Kredittkort test: De 5 beste kredittkortene 2024

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

I denne artikkelen har vi valgt ut 5 forskjellige banker og virksomheter, og vi skal fordype oss i betingelsene de tilbyr i forbindelse med utstedelse av kredittkort. Og blant disse 5 aktørene skal vi kåre hvilket kredittkort vi mener at fortjener tittelen «beste kredittkort 2024»!

Bank Norwegian kredittkort – beste kredittkort 2024!

Bank norwegian kredittkort

Bank Norwegian er en bank som ble startet i 2007. På dette tidspunktet var denne banken kun en støtteplattform for flyselskapet Norwegian Air Shuttle og fordelsprogrammet som kundene deres kunne melde seg inn. Fordelsprogrammet heter Norwegian Reward.

> SØK OM FLERE KORT SAMTIDIG: VELG DET SOM PASSER DEG

Annonselenke. Eksempelrente: Eff.rente 21.82%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 2.776. Totalt kr 27.776 Ulike kort har ulike vilkår og renter.

Dette endret seg i september 2007, altså ikke veldig mange måneder etter at de faktisk startet opp. På dette tidspunktet fikk banken konsesjon fra Finansdepartementet, noe som gav deg muligheten til å tilby finansielle tjenester til andre også. Og det gjorde de. Siden oppstarten i 2007 så har Bank Norwegian hatt en formidabel utvikling. Og i skrivende stund så er dette en bank som tilbyr finansiell hjelp til kunder over hele Norden. Det spiller med andre ord ingen rolle om du befinner i Norge, Sverige, Danmark eller Finland. I 2024 er dette en bank som tilbyr låneprodukter til nesten 2 millioner kunder, deriblant kredittkort. Og dette produktet skal vi ta en nærmere titt på nedenfor.

Kredittkort

Bank Norwegian sin forretningsidé bygger på at du skal kunne spare penger til ferien hele året. For selv om de nå også tilbyr låneprodukter til kunder uavhengig av deres relasjon til Norwegian Air Shuttle, så er det fremdeles en sammenheng mellom banken og flyselskapet. Med et kredittkort fra Bank Norwegian får du inntil 100 000 kroner i kreditt og rentefrihet i inntil 45 dager. I praksis betyr sistnevnte at du har muligheten til å utsette betalingen i 45 dager uten at du må betale noe ekstra. Det må du imidlertid etter den 45. dagen. Det påløper ingen årsavgift med kredittkortet fra Bank Norwegian. Men det forekommer naturligvis en nominell og effektiv rente med dette kortet. De ligger på henholdsvis 20,49 %, og 23,1 %. Dette er imidlertid en årlig sats, og kun dersom du benytter deg av kortet. Om du liker å reise, så kan du bruke kredittkortet fra Bank Norwegian til å spare opp CashPoints som du kan bruke til å betale flybilletter hos Norwegian. Du kan også velge om du vil spare opp cashback i stedet, som du kan bruke til å betale selve kredittkortet.

Fordeler

Det er mange fordeler med det å ha et kredittkort fra Bank Norwegian, både generelt og hvis du er en globetrotter på jakt etter en måte å finansiere flybilletter på. Dette kredittkortet gir deg muligheten til å utsette betalinger, og tjene opp Cashpoints/Cashback på én gang. Det forekommer ingen årsavgift med å ha dette kortet. Så det er helt kostnadsfritt å ha dette kortet, med mindre du faktisk bruker det. I tillegg er dette kortet mye tryggere enn et vanlig bankkort, på grunn av Bank Norwegian sine sikkerhetssystemer. Inkludert i kredittkortet fra Bank Norwegian finner du reise- og avbestillingsforsikring, samt dagligvareforsikring. Det er veldig praktisk! I tillegg er det en lang liste med forsikringer som kan kjøpes i tillegg om du vil, deriblant tannhelseforsikring og ID-tyveriforsikring. Som kunde i Bank Norwegian får du også tilgang til en app som du enkelt laster ned på mobilen. I denne appen vil du få full oversikt over kredittkortbruken din. Blant annet så kan du se hvor mye Cashpoint du har kjent opp og betale regninger med den.

Resultat

Bank Norwegian er en bank som tilbyr gode betingelser til kundene sine. Og dette er uavhengig av hvor du befinner deg i Norden. Med et kredittkort fra Bank Norwegian får du muligheten til å utsette betalinger og spare opp Cashpoints eller Cashback på en trygg måte. I tillegg får du muligheten til å inngå gode forsikringsavtaler. Som kunde i Bank Norwegian får du tilgang til en app som sørger for at detaljene om forbruket ditt kommer rett inn på mobilen din. På grunn av summen av de gode elementene og valgmulighetene som kredittkortet fra Bank Norwegian byr på, så har vi besluttet å kåre dette kredittkortet til beste kredittkort 2024!

Re:member kredittkort

Remember black kredittkort re:member er en bank som drives av Entercard Norge. Dette er en filial av Entercard Group AB, som eies av Barclays Principal Investments Limited og Swedbank. Disse selskapene ble etablert i 1999, og i 2005 ble re:member slik vi kjenner det til.

> SØK RE:MEMBER BLACK KREDITTKORT HER

Annonselenke: Renteksempel: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr. Entercard Group AB som eier filialen som driver re:member er en virksomhet som tilbyr finansielle tjenester til kunder i hele Skandinavia. Det er altså mulig å benytte seg av denne banken enten du befinner deg i Norge, Sverige eller Danmark. Som bank har re:member spesialisert seg på låneprodukter som kredittkort, forbrukslån og refinansiering. I dette tilfellet er det kredittkortet deres som er vårt fokus. Det er med andre ord dette vi skal se litt nærmere på nedenfor.  

Kredittkort

Hos re:member har du muligheten til å velge mellom to forskjellige kredittkort. Begge deler er Mastercard, og de kalles re:member black og re:member gold. Blant disse kortene kan du velge det kredittkortet som passer best til det du skal bruke det til. I denne testen vil vi ta utgangspunkt i re:member black. Dette kredittkortet har ingen årsavgift, inntil 150 000 kroner i kreditt og inntil 45 dagers rentefri kreditt. I tillegg vil du få rabatter i over 200 nettbutikker, samt 5 % cashback i 100 dager. Til tross for at det ikke forekommer noen skjulte kostnader med re:member black, så vil rentene begynne å løpe etter de 45 rentefrie dagene. Da vil det foreligge en nominell rente på 21,62 % og en effektiv rente på 25,4 %. Kredittkortet fra re:member er også et kontaktløst kort. Det betyr at du ikke trenger å røre ved betalingsterminalen når du skal betale. Dette er mulig siden kredittkortet er kompatibelt med Apple Pay.

Fordeler

Det er en rekke fordeler ved å ha re:member black i lommeboken din. For eksempel så vil du få reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Dette gjelder imidlertid kun om du bruker kredittkortet til å forhåndsbetale minst 50 % av transportkostnadene dine. Med re:member black følger det med et fordelsprogram som kalles re:member reward, og det gir deg inntil 20 % i over 200 nettbutikker. Om du liker å shoppe, så er dette en veldig fin fordel for din del. Som kunde i re:member får du også tilgang til bankens app, som du kan bruke til å holde oversikt over kredittkortbruken din. I tillegg kan du bruke appen til å betale regninger, for å nevne noe av det du kan gjøre med den. Og sist, men ikke minst, så er vi nødt til å nevne de åpenbare fordelene med å ha re:member black. Det er et kontaktløst kort som gir deg muligheten til å utsette betalingen i inntil 45 dager uten at det koster deg en eneste krone!

Resultat

re:member er en bank som tilbyr flere typer kredittkort til kundene sine. Det er imidlertid ingen tvil om at det er re:member black som er den beste avtalen blant kredittkortene denne banken har gjort tilgjengelig for kundene sine. Med re:member black får du dra nytte av en rentefri periode på inntil 45 dager, rabatt i over 200 nettbutikker og inkludert reise- og avbestillingsforsikring ved at du betaler halvparten av reisen med kredittkortet. Dette kredittkortet gir deg veldig mange goder!

> SØK RE:MEMBER BLACK KREDITTKORT HER

Annonselenke: Renteksempel: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

DNB kredittkort

DNB kredittkort test DNB er en bank med en historie som strekker seg veldig langt tilbake. Denne banken ble startet helt tilbake i 1822, noe som betyr at vi nærmer oss hele 200 år med finanshistorie. Og det i seg selv er jo veldig imponerende!

> SØK OM FLERE KORT SAMTIDIG: VELG DET SOM PASSER DEG

Annonselenke. Eksempelrente: Eff.rente 21.82%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 2.776. Totalt kr 27.776 Ulike kort har ulike vilkår og renter.

DNB ønsker å hjelpe deg på veien mot å få en bedre hverdag, uansett hvor i livet du befinner deg. For denne banken spiller det ingen rolle om du er singel, er i ferd med å stifte din egen familie eller har voksne barn. Absolutt alle kan når som helst be DNB om hjelp. DNB er ikke bare Norges største bank, de er også et av Nordens største finanskonsern. Derfor kan du føle deg helt trygg på at du kommer til å bli godt ivaretatt, og at denne banken kommer til å finne en god løsning som passer for deg. DNB er en bank som tilbyr et helt komplett tilbud i forbindelse med finansielle tjenester. Blant disse finansielle tjenestene finner man kredittkort.

Kredittkort

Gjennom DNB får du et kredittkort levert av kredittkortleverandøren Mastercard. Kredittkortet ditt fra DNB vil altså være et Mastercard-kredittkort, og ifølge DNB selv er dette et av verdens mest aksepterte kredittkort. Med et DNB Mastercard får du muligheten til å utsette betalingene i inntil 45 dager før rentene begynner å løpe. Derfor er det veldig viktig å ha full kontroll på disse 45 dagene er over. Hos DNB koster det ingen fastpris i året for å ha DNB Mastercard. Det er med andre ord kun når du bruker kortet at det koster. Den nominelle renten for DNB Mastercard er 19,20 %, men den effektive renten vil være på 23,78 %. DNB Mastercard er ikke det eneste kredittkortet DNB tilbyr. De tilbyr også en rekke andre kredittkort som du kan velge mellom, med utgangspunkt i om vilkårene ved hvert enkelt kredittkort stemmer overens med deg eller ikke.

Fordeler

Foruten den åpenbare fordelen med å kunne utsette betalingsfrister i inntil 45 dager, så foreligger det mange gode fordeler med DNB Mastercard. I hverdagen kan dette kredittkortet gi deg rabatter på forskjellige rabatter, bensinstasjoner og ladestasjoner. Om du skal på ut på nye eventyr og forhåndsbetaler mer enn halve reisen med ditt DNB Mastercard, så får du reiseforsikring med på kjøpet. Og det er uten tvil veldig praktisk! Det er også veldig enkelt å oppgradere kredittkortet ditt i DNB. Denne muligheten kalles Mastercard Upgrade, og det er noe som er midt i blinken for deg som har lyst til å tjene SAS EuroBonus-poeng og ønsker deg enda flere fordeler. Mastercard Upgrade skaffer deg det! Med et DNB Mastercard trenger du til en viss grad ikke å ta på betalingsterminalen i det hele tatt. Et DNB Mastercard kan nemlig brukes kontaktløst på betalinger inntil 500 kroner. Og det er veldig praktisk nå i pandemien!

Resultat

DNB føyer seg inn i rekken av banker som tilbyr gode betingelser til kundene sine. I tillegg er dette en helnorsk bank som har skrevet finanshistorie med sine nesten 200 år i bransjen. Det i seg selv er ikke bare imponerende, men også veldig kult! DNB Mastercard er et kredittkort som uten tvil vil gjøre seg godt i en vanlig nordmanns hverdag. Grunnen til det er at dette er et kredittkort som gir deg rabatter på blant annet bensin, lading av elbil, vanlige butikker og hotell!

TF Bank kredittkort

TF Bank Mastercard TF Bank er en del av et større finanskonsern som kalles TF Bank. Dette er et finanskonsern som har kunder over hele Europa, og derfor går denne banken under navnet TF Bank Norge. Bankens hovedkontor ligger i Sverige, men banken har filialer over hele Europa.

> SØK OM FLERE KORT SAMTIDIG: VELG DET SOM PASSER DEG

Annonselenke. Eksempelrente: Eff.rente 21.82%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 2.776. Totalt kr 27.776 Ulike kort har ulike vilkår og renter.

TF Bank er en bank som har spesialisert seg innenfor privatøkonomi. Det betyr at denne banken er godt egnet til å hjelpe deg i forbindelse med dette. Deres overordnede mål er at du skal ta valg som er både kloke og trygge i forbindelse med din privatøkonomi! Ifølge TF Bank selv er denne banken en av Norges best rangerte forbrukslånsbanker. Og dette er en rangering de har fått etter at de ble en del av finansmarkedet i 1984. Det er ganske imponerende! TF Bank sin spesialitet er privatøkonomi, og deres spesialiteter innenfor dette feltet er lån, kredittkort og innskudd. I denne artikkelen skal vi se nærmere på deres kredittkortløsning!

Kredittkort

TF Bank leverer et kredittkort som går under navnet Credits Gold. Dette er et kredittkort som passer til bruk både når du er på ferie, og når du er hjemme og ønsker deg litt mer fleksibilitet i din økonomiske situasjon. Du kan nemlig utsette betalingen i inntil 43 dager! TF Bank beskriver Credits Gold som et kredittkort som passer for deg som forventer litt mer av kredittkortet ditt. Dette er nemlig et kredittkort som gir deg mange gode fordeler, kun fordi du er innehaver av dette kortet, og dette skal vi se nærmere på i neste avsnitt. Det forekommer ingen årsavgift med Credits Gold. I tillegg er det helt gebyrfritt uansett hvor du befinner deg i verden, noe som er veldig praktisk. Med Credits Gold følger det dog med en nominell og effektiv rente på henholdsvis 19,90 % og 21,82 %. Credits Gold gir deg en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. I tillegg er dette et kontaktløst kort, noe som er veldig praktisk!

Fordeler

En av fordelene med å ha Credits Gold er at det sikrer deg en god reise, om du er en person som reiser mye. Om du betaler halve reisen med kredittkortet ditt, så vil få med reise og avbestillingsforsikring fra Gouda med på kjøpet. I tillegg forekommer det flere praktiske tillegg med dette kredittkortet. Også disse gjelder for når du er på reisefot:

 • Om du blir syk på reisen, sørger ditt Credits Gold for at du får ubegrenset dekning. Det eneste du er nødt til å gjøre, er å ta kontakt med sentralen til TF Bank.
 • Du kan leie bil til å komme deg rundt på reisemålet uten en eneste bekymring i bakhodet. Skulle du være uheldig, så dekker kredittkortet inntil 10 000 i egenandel på leiebil.
 • Om du skulle være så uheldig å oppleve at bagasjen din er forsinket i 4 timer eller mer eller at den rett og slett forsvinner, så sørger Credits Gold kredittkortet for at du får kompensasjon.
 • Det er ikke mulig å forutse alt, og av og til er det slik at du er nødt til å avbestille en planlagt reise. Ved akutt sykdom eller ulykke dekker Credits Gold kredittkortet avbestilling av en reise inntil 300 000 kroner.

I tillegg til de ovenfornevnte fordelene, så vil du som kunde i TF Bank får tilgang til din helt egne brukerkonto som du kan bruke til å holde oversikt over kredittkortbruken din. Om du inngår en avtale om dette kredittkortet, så vil du også få en ID-tyveriforsikring med på kjøpet!

Resultat

TF Bank er en bank som tilbyr gode betingelser til kundene sine, særlig om du er en person som reiser mye rundt. Da vil Credits Cold fra TF Bank være praktisk å ha med i bagasjen, da det sørger for at du får en mye behageligere reise!

American Express kredittkort

American Express kredittkort test American Express er en virksomhet som ble etablert i USA på 1850-tallet. De begynte å tilby betalingsløsninger til de som var interesserte i deres produkter. På 1970-tallet var selskapet stort nok til at ekspansjon til Norden ble diskutert og deretter realisert.

> SØK OM FLERE KORT SAMTIDIG: VELG DET SOM PASSER DEG

Annonselenke. Eksempelrente: Eff.rente 21.82%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 2.776. Totalt kr 27.776 Ulike kort har ulike vilkår og renter.

I dag regnes American Express for å være et av verdens største virksomheter i forbindelse med betalingskort og reise. Dette selskapet tilbyr ulike produkter innenfor betaling, og det er veldig interessant da det får de til å skille seg ut fra de andre selskapene i denne testen. Det er flere grunner til å velge American Express, deriblant at dette selskapet har et godt rykte som betalingsløsning. Ikke bare i USA eller i Norden, men over hele verden! I tillegg regnes de for å være et veldig trygt alternativ, da de har gode sikkerhetssystemer. Nedenfor skal vi ta en nærmere titt på American Express sine kredittkort!

Kredittkort

American Express er et selskap som virkelig har satset på kredittkort, og det å kunne tilby dette til kundene sine. Selskapet tilbyr nemlig hele 7 forskjellige kredittkort, og de har gitt navn til hvert enkelt kredittkort. American Express tilbyr følgende kredittkort:

 • SAS Amex Classic
 • SAS Amex Premium
 • SAS Amex Elite
 • Green Card
 • Basic Card
 • Gold Card
 • Platinum Card

I denne testen vil vi ta utgangspunkt i American Express sitt SAS Amex Classic. Det beskrives som kortet som tar deg lenger, og det er virkelig sant. For dette er et kort som ikke koster noe som helst om du bare har det i lommen, ettersom det ikke har noen årsavgift. Det foreligger ingen informasjon vedrørende SAS Amex Classic sin nominelle rente, men det oppgis at den effektive renten er 22,82 %. SAS Amex Classic fungerer imidlertid slik at du er nødt til å betale det utestående beløpet i sin helhet når du skal betale regningen. Dette kredittkortet fra American Express er ikke kompatibelt med delbetaling, slik det står i dag. Men det vil bli det i 2022!

Fordeler

SAS Amex Classic er kanskje det minst lønnsomme kredittkortet i denne produkttesten. Grunnen til det er at det ikke forekommer et overveldende antall fordeler med dette kredittkortet. Først og fremst forekommer det ikke noen årsavgift med SAS Amex Classic, som du kan føle deg helt trygg med. Dette kortet vil rett og slett sørge for at du har mer penger å rutte med både når du skal ut på tur og ellers i hverdagen. Hver gang du bruker SAS Amex Classic vil du dessuten få ekstrapoeng. Nok ekstrapoeng vil etter hvert sørge for at du får en bonusreise i SAS. For hver 100 kroner du betaler med dette kredittkortet, så vil du få 10 ekstrapoeng. Med SAS Amex Classic får du også tilgang til en companion ticket. Det er et element som gir deg muligheten til å betale kun halvparten så mye poeng for en valgfri reise i Europa. Dette er noe du kan gjøre én gang i kalenderåret. Men vilkårene må naturligvis være oppfylte.

Resultat

American Express har et stort utvalg av kredittkort som kundene deres kan velge mellom. Her får du muligheten til å velge mellom hele 7 forskjellige kredittkort! I denne testen har vi tatt utgangspunkt i SAS Amex Classic-kredittkortet, og som navnet på kortet tilsier så er dette et veldig basic kort. Dermed er det ikke så veldig mange fordeler med dette kredittkortet, utenom de helt åpenbare fordelene med et kredittkort. Det kan imidlertid nevnes at SAS Amex Classic ligger an til å være det kredittkortet med lavest nominell rente i denne testen. Dette er dog bare en teori basert på tallene som kommer fram, men det foreligger ingen informasjon som bekrefter dette.

Beste kredittkort med drivstoffrabatt: 365 Privat Kredittkort

365Direkte MasterCard

Vi kårer 365Privat Kredittkort til beste kredittkort med drivstoffrabatt per 24 april 2024. Dette kortet inkluderer flest fordeler når du skal fylle drivstoff.

Fordeler

 • Dobbel gevinst med både 3,65 % cashback og 34 øre per liter i rabatt på norske Esso-stasjoner
 • I tillegg får man 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner
 • Dealpass, noe som gir deg 10-25 % rabatt på restauranter og nettbutikker

De 5 beste kredittkortene med drivstoffrabatt april 2024

Kredittkort Kortutsteder Fordeler Ulemper
1. 365 Privat Kredittkort Danske Bank Opptil 3,65% cashback og 34 øre per liter i rabatt. Dette kredittkortet har ikke reiseforsikring
2. Shell Mastercard Ikano Bank 40 øre per liter i rabatt og 80 øre per liter de første 30 dagene. Kredittkortet tilbyr ikke reiseforsikring, og har litt høye uttaksgebyr.
3. Circle K Extra Mastercard Circle K 40 øre per liter i rabatt og 75 øre per liter de første 30 dagene i velkomstbonus. Har litt høy rente. Man må også fylle mye drivstoff for å oppnå rabatt.
4. Trumf Visa Trumf Med Trumf Visa kan du få ekstra cashback når du allerede bruker ditt eksisterende bensinkort. Relativ høy rente
5. Coop Medlemskort Coop Dette kortet er et rent medlemskort, og ikke et normalt kredittkort. Kortet gir deg opptil 50 øre rabatt på enkelte bensinstasjoner. Dette kortet er ikke et kredittkort og kan kun brukes for medlemsfordeler

Les også: Test av bensinkort

Beste kredittkort med reiseforsikring: Bank Norwegian kredittkort

Bank norwegian kredittkort Vi kårer Bank Norwegian kredittkort til beste kredittkort med reiseforsikring per 24 april 2024. Dette kortet har de beste fordelene når du skal ut å reise.

Fordeler

 • Reiseforsikring og avbestillingsforsikring automatisk lagt med når man kjøper reiser med dette kortet
 • Cashback på reiser samt mulighet for å utsette betalinger av reiser.
 • App med enkelt brukergrensesnitt og oversikt over opptjente goder

De 5 beste kredittkortene med reiseforsikring april 2024

Kredittkort Kortutsteder Fordeler Ulemper
1. Bank Norwegian kredittkort Bank Norwegian Reiseforsikring, avbestillingsforsikring, cashpoints, cashback, brukervennlig app. Vi finner ingen spesifikke ulemper med dette kredittkortet
2. Credits Gold Credits (TF Bank) Reiseforsikring og avbestillingsforsikring, 0,- i gebyr. Har ikke et velutviklet fordelsprogram
3. Re:member Black EnterCard Reiseforsikring og avbestillingsforsikring, Opptill 25% cashback i ulike butikker, høy kredittramme. Kredittkortet har noe høy rente
4. Ikano Visa Ikano Bank Reiseforsikring og avbestillingsforsikring, relativt høy kredittramme, Intill 10% rabatter på forskjellige utsalgssteder. Det er vanskelig å påpeke noen kokrete ulemper med dette kredittkortet
5. Komplett Bank Mastercard Komplett Bank Dette kortet gir deg reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Det gir deg også ID-tyveriforsikring som kan komme godt med på reise. I tillegg til 1% bonus på alle kjøp. Det er en ulempe at bonuspoeng må brukes hos komplett.no. I tillegg er bonusgrensen (3000 kr) lav.

Beste kredittkort med cashback: Santander Red

Santander red kredittkort Vi kårer Santander Red kredittkort til beste kredittkort med cashback per 24 april 2024. Dette kortet gir deg meget gode rabattavtaler og cashback når du handler.

Fordeler

 • 15% Cashback på over 200 norske nettbutikker
 • Kortet fungerer med Apple Pay
 • Lav rente: Kortet gir en av markedets beste renter.
 • Opptill 100.000,- i kredittramme
 • Opptill 25% rabatt hos forskjellige aktører via DealPass.

Beste kredittkort med bonuspoeng: Ressurs Gold

ressurs gold

Vi kårer Ressurs Gold kredittkort til beste kredittkort med bonuspoeng per 24 april 2024. Her får du bonuspoeng for hver krone du bruker.

Fordeler

 • Bonus på hvert kjøp. Bonusen kan enkelt konverteres i produkter som Ressurs Bank har tilgjengelig.
 • Reiseforsikring for hele familien ved kjøp av reise.
 • Ingen årsavgift

De 5 beste kredittkortene med bonuspoeng april 2024

Kredittkort Kortutsteder Fordeler Ulemper
1. Ressurs Gold kredittkort Ressurs Bank Bonuspoeng på alle kjøp, reiseforsikring til hele familien når man kjøper en reise, ingen årsavgift. Ingen spesielle ulemper
2. Bank Norwegian kredittkort Bank Norwegian Cashpoints som kan tilsvare bonuspoeng på reiser. Inkluderer også cashback og reiseforsikring Ingen spesielle ulemper
3. Trumf Visa Trumf Trumf-bonus på alle kjøp hos medlemsbutikker og utsalgssteder over hele landet. Dette kortet har høy rente.
4. Komplett Bank Mastercard Komplett Bank Dette kortet gir deg 1% bonus på alle kjøp du gjør. Disse poengene kan løses inn på Komplett.no eller Blush.no når du måtte ønske det. Maksimal bonusopptjening er 3.000 kr
5. Coop Mastercard Coop 1,5% bonus på alle kjøp hos Coop samt 1% kjøpsutbytte. man får også 0,5% bonus på andre kjøp Ingen bonusopptjening ved kjøp hos konkurrenter av Coop,.

Hva skiller et kredittkort fra et vanlig bankkort?

I denne artikkelen har vi sett nærmere på et utvalg av kredittkort. Kredittkort er et personlig element, som man får utstedt av en aktør som man personlig har tatt kontakt med i forbindelse med hjelp til økonomiske utfordringer. Det er fort gjort å blande kredittkort og vanlig bankkort sammen med hverandre. Årsaken er rett og slett at de ser ganske like ut, så hva er det egentlig som skiller dem fra hverandre? Det er et godt spørsmål som fortjener et godt svar, og det vil vi forsøke å gi! Et vanlig bankkort er tilknyttet bankkontoen din i banken. Det finnes forskjellige typer bankkort, som er tilpasset aldersgruppen du befinner deg i. Men konseptet er det samme: pengene på dette kortet er kun dine. Voksne mennesker får disse penger takket være jobb. Slik er det imidlertid ikke når det gjelder kredittkort. Grunnen til at kredittkort eksisterer er at pengene på det vanlige bankkortet ikke alltid strekker til. Så kredittkort er en betalingsløsning som gjør at du kan utsette betalingen i en viss periode, noe som er praktisk.

Beste kredittkort for pensjonst eller student: Har alder en betydning?

Man må være 18 år for å få kredittkort. Noen kredittkort har aldersgrense i 20-årene. Tilgangen på kredittkort og kredittrammer dikteres i noen tilfeller ut i fra inntekt.  Utover dette vil det ikke bety noe om man er pensjonist eller student når man skal skaffe seg kredittkort. Se heller på ditt bruksmønster og velg det kredittkortet som er best for deg og ditt kjøpsmønster.

Hvilket kredittkort bør du velge?

Det å velge hvilken aktør man skal ta kontakt med for å få utstedt et kredittkort er en relativt vanskelig oppgave. For det er nemlig et hav av banker som tilbyr dette til kundene sine. Du kan bruke denne artikkelen for å beslutte hvilket kredittkort du syntes er best.

Se også: Billigste kredittkort

Men før du gjør det, så bør du absolutt stille deg selv et spørsmål. Og det er som følgende: Trenger jeg virkelig et kredittkort? Det er kanskje det viktigste spørsmålet du bør svare på i en slik situasjon. Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at et kredittkort kan være veldig praktisk å ha det i nødstilfeller. Men det er både viktig og nødvendig at du sørger for at du tar kloke avgjørelser. Og ikke mister hodet når du bruker det, for det vil være svært uheldig. I forbindelse med kredittkort er det viktig å sette seg inn i alle betingelser og vilkår som gjelder for hvert enkelt kredittkort du vurderer. Og så velger du deg den aktøren som du føler at kan tilby deg den beste avtalen!

Kilder for denne testen

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo