå. Dette er nyttig dersom du ønsker å pusse opp eller oppgradere boligen for å øke verdien. Du får altså et konkret innsyn i hva markedet potensielt vil være villig til å betale for din eiendom, samt muligheter til å oppgradere boligen for en verdi som samstemmer med dine forventninger.

Fordeler:

 • Privatmegleren har enerett på en spesiell teknologi ved navn KliKK. Dette er en teknologi som gjør at boligannonsene deres finner veien til potensielle kjøpere via sosiale medier. Meglerne vet at mange som kjøper bolig, ikke opprinnelig var i et kjøpsmodus før de kom over en selgende annonse.

 • Dersom du skal selge boligen din, vil du gjennom Privatmegleren få tilgang til all informasjon du trenger – pluss litt til. For de interesserte er det mulig å få innsyn i både markedsmaterieller, statistikker og dokumenter. Her får selgeren opplysninger om hvor mange som har registrert interesse, hvilken målgruppe som blir eksponert for annonsene og hvor mange som stiller på visning.

Resultat

Dersom du skal selge boligen din, vil det absolutt anbefales å kontakte Privatmegleren for et uforpliktende tilbud. Uansett hva du tror boligen er verdt, vil det lønne seg å kontakte meglerne for en konkret vurdering. Privatmegleren ønsker alltid at du skal få maks pris for boligen, og vil derfor gjøre sitt ytterste for at du skal sitte igjen med et salg over egne forventninger.

 

Dette gjør Privatmegleren til markedets beste eiendomsmegler, særlig hvis du ønsker at boligens skal bli solgt for mest mulig – og hvem ønsker ikke det? Med Privatmegleren i ryggen kan du være trygg på at de nødvendige tiltakene blir gjort, slik at interessen og verdien til boligen skal øke mest mulig.

Nordvik

Nordvik

Nordvik er en eiendomsmeglerkjede som ble startet allerede i 1989. De har lenge vært et av de ledende selskapene i Oslo, og etter navnebytte i 2018 har lagt stor vekt på digitalisering av boligsalg. Dette er et eiendomsmeglerselskap som ønsker å gjøre det enklere og bedre å selge og kjøpe boliger, ved hjelp av digitale verktøy og optimale salgsprosesser.

Selskapet har 20 kontorer med over 190 ansatte meglere. Kontorene er fordelt utover landet og du vil finne dem i de største byene, samt i kretsene rundt. Det kommer tydelig frem at Nordvik legger mye vekt på innovasjon, nytenking og digitalisering, hvilket er en stor fordel ettersom de fleste potensielle kjøpere finner aktuelle boliger på nett.

Nordvik er et selskap som brenner for eiendommer og bolig. De dyktige meglere sitter på mye fagkunnskap og dette viser seg i den tette oppfølgingen selgerne får. Meglerne spiller på lag for å sikre sine kunder de beste resultateten. Her får både unge og erfarne meglere en finger med i spillet, slik at kompetansen blir bred og oppdatert.

Verdivurdering av bolig

Ved hjelp av kontaktskjemaet på nettsiden kan du avtale et møte med din nærmeste megler. Her får du et uforpliktende tilbud og en konkret verdivurdering av boligen din. I tillegg til et uforpliktende tilbud vil du også kunne nyte godt av god rådgivning gjennom vurderingsprosessen. Her får du en grundig gjennomgang av boligens verdi, samt hva som kan gjøres for å potensielt øke denne verdien.

Fordeler:

 • Nordvik benytter seg av innovative, nytenkende og avanserte digitale verktøy. Dette er et selskap med bred kompetanse og mye erfaring, og derfor har de utviklet Nordvik Ekstra. Gjennom sin lange fartstid i bransjen har nemlig meglerne erfart at over halvparten av kjøpere operer mer eller mindre impulsivt.

 • Nordvik Ekstra er et verktøy som får boligannonsen til å nå ut til potensielle kjøpere som ellers ikke ville funnet annonsen på de klassiske tjenestene som Finn. Her får de se eksklusive bilder, nyttig informasjon, og en unik boligkalkulator. Det er en attraktive presentasjonen av boligen som gjør Nordvik Ekstra unikt.

Resultat

Nordvik er et bransjeledende eiendomsmeglerselskap som sitter på bred kompetanse. Her får du hjelp av både unge talenter så vel som erfarne meglere. Denne kombinasjonen av erfaring gir en helt unik kompetanse og bransjekunnskap. Nordvik er et selskap som virkelig brenner for salg og kjøp av eiendommer, og dette viser seg gjennom den tett oppfølgingen selgerne får.

Det anbefales å kontakte Norvik for et uforpliktende tilbud og en verdivurdering. Her vil du få mye kunnskap om din egen bolig samt markedet. Som potensiell selger vil du sitte igjen med et nytt inntrykk av hvordan salgsprosessen kan gå for seg, hvem som kan være aktuelle kjøpere og hvordan markedet ville tatt imot din bolig. Det er den brede kunnskapen og de digitale verktøyene som skiller Nordvik ut på markedet.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling er et mindre, men meget suksessfull eiendomsmeglerselskap. Boa ble startet i 2006 og opererer for det meste i områdene rundt og i Oslo og Moss. Dette selskapet skiller seg ut grunnet deres unik kompetanse innen strategisk markedsføring og presentasjon. Boa fokuserer sterkt på visuell kommunikasjon, noe som viser seg i deres vakre og stilfulle boligannonser.

Boa ønsker ikke at flest mulig skal se boligannonsen, men at den skal treffe de rette potensielle kjøperne. Her er fokuset å presentere boligen for de som faktisk er interesserte, en meget strategisk og smart markedsføringsteknikk. Målet er at boligen skal vises for de potensielle kjøperne som vil se størst verdi i det aktuelle hjemmet.

Selskapet er som sagt ikke blant de største i bransjen, men deres unike kompetanse og strategiske salgsteknikker har likevel gjort dem til et fremtredende og konkurransedyktig selskap. I 2019 ble Boa kåret til årets Gullmegler av Norges Eiendomsmeglerforbund – dette er et kvalitetsstempel i seg selv.

Teamet bak Boa består ikke bare av dyktig meglere. Her finner du mennesker som alle er en del av å presentere hjemmet på best mulig måte. Tekstforfattere, fotografer og stylister er også en viktig brikke i et suksessfullt boligsalg, dette har Boa forstått. Deres stylister jobber i studier som er blant landets fremste innen styling.

Verdivurdering av bolig

Dersom du ønsker å finne ut mer om Boa sitt prisvinnende konsept, kan du enkelt kontakte dem for et uforpliktende tilbud og verdivurdering. På nettsiden fyller du ut skjemaet og deretter blir du satt i kontakt med ditt aktuelle kontor.  

I tillegg finner du en praktisk prisliste på nettsiden, for generelle prisoverslag. For et konkret tilbud lønner det seg derimot å kontakte Boa direkte gjennom skjemaet. Boa sørger for at opplevelsen blir både god og trygg, og vil gi deg den informasjonen du trenger for å kunne sammenligne tilbudet med andre selskaper.  

Fordeler:

 • Boa legger stor vekt på markedsføring og visuell kommunikasjon. Dette har gitt dem den gjeve tittelen som årets Gullmegler i 2019, og i 2017 stakk de av med førsteplassen for årets beste markedsføring av bruktbolig. Tidligere har de også vunnet priser for beste annonse og prospekt, samt flere priser for Norges beste presentasjon.

 • Det er selvfølgelig en stor fordel å selge bolig gjennom et selskap som har bevist gode resultater. Målet er ikke å vise annonsen til flest mulig, men heller rette fokuset mot den målgruppen som vil se størst verdi i boligen. Slikt blir det gode salg og høy fortjeneste av.  

 • Boa er et mangfoldig team bestående av dyktige meglere, tekstforfattere, fotografer og stylister. Slik kan selskapet være sikker på at deres verdier viser seg i alle aspektene av boligannonsen. En rød tråd viser seg og fokuset ligger på strategisk markedsføring, visuell kommunikasjon og et trygt salg.

Resultat

Boa eiendomsmegling er et lite, men konkurransedyktig eiendomsmeglerselskap. Deres prisvinnende konsept har gjort stor suksess og etterlatt seg en rekke fornøyde kunder. Boa vil sørge for at annonsen blir sett av de som vil finne mest verdi i boligen. Takket være det mangfoldige teamet med bred kompetanse, sørger de for en rød tråd i annonsene slik at potensielle kjøpere forelsker seg i hjemmet.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Samsolgt

samsolgt

Samsolgt er en annerledes og nytenkende måte å selge bolig på. Dette er digital eiendomsmegling i regi av DnB Eiendom, hvor selgeren kan nyte godt av en fast lav pris. Til gjengjeld er du mye mer involvert i prosessen enn hos andre selskap, og må gjøre deler av jobben selv. Dette er selskapet for de som ønsker å spare penger på boligsalget ved å selv ta en aktiv del i salgsprosessen.

Gjennom digitale løsninger kan selgeren være en aktiv del av boligsalget. Du vil holde visningene selv, mens Samsolgt tar seg av de formelle aspektene. Som selger vil du slippe å lage salgsoppgaven, gjøre en økonomisk sjekk av kjøpere og kjøre budrunden. Dette tar de kompetanse dyktige meglerne i Samsolgt seg av.  

Mange vegrer seg gjerne fra å velge en slik løsning, da det kan virke som mye arbeid og noe utrygt. Men ettersom Samsolgt tar seg av de formelle arbeidsoppgavene og fortsatt vil være en ansvarlig eiendomsmegler, skaper det en trygghet samtidig som du sparer noen kroner i prosessen. Gjennom et samarbeid med meglerne får du tett oppfølging og den informasjonen du behøver for å gjøre litt av jobben på egenhånd.

Du vil ikke stå alene i salget, dette er ikke en selg selv-tjeneste. Samsolgt er underlagt de aktuelle lovene innen eiendomsmegling og du vil få den tilstrekkelige veiledningen du behøver underveis i prosessen. Dette er et godt alternativ for de som bor i større byer, eller områder hvor boligsalg som regel går unna relativt fort.

Verdivurdering av bolig

De digitale løsningene viser seg allerede ved verdivurderingen av boligen. På hjemmesidene finner du en praktisk kalkulator som vil gi deg en uforpliktende estimert verdivurdering. Dette er en unik tjeneste og gir deg et godt innblikk i hva markedet potensielt er villig til å gi for boligen.

Kalkulatoren tar både adresse, størrelse og fasiliteter med i sin beregning – her gjelder det altså å vite de grunnleggende faktaene om boligen. Dersom du ønsker å gå videre i prosessen, blir du matchet med en megler som er ekspert på din type bolig. Megleren vil følge deg gjennom hele prosessen. Det meste vil deretter foregå digitalt for en praktisk og effektiv prosess.

Fordeler:

 • Samsolgt gir deg muligheten til å gjøre deler av jobben selv, for en lavere pris. Dette er en stor fordel for de som bor i populære boligområder hvor leiligheter nærmest selger seg selv – her er det mye penger å spare. Du betaler en fast lav pris og kan alltid trekke deg fra ordningen dersom du ombestemmer deg. Da vil hele jobben gå over til DnB sine dyktige meglere.  

 • Samsolgt ønsker å gjøre salg av bolig til en effektiv og mer digitalisert prosess. Dette er selvfølgelig ikke en ordning som passer for alle, men et utmerket tilbud for de som vil spare penger og bor i populære områder. Du vil aldri bli låst til ordningen og DnB står klar til å ta over hele prosessen dersom du ønsker å trekke deg.

Resultat

Du taper ingenting på å få et uforpliktende tilbud fra Samsolgt. Takket være den digitale pris estimeringen, vil du i løpet av få tasteklikk få en estimert vurdering av boligen din. Dette er en utmerket tjeneste som lar deg gjøre deler av jobben selv, for en langt lavere pris. Løsningen er spesielt godt egnet for de som bor i leiligheter eller boliger i større byer.

Den store fordelen er at du aldri står alene i prosessen. Selv om du gjør deler av jobben selv, vil Samsolgt ta seg av det juridiske og det formelle. Som selger får du en aktiv del i prosessen samtidig som du sparer en god del på utgiftene. Besøk hjemmesiden for en automatisk og digital estimering ved hjelp av noen få tastetrykk.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Eie Eiendomsmegling

Eie eiendomsmegling

Eie er en av Norges største uavhengige eiendomsmeglingskjeder. Selskapet ble etablert i 2006 og er ikke eid av en bank, i motsetning til mange andre selskaper. Eie har en visjon om å være de beste meglere på markedet og benytter seg av mye kunnskap og erfaring for å gjennomføre gode og trygge salgsprosesser.

For å kunne bli best i bransjen, stiller Eie store krav til seg selv som foretak og til sine meglere. Dette er et selskap som krever doble etterutdanningspoeng av sine meglere, noe som er svært unikt. De fleste andre kjeder vil kunne sette det lovpålagte kravet, derfor kan du være trygg på at Eie sitter på noen av bransjens mest kunnskapsrike meglere.

Eie stiller ikke bare høye krav til seg selv med tanke på kunnskap, de ønsker også å være de beste for sine kunder. Derfor sørger de for at løsningene og rådene som blir gitt, er skreddersydd for hver enkelt kunde. Dersom du selger bolig gjennom Eie, vil du samarbeide tett med en megler som har ekspertise på din aktuelle eiendomstype.  

Strategien til Eie har gitt dem mye suksess – både blant kundene, men også blant meglerne. Gjennom årene har Eie nemlig vunnet hele 12 gullmeglere og i 2020 ble de kåret til selskapet med de mest fornøyde kundene. Dette er sterke kvalitetsstempel for Eie som også har blitt kåret til den mest bærekraftige kjeden i 2020.

Verdivurdering av bolig

Eie vet at en verdivurdering av bolig ikke nødvendigvis betyr at du er klar for å selge. Derfor gir deg et uforpliktende tilbud og en vurdering av hva som kan gjøres for å øke boligens verdi. Som alltid er Eie svært grundig i sitt arbeid og gir deg en konkret vurdering basert på lang erfaring og bred kunnskap.  

Ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden, får du en vurdering basert på grundige analyser av boligen og området. I tillegg vil meglerne gi deg råd om hva du bør gjøre videre – enten det gjelder salgsprosessen eller tiltak for å øke boligens verdi. Her får du mye verdifull innsikt i hva markedet vil være villig til å gi deg.

Fordeler:

 • Med Eie får du det selskapet kaller for Premium rådgivning. De legger vekt på at det ikke bare er boligen din som er verdifull, men at din opplevelse med dem også skal være av verdi. Eiendomsmeglerne som jobber i Eie, har doble etterutdanningspoeng noe som er en stor fordel. Som selger kan du være trygg på at du vil samarbeide med profesjonelle og kompetanserike meglere.

 • Dette er en kjede som også legger vekt på skreddersydde råd og samarbeid. Som meglere vet de hvor forskjellige hver enkelt eiendom kan være, og derfor har meglerne ekspertise på ulike type boliger. Selgeren vil derfor samarbeide tett med en megler som sitter på all den nødvendige kunnskapen og erfaringen som kreves for å at den aktuelle boligen skal bli solgt til en fornøyelig pris.

Resultat

Eie er et meget profesjonelt eiendomsmegler byrå som tar seg god tid til å gjøre alt ordentlig. Her kan du være trygg på at alt er på stell og at du får en skreddersydd rådgivning tilpasset din unike bolig. Selskapet stiller høye krav til seg selv, både med tanke på utdanning, kunnskap, kompetanse og kundeservice.

Ved hjelp av verdivurderingen vil få mye nyttig innsikt i egen bolig og dens verdi. Grundige analyser blir gjort basert på boligen og området rundt. Dersom du er på jakt etter et profesjonelt selskap med mye kunnskap, vil Eie være et godt sted å starte – uansett om du skal selge eller kun vil vite hva du eventuelt kan få for boligen i tiden fremover.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv eiendomsmegling

Aktiv er et eiendomsmeglerbyrå etablert i 1985. Hovedkontoret deres ligger i Oslo, men de tilbyr tjenester til mennesker over hele landet gjennom sine 70 kontoret. Dette er et selskap som ikke bare fokuserer på selve salget, men alt som skjer i forkant. Igjen er dette meglere som har evnen til å se hver enkelt kundes behov, samt ulikhetene til forskjellige eiendommer.  

Deres visjon er å være en aktiv del av hele prosessen og fungerer som en rådgiver og hjelpende hånd. Fornøyde kunder er alltid viktig, særlig for Aktiv. Her får du god hjelp og råd om hvordan du bør opptre i tiden før et potensielt salg. For Aktiv er det viktig med god planlegging, dette kan være alfa og omega for at salget skal gi deg best fortjeneste.

Aktiv tar mange aspekter i betraktning når de hjelper deg med salgsprosessen. Her vil du få nyttig innsikt i hvilke årstider det lønner seg å selge på, hvilke triks som vil gjøre at boligen din skiller seg ut samt hvordan flytteprosessen kan gjøres mest effektivt. For aktiv handler det ikke bare om å selge en bolig, men om hele prosessen og alt som følger med.

Verdivurdering av bolig

For en verdivurdering kan du kontakte Aktiv fra deres hjemmesider. Her får du en konkret pris og et godt grunnlag for hva du kan forvente av boligens nåværende tilstand. Meglerne sitter på mye kunnskap om den aktuelle markedsverdien og gir deg hjelp til å få bedre rentebetingelser for refinansiering og andre lån.  

Det som skiller Aktiv ut ved verdivurdering, er hvordan de arbeider med deg for å øke verdien til boligen. Aktiv peker ut hva som kan oppgraderes og fikses for en økt verdi – alt fra alvorlige feil til mindre oppussingsjobber. I tillegg vil de så på utearealet og komme med forslag til effektivisering av plass.

Resultat

Aktiv er en eiendomsmegler som virkelig ser behovene til hver enkelt kunde og hver enkelt bolig. De har en unik evne til å vite hva som kan gjøres for å øke boligens verdi og skårer høyt på sin kundeservice. Det lønner seg stort å få et tilbud fra Aktiv samt en verdivurdering fra deres dyktige meglere.

Uansett om du kun ønsker å vite hva som kan øke boligens verdi, eller om du er klar til å selge. Aktiv vil ta alle faktorer i perspektiv, fra årstider til markedsverdi. Dette er et pålitelig selskap som legger vekt på skreddersydde, praktiske og effektive løsninger for at du skal bli mest mulig fornøyd med salget og sluttprisen.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv eiendomsmegling

Proaktiv er en eiendomsmeglerkjede med kvalitet i alle ledd. Dette selskapet ble etablert i 1999 og har sin hovedtyngde i de store byene. Som motto har de å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, noe som virkelig kommer frem i deres tidligere arbeid. Her er det fokus på at selgerens forventinger og ønsker skal bli møtt.

Proaktiv ønsker å ta i bruk de beste metodene gjennom sine dyktige meglere. Her vil du bli møtt av engasjerte meglere som er motivert for å gi deg det beste salget. Proaktiv har kontorer i hele landet og sitter derfor på mye lokalkunnskap vedrørende de mest befolkningstette områdene i landet. Dette kommer godt med på visning.

Som sagt fokuserer Proaktiv på kvalitet over hele linjen, her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. De jobber hardt for å oppnå best mulig pris, samtidig som boligsalget skal oppleves både trygt og effektivt. Verdier er viktig for selskapet og de har en grunnleggende kultur som innebærer faglig kompetanse og innovative løsninger – med proaktive meglere.

Verdivurdering av bolig

Hos Proaktiv får du en uforpliktende og gratis verdivurdering. Her vil du ikke bare få et konkret prisoverslag, men også mange nyttig råd og tips fra kunnskapsrike meglere. Uansett om du vil ha en vurdering av tomt, fritidsbolig, næringsbygg, brukt bolig eller prosjektert bolig – Proaktiv gir deg den innsikten du trenger.

Fordeler:

 • Proaktiv setter høye krav til seg selv og legger stor vekt på kvalitet. Dette kommer tydelig frem i deres verdier om å være innovative, faglig kompetente, ydmyke og ikke minst proaktive.  

 • Den største fordelen med selskapet er at du kan være trygg på at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Meglerne gjør sitt ytterste for at du skal få best mulig pris for boligen, samtidig som prosessen skal være effektiv og føles trygg for selger.

Resultat

Proaktiv består av motiverte og engasjerte eiendomsmeglere med gode verdier. De har mye lokal kompetanse og har bred erfaring i Norges største byer. Gjennom deres verdivurdering vil du få et unikt innblikk i hvordan ditt aktuelle område presterer på boligmarkedet i nåværende tid. Takket være Proaktivs brede kunnskap vil du sitte igjen med mye ny og nyttig informasjon vedrørende din bolig.

Finn beste Eiendomsmegler der du bor – sett det på anbud

Motta uforpliktende tilbud her

Få svar på vanlige spørsmål om å velge eiendomsmegler

Hva koster en eiendomsmegler?

Prisen på eiendomsmegler kan variere, avhengig av hvilken megler du velger, boligen du skal selge og hvor i landet du bor. Det er imidlertid vanlig å betale ca. 1-4 % provisjon. Vi anbefaler derfor at du bruker godt tid på å sammenligne priser og ulike alternativer før du bestemmer deg.

Hvordan finner man en god eiendomsmegler?

Den enkleste måten å finne en god eiendomsmegler er ved å innhente tilbud på tvers av meglerforetak. Be om gratis befaring og konsultasjon med tre forskjellige, slik at du kan vurdere hvem av dem du liker best. Bruk tiden godt og still dem mange spørsmål. Be gjerne om referanser fra tidligere kunder.

Hva kjennetegner en dyktig megler?

Du bør se etter en megler som er kjent med ditt lokale marked og som har lang erfaring med å selge boliger som ligner på din. God kjemi mellom deg og eiendomsmegler er viktig, så stol på magefølelsen. Megleren bør i tillegg ha gode kommunikasjonsferdigheter og tid til å prioritere boligen din.

Hva skjer om megler ikke får solgt?

Dersom megleren ikke klarer å selge eiendommen din innen den avtalte tidsperioden, har du tre valgmuligheter. Du kan velge å forlenge kontrakten, bytte eiendomsmegler eller prøve å selge eiendommen selv. Hvis du mener at det er meglers feil at du ikke får solgt, kan du bytte før den avtalte tidsperioden har utløpt. Det kan likevel påløpe enkelte kostnader, så sant megleren ikke tilbyr salgsgaranti.

Kilder

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo