Traktørpanne test: Her er de 3 beste (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne artikkelen viser og tester traktørpanner. Vi har tatt for oss flere ulike produkter og viser deg beste traktørpanne 2024.

Greenpan Barcelona Traktørpanne – BEST I TEST TRAKTØRPANNE

GreenPan Barcelona Traktørpanne med Lokk test

En helhetlig vurdering av Barcelona Traktørpanne viser at dette er et produkt som er av høy kvalitet. Det er et praktisk produkt som du kan bruke i mange år fremover, så det kan være en god idé å investere her.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Barcelona Traktørpanne blir produsert av GreenPan, og den har en diameter på 24 centimeter. Dette er en traktørpanne av aluminium med et håndtak som er laget av rustfritt stål. Traktørpannen har også nonstick-belegg.

Nonstick-belegget og traktørpannens diameter komplimenterer hverandre på en måte som gjør at Barcelona Traktørpanne regnes for å være en av beste traktørpannene på markedet.

Hvis du akkurat har fått deg induksjonstopp på kjøkkenet, trenger du heller ikke å bytte ut denne traktørpannen, for den virker også på induksjon.

Fordeler:

  • Barcelona Traktørpanne er et robust produkt med elementer i aluminium og rustfritt stål. Traktørpannen er behagelig å bruke, og på grunn av pannens design er den også veldig pen å se på. Pannen er dessuten konstruert på en måte som sikrer at du ikke trenger å tenke på å kjøpe en ny traktørpanne på veldig lenge.

Ulemper:

  • Vi finner ingen nevneverdige ulemper med dette produktet. Et godt kjøp!

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent GreenPan
Materiale Aluminium
Størrelse 24 cm

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Hestan Traktørpanne med lokk

Hestan Traktørpanne med Lokk test

Helhetsvurderingen av Hestan Traktørpanne viser at dette uten tvil er et produkt med mange gjennomtenkte og gode detaljer. Det er imidlertid slik at denne traktørpannen ikke kan brukes på alle varmekilder, og det burde den egentlig kunne basert på prisen.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse

Hestan Traktørpanne blir produsert av Hestan, og denne traktørpannen har en diameter på 28 centimeter og en kapasitet på hele 4,7 liter. Traktørpannen er laget av aluminium, og pannens håndtak er laget av rustfritt stål.

Dette er et produkt med et gjennomtenkt design som gjenspeiler traktørpannens gode kvaliteter. Hestan Traktørpanne er designet med spolnitsteknikk, noe som sikrer en enkel rengjøringsprosess. Håndtaket i rustfritt stål er et ergonomisk håndtak, og overflaten er designet spesielt for å takle forskjellige metallredskaper.

I tillegg til å koke og steke, kan du også bruke denne traktørpannen til gratinering i ovn. Den tåler nemlig å stå i ovnen så lenge temperaturen ikke overgår 560 grader. Traktørpannen fra Hestar tåler i tillegg å bli vasket i oppvaskmaskin.

Fordeler:

  • Dette er et produkt som er designet for å tåle mye og vare lenge, og det er faktorer som kan føre til at Hestan Traktørpanne raskt blir en favoritt på kjøkkenet.

Ulemper:

  • Hestan Traktørpanne virker ikke på induksjonstopp, og det er en liten detalj som trekker helhetsinntrykket ganske mye ned. Grunnen til det er rett og slett produktets pris, som egentlig burde tilsi at produktet er så nært perfeksjon som overhodet mulig.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Hestan
Materiale Aluminium
Størrelse 28 cm

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Garmica Lyonnaise Traktørpanne

Garmica Lyonnaise Traktørpanne test

En helhetsvurdering av dette produktet forteller oss at Lyonnaise Traktørpanne definitivt er et produkt som vil ha en positiv påvirkning på hverdagen din. Den sørger nemlig for at du både får i deg nok jern og slipper stresset i rengjøringsprosessen!

Produktbeskrivelse

Lyonnaise Traktørpanne blir produsert av Garcima, og det er en karbonstålpanne på 28 centimeter. Dette er en panne som bare blir bedre jo mer du bruker den, og karbonstålet i pannen tilfører faktisk jern til maten din.

Det er viktig å steke inn traktørpannen før du begynner å bruke den. Det gjør du ved å rengjøre pannen med varmt vann, for så å varme én centimeter matolje i pannen i 5 minutter. Du heller så ut oljen og tørker pannen med et kjøkkenhåndkle. Vipps så er den klar til bruk på alle varmekilder!

Fordeler:

  • Lyonnaise Traktørpanne er et produkt som er laget av et lett materiale, som i tillegg er enkel å bruke og sørger for et måltid rikt på jern. Ellers garanteres det også at produktet er helt fritt for giftige stoffer. Den fungerer i tillegg på alle varmekilder, og den er veldig enkelt å rengjøre etter bruk.

Ulemper:

  • Det er ikke noen store ulemper som avdekkes når vi gjør en helhetlig vurdering av dette produktet. Det kan likevel nevnes at Lyonnaise Traktørpanne tåler ikke oppvaskmaskin, men når det er sagt så tar det ikke så mange minutter å vaske den for hånd heller.

  • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Garcima
Materiale Kullstål
Størrelse 28 cm

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Hva er egentlig en traktørpanne?

Det finnes så utrolig mange varianter av kjeler, gryter og panner der ute på markedet. Antallet er så stort at det kan være vanskelig å ha oversikt over alt til enhver tid. Det er også slik at vi alle har ulik kunnskap. Det er derfor en reell sjanse for at noen vet hva en traktørpanne er og kanskje til og med bruker den daglig.

Denne delen av teksten er derfor rettet mot deg som kanskje ikke har helt kontroll på hva en traktørpanne er. Dette er noe vi virkelig ønsker å hjelpe deg med, så her skal vi forsøke å redegjøre for hva det som er så spesielt med denne traktørpannen. Det kan nemlig være enklere å huske hvis du har noe spesifikt å gå etter.

En traktørpanne har nemlig et litt spesielt utseende. Den ser nemlig ut som en gryte, samtidig som den har håndtaket til en stekepanne.

Vi skjønner veldig godt at det kan være forvirrende. Men en traktørpanne er altså en stekepanne med litt høyere vegger enn en ordinær stekepanne. Den passer f.eks perfekt til en gryterett med kjøtt i, for du kan både steke kjøttet og koke selve gryteretten i den.

Så hvis noen spør deg om hva som kjennetegner en traktørpanne i fremtiden, så har du altså et kort og konsist svar å gi dem. Det er nemlig at en traktørpanne er både en stekepanne og en gryte. Det kan imidlertid være lurt å fortelle dem at traktørpannen imidlertid ikke nødvendigvis er like praktisk hvis du skal steke pannekaker.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo