Kranzle test

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Vi tester Kranzle sine produkter i denne artikkelen. Les og se våres vurderinger av deres produkter. Du kan også lese vår artikkel som kårer beste høytrykkspyler.

Kränzle K2160 TST

Kränzle K2160 TST

Ønsker du en høytrykksmaskin med lang levetid, holdbarhet og kvalitet? Da kan Kränzle K2160 TST være maskinen for deg.

Produktet kan kjøpes på:

Detailshop.no

Kränzle Høytrykkspyler

Det er få høytrykkspylere som kan måle seg med det den tyske produsenten Kränzle leverer. Her får du kvalitet i alle ledd, fra holdbart og levetid til flere gode sikkerhetsfunksjoner. Kränzle har tenkt på alt når de produserte sine høytrykkspylere, og modellen K2160 TST er ikke et unntak.

Høytrykkspylerne til Kränzle blir brukt av både vanlige forbrukere, bilpleie entusiaster så vel som de profesjonelle. Disse høytrykksmaskinene er nemlig produsert for å være profesjonelle, selv om de kan benyttes av alle. Det tyske selskapet fokuserer på lang levetid, kvalitet og innovasjon, hvilket gjenspeiles i deres produkter.

Kränzle produserer sine maskiner med nesten 100 % tyske deler. Selve pumpehodet blir smidd og produsert i Kränzle sitt eget anlegg, hvilket betyr at de kan sørge for ypperlig kvalitet og levetid. Dersom du tar i bruk en av høytrykkspylerne, vil du fort oppdage at det ikke er brukt unødvendig materiale eller plastikk komponenter.

Kränzle fokuser kun på det viktigste i sine høytrykkspylere, og vet at dette er et produkt som blir brukt ofte av bilpleie entusiaster. Derfor lager de spylere som både er effektive, brukervennlige og gjør det lettere for deg å ta i bruk produktet.

Produktbeskrivelse

Kränzle K2160 TST er utstyrt med rustfritt stål hvor belegget er keramisk. Dette gir deg en god slitestyrke. Du får også en tørrgående sikkerhet, justerbar kvantitetskontroll og trykk samt en praktisk bypass-operasjon.

Noe av det Kränzle K2160 TST er mest kjent for, er at den kommer med korrosjonsbeskyttelse. Dette betyr at alle delene til spyleren som kommer i kontakt med vannet, er utformet i spesiell messing eller en rustfri stål. Det er mulig å få en maskin svikt grunnet korrosjon, men med Kränzle K2160 TST får du en høy brukssikkerhet som er unikt på markedet.

Kränzle K2160 TST har et justerbart trykk hvilket betyr at du kan justere både mengden vann så vel som driftstrykket. Dette betyr at du kan styre nøyaktig hvor mye vann som går ut av høytrykkspyleren, slik at du får et presist trykk til oppgaven. Det er viktig å huske på at maskinen ikke må stå oppreist, men plasseres liggende før du tar den i bruk. Dersom maskinen står opp kan pumpen bli ødelagt.

Spesifikasjoner

 • Vekt 39,5 kg
 • Mål mm 900 x 375 x360
 • 15 m vannslange i stål
 • Variabelt og trinnløst trykk
 • Rustfritt stålrør
 • God oppbevaring for lanser og pistolhåndtak
 • 30 til 140 trinnløst og regulerbart trykk
 • Maks vannforbruk i timen på 660 liter
 • Motorturtall 1 400 o/min
 • Strøm 230v, 16 sikring

Resultat

Dersom du ønsker en høytrykkspyler av ypperste kvalitet, er det Kränzle K2160 TST du burde gå får. Den tyske produsenten Kränzle sørger for brukervennlighet og kvalitet i alle ledd, og her får du en maskin som er slitesterk og varer lenge. En av de store fordelene til Kränzle K2160 TST, er presisjonen og nøyaktigheten det er mulig å oppnå.

Du får full kontroll over kvantiteten og du kan justere trykket etter rengjøringsoppgaven. Dette betyr i praksis at du alltid vil kunne justere mengden vann som kommer ut og tilpasse dette for oppgaven. I tillegg er Kränzle K2160 TST konstruert slik at den bytter til trykkreduksjons-omkobling dersom utløser-pistolen blir stengt.

Kränzle K2160 TST er en høytrykkspyler som kan rengjøre selv de tøffeste oppgavene. Du har full kontroll over maskinen og den kommer med en rekke gode sikkerhetsfunksjoner. Kränzle K2160 TST passer like godt til profesjonelle som til vanlige forbrukere.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kranzle
Type Høytrykksspyler
   
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

Kränzle K1152 TST

  Kränzle K1152 TST

Kränzle K1152 TST er enda en uslåelig høytrykksmaskin fra den tyske produsenten Kränzle. Med flere sikkerhetsfunksjoner, lang holdbarhet og levetid, er dette blant de beste høytrykkspylerne som finnes på markedet.

Produktet kan kjøpes på:

Detailshop.no

Kränzle høytrykkspyler

Den tyske produsenten Kränzle tenker på alt når de produserer sine uslåelige høytrykkspylere. Ikke mange andre produsenter kan måle seg med den kvaliteten og holdbarheten som kommer fra tyskerne. Kränzle K1152 TST er en modell som blir brukt av både profesjonelle, så vel som bilpleie entusiaster og vanlige forbrukere. Dette er en profesjonell høytrykkspyler som takler selv de vanskeligste oppgavene.

Når Kränzle produserer sine høytrykkspylere, sparer de ikke på noe. Igjen fokuserer de på å levere kvalitet i alle ledd og sørge for at produktene sine er innovative og har en lang levetid. Hele 90 % av delene høytrykkspyleren blir produsert i Tyskland, og pumpehodet smir de selv i sitt eget anlegg. Slik kan de være sikker på at de leverer kvalitet.

En gjenganger i høytrykkspylerne til Kränzle, er at de ikke benytter seg av unødvendige komponenter av plastikk. Dette vil du fort oppdage dersom du skaffer deg den populære modellen Kränzle K1152 TST. Fokuset ligger heller på å gjøre rengjøringsjobben effektiv, innovativ og ikke minst enkel og brukervennlig.

Produktbeskrivelse

Som med de andre høytrykkspylerne til Kränzle, kommer også modellen  K1152 TST med i rustfritt stål. Dette er keramisk belagt og sørger for å øke levetiden til maskinen. Mens det rustfrie stålet er termisk konduktivitet, har det keramiske belegget en høy slitestyrke. Dette er noe av hemmeligheten til Kränzle K1152 TST sin lange holdbarhet.

I tillegg kommer Kränzle K1152 TST med tørrgående sikkerhet. Dette betyr at maskinen har en stoffhylse samt en Teflon-grafittryggring. Teflon har gode smøreegenskaper som både reduserer temperaturen så vel som friksjonen inne i maskinen. Dette betyr at pumpen kan kjøres uten vann i en liten periode, uten at dette skaper skader. Men sjekk likevel alltid at vannet er tilkoblet før du starter maskinen.

Kränzle K1152 TST kommer også med en kvantitetskontroll og justerbar trykk. Her vil du alltid ha full kontroll på driftstrykk og mengde vann. Korrosjonsbeskyttelse og bypass-operasjon medfølger også. Sørg for at maskinen er liggende før du tar den i bruk. Dersom den står oppreist kan dette nemlig føre til skade på pumpen.

Spesifikasjoner

 • 5 m tilkoblingskabel
 • Easy-start
 • Suger inn rengjøringsmiddel
 • Total-Stopp-System
 • Slangetrommel integrert
 • Ekstremt robust og stabil
 • Egen holder for høytrykkspistol

Resultat

Kränzle K1152 TST er kanskje liten, men kommer med en enorm kraft som lar deg rengjøre selv de vanskeligste og tøffeste arbeidsoppgavene. Selv om dette er en profesjonell høytrykkspyler brukt av mange spesialister, kommer den likevel med mange brukervennlige og sikre funksjoner for de vanlige forbrukerne.

Dersom du er på jakt etter en høytrykkspyler som varer lenge, leverer kvalitet i alle ledd, og har lang holdbarhet, vil Kränzle K1152 TST være et godt valg for deg. Her får du mange gode funksjoner som gjør det enkelt å utføre rengjøringsjobben.

Kränzle er kjent for sine innovative og sterke høytrykkspylere. Modellen K1152 TST er ikke et unntak, og har fort blitt et populært valg for mange forbrukere. Dette er en effektiv, slitesterk og kraftig maskin, på tross av den praktiske størrelsen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kranzle
Type Høytrykksspyler
   
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

Kränzle Profi 160 TST

  Kränzle Profi 160 TST

Kränzle Profi 160 TST er en høytrykkspyler med lang levetid, holdbart og ypperlig kvalitet – alt det vi forventer fra den anerkjente produsenten Kränzle. Denne effektive maskinen gjør det lett å fullføre rengjøringsjobben.

Kränzle høytrykkspyler

Kränzle Profi 160 TST er enda en modell fra de anerkjente høytrykkspylerne til den tyske produsenten Kränzle. Igjen ser vi at fokuset deres på kvalitet, levetid og innovasjon gjenspeiler seg i deg kraftige og effektive høytrykkspylerne. Det er få produsenter som kan måle seg med de egenskapene Kränzle leverer.

Når det gjelder Kränzle Profi 160 TST, har ikke produsenten spart på noe. Delene til maskinen er produsert i Tyskland, og selve pumpehodet sørger produsenten for å smi i eget anlegg. Slik kan de sørge for kvalitet og god levetid. Kränzle Profi 160 TST kommer med et av Kränzle sine store trekkplastre, nemlig helt uten unødvendige komponenter av plastikk.

Dersom du driver med bilpleie, vil en høytrykkspyler være et av de verktøyene du benytter deg mest av. Dette vet Kränzle, og de sørger derfor for å produsere høytrykkspylere som er laget for å vare lenge. I tillegg vil de gjøre jobben så effektivt, brukervennlig og lett som overhodet mulig. Dette kommer virkelig frem i Kränzle Profi 160 TST.

Produktbeskrivelse

Som med de fleste høytrykkspylerne til Kränzle, kommer også Profi 160 TST med tørrgående sikkerhet og rustfritt stål i keramisk belegg. Dette sørger for en lang levetid og gode sikkerhetsfunksjoner. I tillegg har du muligheten til å justere trykket og mengden vann som kommer ut av spyleren.

Med en kvantitetskontroll vil du kunne arbeide presist og nøyaktig, og styre akkurat hvor mye vann som kommer ut av slangen. Dette kan tilpasses for din spesifikke arbeidsoppgave. I tillegg kommer Kränzle Profi 160 TST med en praktisk bypass-operasjon.

En bypass-operasjon vil si at Kränzle Profi 160 TST er konstruert for å endre til trykkreduksjons-omkobling dersom utløserpistolen blir stengt. Dette vil si at vannet sirkuleres ved et restetrykk, som ligger på ca. 10 bar. Motoren og pumpen bli tømt og det er mange fordeler med dette.

Bypass-operasjon forlengere ikke bare levetiden til Kränzle Profi 160 TST, men det sørger også for sparing av energi. I tillegg kommer Kränzle Profi 160 TST med en korrosjonsbeskyttelse hvilket vil si at alle deler av maskinen som kommer i kontakt med vann, er produsert i spesiell messing eller rustfritt stål.

Spesifikasjoner

 • Vekt 45 kg
 • Strøm 230v, 16 treg sikring
 • Motorturtall: 1 400 o/min
 • Slangetrommel
 • Automatisk stopp/start-funksjon på høytrykkspistol
 • Avtagbar vannbeholder
 • Vannforbruk maks 660 liter per time
 • Trinnløst og regulerbart arbeidstrykk på 10-140
 • Tillatt overtrykk maks 160 bar

Resultat

Kränzle Profi 160 TST er en effektiv høytrykkspyler av beste kvalitet. Dersom du vil ha det beste av det beste innen høytrykksmaskiner, er det klart at du skal gå for en av Kränzle sine produkter. Kränzle Profi 160 TST kommer med gode sikkerhetsfunksjoner og et moderne utseende.

Kränzle Profi 160 TST gjør det enkelt å takle selv de vanskeligste rengjøringsoppgavene. Her får du god kvalitet i alle ledd, fra levetid og holdbarhet til sikkerhet og oppbevaring. Velger du en høytrykkspyler fra Kränzle Profi 160 TST, får du en effektiv og profesjonell spyler som vil vare i lang tid fremover.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kranzle
Type Høytrykksspyler
   
   

Kränzle K 1050 TST

Kränzle K 1050 TST

Kränzle K 1050 TST blir ofte omtalt som lillebroren til Kränzle sine andre høytrykkspylere. Her får du den samme gode kvaliteten og effekten, men i et mindre og praktisk format. Detter er en svært anvendelig høytrykkspyler med en brukervennlig lang slange.

Produktet kan kjøpes på:

Detailshop.no

Kränzle høytrykkspyler

Kränzle er kjent for sine høytrykkspylere, og har produsert en mengde maskiner til ulike formål. Den populære Kränzle K 1050 TST blir ofte omtalt som lillebroren til K 1152 TST og K 2160 TST. Dette er en kraftig maskin i et lite praktisk format. Du får fortsatt den samme kvaliteten og levetiden som den tyske produsenten er kjent for.

Det er få produsenter som kan måle seg med de produktene Kränzle leverer. Her blir det lagt større fokus på levetid, holdbarhet samt kvalitet, og mindre fokus på unødvendige plastikk komponenter. Kränzle K 1050 TST er en praktisk modell som er skapt for å være brukervennlig og gjøre det enkelt å fullføre diverse rengjøringsjobber.

Kränzle K 1050 TST er mest populær for sin ekstra lange slange, som gjør det enkelt å komme til på selv de vanskeligste områder. Den tyske produsenter lover alltid lang holdbarhet og levetid. En av grunnene til at de kan love dette, er at 90 % av delen blir produsert i Tyskland. Pumpehodet blir smidd i messing av produsenten selv, i deres egne anlegg. Derfor har de alltid full kontroll på kvaliteten de gir ut.

Kränzle har alltid lagt vekt på innovasjon og brukervennlighet. Som bilpleie entusiaster selv, vet de hvor ofte profesjonelle benytter seg av høytrykkspylere på jobben og i hverdagen. For den vanlige forbrukeren er ofte en høytrykkspyler en investering, og derfor sørger produsenten for lang levetid. Dette skinner igjen i Kränzle K 1050 TST.

Produktbeskrivelse

Selv om Kränzle K 1050 TST er en mindre utgave av andre modeller, får du de samme gode kvalitetene og egenskapene som produsenten har blitt så kjent og populær for. Du får blant annet en maskin som et utstyr med rustfritt stål i keramisk belegg. Dette er noe av grunnen til hvorfor Kränzle K 1050 TST har såpass lang levetid.

I tillegg kommer maskinen med kvantitetskontroll og et justerbart trykk, slik at du kan utføre presise og nøyaktige rengjøringsjobber. Med tørrgående sikkerhet vil også føle en ekstra trygghet når maskinen er i bruk. Det samme gjelder den praktisk bypass-operasjonen som også viser seg i Kränzle K 1050 TST.

Som med mange andre høytrykkspylere fra Kränzle, er også K 1050 TST utstyrt med korrosjonsbeskyttelse. Dette betyr at alle delene som kommer i kontakt med vann, er produsert i en spesiell messing eller rustfritt stål. Igjen er dette en faktor som er med på å forlenge levetiden til Kränzle K 1050 TST betraktelig.

Når du benytter deg av Kränzle K 1050 TST, er det en faktor som er viktig å huske på. Dette gjelder forsåvidt alle høytrykkspylere fra Kränzle. Spyleren må alltid være liggende før du tar den i bruk. Dersom maskinen står oppreist kan dette føre til skader som eventuelt kan ødelegge pumpen.

Spesifikasjoner

 • 12 m stålarmert slange
 • 130 bar arbeidstrykk
 • 450 liter vannmengde per time
 • 10A sikring

Resultat


Kränzle K 1050 TST egner seg for de som ønsker kvaliteten fra en Kränzle høytrykkspyler, men i et mindre format. Lillebroren til K 1152 TST og K 2160 TST gjør en like effektiv jobb, og er til og med utstyrt med en ekstra lang slange for brukervennlighet.

Dette er en høytrykkspyler som passer for både bilentusiaster, profesjonelle og vanlige forbrukere. Så lenge du leser bruksanvisningen godt og bruker maskinen rett, er dette en svært brukervennlig og lett høytrykkspyler. Kränzle K 1050 TST gir deg et profesjonelt resultat hver eneste gang.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kranzle
Type Høytrykksspyler
   
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

Kränzle UFO Terrassevasker

Kränzle UFO Terrassevasker

Produktet kan kjøpes på:

Detailshop.no

Kränzle Terrassevasker

En terrasse eller verandaen bør minst vaskes en gang i året. Dette gjør vi gjerne om våren for å fjerne smuss, alger og andre spor fra vinteren. Skal du beise eller olje terrassen? Uansett hva du ønsker å gjøre med terrassen, vil det alltid være smart å rengjøre den godt først. Med en terrassevasker kan du trenger dypere ned i treverket enn hva du får til med en vanlig høytrykkspyler.

Kränzle UFO Terrassevasker er et effektivt redskap gjør det enklere enn aldri før å rengjøre uteområdet. Den tyske produsenten Kränzle legger vekt på innovasjon, kvalitet og levetid, hvilket skinner gjennom i deres populære UFO terrassevasker. Delene brukt av Kränzle, blir produsert i Tyskland, hvilket er et kvalitetsstempel i seg selv.

Kränzle er kjent for å tilbyr produkter innen bilpleie av høy kvalitet, vi skal nå se nærmere på deres UFO Terrassevasker. Dette er et produkt som du gjerne ikke bruker like ofte som andre pleiende produkter. Derfor er det ekstra viktig at en terrassevasker har lang levetid, holdbarhet og er brukervennlig.

Produktbeskrivelse

Kränzle UFO Terrassevasker har flere bruksområder, og kan benyttes til både vask av terrasse så vel som platting, heller eller andre store flater. Dette er en svært effektiv maskin som trenger dypere ned i treverket enn en vanlig høytrykkspyler. Likevel er maskinen skånsom nok til at den ikke ødelegger eller tærer på underlaget.

UFO Terrassevasker kommer også med en innebygd funksjon som beskytter omgivelsene og deg mot irriterende vannsprut. I tillegg kommer den med et praktisk håndtak, hvilket gjør at du også kan vaske vertikale flater. Kanskje er det på tide å gå over garasjeporten?

Spesifikasjoner

 • Effektiv, men skånsom
 • Maks temperatur på 60 celsius
 • Maks trykk 160 bar

Resultat

Kränzle UFO Terrassevasker er et populært produkt av flere grunner. Her får du en allsidig terrassevasker av høy kvalitet. Bruksområdene er mange, og du kan til og med benytte rengjøringsproduktet på vertikale flater. Kränzle UFO Terrassevasker trenger dypere ned i treverket og enn hva vanlige høytrykkspylere gjør.

Med Kränzle UFO Terrassevasker får du en brukervennlig terrassevasker som gir deg et jevnt resultat hver eneste gang. Uansett om du planlegger å bruke den til heller, platting, terrasse eller veranda – med Kränzle UFO Terrassevasker vil du alltid få et perfekt resultat og en maskin som varer lenge.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke

Kranzle

Type Terrassevasker
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

Kränzle 7/122 TS

Kränzle 7 122 TS

En liten og hendig høytrykkspyler med enorm styrke.

Produktet kan kjøpes på:

Detailshop.no

Kränzle høytrykkspyler

Den tyske produsenten viser igjen at de legger fokus på kvalitet og brukervennlighet i sin Kränzle 7/122 TS. For profesjonelle detailere og bilpleie entusiaster, vil dette være den perfekte høytrykkspyler. Kränzle vet at profesjonelle ofte benytter seg av høytrykkspyler daglig. Derfor har de laget modellen 7/122 TS – en brukervennlig, lett og robust spyler.

Kränzle er kjent for å levere kvalitet i alle ledd, og innovative løsninger skapt for forbrukeren. De produserer sine produkter i Tyskland, hvilket er et stort trekkplaster i seg selv. Enkelte deler blir smidd i Kränzle sine egne anlegg. Blant sortimentet deres vil du finne en høytrykkspyler til alle behov, og modellen 7/122 TS dekket et spesielt område.

For profesjonelle er det viktig å ha en høytrykkspyler som er fleksibel, brukervennlig og lett. Samtidig må den ha lang levetid og likevel være kraftig nok til å kunne fjerne tøffe forurensing og smuss. Med dette i bakhodet, produserte Kränzle sin nå populære modell 7/122 TS

Produktbeskrivelse

Kränzle 7/122 TS er en praktisk og liten høytrykkspyler, som kommer med den samme kraften og kvaliteten vi finner i de større modellene. Denne høytrykkspyleren er utviklet spesielt for industri og profesjonelle detailere. Grunnet den praktiske størrelsen, kan du enkelt flytte maskinen rundt uten at dette blir belastende på kroppen.

Kränzle 7/122 TS er på mange måter en mobil-høytrykkspyler. Den krever minimalt med vedlikehold og har selvfølgelig lang levetid og holdbarhet. For profesjonelle som daglig driver med bilpleie, er dette den perfekte høytrykkspyleren å ha i hånden.

Denne høytrykkspyleren er kanskje liten, men den er ekstremt robust og kraftig. Kränzle 7/122 TS takler seg de tøffeste rengjøringsoppgavene og kommer blant annet med en 10 meter lang slange. Her har produsenten tenkt på praktisk løsninger og sikre funksjoner.

Spesifikasjoner

 • 10 m stålarmert slange
 • 10A sikring
 • 120 bar arbeidstrykk
 • 420 liter vann per time

Resultat

For profesjonelle detailere er Kränzle 7/122 TS et must å ha i samlingen. Denne hendige høytrykkspyleren er liten nok til at du kan holde den uten at det er belastende, samtidig som den er kraftig nok til å takle de tøffeste rengjøringsoppgavene. Den praktiske slangen på 10 meter sørger for fleksibelt arbeid.

Kränzle fokuserer alltid på å levere produkter av høy kvalitet, lang levetid og god brukervennlighet. Dette får du også i den populære modellen 7/122 TS. Dette er den perfekte høytrykkspyleren for de som ønsker seg en effektiv og kraftig spyler, som samtidig er brukervennlig og praktisk.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke

Kranzle

Type Høytrykksspyler
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo