Tredemølle test: De 20 beste tredemøllene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne artikkelen tar for seg og tester vi tredemøller. Vi har sett på noen av de mest populære treningsapparatene dere ute og kårer beste tredemølle 2024.

Titan Life T60-TFT – BEST I TEST TREDEMØLLE 🏆

TITAN LIFE Treadmill T60 TFT test

Titan Life T60-TFT leveres av Titan Life, og det er en tredemølle som er 174,4 cm lang, 78,8 cm bred og 135,9 cm høy. Den har et løpebånd som er 140 cm langt og 46 cm bredt. Det har en maksimal hastighet 18 km/t. Tredemøllens motor har en konstant effekt på 1,25 hestekrefter, men den kan også justeres opp til en makseffekt på 2,5 hestekrefter.

Du kan lese mer og kjøpe her:

Gymgrossisten

Med denne tredemøllen får du 36 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, i tillegg til en test, et fettforbrenningsprogram, et pulsprogram og tre programmer med nedtellingsfunksjon. Du har også muligheten til å lage 6 brukerprofiler. Tredemøllen er dog ikke utstyrt med stigningsintervaller.

Men det følger selvsagt med en skjerm, og på T60-TFT tredemøllen er det en 10’1 berøringsskjerm. Også denne skjermen vil fortelle deg om intensiteten på treningsøkten din i form av tid, distanse, hastighet og hjertefrekvens. I tillegg vil du også kunne holde oversikt over antall forbrente kalorier og antall skritt skritt du har tatt i løpet av treningsøkten.

Denne tredemøllen fra Titan Life er heller intet unntak når det gjelder kule elementer.  Du får håndpulssensorer, i tillegg til innebygde høyttalere som er kompatible med mange forskjellige lydformater. Noen eksempler på det er Mp3, FLAC og M4A. Men du kan også høre på radio eller podkast, om du heller vil det.

Men de innebygde høyttalere er ikke det eneste som er kult med T60-TFT. Skjermen er også i stand til å vise deg forskjellige virtuelle løpeturer, men du vil faktisk også få muligheten til å se på serier mens du trener. Det er ganske kult!

Hvis du kjøper T60-TFT får du også noe som er ganske unikt med på kjøpet. Det er et program som anvendes som din personlige løpetrener. Med dette programmet vil trener følge deg hele veien, i tillegg til at fart og program tilpasses underveis.

T60-TFT har også praktiske elementer som flaskeholder, foldemekanisme og transporthjul.

Fordeler:

 • Det er mange fordeler med T60-TFT. Du har muligheten til å lage hele 6 brukerprofiler, i tillegg til at du har en rekke forskjellige programmer tilgjengelig. Det er dessuten ganske kult at du har muligheten til å trene med en virtuell løpetrener.

 • Skjermen er en berøringsskjerm, noe som er veldig praktisk hvis du ikke har lyst til å bruke hurtigtastene på håndtakene.

 • Ellers har denne tredemøllen innebygde høyttalere, så du kan høre på musikk, podkast eller radio. Tredemøllen er til og med kompatibel med videofiler, så du kan for eksempel se favorittserien din mens du trener. Det er jo veldig gøy!

Ulemper:

 • Det er ikke mange ulemper som avdekkes i helhetsvurderingen av T60-TFT fra Titan Life, men det kan nevnes at tredemøllen ikke har stigningsintervaller. Det er heller ikke mulig å justere dette manuelt, men det er antageligvis en mening med det også.

Testresultat

Vi har gjort en helhetsvurdering av T60-TFT fra Titan Life, og vi kan se at dette er et veldig godt alternativ. Foruten stigningsintervaller, så har tredemøllen alle de standardiserte elementene. I tillegg har den også innebygde høyttalere, og du kan til og med se på favorittserien din mens du trener. Det er innovativt! Dette er beste tredemølle 2024

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

194/88/144 cm

Løpebånd

140 x 51 cm

Vekt

79 kg

Maksimal belastning

130 kg

 

Beste priser hos:

Gymgrossisten

Tredemølle Master T20

Tredemølle Master T20 test

Tredemølle Master T20 er en tredemølle med flere gode egenskaper, og egner seg godt til deg som virkelig ønsker å svette under en økt. Master T20 er 162 cm lang, 75 cm bred og 132 cm høy. Løpebåndet er 130 cm langt og 46 cm bredt, og har en maksimal hastighet på 16 km/t. Tredemøllens motor er utstyrt med 2 hestekrefter.

Produktbeskrivelse

Tredemøllen er også utstyrt med et løpebånd med stigningsintervaller som går opptil 16% stigning. Det betyr at du kan trene ganske intenst, hvis du ønsker det. Du justerer både hastighet og stigning på tredemøllens kontrollpanel, men du kan også bruke hurtigtaster som du finner på håndtakene til dette.

Master T20 fra Master Fitness har selvsagt en medfølgende skjerm, men det er ikke oppgitt hvilken type skjerm dette er. Men skjermen utfører likevel oppgaven sin som den skal. Den gir deg, som de aller fleste andre, informasjon om tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og hjertefrekvens.

Denne tredemøllen er heller ikke noe unntak fra å tilby forbrukeren gode egenskaper. Den har også litt mer enn noen av de andre, enn ikke fullt så mye som XT91 fra JTC Sport. Men Master T20 har totalt flere forhåndsinnstilte treningsprogrammer i forhold til noen av de andre. Master Fitness gir deg nemlig 25 treningsprogrammer.

Men når det er sagt, så er det sikkert ikke noe problem for deg å kjøre en manuell treningsøkt også. De forhåndsinnstilte programmene er der bare som drahjelp, og hvis det er noe du ikke trenger, så er det jo bare å løpe avsted på egen hånd.

I motsetning til XT91 har Master T20 ikke høyttalere, men den har beholdere som er beregnet til nettbrett eller mobiltelefon. slik at du har det tilgjengelig.

Denne tredemøllen er like praktisk som de andre med tanke på foldemekanisme og transporthjul. Dette er noe som gjentas og gjentas i denne produkttesten, men tredemøllen er altså veldig praktisk.

Du kan både flytte Master T20 til et annet rom, hvis den er plassert i et rom hvor du oppholder deg daglig. Men det er også enkelt å bare folde den sammen, hvis du har et eget treningsrom og trenger litt ekstra plass til annet treningsutstyr.

Fordeler:

 • Med Master T20 har du virkelig muligheten til å svette skikkelig. I tillegg får du et veldig godt produkt med mange gode og praktiske egenskaper, deriblant et løpebånd med stigningsintervaller, informativ skjerm, oppbevaring til mobil og nettbrett, praktisk foldemekanisme og transporthjul. Du får til og med 25 treningsprogrammer!

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av Master T20 fra Master Fitness nevneverdig. Men hvis vi skal være veldig pirkete, så kan det nevnes at det ikke er pulsbelte inkludert. Det må kjøpes separat, hvis dette er noe du bruker mens du trener. Det er heller oppgitt hvilken skjerm tredemøllen har.

Testresultat

En helhetsvurdering av Tredemølle Master T20 fra Master Fitness viser at denne tredemøllen virkelig egner seg for hardbarkede treningsentusiaster som hard trening, men samtidig er opptatt av at treningsutstyret skal være så praktisk som overhodet mulig. Et godt valg!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

162/75/132 cm

Løpebånd

130 x 46 cm

Vekt

67 kg

Maksimal belastning

120 kg

 

Beste priser hos:

vidaXL Tredemølle

vidaXL Tredemølle test

Denne tredemøllen fra vidaXL er en enkel og manuell tredemølle i malt stål. Den er 100 cm lang, 53 cm bred og 105 cm høy. Tredemøllen har et løpebånd som er 93 cm langt og 36 cm bredt, som beveger på seg når du går fremover. Løpebåndet beveger seg i takt med bevegelsene dine.

Produktbeskrivelse

Løpebåndet er laget av polyvinylklorid og polyeten. I tillegg til at løpebåndet kun beveger seg sammen med deg, så har det også en sklisikker overflate. Dette er en egenskap som fører til at løpebåndet er både komfortabelt og trygt å gå på. Hellingen på løpebåndet kan også endres ved å justere opp tredemøllens føtter.

Dette er en ganske enkel tredemølle uten altfor mye ekstrautstyr, men det følger selvsagt med en skjerm. Denne skjermen forteller deg viktig informasjon om treningsøkten din, som du kan bruke til å føre en oversikt over resultatene dine.

Skjermen vil fortelle deg hvor fort og hvor lenge du har trent, i tillegg til hvor lang treningsøkten ville vært i andre omgivelser. Den vil også fortelle deg om hvor mange kalorier du har forbrent i løpet av treningsøkten, hvis det er noe du er opptatt av.

Tredemøllen har et enkelt og praktisk design. Det er to svinghjul på undersiden av tredemøllen, noe som vil bidra til både følelsen av en jevn treningsøkt og at selve tredemøllen er enkel å flytte på. Tredemøllen er dessuten sammenleggbar, slik at den kan legges sammen og oppbevares enkelt.

Med denne tredemøllen gir vidaXL deg multigheten til enkel og fleksibel hjemmetrening, som samtidig ikke krever altfor mye plass.

Fordeler:

 • Tredemøllen fra vidaXL er veldig enkel å bruke. I tillegg har den et sklisikkert løpebelte, som også kan utfordre deg hvis du justerer tredemøllens føtter oppover. Dette, i kombinasjon med svinghjulene sikrer en behagelig og trygg treningsøkt.

 • Den medfølgende skjermen gir deg informasjon om hver enkelt treningsøkt, slik at du enkelt kan tracke og sammenligne treningsresultatene dine. Men da er det også viktig å presisere at den eneste du skal konkurrere med, er deg selv!

 • Dette er en sammenleggbar tredemølle, noe som er veldig praktisk. Det praktiske designet tillater deg å trene akkurat når du selv vil, samtidig som du også kan gjemme tredemøllen bort i et hjørne.

Ulemper:

 • Tredemøllen fra vidaXL er en manuell variant. Det betyr at løpebåndet bare beveger seg når det er i bruk. Det betyr altså at jo fortere du løper, jo fortere vil løpebåndet bevege seg. I seg selv er dette en egenskap som er både kul og praktisk, men vi ser også for oss at det kan være litt tungvint i perioder.

 • Vi undrer oss også litt over selve leverandøren. vidaXL er ikke en leverandør som har spesialisert seg på treningsutstyr. De tilbyr i stedet litt av hvert, noe som fører til at de ikke nødvendigvis har veldig god etos når det kommer til denne kategorien. Men det kan likefullt være et godt produkt.

Testresultat

Tredemøllen fra vidaXL er en manuell tredemølle, som definitivt møter kravene som stilles til en god tredemølle. En solid stålkonstruksjon med mange gode egenskaper og praktiske designelement.

Men basert på det enkle faktum at tredemøllen er av den manuelle typen, så tenker vi at dette er en tredemølle for spesielt interesserte.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

100/53/105 cm

Løpebånd

93 x 36 cm

Vekt

14,8 kg

Maksimal belastning

100 kg

Frontier FRB210

Frontier FRB210 test

Frontier FRB210 er en tredemølle som passer de aller fleste, ettersom den har en maksimal hastighet på 12 km/t. Tredemøllen er 152 cm lang, 75,2 cm bred og 118 cm høy. Den har et løpebånd som er 120 cm langt og 43 cm bredt, og en motor som har 1,5 hestekrefter.

Produktbeskrivelse

Denne tredemøllen har også støtdempere. Dette er en egenskap, som i kombinasjon med motorens hestekrefter fører til en stabil og behagelig treningsøkt. Treningsøkten på et løpebånd med støtdempere vil være langt mer behagelig enn på et løpebånd uten støtdempere. Hellingen på løpebåndet kan også justeres i 3 posisjoner.

Tredemøllen fra Frontier har en medfølgende LCD-skjerm, som viser viktig informasjon om treningsøkten din. Dette er informasjon om treningsøktens distanse, hastighet og tidsbruk. Du får også vite om kaloriforbruk og hvor høy pulsen din har vært til enhvert tid under treningsøkten din.

Dette er en tredemølle med litt flere finesser enn tredemøllen fra vidaXL. Frontiers tredemølle lar deg justere hastigheten ved å trykke på ‘’+/-‘’-knappen, eller så kan du velge en av 9 forhåndsinnstilte hastighetene. Men du trenger ikke bruke kontrollpanelet hver gang, for dette kan du også gjøre direkte på håndtakene.

Frontiers tredemølle har også innebygde høyttalere og mulighet for tilkobling av MP3-spiller. Du kan altså høre på musikk eller podkast, alt etter som hvilken form for streaming du foretrekker. Tredemøllen har også en nødstoppfunksjon, hvis det plutselig skulle være nødvendig.

Tredemøllen har hjul og soft close-funksjon, så den enkelt kan felles opp og gjemmes bort når den ikke er i bruk.

Fordeler:

 • Frontiers FRB210 er en motorisert tredemølle med et løpebånd som har støtdempere. Dette er to elementer som uten tvil taler i tredemøllens favør. Noe av det aller viktigste med treningsutstyr, er nemlig at det skal være funksjonelt og behagelig.

 • Skjermen gir deg detaljer om hver eneste treningsøkt, slik at du enkelt kan se at du sakte men sikkert utvikler deg. Dette er dog informasjon det er farlig å bli for opphengt i, så hvis du ønsker at dette skal være en konkurranse, så er det viktig at det er en konkurranse kun med deg selv.

 • Tredemøllens mange finesser er også en fordel. Den har 9 forhåndsinnstilte hastigheter, som du kan styre fra kontrollpanelet eller direkte på håndtakene. Dette er spesielt fint for dem som liker å variere hastigheten i en og samme treningsøkt.

Ulemper:

 • Til tross for at Frontiers tredemølle kan både felles opp og gjemmes bort ved hjelp av hjulene og soft close-funksjonen, så er det ikke like enkelt som med tredemøllen fra vidaXL. Denne tredemøllen kan bare felles opp og ikke brettes sammen, men det er rett og slett fordi dette er en mye større tredemølle.

Testresultat

Frontier FRB210 er en motorisert tredemølle med mange fine egenskaper og designelementer. Men til tross for praktiske designelementer, så er ikke denne tredemøllen like enkel å gjemme bort i et hjørne. Den krever nok litt mer plass!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

152/75,2/118 cm

Løpebånd

120 x 43 cm

Vekt

44 kg

Maksimal belastning

100 kg

Gymstick RUN 3.0

Gymstick RUN 3.0 test

Gymstick RUN 3.0 er en tredemølle som kan fungere for veldig mange, basert på tredemøllens maksimale hastighet som er 16 km/t. Tredemøllen er 158 cm lang, 69,5 cm bred og 126 cm høy. Den har et løpebånd som er 120 cm langt og 40 cm bredt, og en motor som har 1,5 hestekrefter.

Produktbeskrivelse

Denne tredemøllen har også støtdempere. Dette er et bra element, som blir enda bedre i kombinasjon med motorens hestekrefter. Et løpebånd med støtdempere vil faktisk føre redusere belastningen på leddene i forhold til et løpebånd som ikke har støtdempere. Løpebåndet har 3 stigningsintervaller som du kan velge mellom.

Også Gymstick sin tredemølle har en LCD-skjerm som følger med. I likhet med skjermene på de andre tredemøllene, gir også RUN 3.0 deg informasjon om treningsøkten din. Informasjon om hvor langt, hvor fort og hvor lenge treningsøkten varte. Du får også vite om kaloriforbruket og hjertefrekvensen din under trening.

I likhet med Frontiers tredemølle, har RUN 3.0 flere egenskaper. På Gymstick sin tredemølle kan du blant annet velge mellom et av 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og dette er noe du kan gjøre med hurtigtaster på tredemøllens håndtak.

Gymstick garanterer trygg trening gjennom sin tredemølle som har en robust ramme. I tillegg til rammen, har den som sagt håndtak. Tredemøllen har til og med sikkerhetsreim, hvis dette er noe du trenger for å føle deg helt trygg.

Du trenger heller ikke bekymre deg for hva du skal gjøre med tredemøllen når du har en trenepause over en lengre periode. Når du ikke trener, kan du nemlig felle opp løpebåndet slik at det tar mindre plass enn det gjør når du bruker det.

Fordeler:

 • Gymstick RUN 3.0 er en tredemølle med en motor med 1,5 hestekrefter og et støtdempende løpebånd. Dette er to veldig gode elementer, som bidrar til at tredemøllen får et godt rykte. Et støtdempende løpebånd har faktisk ikke like høy belastning på leddene som det et løpebånd uten støtdempere har.

 • På skjermen kan du lese detaljer om hver eneste gang du trener, og se hvordan du utvikler deg. Men det er veldig viktig å ikke bli for opphengt i det, for det kan utvikle seg til å bli veldig farlig. Har du lyst til å konkurrere, så skal det være konkurranse med deg selv og ingen andre.

 • Tredemøllen fra Gymstick har også mange fine elementer. Den har blant annet 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, som du faktisk kan bytte mellom underveis i treningsøkten med hurtigtaster som du finner på håndtakene.

 • Gymstick har et veldig fint sikkerhetsfokus, noe som blir tydeliggjort gjennom et produkt med robust konstruksjon og medfølgende sikkerhetsreim.

Ulemper:

 • Det at Gymstick kan felles opp, er generelt en fordel. Men dette er ikke en liten tredemølle, noe som uansett vil gjøre oppbevaringen litt mer komplisert enn vi har sett med andre produkter.

 • Det er heller ikke noen hjul på undersiden av Gymstick RUN 3.0. Det er en detalj som kunne kompensert for at oppbevaringen er litt komplisert, men det er altså ikke tilfellet her.

Testresultat

Gymstick RUN 3.0 er en generelt god tredemølle med flere gode egenskaper, men den er nok litt mer av den tradisjonelle typen enn tredemøllen fra Frontier.

I tillegg mangler noen av de praktiske designelementer. Tredemøllen kan felles opp og gjemmes bort i et hjørne, men det er ikke nødvendigvis like enkelt ettersom det ikke er noen hjul på undersiden av tredemøllen!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde

158/69,5 cm

Løpebånd

120 x 40 cm

Høyde

126 cm

Maksimal belastning

100 kg

Hammer Race Runner

Hammer Race Runner test

Hammer Race Runner er en tredemølle som mange nok vil vurdere, ettersom du ikke trenger å være topptrent for å bruke den. Den har en maksimal hastighet på 20 km/t. Tredemøllen er 172 cm lang, 69 cm bred og 133 cm høy. Løpebåndet er 132 cm langt og 43 cm bredt.

Produktbeskrivelse

Du kan enkelt begynne å trene med denne tredemøllen. Det eneste du må gjøre først, er å bestemme hvor fort du vil løpe. Det justerer du på skjermen eller med hurtigtastene på håndtakene. Når du har gjort det, så er det bare å løpe avsted. Du kan også velge mellom 3 stigningsintervaller for en mer intensiv og effektiv økt.

Men du foretrekker kanskje å ha et fast mønster eller treningsprogram å følge. Det er selvsagt heller ikke noe problem. Hammer Race Runner har en plan for det også! Denne tredemøllen har nemlig forhåndsinnstilt 26 treningsprogrammer og 18 hastighetsnivåer som du kan bruke.

Hammer Race Runner har også innlagt tre hjertefrekvensprogrammer for kardiotrening. Det betyr rett og slett at når du når den øvre hjertefrekvensgrensen, så vil tredemøllen gi deg beskjed om dette ved å gi fra seg en lyd. Slik sikrer Hammer Sport at treningsøkten din alltid foregår på sunt og trygt vis.

Tredemøllens løpebånd er laget av et supermykt materiale som er skånsom mot leddene. Dette er en egenskap som hindrer skader og samtidig gjør det mulig for deg å gjennomføre lengre treningsøkter.

Tredemøllen er dessuten enkel å oppbevare på grunn av lav vekt, kompakt konstruksjon, praktiske transporthjul og foldemekanismen. Da kan du først løpe deg en tur foran TV-en når favorittprogrammet ruller på skjermen, men likevel raskt og enkelt rydde den bort etterpå.

Fordeler:

 • Hammer Race Runner sin største fordel, er nok de forhåndsinnstilte treningsprogrammene og hastighetsnivåene. I tillegg er det også hjertefrekvensprogrammer for kardiotrening, som sikrer sunn og trygg trening. Løpebåndets skånsomhet mot leddene underbygger også dette.

 • Det er også positivt at tredemøllen er enkel både å bruke og å oppbevare. Tredemøllen startes og slås av med en eneste knapp, og så kan du folde den opp og trille den bort etterpå.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av Hammer Race Runner. Men hvis vi skal være litt pirkete, så kan det nevnes at det ikke var noen informasjon om hvilken informasjon du kan lese på skjermen.

Testresultat

Hammer Race Runner er en god tredemølle enten du liker forhåndsinnstilte programmer og hastighetsnivåer, eller liker å ha muligheten til å freestyle din egen treningsøkt. Denne tredemøllen fra Hammer Sport gir deg nemlig muligheten til å gjøre begge deler.

Her var det nesten dobbelt opp av de praktiske designelementene som vi manglet hos Gymstick RUN 3.0. Denne tredemøllen er både lett og kompakt konstruert, samtidig som den har praktiske transporthjul og kan foldes opp. Dette er faktorer som gjør oppbevaring lekende lett, og det liker vi!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

172/69/133 cm

Løpebånd

132 x 43 cm

Vekt

64,1 kg

Maksimal belastning

130 kg

Tredemølle Lavister

Tredemølle Lavister test

Tredemølle Lavister vil være et godt alternativ for de fleste, da tredemøllens maksimale hastighet ligger er på 14 km/t. Denne tredemøllen er 164 cm lang, 72 cm bred og 127 cm høy. Løpebåndet er 130 cm langt og 41 cm bredt, og motoren har 1,5 hestekrefter.

Produktbeskrivelse

Dette er en tredemølle som er spesielt optimal hvis du foretrekker fysisk aktivitet i form av å gå raskt eller å jogge lett. Løpebåndet på denne tredemøllen fra inSPORTline har 3 stigningsintervaller som du kan velge mellom, hvis du vil at gå- eller joggeturen skal gi deg litt mostand.

Det følger også med en LCD-skjerm på inSPORTline sin tredemølle. På dette området er Lavister lik de fleste andre tredemøllene, og forteller deg litt om hvor langt, hvor fort og hvor lenge du gikk eller jogget under treningsøkten. Informasjon om kaloriforbruk og hjertefrekvens blir også gitt.

I likhet med Gymstick sin tredemølle, har også Lavister 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, som du kan stille inn på skjermen. Tredemøllen har også en pause-funksjon, så du kan enkelt ta deg en kjapp dopause og fortsette der du slapp etterpå, uten å måtte starte helt på nytt.

Hvis det derimot er en periode der du trenger litt mer enn en kjapp dopause, så er det også helt i orden. Da kan du rett og slett bare folde sammen tredemøllen din og rulle den bort i et hjørne eller til et helt annet rom.

Fordeler:

 • Tredemølle Lavister er en motorisert tredemølle med 1,5 hestekrefter med en maksimal hastighet på 14 km/t. Dette er to egenskaper som er positive for helhetsvurderingen av denne tredemøllen. En maksimal hastighet på 14 km/t er ikke mye, men det kan få sofasitterne til å se at fysisk aktivitet kan være lett.

 • På Lavisters skjerm kan du se detaljer om hver eneste treningsøkt, og du får se hvordan du forbedrer deg. Du må likevel ikke legge for mye verdi i akkurat det, for hvis du blir for opptatt av akkurat det kan det bli ganske farlig. Den eneste du skal konkurrere mot er nemlig deg selv, men på en sunn måte!

 • Også Tredemøllen fra inSPORTline har flere fordeler. Lavister har nemlig 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og disse kan du bytte mellom ved å trykke på tredemøllens kontrollpanel eller håndtak. Men det er nok lurt å gjøre dette før du begynner å løpe, eller så kan du benytte deg av tredemøllens pause-funksjon.

 • I tillegg til en praktisk pause-funksjon har også Lavister praktiske transporthjul og foldemekanisme. Det er faktorer som bidrar til at du enkelt kan flytte og oppbevare tredemøllen i et annet rom når du ikke bruker den.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned det generelle helhetsinntrykket av Lavister fra inSPORTline, men det kan likevel nevnes at prisen kanskje er litt høy i forhold til den maksimale hastigheten på 14 km/t.

Testresultat

Tredemølle Lavister fra inSPORTline er en god tredemølle som har flere gode egenskaper, i likhet med de andre tredemøllene. Men det er likevel en liten forskjell på den og disse. inSPORTline setter nemlig fokus på at det er fullt mulig å ta seg en liten pause, hvis det blir nødvendig midtveis i treningsøkten.

Hos Lavister får du også flere de typiske designelementene med transporthjul og foldemekanisme. Enten de er veldig typiske eller ei, så er det fremdeles utrolig praktiske egenskaper!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

164/72/127 cm

Løpebånd

130 x 41 cm

Vekt

49 kg

Maksimal belastning

120 kg

Beste priser hos:

CDON

Tredemølle XT91

Tredemølle XT91 test

Tredemølle XT91 er en tredemølle med mange finesser, og passer for deg som ønsker en skikkelig treningsøkt på hjemmebane. XT91 er 200,5 cm lang, 89 cm bred og 145 cm høy. Den har et løpebånd som er 147 cm langt og 51 cm bredt med en maksimal hastighet på 18 km/t. Tredemøllens motor har 2,75 hestekrefter.

Løpebåndet på denne tredemøllen er utstyrt med støtdempere som kan justeres mellom 6 nivåer. Løpebåndet har også stigningsintervaller på 0-12% som du kan velge og bytte mellom mens du trener. Hastighet og stigning er noe du justerer på tredemøllens kontrollpanel eller via hurtigtaster på håndtakene.

Det betyr at det følger med en LCD-skjerm på XT91 fra JTC Sport. I tillegg til å gi deg informasjon om tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og hjertefrekvens, får du vite om tredemøllens stigning og antall omdreininger den gjør i løpet av treningsøkten.

Som flere av de andre tredemøllene, har XT91 mange gode egenskaper, men som du sikkert har skjønt har den litt mer enn de andre. I tillegg til 10 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, får du også 2 pulsstyrte treningsprogrammer. Du kan også opprette egen brukerprofil med XT91, men det er en grense på to profiler.

Du kan selvsagt også velge å kjøre en manuell treningsøkt uten drahjelp fra de forhåndsinnstilte programmene. Men uavhengig av hva du velger, så kan du bruke tredemøllens innebygde vifte hvis du trenger å kjøle deg ned i løpet av treningsøkten.

Som om ikke det var nok så har XT91 også innebygde høyttalere som du kan koble til en MP3-spiller eller iPod. Da kan du la deg motivere på favorittmusikken din. I tillegg til dette har tredemøllen også beholdere beregnet til mobiltelefon og flaske, hvis det skulle oppstå en situasjon der dette er nødvendig.

Denne tredemøllen er også av det praktiske slaget med foldemekanisme og transporthjul. Du kan altså enkelt minimere og flytte på den, hvis du trenger det. Men det er noe som dette enda litt bedre. Foldemekanismen drives av et Soft drop-system som demper fallet hvis du mister båndet. Veldig praktisk for småbarnsforeldre!

Fordeler:

 • Med XT91 får du ikke bare en skikkelig treningsøkt på hjemmebane. Du får også et veldig godt produkt med mange kule og praktiske egenskaper, deriblant justerbare støtdempere og stigningsintervaller, informativ skjerm, treningsprogrammer, manuell trening, innebygd høyttaler, praktisk foldemekanisme og transporthjul.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av XT91 fra JTC Sport, men vi kan likevel nevne grensen på to brukerprofiler. Med en enda høyere grense på dette, hadde denne tredemøllen vært perfekt for en hel familie!

Testresultat

Tredemølle XT91 fra JTC Sport er en tredemølle som er både gøy og praktisk. Men basert på foldemekanismen med Soft drop-system må vi bare si at denne tredemøllen er spesielt praktisk for familier med små barn.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

200,5/89/145 cm

Løpebånd

147 x 51 cm

Vekt

106 kg

Maksimal belastning

130 kg

Tredemølle Cardio Fit T10

Tredemølle Cardio Fit T10 test

Tredemølle Cardio Fit T10 er en veldig enkel tredemølle. Den er 148 cm lang, 73 cm bred og 121 cm høy, i tillegg til at den har et løpebånd som er 120 cm langt og 42 cm bredt. Tredemøllen styres via en fjernkontroll, og har en justerbar håndstøtte.

Fjernkontroll og justerbar håndstøtte, i kombinasjon med tredemøllens lave hastighet på opptil 12 km/t gjør den passer godt til nybegynnere. Den egner seg også til rehabilitering.

Denne tredemøllen er, som sagt, en enkel variant som ikke har veldig mye ekstrautstyr. Det følger med 3 treningsprogrammer og en skjerm, men denne er plassert i bunnen foran løpeoverflaten. Men det er likevel en skjerm som lar deg se en oversikt over treningsøktens distanse, tid, hastighet og kaloriforbrenning.

Dersom du er nybegynner, så er det veldig viktig å ikke bli for opptatt av disse tallene. Du bør heller fokusere på hvor gøy trening kan være. Et slikt fokus er også veldig mye bedre for deg.

Tredemøllen har en veldig enkel konstruksjon og design. Den har ikke transporthjul, men til gjengjeld er den sammenleggbar. Det betyr at den enkelt kan legges sammen og oppbevares for eksempel under sengen.

Denne tredemøllen fra Tunturi gjør det altså mulig for deg å gjennomføre enkle treningsøkter i ditt eget hjem, samtidig som treningsplanen kan være nøyaktig så fleksibel som du vil ha den.

Fordeler:

 • Det er veldig enkelt å bruke tredemøllen fra Tunturi. Du styrer den enkelt med en fjernkontroll, noe som i seg selv er ganske kult.

 • Tredemøllens skjerm gir deg nyttig informasjon om treningsøktene dine, slik at du enkelt holde oversikt og sammenligne resultatene dine, hvis du vil. Det er likevel viktig å huske på at den eneste du skal konkurrere med er deg selv, men det er nok ikke et veldig stort problem hvis du er nybegynner eller under rehabilitering.

 • Tunturi sin tredemølle er en sammenleggbar, og kanskje den som er mest praktisk når det kommer til oppbevaring. Tredemøllens praktiske designe lar deg faktisk oppbevare den under din egen seng.

Ulemper:

 • Dette kommer nok an på smak og behag, men vi nevner det likevel. Det er ikke en direkte ulempe, og trekker egentlig ikke noe særlig ned på helhetsinntrykket. Men plasseringen av skjermen er muligens litt upraktisk, spesielt for de som liker å se resultatene sine fortløpende.

 • Men når det er sagt, så kan det også være en liten fordel. Når skjermen er plassert på god avstand, er det også mindre sjanse for at det er resultatene som er hovedfokuset. Du kan heller slippe deg litt mer løs og faktisk fokusere på treningen.

Testresultat

Cardio Fit T10 fra Tunturi er en enkel og særdeles praktisk tredemølle, som uten tvil vil møte kravene som stilles til en tredemølle av en nybegynner. Valget bunner rett og slett ut i hva du som forbruker ønsker deg.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

148/73/121 cm

Løpebånd

120 x 42 cm

Vekt

36 kg

Maksimal belastning

100 kg

Tredemølle Compact Run M8

Tredemølle Compact Run M8 test

I likhet med Cardio Fit T10, er Compact Run M8 en veldig enkel tredemølle. Den er 134 cm lang, 69 cm bred og 107 cm høy. Tredemøllens løpebånd er 110 cm langt og 40 cm bredt, som har en maksimal hastighet på 12 km/t. Dette er en tredemølle med 0.75 hestekrefter.

Også denne tredemøllen styres med fjernkontroll, og har en håndstøtte som du kan holde i. Denne tredemøllen fra Casall egner seg til lettere kondisjonstrening og raske gåturer, og spesielt for deg som mister litt treningsmotivasjon i takt med at det blir mørkt, kaldt og trist ute.

Dette er en veldig enkel tredemølle. Det følger med en skjerm plassert i bunnen foran løpeoverflaten, men det er ingen medfølgende treningsprogrammer med denne. Men skjermen fungerer som den skal, og viser deg oversikt over treningsøktens distanse, tid og hastighet. Informasjon om kaloriforbrenning og hjertefrekvens uteblir her.

Det er likevel utrolig viktig å ikke bli for opptatt av denne informasjonen om treningsresultatene dine. Fokuset bør heller ligge på hvor gøy trening kan være, for det er uten tvil sunnere og bedre for deg. Et slikt fokus vil i tillegg fjerne litt av prestasjonspresset.

Tredemøllen har en veldig enkel konstruksjon og design. I likhet med Cardio Fit T10 har ikke Compact Run M8 transporthjul. Men også denne er sammenleggbar, og kan oppbevares under sengen eller inne i et skap.

Casall sin tredemølle har også et lite tillegg. Den kan også brukes med håndstøtten foldet nedover, i opptil 4 km/t. Det er noe som gjør det mulig å plassere tredemøllen under plasseres under noe slik at du kan gjøre noe annet samtidig. Det er jo multitasking på høyt nivå!

Med Casall sin tredemølle kan du altså kombinere trening og andre små gjøremål i enda større grad. Det er jo veldig praktisk på dager hvor du ikke har tid til å presse inn en liten treningsøkt. Casall lar deg altså gjøre alt du skal og trene samtidig, og det er jo veldig kult.

Da kommer det selvsagt ikke som noen overraskelse at Casall enkelt kan oppbevares når den ikke er i bruk.

Fordeler:

 • Dette er en ganske enkel tredemølle som har blitt strippet ned for unødvendig fiksfakserier. Tredemøllens skjerm gir deg bare den nødvendigste informasjonen, men til gjengjeld har Casall fokusert enda mer på at tredemøllen skal være praktisk.

 • Vi omtalte tidligere Cardio Fit T10 fra Tunturi som kanskje den mest praktiske tredemøllen når det gjaldt oppbevaring, men Compact Run M8 snapper den pokalen rett foran snuta på Tunturi. Casall sin tredemølle er til og med den mest praktiske tredemøllen å bruke!

Ulemper:

 • Designet på Compact Run M8 ser ut til å være litt mer kantete enn designet på tredemøllen fra Tunturi.

Testresultat

Compact Run M8 fra Casall er en veldig enkel tredemølle som møter kravene som stilles til en så enkel tredemølle. Intet mer, intet mindre! Et eventuelt valg bunner som sagt ut i hva den enkelte forbruker ønsker seg, men av de helt enkle tredemøllene, er det nok Casall som trekker det lengste strået i denne produkttesten.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

134/69/107 cm

Løpebånd

110 x 40 cm

Vekt

38 kg

Maksimal belastning

90 kg

Titan Performance T55

Titan Performance T55 test

Titan Performance T55 er en tredemølle med mange gode kvaliteter, og den passer ypperlig til deg som har et stort ønske om å utfordre deg selv på treningsfronten, samtidig som du ikke har ubegrenset med plass.

Denne tredemøllen fra Titan Life er 175,5 cm lang, 80,5 cm bred og 135,5 cm høy. Løpebåndet er 130 cm langt og 46 cm bredt, og det har en maksimal hastighet på 20 km/t. I tillegg har det fire kraftige støtdempere og en 10-punkts demping. Løpebåndet er ganske smalt, men til tross for det vil treningsøkten være både behagelig og trygg.

Tredemøllen har også 20 forskjellige stigningsintervaller. Både stigningsintervallene og hastigheten er noe du justerer med integrerte hurtigtastene på håndtakene. Dette er kvaliteter som gjør denne tredemøllen til et godt alternativ hvis du liker å trene intervaller.

I tillegg har den en motor med 2 hestekrefter. Motoren er en DC-motor, en motortype som er kjent for å være støysvak. Det er et element som definitivt taler i tredemøllens favor. Tredemøllen har også en integrert LCD-skjerm.

Også denne integrerte LCD-skjermen viser deg viktig informasjon om treningsøkten din. Du vil ha full kontroll på tiden, avstanden, hastigheten, kaloriforbruket og hjertefrekvensen din i hver eneste treningsøkt. I tillegg vil skjermen fortelle deg om hvilket stigningsintervall du brukte under den aktuelle treningsøkten.

Denne tredemøllen fra Titan Life har også flere gode egenskaper å tilby den som trener. Den har faktisk veldig mange i forhold til de andre. Performance T55 har totalt 48 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. I tillegg til dette får du også muligheten til å koble tredemøllen til en treningsapp via Bluetooth.

Titan Performance T55 er heller intet unntak når det kommer til å være praktisk. Den har både foldemekansimen og transporthjulene intakt. Så også denne tredemøllen kan enkelt foldes sammen, og trilles til et annet rom ved hjelp av de praktiske transporthjulene.

Fordeler:

 • Med Titan Performance T55 får du alle utfordringene du måtte ønske. Dette er også et veldig godt produkt med mange bra egenskaper.

 • Tredemøllens løpebånd har 20 forskjellige stigningsintervaller, en informativ skjerm, hurtigtaster på håndtakene og 48 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. I tillegg til den praktiske foldemekanismen og transporthjulet, som dessuten er felles for de aller fleste av tredemøllene i denne produkttesten.

 • I tillegg til disse standardelementene, har også tredemøllen fra Titan Life en støysvak motor og tilkoblingsmuligheter for Bluetooth.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av Titan Performance T55 fra Titan Life, men det kan nevnes at dette er en tredemølle med ganske mange knapper. Det hadde vært veldig praktisk hvis disse hadde vært forklart, men vi antar jo at det følger med en bruksanvisning som forklarer disse.

Testresultat

En helhetsvurdering av Titan Performance T55 fra Titan Life viser at denne tredemøllen er et virkelig godt alternativ for deg som liker utfordrende treningsøkter, men samtidig er opptatt av at treningsutstyret skal være både praktisk og plassbesparende. Det er noe du definitivt får med dette produktet fra Titan Life.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

175,5/80,5/135,5 cm

Løpebånd

130 x 46 cm

Vekt

60 kg

Maksimal belastning

150 kg

Tredemølle Trex 7

Tredemølle Trex 7 test

Hvis du er ute etter en tredemølle som du kan bruke til mosjonstrening og oppvarming før annen trening, så er kanskje Tredemølle Trex 7 noe for deg. Dette er en tredemølle som er 170 cm lang, 73 cm bred og 148 cm høy. Den har et løpebånd som er 130 cm langt og 40 cm bredt, og som har en makshastighet på 16 km/t.

Dette er en tredemølle som har 15 stigningsintervaller som du kan variere mellom. Du kan også variere hastigheten på løpebåndet mellom 0 og 16 km/t. Dette gjøres på tredemøllens kontrollpanel, eller så kan du bruke hurtigtastene som er integrert på hvert av tredemøllens håndtak.

Abilica sin Trex 7 tredemølle er også utstyrt med 10 dempeputer, som fører til at dette er en tredemølle med god demping. Med andre ord, god demping er lik en behagelig treningsøkt.

I tillegg til god demping, har tredemøllen en motor med kontinuerlig effekt på 1,75 hestekrefter. Om du synes det er litt lite, så har Abilica tenkt på det også. Hestekreftene på Trex 7 sin motor kan nemlig justeres opp til en toppeffekt på 3 hestekrefter.

Også denne tredemøllen har en LCD-skjerm. Den er selvsagt integrert, og forteller deg standardinformasjon som tid, hastighet, distanse, stigning, kaloriforbruk og hjertefrekvens. I tillegg til dette kan du også bestemme hvor lenge eller hvor lang treningsøkten din skal være på forhånd, og nedtellingen vises på skjermen.

Denne tredemøllen fra Abilica har 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Det vil si at du ikke trenger å kjede deg på trening, for du kan følge forskjellige treningsprogrammer hver gang.

Det er selvsagt mulig å legge Trex 7 sammen og flytte på den. Tredemøllen har den velkjente foldemekanismen og transporthjul på undersiden.

Fordeler:

 • Abilica sin Trex 7 tredemølle stiller ganske likt med flere av de andre produktene i denne produkttesten, men det kan nevnes at denne tredemøllen både har dempeputer og en motor med hestekrefter som kan justeres mellom kontinuerlig effekt og toppeffekt.

 • I tillegg til dette får du standardelementer som løpebånd med stigningsintervaller, kontrollpanel, håndtak med hurtigtaster, en LCD-skjerm og 12 treningsprogrammer.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av Tredemølle Trex 7, men det kan nevnes at 12 treningsprogrammer er litt lite. Samtidig kan det jo være tilfellet at de 12 treningsprogrammene er veldig spesifiserte, og da har det kanskje ikke like mye å si.

Testresultat

En helhetsvurdering av Trex 7 tredemølle fra Abilica forteller oss at denne tredemøllen vil fungere veldig godt for deg som er ute etter en tredemølle hvor du kan gjennomføre mosjonstrening eller oppvarming før annen trening.

Det er i tillegg et svært godt alternativ, ettersom tredemøllen også er enkel å bruke og praktisk å oppbevare når du ikke bruker den. Så hvis disse punktene er noe du er opptatt av, så burde du kanskje sjekke ut akkurat dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

170/73/148 cm

Løpebånd

130 x 40 cm

Vekt

63 kg

Maksimal belastning

115 kg

Tredemølle 1200 T

Tredemølle 1200 T test

Dersom du trener for ene og alene mosjonens del, så kan Tredemølle 1200 T fra Nordic være et alternativ for deg.

Det er en tredemølle som er 166 cm lang, 71 cm bred og 139 cm høy. Løpebåndet som er 120 cm langt og 42 cm bredt med en maksimal hastighet på 16 km/t. Den begynner dog på 0,8 km/t, i motsetning til andre som begynner på 0.

Denne tredemøllen fra Nordic har 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer som sørger for at du kan trene variert. Dette og makshastigheten kan du kontrollere på tredemøllens kontrollpanel eller håndtak. På håndtakene er det hurtigtaster som enkelt lar deg justere dette fortløpende i treningsøkten.

Tredemøllen har en motor med 1,5 hestekrefter, i tillegg til håndpulsindikator på håndtakene. Det betyr at du har muligheten til å se hva hjertefrekvensen din ligger på mens du trener, hvis du benytter håndpulsindikatoren på hvert håndtak når du trener.

I tillegg til hjertefrekvensen din, kan du se treningsintensiteten din i form av tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk på skjermen. Tredemøllen har også innebygde høyttalere, så du kan løpe i takt med favorittmusikken din.

Tredemølle 1200 T fra Nordic er også selvsagt sammenleggbar og har transporthjul, som sørger for superenkel oppbevaring når du trenger en pause fra treningen.

Fordeler:

 • Tredemølle 1200 T er en tredemølle som ikke er så veldig avansert, i tillegg til at den oppfyller alle krav som stilles til en slik tredemølle. Med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer og en makshastighet på 16 km/t, har mange mosjonsmuligheter.

 • Skjermen på tredemøllen forteller deg alt du trenger å vite, i tillegg til at du kan la deg motivere av din helt egne spilleliste med de innebygde høyttalerne. Innebygde høyttalere er alltid et stort pluss!

 • Det er dessuten veldig positivt med enda en tredemølle som trer inn i rekken som en sammenleggbar modell som er veldig enkel å oppbevare.

Ulemper:

 • Det er ikke veldig mange ulemper som dukker opp når det tas en helhetsvurdering av Tredemølle 1200 T fra Nordic. Men som vi også har nevnt tidligere så er 12 treningsprogrammer i det minste laget. Om det er derimot er 12 spesifiserte treningsprogrammer, så er jo alltid kvalitet å foretrekke over kvantitet.

 • Dette er dessuten en tredemølle med innebygde høyttalere, så det hadde også vært fint med litt utdypende informasjon om dette. Hva er det som kan kobles til disse høyttalerne, og hvordan gjøres det? Det er dog noe en bruksanvisning vil være i stand til å fortelle deg, så disse spørsmålene forblir nok ikke ubesvarte.

Testresultat

Dette underbygger hypotesen vår fra tidligere om at Tredemølle 1200 T fra Nordic kan være et godt alternativ for deg som bare vil komme deg i form eller holde formen ved like. Hos Nordic får du en uavansert tredemølle, som samtidig kan motivere deg til å jobbe enda hardere siden du tross alt kan høre på nøyaktig den musikken du ønsker.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

166/71/139 cm

Løpebånd

120 x 42 cm

Vekt

53 kg

Maksimal belastning

110 kg

Finnlo Technum BT

Finnlo Technum BT test

Finnlo Technum BT er en tredemølle som er 179 cm lang, 80 cm bred og 138 cm høy. Den har et løpebånd som er 142 cm langt og 50 cm bredt, som har en maksimal hastighet på 18 km/t. Her begynner hastigheten imidlertid på 1 km/t. Tredemøllen har en motor på 1,75 hestekrefter.

Med denne tredemøllen får du tilgang til 7 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, derav et Body-Fat-program og to av treningsprogrammene er pulsstyrte programmer. Du får også muligheten til å justere tredemøllens stigning mellom 0 og 12%.

De to pulsstyrte programmene er optimale for helseorienterte bevegelser og maksimal sikkerhet. Hvis pulsen din blir høyere enn anbefalt under treningsøkten, så vil tredemøllen automatisk redusere hastighet og stigningsnivå umiddelbart.

I tillegg til måling av hjertefrekvens, vil skjermen på tredemøllen fortelle deg om hvor langt du løpte, og hvor lang tid du brukte på det. Den vil også fortelle deg hvor lenge treningsøkten varte i sin helhet, og hvor mange kalorier du forbrente underveis.

Technum BT sitt løpebånd er dessuten designet med støtdempere, noe som bidrar til at det vil føles som at du løper på noe mykt. I tillegg til støtdempere, er løpebåndet også designet av et sklisikkert materiale. Denne tredemøllen legger altså til rette for at du kan løpe så fort du bare vil.

Dette tredemøllen fra Finnlo har også foldemekansime og transporthjul, noe som tilsier at å flytte den skal være lekende lett. Dette er i hvert fall veldig praktisk!

Fordeler:

 • Technum BT fra Finnlo er en uavansert tredemølle som samtidig har flere egenskaper som kanskje ikke finnes i så mange andre tredemøller.

 • Denne tredemøllen har noen spesifiserte treningsprogrammer som egner seg til helseorienterte bevegelser, i tillegg til en mekanisme som automatisk stopper ved overskridelse av maksimalt pulsnivå.

 • På tredemøllens skjerm vil du også kunne lese alle de viktige detaljene om treningsøkten din. De viktige detaljene er informasjon om treningsøktens avstand, hastighet, treningstid, kalorier og hjertefrekvens.

 • Dette er også en veldig praktisk tredemølle. I tillegg til foldemekansime og transporthjul, har også Technum BT støtdempere og et sklisikker løpebånd.

Ulemper:

 • Det er ikke oppgitt hva Technum BT fra Finnlo veier, og det er noe som hadde vært veldig fint å vite. Spesielt med tanke på foldemekanismen og transporthjulene, da det kan være litt vanskelig å bedømme hvor praktisk det er å flytte tredemøllen.

 • I likhet med Abilica Trex 7 og Tredemølle 1200 T fra Nordic, er også antallet på forhåndsinnstilte treningsprogrammer i det minste laget med denne tredemøllen fra Finnlo.

Testresultat

Etter å ha foretatt en helhetsvurdering av Technum BT fra Finnlo, kan vi fastslå at denne tredemøllen vil være bra for deg som liker kondisjonstrening, eller trener på grunn av helsemessige årsaker.

Denne tredemøllen fra Finnlo er en uavansert og tradisjonell modell, samtidig som den har flere egenskaper som i seg selv gjør dette til en veldig praktisk og ukomplisert tredemølle.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde

179/80 cm

Løpebånd

142 x 50 cm

Høyde

138 cm

Maksimal belastning

135 kg

FitNord Sprint 100

FitNord Sprint 100 test

FitNord Sprint 100 er en tredemølle som er 152,5 cm lang, 74 cm bred og 120 cm høy. Den har et løpebånd som er 120 cm langt og 43 cm bredt. Løpebåndet har en makshastighet på 12 km/t, og du begynner på 0,8 km/t. Denne tredemøllen har en DC-motor på 0,8 hestekrefter.

Dette er en tredemølle som ikke har innebygde stigningsintervaller, men tredemøllen kan justeres oppover manuelt. Du kan bytte mellom tre forskjellige nivåer, basert på hvor stor utfordring du ønsker at treningen skal være. Tredemøllens hastighet er imidlertid noe du justerer via hurtigtaster på håndtakene.

Tredemøllens håndtak er også utstyrt med pulsmåling. Det betyr at hvis du har lyst til å overvåke intensiteten din under treningsøkten, så kan du selvsagt gjøre det. Det er en trådløs pulsmåler, så informasjonen kommer opp på skjermen automatisk. I tillegg til dette vil også informasjon vedrørende tid, avstand og hastighet komme opp.

Denne tredemøllen fra FitNord har 10 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, som gir deg muligheten til å trene variert. Du har altså muligheten til å slippe kjedelig trening. På grunn av løpebåndets størrelse er tredemøllen dessuten et veldig godt alternativ for deg som liker å jogge på hjemmebane.

Sist men ikke minst, FitNord sin tredemølle har også foldemekanisme og transporthjul. I tillegg til det er den veldig lett. Tre faktorer som gjør dette til en veldig praktisk tredemølle.

Fordeler:

 • FitNord Sprint 100 er en enkel tredemølle med mange gode funksjoner. Hvis du foretrekker en modell som har både manuelle og automatiske elementer, så kan dette være et veldig godt alternativ for deg.

 • På denne tredemøllen fra FitNord får du altså trådløs pulsmåler, i tillegg til at du kan justere tredemøllens hastighet mellom 0,8 og 12 km/t. Men du er også nødt til å justere tredemøllens stigning manuelt. Du har tre nivåer å velge mellom.

 • I tillegg får du også standardelementer som en skjerm med nyttig informasjon om treningsøktens intensitet, foldemekansime og transporthjul.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurdering av FitNord Sprint 100 betraktelig. Men det er imidlertid slik at hvis du ønsker en litt utfordrende treningsøkt så må du justere dette manuelt. En egenskap som i seg selv er helt grei, men det kan også være en smule upraktisk.

 • Vi legger også merke til at tredemøllens motor ikke veldig lite hestekrefter, i tillegg til bare 10 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Begge deler i det minste laget, men det er vel dette som gjør tredemøllen passende til nettopp jogging.

Testresultat

Hvis du liker å jogge, samtidig som du ikke har lyst til å bekymre deg for at treningsøkten skal være kjedelig, så bør du definitivt sjekke ut FitNord Sprint 100 fra FitNord.

Dette er en ukomplisert og enkel tredemølle, som vil gi deg muligheten til å gjøre det du liker å gjøre aller best uten å måtte forlate huset. Dette gjelder selvsagt hvis jogging er den treningsformen du liker aller best.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

152,5/74/120 cm

Løpebånd

43 cm x 120 cm

Vekt

44 kg

Maksimal belastning

100 kg

Tredemølle T40 Compentence

Tredemølle T40 Compentence test

Tredemølle T40 Compentence er en tredemølle som er 155 cm lang, 74 cm bred og 137 cm høy. Løpebåndet er 125 cm langt og 45 cm bredt, og du kan ha en hastighet på mellom 1 og 16 km/t. Motoren på denne tredemøllen har en størrelse på 3,5 hestekrefter.

Med denne tredemøllen gir Tunturi deg tilgang til hele 44 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, som virkelig kan utfordre deg på treningsfronten. Hvert enkelt treningsprogram er designet med unike innstillinger for stigning og hastighet, der stigningen ligger på mellom 0 og 12%.

Du vil også kunne justere både stigning og hastighet på løpebåndet selv, og det gjøres ved å bruke hurtigtastene på tredemøllens håndtak. Men du kan selvsagt også bruke skjermen, men dette er kanskje litt tungvint midt i en treningsøkt.

Skjermen vil også informere deg om treningsintensiteten din. Du vil naturligvis kunne se tredemøllens hastighet og stigning, i tillegg til tid, distanse, hjertefrekvens og kaloriforbruk. Skjermen vil til og med informere om hvor mange trinn du tar i løpet av treningsøkten din.

I tillegg til disse standardelementene, har Tredemølle T40 Compentence flere kule egenskaper også. Den har oppbevaringsmuligheter til mobil eller drikkeflaske, i tillegg til lademuligheter gjennom tredemøllens USB-lader. Tredemøllen er også kompatibel med Bluetooth, så du kan ta i bruk forskjellige treningsapper.

Tunturi sin tredemølle har også foldemekanisme og transporthjul. I tillegg til dette, så er tredemøllen utstyrt med et Soft drop-system. Det er noe som bidrar til å gjøre tredemøllen enda mer praktisk, ettersom den ikke vil havne i gulvet med et brak.

Fordeler:

 • Listen over Tredemølle T40 Compentence sine fordeler er ganske lang. Fra Tunturi får du hele 44 treningsprogrammer, noe som er å ta ukjedelig trening til et helt nytt nivå. Det betyr at du faktisk kan gjøre en helt ny treningsøkt hver eneste dag i over en måned, men det avhenger selvsagt av hvor mange dager du trener i uken.

 • Du kan variere treningsintensiteten selv med hurtigtastene på håndtakene, men informasjonen om treningsøkten vil likevel dukke opp på skjermen. Der vil du kunne lese om distanse, tid, kaloriforbruk, hjertefrekvens og antall trinn treningsøkten din bestod av.

 • Ellers kan du ha drikkeflasken din lett tilgjengelig, og hvis mobiltelefonen din er utladet kan tredemøllen faktisk lade den mens du trener. Du kan også koble mobiltelefonen din til en treningsapp gjennom Bluetooth, som lar deg løpe gjennom drømmereisemålet ditt sine gater.

 • I tillegg er også tredemøllen fra Tunturi utstyrt med foldemekanisme med Soft drop-system og transporthjul.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsinntrykket av Tredemølle T40 Compentence fra Tunturi.

Testresultat

Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Tredemølle T40 Compentence fra Tunturi, kan vi se at denne tredemøllen har veldig mange positive sider. Dette er en tredemølle som vil passe de aller fleste, ettersom den har både standardelementene og andre kule egenskaper på plass.

Det er dessuten en tredemølle som er veldig praktisk for deg som har små barn hjemme. Som forelder er enkelt å bli distrahert av barna, og da er det veldig fint med en tredemølle som senker seg sakte men sikkert selv hvis du selv mister taket.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

155/74/137 cm

Løpebånd

125 x 45 cm

Vekt

65 kg

Maksimal belastning

120 kg

Tredemølle TR1200i

Tredemølle TR1200i test

Tredemølle TR1200i er en tredemølle som er 178 cm lang, 84 cm bred og 140 cm høy. Løpebåndet er 142 cm langt og 52 cm bredt. Det har en maksimal hastighet 18 km/t. Tredemøllen har en DC-motor som har en konstant effekt på 2,5 hestekrefter.

Løpebåndet og motoren er dessuten designet for å jevn og stabil følelse, og du trenger ikke å bekymre deg for om du veier for mye. Denne tredemøllen tåler en belastning på maksimalt 136 kilo, og 6 dempere sørger for god demping under trening.

Med denne tredemøllen fra LifeSpan får du 17 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, i tillegg til to HRC-programmer og muligheten til å lage to brukerprofiler. Tredemøllen er dessuten utstyrt med stigningsintervaller på mellom 0 og 15%. Ønsket hastighet og stigning er noe du justerer via hurtigtaster på tredemøllens håndtak.

Skjermen vil selvsagt også fortelle deg om treningsresultatene dine. Når vi sier treningsresultater mener vi selvsagt hjertefrekvens, distanse, tid og kaloriforbruk. Du vil også kunne se hvor mange trinn du har tatt i løpet av treningsøkten din, noe som egentlig er ganske kult.

Hvis du kjøper denne tredemøllen, vil du få et apparat med flere kule effekter. Tredemøllen har for eksempel en Quick Start-funksjon, som lar deg raskt komme i gang med treningen. Du får også både USB-inngang, lydinngang og innebygde høyttalere. Du kan altså gjøre treningsøkten om til en skikkelig fest!

Også tredemøllen fra LifeSpan er sammenleggbar, og det er transporthjul på undersiden av apparatet.

Fordeler:

 • TR1200i tredemølle er utstyrt med en DC-motor, som er kjent for å være støysvak. Det er en veldig fin egenskap. I tillegg sørges det også for en god treningsøkt på flere måter, både gjennom en hastighet på opptil 18 km/t og 6 støtdempere.

 • Du får totalt 19 forskjellige treningsprogrammer, noe som er et ganske greit antall. Det er også mulig å lage din helt egen brukerprofil på tredemøllen, men det er en maksgrense på to profiler.

 •  I tillegg er prisen en stor fordel. Dette er et billig og rimelig alternativ i forhold til lignende modeller på markedet.

Ulemper:

 • Vi finner ikke så veldig mange ulemper med TR1200i tredemølle fra LifeSpan, men hvis vi skal være veldig pirkete så kan det nevnes at vekten på selve tredemøllen ikke står oppført. Dette er viktig informasjon som er avgjørende for hvor vidt tredemøllen er praktisk eller ikke.

 • Det kan også sies at hvis det hadde vært mulighet til å lage enda brukerprofiler, så hadde helhetsinntrykket av denne tredemøllen vært enda litt bedre.

Testresultat

Vi har gjort en helhetsvurdering av TR1200i fra LifeSpan, og den forteller oss at dette er en tredemølle med mange gode sider. Det ble også avdekket noen ulemper, men disse er langt fra store nok til å trekke ned helhetsinntrykket av apparatet.

TR1200i er en tredemølle som vil fungere for veldig mange. Det er en tredemølle som gir deg muligheten til å ha en god treningsopplevelse hjemme i din egen stue eller hvor enn du har lyst til å trene.

Tredemøllen er utstyrt med både standardelementer og noen andre kule egenskaper. Standardelementer som DC-motor, støtdempere, treningsprogrammer og LCD-skjerm samt egenskaper som Quick Start-funksjon og innebygde høyttalere. Det legger et godt grunnlag for en fin og behagelig treningsøkt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde

178 cm

Bredde

84 cm

Høyde

140 cm

Løpebånd

142 x 52 cm

Titan Life Athlete T73

Titan Life Athlete T73 test

Tredemøllen Athlete T73 kommer fra leverandøren Titan Life. Den er 194 cm lang, 88 cm bred og 144 cm høy. Løpebåndet er 140 cm langt og 51 cm bredt. Tredemøllens makshastighet er 22 km/t. Apparatet har en DC-motor med 3 hestekrefter og 20 stigningsintervaller, som du kan justere via hurtigtaster på håndtakene.

Athlete T73 sitt løpebånd er konstruert med luftfjæring, noe som vil føre til en mye mer behagelig løpetur. Dette er også et element som ikke sliter like fort på kroppen, i sammenligning med en tradisjonell og enkel tredemølle.

Denne tredemøllen gir deg 24 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, i tillegg til at du har muligheten til å lage 3 brukerprofiler. Det betyr at en liten familie eller søskenflokk kan ha hver sin private bruker å trene med.

Skjermen på Athlete T73 er bygget med TFT-teknologi, og det innebærer at du vil se et skjermbilde som har særdeles høy kvalitet. Der kan du lese om treningsintensiteten din vedrørende distanse, tid, kaloriforbruk og hjertefrekvens. Skjermen vil naturligvis også fortelle deg om treningsøktens hastighet og stigning.

I tillegg til disse standardelementene, har du også muligheten til både å høre på musikk og se på videoer mens du trener. Du kan også koble mobiltelefonen til tredemøllen via Bluetooth, slik at treningsdataene dine lagres automatisk i treningsappen din. Dette gjelder selvsagt hvis dette er noe du bruker.

Tredemøllen kan dessuten enkelt slås sammen når den ikke er i bruk. Dette sørger foldemekanismen for. Den har også transporthjul, hvis du også trenger resten av plassen som apparatet opptar, selv i foldet tilstand.

Fordeler:

 • Det er mange fordeler med Athlete T73, deriblant DC-motor, forhåndinnstilte treningsprogrammer, stigningsnivåer, muligheten til å lage brukerprofiler og muligheten til å trene til favorittmusikken eller se den nyeste episoden av favorittserien din.

 • Med tanke på sistnevnte, er det også praktisk å kunne bruke en treningsapp der dataene dine lagres automatisk. Det er også veldig fint med luftfjæring, som sikrer en fin løpetur på flere måter.

Ulemper:

 • Vi har ikke avdekket noen nevneverdige ulemper med Athlete T73 etter å ha gjort en helhetsvurdering av produktet. Det kan likevel nevnes at det hadde vært en fordel hvis tredemøllen hadde ligget på T60-TFT sitt nivå når det gjelder antall brukerprofiler.

Testresultat

Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Athlete T73 fra Titan Life, så vi kan si at denne tredemøllen er et godt alternativ for deg som liker å trene intervaller eller annen bakketrening, uavhengig av hvor mye erfaring du har. Det gjelder også hvis dere er en liten familie.

Dette er en tredemølle som har alle standardelementene og enda litt mer. Du får blant annet innovativ TFT-teknologi med på kjøpet, som gjør det mulig for deg å høre på musikk eller se på favorittserien din mens du trener. Med mobilen tilkoblet en treningsapp, slipper du også å fokusere på resultatene, for de kan du lese etterpå!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

194/88/144 cm

Løpebånd

140 x 51 cm

Vekt

79 kg

Maksimal belastning

130 kg

Abilica Stream TM 40

Abilica Stream TM 40 test

Abilica Stream TM 40 er en tredemølle som er 191 cm lang, 85 cm bred og 147 cm høy. Den har et støtdempende løpebånd som er 155 cm langt og 52 cm bredt, som har en makshastighet på 22 km/t. Tredemøllen har en DC-motor hvor du kan variere mellom en konstant effekt på 2,5 hestekrefter og en makseffekt på 5 hestekrefter.

Tredemøllen har også 15 elektroniske stigningsintervaller, noe som du kan justere på apparatets skjerm eller via hurtigtastene på tredemøllens håndtak. Det gjelder også hvis du ønsker å justere tredemøllens hastighet. Apparatet har også 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, så her er det litt forskjellig du kan prøve.

I tillegg til dette viser også LCD-skjermen en oversikt over strekning, tid, hastighet, kaloriforbruk og hjertefrekvens relatert til hver enkelt treningsøkt. Det er noe som gjør det veldig enkelt å følge med på dine egne prestasjoner fra gang til gang. Tredemøllen har også en nedtellingsfunksjon.

Med denne tredemøllen får du også mulighet til å koble deg til forskjellige treningsapper via Bluetooth. Du kan for eksempel koble deg mot Google Maps, og da vil det åpne seg en helt ny verden av muligheter for deg. I tillegg til dette har tredemøllen også innebygde høyttalere, som lar deg høre på musikk mens du trener.

Abilica sin Stream TM 40 tredemølle er også sammenleggbar og utstyrt med praktiske transporthjul på undersiden.

Fordeler:

 • I likhet med flere andre tredemøller, er Abilica Stream TM 40 utstyrt med en DC-motor. Dette er en motor kjent for å være støysvak, noe som er både praktisk og behagelig. I tillegg har motoren en makseffekt på 5 hestekrefter.

 • Du kan også justere tredemøllens hastighet mellom 0,8 og 22 km/t. Med andre ord, så kan du faktisk trene basert på hvordan du føler deg den aktuelle dagen. Du kan variere mellom en powerwalk, en lett joggetur og skikkelig hard treningsøkt. Dette underbygges også av de medfølgende 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammene.

 • I tillegg til standardinformasjonen som LCD-skjermen viser, har tredemøllen også en nedtellingsfunksjon. Den har også Bluetooth-forbindelse, innebygde høyttalere, foldemekanisme og transporthjul.

Ulemper:

 • Etter å ha gjort en helhetsvurdering av Stream TM 40 tredemølle fra Abilica, kan vi meddele at det ikke er noen umiddelbare ulemper med dette apparatet.

 • Men dersom vi skal være litt pirkete, så kan det nevnes at 12 treningsprogrammer fremdeles er litt i det minste laget. Spesifiserte treningsprogrammer kan så klart kompensere for det.

Testresultat

Hvis du liker å trene intervalltrening eller å ha generell høy hastighet på treningsøktene dine, så kan Abilica Stream TM 40 være et veldig godt alternativ.

Dette er en konklusjon basert på tredemøllens elementer. Den har både standardelementene, samt justerbare hestekrefter og tilkoblingsmuligheter slik at du enten kan følge en treningsapp eller høre på musikk. Her er altså noe for enhver smak!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

191/85/147 cm

Løpebånd

155 x 52 cm

Vekt

84 kg

Maksimal belastning

125 kg

Abilica Premium AC Treadmill

Abilica Premium AC Treadmill test

Premium AC leveres av Abilica, og er en 220 cm lang, 90 cm bred og 147 cm høy tredemølle. Løpebåndet er 154 cm langt og 60 cm bredt, og det har en makshastighet på 24 km/t. Tredemøllens motor er av typen AC og har en konstant effekt på 3 hestekrefter.

Dette er en tredemølle som har stigningsintervaller på mellom 0 og 12% og 20 forhåndsinnstilte treningsprogrammer. Disse to elementene, og tredemøllens hastighet er noe du kan justere på tredemøllens skjerm.

På tredemøllens skjerm kan du også holde øye med intensiteten din under hver eneste treningsøkt. Du vil ha full kontroll på treningsresultatene vedrørende tid, distanse, hastighet, hjertefrekvens og kaloriforbruk. Denne tredemøllen har også en nedtellingsfunksjon, noe som kan ha en positiv effekt på treningsøkten.

Tredemøllen er dessuten konstruert med et bredt løpebånd som har en gummibelagt overflate. I kombinasjon med tredemøllens dempere, er dette noe som sikrer minimal belastning på bena. I tillegg er dette faktorer som fører til at denne tredemøllen er optimal for intervalltrening.

Også Premium AC gir deg muligheten til å koble MP3-spilleren din til tredemøllens innebygde høyttalere, slik at du kan høre på favorittmusikken din mens du trener. Det er dog ikke mulig å folde denne tredemøllen, men den har heldigvis transporthjul.

Fordeler:

 • Premium AC fra Abilica er utstyrt med en AC-motor, som har 3 hestekrefter. Det alene legger et godt grunn for fleksible og harde treningsøkter. Det er veldig praktisk, spesielt hvis det er det du er på jakt etter. Den har 20 treningsprogrammer og justerbar hastighet på mellom 0 og 24 km/t, noe som også medvirket til dette.

Ulemper:

 • Når noe har ordet ‘’premium’’ i navnet, så former forventningene seg deretter. Det er flere elementer her som hadde hørt hjemme hos et slikt produkt, men ikke er inkludert i denne tredemøllen.

 • Noen eksempler på slike elementer er Bluetooth-tilkobling, muligheten til å koble seg på en treningsapp eller at tredemøllen selv hadde en medfølgende app. Men disse elementene uteblir altså.

 • Her er det heller ikke håndpulssensorer, så hvis du vil følge med hjertefrekvensen din under trening, så må du skaffe deg et pulsbelte som du kan bruke mens du trener. En ‘’premium’’ tredemølle hadde det også vært veldig praktisk med en vifte som hadde hatt en kjølende effekt, men det er ikke tilfellet her.

 • Foldemekanismen som har gått igjen med de fleste apparatene, er også noe som uteblir hos Premium AC fra Abilica.

Testresultat

Hvis du er en av de som liker intervalltrening, så kan Premium AC fra Abilica være et veldig godt alternativ, til tross for at det er en del elementer som uteblir.

For om du synes at det er selve treningen som er det viktigste, i tillegg til at du kanskje liker å ha muligheten til å høre på musikk, så er dette like fullt et godt produkt som vil hjelpe deg til å nå målene dine.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde/bredde/høyde

220/90/147 cm

Løpebånd

154 x 60 cm

Vekt

148,1 kg

Maksimal belastning

180 kg

Nyttig å vite før du går på tredemøllen

Som du sikkert har skjønt, enten om du visste det fra før eller lærte det gjennom å lese denne produkttesten, så er tredemøllen et treningsapparat. Et nyttig treningsapparat, som sådan. Det kan nemlig brukes til flere typer trening, enten som hovedmomentene i treningsøkten eller som oppvarming.

Uavhengig av hvilken treningsform du har tenkt å bruke tredemøllen til, er det noen ting som kan være lurt å ha i bakhodet, og det er disse punktene denne delen av teksten skal handle om.

Det aller første du bør gjøre, er å lære deg funksjonene på den aktuelle tredemøllen. Selv om mange av tredemøllene er ganske like, er det uansett slik at de fungerer forskjellig. Knapper kan være plassert annerledes, så det er alltid viktig å gjøre deg godt kjent med apparatet før du starter treningsøkten.

Når du skal gå på tredemøllen, så bør du fokusere på hvordan du faktisk gjør det. Rett og slett fordi det kan unngå skader. Derfor er det veldig viktig å plassere en fot på hver side av tredemøllen, og ikke stå på selve løpebåndet når du setter apparatet i gang.

Det er også lurt å bruke sikkerhetsklemmen som følger med apparatet. Den fungerer nemlig som en forbindelse mellom deg og tredemøllen, som vil stoppe automatisk hvis sikkerhetsklemmen rykkes ut av festet sitt. Enten du snubler eller faller helt av, så vil forbindelsen bli brutt og tredemøllen stopper.

Det er også meningen at du skal trene mest mulig på egen hånd. Tredemøllens håndtak, for eksempel, er der ikke for at du skal ha noe å holde i når du trener. Det er sjelden at du holder deg fast i noe når du går eller løper generelt, og det samme gjelder tredemøllen. Håndtakene skal bare brukes hvis du mister balansen.

I stedet for å holde fast i håndtakene, kan du forsøke å bruke armene som pendler. Det betyr egentlig bare at du bøyer armene dine nær kroppen i en 90 graders vinkel, og beveger dem i takt med resten av kroppen. Dette er nok noe du kjenner igjen fra gymtimene på skolen, og noe som vil ha en stabiliserende effekt på kroppen din.

Det er veldig mye annet du bør tenke på også, deriblant å være rak i ryggen, ikke se ned men fremover, ikke len deg for langt frem og ikke ta for store steg. Det høres jo nesten ut som en missekonkurranse!

Men en missekonkurranse er det altså ikke. Den eneste du trenger å konkurrere med er deg selv, og disse elementene vil hjelpe deg å forbedre både teknikken og treningsresultatene dine betydelig. Det er likevel viktig at du ikke lar det gå for fort. Vær helt sikker på at du mestrer et hastighetsnivå før du prøver deg på det neste.

I tillegg til riktig holdning og teknikk, er det også viktig å huske på at du skal synes at trening er gøy. Det betyr at hvis du liker å utfordre deg selv på treningsfronten, så gjør du det. Men hvis du trives i den gode gamle komfortsonen, så er det også helt i orden. Det er du som er viktigst!

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo