Multicooker test: De 8 beste Multikokerne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Her vil vi se på og teste multicooker-produkter. Vi har tatt for oss produkter fra flere annerkjente leverandører og kårer også det vi mener er beste multicooker 2024.

Instant Pot Evo 10-in-1 – BEST I TEST MULTICOOKER

Instant Pot Evo 10-in-1 test

Tidligere så vi på Instant Pot Duo 7-in-1, og nå skal vi se på Instant Pot Evo 10-in-1. Disse to produktene deler altså produsent, men det er ikke det eneste de deler. De deler også volum, for også Instant Pot Evo 10-in1 har et volum på 5,7 liter. I tillegg har denne multikokeren en effekt på 1200 watt.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Produktbeskrivelse  

Mens Instant Pot Duo kom med 7 matlagingsverktøy i en, kommer Instant Pot Evo med hele 10 matlagingsverktøy i en. Det er et veldig imponerende antall verktøy!

Instant Pot Evo gir deg 9 programmer og 48 forhåndsinnstillinger. Disse programmene og innstillingene fører til at du har muligheten til å koke ris og andre ingredienser, dampe, sous-vide og sauté. Du kan også lage kake og yoghurt, langtidssteke noe eller helt enkelt varme opp maten.

Det spiller altså ingen rolle om du har lyst på middag eller dessert, for Instant Pot Evo vil være i stand til å lage deg akkurat det du vil ha. Det aller meste, i hvert fall!

Også her er den spesielle startfunksjonen hvor du kan stille inn tidspunktet for når den skal starte forberedelsene til stede. Atter en gang, veldig praktisk for overtidsarbeid eller hvis middagen skal kunne settes på bordet umiddelbart når du kommer hjem. Men heller ikke her står det hvor lenge i forveien det kan gjøres.

I likhet med det andre produktet fra Instant Pot, så mangler det også her informasjon om multikokerens gryte. Har den et nonstick-belegg, og følger det i det hele tatt med noe ekstrautstyr? Til denne prisen burde det gjøre det, men det vet vi som sagt ikke om det gjør.

Testresultat

Generelt sett er Multicooker Pot Evo 10-in-1 et veldig godt produkt som kommer til å gi deg mange muligheter på matlagingsfronten.

Den kan vil fungere for utrolig mange av flere grunner, og en slik multikoker er veldig praktisk. Derfor er dette beste multicooker 2024.

Fordeler:

 • Multicooker Put Evo 10-in-1 har mange av de samme kule egenskapene som Multicooker Pot Duo 7-in-1 hadde. Denne multikokeren erstatter hele 10 kjøkkenapparater, noe som jo sparer både plass og penger.
 • Denne multikokeren kommer med 9 programmer og hele 48 forhåndsinnstillinger, og det er veldig kult. Her er det derfor godt mulig at du trenger bruksanvisningen for å holde orden på alt, men det er egentlig litt morsomt.
 • Instant Pot har den praktiske startfunksjonen også her, og det er noe vi fremdeles liker veldig godt. Det er så praktisk i en ellers hektisk hverdag!

Ulemper:

 • Det virker også som at Multicooker Pot Evo 10-in-1 er bra produkt, og det er ikke så mye å sette fingeren på.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Instant Pot
Effekt 1200 W
Volum 5,7 L

 

Digital Simplicity Riskoker og Steamer

Digital Simplicity Riskoker og Steamer test

Digital Simplicity Riskoker og Steamer leveres av produsenten Hamilton Beach. Den har en effekt på 700 watt, er laget i rustfritt stål og har et volum på 4,75 liter. Dette er i hovedsak en riskoker, men det medfølger også et sett for steaming.

Produktbeskrivelse

Produsenten Hamilton Beach som har mål å løse typiske problem som mennesker møter i hverdagen. Et slikt problem er matlaging, som ofte har en tendens til å bli valgt bort i en ellers hektisk hverdag. Kanskje ikke ‘’valgt bort’’ er helt riktig å si, men prosessen skal helst være så enkel som mulig. Det er visjonen til Hamilton Beach.

Denne visjonen har blant annet resultert i dette produktet. Det er et romslig apparat som er veldig enkel å bruke. Som det går frem av begrepet ‘’multikoker’’ så har produktet flere bruksområder og smarte funksjoner.

Multikokeren er utstyrt med 6 innstillinger. Det er innstillinger for hvit ris, hurtigris og fullkornsprodukter. Du kan også velge mellom å varme eller småkoke eller dampkoke maten din. Eller så kan du ganske enkelt velge å holde maten varm. Trykk så på startknappen, og Digital Simplicity Riskoker og Steamer tar hånd om resten.

I tillegg er denne multikokeren utrustet med en timer, som lar deg forberede ingrediensene på forhånd og bestemme et tidspunkt for når maten skal forberedes. Det kan du gjøre hele 15 timer i forveien, så hvis det er en dag du har planlagt overtidsarbeid på jobben, så kan du forberede middagen kvelden før.

Denne multikokeren er belagt med et nonstick-belegg, og det hindrer at maten brenner seg fast slik den ville gjort i en vanlig panne. I tillegg kan gryten maten kokes i tas av, og disse to elementene sørger for en enkel rengjøringsprosess. Ellers følger det med både målekopp og skje, som du kan bruke.

Testresultat

Digital Simplicity Riskoker og Steamer kommer godt ut av en helhetsvurdering. Dette er et fint, enkelt og praktisk produkt, som vil kunne fungere for mange. Vi tenker imidlertid at det vil passe utmerket til de som ofte jobber overtid og ikke har energi til å sette i gang med matlaging bare sekunder etter at de har kommet innenfor døren.

Fordeler:

 • Det er en åpenbar fordel med en multikoker, og det er generelt for hele denne kategorien av kjøkkenapparater. Det er nemlig det at en multikoker kan brukes til veldig mye forskjellig. I noen tilfeller kan til og med en multikoker være billigere enn en vanlig kasserolle.
 • Når det gjelder dette spesifikke produktet, så er det veldig praktisk at den er så enkel å bruke. Det er bare å trykke på startknappen eller stille inn ønsket tidspunkt, og så skjer resten nesten av seg selv.
 • Dette produktet har 6 innstilinger for ris, fullkorn og diverse kokeprosesser. Det er veldig fint å ha så mange mulighet med et eneste produkt.
 • Det er også veldig praktisk med det nonstick-belegget, som både hindrer maten i å brenne seg og gjør det enkelt å rengjøre produktet etter bruk.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Digital Simplicity Riskoker og Steamer fra Hamilton Beach avdekker ingen store ulemper. Men hvis vi skal være litt pirkete, så står det ikke noe om hvordan du eventuelt tilbereder flere ingredienser om gangen. Kan du for eksempel koke ris og steame grønnsaker samtidig? Her er vi litt nysgjerrige.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Hamilton Beach
Effekt 700 W
Volum 4,75 L

 

Få beste pris:

Kitchentime

Russel Hobbs Riskoker med Multifunksjon

Russel hobbs riskoker med multifunksjon test

Riskoker med Multifunksjon i rustfritt stål leveres av produsenten Russell Hobbs. Dette apparatet har en effekt på 900 watt og har et volum på 5 liter. Også dette produktet er i hovedsak en riskoker, men den har mange flere kokemuligheter i tillegg til dette.

Produktbeskrivelse

Denne multikokeren er utstyrt med mange innstillinger og funksjoner. Med dette produktet vil du ha muligheten til både å småkoke, varme og dampe ingrediensene dine. Hvis du har lyst på ris, suppe eller grøt, så er det heller ikke noe problem for denne multikokeren. Det er til og med funksjoner for brød, kake og yoghurt.

I tillegg til disse funksjonene, er det også egne programmer for kjøtt og fisk, så her er det virkelig bare din egen fantasi som setter grenser. Denne multikokeren kan hjelpe deg nesten uavhengig av hvilket kosthold du har.

Også denne multikokeren utrustet med en timer. Den lar deg forberede ingrediensene på forhånd og bestemme et tidspunkt for når maten skal forberedes. Denne multikokeren lar deg gjøre det opptil 24 timer i forveien, noe som er veldig praktisk for dager hvor du har planlagt å jobbe overtid.

Foruten fine funksjoner og praktiske egenskaper, er også gryten som følger med denne multikokeren utstyrt med et nonstick-belegg. Ellers følger det med et låsbart lokk, et antikondenslokk og en målekopp. De er åpenbart avtagbare, og de tåler oppvaskmaskin.

Testresultat

En helhetsvurdering av Riskoker med Multifunksjon viser at denne multikokeren er et godt og praktisk produkt. I tillegg til mange funksjonerer og innstillinger for forskjellige matlagingsprosesser, har den også programmer for kjøtt og fisk.

Vi er veldig nysgjerrige på om disse prosessene kan utføres samtidig, men tenker uansett at det er produkt som kan anbefales. Det gjelder enten du jobber overtid eller rett og slett bare ønsker deg et praktisk matlagingsapparat.

Fordeler:

 • Det er veldig fint å ha muligheten til å forberede middagen kvelden i forveien, spesielt for dem som har planlagt overtidsarbeid. Denne multikokeren gjør det likevel mulig å innta et godt og varmt måltid når du kommer hjem uten å måtte stå over grytene først.
 • Det er dessuten ganske kult med en multikoker som har såpass mange innstillinger, funksjoner og programmer. Du kan til og med bake brød og kaker med dette produktet, men det er ikke nødvendigvis dette som er det som brenner mest etter en lang dag med overtidsarbeid.
 • Det er også utrolig praktisk med en multikoker som har nonstick-belegg. Dette er noe vi antageligvis kommer til å gjenta igjen og igjen i denne produkttesten, så det er bare å gjøre deg klar for å høre det mange ganger. Det er et element som hindrer maten i brenne seg og som gjør det enklere å ta oppvasken etterpå.
 • I tillegg følger det med et låsbart lokk, et antikondenslokk og en målekopp, som alle er elementer som har et godt og praktisk formål.

Ulemper:

 • Også Riskoker med Multifunksjon fra Russell Hobbs gjør det svært godt i en helhetsvurdering. Det avdekkes altså ingen veldig store ulemper, men vi er som sagt veldig nysgjerrig hvordan multikokeren fungerer i praksis. Denne multikokeren har mange innstillinger, men kan disse prosessene utføres samtidig?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Russell Hobbs
Effekt 900 W
Volum 5 l

Her finner du beste pris:

Kitchentime

Ariete Multicooker

Ariete Multicooker

Ariete Multicooker leveres av produsenten Ariete, noe som ligger litt i navnet. Dette er en multikoker som har en effekt på 650 watt. I tillegg er det viktig å merke seg to ting når det kommer til volumet til denne multikokeren. Totalt har den et volum på 3 liter, men hvis du skal bruke den til å koke ris, så kan du koke opptil 1,8 liter med det.

Produktbeskrivelse

Men det er åpenbart ikke bare å koke ris du kan bruke denne multikokeren. Den er nok ikke utstyrt med like mange innstillinger og funksjoner som produkter vi har sett, men den vil definitivt gjøre jobben du trenger den til. Denne multikokeren lar deg koke, dampe, varme og varme opp veldig sakte.

Heller ikke denne multikokeren har den spesielle timerer som lar deg gjøre forberedelsene til middagen på forhånd, for så å bestemme et tidspunkt for når maten skal forberedes. Men multikokeren hjelper deg imidlertid holde maten varm i opptil 24 timer, så kanskje det likevel vil fungere med for eksempel suppe.

Det følger åpenbart med et lokk med denne gryten også. Gryten har det berømte nonstick-belegget, og lokket er laget av glass. På grunn av det så kan være lurt å være litt forsiktig med selve lokket. Ellers følger det med en målekopp og en skje.

Det er også en annen liten detalj som gjør at dette produktet skiller seg ut, og for en gangs skyld snakker vi ikke om fargen på produktet. Men det har likevel med produktets design å gjøre. Det har nemlig et retro-utseende, og det er jo ganske kult hvis dette er noe du interesserer deg for.

Testresultat

En helhetsvurdering av Ariete Multicooker viser at dette er et veldig enkelt og tradisjonelt produkt. Det vil derfor passe godt til deg som ikke er så opptatt av at produktet skal ha flest mulig funksjoner. Men retro-designet er kult da!

Fordeler:

 • Ariete gir deg et produkt som kan lage opptil 1,8 liter ris, i tillegg til volumet på selve multikokeren er på 3 liter. Det er en litt merkelig som blir vektlagt, men det er også greit å vite. Da unngår du å gjøre feil ved å prøve å lage for eksempel 2 liter med ris.
 • Dette er en ganske tradisjonell multikoker med funksjoner for koking, damping, varming og langtidskoking. Det trenger ikke nødvendigvis å være noe negativt, for det kan jo føre til at multikokeren oppleves som svært enkel å bruke.
 • Det er også fint å ha muligheten til å holde noe varmt i 24 timer, hvis det er noe som plutselig var nødvendig av en eller annen grunn.
 • Det er selvsagt praktisk med en gryte med nonstick-belegg. Atter en gang, så er dette noe som gjør at maten ikke brenner seg fast i gryten. Det sikrer også en enkel rengjøringsprosess etterpå.
 • Ellers er dette et designmessig kult produkt, hvis du er en av dem som liker retro. Vi synes at dette produktet ser ganske kult, men det kommer selvsagt an på smak og behag til hver enkelt forbruker.

Ulemper:

 • Det er ikke noen direkte ulemper med dette produktet heller, men det har ikke like mange funksjoner og finesser som de andre produktene vi har sett på. Men hvilken rolle det har er selvsagt opp til hver enkelt forbruker å bestemme, så det trenger ikke nødvendigvis å være negativt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Ariete
Effekt 650 W
Volum 3 L

 

Instant Pot Duo 7-in-1

Instant Pot Duo 7-in-1

Multicooker Pot Duo 7-in-1 leveres av produsenten Instant Pot, som en del av produktlinjen Duo. Denne multikokeren har en effekt på 1000 watt og et volum på 5,7 liter. Som det kommer frem av navnet, så erstatter denne multikokeren hele 7 apparater som du ellers ville hatt på kjøkkenet ditt.

Produktbeskrivelse

I tillegg til å erstatte 7 kjøkkenapparater, så vil tilberedingen være 2-6 ganger raskere med denne multikokeren. Multikokeren sparer dessuten opptil 70% av strømmen, som du ellers ville brukt når du benytter deg av tradisjonelle tilberedingsmetoder.

Med denne multikokeren får du 13 standard-one-touch-smarte programmer. Det var et ganske langt ord, så vi skjønner godt hvis du ble nysgjerrig på hva det innebærer. Du kan altså bruke denne multikokeren til å lage suppe, gryterett med kjøtt, chili, ris og grøt. Den lar deg også sauté, dampe og trykkoke. Andre funksjoner er slowcook og holde maten varm.

Multicooker Pot Duo 7-in-1 kommer i tre forskjellige størrelser og volum. Denne multikokeren har som sagt et volum på 5,6 liter, men du kan også få den i 2,8 og 7,5 liter. Det er veldig praktisk med valgmuligheter! De andre størrelsene vil også ha noen funksjoner ekstra, men det må du sjekke ut selv.

Her dukker den spesielle startfunksjonen som lar deg stille inn når du vil at den skal starte å forberede maten opp igjen. Det er veldig praktisk for deg som enten jobber overtid eller som rett og slett bare har lyst på middag umiddelbart etter at du har kommet hjem. Det står dog ikke hvor lenge i forveien den kan stilles inn.

Det mangler også informasjon om gryten har et nonstick-belegg eller om det følger med noe praktisk ekstrautstyr, så det gjør kanskje ikke det.

Testresultat

En helhetlig vurdering av Multicooker Pot Duo 7-in-1 viser at dette er et godt produkt, men basert på litt lite informasjon, er det også litt vanskelig å konkludere. Utifra det vi derimot vet, så virker dette som et godt produkt som kan fungere for veldig mange.

Fordeler:

 • Det er definitivt veldig kult at Multicooker Pot Duo 7-in-1 erstatter så mye som 7 kjøkkenapparater som er vanlig for mange å ha hjemme på kjøkkenet. Da sparer man både plass og penger, og det i seg selv er jo veldig positivt. Det er i tillegg veldig greit med et strømbesparende apparat.
 • Denne multikokeren kommer med 13 programmer, noe som er et veldig fint antall. Du trenger altså ikke å sjekke bruksanvisningen hver gang du skal bruke den, for å se om den kunne brukes til akkurat det. Det er veldig greit!
 • Den praktiske startfunksjonen er tilbake, og det liker vi. Du kan dessuten kjøpe denne multikokeren i en eller flere andre størrelser hvis du vil, og det er veldig praktisk med valgmuligheter.

Ulemper:

 • Multicooker Pot Duo 7-in-1 virker som et godt gjennomført produkt, så det er ikke så veldig mye å sette fingeren på her heller. Det oppgis derimot ikke noe informasjon om eventuelt ekstrautstyr, så vi vet ikke helt hva som er situasjonen angående det. Det trenger ikke være negativt, men litt informasjon hadde vært veldig fint.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Instant Pot
Effekt 1000 W
Volum 5,7 L

Mealthy Multipot

Mealthy Multipot test

Mealthy Multipot leveres av produsenten Mealthy. Det er en multikoker som har en effekt på 1000 watt og et volum på 5,6 liter. Mealthy har laget denne multikokeren i rustfritt stål, i tillegg til at den er 100% BPA-fri.

Produktbeskrivelse

Multikokeren innehard selvsagt mange praktiske innstillinger og funksjoner. Du får hele 14 forhåndsinnstilte trykkokeprogrammer og 9-i-1-kokefunksjonalitet. Det betyr at denne multikokeren inneholder blant annet matlagingsprosesser som trykkoker, langtidskoking, damper, riskoker, yoghurtmaker og sautépanne.

En multikoker er et veldig praktisk apparat i en ellers hektisk hverdag, noe som gjør Mealthy Multipot og andre multikokere nesten verdt mer enn gull. Hverdagen er hektisk og middagen lager seg ikke selv. Multikokeren kutter ikke opp ingrediensene for deg, men den kan ordne resten hvis du stiller inn alt.

Selv om ikke Mealthy Multipot på mirakuløst vis kan kutte opp ingrediensene for deg, så sørger den faktisk for at middagen står på bordet omtrent 70% raskere. Det i seg selv er jo veldig praktisk!

Hvis du kjøper Mealthy Multipot får du dampekurv, to ovnvotter i silikon og en ekstra pakning inkludert. Det er ikke nødvendigvis det vanligste ekstrautstyret som følger med denne multikokeren, men de kan jo komme til nytte likevel. Men informasjon om selve gryten uteblir.

Testresultat

En helhetsvurdering av Mealthy Multipot viser at denne multikokeren er et praktisk produkt. Den har mange funksjonerer og innstillinger for diverse matlagingsprosesser, selv om det kanskje ikke er den multikokeren som har aller mest.

Vi tenker derfor at denne multikokeren stiller ganske likt med de andre produktene i denne produkttesten. Så hvis du er på utkikk etter en multikoker og likte det du leste, så er det kanskje akkurat Mealthy Multipot som burde få en plass i kjøkkenskapet ditt.

Fordeler:

 • Det var veldig god informasjon om Mealthy Multipot sin effekt, volum og materiale, og det er noe som alltid er like fint. Et produkt i rustfritt stål forteller oss at det tross alt er et produkt av høy kvalitet.
 • I likhet med multikokere generelt, kan denne multikokeren også brukes til flere matlagingsprosesser. Det er som sagt veldig praktisk og ganske åpenbart ettersom det tross alt er en multikoker. Det er også generelt veldig fint med et apparat som lager maten for deg, selv om du må stå for oppkuttingen selv da.
 • I tillegg til Mealthy Multipot får du litt ekstrautstyr. Foruten dampkurven, så er det ikke det utstyret som dukker opp flest ganger. Men kanskje de kan vise seg at du trenger dem også.

Ulemper:

 • Mealthy Multipot virker i likhet med Multicooker Pot Duo 7-in-1 som et godt gjennomført produkt. Det er ikke mye å sette fingeren, men det følger med veldig lite ekstrautstyr. I tillegg til at det oppgis litt lite informasjon om de forskjellige elementene her også, så det gjenstår å se hvis Mealthy trekker det lengste strået hos deg.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Mealthy
Effekt 1000 W
Volum 5,6 l

Ariete 2945 multicooker

Ariete 2945 multicooker test

Ariete Multicooker er en multikoker i metall som produseres av Ariete. Denne multikokeren har en effekt på 1900 watt, men multikokerens volum er 5 liter. Med utgangspunkt i bildene ser multikokeren egentlig ganske liten ut, men det er viktig å ikke la det lure deg.

Produktbeskrivelse

Dette er åpenbart en multikoker som har mange matlagingsverktøy i seg. Med dette lille apparatet får en elektisk panne, frityrgryte, dampkoker, stekeovn og yoghurtmaker. Det spiller altså ingen rolle hva du har lyst på, enten en overdådig middag eller et lite mellommåltid. Ariete Multicooker kan hjelpe deg med det!

Å hjelpe deg er noe Ariete Multicooker gjør gjennom 30 forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer som har sammenheng med matlagingsverktøyene som ble nevnt ovenfor.

Med Ariete Multicooker får du en gryte, og det er en veldig praktisk gryte. Den er laget av keramikk, i tillegg til at den er laget med et nonstick-belegg. Det er som alltid veldig praktisk! Gryten er dessuten avtagbar og har integrerte håndtak som gjør det enkelt å ta gryten fra multikokeren og sette den rett på bordet når dere skal spise.

Også denne multikokeren er utstyrt med en timer, slik at du kan forberede maten opp til 24 timer i forveien. Det er som sagt en egenskap som vil bli høyt verdsatt i flere husholdninger.

I tillegg til gryten, får du også et målebeger, en skje, en slikkepott, en dampkurv og en oppskriftsbruk hvor du kan få mange gode idéer til hva du skal få Ariete multicooker til å lage til dere. Pasta, risotto, suppe – listen er uendelig lang!

Testresultat

En helhetsvurdering av Ariete multicooker viser at dette er et godt, praktisk og mulig inspirerende produkt. Med sine mange integerte matlagingsverktøy og medfølgende oppskriftsbok, så legger det et godt grunnlag for mange morsomme timer med oppskriftsboken i fanget mens Ariete gjør selve jobben for deg.

Fordeler:

 • Også her er det veldig positivt med mange matlagingsverktøy i et og samme apparat. Det er veldig fint at det også kan brukes til å lage mange forskjellige måltider, uavhengig av hvilke preferanser du eller familien din har i matveien. Men dette er nok den første multikokeren som kan fritere og steke ingrediensene dine. Innovativt!
 • Det er også veldig praktisk med hele 30 matlagingsprogrammer. Det er nok det høyeste antallet hittil, og det er ganske kult.
 • Det er dessuten veldig praktisk at Ariete multicooker er utstyrt med en nonstick-belagt gryte og en timer som gjør at du kan forberede maten i god tid i forveien. I tillegg til i en hektisk hverdag, så kan det også være praktisk i større familiesammenkomster.
 • I tillegg er det veldig kult at du får med en egen oppskriftsbok. Den kan være både til inspirasjon og glede for en sliten matentusiast som ikke er helt sikker på hva som hadde vært godt til middag den kvelden.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Ariete multicooker viser at det ikke er noen ulemper med dette produktet. Men hvis vi skal pirke, så kan det sies at bildene som viser selve produktet kan være noe misvisende. Det ser ut som et veldig lite produkt, men så er det faktisk ganske stort.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Ariete
Effekt 1900 W
Volum 5 l

 

Ninja OP300EU

Ninja OP300EU test

Ninja OP300EU er en multikoker som produseres av Ninja. Denne multikokeren har en effekt på 1460 watt og et volum på 6 liter. Det er dog ukjent hvilket materiale som er brukt for å lage denne multikokeren.

Produktbeskrivelse

Også denne multikokeren har mange innstillinger og funksjoner, så du kan gjøre mye forskjellig på dette ene apparatet. Dette er en multikoker som kan koke, trykkoke, steke, grille, sautere og dampe. Du kan til og med bake og kjøle ned noe langsomt. Du kan altså lage både middager med tilbehør, desserter og snacks.

Denne multikokeren lar deg til og med lage hovedretten og tilbehøret samtidig. Det er noe du gjør ganske enkelt ved å legge for eksempel grønnsaker nederst. Deretter legger du den tilhørende risten på plass hvor du legge kjøtt, fisk eller noe helt annet på toppen. Det er jo veldig praktisk!

I tillegg til en 6 liters gryte får du også med en 3,6 liters frityrkurv, så kan frityrsteke opptil 1,1 kilo med pommes frites eller 2 kilo med kylling. Det er et element som får dette produktet til å skille seg litt ut.

Multikokerens gryte er laget av keramikk og har et nonstick-belegg. Det er som sagt veldig praktisk for å unngå brent mat. De forskjellige delene tåler dessuten oppvaskmaskin, så det er veldig enkelt å vaske opp etterpå. I tillegg får du en inspirende oppskriftsbok med på kjøpet, hvis du velger å gå for denne multikokeren.

Testresultat

Med bakgrunn i helhetsvurderingen av Ninja OP300EU kan vi si at denne multikokeren er bra produkt med noen praktiske elementer. Det kan definitivt brukes til å lage et helt måltid på en gang, så hvis dette er viktig for deg så kan multikokeren fra Ninja virkelig anbefales.

Fordeler:

 • Multikokeren fra Ninja sin største fordel er definitivt at det tydeliggjøres at den kan brukes til å lage hele måltidet samtidig. Ellers er det veldig praktisk med de mange funksjonene og programmene, i tillegg til de medfølgende elementene som utvider mulighetene og simplifiserer hvordan multikokeren håndteres.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Ninja OP300EU viser at det ikke er noen store ulemper med dette produktet, men hva multikokeren er laget av er altså ikke oppgitt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Ninja
Effekt 1460 W
Volum 6 l

 

Hvorfor kjøpe en multikoker?

Nå har du akkurat lest en tekst om forskjellige multikokere, men det betyr ikke at det er like åpenbart hvorfor det kan være en god idé å kjøpe en. Det er lett å bli forvirret når det gis så mye informasjon om så mange forskjellige produkter på en gang, og det er derfor vi nå kortfattet skal prøve å si hvorfor du bør investere i en multikoker.

Den åpenbare grunnen til at en multikoker kan være verdifull for deg, har du nok allerede skjønt. Det er nettopp fordi en multikoker kan erstatte mange av apparatene som du ellers har i kjøkkenskapet. En multikoker kan hjelpe deg med det aller meste, enten det er koke, steke, dampe, fritere eller bake.

Det vil altså spare deg veldig mye plass på kjøkkenet. Har du noen gang stått under viften på kjøkkenet og irritert deg over det ikke er nok kokeplater til alt du skal lage? Det er i hvert fall noe vi kan kjenne oss igjen i, og det er noe du slipper med en multikoker.

Da må det selvsagt være mulig å bruke den til flere prosesser samtidig, så det er det viktig å finne ut av før du bestemmer deg for hvilken multikoker du vil kjøpe. Nå tenker du sikkert at det er åpenbart siden det heter multikoker, men det er forskjell på å kunne bruke den til mye og å kunne gjøre det samtidig. Så du bør være helt sikker.

Men vet du en annen ting det å erstatte de andre apparatene i skapet betyr? Det betyr også at du sparer penger! For ja, en multikoker kan være litt dyrt. Det varierer selvsagt med tanke på eksakt hvilken multikoker du bruker. Men på lang sikt vil det uansett bety at du sparer penger.

Kanskje du til og med har erfaring med det, men å kjøpe gryter og stekepanner er dyrt. Det går gjerne med en 500-lapp, om ikke mer, hver eneste gang. Med mindre du handler på tilbud. Legg på noen ekstra hundrelapper og så har du en velfungerende multikoker i stedet.

Det er likevel viktig å presisere at en multikoker er kanskje noe for de som er spesielt interesserte. Litt som med Android eller iPhone, så det kan være lurt å spørre vedkommende hva de foretrekker før du faktisk går ut for å kjøpe en multikoker. Med mindre det er til deg selv, for da vet du nok allerede svaret!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo