Kontinentalseng test: De 7 beste kontinentalsengene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Begynner det å bli noen tiår siden du kjøpte deg ny seng? Da vil det være en god idé å forberede seg mentalt på at sengene ikke nødvendigvis ser ut slik som de gjorde sist du kjøpte seng.

Det finnes forskjellige typer senger på markedet i dag. Noen eksempler er kontinentalseng og regulerbare senger. Disse kommer i ulike størrelser, så det finnes både enkelt- og dobbeltsenger i hver variant. Dermed vil det ikke være vanskelig å finne det du leter etter!

Det å kjøpe ny seng er heller ikke like enkelt som det en gang var. Nå fungerer det slik at det er mange detaljer som skal stemme. Heldigvis er det slik at noen leverandører lar deg prøve ut sengene i butikken, eller ved at du får ta med deg produktet hjem og prøve det der.

I denne testen skal vi teste kontinentalsenger. I forbindelse med det har vi samlet 8 forskjellige senger, og disse skal vi vurdere opp mot hverandre. Og etter at dette er gjort skal vi kåre hvilket produkt vi synes er «beste kontinentalseng 2024»!

Les også: Beste seng

Ovia Diamant 180×210 – Beste kontinentalseng 2024!

Ovia Diamant kontinentalseng test

Denne kontinentalsengen består av flere gode elementer. Blant annet skiller produktet seg ut med tanke på tilpasningsmulighetene man får i forbindelse med denne sengen. Ovia Diamant er nemlig tilgjengelig i hele 8 farger. I tillegg får du som kunde muligheten til å velge mellom tre typer ben. Denne sengen kan også leveres med tre forskjellige sengegavler. Men du får også et fjerde alternativ, og det er å droppe sengegavler fullstendig! Som overskriften til dette produktet tilsier, så er det Ovia Diamant vi mener at fortjener tittelen «beste kontinentalseng 2024». Grunnen til det er at denne sengen har veldig mange gode egenskaper og kan tilpasses hver enkelt kunde!

Sjekk dagens pris

Ovia Diamant er en kontinentalseng, og den er 180 cm bred og 210 cm lang. Dermed er dette en ekstra lang dobbeltseng, i og med at den har den samme bredden som en standard dobbeltseng, samtidig som den er lengre enn den standard dobbeltsengen.

Denne kontinentalsengen er til sammen 71 cm høy, og grunnen til det er at denne sengen består av tre ulike lag. Sengen består av en treramme som du finner nederst. Trerammen beskytter sengens rammemadrass. Øverst finner du en overmadrass. De er laget av:

 • Sengens treramme er laget av massivt furutre, noe som utgjøre et sterkt fundament for resten av sengens elementer.
 • Rammemadrassen er laget av Unita-fjærer, noe som får denne sengen til å skille seg ut fra de andre produktene i testen. Det er uvisst hvor mange komfortsoner disse fjærene er delt inn i, men fjærene er polstret med 30 mm Mayan Pulse polstring.
 • Overmadrassen er utviklet med utgangspunkt i SonoCore-metoden som sørger for at denne overmadrassen er både pustende og slitesterk.

I forbindelse med Ovia Diamant får du muligheten til å velge mellom to forskjellige fastheter på hver sine av sengen. Men dette er forskjellige fastheter enn vi har sett hittil i denne produkttesten. Sengen er tilgjengelig i følgende fastheter:

 • Unita Medium – anbefalt til personer som veier under 90 kilo.
 • Unita Fast – anbefalt til personer som veier over 90 kilo.

I tillegg til å velge sengens fastheter, så vil du bli bedt om å ta stilling til hvilken farge du ønsker at sengen din skal ha. Du kan velge mellom 8 forskjellige farger. I tillegg kan du velge mellom tre typer ben og fire alternativer i forbindelse med en eventuell sengegavl.

 

Fordeler:

 • På grunn av sengens størrelse kan vi beskrive Ovia Diamant som en ekstra stor dobbeltseng. Grunnen til det er at sengen er litt større enn en standard dobbeltseng, noe som er svært praktisk hvis den standard dobbeltsengen ikke oppfyller behovene dine.
 • Det er også veldig praktisk at du får muligheten til å tilpasse fastheten på begge sider av Ovia Diamant individuelt. Dermed får både du og partneren din en seng som er tilpasset den fastheten som kroppen deres trenger for å sove godt om natten.
 • Ovia Diamant byr også på mange valgmuligheter i forbindelse med sengens design. Denne sengen er tilgjengelig i 8 forskjellige farger. Den kan leveres med tre forskjellige typer ben, og du kan velge mellom tre forskjellige sengegavler. Det er både positivt og praktisk!
 • Også Ovia Diamant er en seng som du får muligheten til å prøve ut i 100 dager. Etter at de 100 dagene har gått så er du nødt til å ha gjort deg opp en mening om sengen. Om sengen ikke er noe for dere, så lar leverandøren deg levere den inn igjen uten noen problemer.

Ulemper:
 • I forbindelse med Ovia Diamant sine produktspesifikasjoner, er det en av punktene i listen som er markert med «ukjent».
 • Det gjelder punktet i forbindelse med hvor mange komfortsoner sengens fjærer er delt inn i. Når det gjelder en seng som består av en fjærmadrass, så er dette relativt viktig informasjon. Derfor er det litt kjipt og uheldig at denne informasjonen mangler.
 • Men bortsett fra det så avdekker ikke vår helhetsvurdering av Ovia Diamant noen ulemper ved dette produktet. Det er snarere tvert imot!

 

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ovia
Type Kontinentalseng
Størrelse 180 x 210 cm
Høyde 71 cm

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Haven Original 140×200

Haven Original kontinentalseng

Haven Original gjør en veldig fin figur i denne produkttesten. Alt ligger til rette for at denne kontinentalsengen er et godt kjøp. I tillegg kan sengen tilpasses slik at den passer perfekt til deg, enten det gjelder sengens fasthet eller design!

Sjekk dagens pris

Haven Original er en kontinentalseng som er 140 cm bred og 200 cm lang. Det vil si dette er en seng som hører hjemme i kategorien «enkeltsenger», men det skal sies at dette er en av de litt bredere variantene.

Enhver kontinentalseng består av tre elementer, og i dette tilfellet så fører de tre elementene til at Haven Original er 64 cm høy:

 • Her vil du finne en treramme nederst på 14 cm, som danner fundamentet som resten av sengen bygger på.
 • Deretter er det en fjærmadrass hvor fjærene er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner med 30 mm Mayan Pulse polstring. Polstringen er til og med svanemerket.
 • Øverst og til slutt vil det være en overmadrass av lateks som attpåtil er utviklet med SonoCore-metoden.

Når du skal kjøpe en ny seng, så er det viktig at du finner en seng som oppfylle alle dine behov og ønsker. Det vil imidlertid ikke være noe problem her, da du får muligheten til å tilpasse sengen akkurat slik du ønsker den, blant annet i forbindelse med sengens fasthet:

 • Medium – passende fasthet til deg som veier under 75 kilo.
 • Fast – passende fasthet til deg som veier mellom 75 og 95 kilo.
 • Xtra Fast – passende fasthet til deg som veier over 95 kilo.

I tillegg til å bestemme sengens fasthet, får du også muligheten til å velge mellom alternativer i forbindelse med sengens farge og hvilken type ben sengen skal ha. I tillegg får du anledning til å velge om du vil ha sengegavl, og eventuelt hvilken du vil ha.

 

Fordeler:

 • Haven Original er en kontinentalseng som vil ta seg godt ut på soverommet ditt. For dette er ikke bare en seng, det er også et veldig fint møbel. Svært positivt er det også at du får muligheten til å velge ut sengens elementer selv, slik at sengen blir tilpasset deg personlig.
 • Det er også fordelaktig at du har muligheten til å velge hvor fast du ønsker at sengen din skal være. Attpåtil blir det gitt anbefalinger basert på vekt, noe som er praktisk hvis du ikke vet helt hva du er på jakt etter. Da kan disse anbefalingene hjelpe deg i veldig stor grad.
 • Haven Original er bygget opp av veldig gode elementer. Sengens ramme er laget av svensk furutre, som gjør det til et solid fundament. Fjærmadrassen er laget av tilpasningsdyktig materiale, og overmadrassen komplimenterer disse egenskapene på en god måte.
 • Om du velger å investere i Haven Original, så får du muligheten til å benytte deg av flere goder. Eksempelvis så kan du prøve ut sengen i totalt 100 dager før du tar en endelig avgjørelse på hvor vidt dette er sengen for deg eller ikke.

Ulemper:
 • Vår helhetsvurdering av Haven Original avdekker ingen manglende informasjon. Dermed er det ikke noe vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette.

 

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Haven
Type Kontinentalseng
Størrelse 140 x 200 cm
Høyde 64 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Luna 140×200

Senses Luna kontinentalseng test

Senses Luna kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Det fremstår som en god enkeltseng som kan tilpasses dine behov og dine ønsker til en viss grad. Valgmulighetene er imidlertid noe begrenset i forbindelse med sengens farge og hvilken type ben du vil ha. Derfor kan det sies at Senses Luna vil være et godt alternativ for deg som ikke er altfor opptatt av at sengen er en spesifikk farge. Et fint møbel får du uansett!

Senses Luna er en kontinentalseng. Målene på denne sengen er 140 cm i bredden og 200 cm i lengden. Dermed har vi enda en kontinentalseng som sklir rett inn blant enkeltsengene. I en enkeltseng er det teoretisk sett kun plass til en person om gangen.

I likhet med Haven Original, så består Senses Luna av tre elementer. Også her er det snakk om en treramme som fungerer som sengens fundament, en rammemadrass og en overmadrass:

 • En treramme laget av furutre, og er 14 cm tykk.
 • En rammemadrass laget av pocketfjærer hvorpå fjærene er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner og polstret med komfortskum.
 • En overmadrass med en skumkjerne som er 40 mm tykk. Til overmadrassen følger det med et antibakterielt trekk.

Når det gjelder Senses Luna sin fasthet, så vil du også her få muligheten til å velge mellom tre ulike alternativer. Dette er fasthetene du kan velge mellom ved kjøp av denne kontinentalsengen:

 • Medium – anbefalt fasthet til de under 60 kilo.
 • Fast – anbefalt fasthet til de som veier mellom 60 og 90 kilo.
 • Xtra Fast – anbefalt fasthet til de som veier mer enn 90 kilo.

Etter at du har bestemt sengens fasthet må du også ta stilling til hvilken farge og type ben du vil at sengen skal ha, samt om du vil ha sengegavl eller ikke. Om du vil ha sengegavl får du tre alternativer som du kan velge mellom.

 

Fordeler:

 • Senses Luna markedsføres som en seng for deg som «vil ligge virkelig, virkelig godt». Og med den tykke trestammen og to gode madrassene, så tror vi ikke at det vil være noe i veien for det. Senses Luna er en seng som vil by på en veldig god natts søvn!
 • I forbindelse med Senses Luna opererer leverandøren med noen litt andre anbefalinger når det gjelder sengens fasthet. Men konseptet er det samme. Også her får du muligheten til å velge akkurat den fastheten som du ønsker eller som kroppen din trenger.
 • Overmadrassen som følger med Senses Luna er utstyrt med et Rönd-trekk, som er laget av allergivennlige materialer. Dermed er dette en seng som passer godt til folk som sliter med allergier, for da vil ikke sengen bidra på dette området.
 • Også i forbindelse med denne kontinentalsengen er det slik at du får muligheten til å prøve sengen i 100 dager før du bestemmer deg helt. Finn ut om dette er sengen for deg i ro og mak, før du bestemmer deg. Det å ha muligheten til det er veldig praktisk!

Ulemper:
 • Når det gjelder Senses Luna, så er valgmulighetene dine litt begrenset enkelte steder. Da henviser vi spesielt til alternativene i forbindelse med sengens farge og type ben. Senses Luna er tilgjengelig i kun to farger og du får kun velge mellom fargene oak og champagne.
 • Her kan det også nevnes at det vil være fordelaktig å være fleksibel i forbindelse med leveringsdato. Leverandøren vil gjøre det som står i deres makt for å imøtekomme ditt ønske som kunde, men det er ikke alltid det er mulig i praksis..

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Senses
  Type Kontinentalseng
  Størrelse 140×200 cm
  Høyde 61 cm

   


  Venus Mayan 160×200

  Venus Mayan kontinentalseng test

  Venus Mayan kommer relativt godt ut i denne produkttesten. Det er en kontintentalseng som uten tvil vil ta seg godt ut hjemme hos deg. I tillegg kan hver side av sengen tilpasses vedkommende som skal ligge i den, noe som er veldig praktisk. I forbindelse med Venus får du også muligheten til å tilpasse produktet slik at det passer bildet du har av den i hodet ditt. I hvert fall til en viss grad, i og med at valgmulighetene i forbindelse med sengens ben er litt begrenset.

  Sjekk dagens pris

  Venus Mayan er en kontinentalseng som er 160 cm bred og 200 cm lang. Senger som er 150 cm bred eller bredere havner automatisk i kategorien med dobbeltsenger, så det vil si at Venus Mayan er en dobbeltseng. Det betyr at det er plass til to personer i denne sengen.

  Som de fleste kontinentalsenger består Venus Mayan av tre elementer. Også her er det sengens treramme, rammemadrass og overmadrass som omtales som disse tre elementene:

  • Sengens treramme er laget av svensk furutre, noe som betyr at den er veldig solid. I tillegg er den 14 cm tykk.
  • Rammemadrassen er bygget opp av et lag med pocketfjærer som er delt inn i 7 bedre™ komfortsoner. Disse fjærene er også polstret med 25 mm lateks.
  • Overmadrassen er en Mayan Rönd overmadrass. På grunn av at madrassens kjerne er laget med utgangspunkt i Hevea Brasiliensis, så er dette en miljøvennlig madrass. Rönd-trekket gjør naturligvis at madrassen også er allergivennlig.

  Siden Venus Mayan er en dobbeltseng, så må du velge fasthet for sengens sider individuelt. Det er positivt, i og med at det ikke er en selvfølge at de som sover i samme seng har samme utgangspunkt. I forbindelse med Venus Mayan kan du velge mellom følgende fastheter:

  • Medium – anbefalt fasthet til deg under 75 kilo.
  • Fast – anbefalt fasthet til deg mellom 75 og 95 kilo.
  • Xtra Fast – anbefalt fasthet til deg som veier mer enn 95 kilo.

  I tillegg til flere valgmuligheter i forbindelse med sengens fasthet, så er Venus Mayan tilgjengelig i fire forskjellige farger. Du får også muligheten til å velge mellom to typer ben, og hvor vidt du vil ha sengegavl eller ikke. Om svaret er ja, så får du tre alternativer.

   

  Fordeler:

  • Venus Mayan er den første kontinentalsengen i denne produkttesten som regnes som en dobbeltseng. I praksis betyr det bare at dette er en større seng, og at det er plass til mer enn én person i den. Derfor får du også muligheten til å velge mellom to forskjellige fastheter.
  • Det er heller ingen tvil om at Venus Mayan er bygget opp av gode materialer. Ikke bare vil sengen være veldig komfortabel, men det er også både miljø- og allergivennlig. Dermed vil dette være et godt alternativ for de som er opptatt av det.
  • Venus Mayan er tilgjengelig i fire farger. I tillegg får du muligheten til å velge mellom tre forskjellige sengegavler, om dette er noe du ønsker at sengen din skal ha. Det er veldig praktisk at du kan tilpasse sengen til dine ønsker til en viss grad.
  • Også i forbindelse med denne sengen får du muligheten til å teste ut sengen i inntil 100 dager. Om sengen ikke oppfyller kravene dine, så gir leverandøren deg muligheten til å levere sengen tilbake. Og om du vil så kan du teste prøve en annen seng fra dem!.

  Ulemper:
 • Den eneste ulempen vår helhetsvurdering avdekker i forbindelse med Venus Mayan, er at du kun får muligheten til å velge mellom to typer ben. Med det sagt så er ikke dette en veldig stor ulempe, men det kan være verdt å ha det i bakhodet!

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Venus
  Type Kontinentalseng
  Størrelse 160×200 cm
  Høyde 63 cm

   

  Beste priser hos:

  Bedre Nætter

  Sirius Velour 180×200

  Sirius Velour kontinentalseng test

  Sirius Velour gjør en veldig god figur i denne produkttesten. Den eneste «ulempen» ved selve produktet, er at du ikke har noen valgmuligheter i forbindelse med hvilken type ben sengen skal ha. Men det er en veldig detalj som ikke spiller en så stor rolle. Til tross for dette så skiller Sirius Velour seg ut på en positiv måte, blant annet i og med at denne sengen er tilgjengelig i andre farger enn det vi har sett i forbindelse med de andre produktene.

  Sirius Velour er en kontinentalseng, og sengen måler 180 cm i bredden og 200 cm i lengden. Dette fører til at sengen havner i samme kategori som de andre dobbeltsengene vi har sett på tidligere i denne produkttesten. Totalt sett er denne sengen 64 cm høy.

  I likhet med de andre produktene vi har sett på i denne testen, så er Sirius Velour også en kontinentalseng som består av tre hovedelementer. Også her er det snakk om en sengeramme i tre, en rammemadrass og en overmadrass:

  • Sengens treramme er laget av svensk furutre. Dermed utgjør dette et solid fundament som resten av sengen bygger på.
  • En rammemadrass som består av pocketfjærer som er delt inn i 5 komfortsoner, som sørger for en behagelig liggeopplevelse.
  • En overmadrass hvor madrassens fjær er polstret med 25 mm hybridskum, noe som beskytter dem slik at du totalt sett får en seng du kan nyte i mange år fremover.

  Siden Sirius Velour er en dobbeltseng, så er du nødt til å velge mellom to fastheter i forbindelse med denne sengen. Du har tre alternative fastheter, og så må du tilpasse valget med utgangspunkt i hvem som skal sove i sengen når du har fått montert den opp:

  • Medium – fastheten som anbefales til personer under 75 kilo.
  • Fast – fastheten som anbefales til personer mellom 75 og 95 kilo.
  • Xtra Fast – fastheten som anbefales til personer over 95 kilo.

  I forbindelse med Sirius Velour får du også muligheten til å velge mellom tre forskjellige farger, samt hvor vidt du vil ha sengegavl eller ikke. Om du vil ha sengegavl, så får du muligheten til å velge mellom to forskjellige typer.

   

  Fordeler:

  • Siden Sirius Velour er en dobbeltseng, så er dette en seng med god plass. En dobbeltseng er offisielt sett tiltenkt to forskjellige personer, der hver enkelt får mye plass å boltre seg på! Det er veldig praktisk hvis det er dette du er på jakt etter.
  • Det er også svært positivt at begge sider av Sirius Velour kan tilpasses personen som skal sove der. I tillegg kan sengens farge og eventuelle sengegavl tilpasses slik at den passer deg og dine ønsker.
  • Elementene som Sirius Velour er bygget opp av, er laget av svært holdbare materialer. Derfor kan du stole fullt og fast på at dette er en seng som kommer til å vare i mange år fremover, om du velger å investere i dette produktet.
  • Også i forbindelse med Sirius Velour er det slik at leverandøren gir deg muligheten til å teste ut produktet i inntil 100 dager. I løpet av denne perioden kan du teste ut produktet og ta en avgjørelse i ditt eget tempo. Det er en mulighet som er svært praktisk!

  Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Sirius Velour. Dermed er det heller ikke noe i forbindelse med dette som vi kan trekke frem som veldig negativt.
 • Det eneste som kan være greit å være litt oppmerksom på, er at det ikke er sikkert at leverandøren kan oppfylle ønskene dine i forbindelse med leveringsdato. De gjør alltid sitt beste for å prøve å imøtekomme dine ønsker, men det er ingen selvfølge at det går.
 • Det kan også nevnes at Sirius Velour kun er tilgjengelig med en type ben. Men i det store og det hele blir dette en veldig detalj som det ikke er sikkert at alle tenker over.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Sirius
  Type Kontinentalseng
  Størrelse 180×200 cm
  Høyde 64 cm

   

  Jupiter Wood 180×200

  Jupiter Wood kontinentalseng test

  Jupiter Wood gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Det er ingenting som tyder på at du ikke kommer til å sove godt om natten, hvis du ender opp med å velge å investere i dette produktet. Hvis du derimot er på jakt etter et produkt hvor du kan tilpasse sengens design, så er ikke dette den rette sengen for deg. Det eneste som kan justeres på Jupiter Wood er sengens fasthet og hvor vidt du ønsker at det skal følge med en sengegavl eller ikke.

  Sjekk dagens pris

  Jupiter Wood er en kontinentalseng, og den er 180 cm bred og 200 cm lang. Dette er med andre ord en standard dobbeltseng, og dermed er det plass til to personer i den. Denne sengen har en total høyde på 53 cm.

  I likhet med de andre kontinentalsengene som vi har sett på i denne produkttesten, så er dette en kontinentalseng som består av følgende elementer: en treramme, en rammemadrass og en overmadrass:

  • En treramme produsert av svensk furutre, noe som gir kontinentalseng en solid ramme. Det er også denne rammen som omkranser sengens rammemadrass.
  • Rammemadrassen er en fjærmadrass, som er bygget opp av pocketfjær som er fordelt på fem forskjellige komfortsoner.
  • En overmadrass som består av en latekskjerne på 4 cm. På grunn av denne madrassens materiale, så kan dette beskrives som en pustende madrass.

  Siden Jupiter Wood er en dobbeltseng, så må du velge mellom to fastheter når du skal tilpasse sengen slik at den passer deg og vedkommende du skal dele sengen med. I forbindelse med Jupiter Wood blir disse anbefalingene gitt:

  • Medium fasthet – anbefalt for personer som veier under 75 kilo.
  • Fast fasthet – anbefalt for personer som veier mellom 75 og 95 kilo.
  • Xtra fast fasthet – anbefalt for personer som veier mer enn 95 kilo.

  Jupiter Wood er en seng som kun er tilgjengelig i svart, og som kun leveres med ben i fargen oak. Dette er navnet på de eikefargede bena som denne leverandøren leverer. Men du får derimot muligheten til å velge om du vil ha sengegavl, og eventuelt mellom to alternativer.

   

  Fordeler:

  • Jupiter Wood er både en kontinentalseng og en standard dobbeltseng, noe som er svært praktisk om du er på jakt etter en stor seng hvor du og partneren din kan sove godt om natten. Da er det svært praktisk med en seng hvor dere får god plass til å være.
  • Denne sengen markedsføres som «god søvn til en god pris». Dette er faktisk et produkt som har blitt testet ut av personer som har gjort karriere ut av det å sove. Og Jupiter Wood har blitt godkjent av disse, så du kan være helt sikker på at dette er et godt valg.
  • Det er også veldig positivt at Jupiter Wood kan tilpasses slik at den passer til deg og partneren din, i hvert fall til en viss grad. For i praksis får det at du får en seng som er tilpasset deg og dine behov.
  • Også Jupiter Wood er en seng du får muligheten til å prøve ut i 100 dager, mens du prøver å bestemme deg for om dette er den rette sengen for deg og din partner, eller ikke. Det å bli vant til en ny seng er ikke bare-bare, og det er svært praktisk å ha så god tid.

  Ulemper:
  • Heller ikke i forbindelse med produktspesifikasjonene til Jupiter Wood er det noen informasjon som mangler. Dermed har vi heller ikke noe å sette fingeren på når det gjelder dette produktet.
  • Det kan imidlertid nevnes at valgmulighetene i forbindelse med Jupiter Wood sitt design er litt begrenset. Denne sengen er nemlig kun tilgjengelig i en farge og en type ben. Det er greit nok, men likevel relativt upraktisk i forbindelse med at man gjerne vil tilpasse produktet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Jupiter
  Type Kontinentalseng
  Størrelse 180 x 200 cm
  Høyde 53 cm

   

  Beste priser hos:

  Bedre Nætter

  Ovia Natural 210×210

  Ovia Natural kontinentalseng test

  Ovia Natural kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Vår vurdering av dette produktet avdekker ingen ulemper i forbindelse med det, så vi sitter igjen med et veldig godt helhetsinntrykk. Ved å investere i denne kontinentalsengen, så får du muligheten til å tilpasse sengen slik at den blir slik du ønsker at den skal være. Og det er alltid praktisk når man har muligheten til det. I tillegg kan du teste ut sengen i inntil 100 dager for å se om det er det rette! Om Ovia Natural oppfyller alle dine krav i forbindelse med det å skulle kjøpe ny seng, så er det ingenting som tilsier at du kommer til å bli misfornøyd med valget ditt hvis du velger å prøve ut dette produktet!

  Sjekk dagens pris

  Ovia Natural er en seng som er 210 cm begge veier, altså 210 cm bredde og 210 cm lengde. I praksis beyr det at dette er en ekstra stor dobbeltseng som også kan romme flere om det skulle være nødvendig. Ovia Natural er en kontinentalseng.

  Denne kontinentalsengen er totalt 71 cm høy, og den føyer seg inn i rekken av senger som består av tre ulike lag. Også i forbindelse med Ovia Natural er det snakk om en treramme nederst, en rammemadrass i midten og en overmadrass på toppen:

  • Trerammen er 12 cm tykk og er laget av furutre. I tillegg sitter rammen rundt rammemadrassen.
  • Rammemadrassen består av Unita pocketfjær, som er fordelt utover på to lag.
  • Overmadrassen er en Mayan Pulse overmadrass, som er en form for lateks. I tillegg er madrassen utviklet med SonoCore-metoden, som sørget for at dette er en madrass med gode egenskaper.

  Ovia Natural er tilgjengelig i to forskjellige fastheter, og så justeres denne fastheten med utgangspunkt i vedkommende som skal sove i den. I forbindelse med kjøp av denne kontinentalsengen, så kan du velge mellom følgende fastheter:

  • Unita Medium – anbefales til folk som veier under 90 kilo.
  • Unita Fast – anbefales til folk som veier mer enn 90 kilo.

  Sengens fasthet er dog ikke det eneste du kan tilpasse. I forbindelse med denne sengen så får du også muligheten til å velge hvilken farge du vil at sengen skal være, samt hvilken farge bena skal ha. Du kan også velge om du vil ha sengegavl, og eventuelt hvilken du vil ha.

   

  Fordeler:

  • Ovia Natural er en ekstra stor kontinentalseng, på grunn av størrelsen sin. Med 210 i både bredde og lengde, så har du, partneren din og eventuelt andre som kommer til etter hvert god plass til å boltre dere på. Det er svært praktisk!
  • Som de andre produktene vi har sett på i denne produkttesten, så består Ovia Natural av tre hovedelementer. Disse elementene komplimenterer hverandre på en god måte for å gi deg en så god liggeopplevelse som overhodet mulig. Det er veldig positivt.
  • Ovia Natural er et produkt som kan tilpasses hver enkelt kunde. Som kunde får du muligheten til å velge både fasthet, farge, farge eller materiale på bena og hvilken sengegavl du eventuelt vil ha.
  • En annen fordel du absolutt bør dra nytte av i forbindelse med Ovia Natural, er at leverandøren gir deg muligheten til å prøve sengen i inntil 100 dager. I denne perioden er det din oppgave å finne ut om dette er den rette sengen for deg eller ikke.

  Ulemper:
  • I forbindelse med Ovia Natural er det ingen informasjon vedrørende produktets spesifikasjoner som mangler. Dermed er det heller ingenting i forbindelse med denne kontinentalsengen som vi kan trekke frem som negativt.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Ovia
  Type Kontinentalseng
  Størrelse 210 x 210 cm
  Høyde 71 cm

   

  Beste priser hos:

  Bedre Nætter

   

  Hva er det som skiller kontinentalsengen fra andre senger?

  Som nevnt innledningsvis så finnes det mange senger på dagens marked. Det er altså noe av det første du er nødt til å ta stilling til når du skal kjøpe ny seng. Hvilken seng er det du ønsker deg? Det finnes både kontinentalsenger, regulerbare senger og rammemadrasser.

  Så hva er det egentlig som får kontinentalsengen til å skille seg ut fra de andre sengene? Fellesnevneren er åpenbart at alle er senger, som i all hovedsak benyttes av forskjellige mennesker til å sove på. Sengen er et personlig møbel, som ikke deles med så mange.

  Se guide om: Beste dobbeltseng

  Dette er en kontinentalseng

  For å skjønne hva det er som gjør at kontinentalsengen skiller seg ut, er vi nødt til å vite hvilke deler denne typen seng består av. Og det er noe vi har sett om og om igjen i løpet av denne produkttesten, siden det er kontinentalsenger vi har testet.

  Dermed kan vi slå fast at det som gjør kontinentalsengen unik, er at den består av tre hovedelementer. Det kan også sies at sengen består av tre lang, og disse lagene er som følgende:

  • Det nederste laget er rammemadrassen. Dette er en madrass som også er beskyttet av sengens ramme. Denne rammen er ofte laget av tre, som naturligvis er et veldig solid materiale og dermed legger et særdeles godt grunnlag.
  • Det midterste laget er som regel en fjærmadrass. Hvilket materiale denne madrassen er laget av kan variere. I denne produkttesten har vi imidlertid sett at det har vært mest springfjærmadrasser.
  • Helt slutt pleier du å finne en overmadrass. Også dette er et element hvor materiale kan variere, men fellesnevneren her er at overmadrassen ofte er utviklet slik at madrassen former seg etter kroppen din, slik at du skal kunne ligge best mulig.

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo