Overmadrass test: De 4 beste overmadrassene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har du akkurat kjøpt ny seng, uavhengig av hvor stor den er, og føler at det mangler noe? Kanskje et ekstra lag? Da bør du absolutt vurdere å skaffe deg en god overmadrass til å legge på toppen av sengen!

I dag er det imidlertid ytterst sjelden at du er nødt til å kjøpe overmadrass separat. I de fleste tilfeller er det slik at overmadrassen følger med i produktpakken. Men du har altså muligheten til å kjøpe den i tillegg hvis den ikke skulle gjøre det.

En overmadrass er en madrass som legges over sengens rammemadrass. I flere situasjoner fungerer dette faktisk som en «game changer», som uten tvil kommer til å hjelpe deg å sove enda bedre om natten enn den nye sengen din har gjort på egen hånd.

I denne testen skal vi teste overmadrasser. Vi har samlet et utvalg overmadrasser, og så skal vi gå nærmere inn på hver og en av dem. Blant disse produktene skal vi også finne ut hvilken overmadrass som fortjener tittelen «beste overmadrass 2024»!

Se også: Madrass test

Mayan Pulse 120×200 – Beste overmadrass 2024!

Mayan Pulse overmadrass test

Om du er på jakt etter en overmadrass som du kan både ligge og sove godt på, så vil Mayan Pulse 120×200 Overmadrass uten tvil være et godt alternativ. Denne overmadrassen bygger på gode materialer, som sørger for at en god natts søvn ikke lenger bare er en fin drøm! Det er summen av Mayan Pulse 120×200 Overmadrass sine gode egenskaper som har gjort at vi har besluttet at det er denne overmadrassen som fortjener tittelen «beste overmadrass 2024»!

Sjekk dagens pris

Mayan Pulse 120×200 Overmadrass er en overmadrass med en bredde på 120 cm og en lengde på 200 cm. Dette er med andre ord en overmadrass som vil passe perfekt til en litt større enkeltseng, da også senger på 120×200 cm regnes som enkeltsenger.

Forretningsidéen for Mayan Pulse 120×200 Overmadrass går ut på at det å sove godt er så mye mer enn det å ligge behagelig. En god overmadrass er bygget opp av mange små elementer som gjør det å sove til noe man lengter etter fordi det er så behagelig.

Og dette har leverandøren av Mayan Pulse 120×200 Overmadrass har virkelig levd opp til. Denne overmadrassen er laget av en 100 % naturlig latekskjerne, samt at den er utviklet med SonoCore-metoden i bunn. Så denne madrassen er ikke bare komfortabel, men sunn også!

Kombinasjonen av den naturlige latekskjernen og SonoCore-metoden har ført til at Mayan Pulse 120×200 Overmadrass beskrives som «det beste av begge verdener». Denne overmadrassen vil nemlig ikke bare sørge for at du sover godt, men at du sovner raskt også!

Fordeler:

 • Mayan Pulse 120×200 Overmadrass er et godt valg for deg som har litt mer plass å boltre deg på, samtidig som det fremdeles regnes som en enkeltseng. Denne overmadrassen er perfekt til en litt større enkeltseng, noe som er veldig praktisk.
 • Denne overmadrassen er et resultat av at madrassleverandøren har tatt utgangspunkt i to knallsterke elementer – en 100 % naturlig latekskjerne og SonoCore-metoden. Disse elementene har de kombinert, og resultatet ble Mayan Pulse 120×200 Overmadrass.
 • Om du har en tendens til å synes at det ofte er for varmt om natten, så bør du sjekke ut Mayan Pulse 120×200 Overmadrass. For takket være SonoCore-metoden, så er dette en pustende overmadrass, som vil få bukt på dette problemet så fort som bare det!
 • Med Mayan Pulse 120×200 Overmadrass på toppen av sengen din, så kommer du ikke bare til å ligge behagelig. I tillegg til å ligge behagelig, så kommer overmadrassen til å sørge for at du sovner lettere enn du noensinne har gjort ført! Og det er uten tvil en veldig fin tanke!
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Mayan Pulse 120×200 Overmadrass sine spesifikasjoner. Og det er veldig positivt!
 • Det eneste som kan være lurt å ha i bakhodet, er at du må kunne være fleksibel i forbindelse med levering. Leverandøren gjør alltid det de kan for å imøtekomme ønsket ditt, men det er ikke alltid at det lar seg gjøre!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mayan
Type Overmadrass
Størrelse 120×200 cm
Høyde 7 cm

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Prestige 90×200 Overmadrass

Prestige 90x200 Overmadrass test

Prestige 90×200 Overmadrass er en overmadrass som passer til enkeltsenger. Dermed kan dette beskrives som et element som kan gjøre det å sove alene litt mindre kjedelig. I tillegg til å gjøre det å sove alene mer utholdelig, så er Prestige 90×200 Overmadrass bygget opp av materialer som sørger for at de som går til anskaffelse av denne overmadrassen kommer til å sove veldig godt hver eneste natt. Prestige 90×200 Overmadrass er til og med et bærekraftig alternativ, som attpåtil er svanemerket.

Sjekk dagens pris

Prestige er en overmadrass som er 90 cm bred og 200 cm lang. Det vil si at dette er en madrass som kan legges på toppen av den minste enkeltsengen som finnes på markedet. Denne overmadrassen er 7 cm høy, mens kjernen, som er laget av latex, er 6 cm høy.

Å sove godt om natten kommer til å være en av dine minste bekymringer om du har en overmadrass fra Prestige liggende på toppen av enkeltsengen din. Denne madrassens er trekt med et Poakea-trekk, som i praksis betyr at den har god absorberingsevne.

Som nevnt er madrassens kjerne laget av lateks og den er 6 cm tykk. Det betyr at Prestige 90×200 Overmadrass er en litt tykkere overmadrass enn de tradisjonelle overmadrassene på markedet. Og dette er selve oppskriften på en god natts søvn.

Prestige 90×200 Overmadrass har en tetthet, eller densitet om du vil, på 77 kg/m3. Dette er relativt høyt i denne sammenhengen, og det er naturligvis positivt. Den høye tettheten sørger for at du får den støtten du trenger i løpet av natten.

Fordeler:

 • Prestige 90×200 Overmadrass er et bevis på at det å sove alene ikke trenger å være ubehagelig. Det er veldig mange som synes at det å sove alene er konsept, men med denne overmadrassen kommer du ikke til å rekke å tenke den tanken en gang før du har sovnet.
 • Dette er en overmadrass med høy absorberingsevne, og det er takket være Poakea-trekket som Prestige 90×200 Overmadrass er utstyrt med. Det betyr at denne overmadrassen er en bærekraftig alternativ, som attpåtil er svanemerket!
 • Med en latekskjerne på 6 cm og en tetthet på 77 kg/m3, så er det ingen tvil om at du kommer til å sove godt om natten med denne overmadrassen i ryggen. Faktisk kan du slappe helt av og vente på at Ole Lukkøye skal komme for å lulle deg i søvn uten problemer!
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Prestige 90×200 Overmadrass. Og det er veldig positivt!
 • Det avdekkes faktisk ingenting som kan bidra til å trekke helhetsinntrykket ned i en betydelig grad. Det eneste er at det ikke er sikkert at leverandøren er i stand til å etterkomme ditt ønske om leveringsdag, men dette er ikke noe annet enn en formalitet!
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Prestige
Type Overmadrass
Størrelse 90×200 cm
Høyde 7 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Pulse Rönd 180×200 Overmadrass

Pulse Rönd 180x200 Overmadrass

Pulse Rönd 180×200 Overmadrass gjør en relativt godt figur i denne produkttesten. Dette er en overmadrass som passer til den minste dobbeltsengen, og som vil sørge for at både du og din partner kommer til å sovne på et blunk og sove godt gjennom hele natten!

Sjekk dagens pris

Pulse Rönd 180×200 Overmadrass er en overmadrass som er 180 cm bred og 200 cm lang. Dermed er dette en overmadrass som passer godt til den minste dobbeltsengen. Denne overmadrassen har en høyde på 7 cm med en kjerne av Pulse Latex som er 6 cm høy.

I likhet med Mayan Pulse 120×200 Overmadrass, så er denne overmadrassen utviklet med utgangspunkt i SonoCore-metoden. Dermed kommer sengen din til å være perfekt temperert hele natten. Rönd-trekket sørger for at det ikke kommer bakterier og lignende til.

Denne overmadrassen har en kjerne som er laget av Pulse Latex. Dette er en annen form for lateks enn den tradisjonelle formen for lateks. SonoCore-metoden gjør lateksen i madrassen både sterkere og mer elastisk.

Pulse Rönd 180×200 Overmadrass er altså en madrass som både kommer til å sørge for to ting. Det ene er at du sover godt gjennom hele natten, og det andre er at du er helt trygg for husstøvmidd og andre krypdyr mens du gjør det.

Fordeler:

 • Pulse Rönd 180×200 Overmadrass er en overmadrass som er designet for bruk på dobbeltsenger. De minste dobbeltsengene som finnes på markedet, vel og merke. Men det er praktisk, for det kan bedre nattesøvnen til alle som er involvert.
 • Leverandøren har tatt utgangspunkt i SonoCore-metoden når de utviklet Pulse Rönd 180×200 Overmadrass. På grunn av dette trenger du ikke å bekymre deg for at det skal bli for varmt i løpet av natten. I stedet kan du sove godt og komfortabelt!
 • Pulse Rönd 180×200 Overmadrass har et trekk av merket Rönd, og dette trekket er av den miljøvennlige typen. I tillegg beskytter den deg fra å få besøk av uønskede gjester i sengen. Dette er rett og slett et antibakterielt madrasstrekk!
 • Om du velger å investere i denne overmadrassen, så får du også muligheten til å be leveransebyrået om å bære opp og montere madrassen for deg. Det er svært praktisk om du vet at dette ikke er en oppgave du klarer på egen hånd.
Ulemper:
 • Heller ikke i forbindelse med Pulse Rönd 180×200 Overmadrass er det noen informasjon som mangler i forbindelse med produktets spesifikasjoner.
 • Det eneste du bør ha i bakhodet er i forbindelse med levering av produktet. Du har muligheten til å komme med et ønske om leveringsdag, men det foreligger ingen garanti om at dette ønsket kan imøtekommes.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Pulse
Type Overmadrass
Størrelse 180×200 cm
Høyde 7 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Diamant Overmadrass 210×210

Diamant Overmadrass 210x210 test

Om du er på jakt etter en overmadrass til din ekstra store dobbeltseng, så vil Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass være et veldig godt alternativ. Med Graphite Pulse og Diamond Degree som utgangspunkt for dette produktet er det ingen tvil om at du kommer til å få god valuta for pengene dine. Dette vil med andre ord være en veldig god investering til sengen på soverommet ditt!

Sjekk dagens pris

Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass er en madrass som er 210 cm begge veier. Denne madrassen er med andre ord både 210 cm bred og 210 cm lang. Den passer med andre ord på de ekstra store dobbeltsengene, som det også er mulig å få tak i.

Dette er en overmadrass som stiller seg ut fra resten av produktene i denne testen, i og med at den er Diamond Degree-behandlet. Denne behandlingen sørger for at alle som ligger på den sover raskt og opprettholder riktig temperatur samtidig som du er i dyp søvn.

Denne overmadrassen er laget av Graphite Pulse. Det er en form for lateks som er behandlet med naturlig grafitt. Denne behandlingen har gitt overmadrassen varmeavledende egenskaper, som sørger for at innsovningen går fortere enn normalt for din del.

I tillegg til disse gode egenskapene har leverandøren sørget for å utvikle et produkt som også er svanemerket. Så du kommer ikke bare til å sovne raskt og sove godt, men du kan også gjøre det mens du er forsikret om at madrassen din ikke bare er god, men sunn også!

Fordeler:

 • Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass er en ekstra stor overmadrass. Det er svært praktisk at det også finnes overmadrasser til disse sengene, om det skulle være nødvendig for noen å gå til anskaffelse av en så stor seng. Det er flere grunner til at det er aktuelt.
 • Denne overmadrassen er behandlet med Diamond Degree. I tillegg er den laget av Graphite Pulse lateks. I praksis betyr det at den er behandlet med naturlig grafitt, noe som har sørget for å tilføre en rekke gode egenskaper til dette produktet.
 • Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass er en madrass som er behandlet med materialer som sikrer en lettere innsovningsprosess for deg. På grunn av dette vil det også ta kortere tid før du faller i dyp søvn, noe som er veldig praktisk.
 • Om dette er svanemerket er viktig for deg, så finner du det her. Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass er et svanemerket produkt, og dermed kan du være helt sikker på at det er et godt og sunt produkt. Det er altså ingen tvil i at dette er et bra produkt!
Ulemper:
 • Det er ingen informasjon som mangler i forbindelse med Diamant Overmadrass 210×210 Overmadrass. Dette er veldig positivt, da dette bidrar til at vi får et veldig godt inntrykk av dette produktet.
 • Organiseringen rundt levering fungerer imidlertid på samme måte her, som det har gjort med de andre produktene. Leverandøren lar deg komme med et ønske, og de kommer til å gjøre det de kan for at det skal etterfølges, men det er ikke sikkert at det er mulig.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Diamant
Type Overmadrass
Størrelse 210×210 cm
Høyde 7 cm

 

Beste priser hos:

Bedre Nætter

Derfor bør du skaffe deg en overmadrass

Når du skal investere i ny seng, er det viktig å ha tungen rett i munnen. Det å kjøpe seng er nemlig ikke bare-bare, og dette er en prosess som kan ta relativt lang tid. Sengen din er et veldig personlig møbel, som du antageligvis ikke deler med så mange.

Det er dog ingen selvfølge at alle og enhver har råd til å gå til innkjøp av en ny seng akkurat når behovet melder seg. Selvsagt så finnes det forskjellige typer senger, men generelt sett så er ikke det å kjøpe ny seng en billig affære. Da kan det være aktuelt med et alternativ.

Om sengen din er klar for å bli skiftet ut, men det ikke er rom i økonomien for å gjøre det akkurat nå, så kan det å kjøpe en ny overmadrass være et godt alternativ. Dette kan nemlig øke holdbarheten på sengen din betraktelig, så du får litt bedre tid til å forberede deg.

Forskjellige typer overmadrasser

Som vi har sett i denne produkttesten, så finnes det forskjellige typer overmadrasser. Både når det gjelder størrelse på madrassen og materiale madrassen er laget av. I forbindelse med sistnevnte har vi sett mest av madrasser laget av lateks i denne produkttesten.

Men det finnes naturligvis madrasser som er laget av andre materialer, deriblant overmadrasser laget av memory foam.

Når du skal velge hvilken overmadrass du skal kjøpe, så er det viktig at du baserer valget ditt på behovene dine. Om ikke overmadrassen din dekker behovene dine, så er hele poenget med å kjøpe en overmadrass borte. Og ulike madrasser oppfyller ulike behov:

 • Overmadrass av lateks: en overmadrass laget av allergivennlige materialer. Dette er altså en madrass hvor du ikke trenger å bekymre deg for at bakterier skal danne seg, og dermed er dette et godt alternativ om du sliter med allergier og lignende.
 • Overmadrass av memory foam: Denne typen madrass vil forme seg etter forbrukerens kropp. Dermed er denne madrassen perfekt for alle som ikke har noen spesielle behov og som bare er på jakt etter en god overmadrass.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo