Madrass test: De 9 beste madrassene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Sover du eller partneren din dårlig om natten? Da kan det være at en av dere sover på en madrass som ikke er egnet for dere. I så fall er løsningen på problemet ganske enkelt, og det er rett og slett å kjøpe en ny madrass!

Er du usikker på du skal gjøre for å finne «riktig» madrass? Det er faktisk ikke så vanskelig som det kanskje høres ut! Faktisk så finnes det mange madrasser hvor du kan tilpasse madrassens fasthet slik at den oppfyller dine behov, og det gjør du når du kjøper madrassen!

Mange synes det er vanskelig å vite hvor de skal begynne. Dette er noe vi ønsker å gjøre litt enklere for deg, så nedenfor har vi samlet et utvalg av madrasser. Vi skal også ta en nærmere titt på dem, så da slipper du å gjøre det også!

Blant madrassutvalget nedenfor skal vi også finne ut hvilken madrass vi mener fortjener tittelen «beste madrass 2024»!

Senses Fjærmadrass 140×200 – Beste madrass 2024

Senses Fjærmadrass test

Senses Fjærmadrass 140×200 er en madrass som passer til senger som er 140 cm bred og 200 cm lange. Som størrelsen tilsier så er det god plass til flere på denne madrassen, så det er veldig praktisk. Denne madrassen er bygget opp av gode materialer. Og det er et stort pluss at den kan tilpasses hver enkelt forbruker, både i forbindelse med madrassens fasthet og trekkets farge. Derfor har vi valgt å kåre Senses Fjærmadrass 140×200 til «beste madrass 2024»!

Sjekk dagens pris

Senses Fjærmadrass 140×200 er en madrass som er 140 cm bred og 200 cm lang. I likhet med Atlas Rammemadrass 140×200 er dette en madrass som kan fungere som både enkelt- og dobbeltseng. Grunnen til det er ganske enkel: Sengens størrelse gjør det mulig.

Som produktnavnet tilsier, så er dette en fjærmadrass. Og denne madrassen er produsert i Danmark, et sted hvor de er utrolig dyktige på dette området. Madrassen er bygget opp av pocketfjærer, og hver eneste pocketfjær er sveiset inn i en liten stoffpose.

På grunn av stoffposene så vil pocketfjærene sørge for at du får en liggeopplevelse som er enda litt personalisert enn liggeopplevelsen du ville hatt med kun pocketfjærene alene. I tillegg kan du tilpasse madrassens fasthet, slik at madrassen passer deg enda bedre:

 • Medium (denne fastheten anbefales til personer som veier mindre enn 60 kilo)
 • Fast (denne fastheten anbefales til personer som veier mellom 60 og 90 kilo)
 • Xtra Fast (denne fastheten anbefales til personer som veier mer enn 90 kilo)

Hvis du foretrekker å ha valgmuligheter i forbindelse med produktets design, så får du det her. Senses Fjærmadrass 140×200 er nemlig tilgjengelig i fire veldig fine farger. Her kan du velge mellom en madrass i lysegrå, antrasitt, beige eller svart.

Fordeler:

 • Senses Fjærmadrass 140×200 er en madrass som oppfyller kravene til både enkeltsenger og dobbeltsenger, i hvert fall når det gjelder madrassens størrelse. Dette er en madrass hvor det er god plass til to personer, så plassmangel kommer ikke til å være et problem her.
 • Denne madrassen er bygget opp av pocketfjærer. Men dette er mer enn bare de tradisjonelle pocketfjærene, siden alle fjærene er plassert i en liten stoffpose. Stoffposene øker komfortnivået betraktelig på fjærene, og det er veldig praktisk.
 • Attpåtil kan madrassens fasthet tilpasses slik at den passer deg som hånd i hanske. Dette er viktig siden det ikke er noen selvfølge at alle har samme utgangspunkt i hva som trengs for å sove godt om natten. I tillegg gis det anbefalinger basert på vekt, om du ikke er helt sikker.
 • Det er mulig å få tak i Senses Fjærmadrass 140×200 i fire forskjellige farger. I praksis betyr det at du får muligheten til å velge akkurat den fargen du vil ha blant det tilgjengelige utvalget. Og det er uten tvil veldig praktisk, da dette er et viktig element for mange.
Ulemper:
 • Det er ingen produktspesifikasjoner som mangler i forbindelse med Senses Fjærmadrass 140×200. Vår helhetsvurdering avdekker heller ingen store ulemper, så vi sitter igjen med et svært godt inntrykk av dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Fjærmadrass
Størrelse 140×200 cm
Høyde 18 cm

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Senses Rammemadrass 90×200

Senses Rammemadrass test

Senses Rammemadrass 90×200 kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Vår helhetsvurdering avdekker ingen ulemper som umiddelbart trekker ned det gode helhetsinntrykket vi har fått av dette produktet. Dette er en rammemadrass bygget opp av svært gode materialer. Madrassen kan tilpasses slik at den oppfyller dine behov, samt at du får muligheten til å velge hvilken farge du vil at madrassens trekk skal ha. Du kan med andre ord få både det du trenger og ønsker deg her!

Sjekk dagens pris

Senses Rammemadrass 90×200 er en madrass som er 90 cm bred og 200 cm lang. Madrassen passer med andre ord til en enkeltseng. Denne madrassen inngår i en større produktpakke, og er en del av en seng ved samme navn. Vi vil dog fokusere på madrassen.

Madrassen i Senses Rammemadrass 90×200 er 38 cm høy. Den er bygget opp av pocketfjærer, og disse er delt inn i 7 bedre™ soner. Fjærene er dessuten polstret med komfortskum, som sikrer bedre komfort og absolutt all støtten du trenger.

For å få en liggeopplevelse som er enda mer personalisert, så kan du få justert madrassens fasthet. Når man justerer denne, tar man utgangspunkt i sin egen vekt, og så velger man fastheten som anbefales til deg. Med Senses har du disse alternativene:

 • Medium (for personer under 75 kilo)
 • Fast (for personer mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (for personer over 95 kilo)

For noen er det viktig å ha muligheten til å velge fargen på madrassens trekk selv. Dette er noe du får ved å investere i Senses Rammemadrass 90×200. Denne madrassen er tilgjengelig i lysegrå, svart, beige og lysegrå.

Fordeler:

 • Senses Rammemadrass 90×200 er en madrass som passer til enkeltsenger. Men siden dette produktet er en del av en større produktpakke, så trenger du ikke å bekymre deg for det. Ved å kjøpe denne madrassen får du også en hel seng uansett!
 • Produsenten har tatt utgangspunkt i pocketfjærer når de utviklet denne madrassen. I tillegg er fjærene polstret med komfortskum, så det er ingen tvil i at Senses Rammemadrass 90×200 vil sørge for at du sover godt om natten. Dårlig søvn er ikke lenger en bekymring for deg!
 • Senses Rammemadrass 90×200 er justerbar, og det gjelder flere av elementene ved denne sengen. Her får du anledningen til å endre på madrassens fasthet, så den oppfyller dine behov helt perfekt. I tillegg kan du velge mellom fire forskjellige farger, som alle er flotte!
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Senses Rammemadrass 90×200, noe som er veldig positivt siden dette er en test av dette produktet.
 • Det kan imidlertid nevnes at trekket rundt rammemadrassen ikke kan tas av når det først har blitt festet på. Derfor er en fuktig klut, møbelrens eller lignende de eneste måtene du kan rengjøre denne madrassen på. Og det kan naturligvis være litt upraktisk.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Senses
Type Rammemadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 38 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Venus Fjærmadrass 90×200

Venus Fjærmadrass test

Venus Fjærmadrass 90×200 er en madrass som vil passe perfekt på enkeltsenger. Denne madrassen er et fysisk bevis på at det å sove alene ikke trenger å være ubehagelig eller kjedelig. Ved å investere i denne madrassen så vil du derfor få en god grunn til å legge deg om kvelden. Det å legge deg om kvelden er ikke noe du trenger å grue deg til lenger. I stedet kan du se frem til det, utelukkende fordi madrassen din er så god å ligge på. Det er også et pluss at madrassen kan justeres med utgangspunkt i dine behov og ønsker!

Sjekk dagens pris

Venus Fjærmadrass 90×200 markedsføres som din billett til bedre netter. Dette er en fjærmadrass som kan legges på enkeltsenger. Grunnen til det er at den har en bredde på 90 cm og en lengde på 200 cm, som er størrelsen på en standard enkeltseng.

Dette er en enkeltstående madrass. I praksis betyr det at denne madrassen ikke inngår i en produktpakke på samme måte som Senses Rammemadrass 90×200. Ved kjøp av Venus Fjærmadrass 90×200 må du kjøpe sengen og eventuelt andre elementer separat.

Når det gjelder oppbygningen av selve madrassen, så er Venus Fjærmadrass også bygget opp av moderne pocketfjærer fordelt utover på 7 bedre™ soner. Du kan altså føle deg helt trygg på at kroppen din får støtte akkurat der den trenger der. Det inkluderer også riktig fasthet:

 • Medium (anbefalt til personer som veier under 75 kilo)
 • Fast (anbefalt til personer som veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (anbefalt til personer som veier mer enn 95 kilo)

Også dette er en madrass hvor kunden får muligheten til å velge fargen på madrassens trekk selv. Venus Fjærmadrass 90×200 er tilgjengelig i de samme fargene som Senses Rammemadrass 90×200, altså antrasitt, beige, svart og lysegrå.

Fordeler:

 • Venus Fjærmadrass 90×200 er en madrass utviklet for bruk på enkeltsenger. Om du har en enkeltseng som du er på jakt etter en madrass til, så vil altså denne madrassen være et godt alternativ for deg.
 • Om du velger å investere i denne madrassen, så vil du uten tvil få god komfort for pengene. Venus Fjærmadrass 90×200 består av moderne pocketfjærer, som har blitt delt inn i 7 bedre™ soner. Denne oppbygningen sørger for at kroppen din får nødvendig støtte.
 • I likhet med flere av madrassene i denne produkttesten, så kan kunden tilpasse fastheten på Venus Fjærmadrass 90×200 slik at den oppfyller vedkommende sine behov. Det er også svært praktisk, da alle vil få en mer eller mindre tilpasset liggeopplevelse hver eneste natt.
 • Noe annet som er veldig positivt er at kunden får muligheten til å velge hvilken farge trekket på madrassen skal være selv. Det er ganske praktisk siden det er mange som er opptatt av slike små detaljer. Venus Fjærmadrass 90×200 er tilgjengelig i fire, fine farger.
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Venus Fjærmadrass 90×200. Vår helhetsvurdering avdekker heller ingen øvrige ulemper med produktet, så dermed er det ingenting vi kan sette fingeren på når det gjelder dette produktet.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Fjærmadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Mayan Latex Skummadrass 90×200

Mayan Latex Skummadrass test

Mayan Latex Skummadrass 90×200 kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Det er ingen nevneverdige ulemper med dette produktet, så det er ingenting som tyder på at du vil få et dårlig produkt. Snarere tvert imot! Så fremt du er på utkikk etter en hvit skummadrass, så vil Mayan Latex Skummadrass 90×200 sørge for at behovene dine dekkes hver eneste kveld.

Sjekk dagens pris

Mayan Latex Skummadrass 90×200 er en skummadrass som er 90 cm bred og 200 cm lang. Dermed er dette en skummadrass som egner seg best til bruk på enkeltsenger eller lignende møbler. Dette er et godt alternativ for deg som ikke ønsker deg en fjærmadrass!

Denne madrassen er ikke bygget opp av pocketfjærer, slik de andre produktene vi har sett på hittil. Som navnet på madrassen tilsier, så er dette en madrass med en latekskjerne med lateksen utvunnet fra et tre som kalles Hevea Brasiliensis. Den er tilgjengelig i tre fastheter:

 • Medium (anbefalt fasthet til personer som veier mindre enn 75 kilo)
 • Fast (anbefalt fasthet til personer som veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (anbefalt fasthet til personer som mer enn 95 kilo)

I tillegg til Hevea Brasiliensis lateks har produsenten tatt utgangspunkt i en vulkaniseringsmetode. I praksis betyr det at madrassens form begynner innenfra og går utover, i stedet for omvendt, slik som det veldig ofte er. Cellestrukturen er mer elastisk da!

Mayan Latex Skummadrass 90×200 er kun tilgjengelig i én farge, og det er hvit. Men til gjengjeld er dette et trekk fremstilt av trespon, og det har fått navnet Tence. Det er et naturlig materiale, som sørger for at madrassen er av det sunne slaget.

Fordeler:

 • Mayan Latex Skummadrass 90×200 er en skummadrass utviklet for enkeltsenger. Om du føler at ingen av madrassene vi har sett hittil ikke snakker til deg på grunn av fjærkonstruksjonen deres, så kan denne skummadrassen være et godt alternativ.
 • Dette er ikke en madrass bygget opp av pocketfjærer. I stedet har produsenten utelukkende tatt utgangspunkt i lateks. Men det er ikke hvilken som helst lateks. Det er lateks fra treet Hevea Brasilensis, noe som gjør dette til et naturlig og godt produkt.
 • De gode egenskapene begynner innenfra og går ut, siden produsenten har utviklet denne madrassen med vulkaniseringsmetoden som utgangspunkt. Så det er ingen tvil om at dette er en produsent som har tatt veldig gode valg i forbindelse med denne produksjonen.
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Mayan Latex 90×200. Ei heller er det noen store ulemper som dukker opp mens vi gjorde en helhetsvurdering av dette produktet. Det eneste som er litt kjipt, er at madrassen er tilgjengelig i kun én farge.
 • Det kan imidlertid også nevnes at madrassen ikke er bygget opp av de samme materialene som produktene vi har sett på tidligere. Dette er en skummadrass, ikke en fjærmadrass. Det er ikke en ulempe i seg selv, men det er viktig å ha klart for seg så man vet hva man får.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mayan
Type Skummadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 20 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Atlas Rammemadrass 140×200

Atlas Rammemadrass test

Atlas Rammemadrass 140×200 kommer greit ut når vi foretar en helhetsvurdering av det. Samtidig er det grunn til å tro at dette er produktet med flest ulemper i denne testen. De fleste av dem er dog relativt små ulemper, så det vil ikke være en dårlig investering!

Sjekk dagens pris

Atlas Rammemadrass 140×200 er en seng som ikke passer inn i en fastsatt kategori. Som størrelsen tilsier, så er den for liten til å bli kategorisert som «enkeltseng», men for stor til å bli kalt «dobbeltseng». Dermed kan det sies at det er en stor enkeltseng med plass til to!

På lik linje som Senses Rammemadrass 90×200, så er Atlas Rammemadrass 140×200 en del av en større produktpakke som inkluderer alt du trenger for å få en seng. Her vil vi dog kun ta utgangspunkt i madrassen i produktpakken, og den er 26 cm høy.

Atlas Rammemadrass 140×200 er bygget opp av pocketfjærer, og disse er delt inn i fem komfortsoner. Denne oppbygningen sørger for at du ligger godt og stabilt gjennom hele natten. Madrassen kan tilpasses ytterligere, ved at du velger hvilken fasthet du vil ha:

 • Atlas Box Medium
 • Atlas Box Fast
 • Atlas Box X-Fast

I likhet med Senses Rammemadrass 90×200, så er Atlas Rammemadrass 140×200 kun tilgjengelig i én farge, og det er antrasitt. Et annet navn på denne fargen er mørkegrå. Så om du er veldig glad i denne fargen, så vil du definitivt elske denne madrassen!

Fordeler:

 • Atlas Rammemadrass 140×200 er madrass som passer til en litt større enkeltseng, som fint kan fungere som en mindre dobbeltseng. Det er svært praktisk, for da er dette en madrass (og seng) som fint kan brukes i en periode om livssituasjonen din plutselig endrer seg.
 • Om du velger å investere i Atlas Rammemadrass 140×200, så vil du blant annet få med en sengeramme med på kjøpet. I praksis betyr det at du får en fullverdig seng med på kjøpet, siden denne madrassen er en del av en større produktpakke. Du får alt du trenger her!
 • Som flere av de andre produktene i denne testen, så er Atlas Rammemadrass 140×200 bygget opp av pocketfjærer som igjen er fordelt utover på flere komfortsoner. Dermed er dette en madrass som vil være både komfortabel og støttende for din del.
 • Det er også svært praktisk at Atlas Rammemadrass 140×200 kan tilpasses med tanke på madrassens fasthet.
Ulemper:
 • Det første vi vil nevne er at det ikke mangler noe informasjon i forbindelse med denne madrassen. Og det er uten tvil noe som er veldig positivt.
 • Men det er noen småting vi legger merke til når det gjelder Atlas Rammemadrass 140×200. Først og fremst så gis det ingen anbefalinger på hvilken fasthet man kan velge, så her står mange på bar bakke. Man er rett og slett nødt å vite det selv fra før, og det er litt upraktisk.
 • I forbindelse med Atlas Rammemadrass 140×200 vil man også kunne møte på noen utfordringer hvis madrassen må rengjøres. For dette kan ikke gjøres enkelt ved å ta trekket av og hive det i vaskemaskinen. I stedet må man rense det på en annen måte.
 • I tillegg til dette kan det også nevnes at Atlas Rammemadrass kun er tilgjengelig én farge. Dette er ikke en ulempe i seg selv, men naturligvis litt kjedelig. Selv om alt annet stemmer, så kan faktisk dette være nok til at forbrukeren velger noe annet i stedet.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Atlas
Type Rammemadrass
Størrelse 140×200 cm
Høyde 26 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Mayan Latex Skummadrass 140×200

Mayan Latex Skummadrass 140x200 test

Mayan Latex Skummadrass 140×200 gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Det eneste som trekker helhetsinntrykket litt ned, er at forbrukeren ikke får et utvalg av farger å velge mellom. Bortsett fra det, så er dette uten tvil et godt produkt som vil få deg til å sove godt!

Sjekk dagens pris

Mayan Latex Skummadrass 140×200 er en madrass som måler 140 cm i bredden og 200 cm i lengden. Dette er en skummadrass, noe som betyr at denne madrassen er laget av et annet materiale enn majoriteten av produktene i denne produkttesten.

I forbindelse med produksjonen av denne madrassen har produsenten tatt utgangspunkt i lateks. Madrassens kjerne er nemlig en latekskjerne, og lateksen har de hentet fra Hevea Brasilensis-treet. Trekket på madrassen er et Tencel-trekk, og det er laget av trespon.

Mayan Latex Skummadrass er laget med utgangspunkt i vulkaniseringsmetoden, som gir madrassen mange gode egenskaper. En av dem er at madrassen har lang holdbarhet, så den varer lenge. Og da er det praktisk at du kan bestemme fasthet selv, så du trives med den:

 • Medium (anbefales til personer som veier mindre enn 90 kilo)
 • Fast (anbefales til personer som veier mer enn 90 kilo)

I likhet med Mayan Latex Skummadrass 90×200, så er dette en madrass som kun er tilgjengelig i én farge. Madrassens trekk er hvitt, og det er dessverre veldig lite du kan gjøre for å endre på det.

Fordeler:

 • Mayan Latex Skummadrass 140×200 er en madrass hvor det kan sove to mennesker om gangen. Selv om hvor vidt dette er en enkelt- eller dobbeltseng kan være litt forvirrende for mange, så er det ingen tvil om at det er god plass til flere om det er nødvendig.
 • Dette er en madrass som er utviklet med utgangspunkt i gode materialer og metoder. Dermed kan du stole fullt og helt på at dette er et bra produkt, som uten problemer kommer til å få deg til å sove som et lite barn hver eneste natt.
 • Det er også veldig positivt at du har muligheten til å justere madrassen slik at den passer deg og dine behov. Litt mer spesifikt så sikter vi til madrassens fasthet, som du står fritt til å justere selv. Det er svært praktisk, for da får du en personalisert liggeopplevelse.
Ulemper:
 • I forbindelse med Mayan Latex Skummadrass 140×200 er all informasjon oppgitt. Det er ingen informasjon som mangler, og det er veldig positivt.
 • Det eneste som eventuelt kan stå i veien for at Mayan Latex Skummadrass 140×200 tar av blant forbrukerne, er at de ikke kan velge trekkets farge selv. Denne madrassen kommer med en farge som er helt hvitt, og det er ikke mulig å endre på det.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mayan
Type Skummadrass
Størrelse 140×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Jupiter Rammemadrass 180×200

Jupiter Rammemadrass test

Jupiter Rammemadrass 180×200 kommer helt greit ut i denne produkttesten. Det er ikke noe som får dette produktet til å skille seg nevneverdig ut, verken på den ene eller den andre måten. Produsenten har brukt flere av de samme materialene som vi har sett i tidligere nevnte produkter, så her er det ingen tvil om at produktet kommer til å holde det den lover!

Sjekk dagens pris

Jupiter Rammemadrass 180×200 er en madrass som egner seg best til bruk på dobbeltsenger. Det er utelukkende på grunn av størrelsen på madrassen, som samsvarer med størrelsen på en standard dobbeltseng.

Denne madrassen er en del av en større produktpakke, så her vil du ikke bare få en madrass. Her får du også sengeramme, ben og det du trenger for å sette sammen sengen. Da er det også veldig praktisk at du kan tilpasse madrassen, slik at den passer deg og din partner:

 • Medium (perfekt fasthet til deg som veier under 75 kilo)
 • Fast (perfekt fasthet til deg som veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (perfekt fasthet til deg som veier mer enn 95 kilo)

Uavhengig av hvilken fasthet du velger til madrassen, så er den bygget av de samme gode materialene. Jupiter Rammemadrass 180×200 består av pocketfjærer, og disse er fordelt utover på fem forskjellige komfortsoner. Noe som øker komforten betraktelig!

I likhet med de andre produktene som har vært en del av en større produktpakke, så får du ikke muligheten til å velge trekkets farge selv. Jupiter Rammemadrass 180×200 er kun tilgjengelig i én farge, og det er svart.

Fordeler:

 • Om du er på jakt etter en dobbeltseng, så vil Jupiter Rammemadrass 180×200 definitivt være et godt alternativ for deg. Selv om dette er en produkttest for madrasser, så kommer rammemadrasser som en del av en produktpakke! Og dermed har du alt du trenger her.
 • I tillegg til at du får alt du trenger på en og samme gang, så er Jupiter Rammemadrass 180×200 bygget opp av gode materialer, f.eks pocketfjærer. Derfor trenger du ikke tvile et eneste sekund på at denne sengen kommer til å være noe annet enn en fin opplevelse.
 • Dette er dessuten en madrass hvor hver enkelt forbruker får muligheten til å tilpasse fastheten på madrassen. På den måten sikrer man at alle som kjøper madrassen får en så god liggeopplevelse som mulig. Man vil garantert få sove godt om natten her!
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som uteblir i forbindelse med Jupiter Rammemadrass 180×200. Som alltid er dette veldig positivt for vår helhetsvurdering av produktet.
 • Vi kan imidlertid nevne at denne madrassen kun er tilgjengelig i én farge. Selv om dette ikke er en stor ulempe i seg selv, så tror vi at det er et element som kan dra produktets popularitet litt ned, siden folk flest har forskjellige preferanser når det gjelder dette.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Jupiter
Type Rammemadrass
Størrelse 180×200 cm
Høyde 26 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Venus Fjærmadrass 180×200

Venus Fjærmadrass 180x200 test

Venus Fjærmadrass 180×200 kommer greit ut i denne produkttesten. Vi får et godt inntrykk av dette produktet til å begynne med, og det fortsetter videre gjennom hele vurderingen. Det kommer frem i løpet av vår helhetsvurdering at dette er et produkt bygget opp av fremragende materialer som vil sørge for at dette produktet står til alles forventninger!

Sjekk dagens pris

Venus Fjærmadrass 180×200 er en madrass laget av fjær. Pocketfjærer, for å være helt nøyaktig, men dette kommer vi tilbake til litt lenger ned. Madrassens størrelse forteller oss at dette er en madrass best egnet til dobbeltsenger, altså en seng hvor flere kan sove.

Denne madrassen er 18 cm høy, og som nevnt er den laget av pocketfjærer. Dette er en av de beste fjærtypene på markedet, som ikke er vanskelig å forstå siden de fleste produktene i denne testen er bygget av disse fjærene. Fjærene er polstret med hybridskum.

I tillegg til hybridskummet, så er fjærene også sveiset inn i stoffposer. Det betyr at dette er en madrass hvor komforten er på topp, og at du kommer til å ha en liggeopplevelse uten sidestykke i den. Madrassen kan også tilpasses fastheten du og partneren din trenger:

 • Medium (passer godt til personer som veier mindre enn 75 kilo)
 • Fast (passer bra til personer som veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (passer bra til personer som veier 95 kilo eller mer)

I forbindelse med denne madrassen har forbrukeren muligheten til å velge hvilken farge de vil at madrassens trekk skal ha også. Venus Fjærmadrass 180×200 finnes i fire farger, og det er de samme fargene som tidligere: antrasitt, beige, lysegrå og svart.

Fordeler:

 • Venus Fjærmadrass 180×200 er en madrass som passer til dobbeltsenger. Uansett hvor gammel dobbeltsengen din er, så kommer denne madrassen til å få den til å føles som en drøm. Du og din partner vil få rikelig med plass hver på denne madrassen!
 • Denne madrassen er også bygget opp av pocketfjærer. De er polstret med hybridskum og plassert inn i hver sin stoffpose. Dette er elementer som bidrar til å øke komfortnivået på madrassen betraktelig, så det å sove dårlig om natten er en av dine minste bekymringer.
 • Om du eller partneren din har slitt med at kun en av dere har sovet godt om natten før, så har dette sannsynligvis noe med madrassen å gjøre. Venus Fjærmadrass 180×200 kan tilpasses begge to individuelt, og det vil sannsynligvis få slutt på problemet med det samme!
 • I forbindelse med Venus Fjærmadrass 180×200 vil du også få muligheten til å velge hvilken farge du vil ha. Denne madrassen kan leveres i fire forskjellige farger, og det er veldig positivt.
Ulemper:
 • Alle produktspesifikasjonene er utfylt i forbindelse med Venus Fjærmadrass 180×200. Det er med andre ord ingen informasjon som mangler i dette tilfellet, og det er veldig positivt. Dermed er det ikke noe vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette produktet.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Venus
Type Fjærmadrass
Størrelse 180×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Mayan Latex Skummadrass 180×200

Mayan Latex Skummadrass 180x200 test

Senses Natural kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Det er en regulerbar seng, så den justeres slik at den oppfyller dine behov. I tillegg kan sengens design tilpasses dine ønsker til en viss grad, noe som alltid er veldig praktisk. I produksjonen av Senses Natural har også leverandøren tatt enkelte valg som har vært av det positive slaget med tanke på miljøet. Dermed vil dette være et godt valg for deg som anser deg selv som miljøforkjemper!

Sjekk dagens pris

Mayan Latex Skummadrass 180×200 er en madrass laget av lateks. Lateksen i madrassen danner et deilig grunnlag for de som skal bruke sengen, som har mer enn god nok plass til to personer. Kanskje er det til og med plass til flere, men utgangspunktet er seng til to!

Siden dette jo er en skummadrass, så er ikke denne sengen bygget opp med noen form for fjærer. I stedet er den bygget opp med en latekskjerne som utgangspunkt. Lateksen som har blitt brukt er både nøytralt og organisk, så her får du et godt og naturlig produkt!

Produsenten har benyttet flere gode materialer som har sørget for at skummadrassen er proppfull av gode egenskaper, deriblant vulkaniseringsmetoden som gjør at holdbarheten til madrassen er upåklagelig. Det er også positivt at madrassen kan tilpasses deg personlig:

 • Medium (anbefalt fasthet til deg om du veier mindre enn 75 kilo)
 • Fast (anbefalt fasthet til deg om du veier mellom 75 og 95 kilo)
 • Xtra Fast (anbefalt fasthet til deg om du veier mer enn 95 kilo)

I likhet med de andre skummadrassene vi har sett på tidligere, så er dette en madrass som kun er tilgjengelig i én farge. Madrassens trekk er kun hvitt.

Fordeler:

 • Mayan Latex Skummadrass 180×200 består av en nærmest uendelig rekke av gode materialer, så her er alle dine bekymringer blitt besvart før du i det hele tatt rekker å gi uttrykk for dem. Denne skummadrassen vil uten tvil gjøre et godt inntrykk på deg!
 • Ved å investere i denne madrassen, så vil du få en madrass som kommer til å vare i mange år fremover. Det er svært praktisk, og dette alene er en god grunn til å gå for akkurat dette produktet.
 • Fastheten på Mayan Latex Skummadrass 180×200 kan justeres med utgangspunkt i din eller din partners vekt, så hver og en av dere får en personalisert liggeopplevelse. Og det er veldig lite som er bedre enn det om natten.
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Mayan Latex Skummadrass. Og det er jo et aspekt som er veldig positivt.
 • Vår helhetsvurdering av dette produktet avdekker imidlertid at det kun er mulig å få tak i madrassen i en farge. Og for noen så kan dette være en avgjørende faktor i motsatt retning enn det vi ønsker.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mayan
Type Skummadrass
Størrelse 180×200 cm
Høyde 18 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Slik sover du bedre om natten

Har du prøvd å bytte ut madrassen, men søvnproblemene har likevel vedvart? Da kan det hende at det ikke var madrassen som var hovedproblemet likevel, men det har du nok funnet ut allerede. I så fall er det andre ting du burde prøve, og se om noe av det fungerer:

 • Du bør sørge for å ha en så god døynrytme som overhodet mulig. I praksis betyr det å stå opp og legge seg til tilnærmet likt tidspunkt hver dag, uavhengig av hvilken dag det er.
 • Om du har behov for en liten hvil midt på dagen, så bør den ikke være lenger enn 20 minutter. Sover du lenger enn det, så er du mer eller mindre dødsdømt med tanke på å sove godt neste natt!
 • Å være i regelmessig aktivitet vil gjøre under for de som sliter med søvnproblemer. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive det, og du bør være mest mulig i ro noen timer før du legger deg for kvelden!
 • Ikke bruk sengen som oppholdsrom, selv om det er helt normalt når man er tenåring. Opphold deg der kun når du skal sove, for det vil bidra til at du får forbedret vanene dine i samme slengen!

Les også: Rammemadrass test

Finn noen aktiviteter som du utfører hver kveld i forbindelse med at du skal legge deg. Da vil hjernen automatisk innstille seg på at det er det som venter.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo