Vektvest test: De 7 beste vektvestene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Her går vi gjennom og tester vektvester. Vi har sammenlignet de ulike tilgjengelige i norske nettbutikker og kårer beste vektvest.

PowerPack Flexi Vektvest – Best i test vektvest

Abilica PowerPack Flexi Vektvest test

PowerPack Flexi Vektvest er produsert av Abilica, og den er laget av materialet neopren. Vesten kan justeres mellom 1,25 og 10 kilo. Den har to justerbare spenner, og den er praktisk til bruk i mørket siden den også har reflekser.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Gymgrossisten

Produktbeskrivelse  

Denne vektvesten har også lommer, så du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal ha telefonen din eller andre nødvendige ting mens du trener. Det slipper stresset med å ha en ekstra veske som slår inn i korsryggen mens du løper, for du kan nemlig ha det nødvendige tett på kroppen!

Dette er detaljer som gjør PowerPack Flexi Vektvest særlig praktisk for nettopp løpeturen, eller bare en vanlig gåtur.

PowerPack Flexi Vektvest tåler heller ikke vask. Akkurat som den 5 kilos vektvesten, kan denne vektvesten bare rengjøres med en fuktig klut og henges opp til lufttørking etterpå. Dersom du vasker den, vil passformen forandre seg og rustskader vil være en reell mulighet.

Testresultat

En helhetsvurdering av PowerPack Flexi Vektvest fra Abilica, viser at dette potensielt kan være den eneste vektvesten du noen gang trenger å kjøpe. Det er ene og alene på grunn av justeringsmulighetene i forhold til vestens vekt som følger med dette produktet.

Vektjusteringsmuligheter sammen med reflekser og smart oppbevaring gjør dette produktet til et veldig godt valg. At du er nødt til å skrubbe vesten selv i stedet for å vaske den og manglende informasjon rundt type spenner, er detaljer som blekner i forhold til alt det positive. Vi kårer altså denne til beste vektvest.

Fordeler:

 • Det er ganske mange fordeler med dette produktet fra Abilica. PowerPack Flexi Vektvest kan justeres mellom 1,25 og 10 kilo. Det er en stor fordel, nettopp fordi du ikke trenger å kjøpe en ny hver gang du ønsker å øke antall kilo på vektvesten din.

 • Denne vektvesten fra Abilica har dessuten lommer! Det er veldig praktisk å kunne oppbevare eiendelene dine nært på kroppen, i stedet for å måtte anskaffe og ta med en ekstra veske hver eneste gang du skal på trening.

 • Det er ikke bare lommene som gjør denne vektvesten praktisk i bruk. Den har også reflekser. Ikke bare kan du ha nytte av vektvesten i flere år fremover, den bidrar også til at du blir synlig i mørket. Hvor deilig er ikke det at du ikke trenger å stresse for å rekke en løpetur før det blir mørkt?

Ulemper:

 • Foruten at PowerPack Flexi Vektvest ikke tåler maskin- eller håndvask, så er det ikke mange ulemper med dette produktet. Hvis vi derimot skal pirke litt, så står det ikke oppført hvilken type spenner produktet har. Er det klikkspenner, eller er det noen andre?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Vekt

1,25 – 10 kg

Materiale 

Neopren

Lommer

Ja

Reflekser

Ja

Her finner du beste pris:

Gymgrossisten

Abilica WeightVest Power

Abilica WeightVest Power test

WeightVest Power kommer fra merket Abilica, og er laget av materialene polyester og neopren. Vektvesten er justerbar og tåler en vektbelastning på opptil 20 kilo.

Produktbeskrivelse

Denne vektvesten er, som de andre vektvestene i denne produkttesten, tilgjengelig i en størrelse. Men den kan likevel brukes av de fleste, for den kan justeres og strammes inn slik at den passer akkurat deg. Dette gjøres med to borrelåser på sidene, og den kan justeres opp til en midjebredde på 120 cm.

Vektbelastningen på opptil 20 kilo får du fra 38 vektposer. Disse vektposene er fylt med 0,5 kilo jernsand hver. Vektposene er fordelt slik at du finner 22 av posene på vektvestens rygg og de restende 16 på fremsiden. Posene er laget av nylon, og de veier totalt 19 kilo. Den siste kiloen kommer fra vesten selv.

Denne svarte og gule vektvesten fra Abilica, er intet unntak for allsidighetsegenskapen. Også denne vektvesten kan brukes til både kondisjonstrening og styrkeøvelser. Som du sikkert har skjønt allerede, kan du også justere vekten på vesten selv.

Abilica har også gjort det mulig for deg å vaske vektvesten din, for denne er vaskbar. Du kan nemlig vaske den for hånd!

Testresultat

WeightVest Power fra Abilica kommer egentlig ganske godt ut av helhetsvurderingen. Det er, som sagt, svært få ulemper med dette produktet. I tillegg er det både justerbart og allsidig, og dette er jo egenskaper som vi alltid setter stor pris på.

Dette er dessuten et godt valg for de som blir motivert og i godt humør av farger, ettersom Abilica har gitt vektvesten sin et design som består av fargene svart og gult. Du kommer til å bli veldig fornøyd med dette produktet, med bakgrunn i de positive egenskapene og fargevalget hvis du liker fargen gul!

Fordeler:

 • Vektvesten er justerbar og kan brukes av mennesker med en midjebredde på opptil 120 cm. Den kan justeres inn slik at den passer perfekt til den som skal bruke den. Du kan også justere vekten til vesten gjennom vektposene med jernsand. Det er ikke nødvendig å bruke alle på en gang, hvis du ikke vil det.

 • Som sagt, så er vektvesten WeightVest Power allsidig og kan brukes til både å trene kondisjon og å gjøre styrkeøvelser. I tillegg til dette kan du også vaske den for hånd. Det er et stort pluss i seg selv, men du får i tillegg inn enda litt mer fysisk aktivitet i hverdagen din. Vinn-vinn!

 • Denne vektvesten har også en fin gulfarge på kanten, og dette er positivt for de som liker litt farge på treningsutstyret sitt.

Ulemper:

 • Det er svært få ulemper med denne vektvesten fra Abilica, men atter en gang så stiller vi oss en smule kritiske til hvordan vesten festes. Det er åpenbart at denne tas på og festes med borrelås på magen, men vi undres over hvor trygt er dette med opptil 20 kilo på seg.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Maksimal vekt

20 kg

Maksimal midjebredde

120 cm

Vaskbar

Ja

Materiale

Polyester og neopren

Få beste pris:

Gymgrossisten

Vektvest 3kg

vektvekst 3kg test

Denne vektvesten har en vekt på 3 kilo. Den er produsert i lycra, som er et syntestisk stoff kjent for svært god elastisitet. Dette er et stoff som gjør at vektvesten blir myk, i tillegg til at den er dessuten fylt med små stålkuler.

Produktbeskrivelse

Fargen på vesten er svart, i tillegg til noen hvite streker på sidene og baksiden av vesten. Det utgjør et pent og rent design, som passer til de fleste personligheter og stilsanser. Vektvesten festes enkelt med en klikkspenne, noe som gjør det veldig enkelt å ta vesten på av og på.

Hensikten til denne vektvesten er å tilhøre litt ekstra kroppsvekt til deg når du gjennomfører en treningsøkt. Den vil ha en utelukkende effekt på treningen din, da den vil få musklene dine til å jobbe enda litt hardere. Denne vektvesten sørger for et jevnt press på kroppen, noe som gjør den behagelig å bruke.

Det ser også ut som at det er en lommeløsning på ryggdelen av vesten. Det er et tillegg som hadde hatt positiv innvirkning på helhetsinntrykket av vesten, men det er litt vanskelig å si, ettersom det ikke står oppført noe sted.

Dette er en vektvest som passer godt til deg som driver med kroppsvektstrening, og det spiller liten rolle hvilken type trening du liker. Enten du liker å løpe, å ta deg en powerwalk eller å trene styrke, så vil denne vesten være en god venn.

Testresultat

En helhetsvurdering av dette produktet viser at dette er en fin vektvest å begynne med, hvis trening med vektvest er helt nytt for deg. Elementene som trekker litt ned, er så små at det ikke har så veldig stor betydning. Til tross for manglende informasjon om produsent og et designelements funksjon, så er vesten uansett et enkelt og greit alternativ.

Fordeler:

 • Denne vektvesten sin største fordel, er at den er ganske lett. Det gjør at den passer fint til noen som akkurat har begynt å trene med vektvest. Det er viktig å ikke gå for hardt ut i starten, og det er noe dette produktet legger til rette for.

 • Vektvesten har et enkelt design, og en enkel festemekanisme. Belastningen fra vesten er dessuten jevnt, og dette er faktorer som bidrar til at vesten er et behagelig tilbehør å bruke.

 • Det er også en fin fordel at det ikke er et kriterium at du må trene spesielt hardt for å kunne bruke denne vesten. Den kan brukes selv til de letteste og korteste treningsøktene.

Ulemper:

Det er ikke mange ulemper som avdekkes med denne treningsvesten, men det er likevel et par ting som må nevnes.

 • For det første, så står det ikke oppført hvem som har produsert denne vektvesten. Det er noe vi veldig gjerne skulle visst.

 • Man kan ikke regulere vekten etter eget ønske og behov
 • Den andre detaljen som får oss til å stille spørsmål, er det lommelignende elementet på vesten sin bakside. Det ser ut som en lomme, men samtidig kan det være bare et kult designelement. Det hadde også vært veldig nyttig informasjon.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Vekt

3 kg

Materiale

Lycra

Fyll

Stålkuler

Her finner du beste pris:

CDON

Vektvest 5 kg

vektvest 5kg test

Hvis du har prøvd ut vektvesten på 3 kilo, og føler deg klar for noe litt tyngre, så bør du lese videre nå. Neste steg på stigen kan være en vektvest på 5 kilo! Den er laget i neopren og nylon.

Produktbeskrivelse

Disse to materialene jobber sammen og til sammen skaper de et materiale som puster. Det bidrar til at vektvesten er veldig behagelig å bruke under en treningsøkt, for du trenger ikke å bekymre deg for at du skal bli overopphetet.

Vektvesten er utstyrt med to klikkspenner, som også her bidrar til at dette er en vest som er enkel å ta av og på. Du kan også justere spennene underveis i treningsøkten din.

Dette er en vektvest som passer spesielt til sport- og kondisjonstrening. Det er ikke så viktig hvor vidt du er en vanlig mosjonist eller om du trener på elitenivå, for denne vektvesten passer for alle. Liker du å ta deg en løpetur langs strandpromenaden når du reiser til et nytt sted? Det gjør denne vesten også!

I likhet med vektvesten på 3 kilo, så har også denne vesten på 5 kilo en jevn vektbelastning. Det betyr at bevegelsesfrihet heller ikke er noe problem når det kommer til denne vesten.

Det er en liten detalj som det er veldig viktig å huske på, når det gjelder denne blå vektvesten. Denne vektvesten skal ikke vaskes i vaskemaskin eller for hånd, for det tåler den ikke.

Hvis du mot formodning skulle gjøre det, vil vesten kunne endre passform og noen deler vil kunne ruste. Du kan imidlertid skrubbe den med en fuktig klut og la den lufttørke etterpå.

Testresultat

Vi har gjort en helhetsvurdering av dette produktet og konkludert med at denne 5 kilos vektvesten også er et godt alternativ, enten du har trent med vektvest før eller ikke. Angående manglende informasjon om produsent og et designelements funksjon så trekker det ikke så mye ned, her heller.

Fordeler:

 • Det er positivt at det finnes mange muligheter når det kommer til vektvester. Du trenger ikke å gjøre så store hopp (f.eks fra 3 til 10 kilo), men du kan i stedet jobbe deg oppover samtidig som du blir vant til den ekstra vekten under treningsøkten.

 • Det pustende materialet gjør vektvesten til et godt valg under trening. Et pustende materiale minimerer sjansen for å bli overopphetet, og du kan sannsynligvis holde ut litt lenger enn med en vektvest som ikke puster.

 • De ukompliserte klikkspennene er også fremdeles et fint element. I tillegg til at denne vektvesten er designet i en lett blåfarge. Fargevalg er en like stor fordel som alltid, ettersom det kan være med å øke treningsmotivasjonen.

Ulemper:

 • Denne vektvesten sin største ulempe, er at den ikke er vaskbar. Den tåler verken maskin- eller håndvask, og kan rengjøres kun med en fuktig klut.

 • Ellers gjelder det samme for denne vektvesten som vi nevnte angående den forrige. Det gis ingen informasjon om hvem som har produsert vektvesten, eller om designelementet på ryggen er en faktisk lomme eller ikke.

 • Du kan heller ikke her tilpasse vekten etter eget ønske og behov.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Vekt

5 kg

Materiale

Neopren og nylon

Tåler vask

Nei

Star Gear Weighted Vest

Star Gear Weighted Vest test

Star Gear Weighted Vest fra Star Nutrition Gear er en vektvest som måler 36 i bredde og 49,5 cm i lengde, når det måles over brystet og fra skulderen og ned. Denne vektvesten har ikke en spesifikk vekt, men i stedet har den 30 lommer for vektblokker, så du kan regulere vekten selv.

Produktbeskrivelse

De 30 lommene er plassert foran og bak på vesten, og lukkemekanismen deres er borrelåser. Plasseringen av lommene bidrar til en jevn og fin balanse, mens lommene på sin side bidrar til at vektene ligger trygt og godt under treningsøkten.

I tillegg til de mange lommene, er vektvesten fra Star Nutrition Gear også utstyrt med polstring på begge skuldrene. Vektvesten har også en justerbar spenne i midjen, som har en positiv innvirkning på både komfort og passform.

Star Gear Weighted Vest har i tillegg mange gode egenskaper. Den er allsidig, og kan brukes til både kondisjons- og styrketrening. Ellers er den ikke større enn et vanlig klesplagg, så den tar veldig liten plass.

I likhet med de aller fleste vektvester, så øker også denne vektvesten fra Star Nutrition Gear forbrenningen din av kalorier. Dette er som sagt noe du kan regulere selv, ettersom det er du som bestemmer hvor tung du vil at vesten skal være. Jo tyngre vest, jo mer forbrenner du og jo fortere når du målet ditt.

Testresultat

Etter å ha vurdert vektvesten fra Star Nutrition Gear, så ser vi at dette er en god rival for PowerPack Flexi Vektvest fra Abilica. Dette er ene og alene fordi begge tillater deg å justere vestens vekt selv.

Den generelle vurdering av Star Gear Weighted Vest, er også svært god. God beskyttelse på flere punkter, allsidighet og bra komfort er flere faktorer som spiller inn på det positive helhetsinntrykket.

Fordeler:

 • Dette produktet fra Star Nutrition Gear, har flere gode sider. Blant disse er selvsagt de 30 lommene som du kan putte vektblokker i. Ellers er det fint at antallet vektblokker du bruker, ligger trygt og godt i lommene sine.

 • Borrelåsen vender dessuten oppover, og du trenger ikke bekymre deg for at låsen plutselig gir etter. Vektblokkene kommer ikke til å havne på tærne dine, med mindre du mister dem på gulvet selv.

 • Du er i tillegg godt beskyttet av polstringen som du vil få på skuldrene. Dessuten er alltid komfort og bra passform et stort pluss i margen. Det er også fint at denne vektvesten kan brukes til flere typer trening.

Ulemper:

 • Selv om egen regulering av vestens vekt er utelukkende positivt, så stusser vi litt over det likevel. Det står ikke oppført noen maksimal vektbelastning på vesten, men det må det jo være? Det er lite sannsynlig at denne vesten tåler ubegrenset med kilo.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Vektlommer

30

Materiale

Polyester

   

Her finner du beste pris:

Gymgrossisten

Tunturi vektvest

Tunturi vektvest test

Denne vektvesten er produsert av Tunturi i materialet nylon. Vesten er i likhet med Star Gear Weighted Vest både allsidig og består av lommer til vekt som du kan legge til.

Produktbeskrivelse

I motsetning til vektblokker som vi snakket om tidligere, så har vektvesten fra Tunturi 12 fylte poser som veier 1,25 kilo hver. Disse posene danner grunnlaget for motstanden du får med denne vektvesten.

Du kan bruke Tunturi sin vektvest til forskjellige typer trening. Det vil si at også denne vektvesten er allsidig. Uansett hvilken trening du foretrekker (styrke- eller kondisjonstrening, så vil vektvesten fra Tunturi være der for deg.

Utover dette er det ganske lite informasjon om hvordan vektvesten fungerer i forhold til bruk.

Testresultat

En generell helhetsvurdering av Tunturi sin vektvest, viser at det er en del elementer som skurrer og manglende informasjon. Dette er detaljer som gjør det litt vanskelig å gjøre en ordentlig vurdering av dette produktet.

Men når det er sagt, så ser det likevel ut som et veldig fint og bra produkt. Det er allsidig som bare det, og kan brukes til forskjellige typer trening.

Det er heller ikke slik at alle mennesker er like. Noen foretrekker å være godt informert før de bestiller noe, mens andre kanskje virkelig liker å bestille og teste ut produktet før de tar stilling til det. I slike tilfeller så vil nok dette produktet bidra til en god og morsom opplevelse.

Fordeler:

 • Også her er det lommer og allsidighet som kan trekkes frem som positive sider hos vektvesten.

 • Lommene gjør det mulig for deg å variere hvor tung du vil at vesten skal være. Du kan feste på mellom 1 og 12 poser, og du kan trene med en vektvest som veier mellom 1,25 kilo og 15 kilo.

 • Allsidighet er også et pluss, ettersom du ikke trenger å gå til innkjøp av flere forskjellige vektvester fordi de har hver sine bruksområder. Denne vektvesten kan brukes til det aller meste, og det er veldig fint.

Ulemper:

 • Det første elementet som fører til noen spørsmål er disse vektposene. Det står ikke nøyaktig hva posene er fylt med, noe som egentlig ikke er så viktig heller. Men hvordan festes posene på vesten? Det er særdeles lite informasjon om dette, så hvordan vet vi at de f.eks ikke kan skli ut av festene sine?

 • Det er heller ikke noen informasjon om hvordan denne vektposene festes eller hvordan du tar vektvesten av og på. Er det meningen at du skal dra den over hodet, eller er det en skjult mekanisme som vi ikke ser? Det hadde vært nyttig informasjon å ha.

 • I tillegg til litt mangelfull informasjon, savner vi også lommer eller lignende til å oppbevare verdisaker i mens du faktisk trener.  

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Vekt

15 kg

Materiale

Nylon

Farge

Svart

Her finner du beste pris:

CDON

Pure2Improve Vektvest

Pure2Improve Vektvest test

Denne vektvesten fra Pure2Improve er laget av polyester og neopren. Også denne svarte og røde vektvesten kan vekten justeres på. Det følger med 20 lommer på 225 gram, som totalt utgjør 4,5 kilo.

Produktbeskrivelse

8 av de 20 lommene kan tas ut og settes inn igjen etter ditt behov, og dette er en veldig enkel prosess. Det er også veldig praktisk.

Det er ikke bare vekten som er justerbar på denne vektvesten. Det er passformen også, og du kan faktisk justere den til å passe så og si alle bryststørrelser.

I tillegg til dette, får du også særdeles god polstring ved kjøp av denne vektvesten fra Pure2Improve. Men til gjengjeld så vil ikke vektvesten absorbere svette.

Til tross for mangel på svetteabsorbering, så kan denne vektvesten brukes til mye forskjellig trening. Den er spesielt egnet for treningsformer som løping og gåing.

Testresultat

Vektvesten fra Pure2Improve gjorde et veldig godt første inntrykk. Fint design, god polstring og du kan justere både passform og vekt selv. Vi nevner justering av vekt som en fordel, selv om den maksimale vekten er ganske liten.

Men så dukker det opp et ganske stort skjær i sjøen, nemlig at vektvesten ikke absorberer svette. Svette er noe som er helt naturlig at forekommer under trening, og da er det ganske negativt at vesten ikke absorberer dette. Da kan treningsøkten umulig vare særlig lenge, for å være utsvettet er ikke behagelig.

Denne mangelen kunne muligens vært kompensert for ved å gjøre vesten vaskbar. Men hvor vidt det er mulig eller ikke, det står det ingenting om.

Med andre ord, så er det egentlig et helt greit produkt, hvis mangel på absorbering av svette er noe du kan klare deg uten. For det finnes tross alt noen som sikkert kan det!

Fordeler:

 • Vektvesten fra Pure2Improve består av 20 lommer, der du bestemmer helt og holdent hva du vil gjøre med 8 av dem. Det er både praktisk og positivt! Både vekten og passformen på vesten er justerbar, og du får en veldig komfortabel polstring med på kjøpet. Vesten kan også brukes til forskjellige treningsformer.

Ulemper:

 • Vektvesten fra Pure2Improve sin aller første ulempe er at den ikke absorberer svette. Det er nesten ensbetydende med at den ikke kan brukes under trening, i hvert fall ikke under harde treningsøkter.

 • Det står heller ikke noe om at vektvesten tåler en eller annen form for vasking. Hadde det derimot gjort det, og det var mulig, så hadde det kanskje kunne kompensert for det andre.

 • Det kan også nevnes at 4,5 kilo, som er den maksimale vekten på denne vektvesten, er litt lav i forhold til prisklasse, så et kilo koster ganske mye i forhold til hva det gjør hos andre produkter i denne testen.

 • Foruten materialet som selve vektvesten er laget av, står det ikke nevnt hva disse vektposene er laget av. Det er informasjon som kunne vært med å løfte helhetsinntrykket opp flere nivåer.    

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Maksimal vekt

4,5 kg

Materiale

Polyester og neopren

Farger

Svart og rød

Nyttig – vektvesten og hvordan den fungerer

Vektvesten sin oppgave er, som vi har sett ovenfor, å legge ekstra press på kroppen under en treningsøkt. Men det betyr ikke at det ikke er forhåndsregler, for det er det, og de bør du definitivt ta hensyn til.

På dette tidspunktet så vet vi at en vektvest, utvilsomt, vil utgjøre en forskjell for treningen din. Men det er selvsagt ikke slik at en eneste vektvest passer til absolutt alle treningsøvelser.

Hvis du, for eksempel, liker å løpe eller jogge en lang tur. Da er det kanskje ikke så lurt å velge en spesielt tung vektvest, for da vil vektvesten etter hvert kanskje føles ganske tung på skuldrene dine. Skal du ha på deg vektvest på en slik tur, bør du da heller velge en lettere variant (f.eks ‘’Vektvest 3 kg’’).

En tyngre vektvest, derimot, vil passe mye bedre til styrketrening. Funksjonen til vektvesten er jo å gjøre treningen tyngre. På den måten blir øvelsene tyngre, og du må jobbe hardere. Jo hardere du jobber, jo mer forbrenner du. På lang sikt vil du også bli sterkere.

Men styrketrening kan jo være så utrolig mye. Det finnes mange øvelser, og sannsynligvis mange flere som vi ikke vet hva er ennå. En som har erfaring med styrketrening, vil selvsagt vite nøyaktig hvilke øvelser han eller hun foretrekker. For en med mindre erfaring er det kanskje ikke like enkelt.

Vi skal derfor gi deg noen eksempler på styrketreningsøvelser hvor en tyngre vektvest kan ha noe for seg. Det kan være knebøy, høye kneløft, push-ups, burpees, squats og planken.

Før du setter i gang med treningen, må vi aller først helt tilbake til start. Se for deg at du er midt i prosessen hvor du skal investere i en vektvest. Hvordan vet du hva som er det riktige valget for akkurat deg?

For å vite hvilken vektvest som er riktig for akkurat deg, må du selvsagt prøve vektvesten på. Det er også veldig sannsynlig at du må prøve flere enn bare enn mens du holder på med dette.

En tommelfingerregel er at du nesten ikke skal merke at vesten er der. Eller du skal åpenbart det, men den bør ikke være ubehagelig på noen som helst måte. Det er faktisk slik at den skal sitte som om den var støpt på kroppen din. Den skal være en del av en pustende deg, og følge din minste lille bevegelse.

Når det er sagt, så er det også noen andre ting du må passe på. Hvis du enten har skadet deg eller skal prøve ut noen nye øvelser som du har lært, så skal du ikke bruke vektvest.

Det er altså veldig viktig at du er i stand til å gjennomføre øvelsene med din egen kroppsvekt før du vurderer å legge på noen som helst form for ekstra vekt. Dette gjelder i alle tilfeller.

Nå som vi har vært gjennom det mest elementære, så er det bare en ting som gjenstår å si. Det er denne setningen: God trening!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo