Brødbakemaskin test: De 7 beste bakemaskinene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

I denne artikkelen undersøker vi og tester brødbakemaskiner. Vi ser på hvilke alterantiver vi som forbruker har og kårer også beste brødbakemaskin 2024.

Wilfa bakemaskin BM-50 – BEST I TEST BRØDBAKEMASKIN

Wilfa Brødbakemaskin BM-50 test

Wilfa Bakemaskin produseres av Wilfa, og er 43 cm lang, 34,6 cm bred og 25,8 cm høy. Maskinen har en effekt på 800 watt og en kapasitet på opptil 1500 gram. Dette er et produkt som vil gjøre det å bake brød lekende lett!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Wilfa har utstyrt brødbakemaskinen sin med to eltekroker, så du trenger ikke bekymre deg for om deigen er eltet nok. Eltekrokene sørger nemlig for at den alltid er eltet grundig!

På denne bakemaskinen kan du velge mellom 11 forskjellige programmer. Det er også et program for glutenfritt brød, noe som er veldig praktisk for de som har noen med glutenallergi i familien. Når du bruker denne maskinen til å bake, så får du valget mellom to størrelser på brødet. Du kan lage brød på 1000 eller 1500 gram.

Bakemaskinen fra Wilfa lar deg også bestemme selv hvor mørkt eller lyst du vil ha brød. Hvis du liker en mellomting mellom mørkt og lyst, så fikser den det også.

Når det gjelder rengjøring, så er denne prosessen veldig enkel. Grunnen til det er at brødbeholderen er enkel å fjerne fra selve bakemaskinen. Den er også utstyrt med et nonstick-belegg, som sparer deg for energien og kreftene du ville brukt for å rengjøre en helt vanlig brødbeholder.

I tillegg til dette er bakemaskinen også utstyrt med en nøtte- og fruktdispenser, en timer, en hold-varm funksjon og gummiføtter. De tre siste egenskapene er veldig praktiske, men vi er litt usikre på hvorfor en nøtte- og fruktdispenser er nødvendig på en bakemaskin.

Testresultat

Også denne brødmaskinen kommer godt ut av helhetsvurdering. Med denne brødmaskinen kan du bake nesten hva det skulle være, både av glutenfri og vanlig brødbakst. Det er en allsidig brødmaskin, og det er veldig positivt!

Helhetsvurderingen avdekker ingen ulemper med Wilfa Brødmaskin, så du kan være helt sikker på at du velger et godt produkt hvis du vurderer å kjøpe dette akkurat produktet. Derfor mener vi at dette er beste bakemaskin 2024

Fordeler:

 • Bakemaskinen fra Wilfa gir deg også mange bakemuligheter, deriblant et program for glutenfritt brød. Også dette er en maskin som gjør nesten hele jobben for deg. Foruten å putte ingrediensene i maskinen, så kan du bare slappe helt av med en varm kopp kaffe eller lese avisen.

 • Denne bakemaskinen er også justerbar, og det vil si at du kan få brødskivene dine akkurat slik du liker dem. Enten du liker brød som er lyst, mørkt eller en mellomting, så kan du stille dette inn og stole på Wilfa Bakemaskin.

 • Rengjøringsprosessen er en veldig enkel prosess, også når det gjelder denne bakemaskinen. Brødformen som følger med denne bakemaskinen er også avtagbare og laget av et nonstick-materiale. Det er veldig praktisk!

 • Vi legger også merke til at Wilfa har tenkt på sikkerheten når de produserte dette produktet. Bakemaskinen er nemlig utstyrt med gummiføtter, som gjør at maskinen sitter godt og trygt på kjøkkenbenken din.

Ulemper:

 • Etter å ha gjort en helhetlig vurdering av brødmaskinen fra Wilfa, så kan vi si at det ikke ble avdekket noen nevneverdige ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Wilfa

Effekt

800 W

Kapasitet

1500 g

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Shefu Brødbakemaskin

Shefu Brødbakemaskin test

Som du sikkert skjønner av tittelen, så er Shefu Brødbakemaskin nettopp det den sier at den er. En brødbakemaskin! Har du noen gang hatt lyst på nybakt brød om morgen, men det frister ikke like mye å stå opp for å få det til å skje så tidlig om morgenen? Det kan Shefu Brødbakemaskin hjelpe deg med!

Produktbeskrivelse

Brødbakemaskinens dimensjoner er ukjent, men vi vet at maskinen har en effekt på 600 watt. I tillegg har den en kapasitet på 900 g, altså nesten et helt kilo!

Denne brødbakemaskinen er utstyrt med en LCD-skjerm og et smart kontrollpanel med 7 forskjellige knapper. Maskinen består ellers av 12 forskjellige programmer, og du varierer mellom disse med utgangspunkt i hva det er du skal bake. Noen av disse programmene er generell, glutenfritt og hurtig. Det har også en oppvarmingsfunksjon.

Brødbakemaskinen fra Shefu vil gjerne at du skal få frokostbrødet ditt nøyaktig slik du liker det, og derfor har maskinen mulighet til å lage både lys, middels og mørkt brød. Det er helt vanlig at brødskivene foretrekkes forskjellig, og Shefu ønsker å gjøre alle fornøyde.

Både brødformer og knivbladene er avtagbare, i tillegg til at de er laget av et nonstick-materiale. Det fører til at du lett fjerne delene fra maskinen når du skal vaske dem etter at de har vært i bruk.

Shefu markedsfører også brødbakemaskinen sin med at den har 13 forprogrammeringstimer, men vi er litt usikre på hva det er som ligger i det begrepet. Betyr det at det kan stilles inn kvelden i forveien? Hvis det kan det, så er det i så fall veldig bra.

Testresultat

Når det gjelder denne brødbakemaskinen, så kommer produktet egentlig ganske bra ut av helhetsvurdering. Det gir deg muligheten til å spise nesten alt av det du måtte ønske av brødbakst om morgenen, og det er selvsagt veldig positivt.

Foruten manglende informasjon om produktets dimensjoner og litt forvirrende ordbruk her og der i produktbeskrivelsen, så er det ingenting i veien for at Shefu Brødbakemaskin kan være en god kandidat til å oppfylle drømmen din om nybakt brød hver eneste morgen!

Fordeler:

 • Med brødbakemaskinen fra Shefu får du mange bakemuligheter, og det aller beste er at maskinen gjør nesten hele jobben for deg. Du må selvsagt putte ingrediensene i maskinen, men resten fikser den selv. Det må da være veldig deilig på en tidlig mandagsmorgen!

 • Det er også veldig positivt at brødbakemaskinen er justerbar, slik at du kan få brødskivene dine akkurat slik du personlig foretrekker dem. Du trenger heller ikke bekymre deg for hvordan det skal gå hver gang du skal rengjøre de forskjellige delene, ettersom brødformene og knivbladene er avtagbare og enkle å håndtere.

Ulemper:

 • Det er ingen direkte ulemper med selve brødbakemaskinen fra Shefu, men vi undrer oss litt over produktbeskrivelsen av produktet. Det er noen ord her og der som ikke gir helt mening i teksten, noe som kan være bittelitt forvirrende. Det kan også nevnes at produktets dimensjoner ikke er nevnt med et eneste ord.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Shefu

Effekt

600 W

Kapasitet

900 g

 

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Sage Bakemaskin BBM800

Sage Bakemaskin BBM800 test

Sage Bakemaskin produseres av Sage. Bakemaskinen er 24,80 cm bred, 40 cm dyp og 35,2 cm høy. Den har en effekt på 830 watt, i tillegg til at den har en kapasitet på opptil 1250 gram.

Produktbeskrivelse

Denne brødmaskinen lar deg bake brød i fire forskjellige størrelser, noe som er veldig praktisk. Da har du alltid muligheten til å lage akkurat den brødstørrelsen du trenger. Det passer spesielt godt til familier som er sammensatt hvis antall personer rundt matbordet varierer av og til. Matsvinn er ikke noe problem lenger!

Brødmaskinen fra Sage er også stappfull med ulike programmer som du kan variere mellom basert på hva det er du skal bake. Du får nemlig 12 forhåndsprogrammerte programmer, deriblant programmer for glutenfritt brød og sprøtt brød. Du kan til og med bruke denne brødmaskinen til å lage pasta- og pizzadeig.

I tillegg til disse 12 programmene, får du 9 egne programmer som du kan stille inn akkurat slik du ønsker at de skal være. På den måten kan du lage en egen innstilling for hver eneste brødtype, og så lager maskinen det brødet som du velger uten at du trenger å tenke eller gjøre så mye overhodet.

Sage Bakemaskin har også en praktisk timer-funksjon, noe som gjør det mulig for deg å gjøre det klart kvelden i forveien. Da programmerer du bare maskinen til å stå på det eksakte tidspunktet når dagen starter for deg og dine, og så våkner dere alle sammen til deilig og dagferskt brød.

Testresultat

I likhet med de andre kommer Sage Bakemaskin også godt ut av en helhetsvurdering. Dette er en allsidig bakemaskin som gir deg muligheten til å spide dagferskt brød, enten med utgangspunkt i et automatisk program eller et helt eget program som du har stilt inn på egen hånd med utgangspunkt i dine preferanser.

Heller ikke denne helhetsvurderingen avdekker noen veldig store ulemper med det aktuelle produktet. Så du trenger ikke å bekymre deg for at du ender opp med et produkt av dårlig kvalitet, for det gjør du definitivt ikke!

Fordeler:

 • Det er veldig praktisk at Sage Bakemaskin kan lage fire forskjellige brødstørrelser. I tillegg kan du også lage flere forskjellige deigtyper. Flere bruksområder er alltid et stort pluss!

 • Med denne bakemaskinen får du også veldig mange programmer, både forhåndsprogrammerte programmer og programmer som du kan programmere selv. Det er også veldig positivt!

 • Sist men ikke minst, så har også bakemaskinen en timer-funksjon. Med den kan sette deigen når det måtte passe (f.eks kvelden i forkant) og så stille det inn slik at det ikke begynner å steke før neste morgen like før dere står opp. Hvor deilig er det ikke alltid å ha dagferskt brød til frokost?

Ulemper:

 • En helhetlig vurdering av Sage Bakemaskin viser at det ikke er noen veldig store ulemper ved dette produktet. Det er dog ikke oppgitt noen informasjon om hvor vidt maskinen er utstyrt med nonstick-belegg eller andre elementer som gummiføtter.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Sage

Effekt

830 W

Kapasitet

1250 g

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Inox Bakemaskin

OBH Inox Bakemaskin test

Inox Bakemaskin produseres av OBH Nordica. Det er en bakemaskin som er 38,3 cm høy, mens resten av dimensjonene ikke er oppgitt. Maskinen har dog en effekt på 600 watt og en kapasitet på opptil 900 gram. Et produkt som passer bra for deg som trives med å bruke tid på kjøkkenet, men som ikke alltid har tid til å gjøre det.

Produktbeskrivelse

Begrunnelsen for den påstanden er nemlig at Inox Bakemaskin gjør nesten hele jobben for deg. Bokstavelig talt, fordi den er helautomatisk. Den både blander, hever og steker brødet, så det eneste du trenger å gjøre er å måle opp og putte ingrediensene i maskinen.

Denne bakemaskinen lar deg velge mellom 12 forskjellige programmer, noe som betyr at du kan bake 12 ulike varianter av brød og deiger. Maskinen gir deg også muligheten til å velge hvor stort du vil at brødet skal være. Med denne bakemaskinen kan du nemlig bake brød som er enten 750 eller 900 gram.

Også Inox Bakemaskin har en timer-funksjon som gjør at du kan lage til ingrediensene kvelden i forkant, for så å stille inn at du vil at brødbakingen skal begynne et par timer før dere står opp. Hvis du mot formodning skulle forsove deg, så er det ingen grunn til bekymring, for brødet har også en hold-varm-funksjon.

Bakeformen er dessuten belagt med et nonstick-belegg. Formen er i tillegg avtagbar, og kombinasjonen av disse to elementene gjør at rengjøringsprosessen blir så lett at til og med det er morsomt.

Hvis du noen ganger føler deg litt demotivert og ikke helt vet hva du har lyst på, så har OBH Nordica en nødløsning. Med på kjøpet får du nemlig en samling med oppskrifter hvor du kan søke etter inspirasjon på slike dager.

Testresultat

Inox Bakemaskin fra OBH Nordica gjør det også svært godt i en helhetlig vurdering. Dette er en bakemaskin som gjør nesten hele bakingen for deg, samtidig som du får sette ditt preg på det hele ved å velge hvilket brød og hvor stort det skal være. Det høres ut som en vinn-vinn-situasjon for oss!

Fordeler:

 • Inox Bakemaskin er en helautomatisk bakemaskin som gjør nesten hele jobben for deg. Det eneste du må gjøre er å måle opp og putte ingrediensene i brødformen, men dette kan du faktisk gjøre flere timer i forveien. Det er takket være den praktiske timer-funksjonen som bakemaskinen er utstyrt med.

 • I tillegg til en timer-funksjon, er også bakemaskinen utstyrt med 12 programmer, så du har mange muligheter når det gjelder akkurat hvilket brød du skal lage. Hvis dette er noe du ikke er helt sikker på en dag, så kan du bruke den medfølgende oppskriftssamlingen.

 • Etter steking kan dessuten Inox Bakemaskin holde baksten varm i opptil 60 minutter, så hvis du plutselig forsover deg 20 minutter, så er kaldt brød din minste bekymring.

 • Bakemaskinen er også utstyrt slik at du kan velge hvor stort brød du vil lage. Størrelsene du kan velge mellom er 750 og 900 gram, og det er som sagt veldig praktisk.

Ulemper:

 • Helhetsvurderingen av Inox Bakemaskin avdekker ingen ulemper med dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent OBH Nordica
Effekt

600 W

Kapasitet

900 gram

 

Ariete Pane Express 1000

Ariete Pane Express 1000 test

Ariete Pan Express 1000 produseres av Ariete. Bakemaskinen er 35,5 cm lang, 24 cm bred og 30,5 cm høy. Denne maskinen har en effekt på 550 watt og en kapasitet på opptil 1000 gram. Med denne bakemaskinen kan du lage brød som smaker utrolig godt uten at du trenger å anstrenge deg altfor mye.

Produktbeskrivelse

Ariete Pan Express 1000 produseres av Ariete. Bakemaskinen er 35,5 cm lang, 24 cm bred og 30,5 cm høy. Denne maskinen har en effekt på 550 watt og en kapasitet på opptil 1000 gram. Med denne bakemaskinen kan du lage brød som smaker utrolig godt uten at du trenger å anstrenge deg altfor mye.

Det har seg nemlig slik at denne bakemaskinen fra Ariete gjør det meste av jobben for deg. Så lenge du putter ingrediensene i maskinen og trykker på startknappen, så gjør bakemaskinen resten for deg. Elting, heving, baking, alt! Hvor deilig er ikke tanken på å slippe å kna deigen selv? Ariete gjør det til virkelighet!

Denne bakemaskinen kommer med 19 programmer som du kan bruke når du skal bake brød. Hvert eneste program tilsvarer en type brød, så Ariete gir deg muligheten til å lage hele 19 forskjellige brød. Men det er imidlertid det eneste du kan gjøre med denne bakemaskinen.

I tillegg til 19 programmer, kan du også variere mellom tre bruningsnivåer. Det er en veldig praktisk egenskap, ettersom sjansen for at hver enkelt person i husstanden liker brødskivene sine forskjellig er ganske stor. Da er dette elementet godt å ha! Du kan også variere mellom tre brødstørrelser, hvis du vil det.

Ariete Pan Express 1000 lar deg forberede ingrediensene hele 15 timer i forkant. På den måten kan du få nybakt brød til frokost når du våkner eller nybakt brød til kveldsmat når du kommer hjem ferdig fra jobb. Bakemaskinen kan også holde baksten varm i opptil 60 minutter.

Etter at du har tatt brødet ut av maskinen og spist deg god og mett, er det bare rengjøringen som gjenstår. Det markedsføres som en maskin det er enkelt å rengjøre, men hva som ligger til grunn her er uvisst.

Testresultat

Ariete Pan Express 1000 kommer generelt godt ut av helhetsvurderingen. Det er imidlertid noen påstander som ikke støttes opp av argumentasjon og noen praktiske egenskaper som mangler.

Men det hindrer oss ikke i å si at dette er et generelt godt produkt. Det gjelder spesielt deg som elsker nybakt brød, men som hater å kna deigen!

Fordeler:

 • Bakemaskinen fra Ariete gir deg veldig bakemuligheter. Du kan variere mellom hele 19 programmer med denne bakemaskinen. Også denne maskinen gjør nesten hele jobben for deg. Etter at du har puttet ingrediensene i maskinen, kan du slappe helt av, eventuelt gå til sengs eller på jobb!

 • Dette er også en justerbar bakemaskin. Du kan velge hvor stort brødet skal være og hvilken farge du vil ha på brødskivene dine. Det spiller ingen rolle om du liker lyse, mørke eller en mellomting i henhold til brødskriver, for Ariete fikser dette for deg uten problemer.

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper med Ariete Pan Express 1000, men det kan imidlertid nevnes at det ikke oppgis noen begrunnelse for enkelte påstander om produktet. Det nevnes heller ikke her noe om eventuelt nonstick-belegg eller gummiføtter.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Ariete

Effekt

550 W

Kapasitet

1000 gram

BM450 Brødbakemaskin

BM450 Brødbakemaskin test

BM450 Brødbakemaskin produseres av Kenwood. Brødbakemaskinen er 23,5 cm lang, 31,5 cm bred og 38,5 cm høy. Dette er en maskin som har en effekt på 780 watt og en kapasitet på opptil 1000 gram.

Produktbeskrivelse

Dette er ytterligere en bakemaskin som vil gjøre mye av jobben for deg. Du trenger bare å putte ingrediensene i maskinen, og så vil bakemaskinen både blande, elte, heve og bake baksten for deg. Det gjør bakeprosessen til en drøm!

Med denne bakemaskinen får du totalt 20 programmer. Det er 15 standardprogrammer og 5 programmer som du kan stille inn slik du selv ønsker å ha dem. I tillegg til disse er maskinen også utstyrt med en hurtigfunksjon som gjør det mulig for deg å bake noe godt på bare 58 minutter.

Det er også et program for glutenfritt brød, noe som er veldig praktisk for de som har noen med glutenallergi i familien. Når du bruker denne maskinen til å bake, så får du valget mellom to størrelser på brødet. Du kan lage brød på 1000 eller 1500 gram.

Bakemaskinen fra Kenwood er også utstyrt med et automatisk ingrediensdoseringssystem, slik at ingrediensene tilsettes blandingen akkurat når på det tidspunktet i prosessen som det skal puttes i. Du trenger heller ikke bekymre deg for om bakingen blir ujevn, for der er en varmluftsvifte som passer på dette.

Også denne bakemaskinen er utstyrt med en 15-timers timerfunksjon lar deg regulere når bakeprosessen skal starte. Du kan enten begynne prosessen før du legger deg om kvelden eller før du går på jobb om morgenen. Det er helt opp til deg og når du har lyst på fersk bakst.

Testresultat

Her har vi ytterligere et produkt som gjør det generelt bra i en helhetsvurdering. Det er noen elementer som uteblir hos Kenwood, men den har noen andre smarte funksjoner i stedet.

Kenwood tar effektivisering av bakeprosessen til nye høyder ved å integrere en dispenser som vil tilsette ingrediensene automatisk til blandingen når det er tid for det. Her får du også en hurtig-bakefunksjon, hvis det er noe du har bruk for.

Så hvis du likte noe av det du har lest om dette produktet og vil teste det ut, så er det bare å gjøre det. Du vil definitivt få en god bakemaskin!

Fordeler:

 • Med BM450 Bakemaskin har du totalt 20 programmer som du kan velge mellom når du skal bake brød. Eller programmere maskinen til å gjøre det for deg, for også denne bakemaskinen gjør nesten all jobben for deg.

 • Denne bakemaskinen har veldig mange praktiske funksjoner, deriblant varmluftsvifte, hurtig bakefunksjon, ingrediensdispenser og den praktiske timeren. Brødbaking er ikke lenger en stressende prosess, som du helst ønsker du kunne slippe. Med en bakemaskin så skjer majoriteten av prosessen automatisk.

Ulemper:

 • Det er ikke noen store ulemper med denne bakemaskinen fra Kenwood, men det mangler noen praktiske funksjoner. Kenwoods bakemaskin lar deg f.eks ikke variere størrelsen eller fargen på brødet, men dette kompenseres med andre smarte funksjoner. Rengjøringsprosessen er imidlertid ikke nevnt med ett eneste ord.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Kenwood

Effekt

780 W

Kapasitet

1000 gram

Bakemaskin Premium Plus

Morphy Richards Bakemaskin Premium Plus test

Bakemaskin Premium Plus er en bakemaskin produsert av Morphy Richards. Det er en maskin som er 33 cm bred og 37,4,6 cm høy. Maskinen har en effekt på 600 watt, men bakemaskinens kapasitet er imidlertid ukjent.

Produktbeskrivelse

Til tross for manglende informasjon om bakemaskinens kapasitet, så oppgis det heldigvis mye annen nyttig informasjon om produktet. Med denne bakemaskinen får du 19 ulike forhåndsprogrammerte programmer. Du kan blant annet bruke den til å lage pizzadeig, hvis dette er noe du liker å lage fra bunnen av.

Også dette er en praktisk bakemaskin som lar deg slappe av mest mulig mens baksten gjøres klar. Bakemaskin Premium Plus er nemlig ikke noe dårligere enn de andre, så denne bakemaskinen både blander, elter deigen og steker brødet for deg. Det eneste som ene og alene er ditt ansvar er å putte ingrediensene i maskinen.

Denne bakemaskinen har flere praktiske funksjoner. Den har den berømte timeren som gjør det mulig å forberede ingrediensene kvelden før eller om morgenen før du drar på jobb. Du får altså muligheten til nybakt brød når som helst på dagen. I tillegg til timeren, får du også en hurtigfunksjon og en holde varm-funksjon.

Testresultat

Bakemaskin Premium Plus fra Morphy Richards gjør det i likhet med de fleste andre produktene i denne testen, en relativt god figur. Det er et veldig praktisk apparat som baker brød til deg akkurat når du måtte ønske, slik at du slipper å slite deg ut.

Det er imidlertid slik at det mangler litt elementær informasjon her og der, men som sagt er dette informasjon som vi antar du som forbruker finner svaret på i bruksanvisningen. Det betyr altså at det generelle helhetsinntrykket av dette produktet er like godt, og et godt alternativ i denne konkurransen.

Fordeler:

 • Bakemaskin Premium Plus følger etter de andre produktene med sine mange positive sider. Med på kjøpet får du hele 19 forhåndsprogrammerte programmer, som blant annet lar deg lage pizzadeig.

 • Dette er en bakemaskin som med glede blander, elter og steker baksten for deg. Du trenger faktisk ikke gjøre noen ting foruten å putte ingrediensene i maskinen og stille den inn. Det er veldig praktisk hvis du begynner på jobb tidlig eller slutter sent.

 • Denne bakemaskinen har også flere praktiske funksjoner som bygger oppunder maskinens funksjonalitet. Du får som sagt en timer som du kan stille inn slik at bakingen starter akkurat når du ønsker. Den kan også lage deg brød på hurtig vis og holde baksten varm mens du gjør deg ferdig med det du holdt på med akkurat da.

Ulemper:

 • En helhetlig vurdering av Bakemaskin Premium Plus viser at bakemaskinen fra Morphy Richards er generelt et godt produkt. Men det er en elementær detalj som mangler, og det er informasjon om bakemaskinens kapasitet. Det er informasjon som er veldig viktig når en eventuell avgjørelse skal tas.

 • Det er også slik at det ikke nevnes noe om hver enkelt del som bakemaskinen består av. Følger det med noe ekstrautstyr? Er bakeformen belagt med et nonstick-belegg, eller er det ikke det? Et godt produkt, men flere ubesvarte spørsmål som vi antar blir svart på i bakemaskinens bruksanvisning.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Morphy Richards

Effekt

600 W

Kapasitet Ukjent

 

Her finner du beste pris:

Kitchentime

Fordeler som brødbakemaskinen fører med seg

Nå har du fått utrolig mye informasjon om ulike brødmaskiner fra forskjellige produsenter kastet mot deg samtidig, så vi har full forståelse for om det går litt i surr akkurat nå. Derfor skal vi forsøke med denne delen av teksten å gjøre at du har fordelene som en brødbakemaskin fører med seg helt klart for deg.

Det er ikke sikkert at det virker slik umiddelbart, men det er faktisk slik at en brødbakemaskin fører med seg veldig mange fordeler. Dette har vi så klart vært gjennom i løpet av denne produkttesten, men her skal det redegjøres for uten at det blir et eneste stort informasjonshav.

Den første umiddelbare fordelen du vil kunne dra nytte av hvis du kjøper deg en brødbakemaskin, er plassen den ikke tar opp. Har du noen gang bakt brød, boller eller en eller annen deig hvor du har opplevd at kjøkkenbenken din har vært for liten? Det er definitivt noe du slipper hvis du velger å gå over til å bruke en slik maskin.

Grunnen til det er nemlig at alt foregår på et sted, og det er oppi brødbakemaskinen. Da trenger du heller ikke irritere deg over at det blir rotete, for det kommer det mest sannsynlig ikke til å bli. Du må selvsagt sette alle ingredienser og selve maskinen på plass etter at du er ferdig å bruke den, men det er bare noe som hører med.

I tillegg vil en brødbakemaskin som sagt effektivisere prosessen det er å bake brød, for de aller fleste maskiner gjør veldig mye av arbeidet for deg. Det kan derfor være lurt å være oppmerksom på dette når du undersøker hvilken brødbakemaskin det er du ønsker å investere i.

Det neste vi skal påpeke, virker kanskje for godt til å være sant, men det er det altså ikke. Ved å investere i en brødbakemaskin, så vil du både kunne spare penger og kaste mindre mat! Det er i hvert fall fordeler på lang sikt.

En brødbakemaskin er naturligvis ikke det som koster minst, men hvis du veier dette opp mot hverandre, så forstår du hva vi mener umiddelbart. Brødbakemaskinen koster noen tusenlapper på det meste, noe som selvsagt baserer seg på hvilken du velger, og ved å bruke den vil du også kjøpe mindre brød.

Ved å investere i en brødbakemaskin vil ikke brød lenger være et fast punkt på handlelisten, fordi du kjøper ingrediensene til å lage det selv i stedet. Det vil gjøre godt for lommeboken, ettersom ingrediensene er billigere enn selve brødet og de til og med fås i kvantum. Du vil også kaste mindre, siden du lager det bare når du vil.

En brødbakemaskin er altså både praktisk, plassbesparende og en perfekt sparingsmetode, og det er ikke for godt til å være sant!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 1 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo