Personvern

1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Besteitest.no og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Besteitest.no sitt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å registrere deltakere og samarbeidspartnere eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

2. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss

Når du registrerer deg på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse og mobilnummer. I enkelte tilfeller behøver vi også adresse for å nå deg per post eller vite mer om hvor du befinner deg. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker disse sidene eller tjenestene. Vi samler blant annet informasjon om:

i) Din enhet og din internett-tilkobling

Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id og informasjonskapsler.

ii) Bruk av tjeneste eller registrering

Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

c) Opplysninger vi får fra andre kilder

Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, tekniske verktøy og søkemotorer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.

d) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

e) Automatiske vurderinger

Gjennom analyse av din atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

4. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

a) For å levere og forbedre innholdet vårt

Vi bruker personopplysninger for å levere innholdet vårt til deg, og å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene samt personlig tilpasning av innhold basert på interesse og historikk.

b) For å tilpasse innholdet, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, relevant innhold og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilket innhold og tjenester du har brukt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

d) For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

5. Deling av opplysninger

Besteitest.no deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre brukeropplevelse. Her er de viktigste eksemplene:

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel markedsføringsbyråer for å drifte nettsiden og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Besteitest.no.

b) Ved mistanke om lovbrudd

vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:

  • Lov om bokføring

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold via e-post, til post@Besteitest.no.

7. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene, eller ved å henvende deg til oss per epost

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

11. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på epost


CLICK HERE TO CHANGE YOUR PRIVACY CONSENT SETTINGS


EZOIC SERVICE PRIVACY POLICY

besteitest.no ("Website") uses a third party technology called Ezoic.

INFORMATION ABOUT OUR ORGANIZATION AND WEBSITE

Ezoic is committed to protecting your privacy. We will only use the information that we collect lawfully in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679).

Ezoic's principal activities are:

  • Website analytics
  • Website personalization
  • Website hosting

Our privacy policy covers Ezoic Inc., Ezoic Limited and this Website:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States

Ezoic Limited

Northern Design Centre, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF United Kingdom

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having it’s registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to data@ezoic.com

PROVIDING VISITORS WITH ANONYMOUS ACCESS

If you do not consent to such collection, you can access this website without disclosing your personal data.

AUTOMATIC COLLECTION OF INFORMATION

Ezoic records data about the individuals and the traffic to this website. Ezoic is this website's limited agent (and data controller in the EU context) for the purpose of providing Internet data and optimization services. Ezoic may use this data to improve its service or enable other services (e.g., using visitor traffic logs or data posted through the service to improve the optimization of other websites).

Personal Information

Ezoic may collect personal information as defined in GDPR (such as IP address and a unique id in a cookie) about visitors to your website for the purposes of statistics, analytics and personalization. In addition, Ezoic works with numerous third parties for the collection and storage of data and the providing of analytics and advertising services.

Use of Personal Information

Purpose/Activity Type(s) of Data Lawful basis for processing
 To improve user experience
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to provide you with a more pleasant, efficient experience on this website that may be customized to how you or others respond to content and ads on this or other websites.
 To improve ad performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us to optimize the placement, size, timing and number of ads displayed to you. It enables us to make smart decision that help this website owner earn money but reduce the disruption of ads on your experience.
 To improve content creation
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us learn what content you care about and enjoy and, the style of content you like and what you engage the most with. This helps us produce more content and features that you might like.
 To improve website performance
  •  Identity
  • Technical
  • Usage
 Your information helps us measure various performance metrics about our site, such as site speed, so that we can improve the performance of this site.

PROCESSING OF DATA AND CONSENT

We will process the data we collect about you to improve the operation of this and other websites. This information helps us make decisions about what content to show, how it should be formatted, the number, size and placement of advertisements and how content should be delivered to individuals. THis information is also used for analysis of performance and reporting.

USE OF APPLICATION LOGS

Our servers automatically record information (“Application Log Data”) created by your use of this website. Application Log Data may include information such as your IP address, browser type, operating system, the referring web page, pages visited, location, your mobile carrier, device and application IDs, search terms, and cookie information. We use this information to diagnose and improve our services. Except as stated in section (Data Retention), we will either delete the Application Log Data or remove any account identifiers, such as your username, full IP address, or email address, after 48 months.

DATA RETENTION

The personal information we collect is retained for no longer than necessary to fulfil the stated purposes in section “PROCESSING OF DATA AND CONSENT” above or for a period specifically required by law or regulation that Ezoic is obligated to follow. Personal data used to fulfil verification of certain types of services such as SSL certificate, payments, and billing will be retained for a minimum of 5 years depending on the class of product or service and may be retained in either a physical or electronic format. Even if you request deletion or erasure of your data, we may retain your personal data to the extent necessary and for so long as necessary for our legitimate business interests or performance of contractual obligations. After the retention period is over, Ezoic securely disposes or anonymizes your personal information in order to prevent loss, theft, misuse, or unauthorized access.

CONFIDENTIALITY / SECURITY

We have implemented security policies, rules and technical measures to protect the personal data that we have under our control from: unauthorized access improper use or disclosure unauthorized modification unlawful destruction or accidental loss. All our employees and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect the confidentiality of our visitors’ personal data. We ensure that your personal data will not be disclosed to State institutions and authorities except if required by law or other regulation

DATA ACCESS & DELETION

You have the right to view information that we have collected about you and to request deletion of any personal information we may have. You can use this data lookup tool to complete these actions.


Below is a list of usage, technical and identify metrics that are commonly stored and processed when you use this website

Your location information, including country, state, city, metro and postal code
The webpage your were at before this website
The type of browser you use and the version
The brand and operating system of your device
What time zone you're in and what time it is there
What pages on this site you visit
How you interact with this website, including time spent, how much you scroll and your mouse movements
The size of your devices screen and the size of the browser on that screen
What content you share on the page
If you copy and paste content on this website
What ad or link you clicked on to arrive at this website
The type of internet connection you use and your ISP or service provider
How long it takes for this website's content to get transfered to your browser, load in your browser and render
The weather where you are currently located
Your age and gender
Your ip address
A unique id so that we can recognize you
What ads you click on

Cookies

Data Usage Purposes

Necessary

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Preferences

Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

Statistics

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

Marketing

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.


Below is a list of cookies that are commonly set on this website.




A list of Vendors that may be used on this website

NameFeaturesPurposes
optimise-it GmbH
Sourcepoint Technologies, Inc. (non-CMP)
FeedAd GmbH
Somplo Ltd
Octave IP Limited
ADventori SAS
smartclip Europe GmbH
Mobkoi Ltd
TOPBOX Inc.
Magnite CTV, Inc.
HEIMSPIEL Medien GmbH & Co KG
Intercept Interactive Inc. dba Undertone
BYTEDANCE PTE. LTD.
MindTake Research GmbH
Monet Engine Inc
Pressboard Media Inc
Alphonso Inc
Justpremium BV
Yieldlab (Virtual Minds GmbH)
ArtChaos s.r.o.
IVO Media Ltd
Salestring ApS
Skimbit Ltd
emetriq GmbH
Ogury Ltd.
Sift Media, Inc
Nano Interactive Group Ltd.
Magnite, Inc. (Outstream)
bam! interactive marketing GmbH
TF1 PUBLICITE
First-id
Sirdata Cookieless
Videobyte Inc
Opera Software Ireland Limited
Teavaro
MNTN
eMarketingSolutions, Online Marketing S.L.
Quantyoo GmbH & Co. KG
VLYBY Digital GmbH
ADITION (Virtual Minds GmbH)
Opinary GmbH
AuDigent
xpln.ai SAS
Adikteev
Pexi B.V.
Ströer Digital Media GmbH
PROXISTORE
RevJet
ADTTRIBUTION LLC
Automattic Ads
Alkimi
CMI Marketing, Inc. d/b/a CafeMedia
ConnectAd Realtime GmbH
Truvid Inc.
Caroda s.r.o.
Impact Tech Inc.
BidMachine Inc.
Inskin Media LTD
Seedtag Advertising S.L
Performax.cz, s.r.o.
Aniview LTD
Keymantics
ViewPay
ProSiebenSat.1 Digital Data GmbH
Convo Ink
Unicredit BankAustria AG
BidTheatre AB
Jaduda GmbH
OnAudience Ltd
McCann Discipline LTD
Justtag Sp. z o.o.
Ingenious Technologies AG
Nativery Srl
Jellyfish France
33Across
MADVERTISE MEDIA
AudienceProject Aps
UberMedia, Inc.
ShinyStat S.p.a.
Admixer EU GmbH
TripleLift, Inc.
Sirdata
BIDSWITCH GmbH
MetrixLab Nederland B.V.
Frameplay Corporation
Playrcart Limited
Open Web Technologies Ltd
Adhese
On Device Research Limited
ad6media
Neustar, Inc., a TransUnion company
I.R.V. D.O.O.
Exit Bee Limited
Pinpoll GmbH
Google Advertising Products
Media Square
Mobfox US LLC
Kiosked Ltd
Natív Hirdetés Korlátolt Felelősségű Társaság
Cazamba Serviços de Internet Ltda
Online Advertising Network Sp. z o.o.
Sovrn Holdings Inc
TX Group AG
IPSOS MORI UK LTD
Mediasmart Mobile S.L.
Bannerflow AB
Kairos Fire
ZAM Network LLC dba Fanbyte
mediarithmics SAS
Realeyes OU
Dataseat Ltd
AdGear Technologies, Inc.
Zoomd Ltd.
Adsolutions BV
Research and Analysis of Media in Sweden AB
Kwanko
152 Media LLC
Experian LTD
Comscore B.V.
VECTAURY
Timehop, Inc.
Underdog Media LLC
Media16 ltd
Flashtalking, Inc.
retailAds GmbH & Co. KG
Browsi
Jampp LTD
NoBid, Inc.
Outbrain UK Ltd
Agate Systems Limited
ETARGET SE
GlobalWebIndex
Adkernel LLC
Arcspire Limited
AudienceRun corp
Ad Alliance GmbH
Prebid.org
Neodata Group srl
TrueData Solutions, Inc.
GP One GmbH
Appier PTE Ltd
BCOVERY SAS
N.Rich Technologies Inc.
DoubleVerify Inc.​
Celtra, Inc.
CASTOOLA D.O.O.
Luna Media Group LLC
HyperTV Inc.
Redbranch, Inc dba Fraudlogix
Hurra Communications GmbH
twiago GmbH
Polar Mobile Group Inc.
SPICY MOBILE Sp z o.o. Sp.k.
ADSOCY
WebMedia
Czech Publisher Exchange z.s.p.o.
Global Media Group Services Limited
Ask Locala
Passendo Aps
Vidcrunch LLC
Mobilewalla, Inc.
Moloco, Inc.
TypeA Holdings Ltd
Hybrid Theory Global Ltd
Duplo Media AS
Beachfront Media LLC
Papirfly AS
Alphalyr SAS
ucfunnel Co., Ltd.
Adrino Mobile Sp. z o.o.
Platform161 B.V.
Fyber
TargetVideo GmbH
LifeStreet Corporation
Cookie Market LTD
Cint AB
Ströer SSP GmbH (SSP)
wetter.com GmbH
CIBLECLIC
NAG SA
KUPONA GmbH
Blue Billywig Group BV
Adnuntius AS
Telefonica Moviles España S.A.U
Programatica de publicidad S.L.
BSmartData GmbH
Samsung Ads
Permodo GmbH
AdTiming Technology Company Limited
Amazon Advertising
Quantcast
DeepIntent, Inc.
Nubo LTD
SPORTORITY UK LTD
Teroa S.A.
Impactify SARL
ADARA MEDIA UNLIMITED
Online Media Solutions LTD (BDA: Brightcom)
Objective Partners BV
ADRENALEAD
Wunderkind Corporation
Mobile Professionals BV / Sage&Archer BV
Seenthis AB
Brave People Ltd.
Netpoint Media GmbH
Reliz LTD
Adloox SA
Localsensor B.V.
The Ozone Project Limited
Axel Springer Teaser Ad GmbH
Questpass Sp. z o.o.
RTB House S.A.
Betgenius Ltd
Oracle Advertising
Parrable, Inc.
GroupM UK Limited
Vidoomy Media SL
Turk Telekom
glomex GmbH
Adform A/S
Permutive Limited
Adludio Ltd.
EASYmedia GmbH
Madington
OnProspects Ltd
Artefact Deutschland GmbH
Publisher First, Inc.
Onesoon Limited t/a Adalyser
Market Resource Partners LLC
Claritas LLC
Konodrac S.L.
Yahoo EMEA Limited
Adpone SL
Lucid Holdings, LLC
Otto (GmbH & Co KG)
Arbeitsgemeinschaft Media-Analyse
Bidstack Limited
Sub2 Technologies Ltd
Revcontent, LLC
C WIRE AG
Onfocus (Adagio)
Tredia Solutions SL
Venatus Media Limited
AntVoice
AudienceProject Measurement Amz
Index Exchange, Inc.
Adex (Virtual Minds GmbH)
Avocet Systems Limited
Tangoo S.R.L.
Viafoura Inc.
Exponential Interactive, Inc d/b/a VDX.tv
Adssets AB
BLIINK SAS
Skaze
Kairion GmbH
Petal Ads
Clipr
Skoiy
ShareThis, Inc
PIXIMEDIA
INFINIA MOBILE S.L.
Triple13 Ltd
GADSME
eBay Inc
Realytics
AdElement Media Solutions Pvt Ltd
A.Mob
Meson Mediation LLC
INNITY
adsquare GmbH
Mindlytix SAS
Arrivalist Co.
Blockthrough, Inc.
Grabit Interactive Media Inc dba KERV Interctive
BeOp
Arkeero
Audience Network
adality GmbH
socoto gmbh & co. kg
Vyde Ltd.
Gamoshi Ltd
Dentsu Italia SpA
Unblockia SL
Taboola Europe Limited
ADUX
Apester Ltd
NEURAL.ONE
Wizaly
DEFINE MEDIA GMBH
Kargo Global Inc.
Adelaide Metrics Inc
EMX Digital, Inc.
OneTag Limited
CentralNic Poland sp. z o.o.
OpenX
adrule mobile GmbH
Triton Digital Canada Inc.
ACTV8, Inc.
Holid AB
Integral Ad Science, Inc.
Seeding Alliance GmbH
Avantis Video Ltd
Attributy
Readpeak Oy
LinkedIn Ireland Unlimited Company
Synamedia
Pubfinity LLC
THE LINEA 1 MKT SL
streaMonkey GmbH
Weborama
Duration Media, LLC.
Njuice AB
Kochava Inc.
GeoEdge
Mirando GmbH & Co KG
Mediavine, Inc.
Adlane LTD
Near Intelligence
Boldwin LTD
M32 Connect Inc
Sonobi, Inc
Audiencerate LTD
InMobi Pte Ltd
Bandsintown Amplified LLC
Next Millennium Media INC
QUARTER MEDIA GmbH
travel audience GmbH
1plusX AG
Converge-Digital
ShowHeroes SRL
ADWAYS SAS
Amnet GmbH
Lotame Solutions, inc
A Million Ads
Bannernow, Inc.
iProspect GmbH
2KDirect, Inc. (dba iPromote)
Marfeel Solutions, SL
Adtelligent Inc.
MEDIAMETRIE
TMT Digital Inc
BeeswaxIO Corporation
Oracle Data Cloud - Moat
Bertelsmann Data Service GmbH
Bombora Inc.
Arpeely Ltd.
Ein Rad AB
Wagawin GmbH
crossvertise GmbH
Doceree UK Limited
NC Audience Exchange, LLC (NewsIQ)
EASY Marketing GmbH
Digital Squad
NEORY GmbH
Mobility-Ads GmbH
AA INTERNET-MEDIA Ltd
Infolinks Media, LLC
Magnite, Inc.
Hybrid Adtech GmbH
AdColony, Inc.
SunMedia
adhood.com
Emerse Sverige AB
admetrics GmbH
Ermes
Quadrant Global Pte Ltd
iPROM
BRICKS
Connatix Native Exchange Inc.
Internet BillBoard a.s.
: Tappx
PIA Advertising GmbH
Rockabox Media Ltd t/a Scoota
Blue Media Services LTDA
Adevinta Spain S.L.U.
InsurAds Technologies SA.
Brand Advance Ltd
Natexo Spain
AdView
Hubvisor
Basis Global Technologies, Inc.
Opti Digital SAS
Telefonica Audiovisual Digital S.L
Better Ads GmbH
Zeit Agency ApS
Crimtan Holdings Limited
Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado)
FUNKE Digital GmbH
Euvic 360e-com Sp. z o.o.
Audience Solutions S.A.
Adobe Audience Manager, Adobe Experience Platform
AUDIOMOB LTD
BotTalk UG (haftungsbeschränkt)
Dynata LLC
INVIDI technologies AB
Havas Media (Artemis Alliance S.L.U.)
Golden Bees
Liftoff Mobile, Inc.
Solution coupons
remerge GmbH
Synkd Ltd.
Adxperience SAS
Airnow Media Ltd
Xandr, Inc.
DIGITEKA Technologies
Mediakeys Platform
Showheroes SE
Telecoming S.A.
Yieldmo, Inc.
Reset Digital Europe Ltd
Arcanor Bilgi Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş.
Mobsuccess
Watch Fantom Inc. AKA CatapultX
ID Ward Ltd
Cluep LLC
XAD spoteffects GmbH
LiveRamp
SpringServe, LLC
Verasity Limited
MUSO TNT LIMITED
Bidmatic Inc
Zeta Global
Adtarget Teknoloji A.S.
QuantumCast digital GmbH
StackAdapt
Aarki, Inc.
Stream Eye OOD
Audiohook Corporation
SPACE TECNOLOGIA E INTELIGÊNCIA LTDA
dataXtrade GmbH
Happydemics
Snapsort Inc., operating as Sortable
Acxiom
Delta Projects AB
Dynamic 1001 GmbH
Epom Ltd.
Always-Computing SAS
Schober Information Group Deutschland GmbH
Commanders Act
Pure Local Media GmbH
adnanny.com SLU
Onnetwork Sp. z o.o.
Terminus Software Inc.
ORANGE CLICK MEDIA & COMMERCE LTD
Sqreem Technologies Private Limited
netzeffekt GmbH
BusinessClick
Reppublika Data Analytics and Technologies GmbH
digidip GmbH
SOMQUERY SOMTAG - (SevenOne Media)
Placense Ltd
Teads France SAS
Dailymotion SA
BILENDI SA
Query Click Limited
ividence
NextRoll, Inc.
Gemius SA
Audienzz AG
Unruly Group LLC
Brand Metrics Sweden AB
video intelligence AG
Threedium
REMAILME
Nielsen International SA
Triapodi Ltd.
GfK SE
AirGrid LTD
Leadoo Marketing Technologies Ltd
Media.net Advertising FZ-LLC
Near Intelligence Pte. Ltd.
DNA-I.COM
Targetspot Belgium SPRL
Brandhouse/Subsero A/S
Ziff Davis LLC
uppr GmbH
TV SQUARED LIMITED d/b/a InnovidXP
MARKETPERF CORP
Traffective GmbH
RevX
DistroScale, Inc.
Fandom, Inc.
SheMedia, LLC
audio content & control GmbH
AWIN AG
Playwire LLC
The Reach Group GmbH
Jetpack Digital LLC
Resono B.V.
GDMServices, Inc. d/b/a Bidmind
AAX LLC
Simplifi Holdings Inc
Dentsu London Limited
SINGLESPOT SAS
Dentsu A/S
Piano Software Inc.
MEDIA FORCE COMMUNICATIONS (2007) LTD
SoundCast
adbility media GmbH
Quality Media Network GmbH
Ensighten
Improve Digital
Innovid LLC
Sportradar AG
plista GmbH
Livewrapped AB
WEMASS MEDIA AUDIENCE SAFE SOLUTIONS, S.L.
Adserve.zone / Artworx AS
Relay42 Netherlands B.V.
Channel Pilot Solutions GmbH
PubWise, LLLP
CITISERVI EUROPE, S.L.
CleverPush GmbH
Gamned
AdsWizz Inc.
Firstlead GmbH (ADCELL)
KÖNIGSTEINER digital GmbH
ADMAN - Phaistos Networks, S.A.
Next Media SRL
ID5 Technology Ltd
Samba TV, Inc.
Effiliation / Effinity
Rich Audience Technologies SL
TIMEONE PERFORMANCE
Habu
Captify Technologies Limited
SMADEX, S.L.U.
Permutive Technologies, Inc.
Go.pl sp. z o.o.
Nexx360
Bring! Labs AG
ARMIS SAS
Contact Impact GmbH/Axel Springer Teaser Ad GmbH
THE NEWCO S.R.L.
PREQUEL INTERNET TRADING LTD.
6Sense Insights, Inc.
SmartFrame Technologies Ltd
GumGum, Inc.
Factor Eleven GmbH
Smart Traffik
YieldLift LLC
PML Innovative Media
TAPTAP Digital SL
Vidazoo Ltd
Rockerbox, Inc
Bucksense Inc
Anzu Virtual Reality LTD
Gamesight Inc
Protected Media LTD
Samoukale Enterprises Limited dba ADEX
vitrado GmbH
Dable Inc.
CHEQ AI TECHNOLOGIES
Seznam.cz, a.s.
WebAds B.V
Bababam
TabMo SAS
Evolution Technologies Inc.
ADFI MEDIA SL
Kueez Entertainment Ltd.
Knorex
Radio Net Media Limited
Brid Video DOO
umlaut communication gmbh
Cavai AS & UK
Spoods GmbH
Sonares GmbH
Alliance Gravity Data Media
Digital East GmbH
SelectMedia International LTD
Telefonica de España S.A.U
Little Big Data sp. z o.o.
ARKHEUS
MiQ Digital Ltd
Bidtellect, Inc
Offerista Group GmbH
Amobee Inc.
Baidu USA
Sonic Odeeo ltd
Nielsen Media Research Ltd.
Strossle International AB
EXOCLICK, S.L.
Eulerian Technologies
Cloud Technologies S.A.
One Tech Group GmbH
NumberEight Technologies Ltd
Pelmorex Corp.
AcuityAds Inc.
Smartology Limited
Flexoffers.com, LLC
Footballco Media Limited
Eskimi
Viewdeos 2015 LTD
Lupon Media
AlgoriX Technology Pte. Ltd.,
Sublime
Ströer SSP GmbH (DSP)
Comcast International France SAS
Zemanta Inc.
Appush Technologies
AdServing Factory srl
The Trade Desk
United Internet Media GmbH
SoD ScreenOnDemand GmbH
Content Ignite
The MediaGrid Inc.
VUUKLE DMCC
Italiaonline S.p.A.
Roq.ad Inc.
Smart Adserver
Clipcentric, Inc.
Adjust Digital A/S
EXADS
ADMAX
Smile Wanted Group
BidBerry SRL
Kameleoon SAS
Discover-Tech ltd
Webgains GmbH
Admo.tv (Clickon)
Adventure Media
Snigel Web Services Limited
RMSi Radio Marketing Service interactive GmbH
Good-Loop Ltd
Salesforce.com, Inc.
Hivestack Inc.
Tapjoy, Inc.
Kubient Inc.
AddApptr GmbH
Jivox Corporation
lead alliance GmbH
Sizmek by Amazon
Emodo, Inc.
Listonic Sp. z o.o.
INVIBES GROUP
Beaconspark Ltd
Covatic Ltd
Novatiq limited
Demandbase, Inc.
Smartclip Hispania S.L.
cynapsis interactive GmbH
B2B Media Group GmbH
dpa-infocom GmbH
advanced store GmbH
usemax advertisement (Emego GmbH)
Pulse Innovations Limited
Publicis Media GmbH
Adobe Advertising Cloud
Notify
Criteo SA
freenet DLS GmbH
Rakuten Marketing LLC
Insticator, Inc.
JS Web Production
Viznet
Live Data Solutions SL
LightBox TV
LiveIntent Inc.
YOC AG
Yieldlove GmbH
Microsoft Advertising
Active Agent (Virtual Minds GmbH)
YouGov
Welect GmbH
Bmind a Sales Maker Company, S.L.
SpearAd GmbH
Exactag GmbH
communicationAds GmbH & Co. KG
UniCredit S.p.A.
Adnami Aps
MyTraffic
Seven Technologies S.L.
LoopMe Limited
ADman Interactive SLU
Azerion Holding B.V.
Voxnest Inc
Cuebiq
Ezoic Inc.
Telefonica Investigación y Desarrollo S.A.U
mainADV Srl
AdDefend GmbH
digitalAudience B.V.
EDGE NPD Sp. z o.o.
3Q nexx GmbH
Hillside (Sports) GP Limited
Extreme Reach, Inc
Allegro sp. z o.o.
Sayollo Media LTD
PLAYGROUND XYZ EMEA LTD
agof studies
PIXFUTURE MEDIA INC.
Majime Mamori LTD
Verve Group Europe GmbH
OneFootball GmbH
IQM CORPORATION
GeoProve Limited
Madison Logic, Inc.
Goldbach Group AG
PulsePoint, Inc.
VGI CTV, Inc
Mars Media Group
Smaato, Inc.
Sojern, Inc.
Norstat AS
Maximus Live LLC
Confiant Inc.
Adtriba GmbH
Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o.
Eyeota Pte Ltd
Signal Digital Inc.
Marfeel Solutions, SL (Compass)
Silverbullet Data Services Group
Playhill Limited
Scattered sp. z o.o.
Roku Advertising Services
Tri-table Sp. z o.o.
Disqus
Hashtag Labs Inc.
Longtail Ad Solutions, Inc dba JW Player
SmartyAds Inc.
Blue
Evorra Ltd
LiquidM Technology GmbH
DynAdmic
VRTCAL Markets Inc
belboon GmbH
adbalancer Werbeagentur GmbH
giosg.com Oy
Blis Global Limited
Newsroom AI Ltd
Online Solution
Samba TV UK Limited
Kayzen
AiCreo S.r.l.
The Kantar Group Limited
BEINTOO SPA
AdInMo LTD
FRVR Limited
Visarity Technologies GmbH
Relevant Digital Oy
MediaMath, Inc.
Refine Direct Srl
ANINPRO-CREATIVE, S.L.
Project Agora Ltd
Epsilon
Click Tech Limited
Frii ApS
Hearts and Science München GmbH
ADYOULIKE SA
Accorp Sp. z o.o.
Between Exchange
PRECISO SRL
Advisible AB
Vibrant Media Limited
NetSuccess, s.r.o.
Sharethrough, Inc
INIS sp. zo.o.
IPONWEB GmbH
Clinch Labs LTD
Smart Analytics SL
AdTheorent, Inc
HUMAN
Converto AG
adQuery
MobileFuse LLC
SpotX, Inc
1000mercis (Numberly)
Publica LLC
Score Media Group GmbH & Co. KG
Sitewit Corp
PubMatic, Inc
Rezonence Limited
Opt Out Advertising B.V.
MISSENA
congstar GmbH
MPX GmbH
Fifty Technology Limited
7Hops.com Inc. (ZergNet)
zeotap GmbH
INFOnline GmbH
adWMG
Anteriad, LLC
SMARTSTREAM.TV GmbH
NEXD
Adverty AB (publ)
Dianomi PLC
Axiom Media Connect
onlineumfragen.com GmbH
Semasio GmbH
Nativo, Inc.
Proxi.cloud sp. z o.o.
Magnite, Inc. (Carbon AI Limited)
Adverticum cPlc.
42 Ads GmbH
XChange by SFBX®
VIADS ADVERTISING S.L.
AdSpirit GmbH
MGID Inc.
Google
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics


Contacting Us


If there are any questions regarding this privacy policy or you wish to unsubscribe from our site and services you may contact us using the information below or by writing to us at:



2885 Sanford Ave
Grandville, MI 49418
USA

Summary of Requests


If you'd like to see a summary of the requests to know user information, requests to delete user information and requests to opt-out of ccpa compliance that this business has received:


https://g.ezoic.net/privacy/besteitest.no/annualRequestSummary


regarding besteitest.no



Email:
Beste i test
Logo