Gassgrill test: De 18 beste gassgrillene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Planlegger du å kjøpe ny gassgrill til grillsesongen? Da finnes det mange valgmuligheter. Valg av gassgrill trenger imidlertid ikke å være komplisert! Enten du er på jakt etter en enkel grill eller en mer avansert modell, har vi noen anbefalinger til deg.

I vår gassgrill test ser vi nærmere på noen av de mest populære gassgrillene på markedet. Vi vurderer blant annet funksjonalitet og design, og belyser fordeler og eventuelle ulemper ved de ulike grillene. Finn ut hvilken vi kårer til beste gassgrill 2024!

Weber Genesis II E-310 GBS – Best i test gassgrill 2024

Weber Genesis II E-310 GBS Gassgrill test

Dette er en gassgrill fra verdens kanskje mest kjente grillprodusent, Weber, noe som gjør at vi får høye forventninger. Og vi blir slettes ikke skuffet! Weber Genesis II E-310 GBS er en gassgrill som har alt du trenger for å lykkes med grillingen, inkludert mange smarte funksjoner.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Weber Genesis II E-310 GBS gassgrill har mange smarte funksjoner som sørger for at både amatører og grillkonger kan få gode resultater. Her fås blant annet trinnløs regulering, Infinity-tenning, høyytelsesbrenner og et smart fettsamlingssystem.

Grillen har også porselensemaljerte smakestenger, og riller med innebygget BBQ-system. Gassgrillen har dessuten et deksel med et innebygget termometer som gjør at du hele tiden har kontroll på temperaturen.

Weber Genesis II E-310 GBS har en robust, sveiset stålramme, noe som gjør dette til en gassgrill med lang levetid. Varmedeflektorene er dessuten rustfrie, noe som er et stort pluss.

Design

Weber Genesis II E-310 GBS er en lekker gassgrill med smarte og praktiske detaljer. Grillen har for eksempel sammenleggbare sidebord, slik at grillen tar minst mulig plass når du ikke griller.

Gassgrillen har også en åpen vogn hvor du kan plassere gassen trygt. Lokket har et lekkert svart og blankt utseende, og Weber-logoen pryder fremsiden. Hver av de tre brennerne har hver sin lekre justeringsknapp i front.

Det er seks praktiske redskapskroker på siden av grillen. Her kan du henge alt fra grillvotter og grillklyper til andre redskaper.

Sidebordene er sølvgrå med svart beskyttelse i kantene. Grillens sorte og sølvfargede design oser av eleganse, og gjør dette til en gassgrill du gjerne vil vise frem til misunnelige naboer!

Fordeler:

 • Lekkert design
 • Mange smarte funksjoner
 • Sammenleggbare sidebord gjør grillen plassbesparende
 • Praktiske sidekroker
 • Integrert fettinnsamlingssystem

Oppsummering

Weber Genesis II E-310 GBS er en gassgrill som slettes ikke skuffer. Dette er en gassgrill som er like funksjonell som den er lekker. Grillen har et middels prisnivå, og du får mye for pengene.

Vi falt spesielt for grillens innebygde funksjoner, som Infinity-tenning, trinnløs regulering, høyytelsesbrenner og fettsamlingssystem. På toppen av dette har Weber Genesis II E-310 GBS flavourizer-barer, noe som gjør at du får den deilige «kullsmaken» på grillmaten!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 3
 • Sidebrenner: Nei
 • Brenner (kW): 10,99
 • Dimensjoner (lukket lokk): 114,3 x 137,2 x 78,8 cm
 • Dimensjoner (åpent lokk): 155 x 137,2 x 78,8 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Porselensemaljerte flavorizer-barer, lokk og grillriller. Sveiset stålramme
 • Funksjoner: Infinity-tenning, trinnløs regulering, høyytelsesbrenner, fettsamlingssystem
 • Grillflate: 68 x 48 cm

Loger Champion 4G

Gassgrill Loger Champion 4G test

Loger Champion 4G er en gassgrill med sidebrenner som leveres med en praktisk sidebrenner, sidehylle og fire stålbrennere. Her skal man kunne lage både grillmat og tilbehør på én og samme tid.

Produktbeskrivelse  

Loger Champion 4G er en gassgrill som lar deg grille med gass. Med hele fire brennere og én sidebrenner, får du her mulighet til å tilberede både grillmat og tilbehør som sauser. Det store lokket gir mye luft rundt grillmaten, noe som sikrer god luftstrøm.

Grillflaten er nokså romslig, og gjør at du får plass til alt fra støpejerngryter til pizzastein. Grillresultatet blir jevnt og fint takket være den gode luftstrømmen. Risten i grillen er laget av kraftig emaljert stål, og har derfor lang holdbarhet.

Dette er en gassgrill som også leveres med en praktisk sidehylle der du kan oppbevare maten før eller etter grilling. Grillen har dessuten kroker på siden der man kan henge fra seg diverse grillutstyr.

Loger Champion 4G har fire hjul av plast. Disse er låsbare, slik at grillen kan stå trygt – selv i vind.

Design

Loger Champion 4G gassgrill har et stilrent og moderne uttrykk i rustfritt stål. Metallfargen gjør at grillen har en moderne, men samtidig tidløs stil. Også detaljer som knapper og håndtak har en moderne utførelse i rustfritt stål.

Grillen er relativt kompakt med sine 147 x 125 x 62 cm. Dette gjør at den passer ypperlig inn både i hager og på terrasser. Under grillen er det et dobbelt skap med dører av rustfritt stål. Her kan du oppbevare gass og lignende.

Fordeler:

 • Plassbesparende
 • Moderne design
 • Sidebrenner og sidebord
 • Termometer på lokket
 • Fire låsbare hjul

Oppsummering

Loger Champion 4G er en gassgrill som byr på imponerende mye kapasitet på tross av sin nokså kompakte størrelse. Med hele fire brennere og én s
idebrenner kan du grille alt fra biff og pizza til å tilberede sauser.

Grillen passer utmerket for både familier og single, og gir deg mulighet til å grille mye mat på kort tid. Dette er en gassgrill som kan anbefales og vinner vår kåring!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 4 + 1
 • Brennere (kW): 17,5 kW
 • Dimensjoner (lukket lokk): 125 x 147 x 62 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Brennere av rustfritt stål, dobbelt lag av stål på grillens innside, varmehylle av emaljert støpejern, pulverlakkert stål på utsiden. Sidehylle av plast.
 • Funksjoner: Sidebrenner, termometer i lokket
 • Grillflate: 66 x 46 cm

Gassgrill Loge

Gassgrill Loger 4 Brennere Med Røyk test

Gassgrill Loge har 4 brennere med røyk, noe som passer perfekt for alle som ønsker autentisk røyksmak på grillmaten. Her kan du med andre ord kombinere røyking og grilling på en enkel og praktisk måte. Dette er en gassgrill med flere praktiske funksjoner, og fremstår som en komplett grill for den jevne grillentusiast. Da vi testet Loge med 4 brennere ble vi imponerte over grillens mange muligheter.

Produktbeskrivelse

Gassgrill Loge 4 kombinerer det beste fra to verdener. Halve grillflaten er tilegnet grilling med kull, mens den andre halvdelen lar deg grille med gass. Grillen har også en røykboks som gjør at du kan røyke maten etter eget ønske.

På denne praktiske grillen finnes det dessuten en velfungerende sidebrenner der du kan koke saus eller lage annet lekkert tilbehør. Gassgrill Loge 4 kommer med en flott og robust grillrist laget av støpejern.

Grillen har også et robust lokk som har doble vegger. Dette gjør at grillen kan håndtere svært høy varme, uten at selve lokket blir for varmt. På hver side av grillen finnes det egne termometere, slik at du får kontroll på temperaturen på både kull- og gassgrill.

Gassgrillen har praktiske sidespjeld som gir enkel varmekontroll, så vel som en utagbar oppsamlingsenhet for aske.

Design

Gassgrill Loge 4 har et lekkert og stilrent design. Den helsorte grillen passer inn i enhver hage, og har flotte detaljer i aluminium (håndtak, piper, skruknapper). Grillen er nokså bred med sine 196 cm, og er perfekt for deg som ønsker stor grillflate.

Grillen har praktiske oppbevaringsmuligheter nederst, der du blant annet kan plassere gass til gassgrillen. Denne altmulig-grillen har også flotte sidebord, der du kan sette maten etter hvert som den er ferdig grillet.

Fordeler:

 • Mulighet for grilling både med gass og kull
 • Egen røykeboks
 • Elegant design
 • Stor grillflate

Oppsummering

Gassgrill Loge 4 er en ypperlig grill som også byr på mange valgmuligheter. Her får du enkelt forklart en komplett grill som kan brukes både som gassgrill og kullgrill, pluss at maten kan røykes takket være røykboksen.

Grillen har også en praktisk sidebrenner som gjør at du kan tilberede sauser og lignende samme sted som du griller. Du har i tillegg sidebord som gir deg en smart avlastningsflate.

Innebygde termometere, fire gassbrennere og utagbar askeoppsamler, gjør dette til en komplett grill for grillkongen!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass, kull
 • Antall brennere: 4
 • Sidebrenner: Ja
 • Dimensjoner: 130 x 196 x 64 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Grillrist av støpejern, sveiset stålramme
 • Funksjoner: Røykboks, termometere, oppsamlingsenhet for aske
 • Grillflate: 44 x 25,5 cm (x 2)

Weber Q3200

Weber Q3200 test

Weber Q3200 er en kompakt og liten gassgrill som passer perfekt for deg som har en mindre uteplass, som for eksempel en balkong eller altan. Samtidig har grillen stor nok grillflate til at du kan steike en saftig biff uten problemer. Denne smidige gassgrillen har to brennere, og er et plassbesparende alternativ til større griller. Under vår test av Weber Q3200 ble vi overrasket over hvor funksjonell og effektiv denne lille grillen faktisk er.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Weber Q3200 er en smidig og kompakt gassgrill som ikke tar opp spesielt mye plass. Samtidig kan sidebordene slås ned, noe som gjør at grillen opptar minimalt med plass når den ikke er i bruk.

Grillen har en grillflate på 63 x 45 cm, noe som gjør det mulig å grille alt fra små pølser til steak og grønnsaker. Grillen går på gass, og du får fint plass til en ni-kilos tank under grillen. Her finnes det en praktisk hylle med holder for gassflasken.

Weber Q3200 kan vise til en smart, utagbar dryppbeholder, brennere med trinnløs regulering, innebygget termometer i lokket og smart elektronisk opptenning. Grillristene leveres i porselensemaljert støpejern, noe som gjør dem robuste.

Design

Weber Q3200 har et lekkert og kompakt design og moderne detaljer. Foran oppbevaringshyllen nederst finnes det en stilig vegg med hull og Webers kjente logo. Grillen har også tre smarte redskapskroker, der du kan henge klyper og lignende.

Grillen er helsort med detaljer i grått og aluminium. Dette gir grillen et moderne og stilrent uttrykk. Det finnes to hjul på høyre side av grillen, slik at du enkelt kan vippe grillen når den skal forflyttes.

Gassgrillen har også en praktisk lampe på håndtaket. De nedfoldbare sidebordene er også en flott detalj.

Fordeler:

 • Kompakt og liten
 • Lett å forflytte
 • Moderne design
 • God grillflate i forhold til grillens størrelse
 • Smarte funksjoner

Oppsummering

Weber Q3200 er en gassgrill som tar opp lite plass, samtidig som den er stor nok til at du kan invitere venner
på grillfest. Grillen er robust (noe som kjennetegner alle Weber-griller), og har både bunn og lokk i støpt aluminium.

Grillen kan også vise til smarte muligheter, som en utagbar dryppkasse, innebygget termometer, elektronisk påtenning og lampe på håndtaket. Dette er en ypperlig grill for deg som har begrenset med plass!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 2
 • Brennere (kW): 6,36
 • Dimensjoner (lukket lokk og nedfelte sidebord): 110,5 x 127,6 x 53,4 cm
 • Dimensjoner (åpent lokk og utfelte sidebord): 141 x 127,6 x 76,2 cm
 • Låsbare svinghjul: Nei (har kun to hjul på ene siden, så dette trengs ikke)
 • Materiale: Nylonramme forsterket av glassfiber, bunn og lokk av støpt aluminium, grillrist av støpejern (porselensemaljert)
 • Funksjoner:Innebygget termometer, dryppkasse (utagbar), trinnløs regulering, elektronisk tenning
 • Grillflate: 63 x 45 cm

Landmann Triton Classic PTS 3.1 Gassgrill

Landmann Triton Classic PTS 3.1 Gassgrill er en budsjettvennlig gassgrill som samtidig er laget av kvalitetsmaterialer. Denne velutstyrte grillen har et praktisk og varmeisolert lokk med innebygget termometer, samt sammenleggbare sidebord.

I vår test av Landmann Triton Classic PTS 3.1, vurderte vi både design og funksjonalitet.

Produktbeskrivelse

Landmann Triton Classic PTS 3.1 er en gassgrill som gjør det både enkelt og morsomt å grille. Grillen er laget av høykvalitets materialer som støpejern og rustfritt stål, noe som gir grillen lang levetid.

Gassgrillen er også utstyrt med smarte funksjoner som Power Thermal Spreading System (PTS), noe som gjør at grillen har svært god varmefordeling. Dette tillater deg å grille alt fra steak til pizza med stor suksess!

Med fire rustfrie brennere og én sidebrenner kan man enkelt tilberede både grillmat og tilbehør. Grillen har dessuten sidebord som gjør det lett å oppbevare maten underveis. Lokket er varmeisolert, slik at maten holder en jevn temperatur mens du griller.

Grillen er også enkel å montere, og har en nokså budsjettvennlig pris.

Design og materialvalg

Landmann Triton Classic PTS 3.1 har et stilrent design i rustfritt stål. Dette gjør at grillen tar seg bra ut både i klassiske og moderne settinger. Denne grillen tar seg bra ut i hagen, og ser dyrere ut enn den egentlig er.

Grillen har et smart og praktisk design med sammenleggbare sidebord. Dette gjør at grillen tar opp minimalt med plass når den ikke er i bruk. Gassgrillen har også et integrert termometer i lokket, slik at du hele tiden kan overvåke varmen.

Landmann Triton Classic PTS 3.1 gassgrill har også kroker på siden, slik at du kan henge fra deg utstyr til grilling. Med fire låsbare hjul, har du dessuten en gassgrill som står stødig selv når det er vind ute.

Fordeler:

 • Praktisk design med kroker og integrert termometer
 • Moderne utførelse i rustfritt stål
 • Budsjettvennlig
 • Varmeisolert lokk
 • Enkel å montere

Oppsummering

Landmann Triton Classic PTS 3.1 er en gassgrill som vil imponere både deg selv og gjestene dine. Her får du utvilsomt mye gassgrill for pengene! Grillen har smart utstyr som integrert termometer og Power Thermal Spreading System som sikrer jevn varmefordeling.

Dette er grillen for deg som vil ha en funksjonell og stilig grill uten å måtte tømme lommeboken.

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 3 + 1
 • Brennere (kW): 10,5 kW
 • Dimensjoner (lukket lokk): 121,5 x 140 x 57 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Rustfritt stål, porselenemaljerte flammeskjermer, støpejern av emaljeherdet støpejern
 • Funksjoner: Piezo-tenning, Power Thermal Spreading System (PTS),  integrert termostat i lokk, sidebrenner
 • Grillflate: 65 x 44 cm

Gassgrill Sunwind Vilja

Gassgrill Sunwind Vilja test

Sunwind Vilja er en gassgrill som er både robust og lekker. Grillen er spesielt tilpasset norske værforhold, noe som er et stort pluss. Grillen er samtidig effektiv, og er i tillegg veldig budsjettvennlig. I vår test av Sunwind Vilja ble vi imponert over grillens mange praktiske løsninger. Dette er et godt valg for deg som ikke vil bruke for mye penger på gassgrill!

Produktbeskrivelse

Sunwind Vilja er en gassgrill som leveres med tre brennere og en effekt på 10,5 kW. Grillens praktiske innebygde termometer gjør at du lett kan overvåke temperaturen i grillen. Denne kan strekke seg fra 0–400 °C.

Gassgrillen Sunwind Vilja er laget spesielt for norske forhold, og tåler både vær og vind. Denne grillen kan derfor brukes både sommer og vinter, noe som er et stort pluss. Grillen tilhører Sunwind-serien «Urnorsk på grillen», og er perfekt for norske grillentusiaster.

Grillen oppnår ønsket temperatur hurtig, og har solide rister av støpejern. Disse holder også godt på varmen, og hjelper deg med å få en god steikeskorpe på kjøttet som grilles.

Design

Sunwind Vilja er en enkel, sort gassgrill som passer fint for minimalisten. Grillen er helsort, foruten håndtak og knapper som er i aluminium. Grillen har også en praktisk frontplate som kan monteres enten som ordinær frontplate eller som en ekstra hylle.

Bruker du frontplaten kan du skjule grillens bunn, og får ekstra oppbevaringsplass under grillen. Monteringsprosessen er veldig enkel, og du kan når som helst endre frontplatens bruksområde.

Fordeler:

 • Enkelt og minimalistisk design
 • Frontplate med flere bruksområder
 • Budsjettvennlig
 • Værbestandig og tilpasset norske forhold
 • 5 års garanti

Oppsummering

Sunwind Vilja er en gassgrill som er optimal for nordmenn, og da spesielt deg som ønsker å kunne grille utenom vanlig grillsesong. Denne grillen tåler vær og vind godt, men vi anbefaler likevel at du bruker et beskyttende grilltrekk når grillen ikke brukes.

Grillmaten får et jevnt og fint resultat med Sunwind Vilja, og steikeskorpen på kjøttet blir overraskende bra. Dette er et budsjettvennl
ig alternativ som er like funksjonelt som langt dyrere grillmodeller!

Det er også flott at grillen er laget av robuste materialer, slik at den får lang levetid. Innebygget termometer er også en av funksjonene du får med denne flotte grillen!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 3
 • Brennere (kW): 10,5 kW
 • Dimensjoner (lukket lokk): 134 x 55 x 115 cm
 • Låsbare svinghjul:Ja
 • Materiale: Støpejern med værbestandig finish, støpejernrist
 • Funksjoner: Solide sidebord, frontplate, termometer i lokket
 • Grillflate: 59 x 42 cm

Dangrill FRIGG 600 OS

Dangrill Gassgrill FRIGG 600 OS test

Dangrill FRIGG 600 OS er en gassgrill med hele seks brennere! Dette er den ultimate grillen for alle som planlegger å arrangere grillparty i hagen med venner og familie. Her kan man grille store mengder mat på kort tid. Gassgrillen er enkel og funksjonell på én og samme tid, noe vi fort la merke til under vår test av modellen.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Dangrill FRIGG 600 OS 6 brennere gir deg en stor grillflate på hele 91 x 41,5 cm, noe som gjør det mulig å grille store mengder mat på én og samme tid. Samtidig får du to praktiske sidebord der det er mulig å oppbevare maten underveis.

Grillristen av støpejern er praktisk og robust, og sikrer god steikeskorpe på både kjøtt og grønnsaker. Grillens Grill Flex System gjør at du kan benytte smart grilltilbehør som grill- eller wok-panner mens du lager mat.

På lokket finnes det et termometer som gjør at du hele tiden kan overvåke temperaturen under lokket. Både regulator og slanger følger med.

Design og materialvalg

Dangrill FRIGG 600 OS med seks brennere har et enkelt og moderne design. Den brede grillen blir et naturlig midtpunkt på uteplassen, enten den plasseres i hagen eller på en altan.

Grillen er også stabil med kun to hjul, og det er ikke behov for å kunne låse hjulene. Skal du forflytte grillen, kan den enkelt vippes og trilles fra A til B.

Grillen har pulverlakkerte føtter og et stilig lokk i blank utførelse. Det finnes ikke skap under grillen, men det er en hylle nederst der du kan sette fra deg gasstanken.

Fordeler:

 • Stor grillflate
 • Enkelt og moderne design
 • Grill Flex System gir deg mange muligheter
 • Praktiske sidebord
 • Budsjettvennlig

Oppsummering

Dangrill FRIGG 600 OS 6 brennere er et godt valg for alle som planlegger å invitere venner og familie på grillmiddager. Her kan du nemlig grille store mengder mat på hele seks brennere. Grillen byr på mange muligheter, og er samtidig budsjettvennlig.

Denne grillen kan anbefales både til familier og andre som har behov for stor grillkapasitet!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 6
 • Brennere (kW):3,6 kW per brenner
 • Dimensjoner (lukket lokk): 152 x 54 x 110 cm
 • Låsbare svinghjul: Nei, kun to hjul på én side
 • Materiale: Emaljert og pulverlakkert stål, grillrist av støpejern
 • Funksjoner: Automatisk Piezo-tenning, Grill Flex System
 • Grillflate: 91 x 41,5 cm

Gassgrill Boretti Addizio

Gassgrill Boretti Addizio test

Boretti Addizio er en kompakt gassgrill med tre brennere. Grillen skiller seg ut i mengden med sitt industrialiserte utseende, og byr på god grillkapasitet. Under vår test av Boretti Addizio gassgrill ble vi imponerte over grillens robuste og slitesterke egenskaper.

Produktbeskrivelse

Boretti Addizio er en gassgrill som leveres med tre effektive brennere. Denne gassgrillen er kjent for sine effektive grillegenskaper, og lar deg tilberede grillmat ekstra raskt. Grillen har mange likhetstrekk med Fratello fra Boretti, som også er et populært valg.

Denne smarte grillen har et varmebestandig håndtak, noe som gjør den trygg og enkel i bruk. Grillen er også enkel å flytte, på tross av at den ikke har hjul. Grillens avtakbare dryppebrett gjør det dessuten enkelt å holde grillen ren.

Grillen er slitesterk takket være sine robuste materialer, og kan nytes utendørs hele grillsesongen. Boretti Addizio kan skilte med stor grillflate og innebygget termometer i lokket.

Design

Designmessig skiller Boretti Addizio seg ut i mengden. Denne lekre grillen har et industrielt og maskulint utseende, og vil ganske sikkert appellere til mange macho grillkonger der ute. De lekre, sorte overflatene akkompagneres av flotte detaljer i gult.

Grillen har kryssende bein på undersiden, og ingen hjul. Dette gjør grillen stabil – selv når det blåser utendørs. På tross av sitt utradisjonelle utseende, passer denne grillen inn i de fleste hager og utendørsområder.

Fordeler:

 • Stilig og industrielt design
 • Robust og slitesterk takket være kvalitetsmaterialer
 • Innebygget termometer
 • Tillater ekstra hurtig grilling
 • Stabil

Oppsummering

Boretti Addizio er en gassgrill som kan vise til et kompakt utseende og tre brennere. På tross av det kompakte utseendet, har grillen en forholdsvis stor grillflate. Her kan du grille store mengder mat, for eksempel når du inviterer venner på grillfest.

Grillen har et flott og litt annerledes utseende, noe som vil appellere til mange. De sorte og gule detaljene sikrer at grillen blir et naturlig midtpunkt i hagen. Denne grillen kan anbefales for alle som ønsker en effektiv og stilig
grill laget i materialer av høy kvalitet.

Vi lot oss imponere av grillens slitesterke design, og tror modellen vil passe godt i norske, værbitte hager!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 3
 • Brennere (kW): 3,5 kW per brenner
 • Dimensjoner (lukket lokk): 110 x 52 x 77 cm
 • Låsbare svinghjul:Nei, grillen har ikke hjul
 • Materiale: Rustfritt stål
 • Funksjoner: Rust- og varmebestandig håndtak, integrert termometer
 • Grillflate: 60 x 41 cm

Everdure HBG2G Force gassgrill

Everdure HBG2G Force Gassgrill test

Everdure HBG2G Force gassgrill er en stilren gassgrill med to brennere som er både lett og kompakt. Samtidig kan grillen vise til høy ytelse, og den er klar til bruk på kun fem minutter!

I vår test av Everdure HBG2G gassgrill fra Heston Blumenthal testet vi alt fra ytelse til design og funksjoner. Vi lot oss virkelig imponere!

Produktbeskrivelse

Everdure HBG2G Force er laget av Heston Blumenthal for Everdure, og kan vise til to effektive brennere. Denne lekre grillen er klar til bruk i løpet av bare fem minutter, og kan skilte med et praktisk termometer på lokket. Her har du hele tiden oversikt over temperatur.

Du vil også kunne benytte deg av et relativt stort grillareal på 2 358 cm2. Her er det rom for å grille alt fra pølser og biff til grillspyd. Grillen har et medfølgende rotisseri som lar deg grille hel høns og lignende med mulighet for rotering.

Grillen har ingen sidebrenner, men du får to flotte sidebord som kan brukes til oppbevaring underveis i matlagingen.

Design

Everdure HBG2G Force er en gassgrill med lekkert og moderne design. Samtidig gir de skrå føttene til grillen den et noe «retro» utseende. Gassgrillen har ellers et nokså enkelt design med sort som grunnfarge. Føttene i aluminium gir et eksklusivt preg til modellen.

Nederst på grillen finnes en rist som kan brukes som oppbevaringshylle. Her kan du for eksempel sette fra deg gasstanken. Modellen har to hjul på den ene siden, og hjulene kan låses fast i ønsket posisjon. Det gjør dette til en stabil og brukervennlig gassgrill.

Fordeler:

 • Klar til grilling på fem minutter
 • Flott design
 • Relativt stort grillareal
 • Integrert termometer
 • Medfølgende rotisseri

Oppsummering

Everdure HBG2G Force er en flott gassgrill som tar opp nokså lite plass. Det gjør den velegnet til single og deg som bor med begrenset areal på uteplassen.

Grillen har kun to brennere. Den store grillflaten og muligheten for å grille etter kun fem minutter, gjør det imidlertid mulig å grille mye på kort tid likevel. Har du liten plass og behov for en effektiv gassgrill, er denne modellen et godt valg!

Det skal også nevnes at designet er moderne og praktisk, noe de fleste verdsetter i en gassgrill.

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 2
 • Brennere (kW): 6,42
 • Dimensjoner (lukket lokk): 117,5 x 74,3 x 106,7 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Metall, aluminium og plast
 • Funksjoner: Integrert termometer, hurtigfunksjon
 • Grillflate: 2 358 cm2

Sunwind Helle gassgrill

sunwind helle gassgrill test

Sunwind Helle er en gassgrill som er både liten, lett og portabel. Denne grillen kan du enkelt få med deg på campingturer eller lignende. Grillen tar opp så lite plass at den også er velegnet om du skal grille på en liten balkong.

I vår test av Sunwind Helle ble vi mektig imponert over grillens portabilitet. Det er mulig å løsne grillen fra stativet den står på, slik at du kan frakte med deg kun grilldelen.

Produktbeskrivelse

Sunwind Helle er en gassgrill i Sunwinds «Urnorsk»-serie. Denne grillen er designet for å skulle tåle det ofte røffe norske klimaet, og kan fint brukes både sommer og vinter. Grillen er dessuten enkel å frakte med seg grunnet sin minimale størrelse og lette vekt (17,5 kg).

Det er også et pluss at grilldelen kan løsnes fra stativet den står på, for enda enklere frakt. Når du i tillegg kan ta av sidebordene, får du en grill som tar opp svært lite plass. Det gjør den velegnet for grilling både på stranden og campingplassen.

Grillen leveres med en praktisk støpejernrist som sikrer god steikeskorpe på maten. Saften i kjøttet blir også ivaretatt på best mulig vis. Med to brennere og et grillareal på 52 x 38 cm, lar grillen deg lage både grønnsaks- og kjøttretter i en fei.

Dette er en gassgrill som oppnår maksimal varme på rekordfart, slik at du raskt kan starte grillingen.

Design

Sunwind Helle gassgrill har et enkelt og klassisk design. Grillen er sort, men har moderne detaljer i rødt og sort. Dette gir grillen et stilig uttrykk.

Dersom du er på utkikk etter en gassgrill som har et portabelt og enkelt design, er Sunwind Helle et klart førstevalg. Grillen ser bra ut både med og uten stativet som følger med.

Fordeler:

 • Kan brukes uten stativ
 • Portabel – enkelt å ta med grillen på stranden eller campingtur!
 • Opptar liten plass
 • God ytelse
 • Oppnår høy temperatur raskt

Oppsummering

Sunwind Helle er en liten og portabel gassgrill som er perfekt for deg som vil ta med deg gassgrillen på tur. Samtidig passer grillen utmerket til grilling på balkonger og små uteplasser.

Grillmaten får nydelig steikeskorpe. Med Sunwind Helle får du mye grill for pengene!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 2
 • Brennere (kW):5
 • Dimensjoner (lukket lokk
  ):
  107 x 45 x 98 cm
 • Låsbare svinghjul: Kun to hjul på én side.
 • Materiale: Rist av støpejern.
 • Funksjoner: Portabel (kan løsnes fra stativet for enkel frakt), avtakbare sidebord. Termometer på lokket.
 • Grillflate: 52 x 38 cm

Eva Solo Box Gassgrill

Eva Solo Box er en gassgrill som opptar svært lite plass. Denne grillen er designet spesielt for deg som ønsker å kunne grille på små utearealer – som for eksempel en balkong eller lignende. Grillen er dessuten enkel å frakte fra A til B.

Sjekk ut vår test av Eva Solo Box gassgrill, og se hva vi synes om denne plassbesparende grillen. Er den robust nok til å kunne grille kjøtt på en tilfredsstillende måte?

Eva Solo Box er en gassgrill som kun måler 60 x 40 x 34 cm. Samtidig har den en relativt romslig grillflate på 31 x 37 cm, og god høyde under lokket. Det betyr at du uten problemer kan grille en hel kylling eller en større steik.

Vi opplevde å få fin steikeskorpe på kjøttet under testen, og dette skyldes grillens to effektive brennere som kan kontrolleres manuelt. Vi kan grille kjøtt både med direkte og indirekte varme, noe som er et stort pluss.

Grillen er liten og veldig enkel å frakte med seg – for eksempel på camping eller en tur på stranden. De to håndtakene på siden av grillen gjør den enkel å bære med seg. På tross av sin minimale størrelse, tillater denne grillen deg å få herlige kulinariske opplevelser!

Design

Eva Solo Box har et lite og nett design. Det helsorte designet gir gassgrillen et moderne uttrykk, og du finner et praktisk termometer på siden av lokket. Håndtak og føtter i rustfritt stål gjør at grillen ser stilren ut.

Det følger med to ulike typer føtter til grillen. Du kan bruke de korte føttene dersom grillen skal tas med på tur eller settes på et bord, eller montere de høye beina for å få en gassgrill i normal arbeidshøyde. Det praktiske designet er noe vi verdsetter!

Fordeler:

 • Praktisk og portabelt design
 • Innebygget temperaturmåler
 • To ulike stativer
 • Romslig på tross av liten størrelse
 • Gir godt grillresultat

Oppsummering

Eva Solo Box gassgrill er perfekt for alle som ønsker seg en kvalitetsgrill som opptar minimalt med plass. Det lekre designet gjør dessuten at grillen tar seg godt ut enten du griller på en balkong eller på en campingplass.

Det er god høyde under lokket, slik at du kan grille større kjøttbiter og hel kylling uten problemer. Denne grillen kan anbefales på det varmeste!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 2
 • Brennere (kW): 4,2
 • Dimensjoner (lukket lokk): 60 x 40 x 34 cm
 • Låsbare svinghjul: Nei, leveres med føtter uten hjul
 • Materiale: Rustfritt stål, pulverlakkert stål
 • Funksjoner: Praktiske sidehåndtak. Direkte eller indirekte varme.
 • Grillflate: 31 x 37 cm

Island Bluegaz Z-2 gassgrill

Gassgrill Island Bluegaz Z-2 test

Island Bluegaz Z-2 er en gassgrill som passer perfekt til alle selvutnevnte grillkonger der ute. Dette er en grillstasjon som byr på det lille ekstra, og kan skilte med både infrarød brenner, sidebrenner og fire standardbrennere.

Denne grillen imponerte oss under testen, takket være et profesjonelt design med kromdetaljer, vask og kran, samt mange spennende funksjoner!

I vår gassgrill test seiler Bluegaz Z-2 frem som en av de mest avanserte og fullverdige gassgrillene. Dette er en funksjonsrik gassgrill som byr på alt du kan tenke deg av funksjoner. Med mulighet for å koble grillen til vann, har du både kran og vask på grillstasjonen din.

Med Bluegaz Z-2 kan du både forberede, tilberede og servere maten på ett og samme sted. Dette er enkelt forklart et utekjøkken, og passer perfekt for alle hobbykokker der ute. Dette er en grill som garantert vil imponere gjestene dine når du inviterer til grillfest i hagen!

Bluegaz Z-2 har ikke bare fire rustfrie hovedbrennere på 3,5 kW hver. Her får du også en sidebrenner (nærmere bestemt en kokeplate) på 4,2 kW, så vel som en keramisk infrarød brenner på 4,2 kW. Med totalt 22,5 kW, er dette en gassgrill med mye futt.

Grillen har temperaturmåler på lokket. Lokket har dessuten dobbel isolasjon, slik at varmen holder seg godt. Ellers kan grillen skilte med både flammehemmere, to grillrister, hylle av krom, to oppbevaringsskap, romslige sidebord og åtte hjul.

Design

Bluegaz Z-2 har et lekkert design som oser av luksus og eleganse. Denne fullverdige gassgrillen har detaljer i sort og rustfritt stål, samt krom. Det gir grillen et lekkert utseende, og sørger for at utekjøkkenet ditt ser profesjonelt ut.

Grillen er relativt stor, og veier 88 kg. Med en arbeidshøyde på 91 cm ligger alt til rette for komfortabel matlaging på utekjøkkenet ditt!

Fordeler:

 • Funksjonsrikt utekjøkken med vask, kum og mye mer!
 • Lekkert og stilrent design
 • Hele 6 brennere
 • Stor oppbevaringsplass
 • Høy kvalitet

Oppsummering

Island Bluegaz Z-2 er en imponerende gassgrill som passer perfekt for alle kravstore hobbykokker. Her får du alt du kan drømme om i én og samme enhet. Med både vask, kum, seks brennere og god oppbevaringsplass, ligger alt til rette for kulinariske opplevelser.

Denne gassgrillen er en av testens desidert mest avanserte. Er kanskje dette grillen du alltid har drømt om?

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 4 + 1 +1
 • Brennere (kW): 22,5
 • Dimensjoner (lukket lokk): 170 x 60 x 118 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Rustfritt stål, pulverlakkert stål
 • Funksjoner: Sidebrenner, keramisk infrarød brenner,elektronisk tenning, termometer i lokk, lokk med dobbel kapping, flammehemmere, kran + vask  
 • Grillflate: 64 x 50 cm

Outdoorchef Lugano 570 G Evo gassgrill

Outdoorchef Lugano 570 G Evo Gassgrill test

Outdoorchef Lugano 570 G Evo er en avansert og kraftfull gassgrill som passer utmerket for deg som skal arrangere større grillfester. Med denne grillen kan du enkelt lage mat for opptil åtte personer av gangen.

I vår test av Lugano 570 G Evo gassgrill, fant vi ut at denne grillen er like effektiv som den er stilfull.

Sjekk dagens pris

Outdoorchef Lugano 570 G Evo er en avansert gassgrill for deg som ønsker det lille ekstra. Her får du en gassgrill med tre brennere og mange innovative funksjoner. Grillen har også et proft og stilrent design, noe som gjør dette til et midtpunkt på uteplassen din.

Vi lot oss imponere av grillens utallige funksjoner, så vel som gode grillresultater. Her får du blant annet funksjoner som Smart Steakhouse Burner og Gourmet Burner Technology. Dette tillater deg å grille som en ekte mesterkokk!

Grillen har også sikkerhetsfunksjoner som Gas Safety System, som sikrer at gassen kan brukes på en trygg måte. Gourmet Burner Technology gjør at du kan tilberede kjøtt ved lav temperatur slik at maten blir mør, og deretter øke temperaturen for god steikeskorpe.

Du får også en ekstra kokeplate med Outdoorchef Lugano 570 G Evo gassgrill, slik at du kan tilberede sauser og annet tilbehør mens resten av maten ligger på grillen

Design

Outdoorchef Lugano 570 G Evo er en lekker gassgrill som minner om et profesjonelt utekjøkken. Grillen har et unikt design med grilldel som ligner på en kulegrill, samt en ekstra kokeplate ved siden av.

Designet i sort og grått gir grillen et lekkert og stilrent utseende, som ganske sikkert vil appellere til den moderne hobbykokken!

Fordeler:

 • Unikt og stilrent design
 • Ekstra kokeplate
 • Mange smarte funksjoner, inkludert Gourmet Burner Technology
 • Romslig grillflate
 • God oppbevaringsplass

Oppsummering

Outdoorchef Lugano 570 G Evo er en gassgrill som imponerer på flere områder. Denne modellen passer utmerket for enhver hobbykokk som vil servere gjestene mørt og saftig kjøtt på 1-2-3!

Med smarte funksjoner og lekkert design, vil denne gassgrillen være et uvurderlig venn gjennom hele grillsesongen!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 3
 • Brennere (kW): 18,5
 • Dimensjoner (lukket lokk): 112 x 57 x 121 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Aluminium
 • Funksjoner: Gourmet Burner Technology, Steakhouse Burner, ekstra kokeplate, Gas Safety System, Safety Light System
 • Grillflate: 57 cm (diameter)

Broil King Gem 340 gassgrill

Gasolgrill Broil King Gem 340 test

Broil King Gem 340 er en kompakt og funksjonell gassgrill som er laget av holdbare og slitesterke kvalitetsmaterialer. Denne stilrene gassgrillen er perfekt for deg som har begrenset med uteplass, for eksempel på en liten balkong eller lignende.

Grillen er kanskje liten, men under testen vår imponerte den stort med sine mange kvaliteter og effektive brennere.

Broil King er blant markedets største gassgrill-produsenter, og skuffer sjelden med sine lekre kvalitetsgriller. Broil King Gem 340 er ikke noe unntak, og kan vise til både kvalitetsmaterialer og funksjonelle løsninger.

Gassgrillen har tre brennere som til sammen har en effekt på 6,9 kW. I tillegg til disse har grillen en smart sidebrenner laget av aluminisert stål, og denne alene har en effekt på 2,7 kW. Grillen har også en tosidig grillrist av støpejern, noe som gir god steikeskorpe på maten.

Broil King Gem 340 har en praktisk vogn med sidevegger og et lekkert frontpanel. Oppbevar gjerne gassen din i skapet, slik at den ikke står synlig fremme. Grillen har en relativt romslig grillflate, og gjør det mulig å lage mye mat på kort tid.

Design

Broil King Gem 340 gassgrill opptar lite plass takket være sitt kompakte design. Når du i tillegg kan slå ned sidebordene som er nedfellbare, er grillen velegnet både for små hager og balkonger.

Den lekre gassgrillen har sidebord av rustfritt stål, noe som gir grillen et lekkert utseende. Grillen er sort med front og detaljer av aluminium. Det gir modellen et moderne design som appellerer til de fleste hobbykokker.

Fordeler:

 • Moderne design av høy kvalitet
 • Praktisk oppbevaringsskap
 • Sidebrenner
 • Kompakt
 • Budsjettvennlig

Oppsummering

Broil King Gem 340 er en kompakt og nett gassgrill som er ypperlig for deg som ikke har all verdens med plass utendørs. Du kan dessuten slå ned sidebordene for mer plassbesparende oppbevaring, noe som er et stort pluss.

Grillen er også funksjonell, og sørger for god steikeskorpe enten du griller kjøtt eller grønnsaker. Dette er en gassgrill vi kan anbefale til deg som ønsker en budsjettvennlig og plassbesparende kvalitetsgrill.

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere:3
 • Brennere (kW):6,9
 • Dimensjoner (lukket lokk): 123 x 54 x 109 cm
 • Låsbare svinghjul: Kun to hjul på den ene siden.
 • Materiale: Støpt aluminium. Rustfritt stål.
 • Funksjoner: Nedfellbare sidebord, tosidig støpejern til grillrist, Flav-R-Wave
 • Grillflate: 52 x 33 cm

Weber Genesis II EP-435 GBS Gassgrill

Weber Genesis II EP-435 GBS Gassgrill test

Weber er verdenskjente for sine flotte kvalitetsgriller og lekre design. Weber Genesis II EP-435 GBS er en gassgrill som kan by på høy ytelse og pålitelige grillresultater. Grillen har blant annet innovative løsninger som Flavorizer Bars og iGrill 3-kompabilitet. Under vår Weber Genesis II EP-435 GBS test, viste dette seg å være en grill med mange positive overraskelser!

Weber Ge
nesis II EP-435 GBS er en funksjonsrik gassgrill som har det meste vi kan tenke oss av funksjoner. Vi kan blant annet se frem til grillsystemet GS4, noe som sørger for pålitelig og brukervennlig grilling.

Grillen har også en egen oppsamler for fett og kjøttsaft, og har et fordampingssystem som gjør at kjøttet blir både saftig og mørt. I tillegg til dette har grillen Gourmet BBQ System i porselenemaljert støpejern, noe som gir perfekt steikeskorpe.

Gassgrillen har også Flavorizer Bars, som leder fett og saft bort fra brennerne. Dette gir ekstra god grillsmak. Weber Genesis II EP-435 er dessuten iGrill 3-kompatibel, noe som betyr at du kan koble grillen opp mot en ekstern iGrill 3 og overvåke temperatur på kjøtt etc.

Denne grillen har for øvrig fire brennere, noe som sikrer optimal varmefordeling. Du kan raskt fyre opp grillen med automatisk Infinity-tenning.

Design

Weber Genesis II EP-435 GBS er en smart gassgrill som også ser bra ut! Grillen har et moderne utseende med blant svart overflate og detaljer av stål. Sidebordene gjør det enkelt å oppbevare mat mens du står ved grillen.

Under grillen finner du et oppbevaringsskap med lekre, sorte skapdører. Her kan du oppbevare gass eller lignende. På lokket finner du et flott termometer som viser temperaturen under lokket.

Fordeler:

 • Høy ytelse og pålitelige resultater
 • Mange funksjoner, inkludert Gourmet BBQ System
 • iGrill 3-kompatibel
 • Flott og moderne design
 • Automatisk fettoppsamler

Oppsummering

Weber Genesis II EP-435 GBS er en gassgrill som er designet for deg som ønsker både stil, kvalitet og spennende funksjoner når du skal grille. Grillens smarte og innovative løsninger gjør det enklere å oppnå et perfekt grillresultat, hver eneste gang.

Vi falt spesielt for grillens Gourmet BBQ System, som er en innretning i grillen som er kompatibel med Webers ekstra tilbehør – som pizzastein, gryter, wok og lignende. Dette utstyret må kjøpes separat, men gir deg mange muligheter.

Denne modellen anbefales alle som ønsker en funksjonell grill!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 4
 • Brennere (kW): 16,75
 • Dimensjoner (lukket lokk): 119,38 x 165,1 x 73,66 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Støpejern, rustfritt stål
 • Funksjoner: Flavorizer Bars, fettoppsamler, Gourmet BBQ System, iGrill 3-kompatibilitet, Tuck Away-varmehylle, Infinity-tenning
 • Grillflate: 86 x 48 cm

Boretti Ibrido gass/kullgrill

Boretti Ibrido gass test

Boretti Ibrido kull/gassgrill er en grill som tillater deg å grille både med kull og gass! Her får du mange muligheter og mye grillglede for pengene. Vi testet Boretti Ibrido og ble imponert av grillens varierte funksjoner. Dette er virkelig en grill for deg som ønsker å diske opp med lekre retter til venner og familie på sommerens grillfest!

Boretti Ibrido kull/gassgrill byr på en verden av muligheter. Her kan du få den autentiske grillsmaken med kull, så vel som effektive resultater med gassgrill. Grillen har en rekke smarte løsninger, inkludert sidebrenner og infrarød brenner, samt tre hovedbrennere.

Gassgrillen byr på stor grillflate, spesielt om vi legger sammen grillflaten fra både kullgrill og gassgrill. Her kan du fint lage mat til mange gjester på en gang! Det er også praktisk at grillen har en egen «pose» til avfall på siden, da grilling ofte medfører en del søppel.

Med Boretti Ibrido kull/gassgrill får du også et smart termometer på lokket, slik at du til enhver tid kan følge med på temperaturen. Dette sikrer et best mulig grillresultat, enten du skal grille grønnsaker, kylling, biff, fisk eller noe annet.

Tilbered gjerne saus og annet tilbehør på de praktiske ekstrabrennerne. Med en infrarød brenner får du full kontroll på resultatet!

Design

Boretti Ibrido har et klassisk og stilrent design. Den matte, sorte grillen har knapper og topp med den lekre Boretti-logoen. På sidebordet finner du også en praktisk stang der du kan henge opp alt fra grillverktøy til forkle og grillvotter.

Den lekre grillen har også et skap nederst. Her kan du skjule og oppbevare gasstanken på en smart måte. Grillen har lekre håndtak av rustfritt stål både på lokk og skapdører, noe som er en lekker detalj.

Fordeler:

 • Flott og klassisk design
 • Egen oppsamlingssekk for avfall
 • Sidebrenner og infrarød brenner, samt tre hovedbrennere
 • Mulighet for å grille med kull
 • Stor grillflate
 • Mye tilgjengelig tilbehør (må kjøpes utenom)

Oppsummering

Klarer du ikke å bestemme deg for hvorvidt du skal velge gassgrill eller kullgrill? Ikke fortvil. Med Boretti Ibrido kan du få en gassgrill som også fungerer som kullgrill. Den funksjonelle grillen lar deg grille store mengder mat til gjestene dine på kort tid.

Boretti Ibrido kull/gassgrill har et flott design, og det finnes mye tilbehør som kan kjøpes ved siden av. Dette er en grill du i stor grad kan skreddersy egne behov og ønsker. Denne kull- og gassgrillen passer for deg som ønsker det beste fra to verdener!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Gass og kull
 • Antall brennere: 3 + 1 + 1
 • Brennere (kW): 3,8 x 3, 2,9 x 2
 • Dimensjoner (lukket lokk):123 x 62 x 136 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Støpejern og metall
 • Funksjoner: Sidebord, infrarød brenner, sidebrenner, termometer på lokket, innebygget avfallssekk
 • Grillflate: 22,5 x 44 cm (kullrist), 47 x 44 cm (grillflate for gassgrill)

Weber gassgrill Summit S-670

Weber Gassgrill Summit S-670 test

Weber Summit S-670 er en gassgrill i luksusklassen som byr på alt av funksjoner og muligheter. Grillen har et fantastisk design i rustfritt stål, og stålfargen dekker alle deler av grillen for et helhetlig utseende. I vår Weber Summit S-670 test forelsket vi oss i grillens seks brennere og romslige størrelse. Dette er kongen av alle griller,
og vil neppe skuffe deg!

Sjekk dagens pris

Weber Summit S-670 er en funksjonsrik gassgrill som betegnes som Webers kraftigste og største gassgrill. Det sier litt, for Weber har mange kraftfulle griller i sortimentet sitt! Denne lekre grillen har seks rustfrie brennere som tillater både indirekte og direkte grilling.

Lokket har termo-funksjon som holder ekstra godt på varmen, slik at du bruker minst mulig gass under grillingen. De rustfrie stålristene (GBS) er enkle å vaske og vedlikeholde, og med Flavorizer Bars får du god beskyttelse av brennerørene.

Flavorizer Bars sikrer også bedre grillsmak, noe som er et stort pluss! Grillen har også en praktisk sidebrenner som lar deg koke poteter, saus eller lignende. Med den infrarøde brenneren kan du oppnå ekstra sprøtt skinn på kjøtt som kyllingkjøtt.

Weber Summit S-670 har også en Sear Zone der du kan få ekstra varme og grillstriper, så vel som et Tuck Away rotisseri med innebygget motor for rotering. Vi skal heller ikke glemme den innebygde røykboksen, arbeidsbordet, lysene i knappene og Snap Jet-tenningssystemet.

Design

Når det kommer til design er Weber Summit S-670 i en klasse for seg. Det lekre designet er utført i rustfritt stål, noe som gir grillen et eksklusivt og profesjonelt preg. I front finner du hele ni justeringsknapper, noe som vitner om alle mulighetene denne grillen byr på.

Hver av knappene har den lekre Weber-logoen i rødt, noe som utgjør en lekker detalj til det ellers stilrene og minimalistiske designet.

Fordeler:

 • 10 års garanti
 • Stilrent design i rustfritt stål
 • Utallige funksjoner og muligheter
 • Webers mest avanserte gassgrill
 • Profesjonell standard

Oppsummering

Med Weber Summit S-670 gassgrill kan du gjøre hagen din om til et funksjonelt kjøkken! Enten du skal grille, sautere, røyke eller bruke rotisseri, byr denne grillen på mulighetene du trenger.

Er du nabolagets grillkonge? Da er Weber Summit S-670 perfekt for deg!

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere:6
 • Brennere (kW): 17,58
 • Dimensjoner:128 x 76 x 188 cm
 • Låsbare svinghjul: Ja
 • Materiale: Rustfritt stål
 • Funksjoner: Integrert termometer i termo-isolert lokk, Flavorizer Bars, Tuck Away Rotisserie System, Smoker Box & Burner (integrert), sidebrenner, Sear Zone, infrarød brenner, LED Fuel Gauge, knapper med belysning, Snap Jet-tenningssystem
 • Grillflate: 80 x 49 cm

Outdoorchef Montreux 570 G gassgrill

Outdoorchef Montreux 570 G Gassgrill test

Outdoorchef Montreux 570 G er en liten og smart gassgrill i rustfritt stål. Grillen har form som en kulegrill, og skiller seg derfor ut rent designmessig.

I vår test av Outdoorchef Montreux 570 G gassgrill likte vi spesielt godt at grillen har et innovativt og smart Easy Flip traktesystem. Med dette systemet kan du lett veksle mellom direkte og indirekte varme.

Outdoorchef Montreux 570 G gassgrill er en enkel og smart gassgrill som leveres i et kompakt og plassbesparende format. Grillen har blant annet et innovativt traktesystem kalt Easy Flip. Dette systemet samler opp fett fra maten og leder det til en fettoppsamler.

Easy Flip forhindrer ikke bare at brann kan oppstå, det gjør også at du enkelt kan veksle mellom direkte og indirekte grilling. Grillen kan for øvrig varmes opp hurtig, og er veldig brukervennlig.

Design

Outdoorchef Montreux 570 G er en gassgrill som byr på et lekkert og klassisk utseende. Dersom du har en forkjærlighet for den gode, gamle kulegrillen, vil du ganske sikkert like denne modellen også!

Kulegrillen er sort i lakkert finish, og har stativ og detaljer i rustfritt stål. Nederst finnes to hjul, og du kan enkelt tippe grillen til siden for å trille den fra A til B. Det er også en oppbevaringshylle nederst, der du kan ha gassen.

Fordeler:

 • Kompakt kulegrill
 • Lekre sidebord i granitt
 • Easy Flip lar deg veksle mellom indirekte og direkte varme
 • Integrert termometer
 • Bein som kan justeres i høyden

Oppsummering

Outdoorchef Montreux 570 G er en flott og plassbesparende kulegrill som passer utmerket for alle som har begrenset plass å grille på.

Denne gassgrillen lar deg grille både med indirekte og direkte varme, og har dessuten to effektive brennere. Sidebordene i granitt er en flott detalj, og vitner om at grillen er laget av kvalitetsmaterialer.

Spesifikasjoner

 • Drivstofftype: Flytende gass
 • Antall brennere: 2
 • Brennere (kW): 9,7
 • Dimensjoner (lukket lokk):128 x 67 x 106 cm
 • Låsbare svinghjul: Nei
 • Materiale: Rustfritt stål, granitt
 • Funksjoner: Easy Flip-traktesystem til fettoppsamler, integrert tenningssystem, avtakbare sidebord i granitt, integrert termometer i lokk, justerbare ben (i høyden)
 • Grillflate: 57 cm (diameter)

Hvordan velge gassgrill?

Det å velge riktig gassgrill kan være utfordrende dersom du ikke vet nøyaktig hva du er ute etter. Før du kjøper grill bør du blant annet tenke over størrelse. Har du en stor familie, kan det være lurt å kjøpe en større grill enn dersom du kun skal grille mat til én eller to.

Det er også viktig å ta hensyn til budsjett. Noen gassgriller er dyre og luksuriøse med mange smarte funksjoner. Det er imidlertid også mulig å finne en billig gassgrill som gjør jobben den skal på en tilfredsstillende måte.

Ellers er det lurt å tenke over kvaliteten ved valg av gassgrill. Husk at du sannsynligvis skal bruke grillen i flere sesonger. Velg gjerne en kvalitetsgrill av robuste materialer som leveres med garanti.

Sjekk også kvaliteten på eventuelle sidebord. Er de av plast eller mer robuste materialer? Det kan også lønne seg å sjekke grillristen. Er den tynn eller tykk og robust?

 • Størrelse
 • Budsjett
 • Byggematerialer

Hvordan tenne på gassgrill?

Når du skal tenne på gassgrillen må du først åpne lokket. Deretter drar du gassledningen ut (hvis denne oppbevares under grillen). Plasser gassledningen et stykke bort. Du må deret
ter vri på ventilen som finnes på gassbeholderen.

Den første bryteren skal skrus til høyeste posisjon. La det gå et par sekunder, og trykk så på antenningsknappen. Nå kan du lukke lokket på gassgrillen og vente i ca. fem minutter. Da er grillen klar for mat!

Kan man få kullsmak når man griller med gassgrill?

Ja! Husk at det ikke er kullet i en kullgrill som gir den ettertraktede og karakteristiske «smaken av kull». Det er nemlig saften som fordampes som gir den deilige smaken. Dette kan du enkelt gjenskape med en gassgrill, ved å bruke noe som kalles flavorizers.

Hva er flavorizers? Jo, stålstenger som du kan la saften fra kjøttet dryppe ned på. Deretter fordampes saften og gir en herlig røykaroma på maten.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo