Billigste strømavtale september 2022

Denne oversikten tar for seg norske strømleverandører og viser deg til en hver tid norges billigste strømavtale 2022. 

Agva Kraft - Billigste Strømavtale 2022 🏆

Spot-Kampanje

Påslag: -0,08 kr

Agva kraft spot-kampanje er norges billigste strømavtale. Strømavtalen har et negativt påslag på kr. -0,08,- per 29 september 2022.

Sammenligningen har bestått av alle norges spotprisavtaler. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

  • Type strømavtale: Spotpris (anbefalt)
  • Ingen bindingstid
  • Etterskuddsbetaling

Tinde Energi

Spesial kampanje

Påslag: -0,0171 kr

Tinde Energi Spesial kampanje følger spotprisen og har et negativt påslag på kr. -0,0171,- per 29 september 2022. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

  • Type strømavtale: Spotpris (anbefalt)
  • Ingen bindingstid
  • Etterskuddsbetaling

Nordlys Energi

Winter is coming 2.0

Påsalg: -0,0185 kr

Nordlys Energi Winter is comming 2.0 følger spotprisen og har et negativt påslag på kr. -0,0185,- per 29 september 2022. Få 3 uforpliktende tilbud for ekstra gode priser.

  • Type strømavtale: Spotpris (anbefalt)
  • Ingen bindingstid
  • Etterskuddsbetaling

Hvem har billigst strømavtale med fastpris? billigste fastpris strøm september 2022

Strømleverandør Bindingstid Pris per kwh*
1. Polar Kraft
5 år
Fra 0,78,-
2. Lyse Energi
3 år
Fra: 0,80,-
3. Rauma Energi Kraft og Bredbånd AS
3 år
Fra: 0,95,-

*Pris per kwh vil variere avhengig av hvor i Norge man holder til.

Alle norske fastprisavtaler på strøm er sammenlignet. Listen viser de 3 billigste den 29 september 2022. Polar Kraft 5 år koster fra 0,78 kr per kwh og er norges billigste strømavtale med fastpris.

Billigste strømavtale i Bergen september 2022

Selskap Type avtale Pris
Nordlys Energi
Spotpris
Påslag: -0,0185 kr
Fjordkraft
Fastpris
Per kilowattime: 1,18 kr

Alle strømleverandører i Bergen er sammenlignet. Listen viser den billigste spotprisavtalen og fastprisavtalen den 29 september 2022. Den billigste spotprisavtalen i Bergen leveres av Nordlys Energi, mens den billigste fastprisavtalen i Bergen leveres av Fjordkraft.

Billigste strømavtale i Oslo september 2022

Strømleverandør Type Pris
Agva kraft
Spotpris
Påslag: -0,08 kr
Fjordkraft
Fastpris
Per kilowattime: 1,18 kr

Alle strømleverandører i Oslo er sammenlignet. Listen viser den billigste spotprisavtalen og fastprisavtalen den 29 september 2022. Den billigste spotprisavtalen i Oslo er levert av Agva kraft, mens den billigste fastprisavtalen i Oslo er fra av Fjordkraft.

Slik får du billigst strøm til bedrift

Det finnes ingen tilgjengelige datapunkt eller oversikter som angår strøm til bedrifter. Samtidig tilbys det andre mer spekulative former for strømavtaler i proffmarkedet, enn det som er tilgjengelig i privatmarkedet. For å finne billigste strømavtale til bedrift vil vår anbefaling være å hente inn tilbud fra flere strømleverandører. På den måte settes det opp konkurranse, og selskapene må kjempe om å tilby deg billigste strømpris.

Klikk her for å motta uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører

Oversikten viser hvilken strømavtale som er billigst i dag

Artikkelen oppdateres jevnlig for å gi deg svar på hva som er billigste strømavtale i dag. Vi tar for oss både spotprisavtaler og fastprisavtaler. Du kan også bruke denne oversikten for å filtrere på andre forbruksmønstre eller for å hente data oppdatert i realtid.

Hva sier forbrukerrådet om strømavtaler?

Man kan også finne billigste strømavtale hos forbrukerrådet sine egne tjenester. Forbrukerrådet anbefaler å til stadighet følge med på strømprisen, og endre avtale løpende etter hvilken avtale som er billigst for øyeblikket. 

Hvilken avtale er billigst over tid? Spotpris vs fastpris

Sett i et langsiktig perspektiv vil en strømavtale med spotpris alltid være billigere enn fastpris.

Ved valg av en spotprisavtale vil prisen du betaler være direkte knyttet til strømprisen på strømbørsen Nordpool. Nordpool bestemmer strømprisen til enhver tid. En strømleverandør må kjøpe prisen tilsvarende prisen på strømbørsen (spotpris). I slike tilfeller vil marginene til en strømleverandør ligge i gebyrer som: månedlig avgift, påslag per kilowattime, fakturagebyr og spekulativ trading på strømbørsen.

Ved valg av en fastprisavtale vil prisen du betaler per kilowattime være avtalefestet mellom deg og strømleverandøren over en lenger periode. Du kan være tjent med en fastprisavtale i perioder hvor strømprisen presses oppover, men det vil sjeldent være lønnsomt å binde seg i en fastprisavtale over lenger tid. Dette fordi at strømleverandøren ikke vil risikere å selge ulønnsomme strømprodukter.

Billigst er ikke alltid best

Det er andre områder av en strømavtale enn prisen som bør ha en innvirkning i valg av strømavtale og strømleverandør. Noen strømavtaler kan inkludere andre fordeler som f.eks. ekstraordinære rabatter  på andre produkter, samlerabatter, samfakturering med netteier med mer. Derfor er det viktig å få et helhetlig bilde av hva strømavtalen inneholder før man velger den best om er best for seg. Her kan du lese vår kåring av beste strømavtale

Flere eller alle produktene som er vist er fra våre partnere som kompenserer oss. Dette kan påvirke hvilke produkter vi skriver om. Forøvrig påvirker det ikke vurderingene som blir gjort. Vurderingene er alltid våre egne.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo
Enable registration in settings - general